CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CARAVANS Slim reizen, all inclusive."

Transcriptie

1 CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive.

2 AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de landkaarten. Ware avonturiers vinden we alleen op één weg: die van zichzelf. Vrijheid is, daar naar toe rijden waar het weer mooi is. Misschien zonder te weten waar dat is, tot dat het plotseling daar is. Voor het raam of ergens aan de horizon. Dan willen we meer. Meer natuur, meer oorsprong, meer vrijheid. Elke dag nieuwe landschappen en ontdekkingen. Vandaag in de bergen, morgen in de branding en elke avond in je eigen bed. Altijd volop in het leven. Aan het eind zal alleen nog één vraag open blijven: waar gaan we de volgende keer naar toe?

3

4 GLOBETROTTERS GEBRUIKEN GEEN ZE HOUDEN VAN DE WERELD ONDER HUN VOETEN DECORATIEVE SPEELRUIMTE Carado is, de keuze hebben. Waar u naar toe gaat, wie u meeneemt en hoe u wilt wonen. Uw caravan past zich aan uw avontuur. Of u nu alleen, als paar of als familie op pad gaat. Daarbij komt dat zonder de fietsen, de grill en outdoor uitrustingen u maar voor de helft plezier heeft. Dankzij het slimme ruimte concept kunt u veel en gemakkelijk bagage meenemen, zelfs de grotere bagagestukken. Voor nog meer vrijheid en Carado-Feeling zorgen de kleine maar belangrijke extra s. In de vorm van totaal pakketten of via individuele opties. U heeft de keus. Wij informeren u graag hierover.

5

6 GROTE WOON-/ SLAAPGEDEELTE CARADO HARMONY 01 Veel plaats voor veel vakantie met zijn gemakkelijke zitgroep en uitgestrekte woongedeelte biedt de C 157 L veel bewegingsvrijheid. Voor u en uw gasten. 02 Een voor alles- dankzij de grote kledingkast heeft u voor outdoor tot opera altijd de juiste kleding binnen handbereik. C 157 L 210 C 157 L 900 kg Alles bij de hand de kleine C 157 L biedt naast een grote woonruimte ook een grote keuken. Met veel werkvlakken, dakkasten en een geïntegreerde 81 l koelkast. 04 Van een zitgroep voor vijf naar een slaapplaats voor twee in een handomdraai verandert u de zitgroep in een tweepersoonsbed van 190 x 195 cm.

7

8 TWEEPERSOONS DWARSBEDDEN CARADO CLEVER 01 Voor XS tot XL - de kledingkast van de C 164 L biedt plaats aan de vakantie garderobe voor het hele gezin. 02 Gemakkelijk overdag en s avonds op de rondzitgroep van de C 164 L kunnen maximaal 6 personen plaats nemen. En s avonds kunt u deze veranderen in een gemoedelijk tweepersoonsbed van 195 x 150 /120 cm. 03 Altijd alles bijdehand in de opbergruimte onder de zitgroepen (hierbij C 160 L) is uw bagage veilig ondergebracht en desondanks altijd binnen handbereik. C 160 L 210 C 160 L kg [ ] 593 C 164 L kg 04 Hier maakt koken veel plezier de compacte keuken van de C 160 L maakt handig gebruik van elke centimeter. Naast het 3-pits kooktoestel, de koelkast met 81 l volume en de royale wasbak vindt u hier nog veel bergruimte voor uw kookgerei en handige opbergvakken voor kleine keukenhulpjes. 05 Ontspanning inclusief de tweepersoons dwarsbedden in de C 164 L en C 160 L zorgen met hun hoogwaardige matrassen en de houten lattenbodem voor een aangenaam ligvlak. En de met Aloe Vera behandelde overtrekken passend bij het woonruimtedesign garanderen een ontspannen nachtrust. C 164 L Lager slapen en goed toegankelijk in de bergruimte onder de dwarsbedden van de C 160 L en C 164 L bergt u zelfs de lastigste bagagestukken op. In- en uitladen kunt u heel gemakkelijk van binnen doen of van buiten via de optioneel verkrijgbare serviceluiken.

9

10 STAPELBEDDEN CARADO FAMILY 01 Tegen regen en vliegen beschermd dankzij de rubberen afdichting dringt geen nattigheid tussen de ingangsdeur en het kader. Optioneel zorgt de geïntegreerde hordeur, dat geen insecten naar binnen komen (vraag naar ons Relax pakket) 02 Zodat ook niets ontbreekt grote bagagestukken bergt u gemakkelijk in de grote bergruimte onder het stapelbed van de C 161 L op. 03 Voor de ombouw minimaal 4 personen vinden gemakkelijk een zitplaats in de dinette van de C 161 L. 04 Vrijheid met systeem de keuken van de C 161 L bekoort voor alles door zijn bewegingsvrijheid. En door de bergruimte voor talrijke utensilien in het keukenblok en de dakkasten. 05 Na de ombouw snel en eenvoudig wordt van de dinette een tweepersoonsbed van 190 x 130/115 cm gemaakt. Standaard. C 161 L 210 C 161 L 900 kg [ kg ] Plaats voor iedereen met 195 x 80 cm bieden de stapelbedden niet alleen aan kinderen een comfortabele slaapplaats. 07 Bergruimte voor binnen en buiten wat u in de ruime zitkasten van de zitgroep voor ook opbergt, u kunt er gemakkelijk van binnen en van buiten weer bij.

11

12 EENPERSOONS- BEDDEN CARADO COMFORT 01 Gemoedelijk zitten, comfortabel slapen standaard laat de zitgroep voor in de C 167 L zich tot een extra bed ombouwen. 02 Ruimte voor gemoedelijkheid de grote eenpersoonsbedden achter in de C 167 L (elk 200 x 80 cm) verandert u gemakkelijk en eenvoudig in een comfortabel tweepersoonsbed van 200 x 195 cm. (optie) 03 Zodat niets ontbreekt onder de eenpersoonsbedden vinden grote bagagestukken kinderlijk eenvoudig een plek. De standaard gasdrukdempers aan de lattenbodem maken het omhoogklappen zeer gemakkelijk. De optionele serviceluiken maken het be- en ontladen van buiten mogelijk. C 167 L kg 04 Ruim en slim de comfort badkamer biedt, dankzij zijn ruimteconcept, rijkelijk veel bewegingsruimte en zelfs een douche. C 167 L Praktisch en variabel ook de zitkast van de zitgroep voor biedt bergruimte aan alles, wat u snel bij de hand wilt hebben.

13

14 HIGHLIGHTS 2015 Solide kwaliteit en hoge functionaliteit kenmerken de Carado caravans Delight. De indeling van uw droomvoertuig kunt u naar eigen smaak uitbreiden met bijvoorbeeld het Performance pakket (veiligheidskoppeling, schokdempers, 45 l vers watertank), het Carado Feeling pakket (verduisteringsrollo bij dakluik, ruimte afscheiding, rugleuningventilatie in stof over trokken, utensilientasjes, designprofiel) of het Relax pakket (hordeur, warme luchtinstallatie, panorama dakluik, Truma Therme). En exclusief voor de C 157 L staat tot uw beschikking ons Light pakket. Met groot panorama dakluik voor nog meer zonlicht, designprofiel aan de dakkasten en geïntegreerde hordeur bij de ingangsdeur. Nu bij uw Carado dealer. PLAAGGEESTEN BLIJVEN BUITEN Met geopende deur genieten van de zomeravond of de caravan ventileren? Geen probleem. De geïntegreerde hordeur (Relax pakket) bij de ingang zorgt ervoor dat er geen ongevraagde, gevleugelde gasten de weg naar binnen vinden. ROBUUSTE ALL WEATHER BESCHERMING LICHT EN LUCHT VAN BOVEN BEHAAGLIJKE RUIMTE TEMPERATUUR De 3400 W Truma S 3002 kachel levert aangename warmte in de koude perioden. Door de warme luchtinstallatie in de Carado caravans Delight (in Relax pakket verkrijgbaar) is er een optimale temperatuur verdeling en daarmee een echt behaaglijke temperatuur. MEER LICHT, MEER BESCHERMING De grote, dubbel glazige uitzetramen in het woon- en slaapgedeelte zijn standaard met verduisteringen muggengaasrollo uitgerust en kunnen in ventilatiestand geopend worden. Hagelwerend, lange levensduur en weersbestendig het sterke Caradoverbindingsdak met glasvezelversterkte kunststof (GFK) in combinatie met een 34 mm dikke isolatie in sandwichbouwwijze trotseert trouw weer en wind. Het dakluik boven de zitgroep met zijn geïntegreerde muggengaasrollo laat nog meer licht in het woongedeelte. Voor de gewenste inkijk- en zonbescherming zorgt het optionele verduisteringsrollo (in Feeling pakket verkrijgbaar).

15 HOOG LIGCOMFORT IN PASSEND DESIGN De bedden achter in de C 167 L zijn standaard met hoogwaardige matrassen uitgerust. Luchtdoorlatend, met Aloe Vera behandelde Comfort-Fit hoezen garanderen een doorluchting en een gezonde, heilzame slaap. DE DINETTES WORDEN BEDDEN De zitgroepen van de Carado caravans Delight zijn in een handomdraai veranderd in een gemakkelijke slaapplaats. Zoals hier in de C 157 L, eenvoudig de stabiele klaptafel laten zakken en met het standaard verbindingskussen afdekken (optioneel in de C 160 L). GEMAKKELIJK VAN BUITEN TE BELADEN De volumineuze bedkasten onder het tweepersoons dwarsbed voor in de C 164 L is optioneel via twee grote buiten kleppen toegankelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld grote tuinmeubelen in- en uitgeladen worden zonder een omweg via de binnenkant. IEDERE CENTIMETER IS BRUIKBAAR Onder de rond zitgroep van de Carado caravans bevindt zich een groot, toegankelijke bergruimte, die veel extra bergruimte voor uw reisbagage biedt. Zo laat zich de beschikbare ruimte in de caravan zich tot op de laatste centimeter optimaal benutten. VEILIGE OP- EN AFSTAP Het hooggeplaatste tweepersoons dwarsbed in de C 164 L is gemakkelijk en veilig via een vaste trede te bereiken.? VOLUMINEUZE BEDKASTEN Het grote tweepersoons dwarsbed van de C 164 L laat zich volledig omhoog klappen. Daardoor is een reusachtige bergruimte van binnen toegankelijk. De optionele buitenkleppen rechts en links maken het beladen nog comfortabeler. VEDERLICHT TE OPENEN Het opklappen van het tweepersoons dwarsbed in de C 164 L gaat ondanks zijn grote oppervlak moeiteloos. Daarvoor zorgen de beide ingebouwde gasdrukveren, die het omhoog geklapte bed in een veilige positie houden. GROTE BERGRUIMTE In de bedkast onder het stapelbed van de C 161 L is veel ruimte voor de bagage van uw gezin. Ook grote bagagestukken kunnen hier eenvoudig en goed toegankelijk op geruimd worden. PASSEND EN STIJLVOLLE VERGRENDELING De hoogwaardige dakkastkleppen sluiten passend en gemakkelijk. Optisch maken de brede rvs grepen het moderne ruimtedesign helemaal af. ZO IS KOKEN LEUK Het 3-pits kooktoestel biedt plaats voor meerdere grote pannen. De glazen afdekking dient desgewenst als extra werkoppervlak. Het stabiele, omhoog te klappen rooster en de afneembare knoppen maken het schoonmaken kinderlijk eenvoudig. De genoemde prijzen en technische gegevens zijn onder voorbehoud van eventuele druk- en zetfouten.

16 THUIS IS WAAR JE, JE GOED VOELT. WAAR DIT OOK IS Art.-Nr NL Carado Nederland Papendrecht Een onderneming van de Erwin-Hymer-Group

Caravans Delight 2014

Caravans Delight 2014 De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

CARAVANS 2016 NEDERLAND

CARAVANS 2016 NEDERLAND CARAVANS 26 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op de landkaarten.

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

CAMPERS 2015. Slim reizen, all inclusive.

CAMPERS 2015. Slim reizen, all inclusive. CAMPERS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS GEBRUIKEN GEEN ZIJ DUIKEN IN DE NATUUR NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonder wil, zoekt het in het onbekende. Niet in reisbrochures maar

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

Campers Carado Nederland. Buitendijks LX PAPENDRECHT. Tel. 088-caravan ( ). Fax

Campers Carado Nederland. Buitendijks LX PAPENDRECHT. Tel. 088-caravan ( ). Fax De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 21)

Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 21) Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 1) DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... gewoonweg een echte legende onder de caravans is. moeiteloos allerlei

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. gewoonweg een echte legende onder de caravans is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. gewoonweg een echte legende onder de caravans is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... gewoonweg een echte legende onder de caravans is. moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. woonbeleving en gebruiksgemak perfect combineert. De elementen van robuuste

Nadere informatie

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies:

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies: Caravan to go! B c go Caravan to go! Ontdek de vrijheid met onze nieuwe c go! Vier verschillende indelingen willen er graag met u op uit. Welke plannen u ook heeft deze kleine, lichte en compacte caravan

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED.

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED. PEPby ... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte levensvreugde.

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Campers 2013 Copyright by Carado GmbH/ Carado Nederland. Geldig vanaf 08/ 2012.

caradofeeling Enjoy the good times Campers 2013 Copyright by Carado GmbH/ Carado Nederland. Geldig vanaf 08/ 2012. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND

KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN GOLVEN VAN PASSIE NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Chateau 2008 De sfeer van zon, zee en strand Vanaf nu worden vakanties nog leuker dan ze al waren. Want Chateau introduceert de nieuwe

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

ONS MULTI- TALENT SPORT. Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie.

ONS MULTI- TALENT SPORT. Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. ONS MULTI- TALENT Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De KNAUS is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling van deze serie is aan alles gedacht om

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

De semi-integraal, het icoon.

De semi-integraal, het icoon. SERIE SUPREME PLUS AXESS De semi-integraal, het icoon. SUPREME Adria Coral, de echte semi-integrale camper. Een gestroomlijnd exterieur en loftstijl interieur. Integreert naadloos met Fiat Ducato en Citroën

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE!

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! 02 BuroW mobil uitzonderlijk, VinDingRiJK En HOOgWaaRDig 04 05 06 InHouDsopgAve ViP 490 04 nouvelle PETiTE 05 ViP 540 En 540 B 06

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LIFETIME 600. STREET 600 1 1 BOXSTAR PLUS ALL INCLUSIVE REIZEN LIFETIME 600 STREET 600 De is een luxe limousine met keuken, sanitair, woonkamer en tweepersoonsbed.

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting Gewoon genieten. 2 Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

OLYMPE. AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 10mns

OLYMPE. AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 10mns 10mns OLYMPE AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 20mns Kies de OLYMPE, ons grote model met slaapruimte voor maximaal 12 personen (6 kinderen en 6 volwassenen). Met zijn oppervlak van

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Eriba-Nova 465 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE MINI SILVER 2018 DEALER

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE  MINI SILVER 2018 DEALER 2018 "S" = serie "O" = optie "-" = niet verstrekt 270 290 MATEN EN GEWICHTEN Totale lengte (incl dissel) (mm) 3950 4423 Opbouwbreedte (mm) 2050 2050 Hoogte dak ingeklapt (mm) 1990 1990 Opbouwlengte (mm)

Nadere informatie

MINI SILVER COLLECTIE 2017

MINI SILVER COLLECTIE 2017 COLLECTIE 2017 270 Ontdek de 270 in een ander daglicht, met de zwarte decoratie voor de standaardversie of in één van de 3 mogelijke kleurvarianten, al naar gelang uw smaak en zin. Deze uiterst compacte

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

ODYSSÉE AVONTUUR IN ALLE EENVOUD. 20mns 140. 10mns. 20mns. 3mns. Plotseling zin om eropuit te gaan met onbekende bestemming?

ODYSSÉE AVONTUUR IN ALLE EENVOUD. 20mns 140. 10mns. 20mns. 3mns. Plotseling zin om eropuit te gaan met onbekende bestemming? ODYSSÉE AVONTUUR IN ALLE EENVOUD 145 Plotseling zin om eropuit te gaan met onbekende bestemming? Het ontwerp van de ODYSSEE-vouwwagen werd voor geheel herzien: dat neemt niet weg dat wij gehecht blijven

Nadere informatie

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER De KNAUS LIFESTYLE overtuigt. Met een innovatief woonconcept, dat we heel anders hebben ontwikkeld dan u wellicht had verwacht, maar dat precies zo is geworden als u het wilt.

Nadere informatie

Met hefbed. Freisteller

Met hefbed. Freisteller Met hefbed Freisteller Magic Edition 4 Halfintegraal met hefbed Aangename slaapplek voor twee in een handomdraai tovert u het bed naar beneden Een magisch hefbed Reist u graag met uw familie of uw vrienden?

Nadere informatie

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een c go Caravan to go Met de c go krijg je gewoon zin om je spullen te pakken en er op uit te gaan. Hij ziet er modern en fris uit, is er in vier pittige bekledingen en biedt een ruime keuze aan indelingen:

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON

SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON Al meer dan 50 jaar staat de Knaus SÜDWIND voor echt vakmanschap. En hoewel we weten dat er nauwelijks iets te verbeteren valt, maakt dat toch dat we niet stoppen om het toch

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hier ziet u 50 jaar ervaring. En een Gold-pakket aan extra opties. Hymer B-Klasse 2006 Hymer Tramp 2004 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken

Nadere informatie

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018 Kenmerken 2018 Bekleding 361 LH 3 Opbouwlengte (mm) 010 Totale breedte (mm) 2196 M.t.g. (kg) 1100 Uniek compact exterieur ontwerp met geïntegreerde kenmerken. GFK opbouw met keuze uit drie sportieve accentkleuren.

Nadere informatie

De nieuwe B-Klasse. Beleef het nieuwe gevoel van HYMER!

De nieuwe B-Klasse. Beleef het nieuwe gevoel van HYMER! De nieuwe -Klasse / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / De camper die u raakt, nog beter gemaakt \ \ \ \ eleef het nieuwe gevoel van HYMER! Welkom thuis! \ \ \ \ \ \ \ \ \

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Swift Caravans. Uw dealer

Swift Caravans. Uw dealer Swift Caravans Caravan Trading Europe, latensteinserondweg 4-05, 4005 eh tiel, holland e-mail: info@caravantradingeurope.nl web site: www.swiftcaravans.nl 2004 Swift caravans worden geproduceerd door Swift

Nadere informatie

De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!!

De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!! 2013 De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!! Legenda Voertuigmaten Stahoogte Bedmaten Zitplaatsen Motorvarianten Gasflessenruimte Rijklaargewicht Schoon- en vuilwatertank Slaapplaatsen Impressum

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS.

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. 005 De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, de nieuwe Multitalent-Klasse van HYMER is een camper voor

Nadere informatie

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen.

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen. HYMER DuoMobil Het concept Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. De HYMER DuoMobil een camper die volkomen afgestemd is op koppels! De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding.

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Een chalet van The Hap voor alle generaties... www.thehap.nl Wilja Basic Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Model Basic is standaard 370 cm breed en voorzien van een puntdak

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS

IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS SIESTA 2016 IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS Aung San Suu Kyi, politica Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 372 CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2

Nadere informatie

Auto voor alles en iedereen.

Auto voor alles en iedereen. NL B Auto voor alles en iedereen. De evan is er! De efficiënte en variabele auto van de volgende generatie. Vrijheid, blijheid, (be)leven. Wij hebben daar een auto van gemaakt. Met de evan verovert een

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

Verhuur caravans Seizoen 2018 Ontdek bij ons de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Verhuur caravans Seizoen 2018 Ontdek bij ons de boeiende wereld van caravans & kamperen. www.dkwcaravans.be Verhuur caravans Seizoen 2018 Ontdek bij ons de boeiende wereld van caravans & kamperen. _ INLEIDING Met de caravan reizen is avontuur. Gezellig met z n tweetjes of met het gezin het

Nadere informatie

SUPERIEURE PRIJS- KWALITEIT- VERHOUDING

SUPERIEURE PRIJS- KWALITEIT- VERHOUDING SUPERIEURE PRIJS- KWALITEIT- VERHOUDING SPORT ONS MULTITALENT Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De KNAUS SPORT is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. NL Technische gegevens KNAUS plus transport transport plus Voertuigmaten: Totale lengte (cm), inclusief dissel 588 588 592

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS 2015 Van harte welkom bij Globecar Ontdek de wereld (van comfort) Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering.

Nadere informatie

ALPHA. AVONTUUR IN LUXE Samen eropuit in alle luxe! 3mns

ALPHA. AVONTUUR IN LUXE Samen eropuit in alle luxe! 3mns 235 20020mns ALPHA AVONTUUR IN LUXE Samen eropuit in alle luxe! 250 Trekken in etappes wanneer en waarheen u maar wilt met ons luxemodel, de ALPHA. Een paar minuten volstaan voor het openen en sluiten

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren

Unilux. Raamhorren Hordeuren Unilux Raamhorren Hordeuren Rolhor voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van de Basic of de ronde contouren van de Rondo. Beide

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer.

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer. Beschrijving Happy De Lux Onze Happy Lux stacaravans van 32 vierkante meter, zijn voorzien van airconditioning en bieden comfort en luxe op vier van onze meest gerenommeerde campings: Camping Bella Italia,

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

malibu van De woonbus.

malibu van De woonbus. Modelprogramma 1/2016 malibu van De woonbus. www.malibu-carthago.com Exclusiviteit malibu een naam met historie. Beste campervrienden, de malibu van is exclusief: zowel doordacht als gerieflijk en comfortabel.

Nadere informatie

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR.

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR Nederland Technische gegevens Prijzen KNAUS plus transport transport

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, dit is de camper voor het hele jaar en de geboorte van de nieuwe

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen tot transportbeveiliging

Nadere informatie

Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l

Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l Wilja Basic Alles erop en eraan voor een prima prijs- kwaliteit verhouding... Model Basic is standaard 370 cm breed

Nadere informatie

Hapro Zenith en Hapro Carver

Hapro Zenith en Hapro Carver Hapro Zenith en Hapro Carver Zenith. Black tie optioneel. Duurzaamheid en design in harmonie. De Hapro Zenith is een indrukwekkend resultaat van modern design. Innovaties en doordachte handigheden in

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 geldig vanaf 08-2009 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiele sjorogen bevestigen bijvoorbeeld tot twee fietsen

Nadere informatie

op avontuur : Een Combi-Camp schrikt niet als je een keer een slechte weg treft en is gemaakt voor snelle overnachtingen op welk terrein dan ook.

op avontuur : Een Combi-Camp schrikt niet als je een keer een slechte weg treft en is gemaakt voor snelle overnachtingen op welk terrein dan ook. op avontuur : Wat zou het mooi zijn om binnen 1 minuut je tent op te zetten en dan ook nog 30 cm boven de grond te zweven. Met Combi-Camp kan dat. Al meer dan 45 jaar. In je vakantie moet je vrij, spontaan

Nadere informatie

CAMP-LET PASSION TECHNISCHE AFBEELDINGEN KLEUREN MATERIAAL. Isaroof Light 240 g/m2. Isacryl 295 g/m2

CAMP-LET PASSION TECHNISCHE AFBEELDINGEN KLEUREN MATERIAAL. Isaroof Light 240 g/m2. Isacryl 295 g/m2 Camp-let 2019 CAMP-LET 1 2 3 PASSION CAMP-LET PASSION 4 Met de Camp-let Passion kun je er waar en wanneer je wilt op uit trekken en van de prachtige natuur genieten. Passion geeft een grenzeloos gevoel

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

VOUWWAGENS. www.trigano-trailertents.com

VOUWWAGENS. www.trigano-trailertents.com VOUWWAGENS www.trigano-trailertents.com TREK ER ONBEZORGD OP UIT U bent avontuurlijk ingesteld. Dan weet u dat u met Trigano alle kanten op kunt. Het avontuur lonkt naar u, maar wel voorzien van alle gemakken

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CAMPERS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CAMPERS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CAMPERS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 HALF INTEGRAAL MODELLEN Type / Model T 132 T 135 Verkoopprijs incl. BPM en 21% BTW 46.099 47.699 Lengte / breedte

Nadere informatie

De nieuwe lichtgewicht

De nieuwe lichtgewicht HYMER Exsis-i. Zo slank kan elegant reizen zijn. sis- De nieuwe lichtgewicht www.exsisi.hymer.com De camper die raakt, nog beter gemaakt. Compact en slank. Bijzonder wendbaar. Extra licht voor maximale

Nadere informatie