Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht"

Transcriptie

1 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

2 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht: dat was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Het resultaat: een nieuwe Hymermobil-generatie, die rijklaar aanzienlijk minder dan 3,5 ton weegt. En daar slaagt zo licht niemand anders in! Ondanks het beperkte gewicht moet u bij de Hymermobil B-Klasse DynamicLine geen enkele cruciale eigenschap van een topcamper opgeven: flexibiliteit, comfort, design, perfectie en kwaliteit. De B-Klasse DynamicLine bekoort dankzij het volkomen nieuwe meubelconcept en een kenmerkend design. De introductie ervan is het startschot voor een gloednieuwe generatie voertuigen. Characteristics Gewicht: kg Lengte: 5,99 m 7,49 m Breedte: 2,22 m Hoogte: 2,96 m Slaapplaatsen: 2 5 Highlights Premium-integraal met dubbele bodem in de klasse 3,5 ton De grootste bergruimte in zijn klasse: een vrije hoogte van max. 1,22 m. Het beste comfort tot in de kleinste details: een brede ingangsdeur, een doorlopende bovenvloer woongedeelte, een verwarmde dubbele bodem, doucheruimte zonder wielkast, nachtverlichting, voorstoelen, grote bedden met slaapcomfortsysteem en veel meer Innovatief voorkomen: nieuwe voorzijde met grotere panoramische voorruit, exclusieve HYMERschijnwerpers met led-dagrijlicht Premium-hightechopbouw met GFK lichtgewicht vloer, GFK dakbekleding, aluminium/aluminium zijwanden en raamframes Nieuwe opties, zoals volledige led-schijnwerpers, een servicecamera als hulp voor het leegmaken van de afvalwatertank, cabinebed om te bouwen tot twee eenpersoonsbedden, uittrekbare slede voor gasflessen enz.

3 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Buitenaanzicht & opbergruimte Hymermobil B-Klasse DynamicLine De nieuwe look van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine onderscheidt zich vooral door het volledig vernieuwde design van de voorzijde.

4 Hymermobil B-Klasse DynamicLine zijaanzicht Het nieuwe voorkomen verschaft de Hymermobil B-Klasse DynamicLine een strakkere lijn en een extra sportieve look Hymermobil B-Klasse DynamicLine zijaanzicht Een nieuw concept voor de indeling met een enorme keuken, een Smart-Tower-koelkast van 142 l, veel opbergruimte en een garage eronder met rechts een vrije hoogte van 1,22 m... dat zijn slechts enkele kenmerken van de perfecte camper voor twee personen, die met een totale lengte van 5,99 m vrij compact is.

5 Hymermobil B-Klasse DynamicLine vooraanzicht De opvallende inlaatopeningen in de spoiler en het strakke design met de exclusief voor HYMER ontwikkelde led-schijnwerpers bezorgen de HYMER een nieuw jasje en maken van dit voertuig tegelijk een modern totaalplaatje. Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine achteraanzicht

6 Garage Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 De Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 biedt standaard een garage met een draagvermogen van 350 kg en een grote garagedeur aan beide kanten. De linker deur heeft een vrije opening van B 43 x H 105 cm; de rechter garagedeur daarentegen heeft een voor de sector vrij buitengewone vrije laadopening van zowaar B 58 x H 122 cm. Via een handig vak is de garage de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 ook van binnenuit gemakkelijk toegankelijk. Optioneel is een garageluik aan de achterzijde van de garage mogelijk, waardoor u voorwerpen ook prima tot in het voertuig kunt laden. Het Quickstarter-vak (hier afgebeeld op de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588) bevindt zich naast de ingangsdeur tot het woongedeelte. Hierin heeft u opbergruimte voor niveaublokken, een kabelhaspel, enz. Bij uw aankomst op uw bestemming heeft u zo snel al het nodige bij de hand (afhankelijk van de indeling).

7 Garage achterin Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 Deze ruime garage met een draagvermogen van 350 kg (optioneel 450 kg) kunt u gemakkelijk via de beide hoge garagedeuren links en rechts laden. De vrije laadhoogte van beide garagedeuren is B 99 x H 122 cm een unicum in de branche. Zo kunt u de bagage in de garage van buiten uit steeds makkelijk bereiken. De garage achterin de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 heeft ook ruim voldoende plaats voor fietsen.

8 Met een breedte van 60 cm biedt de maxi-ingangsdeur meer plaats dan een gewone ingangsdeur, waardoor u erg gemakkelijk in en uit de camper komt. Via een aparte deur voor de gaskast en de optioneel verkrijgbare, heel handige uittrekbare slede zijn de gasflessen in een handomdraai bereikbaar en kunt u ze snel en gemakkelijk vervangen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right

9 to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

10 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Woonvoorziening De comfortabele L-vormige zitgroep met loungekussens hier in het meubeldecor Palatino Apfel in combinatie met de textiellederen stofcombinatie Cremissimo creëert een groots gevoel van thuis tijdens uw vakantie. Ontbijten, lezen, spelen of gewoon gezellig samenzijn: hier is ruimte genoeg voor ontspanning.

11 Hier afgebeeld: de optionele lounge-zitgroep in de textiellederen stofcombinatie Santana in combinatie met het meubeldecor Palatino Apfel. Dankzij het uitgekiende design past het hefbed van de B-klasse DynamicLine onopvallend in het woongedeelte. Prima zicht De radio-/tv-aansluiting en de vlakbeeldschermhouder zijn standaard voorhanden en garanderen een prima zicht op het optioneel verkrijgbare 22"-led-flatscreen.

12

13

14

15 Meer zitplaatsen Al in de fabriek is een derde zitplaats in het woongedeelte voorbereid. Indien gewenst, kunt u zo optioneel de HYMER DuoMobil B-DL 534 aanvullen met een volwaardige zitplaats.

16 Veel licht en ruimte Het panoramische HYMER-dakluik van 80 x 50 cm met led-verlichting boven de rondzitgroep zorgt voor veel licht, frisse lucht en een aangename sfeer.

17 Lade Bij de ingang van de HYMER DuoMobil B-DL 534 bevindt zich een handige lade, die ook gemakkelijk van buiten bereikbaar is.

18 Gezellige zitgroep De rondzitgroep in de optionele variant met ronde hoekkussens in Leder Kiesel nodigt uit tot ontspanning in het woongedeelte van de HYMER DuoMobil. In de hoeken van de zitgroep verbergen zich extra opbergvakken voor beddengoed, badjassen, saunahanddoeken enz.

19 Veel plaats, veel licht, weinig verbruik Grote dakbergkasten boven de rondzitgroep bieden enorm veel opbergruimte. De zuinige led-verlichting zorgt voor licht en plaatst mooie accenten in het hele voertuig, zonder een hoog stroomverbruik

20 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

21

22

23 Slaapcomfort HYMER B-DL 534 DuoMobil Voor een uniek vakantiegevoel bij mobiel reizen. Goede nachtrust Vooraan bevindt zich een neerlaatbaar hefbed, dat in een handomdraai door uittrekbare voetsteunen ook tot twee eenpersoonsbedden met een lengte van 1,95 en 1,90 cm omgevormd kan worden. Een dakluik van helder glas zorgt altijd voor frisse lucht.

24 Open en licht Dankzij een zijvenster lijkt het slaapgedeelte nog opener en aangenamer. Multifunctioneel hefbed Het multifunctionele hefbed in de HYMER DuoMobil B-DL 534 bevindt zich op slechts 97 cm hoog, zodat er nog voldoende ruimte voor uw hoofd is. Het is comfortabel te bereiken via een stevige ladder.

25

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

Camperen herontdekt.

Camperen herontdekt. Comfort zonder compromissen onder de 3,5 ton!: Camperen herontdekt. Wij nodigen u van harte uit de nieuwe generatie HYMER B-Klasse te ontdekken. De B-DynamicLine met groots comfort, het modernste design

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst

Nadere informatie

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen.

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen. HYMER DuoMobil Het concept Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. De HYMER DuoMobil een camper die volkomen afgestemd is op koppels! De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SupremeLine De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. De HYMER B-Klasse SupremeLine - Reizen in een luxe camper Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort, design, veiligheid en kwaliteit:

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil k-klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova ight hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht.

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Een maximale flexibiliteit en een optimaal comfort zijn ideaal bij mobiel reizen.

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 HYMER Van/Exsis-i SilverLine HYMER Van WhiteLine Hymermobil B-Klasse SL BestLine Hymermobil B-Klasse HighLight Hymermobil B-Klasse SL StarEdition HYMER

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-Klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

malibu van De woonbus.

malibu van De woonbus. Modelprogramma 1/2016 malibu van De woonbus. www.malibu-carthago.com Exclusiviteit malibu een naam met historie. Beste campervrienden, de malibu van is exclusief: zowel doordacht als gerieflijk en comfortabel.

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de nieuwe HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

HYMER DuoMobil. Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen.

HYMER DuoMobil. Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. HYMER DuoMobil Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. Een overzicht van de HYMER DuoMobil Exclusieve integraal voor alleenreizende koppels. De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

/XL. De wereldkampioen autarkie met Liner-genen op Iveco Daily met achterwielaandrijving. chic e-line /s-plus. video

/XL. De wereldkampioen autarkie met Liner-genen op Iveco Daily met achterwielaandrijving. chic e-line /s-plus. video PREMIUM MOTOR HOMES /XL Gewichtsklasse 5,6 t - 6,7 t Meubellijn "yachtline stahoogte 211 cm Bergruimte "XXL jumbo space Autarkie schoonwater 235 l / 2 x 80 Ah video carthago.com De wereldkampioen autarkie

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, dit is de camper voor het hele jaar en de geboorte van de nieuwe

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018 Kenmerken 2018 Bekleding 361 LH 3 Opbouwlengte (mm) 010 Totale breedte (mm) 2196 M.t.g. (kg) 1100 Uniek compact exterieur ontwerp met geïntegreerde kenmerken. GFK opbouw met keuze uit drie sportieve accentkleuren.

Nadere informatie

Canadream Maxi Motorhome MHA

Canadream Maxi Motorhome MHA Canadream Maxi Motorhome MHA Dé ruime motorhome Wie veel leef- en bergruimte wenst is, reist met deze motorhome uitstekend. Natuurlijk zijn alle facitliteiten van een moderne motorhome aan boord: een volledige

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED.

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED. PEPby ... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte levensvreugde.

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

HYMER-campers De norm voor mobiel reizen.

HYMER-campers De norm voor mobiel reizen. HYMER-campers 2018 De norm voor mobiel reizen. Inhoud De HYMER-methode De HYMER-methode Pionier... 4 Geschiedenis... 6 Merkwaarden... 8 De HYMER-klassen... 14 Comfort-klasse De serie... 16 Overzicht HYMER

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS.

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. 005 De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, de nieuwe Multitalent-Klasse van HYMER is een camper voor

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR Camper Vans zijn grenzeloos flexibele alleskunners, die zowel voor het dagelijks

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie