HYMERCAR Grand Canyon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HYMERCAR Grand Canyon"

Transcriptie

1 HYMERCAR Grand Canyon

2 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR Camper Vans zijn grenzeloos flexibele alleskunners, die zowel voor het dagelijks verkeer in de stad geschikt zijn als voor rondreizen. De HYMERCAR-modellen met badkamer zijn ontworpen met 4 zitplaatsen. Ze beschikken over een comfortabele, compacte badkamer met opklapbare wasbak en een vast toilet. Een ander voordeel is het unieke uitzetdak, waardoor in de modellen met gemak 4 personen kunnen slapen. Het hoge comfort in de HYMERCAR-bestelauto s is bovendien te danken aan het slaapcomfortsysteem in alle bedden, evenals aan de stoffen bekleding van de wanden en het plafond, om het geluid tijdens het rijden te dempen. Characteristics Gewicht: kg Lengte: 5,41-6,36 m Breedte: 2,08 m Hoogte: 2,55 m Zitplaatsen: 4 Slaapplaatsen: 2 (Standaarduitvoering) / 4 (Optionele uitvoering) Alle HYMERCAR-buscampers zijn geschikt voor de winter en standaard voorzien van een uitgebreide veiligheidsuitrusting. Highlights De tafel kan neergeklapt worden en moet tijdens de rit niet opgeborgen worden Traploos te openen raamframes Uniek concept met twee ruimtes dankzij optioneel slaapdak Led-touch dimbare verlichting met geheugen HYMERCAR met badkamer op Fiatchassis Sjorrails aan de achterzijde en sjorogen in de verhoging voor een optimale en flexibele bevestiging Opklapbare kledingstang in de compacte badkamer Standaard slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem en koudschuimmatrassen voor alle ligoppervlakken Breedste bed in de branche in het uitzetdak, beddengoed en ladder kunnen ook bij gesloten dak opgeborgen worden Hoogwaardige meubels met Alcorcell-folie (waterbestendig) en automatisch intrekmechanisme

3 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Buitenaanzicht & opbergruimte HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer vooraanzicht Hier afgebeeld in Ferro Grijs met gesloten uitzetdak.

4 HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer vooraanzicht met uitzetdak Het uitzetdak creëert een tweede woongedeelte met ruim bed, waardoor het kampeerbusje tot vier slaapplaatsen biedt. HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer zijaanzicht rechts Hier afgebeeld is de HYMERCAR met optioneel Crossover-pakket evenals de design-bestickering en een zijraam rechtsachter voor meer daglicht in het voertuig.

5 HYMERCAR Grand Canyon zijaanzicht met gesloten deur. HYMERCAR Grand Canyon zijaanzicht met open deur. De HYMERCAR is hier afgebeeld met het optionele Crossover Maxi-pakket en een als speciale uitvoering verkrijgbare luifel. De HYMERCAR op Fiat-chassis biedt standaard een elektrische trede om gemakkelijk in en uit te stappen. HYMERCAR Grand Canyon voorwiel HYMERCAR Grand Canyon verchroomde beugel Het optionele Maxi-Crossover-pakket omvat lichtmetalen wielen Black Glossy van 18". Verchroomde beugel voor de frontspoiler zit in het Crossover-pakket.

6 HYMERCAR Grand Canyon vooraanzicht rood. Afgebeeld is de HYMERCAR op Fiat-chassis met de optionele designbestickering Carbonline en het stijlpakket Blackline in de lakafwerking Tiziano Red. HYMERCAR op Fiat-chassis Optionele uitrusting: luifel, uitzetdak en gelakte frontspoiler. HYMERCAR Grand Canyon zijaanzicht met open deur rood De stof van het uitzetdak garandeert een goede luchtcirculatie.

7 Vliegenhor Ongenode gasten moeten buiten blijven daarvoor zorgt de standaard hordeur voor de schuifdeur in de HYMERCARmodellen. Door de optionele bekleding van de zijwanden met een zwarte vulling voor de ramen zijn de raamframes perfect geïntegreerd en nauwelijks zichtbaar.

8 Opbergruimte Opbergvak in de vloeropstap In de vloeropstap van de HYMERCAR Grand Canyon bevindt zich een extra opbergvak van 17 liter met klapbaar deksel. Alle installaties in de HYMERCAR op Fiat-chassis bevinden zich plaatsbesparend en goed bereikbaar onder de zitbank. Aangezien ook de gordelbok hier is geplaatst, nemen de installaties geen waardevolle opbergruimte in. De zekeringen in de HYMERCAR op Fiat-chassis bevinden zich onder de zitbank en zijn goed toegankelijk via een groot luik.

9 Als het luik gesloten is, verdwijnt de zekeringkast onopvallend onder de zitbank. Diverse opbergruimtes met onderverdelingen, bijv. de grote dakbergkasten, kunt u perfect gebruiken om was en reisbenodigdheden op te bergen.

10 De dakbergkasten worden met hoogwaardige push-sloten gesloten en blijven ook tijdens hobbelige ritten veilig dicht. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

11 HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer Woonvoorziening Woonvoorziening Altijd op alles voorbereid dankzij compacte afmetingen en een intelligent interieur openen de HYMERCAR-modellen nieuwe dimensies voor flexibele vrijheid op reis. De stoelen in het woongedeelte met aangepaste zijkussens en geïntegreerde hoofdsteunen zijn zeer comfortabel. De klaptafel tegen de zijwand van het woongedeelte kan op verschillende manieren gebruikt worden: in een handomdraai kan de oppervlakte vergroot of verkleind worden. De klaptafel kan tijdens de rit neergeklapt worden en moet niet speciaal opgeborgen worden, zodat geen opbergruimte wordt ingenomen.

12 Led-lichtstroken Dakbergkasten De led-lichtstroken zijn gemakkelijk met een vingerdruk te regelen en te dimmen; ze beschikken bovendien over een geheugenfunctie. De opbergruimte in de dakbergkasten boven de zitgroep wordt optimaal benut dankzij de handige indeling. De erg ruime zitgroep in alle HYMERCAR-modellen biedt genoeg beenruimte en plaats om ook bij slecht weer samen van de vakantie te genieten.

13 Het dashboard in de cabine van de HYMERCAR-modellen op Fiat-chassis is overzichtelijk, met alle nodige features. Een optioneel, multifunctioneel stuur en een automatische airco zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar. Het navigatietoestel met campersoftware en een achteruitrijcamera van Zenec zijn andere opties. Een met leer bekleed stuur en versnellingspookknop zijn optioneel verkrijgbaar.

14 Overzichtelik bedieningspaneel Hier kunt u alle belangrijke functies oproepen, bijv. de accutoestand of het niveau in de verswatertank. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

15 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Slaapvoorziening Led-licht In de HYMERCAR Grand Canyon worden uitsluitend zuinige led-lampen ingebouwd. Zelfs de standaard originele gloeilampen van de chassisfabrikant worden vervangen. De led-lichtstroken in het slaapgedeelte zijn gemakkelijk met een touchbediening te regelen en te dimmen.

16 Bed achterin Het moderne slaapcomfortsysteem met comfortabele koudschuimmatrassen met 7 zones, mooie wandbekleding en een gordijn bij het bed achterin garanderen een prima gezelligheid, rust en comfort tijdens uw reis in de HYMERCAR Grand Canyon. Uitzetdak Schotellattenbodem Door het optioneel verkrijgbare uitzetdak met geïntegreerd bed met slaapcomfortsysteem krijgt u een afzonderlijke slaapkamer in de HYMERCAR Grand Canyon. De ruimte is via een ladder toegankelijk en kan optisch afgescheiden worden door de doorgang af te sluiten. Het slaapcomfortsysteem met hoogwaardige schotellattenbodem en koudschuimmatrassen garandeert een verkwikkende slaap in de HYMERCAR Grand Canyon.

17 Ladder naar het uitzetdak Doorgang naar het uitzetdak Om gemakkelijker in het uitzetdak te komen, bevindt de ladder zich aan de zijkant. Als het slaapdak niet wordt gebruikt, kan de doorgang naar het uitzetdak gesloten worden om in het woongedeelte een aangenamere sfeer te creëren. Verwarmingsbuis Een optionele verwarmingsbuis dient om het gedeelte bij het uitzetdak van de HYMERCAR te verwarmen.

18 Winterisolatie In combinatie met de winterisolatie van het optionele uitzetdak kan het bed in het slaapdak ook in koudere nachten gebruikt worden. Cabineverduistering De standaard cabineverduistering beschermt tegen licht en nieuwsgierige blikken.

19 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

20 Keukencomfort HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Keukencomfort De keuken in de HYMERCAR Grand Canyon is volwaardig uitgerust met een spoelbak, geïntegreerd 2-pits gaskooktoestel en een compressorkoelkast van 90 liter (koelkast van 65 liter bij Ayers Rock en bij Yosemite). De combinatie van fornuis/spoelbak biedt veel plaats voor de bereiding van heerlijke maaltijden en kan met een glazen plaat netjes worden afgedekt. Dankzij de moderne compressorkoelkasten is een koeling ook bij zeer hoge buitentemperaturen mogelijk. De koelkast van 90 liter heeft een geïntegreerd vriesvak en is gemakkelijk toegankelijk.

21 Onder de koelkast bevindt zich nog een opbergvak voor extra proviand en keukenbenodigdheden. Aan de hoge koelkast kan een uitbreidingsplaat aangebracht worden, waardoor u extra plaats heeft. Dubbele laden De extra diepe, dubbele laden in de keuken zijn uitgerust met een hoogwaardig, automatisch intrekmechanisme en een grote, tweedelige bestekbak.

22 Uitbreiding van het werkblad In de variabele profiellijst aan de rand van de koelkast kunt u naar keuze een uitbreiding van het werkblad plaatsen, ofwel haakjes om theedoeken op te hangen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

23 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis - Sanitaire voorziening Compacte badkamer De compacte badkamer is met een zeer hoogwaardig, mooie en grote opklapbare wasbak uit mineraal materiaal uitgerust. Ook als de ruimtebesparende roldeur open is, blijft de doorgang vrij. De niveauweergave van het cassettetoilet geeft aan wanneer het toilet geleegd moet worden. De achterwand bekoort dankzij de bekleding in bamboe-optiek. Dankzij de praktische kledingstang in de badkamer kunt u deze ruimte ook gebruiken als kleding- of droogkast.

24 Natte cel De natte cel kan multifunctioneel gebruikt worden, zodat de compacte badkamer snel tot een kledingkast omgebouwd kan worden. De HYMERCAR met badkamer heeft hoogwaardige armaturen die perfect bij de opklapbare design-wastafel passen. De badkamer in de HYMERCAR beschikt standaard over een toiletpapierhouder en douchegordijn.

25 Voor de HYMERCAR met badkamer is optioneel een houten lattenbodem voor de douche verkrijgbaar. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

26 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Indeling & Informatie FIAT - Buscampers Ayers Rock All-in Verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 541 cmx208 cm Slaapplaatsen 2 / 4 (O) FIAT - Buscampers Grand Canyon All-in Verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 599 cmx208 cm Slaapplaatsen 2 / 4 (O) FIAT - Buscampers Sierra Nevada All-in Verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 636 cmx208 cm Slaapplaatsen 2 / 4 (O) FIAT - Buscampers Yellowstone All-in Verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 636 cmx208 cm Slaapplaatsen 2 / 4 (O)

27 FIAT - Buscampers Yosemite All-in Verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 599 cmx208 cm Slaapplaatsen 2 / 4 (O)

28 HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Standaarduitvoering Gemakkelijke alleskunner Ongestoord privé zitten Comfortabele slaapplek De draaibare, in hoogte en helling instelbare stoelen in de cabine zijn standaard volledig bekleed in dezelfde stof als het woongedeelte. Met hun hoge zitcomfort en hun instelbare armleuningen nodigen zij uit tot een gemoedelijk avondje tvkijken of tot ontspannen rijden. Om de cabine te verduisteren, kunnen de voor- en achterruit van de HYMERCAR standaard uitgerust worden met een vouwverduistering, die bovendien nieuwsgierige blikken buitenhoudt. Het dwarsbed achterin de HYMERCAR Grand Canyon biedt een ruim ligoppervlak van 152/140 x 196 cm voor twee personen. Het slaapcomfortsysteem met koudschuimmatrassen, de stoffen wandbekleding en een optioneel scheidingsgordijn bij het bed achterin zijn standaard en garanderen gezelligheid, rust en comfort. Verkwikkende rust Vrije doorgang achterin Opbergvak in de vloeropstap Het standaard slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem brengt de voordelen van de koudschuimmatrassen voor alle ligoppervlakken perfect tot uiting. Elk lichaamsdeel wordt met een passende tegendruk ondersteund voor een weldadige, heilzame nachtrust. De verticaal opstelbare lattenbodem is standaard. Hierdoor zijn een vrije doorgang naar de achterkant van de HYMERCAR en duidelijk meer opbergruimte mogelijk. In de vloeropstap onder de tafel in de HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer bevindt zich standaard een extra opbergvak van 17 liter met klapbaar deksel.

29 Verfrissende koeling Alles vastgesjord Energiebesparende leds Dankzij de moderne compressorkoelkasten is een koeling ook bij zeer hoge buitentemperaturen mogelijk. De HYMERCAR is standaard uitgerust met een compressorkoelkast van 65 of 90 liter (afhankelijk van de indeling). Standaard geïntegreerde, uiterst stevige aluminium sjorrails met 4 variabele haken dienen om allerhande voorwerpen tijdens het transport flexibel een plaats te geven en veilig te bevestigen. De complete binnenverlichting van het vrijetijdsvoertuig is standaard in moderne led-techniek uitgevoerd. Zo bespaart u 3/4 op uw stroomverbruik en verlengt u het gebruik van de accu s met vele uren. Eenvoudige touchbediening Grotere tafel Inbraakveilige ramen De standaard led-lichtstroken zijn gemakkelijk met een touchbediening te regelen en te dimmen. De opklapbare tafel biedt afhankelijk van wat u nodig heeft standaard een extra, openklapbaar tafelblad om snel en eenvoudig een grotere oppervlakte te creëren. Als u de tafel helemaal niet nodig heeft, vouwt u die gewoon tegen de wand. Hoogwaardige aluminium raamframes als standaarduitrusting verbeteren de inbraakveiligheid en zorgen dat het voertuig ook prima geschikt is voor de winter. Inclusief handige verduisteringsplissés en vliegenhor. Verduistering woongedeelte Aangename wandbekleding Gemakkelijke instap De standaard verduisteringsplissés zorgen voor de vereiste rust s nachts of voor een middagdutje in het donker na een vermoeiende rit. De standaard stofbekleding aan de wanden en het plafond creëert een gezellig interieur in de HYMERCAR en biedt een goede geluids- en warmte-isolatie. Dankzij de elektrische trede als standaarduitrusting kunt u comfortabel in en uit de HYMERCAR op Fiat-chassis stappen. In één oogopslag Volwaardige keuken Orde in de laden Op het overzichtelijke bedieningspaneel ziet u de actuele toestand van het vrijetijdsvoertuig in één oogopslag. De volwaardige uitrusting van de keuken omvat standaard een spoelbak met glazen afdekking, een geïntegreerd 2-pits gaskooktoestel, een compressorkoelkast en een De extra diepe, dubbele laden voor alle keukenbenodigdheden zijn in de HYMERCAR Grand Canyon standaard uitgerust met een hoogwaardig, automatisch

30 verlenging van het werkblad. intrekmechanisme en een grote, tweedelige bestekbak. Extra kledingstang Gelijkmatige snelheid De natte cel in de HYMERCAR Grand Canyon kan multifunctioneel gebruikt worden, zodat de compacte badkamer snel tot een kledingkast omgebouwd kan worden. De ingebouwde cruisecontrol maakt gemakkelijk en veilig rijden met een gelijkmatige snelheid mogelijk. Handschoenvak met koelmogelijkheid Afsluitbaar tweede handschoenvak Documentenhouder Het handschoenvak met koelmogelijkheid biedt u koele drank tijdens de rit. Standaard is in het midden een tweede, afsluitbaar handschoenvak geïntegreerd. Dat kan op verzoek vervangen worden door een bekerhouder. Hoogwaardige, compacte badkamer De HYMERCAR Grand Canyon is standaard uitgerust met een compacte badkamer, die naast een ergonomisch toilet, een opklapbare wasbak en een douche ook beschikt over handige opbergruimte en een plaatsbesparende roldeur. Muggen blijven buiten Ongenode gasten moeten buiten blijven daarvoor zorgt de standaard hordeur aan de schuifdeur in de HYMERCAR op Fiat-chassis. De exclusieve en mooie tablet- en smartphonehouder is een veilige plek voor al uw toestellen, ongeacht het formaat.

31 Basis Dagrijlicht Bekleding zitconsole Premium DAB radio voorbereiding Radiovoorbereiding met 4 luidsprekers Wieldoppen Pechset - lucht compressor met extra ventiel Cruise Control Dieseltank 90 L Airbag voor bestuurder en bijrijder Airco met pollenfilter, manueel Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels ESC met remassistent (HBA), ABS, ASR, LAC, MSR, bergremassistent en Traction + Elektrische ramen cabine Wegrijblokkering (elektronisch) Waarschuwingssignaal en -licht bij niet gebruik van veiligheidsgordel Stuurbekrachtiging Sensor voor water in dieseltank Coaxiale stuur verstelling Smartphone-/tablethouder Afsluitbaar opbergvak in het midden van het dashboard (voor bijvoorbeeld een notebook) Handschoenenvak bijrijdersstoel met deksel en koelvak voor 1,5 liter flessen Opbergruimte in cabinedeuren, met geïntegreerde fleshouder voor 1,5 liter flessen Trip boordcomputer met digitale display Centrale deurvergendeling met binnensluiting en afstandbediening Boord gereedschap Buitentemperatuurmeter Fiat Ducato Multijet - 85 KW/115 PK - Euro 6 Opbouw / Exterieur

32 Geïsoleerde vloer Buitenkleur wit Elektrische opstap Royale opening achterdeuren Geïsoleerde aluminium kaderramen Donker getinte ramen in woongedeelte / passagiersruimte Hef-/kanteldakluik 700x500 mm boven woongedeelte Hef-/kanteldakluik 400x400 mm boven slaapgedeelte Dakluik 400x400 mm in badkamer Interieur Bestuurder- en bijrijdersstoel draaibaar met armleuningen en in hoogte verstel- en kantelbaar Klapbare tafel met mogelijkheid tot vergroting Extra diepe schuifladen met hoogwaardige uittrek incl. zelfsluiting Rails met 4 verschuifbare sjorogen (voor bevestiging van extra accessoires) Vloerverhoging met bergvak (met knikbaar deksel) Slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem en koudschuim matras(sen) voor alle ligvlakken Verduistering cabine met plisségordijn voor voorraam en zijramen Design wasbak, klapbaar (mineraalstof) Plissé hordeur voor schuifdeur Scheidingsgordijn tussen woon- en slaapgedeelte Verduistering woonruimte met plisségordijn en insectenrollos Compacte badkamer met roldeur Cassette toilet (met vulstandweergave) Douchebak met rondom afvoergoot Spiegel kast Lattenbodem, verticaal verstelbaar Bergvak voor 2 gasflessen Binnendesign Meubeldesign Chiavenna Nussbaum

33 Plafond en zijwanden bekleed met hoogwaardige, warmte- en geluidsdempende stof Bestuurder- en bijrijdersstoel en zitbank in woonruimtestof overtrokken Kachel / Airco / Boordtechniek LED verlichting met touch-bediening LCD bedieningspaneel voor de verwarming inclusief inet ready 95 AH gel accu met oplader 230 V buiten aansluiting met FI-beveiligingsschakelaar voor 230 V & 12 V Sensor voor binnentemperatuur LED verlichting, dimbaar Warme luchtverwarming 4 kw met warm waterboiler Keuken Compressor koelkast 90 L (Grand Canyon, Yellowstone, Sierra Nevada) Grote 2 delige bestekbak Extra diepe schuifladen met hoogwaardige uittrek incl. zelfsluiting Compressor koelkast 65 L (Ayers Rock, Yosemite) Afvalwatertank geïsoleerd Kook-spoelcombinatie met glazen afdekplaat (2-pits gaskooktoestel) Keukenwerkblad verlengbaar Vulstand weergave voor vers- en afvalwatertank Vers watertank 100 L (binnen) Afvalwatertank 100 L (onder de vloer gemonteerd) The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

34 HYMERCAR op Fiat-chassis met badkamer Optionele uitvoering Tweede slaapkamer Voor gezellige warmte Door het uitzetdak met geïntegreerd opklapbaar en opvouwbaar tweepersoonsbed ( cm) als optie creëert u in de HYMERCAR een afzonderlijke slaapkamer. De ruimte is via een ladder toegankelijk en kan optisch afgescheiden worden door de doorgang naar boven af te sluiten. Een optionele verwarmingsbuis dient om het gedeelte bij het uitzetdak van de HYMERCAR te verwarmen. Beschermd tegen koude Geautomatiseerde versnellingsbak Comfort Matic Mistlamp Koplampen met zwart frame Deurgrepen in voertuigkleur De slaapdakisolatie, optioneel verkrijgbaar als origineel toebehoren van HYMER, maakt van het uitzetdak in de HYMER Grand Canyon een slaap- en speelweide die geschikt is voor de winter. Meer informatie op LED-dagrijlicht De koplampen met led-dagrijlicht Houten lattenbodem voor de douchebak Om stevig en veilig in de badkamer te staan, is een optionele houten lattenbodem voor de douchebak verkrijgbaar.

35 hebben 40% meer lichtopbrengst en dragen zo ook overdag bij aan een passieve veiligheid. Skid-Plate in glanzend zwart Grille in glanzend zwart Dashboard met chroomringen Lichtmetalen wielen van 16" met banden 225/75 R16 Dashboardveredeling met aluminiumkleurige applicaties Instelbaar multifunctioneel stuur Via het instelbare, multifunctionele stuur kunnen de radio en andere aangesloten toestellen gemakkelijk bediend worden. Versnellingsbak Comfort Matic Automatische frontairconditioning De geautomatiseerde versnellingsbak Comfort Matic zorgt voor een maximaal comfort, een efficiënter brandstofverbruik en minder uitstoot. Voor aangename temperaturen tijdens de reis zorgt de optionele automatische airco vooraan in de middenconsole van het dashboard. Spoorassistent De spoorassistent (LDWS) waarschuwt met een geluidssignaal de bestuurder als hij afwijkt van de rijstrook.

36 Herkenning van verkeersborden Dankzij het herkenningssysteem voor verkeersborden (TSR) verschijnen waarschuwingsborden op het dashboard. Euro Basis (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Fiat Ducato 2.3 Multijet - 96 KW/130 PK - Euro ,- Fiat Ducato 2.3 Multijet KW/150 PK - Euro ,- Fiat Ducato 2.3 Multijet KW/180 PK - Euro ,- Fiat Ducato 2.3 Multijet - 96 KW/130 PK - Euro ,- Fiat Ducato 2.3 Multijet KW/150 PK - Euro ,- Fiat Ducato 2.3 Multijet KW/180 PK - Euro ,- Fiat Ducato Light 35 i.p.v. Light 33 - techn. toegestane max. massa kg 600,- Fiat Ducato MAXI 35 i.p.v. Light 33 - techn. toegestane max. massa kg 1007,- Fiat Ducato MAXI 40 i.p.v. Light 33 - techn. toegestane max. massa kg 1815,- Fiat Ducato MAXI 35 i.p.v. Light 35 - techn. toegestane max. massa kg 407,- Fiat Ducato MAXI 40 i.p.v. Light 35 - techn. toegestane max. massa kg 1216,- Gewichtsverandering naar 3,85 t (bij Fiat Ducato Light 3,5 t) 255,- Gewichtsverlaging naar 3,5 t (bij Fiat Ducato MAXI 4,0 t) 255,- Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada

37 Automatische versnellingsbak Comfort Matic 2136,- Stuurwiel en versnellingspook met lederen bekleding 199,- Multifunctioneel stuurwiel 153,- Brandstoftank 120 L 153,- LED-dagrijlicht 356,- Reinigingsinstallatie schijnwerpers 204,- Mistlampen 184,- Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar 184,- Regen- en lichtsensoren 255,- Spoorassistent met herkenning verkeersborden, regen- en lichtsensoren met dimautomaat 712,- Parkeersensoren - achter 356,- Bandendruksensoren 163,- Veiligheidsvergrendeling 'Dead Lock' 163,- Voorraam, warmtewerend met anti splinter beschermingslaag 275,- Motor-standkachel, programmeerbaar - voor motorverwarming en ontdooiing ruit Bescherming motor aan onderzijde Accu met groot vermogen 110 Ah Dynamo met verhoogde capaciteit 200 A 1170,- 184,- 51,- 204,- Beker houder i.p.v. afsluitbaar opbergvak (centraal geplaatst op het dashboard) Style pakket binnen (dashboardbekleding met alukleurige apllicatie, instrumentenpaneel met ringen in chroom) Deurgrepen in voertuigkleur 204,- 51,-

38 Stoelverwarming voor bestuurder- en bijrijdersstoel, afzonderlijk regelbaar 702,- 16" stalen velgen (alleen voor Fiat Ducato 3,5 t-chassis) 204,- 16" licht metalen velgen met 225/75 R16 banden (alleen voor Fiat Ducato 3,5 t-chassis) 550,- 16" licht metalen velgen met 225/75 R16 banden (alleen voor Fiat Ducato MAXI-chassis) 367,- 17" licht metalen velgen CH 7,5x17 met 235/60 R17C banden 1922,- Trekhaak (afneembaar) 905,- Euro Opbouw (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Buitenkleur wit Buitenkleur metallic / Pastell Buitenkleur incl. slaapdak metallic / pastel 600,1821,- Spoiler voor in voertuigkleur (alleen voor Fiat Light-chassis) 356,- Achterbumper in voertuigkleur (alleen voor Fiat Light-chassis) 402,- Achterbumper en spatborden in voertuigkleur (Fiat Light-chassis met overhang 138 cm) 605,- Voor-, achterbumper en spatborden achter in voertuigkleur gespoten (alleen voor Fiat MAXI-chassis) 1068,- Raam in rijrichting links (badkamer) 199,- Raam in rijrichting links achter incl. verduisteringsgordijn en muggengaas (slaapgedeelte) 402,- Raam in rijrichting rechts achter incl. verduisteringsgordijn en muggengaas (slaapgedeelte) 402,- Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada

39 Hef-/kanteldakluik (slaapgedeelte) 700x500 mm 499,- Slaapdak in wit (maxitweepersoonsbed met slaapcomfortsysteem) + raam in badkamer 3549,- Slaapdak in voertuigkleur (maxitweepersoonsbed met slaapcomfortsysteem) + raam in badkamer 4058,- Markies antraciet 2,60 x 2,00 m (lengte x uitval) met speciale adapter voor het slaapdak 865,- Markies antraciet 3,25 x 2,50 m (lengte x uitval) 1007,- Markies antraciet 3,05 x 2,50 m (lengte x uitval) met speciale adapter voor het slaapdak 905,- Markies antraciet 3,75 x 2,50 m (lengte x uitval) 1109,- Markies antraciet 3,55 x 2,50 m (lengte x uitval) met speciale adapter voor het slaapdak 966,- Markies antraciet 4,05 x 2,50 m (lengte x uitval) met speciale adapter voor het slaapdak 1007,- Fietsendrager voor 2 fietsen 499,- Designbestickering Aluline: vulling alu geborsteld 265,- Designbestickering Carbonline: vulling carbon zwart 367,- Designbestickering raam: vulling zwart (ramen achterdeuren volledig voorzien van folie) 92,- Designbestickering raam: vulling zwart (ramen links en rechts volledig voorzien van folie) 367,- Euro Interieur Eenpersoonsbed variant in de lengte (in rijrichting links) (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) 184,- Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada

40 Uitneembaar meubeldeel in rijrichting links incl. 12 V aansluiting en uittrek voor compressorkoelbox Compressor koelbox 46 L - voor uitneembaar meubeldeel in rijrichting links 833,- Houten vloerrooster in badkamer 101,- Afscheiding laadruimte met aanpassing sjorlijsten (smal) Safe met digitaal slot (volume ca. 9 L) 92,- 407,- Euro Interieur Design (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada Meubeldecor Chiavenna Nussbaum Bekledingsstof: Castano Tweepersoonsbank (meerprijs t.o.v. enkele stoel) 763,- Inhangbare enkele stoel 763,- Bekledingsstoffen: Tokio, Santorin 295,- Bekledingsstof: Eco Tech Material Garbo 763,- Bekleding in leder: Tortora, Napoli Vloerbedekking voor woongedeelte (los bijgelegd): Samara, Roma 1821,- 255,- Euro Multimedia Autoradio 1-DIN - CD/MP3/DABtuner met bluetooth handsfree spraakvoorziening en USB/AUXaansluiting aan voorzijde (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) 458,-

41 Voertuigspecifieke Naviceiver met campersoftware - radio / CD / DVD / USB / Bluetooth 1068,- Voertuigspecifieke Naviceiver met campersoftware - Radio / CD / DVD / USB / Bluetooth met achteruitrij videosysteem 1516,- DVB-T antenne (actief) 102,- TV voorbereiding met DVB-T Antenne (actief) 300,- LED TV 19' met DVD-speler, tripletuner en WiFi module - een standaard en TV houder 966,- Euro Kachel / Airco / Boordtechniek (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Uittrekbare waterarmatuur (voor gebruik buiten het voertuig) Afvalwatertank, geïsoleerd en verwarmbaar 544,- Mobiel toilet 123,- Gasaansluiting met kraan (keukenblok) 102,- Gasaansluiting buiten met kraan 255,- Veiligheidssysteem (alarminstallatie) 306,- Tweede boordaccu 95 AH 300,- Warme luchtslang voor verwarming van het slaapdak Truma Duocontrol CS met crashsensor, omschakelautomaat en EisEx 97,- 356,- Warme lucht dieselkachel met warm waterboiler op gas 1526,- Dakairco achter (slaapgedeelte) 2334,- Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada

42 Euro Pakketten Comfort pakket (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada Sydney Ayers Grand Sierra Yosemite Yellowstone Rock Canyon Nevada 762,- Chassis Comfort pakket* 1221,- Rijassistentie pakket* 1017,- Style pakket - Blackline* 194,- CrossOver 916,- CrossOver Maxi Sydney 3041,- Euro Overige 2 klapstoelen + tafel incl. bevestiging (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) 295,- = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

43 Lakafwerking, stofdesign & vaste vloerbedekking Lakafwerking Fiat pastel Wit Line Blue Geel Tiziano Red Imperiale Blue Grigio-Campovolo Lakafwerking Fiat metallic Lago Blauw Golden White Aluminium Grijs

44 Ferro Grijs Zwart Profondo Red Castano / Textiel Santorin / Textiel Tokio / Textiel (Standaarduitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Garbo / Ecotech Tortora / Echt leder Napoli / Echt leder (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Stofdesign Vloerbedekking

45 Vloerbedekking "Roma" Vloerbedekking "Samara" (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Houtdecor Chiavenna Nussbaum (Standaarduitvoering)

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR Camper Vans zijn grenzeloos flexibele alleskunners, die zowel voor het dagelijks

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR-modellen zijn grenzeloos flexibele manusjes-van-alles, die zowel voor het

Nadere informatie

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog meer plaats.

Nadere informatie

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog meer plaats.

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten HYMERCAR Ayers Rock, Yosemite, Yellowstone, Grand Canyon Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR Camper Vans zijn

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMERCAR Buscampers 2019

HYMERCAR Buscampers 2019 HYMERCAR Buscampers 2019 Prijslijst geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR Nederland Diversiteit met precisie Beste globetrotter, Onze HYMERCAR is ontworpen voor doordeweeks gebruik

Nadere informatie

HYMER CAMPER VANS Prijsinformatie geldig vanaf

HYMER CAMPER VANS Prijsinformatie geldig vanaf HYMER CAMPER VANS 2020 Prijsinformatie geldig vanaf 1-7-2019 VOERTUIGPRIJS EN TECHNISCHE GEGEVENS HYMER FREE FREE 540 FREE 600 FREE 602 ALL IN prijs af dealer 56 490,- 57 890,- 57 890,- Het BPM bedrag

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer

HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer HYMERCAR Sydney - Fiat buscamper zonder badkamer Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog

Nadere informatie

HYMERCAR 2018 ALL-IN. Prijslijst geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMERCAR Nederland

HYMERCAR 2018 ALL-IN. Prijslijst geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMERCAR Nederland HYMERCAR 18 Prijslijst geldig vanaf 01.07.17 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR Nederland Voertuigprijs en technische gegevens FIAT Voertuigprijs - Buscampers en technisch Diversiteit met precisie

Nadere informatie

HYMERCAR 2018 ALL-IN. Prijslijst geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

HYMERCAR 2018 ALL-IN. Prijslijst geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR 2018 Prijslijst geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR 2018 Diversiteit met precisie Beste globetrotter, Onze HYMERCAR is ontworpen voor doordeweeks gebruik door harde

Nadere informatie

HYMERCAR Buscampers 2019

HYMERCAR Buscampers 2019 HYMERCAR Buscampers 2019 Prijslijst geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR Nederland Voertuigprijs en technische gegevens HYMERCAR FREE Diversiteit met precisie Beste globetrotter,

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf 01.07.2015

Prijslijst geldig vanaf 01.07.2015 365 DAGEN ANDERS Prijslijst geldig vanaf 01.07.2015 Indelingsvarianten FIAT zonder badkamer Indelingsvarianten FIAT met badkamer Sydney 3.300 kg 3.850 kg 4,96 m 2,05 m Serengeti 3.300 kg 4.000 kg 5,99

Nadere informatie

HYMERCAR Buscampers 2019

HYMERCAR Buscampers 2019 HYMERCAR Buscampers 2019 Prijslijst geldig vanaf 02.01.2019 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMERCAR Nederland Voertuigprijs en technische gegevens HYMERCAR FREE Diversiteit met precisie Beste globetrotter,

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf 01.07.2014

Prijslijst geldig vanaf 01.07.2014 365 DAGEN ANDERS Prijslijst geldig vanaf 01.07.2014 Voertuigprijs en technische gegevens VW - Capetown Voertuigprijs incl. en 21% BTW 69.990,- 12.198,- Standaard chassis VW T5 Motoruitvoering (a) 2,0 TDI

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon S

HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S Hoogtepunten Soms moet u er gewoonweg even tussenuit om uw batterijen weer op te laden. Lets helemaal anders doen, de ruimte opzoeken, vrijheid ontdekken.

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon S

HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S Hoogtepunten Soms moet u er gewoonweg even tussenuit om uw batterijen weer op te laden. Lets helemaal anders doen, de ruimte opzoeken, vrijheid ontdekken.

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

365 DAGEN ANDERS. Prijslijst

365 DAGEN ANDERS. Prijslijst 365 DAGEN ANDERS Prijslijst geldig vanaf 01.07.2013 Voertuigprijs en technische gegevens VW - Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 69.295,- BPM 12.458,- Standaard chassis VW T5 Motoruitvoering (a) 2,0 TDI

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon S

HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S - Buscamper op Mercedes Sprinter basis Soms moet u er gewoonweg even tussenuit om uw batterijen weer op te laden. Lets helemaal anders doen, de ruimte opzoeken,

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

Prijslijst Nouvelle Petite

Prijslijst Nouvelle Petite Alle prijzen zijn inclusief BTW en zijn compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. E-mail: info@burow-mobil.nl Website: www.burow-mobil.nl gewichten van het Basis voertuig Totaal

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf DAGEN ANDERS HYMERCAR 2017

Prijslijst geldig vanaf DAGEN ANDERS HYMERCAR 2017 35 Prijslijst geldig vanaf 01.07.01 DAGEN ANDERS HYMERCAR 017 Voertuigprijs incl. 1% BTW Standaard chassis Motoruitvoering a) Cilinderinhoud ccm Max. prestatie EG: kw (PK) bij U/min Max. koppel EG: Nm

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER vond 50 jaar geleden de reisvrijheid. HYMERCAR ontdekt u vandaag opnieuw.

HYMER vond 50 jaar geleden de reisvrijheid. HYMERCAR ontdekt u vandaag opnieuw. 365 DAGEN ANDERS 2 HYMERCAR 3 HYMER vond 50 jaar geleden de reisvrijheid. HYMERCAR ontdekt u vandaag opnieuw. Sierra Nevada Yellowstone Grand Canyon In 1961 opende HYMER met de kastwagen Caravano een tot

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 geldig vanaf 08-2009 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiele sjorogen bevestigen bijvoorbeeld tot twee fietsen

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 01 Notities CAMPERS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Brevio 5 Travel Van 6 7 Nexxo 8 11 Ixeo time 1 15 Ixeo 16 19 Ixeo plus 0 3 Viseo 7 Aviano 8 31

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs 49.550,- 51.500,- 51.500,- Standaard chassis Fiat Ducato

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

NEDERLAND PRIJZEN TECHNISCHE GEGEVENS UITRUSTING CAMPER VANS 2018.

NEDERLAND PRIJZEN TECHNISCHE GEGEVENS UITRUSTING CAMPER VANS 2018. NEDERLAND PRIJZEN TECHNISCHE GEGEVENS UITRUSTING CAMPER VANS 208. CLIFF 50 CLIFF 600 CLIFF 60 CLIFF 60 5.90, 55.990, 56.690, 58.290, 5 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 636 / 205 / 265

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 61.095,- 63.225,- 63.225,- BPM 9.988,-

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living V60SP Prijs: vanaf 50.335,00 Model V60SP Motortype Fiat 2,0 115 PK (130 opt)/cv 33 L (35 L) Euro 6

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen tot transportbeveiliging

Nadere informatie

Carado Camper Van 2019

Carado Camper Van 2019 Carado Camper Van 2019 NL Stad. Land. Vlow. Carado Camper Van 2019 Uitvoeringen Overzicht Highlights Pakketten 10 14 18 Modellenoverzicht Indelingen Indelingen met dwarsbed Indelingen met lengtebed 20

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

TOTAALBEDRAG Specificaties van deze camper. Heeft u vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dirk Jan Averesch

TOTAALBEDRAG Specificaties van deze camper. Heeft u vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dirk Jan Averesch Specificaties van deze camper 52.335 Fiat 6 2,3 130 pk 35 L (std) 0 Automatische versnellingsbak FIAT (ESP verplicht) 2.342 Dag rij verlichting Fiat LED LM1 492 Spatlappen voor Fiat 70 Spatlappen achter

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

Lido S 45 SC Technical data

Lido S 45 SC Technical data Lido S 45 SC Technical data A. CHASSIS Emissie klasse Euro 5+ Fiat 2,0 115 PK 35 L Fiat 2,3 130 PK 35 L Fiat 2,3 150 PK 35 L Homologatie van 3500 kg naar 3650 kg (Fiat L chassis) B. AFMETINGEN EN GEWICHTEN

Nadere informatie

Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de. Silver Collection.

Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de. Silver Collection. Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de Silver Collection. Prijswinnende Adria modellen met, als cadeau aan onze klanten, 50-jaar Jubileum Pakket. VANS CAMPERS CARAVANS TWIN 600 SPT TITAN

Nadere informatie

OPTIEMOGELIJKHEDEN CARALOFT

OPTIEMOGELIJKHEDEN CARALOFT BASISVOERTUIG Fiat Ducato Motor 2,3 l Multijet 130 (96 kw/130 PK) - light 2.069,00 Motor 2,3 l Multijet 150 (109 kw/150 PK) - light 4.034,00 Motor 3,0 l Multijet 180 (130 kw/180 PK) - light 50 7.069,00

Nadere informatie

201 C 8 ara Car do C ado Camper V amper Van 201ans The New Movement.

201 C 8 ara Car do C ado Camper V amper Van 201ans The New Movement. 2018 Carado Carado Camper Camper Van 2018 Vans NL The New Movement. Nederland heeft de Vlow. De nieuwe CamperVan van Carado is compact, flexibel en lekker ongecompliceerd. Voor de één een auto, die als

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

Technische gegevens en prijzen The New Movement.

Technische gegevens en prijzen The New Movement. Technische gegevens en prijzen 2018 NL The New Movement. De basis Carado Camper Vans 2018 Basisvoertuig Fiat Ducato 2,0 l Multijet light, 85 kw (115 pk), EURO 6 Dagrijverlichting Airbag bestuurderszijde

Nadere informatie

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL!

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! CARAVANS ACTIES! & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! caravan & camper voorraad dejonghattem.nl De Jong Servicecenter Alles op één adres: Zeer modern Service-center 2.000m 2 kampeershop en webshop Schadeherstel

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie