HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen."

Transcriptie

1 HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

2 In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst compacte half-integraal, die zowel als camper en als tweede wagen gebruikt kan worden. De Van is erg licht en wendbaar, met een totale lengte van max. 5,99 meter, waardoor hij ook zonder problemen in het stadsverkeer kan rijden. Bovendien kan de HYMER Van nagenoeg overal geparkeerd worden. Ondanks zijn compacte afmetingen moet de HYMER Van geen afstand doen van het gewone comfort: met een badkamer, douche, keuken, bed en garage is hij prima uitgerust. Characteristics Gewicht: kg Lengte: 5,45 m 5,99 m Breedte: 2,22 m Hoogte: 2,77 m Slaapplaatsen + optioneel: Highlights Seitz-S7-raamframes Verkrijgbaar in 4 ver- schillende buitendesigns Licht, smal en wendbaar dankzij 2,22 m buitenbreedte AL-KO lichtgewicht-frame met onafhankelijke wielophanging HYMER Van Alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd Grote garage met 100 cm vrije laadhoogte

3 Buitenaanzicht & opbergruimte De half-integraal HYMER Van 314 is door zijn compacte lengte van 5,45 m de kleinste en comfortabelste camper ter wereld. De HYMER Van is beschikbaar in vier buitenkleuren. Standaard wordt hij met een witte cabine geleverd Opbergruimte Met een totale lengte van max. 5,99 meter is de HYMER Van uiterst licht en wendbaar, waardoor hij ook zonder problemen in het stadsverkeer kan rijden.

4 Ondanks zijn compactheid biedt de garage van de HYMER Van plaats aan een fiets of een heleboel campingbenodigdheden. De garage is dankzij het optionele garageluik in de achterwand nog eenvoudiger en beter toegankelijk. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

5 Wooncomfort Praktische inrichtingsideeën voor uw droomreizen. Gezellig woongedeelte Het interieur van de HYMER Van: hier afgebeeld is het standaard stofdesign Pico in combinatie met het meubeldecor Trentino Birnbaum. De zitgroep biedt voldoende plaats voor max. vier personen. Door een uitklapbare uitbreidingsplaat kan de tafel vergroot worden, zodat deze ook van op de passagiersstoel gemakkelijk te bereiken is.

6 Veel opbergruimte Onder de zitgroep hier in het standaard houtdecor Trentino Birnbaum en in het stofdesign Santorin bevindt zich in de richting van de keuken een ruim schuifvak met extra opbergruimte. Woongedeelte, keuken, slaapplaats en badkamer op een minimale ruimte in de HYMER Van 314.

7 Veel daglicht In één oogopslag Om het woongedeelte in licht te laten baden, is de HYMER Van standaard met een Midi-hefkanteldakventilator uitgerust. Een traploos instelbare openingshoek zorgt steeds voor een goede verluchting. In het frame van de ventilator is een dubbel rolgordijn met verduistering en insectenhor geïntegreerd. Op het overzichtelijke bedieningspaneel, dat u vanuit de gezellige zitgroep in de HYMER Van steeds goed kunt zien, kunt u de toestand van de voorzieningen in het oog houden. Temperatuurinstellingen kunt u via het centrale bedieningsdeel Truma CP plus met schakelklok uitvoeren. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

8 Slaapcomfort Perfecte woonomgeving met stijl en niveau. Slaapplaatsen voor twee De eenpersoonsbedden met een ligoppervlak van 198 x 80 cm / 182 x 80 cm achterin de HYMER Van 374 hier in het meubeldecor Trentino Birnbaum bieden twee personen een enorm comfortabele slaapplaats. De grote, vaste trede maakt het eenvoudiger om in het bed te komen. De optioneel verkrijgbare meubelwereld Palatino Creme heeft stijl en verschaft de HYMER Van 314 een nobele touch. Kledingkast onder het bed Onder het opklapbare bed is een kledingkast geïntegreerd, die ook vanuit de garage geopend kan worden. In combinatie met de optionele achterklep krijgt u zo indien u wenst een groot, praktisch laadoppervlak.

9 Onder de opklapbare eenpersoonsbedden in lengterichting bevindt zich een grote, gemakkelijk toegankelijke kledingkast, waarin u kleding netjes kunt bewaren. Het optioneel als HYMER originele onderdelen & accessoires verkrijgbare kinder-ophangbed heeft een ligoppervlak van 150 x 70 cm: een extra slaapplaats die in een handomdraai in de Fiat-cabine gemonteerd kan worden. Meer informatie op The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not

10 supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

11 Keukencomfort Goed uitgeruste, compacte keuken De modern uitgeruste keuken in de HYMER Van, hier afgebeeld in het meubeldecor Palatino Apfel Creme, is erg compact en is standaard voorzien van 2 kookplaten en een handige spoelbakcombinatie. Veel plaats voor vaatwerk In de grote lade en de uittrekbare kast, inclusief bestekvak, kunt u alle keukenbenodigdheden overzichtelijk opbergen, zodat de keuken er steeds ordelijk uitziet. In de compressorkoelkast in de HYMER Van standaard met 85 liter kunt u eten en drank koel opslaan.

12 De handige uittrekbare kast in het keukenblok van de HYMER Van biedt ruimte aan veel kookgerei en proviand, zodat u alles netjes en overzichtelijk kunt opbergen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

13 Badcomfort Sierlijke, plaatsbesparende uitrusting De compacte badkamer is met een zeer hoogwaardige, stabiele en opklapbare wasbak uit mineraal materiaal uitgerust. Als de ruimtebesparende roldeur geopend is, verspert deze de doorgang niet.

14 Daglicht in de compacte badkamer De compacte badkamer van de van beschikt standaard over een mooie spiegelkast met voldoende opbergruimte. Door het dakvenster komt frisse lucht en daglicht binnen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

15 Indelingen en technische gegevens

16 Standaarduitvoering Ideale onderbouw Goed verlucht Bescherming onderaan Het speciaal ontwikkelde AL-KO lichtgewichtframe met onafhankelijke wielophanging vormt de perfecte uitgangsbasis voor de opbouw van de camper. Zijn optimaal gepositioneerde wielbasis zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, ook bij een volledig geladen voertuig. Het woongedeelte is standaard met een Midi-hefkanteldak ventilator uitgerust. Een traploos instelbare openingshoek zorgt steeds voor een goede verluchting. In het frame van de ventilator is een dubbel rolgordijn met verduistering en insectenhor geïntegreerd. Met hun onverwoestbare GFK bodem zijn de voertuigen praktisch immuun voor schade door weersinvloeden. Ook steenslag, strooizout en vuil kan de bodem niet veel kwaad doen een veilige en duurzame basis voor het hele camperleven. Behaaglijke warmte Spaarzame led Zonder koudebruggen Met een vermogen van watt produceert de standaard ingebouwde Truma Combi-4 verwarming zelfs bij vriestemperaturen zonder problemen voldoende warmte voor behaaglijke binnen- temperaturen in het hele voertuig. De complete binnenverlichting van het voertuig is standaard met moderne led-techniek uitgerust. Zo bespaart u 3/4 op uw stroomverbruik en verlengt u het gebruik van de accu s met vele uren. Omdat leds niet warm worden, neemt bovendien ook de brandveiligheid toe. De hoogwaardige Seitz-S7 raamframes beschikken over dubbel acrylglas voor een optimale warmte isolatie. De gepoedercoate aluminiumkaders zijn bijzon- der licht en stabiel en hebben eveneens een isolatielaag tegen koudebruggen. Ligcomfort Alle bedden beschikken over koudschuim matrassen met meerdere zones, die elk lichaamsdeel passend

17 ondersteunen. Het luchtdoorlatende matras achter garandeert een goede doorluchting. Basis ESP incl. ASR, Traction Plus en Hill Holder Fiat Ducato Multijet 96 KW/ 130 PK, Euro 6 Airbag voor bestuurder en bijrijder ABS (anti blokkeer systeem) / EBD (elektronische remkrachtverdeling) 6 versnellingen Spatlappen achteras AL-KO chassis Elektrische ramen en centrale vergrendeling cabine Elektrische verstel- en verwarmbare buitenspiegels Dagrijlicht in schijnwerpers geïntegreerd Exterieur Woonruimte ingangsdeur met gevormde binnenzijde Hef-kanteldakluik 70 x 50 cm boven woonruimte LED voortentlamp met regengootje HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo in badkamer Gordijn in cabine uit hoogwaardige plissé stof Garage draaglast tot 350 kg (optioneel 450 kg). Houd u rekening met de aslasten. GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie Aansprekende, moderne buitenoptiek door de ronde opbouwvorm in aluminium gladde plaat Elektrische opstap, 1-trede Optimale isolatie door de betrouwbare PUAL bouwwijze met geschuimde wanden en dak (35 mm wand- en dakdikte) en kaderramen HYMER dakluik met helder glas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo boven bed(den) achter Garagedeur in rijrichting rechts en links

18 Interieur Cabinestoelen in woonruimtestof overtrokken, in hoogte verstel-, kantel- en draaibaar, met 2 armleuningen Zitgroep voor met 2 geïntegreerde 3-punts gordels Meerzone koudschuim matras achter incl. hoogwaardige toplaag (bewerkt) voor ventilatie Kachel / Airco / Boordtechniek Met warme lucht verwarmde verhoging bij de zitgroep Accu met groot vermogen 12 V 95 Ah AGM Vers watertank, geïsoleerd en verwarmbaar Afvalwatertank, geïsoleerd en verwarmbaar Complete binnenverlichting in LED Kachel Combi 4 met warme luchtinstallatie Truma bedieningsdisplay CP plus Multimedia Radio-/ TV-voorbereiding incl. 12 V stopcontact, luidsprekers cabine, radioantenne Keuken Servo-Soft sluitingen in keukengedeelte The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

19 Optionele uitvoering Optimale dichtheid Verkwikkende rust Licht en beschermd Het dak van robuust aluminium heeft geen langsnaden, waardoor vocht van bovenuit zou kunnen binnendringen. De extra weerbestendige en hagelwerende GFK-laag verhin- dert een mechanische beschadiging van het dakoppervlak. Het HYMER-slaapcomfortsysteem met hoogwaardige schotellattenbodem brengt het voordeel van een koudschuim matras optimaal tot uiting. Elk lichaamsdeel wordt met een passende tegendruk ondersteund voor een weldadige, heilzame nachtrust. Het grote, uitzetbare panoramadak boven de cabinestoelen zorgt voor nog meer licht in het woongedeelte. Voor de gewenste zicht- en zonbescherming zorgt het geïntegreerde verduisteringsrolgordijn. Individuele uitstraling Gezellig licht Eenvoudig laden De hoogwaardige HYMER exclusieve lichtmetalen velgen in 16 bij de HYMER Van geven de camper aan de buitenkant extra klasse en individualiteit. Dankzij de indirecte led-verlichting en de hoogwaardige kaderramen van acryl schept de sfeerverlichting een gemoedelijke, gezellige sfeer in de hele woonruimte. Optioneel is de HYMER Van 314 ook met een uiterst praktische achterklep beschikbaar. Hierdoor loopt de laadoppervlakte door, wat het laden vooral van volumineuze en lange voorwerpen, zoals ski s een stuk eenvoudiger maakt. = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

20 Vormgeving, stofdesign & vaste vloerbedekking Het interieur in een oogopslag. Textiel Millau Pico Santorin Textiel leder / Textiel Cremissimo Vloerbedekking Etna Santana

21 Roma Samara (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Houtdecors Palatino Apfel Trentino Birnbaum (Optionele uitvoering) (Standaarduitvoering)

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t promobil Camper van het jaar 04: ste plaats in de categorie half-integraal tot 50.000 euro De HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t in één overzicht - Origineel op reis Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil k-klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen.

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen. HYMER B-SL 59 promobil Camper van het jaar 04: de plaats in de categorie Integraal boven 70.000 euro De HYMER B-klasse SL Comfort zonder compromissen. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht.

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Een maximale flexibiliteit en een optimaal comfort zijn ideaal bij mobiel reizen.

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-Klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere landen reizen, andere gewoonten en gebruiken,

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers INHOUD. HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 HYMER Exsis-t Bladzijde 11-14 HYMER Tramp CL Bladzijde

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau Innovaties voor uw vakantie. De nieuwe HYMER Tramp S is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne, typische HYMER-designaccenten,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de nieuwe HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Prijslijst voor half integraal Geldig vanaf 1.1.2016 Type Chassis Voertuig voertuig prijs incl. BTW incl. Van 314 Fiat AL-KO Ducato,

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs 49.550,- 51.500,- 51.500,- Standaard chassis Fiat Ducato

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 10 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Inhoud Comfort klasse HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 Comfort plus klasse HYMER Exsis-t Bladzijde

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 61.095,- 63.225,- 63.225,- BPM 9.988,-

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL in één overzicht - Origineel op reis Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De half-integraal HYMER Tramp SL is voor wat betreft

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova ight hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 01 Notities CAMPERS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Brevio 5 Travel Van 6 7 Nexxo 8 11 Ixeo time 1 15 Ixeo 16 19 Ixeo plus 0 3 Viseo 7 Aviano 8 31

Nadere informatie

DE CARADO VAN. Technische gegevens en prijzen 2019

DE CARADO VAN. Technische gegevens en prijzen 2019 NL DE CARADO VAN. Technische gegevens en prijzen 209 Modeloverzicht Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Basisprijs incl. BTW en BPM EUR 5.490 EUR 54.490 EUR Lengte / breedte / hoogte

Nadere informatie

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Prijslijst Nouvelle Petite

Prijslijst Nouvelle Petite Alle prijzen zijn inclusief BTW en zijn compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. E-mail: info@burow-mobil.nl Website: www.burow-mobil.nl gewichten van het Basis voertuig Totaal

Nadere informatie

TOTAALBEDRAG Specificaties van deze camper. Heeft u vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dirk Jan Averesch

TOTAALBEDRAG Specificaties van deze camper. Heeft u vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dirk Jan Averesch Specificaties van deze camper 52.335 Fiat 6 2,3 130 pk 35 L (std) 0 Automatische versnellingsbak FIAT (ESP verplicht) 2.342 Dag rij verlichting Fiat LED LM1 492 Spatlappen voor Fiat 70 Spatlappen achter

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal camper HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. De compacte half-integraal combineert de laatste veiligheidsnormen,

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter De perfecte combinatie van een Mercedez-Benz-chassis en HYMER-technologie voor campers De HYMER StarLine S Er rijdt een nieuwe ster. De HYMER B-klasse

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Vantana De Luxe K65 ET

Vantana De Luxe K65 ET Vantana De Luxe K65 ET www.hobby-caravan.de Totale lengte Technisch toegestaan totaalgewicht Totale breedte 6.363 mm 3.500 kg 2.050 mm Slaapplaatsen volwassenen 2 3,5 ton Koelkast Technische gegevens K65

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SupremeLine De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. De HYMER B-Klasse SupremeLine - Reizen in een luxe camper Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort,

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie