HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis."

Transcriptie

1 HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

2 HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met optimaal comfort gecombineerd in een wendbare half-integraal. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen twee merken, waarbij kwaliteit een belangrijke zo niet de belangrijkste rol speelt. Het wooncomfort van de HYMER-camper valt overal op: de vloer in het woongedeelte zonder trapjes, de grote zitgroep en de tafel met standaardverlengstuk zijn slechts enkele voorbeelden. Met deze camper geniet u, ondanks zijn gewicht van minder dan 3,5 ton, van een volkomen comfort en kunt u in het verkeer steeds goed manoeuvreren. Daarenboven beschikt de HYMER ML-T over een uitgebreid veiligheidspakket. Hij schittert bovendien met een standaarduitrusting en bijkomend comfort, dat uniek is voor deze klasse. Characteristics Gewicht: kg Lengte: 6,36-7,79 m Breedte: 2,22 m Hoogte: 2,90 m Slaapplaatsen: 2 4 Highlights Reusachtige garage met een laadhoogte tot 121 cm Alle tanks en instal- laties zijn geïsoleerd en verwarmd Licht, smal en wend- baar dankzij 2,22 m buitenbreedte GFK lichtgewichtvloer met styrofoam-isolatie Sport-veiligheidschassis Traploze vloer in woonruimte

3 Buitenaanzicht & opbergruimte HYMER ML-T vooraanzicht De cabine van de HYMER ML-T is standaard in zwart-grijs verkrijgbaar, optioneel ook in de volgende metallic buitenkleuren: grafietgrijs briljantzilver dolomietbruin obsidiaanzwart parelzilver. Een andere optie is de cabine in zwart-grijs en de opbouw in Crystal Silver, zoals hier afgebeeld is.

4

5 Standaard wordt de HYMER ML-T met een zwart-grijze cabine en witte opbouw geleverd. Stauraum De HYMER ML-T heeft een ruime garage met een vrije laadhoogte van 121 cm en een garagetoegang aan beide kanten.

6 De garage van de HYMER ML-T heeft standaard aan beide kanten een groot luik. De garagedeuren van de HYMER ML-T 620 hebben een vrije breedte van 100 cm en een vrije hoogte van 121 cm. De draaglast van de garage in de HYMER ML-T bedraagt standaard 350 kg/optioneel 450 kg. Optioneel is de HYMER ML-T verkrijgbaar met een powerpakket, dat een tweede en derde woonaccu, een gelijkstroomomvormer en extra stopcontacten omvat. De accu s worden ondergebracht in een opbergruimte, die van buiten uit toegankelijk is. Ook in de garage bevinden zich praktische opbergvakken met stangen, waardoor de opgeborgen voorwerpen er niet uitvallen. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

7 Wooncomfort Voortreffelijk levensgevoel. Knusse woonruimte In het woongedeelte van de HYMER ML-T 580 heerst een behaaglijke sfeer dankzij de mooi gevormde zitgroep in het meubeldecor Trentino Birnbaum en de nieuwe combinatie van textielleder Cremissimo. Plaats voor max. 4 personen biedt de knappe, comfortabele zitgroep met een grote tafel en een draaibaar verlengstuk in het woongedeelte.

8 Prima zicht De vlakbeeldschermhouder kan naar beneden uitgetrokken worden. Zo kunt u het led-flatscreen perfect richten en vervolgens in een oogwenk weer opbergen. Nieuwe stof De optioneel verkrijgbare L-vormige zitgroep in de HYMER ML-T 540, hier in het meubeldecor Trentino Birnbaum met crèmekleurige kleppen met hoogglans, is een lust voor het oog van elke reiziger dankzij de nieuwe stofcombinatie

9 Santorin. Woongedeelte Het woongedeelte in het optionele meubeldecor Palatino Apfel Creme hier in combinatie met de ook optionele textielstijlwereld Aureus ziet er uitermate chic en nobel uit. Bij de HYMER ML-T worden bovendien een bedsprei, tafelkleed, rolgordijnen en kussens geleverd.

10 Panoramisch dakluik Veel licht in de HYMER ML-T dankzij het standaard panoramische dakluik van HYMER met led-verlichting in het woongedeelte. Het optioneel in het pakket verkrijgbare, manueel te openen panoramische dakluik boven de cabine zorgt voor nog meer daglicht. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

11 Slaapcomfort Welkom in het rijk van de prachtigste dromen. Hoog of laag De eenpersoonsbedden, hier in de HYMER ML-T 620 in het meubeldecor Palatino Apfel Creme, zijn uitermate comfortabel. Bovendien kunt u kiezen tussen een hoge of een lage uitvoering in het slaapgedeelte. Groot ligoppervlak Plaats voor uw garderobe Het grote ligoppervlak van het tweepersoonsbed in de ML-T 560 vult bijna het volledige slaapbereik en is toch nog goed toegankelijk. Ruim voldoende plaats voor uw vakantiegarderobe heeft u in de ML-T 580 dankzij de kledingkast onder de eenpersoonsbedden en de extra hoge kledingkast.

12 Grote ligweide Met behulp van een optioneel extra kussen en ladder kunt u de eenpersoonsbedden in lengterichting gemakkelijk omtoveren tot een grote ligweide. De bedden achterin zijn standaard voorzien van koudschuimmatrassen met meerdere zones, incl. hoogwaardige matrasbeschermer. Hoge kledingkast Veel ruimte voor uw vakantiegarderobe biedt de hoge kledingkast van 30 cm breed in de HYMER ML-T 540.

13 Slaapgedeelte (stofdesign Palatino Apfel Creme) Een behaaglijke sfeer biedt het meubeldecor Palatino Apfel Creme. Bij de eenpersoonsbedden in lengterichting achter in de HYMER ML-T 620 kunnen verschillende slaapgewoontes gecombineerd worden. De hoge, 35 cm brede kledingkast van de HYMER ML-T 620 kunt u dankzij flexibele planken zelf indelen; deze heeft bovendien een kledingstang om uw vakantiekleding op te hangen.

14 Opbergruimte onder het bed Aan de voeteinden onder de opklapbare eenpersoonsbedden in het slaapgedeelte van de HYMER ML-T 580 en 620 bevinden zich ruime kledingkasten, die deels beschikken over een kledingstang, deels over planken. Door de opklapbare matras en de ver openende kastdeuren zijn de kledingkasten erg gemakkelijk bereikbaar. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

15 Keukencomfort Een paradijs voor keukenprinsen en -prinsessen. Uitbreidbaar aanrecht In een handomdraai een groter werkvlak ideaal geconstrueerd als extra aflegvlak aan de keuken.

16 Grote koelkast De keuken van de HYMER ML-T beschikt standaard over de Smart-Tower-koelkast met een inhoud van 142 liter. Grote zijkeuken Alles op orde De vrij in te delen laden in de keuken in verschillende afmetingen en de gemakkelijk te bereiken dakbergkasten zijn het klapstuk van de grote zijkeuken. De twee comfortabele, uittrekbare apothekerskasten in de ML-T 560 zijn handig om al uw keukentoestellen ordelijk in uw keuken te bewaren.

17 Hoekkeuken (Palatino Apfel Creme) Een gedeelde, hoge apothekerskast waarvan de vakken ook afzonderlijk uit te trekken zijn. Op verzoek is de ruime hoekkeuken in de HYMER ML-T (hier in het optionele meubeldecor Palatino Apfel Creme) ook met oven verkrijgbaar. Enorme laden met Servo-Soft-sluiting bieden voldoende ruimte voor potten, pannen en andere benodigdheden. In de standaard Smart-Tower-koelkast met een inhoud van 142 liter blijven levensmiddelen lang vers.

18 Apothekerskast In de hoge apothekerskast van de HYMER ML-T 620 en 630 kunt u een heleboel proviand opslaan. Grote koelkast De keuken van de HYMER ML-T beschikt standaard over een koel- en vriescombinatie met een inhoud van 142 liter.

19 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

20 Badkamercomfort Een kamer waar u graag vertoeft. Ruim en modern De comfortabele badkamer van de HYMER ML-T 560 en 580 pronkt met een afzonderlijke, ruime douche, een modern banktoilet en voldoende staplaats. Droge voeten Veilige rekken Het voordeel van de afzonderlijke douchewand: als deze open is, heeft u in de comfortabele badkamer heel veel bewegingsvrijheid. Als de wand dicht is, heeft u erbuiten nog droge voeten. Fantastisch veel opbergruimte biedt de grote badkamerkast. HYMER plaatst standaard spanbanden in de rekken, zodat alles veilig op zijn plaats blijft.

21 Sierlijke wastafel De sierlijke Cool Glass -wastafel is een lust voor het oog. Het uiterst hoogwaardige materiaal is van geperst glasstof. Praktische rekjes in de douche bieden plaats voor shampoo en douchegel. De HYMER ML-T 540 heeft een Vario-Premiumbadkamer met een open douche- en wc-combinatie.

22 Ruime badkamer Ruime badkamer met vaste deur in de HYMER ML-T 620 en 630. Het praktische rekje boven het banktoilet in de Vario-badkamer van de HYMER ML-T 540 biedt extra plaats voor uw badkamerspulletjes.

23 Een hoogwaardige, houten lattenbodem is optioneel verkrijgbaar voor de douchecabine hier in de ruime badkamer van de HYMER ML-T 620. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

24 Standaarduitvoering Even royaal als de beschikbare ruimte is de uitrusting van de HYMER ML-T. Talrijke geprezen kenmerken zijn hier standaard aanwezig, van de voertuigopbouw tot de hoogwaardige details van het interieur. Ervaar het verschil bij uw geselecteerd HYMER-dealer. Sterke achterwielaandrijving De achterwielaandrijving van de ML-T kan zonder problemen twee ton trekken. Dankzij deze krachtige aandrijving is de sprinter een uitblinker met een rustig en souverein rijgedrag in alle situaties en dat in combinatie met een uitstekend rijcomfort. Onderzijde langdurig beschermd Met hun onverwoestbare GFKbodem zijn de voertuigen praktisch immuun voor schade door weersinvloeden. Ook steenslag, strooizout en vuil kan de bodem niet veel kwaad doen een veilige basis voor het hele camperleven. Garage met veel opbergruimte Verwarmde onderbouw Twee standaard garagedeuren links en rechts met een vrije laadopening tot 121 cm en hoogwaardige gasveren voor de garage met een draaglast van 350 kg bieden voldoende opbergruimte in de HYMER ML-T. De vloer herbergt de verswater- (A) en afvalwater tank (B) in geïsoleerde bakken (C), die met warme lucht doorstroomd worden (D). Alle installaties (E) liggen in de verwarmde woonruimte, tegen vorst beschermd. De talrijke, optimaal verdeelde warmeluchtopeningen garanderen een perfect behaaglijk klimaat in het gehele voertuig. Heteluchtverwarming Uitzicht zonder koudebruggen Met een vermogen van 6000 watt produceert de standaard ingebouwde heteluchtverwarming met warmwaterboiler zelfs bij vrieskou moeiteloos behaaglijke temperaturen in de HYMER ML-T. Dankzij de centrale positie onder de zitgroep verspreidt de warmte zich optimaal in de hele camper. De hoogwaardige Seitz-S7kaderramen beschikken over dubbel acrylglas voor een optimale warmte isolatie. De gepoedercoate aluminiumkaders zijn bijzonder licht en stabiel en hebben eveneens een isolatielaag tegen koudebruggen.

25 Veilige bediening Gelijkvloers wonen Energiebesparende leds Alle schuifladen in de keuken hebben een rollager en lopen erg licht. Ze beschikken over een hoogwaardige Servo-soft sluiting en een met één hand te bedienen pushlock-vergrendeling, die het open- en dichtklappen van de schuifladen tijdens de reis verhindert. Van de cabine tot achterin heeft de vloer in de woonruimte van de HYMER ML-T geen enkel trapje: een niet te onderschatten voordeel voor reizigers op leeftijd, die nu geen angst meer hoeven te hebben om te struikelen. De complete binnenverlichting van het voertuig is standaard in moderne led-techniek uitgerust. Zo bespaart u 3/4 op uw stroomverbruik en verlengt het gebruik van de accu s met vele uren. Omdat leds niet warm worden, neemt bovendien ook de brandveiligheid toe. Klaar voor radio en TV Behulpzaam buitenlicht Prima gekoeld Luidspreker in slaap- en woongedeelte, bekabeling, stopcontact en een radioantenne zijn vanaf fabriek in elk voertuig ingebouwd. Radio en televisie kunnen zo heel eenvoudig aangesloten en gebruikt worden. Ook de led-voortentlamp met hoge lichtopbrengst en regengootje behoort tot de standaarduitrusting. Hij verlicht een groot gedeelte rondom de ingangsdeur en vergemakkelijkt zo het veilig in- en uitstappen in het donker. Ondanks de smalle uitvoering biedt de standaard koel- en vriescombinatie gemakkelijk plaats aan 142 liter plus 15 liter in het vriesvak. De overzichtelijke indeling is uiterst praktisch. Snel watertank ledigen Optimaal ligcomfort U gewoon goed voelen Met een druk op de knop loopt het water uit de afvoertank. Deze beschikt over een elektrische klep, die via een schakelaar aan de zijkant in de garage in een handomdraai geopend en gesloten kan worden. Alle bedden beschikken over koudschuim matrassen met verschillende zones, die elk lichaamsdeel passend ondersteunen. Het luchtdoorlatende matras achter garandeert een goede doorluchting. Individuele temperatuurinstellingen, de boost-functie voor een snelle warmwatervoorziening en de kamerverwarming in de HYMER ML-T kunt u via het standaard beschikbare, centrale lcdbedieningspaneel voor de verwarming, inclusief inet ready, met tijdschakelklok regelen.

26 Basis Rij assistent Comfort veiligheidschassis Spatlappen achteras ABS (anti blokkeer systeem) / ASR (anti slipregeling) / EBV (elektronische remkrachtverdeling) en ESP (elektronische stabiliteits programma) Airbag voor bestuurder en bijrijder (let op: bij airbag voor bijrijder is het verboden een achterwaarts gerichte kinderstoel op de bijrijdersstoel te plaatsen) Elektrische ramen en centrale vergrendeling cabine Dynamo 14 V / 180 A Elektrische verstel- en verwarmbare buitenspiegels Dagrijlicht in schijnwerpers geïntegreerd Mercedes-Benz 314 CDI, 105 KW/ 143 PK, Euro VI Exterieur Bestickering in geborsteld titanium vulling Garage draaglast tot 350 kg (optioneel 450 kg). Houd u rekening met de aslasten. Optimale isolatie door de betrouwbare PUAL bouwwijze met geschuimde wanden en dak (35 mm wand- en dak dikte) en kaderramen HYMER dakluik met helder glas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo boven bed(den) achter HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo in badkamer Elektrische opstap, 1-trede GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie Grote garagedeuren in rijrichting rechts en links Aansprekende, moderne buitenoptiek door de ronde opbouwvorm in aluminium gladde plaat LED voortentlamp met regengootje Gordijn in cabine uit hoogwaardige plissé stof Uitzetraam achter in rijrichting rechts met verduisteringsplissé en muggengaas Ingangsdeur woonruimte met raam en gevormde binnenzijde HYMER panorama dakluik 80 x 50 cm met LED verlichting in woongedeelte Interieur

27 Luxe tafel 360 draaibaar, verschuifbaar in lengte en breedte (alleen in combinatie met L zitgroep) Cabinestoelen in woonruimtestof overtrokken, in hoogte verstel- en draaibaar Meerzone koudschuim matras achter incl. hoogwaardige toplaag (bewerkt) voor ventilatie Zitgroep voor met 2 geïntegreerde 3-punts gordels Kachel / Airco / Boordtechniek LCD bedieningspaneel voor de verwarming inclusief inet ready Elektrische lediging afvalwatertank Complete binnenverlichting in LED Vers watertank 20/120 L, geïsoleerd en verwarmbaar Accu met groot vermogen 12 V 95 Ah AGM Afvalwatertank 100 L, geïsoleerd en verwarmbaar Warme luchtverwarming 6 kw met warm waterboiler Multimedia Radio-/ TV-voorbereiding incl. 12 V stopcontact, vlakke luidsprekers in slaapgedeelte achter, radio- en DVB-T2 antenne Vlakbeeldschermhouder woonruimte Keuken Extra brede, vrij indeelbare schuifladen Servo-Soft sluitingen in keukengedeelte Smart-Tower koelkast 142 L The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

28 Extra comfort op verzoek U wilt uw HYMER-camper nog meer individuele klasse geven? Hiervoor staan vele attractieve extra s tot uw beschikking. Een kleine greep vindt u hier. Uw HYMERdealer informeert u graag over het volledige aanbod. Pakket rij-assistentie Hightech in de keuken Power-pakket De Collision Prevention Assist geeft een signaal als de afstand te klein wordt. De spoorassistent waarschuwt wanneer u van de straat rijdt. De automatische grootlichtassistent ten slotte biedt u ook s nachts een prima zicht. De handige kook- en ovencombinatie biedt u in de keuken hetzelfde kookcomfort als thuis. Bakken, grillen, koken dankzij de vele mogelijke toepassingen kunt u in de HYMER ML-T heerlijk kokkerellen. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen. Het Power-pakket heeft een tweede en derde goed toegankelijke accu in het serviceluik en een omvormer, die onverminderd watt levert voor het 230V-boordnet van de HYMER ML-T. Bovendien omvat het pakket verschillende extra 12V- en 230V-stopcontacten evenals USBaansluitingen. Blikvanger Zeven versnellingen Warmwaterverwarming U kunt kiezen uit tal van verschillende metallic kleuren voor de cabine van de HYMER ML-T en kiezen is moeilijk: grafietgrijs, briljantzilver, dolomietbruin, obsidiaanzwart, parelzilver en veel meer. De optioneel verkrijgbare 7G TRONIC PLUS automatische versnellingsbak garandeert een soepel en zuinig rijden. De zeven versnellingen zorgen ervoor dat er geen toerentalsprongen zijn bij het schakelen, waardoor de motor van de HYMER ML-T altijd in een gunstig toerentalbereik draait. Een hoogwaardig alternatief voor de heteluchtverwarming is het warmwaterverwarmingssysteem, dat met talrijke convectoren een bijzonder aangename warmte creëert. Optioneel is het systeem met een energiebesparende warmtewisselaar verkrijgbaar (afhankelijk van de indeling).

29 Multimediapakket Door het optionele led-flatscreen van 19 inch met geïntegreerde luidsprekers, afstandsbediening, dvd-speler en HYMER smartmultimedia-systeem in de HYMER ML-T kunt u ook onderweg genieten van een gezellig tv- of dvd-avondje. Euro Basis (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Mercedes-Benz 316 CDI, 120 KW/ 163 PK, Euro VI 1007,- Mercedes-Benz 319 CDI, 140 KW/ 190 PK, Euro VI 5369,- In-/uitschakelbare vierwielaandrijving 11582,- Vierwielaandrijving, inschakelbaar met terreinondersteuning 12192,- Gewichtsverandering naar 3,8 t 255,- Gewichtsverandering naar 3,88 t 255,- Gewichtsverandering naar 4,05 t 255,- Gewichtsverandering naar 4,2 t 255,- Brandstoftank 100 L 367,- Airco Tempmatik 1983,- Volledige luchtvering achteras 7108,- Automatische versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS 2634,- Automatische versnellingsbak 1821,- Bi-Xenon schijnwerpers met statisch bochtenlicht en LED dagrijlicht 1170,- Bi-Xenon schijnwerpers zonder statische bochtenlicht en LED dagrijlicht 1007,- Met leer bekleed stuur 458,- Mistlampen met bochtenlicht 290,- Mistlampen halogeen 290,- Rijassistent pakket (Collision-, spoor-, groot lichtassistent en licht- en regensensor) 1465,

30 Multifunctioneel stuur met boordcomputer 499,- Cruise Control (Mercedes) 407,- Trekhaak 1719,- HYMER exclusieve alu velgen 4 stuks 16" 1312,- Reservewiel (staal 16") incl. houder in bergruimte achter Terreinbanden BF-Goodrich All Terrain T/A KO2-245/75 R 16 (incl. tacho aanpassing) 356,1821,- Bandendruksensoren 458,- Grill verchroomd 275,- Mercedes comfort bestuurder- en bijrijderstoel (kantelbaar en mechanische lendesteun) 295,- Reinigingsinstallatie schijnwerpers 377,- Stoelverwarming voor bestuurders- en bijrijdersstoel 702,- Spoiler gespoten in voertuigkleur (voor) 595,- Euro Opbouw / Exterieur (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Buitenkleur cabine zwartgrijs / opbouw wit Buitenkleur cabine (metallic): grafietgrijs, briljantzilver, dolomietbruin, obsidiaanzwart, parelzilver 1414,- Buitenkleur cabine zwartgrijs / opbouw Crystal-zilver 2431,- Elektrische dakluikventilator met functie aan- en afvoer bij keuken 458,- HYMER panorama dakluik 80 x 50 cm, dubbelschalig boven het bed achter 499,- Uitzetraam achter in rijrichting links incl. verduisteringsrollo en muggengaas 300,- Uitzetraam achter in rijrichting rechts incl. verduisteringsrollo en muggengaas 300,- Markies Omnistor met adapter, behuizing wit of zilver, 3,0 m 1012,- Markies Omnistor met adapter, behuizing wit of zilver, 4 m 1368,- Markies Omnistor met adapter, behuizing wit of zilver, 4,5 m 1521,- Panorama dakraam boven cabine, manueel uitzetbaar 1210,

31 Fietsenrek voor 3 fietsen Motorrek, uittrekbaar, ook te gebruiken voor 2 fietsen 397,2431,- Veiligheidsslot voor woonruimte ingangsdeur 295,- Comfort steunen achter (2 stuks) 306,- Dakreling met ladder en geribbelde aluminium dakplaat 702,- GFK dakbekleding 702,- Comfort ingangsdeur met raam 402,- Euro Interieur Comfort L-zitgroep met loungebekleding, in lengte-/breedte verschuifbare tafel en 2 geïntegreerde 3-punts gordels (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) 504,- Neerlaatbaar tweepersoonsbed boven de zitgroep met koudschuim matras 1516,- Pilotenstoelen Aguti Ergoflex in woonruimtestof, draai-/kantelen in hoogte verstelbaar 1109,- Vouwverduistering voor cabine 544,- Houten vloerrooster in de badkamer 148,- Houten zitje in de badkamer, klapbaar 168,- Hordeur, rolbaar bij de ingangsdeur 377,- Extra kussen tussen de eenpersoonsbedden met ladder 199,- Eenpersoonsbedden achter in lengterichting, laaggeplaatst, incl. garagedeur rechts en links Extra kussen voor extra slaapmogelijkheid met gebruik van bestuurdersstoel (incl. neerlaatbare tafel) 300,- Bedombouw L-zitgroep / zitgroep incl. extra kussen en neerlaatbare tafel 402,- Slaapsysteem met schotellattenbodem voor bed(den) achter 499,- Vloer met geribbelde plaat en viltbekleding in garage achter 402,- Buitendouche in de garage 295,- Geïsoleerd scheidingsgordijn voor cabine, dubbellaags gestikt 270,- Isolatiemat voor voetenruimte cabine, los bijgelegd 168,

32 Euro Binnendesign (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Meubeldecor Trentino Birnbaum met kastkleppen in hoogglans Meubelstijl Palatino Apfel creme 905,- Zilverkleurige applicatie dashboard 168,- Bekledingsstoffen: Fayon, Tokio, Pico, Santorin, Milos, Delfi Bekledingsstoffen: Cristallo, Aruba 356,- Bekledingsstof: Grazia (Eco Tech Material) 1007,- Textielleder-/bekledingsstoffen: Cremissimo, Santana 1007,- Leder-/bekledingsstof: Tobago 1516,- Leder uitvoering: Napoli, Tortora 2736,- Unieke stijl Aureus (bestaat uit: bekledingsstof Aureus, meubeldesign Palatino creme, gordijnrollo, textielpakket en tafelkleed 1312,- Textiel pakket: 2 kussens en sprei voor bed(den) achter 199,- Vloerbedekking Roma of Samara voor cabine en woongedeelte, los bijgelegd 402,- Euro Kachel / Airco / Boordtechniek (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Alarminstallatie voor cabinedeur(en) resp. -kleppen 707,- Ambiance verlichting 504,- Gasaansluiting buiten met kraan 199,- Tweede woonruimte accu (95 Ah AGM) incl. extra oplader 18 A 458,- Extra stopcontacten 5 x 230 V / 2 x 12 V / 2 x USB poort 402,- Dakairco 2400 W 2329,- Vloer(bij)verwarming (elektrisch) in woongedeelte en loopgedeelte 702,- Toiletontluchting 300,

33 Automatische gas omschakelsysteem met crash sensor en EisEx 356,- inet Box (besturing van de warme lucht kachel en dakairco per app evenals weergave van de voertuiggegevens 600,- Warme luchtverwarming 6 kw met elektro elementen 1800 W en warm waterboiler 590,- Dieselkachel voor cabine 2024,- Warm waterverwarming 2939,- Warm water vloerverwarming 1007,- Warmtewisselaar voor warm waterverwarming 1007,- Euro Multimedia (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Vlakbeeldscherm LED 19" met geïntegreerde luidsprekers, afstandsbediening, DVD-speler, HYMER smart-multimediasysteem (DVB-T/C, DVB-S2) 1109,- Tweede LED-TV in slaapgedeelte: 19" TFT met geïntegreerde luidsprekers, DVD-speler, DVB-T/C, DVB-S2, bekabeling en wandhouder 1312,- Autoradio met CD-/MP3-speler 300,- Autoradio DAB+ met CD-/MP3-speler 458,- Achteruitrij videosysteem (kleur) met 4" monitor & enkelvoudige camera 911,- Dubbel-DIN 2-zone navigatieapparaat incl. DVD speler, dubbel objectief achteruitrij camera met berschermingskap (shutter) en HYMER smart controle weergave 3041,- Satellietantenne Caro digital Vision, zonder receiver 2532,- Satellietantenne Oyster 85 digital Vision, zonder receiver 2939, Euro Keuken (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) Bakoven met grill, geïntegreerd in keuken, 1600 watt 682,- Kookplaat-/ovencombinatie Thetford Aspire 885,

34 Euro Pakketten (Prijs incl. 21% BTW excl. BPM) HYMER ML-T Comfort-Line pakket* 3346,- HYMER Power pakket 2329,- HYMER ML-T Winter pakket 1* 7006,- HYMER ML-T Winter pakket 2* 5481,- = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

35 Vormgeving, stofdesign & vaste vloerbedekking Het interieur in een oogopslag. Overzicht kussenstof Fayon / Textiel Tokio / Textiel Pico / Textiel (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) Santorin / Textiel Milos / Unistof Delfi / Unistof (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) Cristallo / Unistof Aruba / Unistof Aureus / Stijlwereld (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering)

36 Grazia / Ecotech Cremissimo / Textielleder Santana / Textielleder (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Tobago / Textielleder Napoli / 100% leer Tortora / 100% leer (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Vloerbedekking Roma Samara (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Houtdecors

37 Palatino Apfel Creme Trentino Birnbaum (Optionele uitvoering) (Standaarduitvoering)

38 HYMER ML-T 4WD Lastige ondergronden als sneeuw, ijs en wegen met losse steenslag bedwingt de ML-T met vierwielaandrijving zonder enige moeite. Men kan de camper op deze ritten voorbereiden via een wipschakelaar op het dashboard waarmee de voorwielaandrijving wordt ingeschakeld. De verhouding van de aandrijfkrachten is met 35 staat tot 65 verdeeld over de voor- en achteras. Door de vierwielaandrijving wordt het niveau van het voertuig ca. 8,5 centimeter hoger, waardoor ook de hellings- en glooiingshoek evenals de waaddiepte dienovereenkomstig groter worden. Met ingeschakelde vierwielaandrijving krijgt de ML-T meer tractie, zijgeleiding en trekkracht en kan men er net zo optimaal in rijden als in een gewone SUV. Let op: de vierwielaandrijving wordt bij de ML-T 560 en 580 aangeboden. Een camper waar u ook op onverharde wegen op kunt vertrouwen: de HYMER ML-T 4WD. In de bergen of aan het strand, op een vochtig weiland of op het zand; de HYMER ML-T 4WD is de 4x4-camper die u niet in de steek laat. De optionele luchtinlaat biedt de HYMER ML-T 4WD camper voortreffelijke allround mogelijkheden, zoals het probleemloos oversteken van een voorde of bescheiden waterloop. Net als bij echte terreinwagens is het optioneel verkrijgbare reservewiel van de HYMER ML-T 4WD op verzoek ook aan de achterzijde bevestigd.

39 De optionele noppenbanden waarmee de HYMER ML-T 4WD uitgerust kan worden, zijn geschikt voor elk terrein. Ongeacht de ondergrond, de HYMER ML-T 4WD kan er krachtig, bedreven en betrouwbaar mee overweg. Lastige ondergronden als sneeuw, ijs en wegen met losse steenslag bedwingt de ML-T met vierwielaandrijving zonder enige moeite. De HYMER ML-T met vierwielaandrijving heeft met geen enkel traject moeite. Krachtig baant hij zich een weg door vrijwel elk type terrein. De HYMER ML-T met vierwielaandrijving: een camper die alle wegen moeiteloos bedwingt. Door de vierwielaandrijving wordt het niveau van het voertuig ca. 8,5 centimeter hoger, waardoor ook de hellings- en glooiingshoek evenals de waaddiepte dienovereenkomstig groter worden. De afbeeldingen dienen enkel als voorbeeld en kunnen ook speciale uitrusting, toebehoren en voertuigdecoratie tonen, die niet tot de standaard leveringsomvang van de voertuigen behoren. Speciale uitrusting is opgesomd in de telkens geldige prijslijst en is verkrijgbaar voor de daar vermelde toeslag. Wij behouden ons het recht voor tijdens de productlevenscyclus van de series de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren, wat op de foto s niet weergegeven is. Voor inhoudelijke fouten en wijzigingen zijn wij niet aansprakelijk.

40 HYMER ML-T Assistentiesystemen Veiligheid is niet alleen bij HYMER een centraal thema, ook bij Mercedes-Benz heeft het al in de ontwikkelings- en constructiefase de hoogste prioriteit, opdat de bestelwagens met de ster tot de veiligste voertuigen in hun klasse kunnen worden gerekend. Binnen het segment voor bestelwagens doet de Sprinter dankzij de unieke veiligheidsvoorzieningen niet meer onder voor personenauto s. De vele standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen zorgen in menige situatie voor een kleinere kans op ongevallen en een beter rijcomfort. Assistentiesystemen als standaarduitrusting: ADAPTIVE ESP : stabiliteit binnen milliseconden. ADAPTIVE ESP, het regelsysteem voor rijdynamiek van de nieuwste generatie, houdt rekening met de beladingstoestand van het voertuig. Onder bepaalde gevaarlijke rijomstandigheden wordt middels gerichte reminterventies op de betroffen wielen actief ingegrepen en regelt het een soepele aanpassing van het motorvermogen om de bestuurder te assisteren bij het beheersen van een gevaarlijke situatie. Het bundelt de functionaliteit van het antiblokkeersysteem ABS, de aandrijfslipregeling ASR, de elektronische remkrachtverdeling EBV, het remhulpsysteem BAS en de wegrijhulp AAS. Tegelijk verruimt het systeem de werking van de stabiliteitsregeling. Opgelet: ADAPTIVE ESP kan de wetten van de rijfysica niet buiten werking zetten. Zo kan bijv. ADAPTIVE ESP niet voorkomen dat de wagen gaat slingeren bij aquaplanning. Als de bestuurder de door de natuurwetten gestelde grenzen overschrijdt, kan ook ADAPTIVE ESP een ongeval niet voorkomen! Bij het pakket inbegrepen, optionele assistentiesystemen: COLLISION PREVENTION ASSIST. Als onderdeel van het assistentiesysteem zorgt COLLISION PREVENTION ASSIST voor een optisch en akoestisch waarschuwingssignaal indien de afstand tot een voertuig of obstakel te klein is, en assisteert u bij een noodremmanoeuvre. Het combineert de werking van een radarafhankelijke nabijheidsdetector en het BAS pro remhulpsysteem en helpt u om een aanrijding te vermijden. Het basisprincipe van de COLLISION PREVENTION ASSIST nabijheidsdetector betreft een aan de voorkant ingebouwde mid-range radarsensor, die binnen een snelheidsbereik van 30 tot 160 km/h continu de afstand tot het vooroprijdende voertuig meet en diens relatieve snelheid controleert. Statische obstakels kunnen worden herkend bij snelheden tot 70 km/h. Indien de veilige afstand tot een vooroprijdend voertuig enkele seconden lang te klein is, gaat er op het informatiedisplay een waarschuwingslampje branden. Als de afstand door hoge snelheid of vanwege acceleratie snel afneemt, klinkt er eveneens een onderbroken akoestisch signaal. COLLISION PREVENTION ASSIST activeert dan direct het BAS pro remhulpsysteem. Deze berekent de remdruk die nodig zou zijn om een aanrijding te vermijden. Trapt de bestuurder nu hard op de rem, dan zorgt het BAS pro remhulpsysteem indien nodig automatisch voor een remdruk die geschikt is voor de betreffende situatie. Bij een noodremmanoeuvre voorkomt het ABS het blokkeren van de wielen. De remondersteuning van het BAS pro remhulpsysteem wordt opgeheven als het rempedaal wordt losgelaten, of als het gevaar voor een aanrijding is geweken. COLLISION PREVENTION ASSIST is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het complete

41 assistentiesysteem. Deze kan niet apart worden besteld. De spoorassistent waarschuwt de bestuurder middels akoestische en optische signalen als hij plotseling afwijkt van het gevolgde spoor. Beoogde koerswijzigingen worden door het systeem als zodanig herkend en de waarschuwingssignalen worden niet geactiveerd. Het beschikt over een aan de binnenzijde op de voorruit gemonteerde camera. Deze kan duidelijk aangebrachte wegmarkeringen herkennen indien het contrastverschil tussen het wegdek en de markeringen groot genoeg is. Een elektronisch systeem vergelijkt de cameragegevens met de handelingen van de bestuurder om te bepalen of het een al dan niet beoogde koerswijziging betreft. Indien het systeem een onbedoelde koerswijziging detecteert, activeert het een akoestisch en een optisch waarschuwingssignaal. Het risico betrokken te raken bij ongevallen door slaperigheid of concentratieverlies kan zo worden beperkt. De spoorassistent is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het complete assistentiesysteem. Deze kan niet apart worden besteld. Grootlicht-assistent. De grootlicht-assistent regelt afhankelijk van de omgeving en de verkeerssituatie automatisch het grootlicht voor een zo goed mogelijk zicht. Hij wordt aangestuurd door een monitor-camerasysteem achter de voorruit en registreert continu de omgeving en de verkeerssituatie aan de voorzijde van het voertuig. Indien de verlichtingsomstandigheden wijzigen, wordt automatisch het grootlicht in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de situatie in de omgeving en het verkeer. Daardoor is een optimale verlichting van de rijweg altijd gegarandeerd, wat vooral bij langeafstandsritten een groot pluspunt is. De grootlicht-assistent is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het complete assistentiesysteem. Deze kan niet apart worden besteld. Dimlicht-assistent met licht en regensensor. De dimlicht-assistent komt vooral goed van pas als het donker wordt, omdat hij de verlichting tijdig inschakelt. En als het begint te regenen, zorgt de regensensor ervoor dat de ruitenwissers automatisch worden ingeschakeld en het wis-was-interval traploos wordt aangepast aan de hevigheid van de neerslag. De dimlicht-assistent is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het complete assistentiesysteem. Deze kan niet apart worden besteld. Bron: Daimler AG

42 HYMER ML-T "60 Edition" Compleet uitgeruste jubileummodellen met een nieuw modern interieur. Wilt u vrijblijvend de HYMER ML-T 60 edition komen bewonderen bij één van onze dealers? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak met uw dichtstbijzijnde dealer. 60 jaar ervaring - 60 jaar vooruitgang - 60 jaar in beweging! Als geen andere onderneming heeft HYMER het mobiele reizen gedomineerd. Innovatie, leiderschap en traditie hebben het decennia lang gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een populair en succesvol merk voor veeleisende reisfans. Het jongste resultaat van deze intensieve tijd zijn de beide jubileummodellen HYMER ML-T 570 en de Hymermobil ML-I 570 in de 60 Edition. Echte "feel good" voertuigen in een totaal zorgeloze uitvoering, die ook tijdens het jubileum weer de toon zetten in zaken als design en technologie. En dit alles bij een gewicht onder de 3,5 ton. Een mooie gelegenheid. De Hymermobil ML-T 570 "60 Edition" Premium half-integraal op Mercedes chassis onder 3,5 ton Het half-integraal jubileummodel van de onder de 3,5 ton zet de toon in design en technologie. Dankzij zijn uitgebreide uitvoeringspakket, tegen een jubileum voordeelprijs met een besparing van 9360,-, kan de reis beginnen. Instappen en je goed voelen. Nieuwe materialen, mooie tinten & modernste technologie geven deze hele bijzondere 60 Edition sfeer. Ook wat betreft de uitvoering kan men

43 zich nauwelijks meer wensen. De highlights in woongedeelte en keuken: Het jubileummodel met zijn unieke, ruime L vormige zitgroep maakt indruk in het nieuwe, heldere meubeldecor Chiavenna Nussbaum met tweekleurige dakkastkleppen. In combinatie met de effen bekleding Milano van Rohleder en het nieuwe tafel- en werkbladdecor in laminaat met antivingerprint, die gemakkelijk te reinigen en ongevoelig voor afdrukken is, geven het geheel een touch van retro-design. Daarbij passend: de nieuwe vloerbekleding Evolution in houtoptiek, die in dit interieur voor een evenwichtige verhouding tussen vintage en modern zorgt. Het lichtgewicht meubelconcept met de mooie, afgeronde dakkasten is overgenomen van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Hoogwaardige acrylglas wandbekledingen en een royale Smart Tower koelkast geven de nieuwe, met Servo Soft sluitingen uitgevoerde keuken, een moderne look. Een enorm 32" LED TV, de satellietantenne en de dubbel DIN 2 zone navigatieapparaat incl. dvd-speler, dubbel objectief achteruitrij camera en beschermingskap (Shutter) brengen moderne, hedendaagse technologie aan boord. Goede morgen, droomuitvoering! Heerlijke comfortabele nachten en een bijzonder mooie start van de dag: de "60 Edition" geeft ieder uur van de dag reisvreugde. De highlights in slaapgedeelte en badkamer: Met een lengte onder de 7 meter biedt dit jubileummodel twee comfortabele, en bijzonder lange éénpersoonsbedden achter, die door een extra kussen verbonden kunnen worden tot een groot ligoppervlakte. De bedden, met het comfortabele slaapsysteem met schotellattenbodems en koudschuimmatrassen, zorgen ervoor, dat u bijzonder ontspannen en aangenaam rusten kan. Een extra slaapplaats ontstaat door de ombouw van de L-vormige zitgroep. Toilet en wasbak verdwijnen onopvallend achter de draaibare wand, waarmee de vario badkamer met houden vloerrooster in een tel omgebouwd wordt als royale douche. Technische gegevens en indelingen

44 Totale lengte ca. 674 cm Totale breedte ca. 222 cm Totale hoogte ca. 290 cm Beddenmaat eenpersoonsbedden L x B ca. 193 x 80 cm / 184 x 80 cm Binnenwerkse maat garagedeur B x H Slaapplaatsen 75 x 121 cm 3 Standaard uitvoering Basis Mercedes Benz, 316 CDI 120KW/ 163 PS Euro VI Cruise Control Airco Tempmatik Multifunctioneel stuur met boordcomputer Automatische versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS Opbouw PUAL bouwwijze Geïsoleerde tanks Hagelwerend multifunctioneel sandwich dak uit PUAL, aluminium en GFK GFK lichtgewicht vloer Kachel Combi 6 met warme luchtinstallatie Hordeur, rolbaar bij de ingangsdeur Panorama dakluik boven de cabine Vooruitstrevende lichtgewicht concept in de klasse tot 3,5 ton Grote garage Multimedia Dubbel DIN 2 zone navigatieapparaat incl. DVD-speler en Board Control Satellietantenne digital Vision, zonder receiver Vlakbeeldscherm LED 32'' met geïntegreerde luidsprekers, afstandsbediening, DVD-speler, HYMER

45 Smart-multimedia-systeem Dubbel objectief achteruitrij camera en beschermingskap (Shutter) Optiek Buitenkleur opbouw: grafietgrijs metallic Buitenkleur opbouw: Crystal zilver metallic inclusief designbestickering "60 Edition" Spoiler en alkoof gespoten in grafietgrijs metallic Grill verchroomd Exclusieve HYMER alu velgen 4 stuks 16'' Hoogwaardige stofcombinatie Milano inclusief vlekkenbescherming Keukenvlak en tafelblad in laminaat met antivingerprint Design meubels Hoogglans keukenkasten en bicolor dakkastkleppen Exclusief meubeldecor Chiavenna Nussbaum Bekleding achterwand keuken in acrylglas Wooncomfort Smart-Tower koelkast met 142 L inhoud Royale L zitgroep met loungebekleding Ambiance verlichting Verduisteringsgordijn in cabine Vario badkamer met royale douche en houten vloerrooster Slaapcomfort Grote eenpersoonsbedden Bedombouw met groot ligvlak Slaapsysteem met schotellattenbodem en koudschuimmatrassen voor bedden achter Extra slaapplaats door ombouw L zitgroep 4 kussens Uw prijsvoordeel Basisprijs incl. 21% BTW en BPM waarde van het jubileumpakket Verkoopprijs incl. 21% BTW en BPM Aanbiedingsprijs inclusief jubileumpakket incl. 21% BTW en BPM Uw prijsvoordeel De afdeling HYMER Original Teile & Zubehör biedt voor dit jubileummodel "60 Edition" eveneens een speciale HOTZ jubileumpakket "60 Edition" aan: bestaande uit 4 hoeslakens in de nieuwe kleur grijs en 2 dekens voor slechts 279,-. (Alle verkoopprijzen inclusief transport- en kentekenkosten, uw dealer berekent u kosten voor het rijklaarmaken. Ondanks controle van de inhoud worden druk- en typefouten en technische veranderingen niet uitgesloten.)

46 De speciale editie van de HYMER ML-T "60 Edition" heeft een nieuw exterieur: Het chassis is uitgevoerd in het mooie grafietgrijs metallic, de alkoof is passend gelakt en de opbouw schittert in Crystal zilver metallic. De cabine en het woongedeelte presenteren zich licht en vriendelijk, dankzij het standaard dakluik met LEDverlichting evenals het panoramadakluik. Het nieuwe en moderne keuken design van deze halfintegraal camper overtuigt met de robuuste acryl wandbekleding in nieuwe kleuren. Het oppervlak van de tafel en keukenwerkvlak zijn bovendien bekleed met een laminaat, dat vingerafdrukken tegengaat.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

HYMER Campers HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers 2018 Inhoud Comfort klasse HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 Comfort plus klasse HYMER Exsis-t Bladzijde

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers België

HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers België HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 HYMER Campers België Beste camperaar, Reislustig en graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Maak kennis met de wereld van mobiel reizen met

Nadere informatie

HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2018 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2017 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Beste camperaar, Reislustig en graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Maak kennis

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal camper HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. De compacte half-integraal combineert de laatste veiligheidsnormen,

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere

Nadere informatie

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen HYMER Campers INHOUD. HYMER Van / Van S Bladzijde 06-10 HYMER Exsis-t Bladzijde 11-14 HYMER Tramp CL Bladzijde

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 HYMER Campers Beste camperaars, Reislustig en ook graag thuis zijn. Is dat tegelijk mogelijk? Naar andere landen reizen, andere gewoonten en gebruiken,

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers

Voor meer informatie: www.geldersecaravancentrale.nl. HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de nieuwe HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Inhoud Comfort plus klasse HYMER Exsis-t Bladzijde 06 09 HYMER ML-T Bladzijde 10 14 Hymermobil

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. De HYMER ML-T in één overzicht Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland

HYMER Campers 2019 ALL-IN. Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer. HYMER Campers Nederland HYMER Campers 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer HYMER Campers Nederland Beste camperaars, Reislustig en tegelijk ook graag thuis zijn. Is dat mogelijk? Naar andere

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013. HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Prijslijst voor half integraal Geldig vanaf 1.1.2016 Type Chassis Voertuig voertuig prijs incl. BTW incl. Van 314 Fiat AL-KO Ducato,

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Campers HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Campers Het teken voor HYMER kwaliteit. HYMER is al jaren een begrip in mobiel reizen en staat garant voor de beste kwaliteit. Decennia lange

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers

HYMER Campers. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015. HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 HYMER Campers Beste camperaars, Voor ons is huis op wielen niet zomaar een geliefd begrip. Campers van het merk HYMER geven precies weer wat de klant

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 10 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t promobil Camper van het jaar 04: ste plaats in de categorie half-integraal tot 50.000 euro De HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs 49.550,- 51.500,- 51.500,- Standaard chassis Fiat Ducato

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil k-klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het

Nadere informatie

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter Hymer-camper half-integraal op het chassis van Mercedes met een gewicht van minder dan drie ton De HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact

HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf HYMER Compact HYMER Compact. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 HYMER Compact Voertuigprijs en technische gegevens HYMER Compact 408 474 478 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 61.095,- 63.225,- 63.225,- BPM 9.988,-

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL in één overzicht - Origineel op reis Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De half-integraal HYMER Tramp SL is voor wat betreft

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012

HYMER Campers. HYMER Campers. Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Reise HYMER Campers HYMER Campers Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 07 2012 Onze enige zonder veiligheidspakket: Wij praten niet over veiligheid: wij zijn veilig. In de HYMER StarLine bijvoorbeeld zorgen

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter De perfecte combinatie van een Mercedez-Benz-chassis en HYMER-technologie voor campers De HYMER StarLine S Er rijdt een nieuwe ster. De HYMER B-klasse

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht.

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Een maximale flexibiliteit en een optimaal comfort zijn ideaal bij mobiel reizen.

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

HYMER Compact. HYMER Compact. Prijsinformatie GeldiG vanaf

HYMER Compact. HYMER Compact. Prijsinformatie GeldiG vanaf Comp HYMER Compact Prijsinformatie GeldiG vanaf 01 10 2012 Voertuigprijs en technische gegevens Standaard uitvoering 404 Voertuigprijs incl. BPM en 21% BTW 57.725,- BPM 10.026,- Standaard chassis Fiat

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2

Nadere informatie

HYMER Edition modellen "Ambition" 2019

HYMER Edition modellen Ambition 2019 HYMER Edition modellen "Ambition" 19 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.18 ALL-IN Verkoopprijzen af dealer Edition modellen "Ambition" HYMER Edition modellen Nederland Beste camperaars, Reislustig en tegelijk

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Campers Prijsinformatie

Campers Prijsinformatie Campers Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2011 Half integraal integraal HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hier ziet u 50 jaar ervaring. En een Gold-pakket aan extra opties. Hymer B-Klasse 2006 Hymer Tramp 2004 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken

Nadere informatie

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL!

CARAVANS & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! CARAVANS ACTIES! & CAMPERS MET VEEL VOORDEEL! caravan & camper voorraad dejonghattem.nl De Jong Servicecenter Alles op één adres: Zeer modern Service-center 2.000m 2 kampeershop en webshop Schadeherstel

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort, design, veiligheid en kwaliteit:

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE!

PRIJSLIJST VIP 490 FRANS COMFORT EN DUITSE KWALITEIT DÉ IDEALE COMBINATIE VOOR UW VAKANTIE! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. GEWICHTEN VAN HET BASIS VOERTUIG Totaal toegestane massa: 3300 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Prijslijst VIP 540. Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3000 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 01 Notities CAMPERS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Brevio 5 Travel Van 6 7 Nexxo 8 11 Ixeo time 1 15 Ixeo 16 19 Ixeo plus 0 3 Viseo 7 Aviano 8 31

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie