HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights"

Transcriptie

1 HYMER Van S

2 HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal camper HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. De compacte half-integraal combineert de laatste veiligheidsnormen, beperkte afmetingen en een optimaal comfort tot een indrukwekkend, alomvattend pakket en overtuigt dankzij de typische kenmerken van Mercedes-Benz: een krachtige motor, de modernste veiligheidsuitrusting en een uniek rijgedrag dankzij de compacte afmetingen. Voor een vakantie vol flexibiliteit! Characteristics Massa: kg Lengte: 6,36 m Breedte: 2,22 m Hoogte: 2,90 m Slaapplaatsen: 2 3 Highlights Raamframes Alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd Licht, smal en wendbaar dankzij slechts 2,22 m buitenbreedte GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie Grote garagedeuren rechts en links Reusachtige garage met een laadhoogte van 1,21 m Traploze vloer in het woongedeelte

3 Buitenaanzicht HYMER Van S 520 sportieve half-integraal camper op basis van een MercedesBenz

4 HYMER Van S 520 zijaanzicht bestuurderszijde HYMER Van S 520 zijaanzicht passagierszijde

5 Goed toegankelijke serviceopening De serviceopening voor de verswatertank van de HYMER Van S is gemakkelijk toegankelijk via een luik in de vloer. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

6 Woonvoorziening - HYMER Van S Comfortabel wonen op een beperkte ruimte Tot vier personen vinden voldoende ruimte in de gezellige zitgroep van de HYMER VAN S. Ondanks de compacte afmetingen biedt de HYMER Van S een woongedeelte, keuken, slaapplaats en badkamer met comfort. De zitgroep is hier afgebeeld in de niet meer verkrijgbare stof Castello. Veel daglicht Veel opbergruimte De HYMER Van S beschikt boven de zitgroep over een Midi-hefkanteldak-ventilator, die voor een overvloed aan licht in het woongedeelte en een continue, goede ventilatie zorgt. Een geïntegreerd dubbel rolgordijn verduistert het woongedeelte en beschermt tegen insecten. In het ruime opbergvak onder de zitbank van de HYMER Van S kunt u reisbenodigdheden ordelijk en veilig onderbrengen.

7 Gezellige woonruimte De gezellige zitgroep in de HYMER Van S hier in het hoogwaardige design Cremissimo met textiel en leder biedt plaats aan max. 4 personen. De zitbank beschikt over twee extra driepuntsgordels, zodat ook tijdens de rit vier personen toegelaten zijn (rekening houdend met het max. toegelaten totaal gewicht). Grotere tafel De tafel in de zitgroep kan met een draaibaar werkblad handig en snel uitgebreid worden.

8 De zitbank in de zitgroep is met twee driepuntgordels uitgerust, zodat vier personen geheel volgens de voorschriften en veilig in de HYMER Van S kunnen reizen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

9 HYMER Van S - Slaapvoorziening Voor een ontspannen nachtrust biedt de HYMER Van S 520 ondanks zijn compacte afmetingen twee grote, comfortabele eenpersoonsbedden in lengterichting. Via een brede ladder komt iedereen in de camper gemakkelijk in het bed achterin.

10 Optioneel is voor de HYMER Van S 520 een extra kussen met ladder tussen de eenpersoonsbedden in lengterichting verkrijgbaar, zodat u de bedden tot een groot ligoppervlak kunt omvormen. Met behulp van de bestuurdersstoel en een extra kussen creëert u in de HYMER Van S een bijkomende slaapmogelijkheid. Zo ontstaat een extra ligoppervlak van 162 x 72 cm, waarop een kind of kleinere passagiers kunnen overnachten.

11 Tussen het keukenblok en het eenpersoonsbed in lengterichting achterin bevindt zich in de HYMER Van S 520 een extra kledingkast met kledingstang en planken met een breedte van 25 cm. Twee kledingkasten onder de beide voeteinden van de eenpersoonsbedden in lengterichting in de HYMER Van S 520 bieden bovendien veel opbergruimte voor uw vakantiekleding. De kledingkasten zijn dankzij de opklapbare voeteinden van de bedden snel en gemakkelijk toegankelijk.

12 Dubbel voordeel De stabiele, slipvrije treden naar het bed achterin de HYMER Van S 520 bieden extra opbergruimte, bijvoorbeeld voor schoenen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

13 Keuken - HYMER Van S Uitgekiende uitbreiding van het werkvlak Het werkvlak van de compacte keuken in de HYMER Van S kan in een handomdraai uitgebreid worden, zodat u extra oppervlakte creëert.

14 Goed uitgeruste, compacte keuken De modern uitgeruste keuken in de HYMER Van S is standaard voorzien van 2 kookplaten en een handige spoelbakcombinatie. Veel plaats voor vaatwerk Goed gekoeld In de grote lade en de uittrekbare kast, inclusief bestekvak, kunt u alle keukenbenodigdheden overzichtelijk opbergen, zodat de keuken van de HYMER Van S er steeds ordelijk uitziet. Proviand en drank kunt u koel opbergen in de standaard compressorkoelkast van 85 liter van de HYMER Van S.

15 Handige uittrekkast Om goed toegankelijk te zijn, is er in het keukenblok van de HYMER Van S een handige uittrekkast. In de ruime dakbergkast boven het keukenblok kunt u proviand voor onderweg snel en gemakkelijk opbergen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

16 Sanitaire voorziening HYMER Van S Daglicht in de compacte badkamer De compacte badkamer in de HYMER Van S beschikt standaard over een mooie spiegelkast met voldoende opbergruimte. Door het dakvenster komen frisse lucht en daglicht binnen.

17 Sierlijke, plaatsbesparende uitrusting De compacte badkamer is met een zeer hoogwaardige, stabiele en klapbare wasbak uit mineraal materiaal uitgerust. De ruimtebesparende roldeur kan volledig open en verspert zo de doorgang niet. Kledingstang in de badkamer Dankzij een handige kledingstang in de badkamer van de HYMER Van S kunt u bovendien ook lange kledingstukken op een kleerhanger schoon en overzichtelijk vervoeren.

18 Voor het drogen van handdoeken en badlakens De kledingrail in de HYMER Van S kan ook als praktische handdoekrek worden gebruikt. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

19 HYMER Van S Indelingen en technische gegevens HYMER Van S 520 Verkoopprijs All-in af dealer ,- Opbouwmaten 636x222 Slaapplaatsen (O)

20 HYMER Van S Standaarduitvoering Sterke achterwielaandrijving Verwarmde onderbouw Langdurige bescherming aan de onderzijde De achterwielaandrijving van de HYMER Van S kan zonder problemen twee ton trekken. Dankzij deze krachtige aandrijving is de Sprinter een uitblinker met een rustig en soeverein rijgedrag in alle situaties en dat in combinatie met een uitstekend rijcomfort. De vloer herbergt de verswater- en afvalwatertank in geïsoleerde bakken, die met warme lucht doorstroomd worden. Alle installaties van de HYMER Van S liggen in de verwarmde woonruimte, tegen vorst beschermd. De talrijke, optimaal verdeelde warmeluchtopeningen garanderen een perfect behaaglijk klimaat in de hele camper. Behaaglijke warmte Zonder koudebruggen Veilige bediening Met een vermogen van 4000 watt produceert de standaard ingebouwde heteluchtverwarming met warmwaterboiler zelfs bij temperaturen onder het vriespunt zonder problemen voldoende warmte voor behaaglijke temperaturen in het interieur van de HYMER Van S. De hoogwaardige Seitz-S7raamframes beschikken over dubbel acrylglas voor een optimale warmteisolatie in de HYMER Van S. Het poedergecoate aluminium frame is uiterst licht en stabiel en heeft bovendien een isolatielaag die koudebruggen vermijdt. Alle laden in de keuken hebben een rollager en lopen erg licht. Ze beschikken over een hoogwaardige Servo-soft-sluiting en een met één hand te bedienen push-lockvergrendeling, die het open- en dichtklappen van de laden in de HYMER Van S tijdens de reis verhindert. Met hun onverwoestbare GFK bodem zijn de campers praktisch immuun voor schade door weersinvloeden. Ook steenslag, strooizout en vuil kan de bodem van de HYMER Van S niet veel kwaad doen een veilige basis voor het hele camperleven.

21 Goed geventileerd Gemakkelijke instap Zuinige leds Het woongedeelte in de HYMER Van S is standaard met een Midihefkanteldak uitgerust, dat voortdurend voor een goede ventilatie zorgt. Een traploos instelbare openingshoek zorgt steeds voor een goede ventilatie. In het frame van de ventilatieopening is een dubbel rolgordijn met verduistering en hor geïntegreerd. Dankzij de elektrische opstap bij de wooningang van de HYMER Van S stapt u gemakkelijk in en uit. De complete binnenverlichting van de camper is standaard in moderne led-techniek uitgevoerd. Zo bespaart u 3/4 op uw stroomverbruik in de HYMER Van S en verlengt het gebruik van de accu s met vele uren. Omdat leds niet warm worden, neemt bovendien ook de brand- en ongevallenveiligheid toe. Behulpzaam buitenlicht U gewoon goed voelen Ook de led-voortentlamp met hoge lichtopbrengst en regengootje behoort tot de standaarduitrusting. Hij verlicht een groot gedeelte rondom de HYMER Van S en de ingangsdeur en vergemakkelijkt zo het veilig in- en uitstappen in het donker. Individuele temperatuurinstellingen, de boost-functie voor een snelle warmwatervoorziening en de kamerverwarming in de HYMER Van kunt u via het centrale lcdbedieningspaneel inclusief op inet voorbereide schakelklok regelen. Watertank ledigen in een handomdraai Met een druk op de knop loopt het water uit de afvalwatertank van de HYMER Van S. Deze beschikt over een elektrische klep, die via een schakelaar aan de zijkant in de garage in een handomdraai geopend en gesloten kan worden. Optimaal ligcomfort Alle bedden van de HYMER Van S beschikken standaard over hoogwaardige meer zone koudschuimmatrassen, die elk lichaamsdeel passend ondersteunen. De luchtdoorlatende matrassen achterin garanderen een goede doorluchting. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

22 HYMER Van S Optionele uitvoering Pakket rij-assistentie Luxueus meubeldecor Blikvanger De speciale uitrusting Collision Prevention Assist geeft een signaal als de afstand te klein wordt. De spoorassistent waarschuwt wanneer u van de straat rijdt en de automatische grootlichtassistent biedt u ook s nachts een prima zicht. Licht- en regensensoren schakelen automatisch het licht resp. de ruitenwisser van de HYMER Van S aan als het donker wordt of begint te regenen. De optioneel verkrijgbare meubelwereld Palatino Apfel Creme heeft stijl en verschaft de compacte HYMER Van S een uiterst luxueuze en exclusieve touch. U kunt kiezen uit tal van verschillende kleuren voor de cabine van de HYMER Van S en kiezen is moeilijk: grafietgrijs, briljantzilver, dolomietbruin, obsidiaanzwart, parelzilver en nog veel meer (op de afbeelding: standaard buitenkleur van de cabine zwartgrijs). Zeven versnellingen Gegarandeerd frisse lucht Verkwikkende rust De optioneel verkrijgbare 7G TRONIC PLUS automatische versnellingsbak garandeert een soepel en zuinig rijden. De zeven versnellingen zorgen ervoor dat er geen toerentalsprongen zijn bij het schakelen, waardoor de motor van de HYMER Van S altijd een gunstig toerental heeft. De krachtige elektrische dakventilator die naar keuze naar binnen of naar buiten blaast, zorgt ervoor dat dampen en luchtjes in de HYMER Van S geen kans krijgen. Zo blijft de lucht in de wagen aangenaam fris ook wanneer u omwille van de buitentemperatuur de ramen liever gesloten houdt. Het HYMERslaapcomfortsysteem met hoogwaardige schotellattenbodem brengt het voordeel van een meer zone koudschuimmatras optimaal tot uiting. Elk lichaamsdeel wordt met een passende tegendruk ondersteund voor een weldadige, heilzame nachtrust.

23 Euro Basis (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 110 KW/150 PK, Euro ,- Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 130 KW/180 PK, Euro ,- Gewichtsverandering naar 3,85 t (bij Fiat Ducato 3,5 t) 265,- AL-KO Level Controller voor de achteras (ALC) 1516,- Automatische versnellingsbak 2329,- Rijassistent pakket (bandendruksensoren, spoorassistent met automatische bescherming, licht- en regensensor) Airco met pollenfilter, motoraangedreven 895,1516,- Mistlampen 224,- Met leer bekleed stuur en versnellingspookknop 300,- Met leer bekleed stuur 458,- Multifunctioneel stuur 397,- Cruise Control (Fiat) 295,- Spoiler gespoten in voertuigkleur 290,- Style pakket buiten 560,- Style pakket binnen (dashboard met aluminiumkleurige afwerking, instrumentenpaneel met chroomafwerking) 153,- Style pakket binnen (dashboard met bronskleurige afwerking, instrumentenpaneel met chroomafwerking) 204,- Stalen velgen 4 stuks 16" i.p.v. 15" 194,- HYMER exclusieve alu velgen 4 stuks 16" (alleen mogelijk bij Fiat Ducato 3,5t) 1505,- Reservewiel (staal 15") incl. houder in bergruimte achter 356,- Reservewiel (staal 16") incl. houder in bergruimte achter 356,- Mercedes-Benz 316 CDI, 120 KW/ 163 PK, Euro VI 1007,- Mercedes-Benz 319 CDI, 140 KW/ 190 PK, Euro VI 5369,- Gewichtsverandering naar 3,88 t 255,- Gewichtsverandering naar 4,2 t 255, S 520

24 Automatische versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS 2634,- Rijassistent pakket (Collision-, spoor-, groot lichtassistent en licht- en regensensor) 1465,- Airco Tempmatik 1983,- Bi-Xenon schijnwerpers met statisch bochtenlicht en LED dagrijlicht 1170,- Mistlampen halogeen 290,- Mistlampen met bochtenlicht 290,- Grill verchroomd 275,- Multifunctioneel stuur met boordcomputer 499,- Cruise Control (Mercedes) 407,- Bandendruksensoren 457,- Mercedes comfort bestuurder- en bijrijderstoel (kantelbaar en mechanische lendesteun) 295,- Reinigingsinstallatie schijnwerpers 377,- Spoiler gespoten in voertuigkleur (voor) 595,- HYMER exclusieve alu velgen 4 stuks 16" 1312,- Trekhaak 1719,- Reservewiel (staal 16") incl. houder in bergruimte achter 356,- Stoelverwarming voor bestuurders- en bijrijdersstoel 702,- Bijverwarming via motor 865,- Euro Opbouw / Exterieur (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Buitenkleur cabine wit / opbouw wit Buitenkleur cabine (metallic) Alumino grijs, zwart, Profondo rood / (pastel) Grigio Campovolo 605,- Buitenkleur cabine zwartgrijs / opbouw wit Buitenkleur cabine (metallic): grafietgrijs, briljantzilver, dolomietbruin, obsidiaanzwart, parelzilver Uitzetraam achter in rijrichting rechts incl. verduisteringsrollo en muggengaas 1414, S 520

25 Uitzetraam achter in rijrichting links incl. verduisteringsrollo en muggengaas 300,- Hef-kanteldakluik 70 x 50 cm boven het bed achter 392,- Klep achterwand / garage, 100 x 65 cm 504,- Elektrische dakluikventilator met functie aan- en afvoer 458,- Panorama dakraam boven cabine, manueel uitzetbaar Markies Omnistor met adapter, behuizing zwart 2,65 m 1210,911,- Markies Omnistor met adapter, behuizing wit 3,0 m 1012,- Motorrek, uittrekbaar, ook te gebruiken voor 2 fietsen 2431,- Fietsenrek voor 3 fietsen 397,- Veiligheidsslot voor woonruimte ingangsdeur 295,- Raam in ingangsdeur met verduisteringsrollo 199,- Dakreling met ladder en geribbelde aluminium dakplaat 702,- Isolatiemat voor voorraam, buiten 483,- Comfort steunen achter (2 stuks) 306,- GFK dakbekleding 702,- Euro Interieur Pilotenstoelen Aguti Ergoflex in woonruimtestof, draai-/kantel- en in hoogte verstelbaar (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) 1109,- Vouwverduistering voor cabine 544,- Houten vloerrooster in de badkamer 148,- Hordeur, rolbaar bij de ingangsdeur 377,- Extra kussen tussen de eenpersoonsbedden met ladder 199,- Dwarsbed achter in lage uitvoering Extra kussen voor extra slaapmogelijkheid met gebruik van bestuurdersstoel (incl. neerlaatbare tafel) 300,- Slaapsysteem met schotellattenbodem voor bed(den) achter 499,- Buitendouche in de garage 295, S 520

26 Geïsoleerd scheidingsgordijn voor cabine, dubbellaags gestikt 270,- Isolatiemat voor voetenruimte cabine, los bijgelegd 168,- Bergruimte onder de vloer 560,- Euro Binnendesign (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) S S 520 Meubeldecor Trentino Birnbaum Meubelstijl Palatino Apfel creme 905,- Bekledingsstoffen: Pico, Santorin, Milos Textielleder-/bekledingsstoffen: Cremissimo, Santana 1007,- Textiel pakket: 2 kussens en sprei voor bed(den) achter 199,- Vloerbedekking Roma of Samara voor cabine en woongedeelte, los bijgelegd 402,- Euro Kachel / Airco / Boordtechniek (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Alarminstallatie voor cabinedeur(en) resp. -kleppen 707,- Verlichtingspakket: indirecte verlichting dakkasten met stemmingslicht, individueel instelbaar in woon- en slaapgedeelte 504,- Ambiance verlichting 504,- Gasaansluiting buiten met kraan 199,- Dakairco 2400 W 2329,- Toiletontluchting 300,- Warme luchtkachel 4 kw met elektro elementen en warm waterboiler 600,- Automatische gas omschakelsysteem met crash sensor en EisEx 356,- Dieselkachel voor cabine 2024,- Warmtewisselaar motor met warme luchtfunctie 3 KW (montage onder de zitconsole bijrijdersstoel) 605,- Extra stopcontacten 5 x 230 V / 2 x 12 V / 2 x USB poort 402,-

27 Euro (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Multimedia Vlakbeeldschermhouder 19" 234,- Vlakbeeldscherm LED 19" met geïntegreerde luidsprekers, afstandsbediening, DVD-speler, (DVB-T/C, DVB-S2) 865,- Tweede TV in slaapgedeelte: 19" TFT met geïntegreerde luidsprekers, bekabeling en wandhouder S S ,- Autoradio met CD-/MP3-speler 300,- Autoradio DAB+ met CD-/MP3-speler 458,- Achteruitrij videosysteem (kleur) met 4" monitor & enkelvoudige camera 911,- Dubbel DIN 2-zone navigatieapparaat incl. DVD-speler, dubbel objectief achteruitrij camera en beschermingskap (Shutter) 3041,- Satellietantenne Oyster Cytrac digital Vision, zonder receiver (platte antenne) 2736,- Satellietantenne Oyster 85 digital Vision, zonder receiver 2939,- Euro Pakketten (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) HYMER Van Comfort-Line pakket* 3041,- HYMER Van Design pakket wit* 1617,- HYMER Van Design pakket kleur* 2024,- HYMER Van S Comfort-Line pakket* 3854,- HYMER Van S Design pakket zwartgrijs* 1516,- HYMER Van S Design pakket metallic* 2329,- = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

28 HYMER Van S Vormgeving, stofdesign & vaste vloerbedekking Het interieur in een oogopslag. Overzicht kussenstof Pico / Textiel Santorin / Textiel Milos / Unistof (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) Cremissimo / Textielleder Santana / Textielleder (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Vloerbedekking Roma Samara (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering)

29 Houtdecors Trentino Birnbaum Palatino Apfel Creme (Standaarduitvoering) (Optionele uitvoering)

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Inhoud Comfort klasse HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 Comfort plus klasse HYMER Exsis-t Bladzijde

Nadere informatie

HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers België

HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers België HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 HYMER Campers België Beste camperaar, Reislustig en graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Maak kennis met de wereld van mobiel reizen met

Nadere informatie

HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Beste camperaar, Reislustig en graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Maak kennis

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers INHOUD. HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 HYMER Exsis-t Bladzijde 11-14 HYMER Tramp CL Bladzijde

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere landen reizen, andere gewoonten en gebruiken,

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Prijslijst voor half integraal Geldig vanaf 1.1.2016 Type Chassis Voertuig voertuig prijs incl. BTW incl. Van 314 Fiat AL-KO Ducato,

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs 49.550,- 51.500,- 51.500,- Standaard chassis Fiat Ducato

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 61.095,- 63.225,- 63.225,- BPM 9.988,-

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL in één overzicht - Origineel op reis Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De half-integraal HYMER Tramp SL is voor wat betreft

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Inhoud Comfort plus klasse HYMER Exsis-t Bladzijde 06 09 HYMER ML-T Bladzijde 10 14 Hymermobil

Nadere informatie

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Beste camperaars, Reislustig en tegelijk ook graag thuis zijn. Is dat mogelijk? Naar andere

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 10 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Compact. HYMER Compact. Prijsinformatie GeldiG vanaf

HYMER Compact. HYMER Compact. Prijsinformatie GeldiG vanaf Comp HYMER Compact Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 10 2012 Voertuigprijs en technische gegevens Standaard uitvoering 404 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 57.725,- BPM 10.026,- Standaard chassis Fiat

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL!

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! CARAVANS ACTIES! & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! caravan & camper voorraad dejonghattem.nl De Jong Servicecenter Alles op één adres: Zeer modern Service-center 2.000m 2 kampeershop en webshop Schadeherstel

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t promobil Camper van het jaar 04: ste plaats in de categorie half-integraal tot 50.000 euro De HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen.

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen. HYMER B-SL 59 promobil Camper van het jaar 04: de plaats in de categorie Integraal boven 70.000 euro De HYMER B-klasse SL Comfort zonder compromissen. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil k-klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het

Nadere informatie

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 01 Notities CAMPERS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Brevio 5 Travel Van 6 7 Nexxo 8 11 Ixeo time 1 15 Ixeo 16 19 Ixeo plus 0 3 Viseo 7 Aviano 8 31

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand 29.09.2011 Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand 29.09.2011 Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand 29.09.2011 Enthaltene Fahrzeuge: - HYMER Exsis-i Fiat - Hymermobil B-Klasse SL Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Exsis-i Fiat 578 674 698 Prijs incl.

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. De HYMER ML-T in één overzicht Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER Edition modellen "Ambition" 2019

HYMER Edition modellen Ambition 2019 HYMER Edition modellen "Ambition" 19 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.18 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer Edition modellen "Ambition" HYMER Edition modellen Nederland Beste camperaars, Reislustig en tegelijk

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER DuoMobil. Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen.

HYMER DuoMobil. Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. HYMER DuoMobil Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. Een overzicht van de HYMER DuoMobil Exclusieve integraal voor alleenreizende koppels. De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter De perfecte combinatie van een Mercedez-Benz-chassis en HYMER-technologie voor campers De HYMER StarLine S Er rijdt een nieuwe ster. De HYMER B-klasse

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog meer plaats.

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers Campers Prijsinformatie geldig vanaf 0.0.7 Verkoopprijz incl. transport ktek Campers INHOUD. Van / Van S Bladzijde 06 0 Exsist Bladzijde Tramp CL Bladzijde 8 Tramp SL Bladzijde 9 MLT Bladzijde 6 Hymermobil

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter Hymer-camper half-integraal op het chassis van Mercedes met een gewicht van minder dan drie ton De HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 geldig vanaf 08-2009 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiele sjorogen bevestigen bijvoorbeeld tot twee fietsen

Nadere informatie

Speciale modellen Prijsinformatie

Speciale modellen Prijsinformatie Speciale modellen Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2009 PL_Sondermodelle_NL.indd 1 03.09.2009 10:27:45 HYMER Exsis-i SilverLine 512 562 HYMER Van SilverLine 512 562 Standaard chassis Ford Transit 350

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

Prijsinformatie. Campers 1/2006. Geldig voor leveringen vanaf 1 juli Prijsinformatie. Technische gegevens Meerprijsuitvoeringen

Prijsinformatie. Campers 1/2006. Geldig voor leveringen vanaf 1 juli Prijsinformatie. Technische gegevens Meerprijsuitvoeringen Prijsinformatie Campers 1/200 Geldig voor leveringen vanaf 1 juli 200 Prijsinformatie Technische gegevens Meerprijsuitvoeringen Inhoudsopgave 3 3 8 13 17 21 2 27 27 28 29 30 31 32 33 3 3 3 37 38 39 0 1

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie