ALGEMEEN. - De opdracht is opgesplitst in 4 percelen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMEEN. - De opdracht is opgesplitst in 4 percelen:"

Transcriptie

1 ALGEMEEN - De opdracht is opgesplitst in 4 percelen: PERCEEL 1 Huren van camerabewaking t.b.v. het evenement 1 mei Doel: gericht te werken aan crowd control management om de veiligheid voor de 1 mei-bezoeker te verhogen. De onderhavige opdracht betreft de installatie en huur van een draadloos systeem van camerabewaking in het centrum van de stad Genk op 1 mei De camerabewaking dient operationeel te zijn vanaf donderdag 30 april 2015 (testdag waarbij in principe enkel nog inregelwerkzaamheden dienen te gebeuren, de montage te velde dient voordien te gebeuren) en volledig operationeel op 1 mei Afbouw op maandag 4 mei 2015 vanaf 7u (of in overleg). PERCEEL 2 Huren van lichtkranten t.b.v. het evenement 1 mei Doel: gerichte boodschappen/signalisatie i.k.v. verbetering veiligheid / crowd control management 1 mei De onderhavige opdracht betreft de installatie en huur van een draadloos systeem van lichtkranten in het centrum van de stad Genk op 1 mei De lichtkranten dienen operationeel te zijn vanaf donderdag 30 april 2015 (testdag waarbij in principe enkel nog inregelwerkzaamheden dienen te gebeuren, de montage te velde dient voordien te gebeuren ) en volledig operationeel op 1 mei Afbouw op maandag 4 mei 2015 vanaf 7u (of in overleg). PERCEEL 3 Huren van camerabewaking t.b.v. het evenement Genk on Stage Doel: Gericht te werken aan crowd control management om de veiligheid voor de festivalbezoeker te verhogen. De onderhavige opdracht betreft de installatie en huur van een draadloos systeem van camerabewaking in het centrum van de stad Genk tijdens de periode van Genk on stage De camerabewaking dient operationeel te zijn vanaf donderdag 25 juni (testdag waarbij in principe enkel nog inregelwerkzaamheden dienen te gebeuren, de montage te velde dient voordien te gebeuren) en volledig operationeel vanaf 26 tem 28 juni Afbouw op maandag 29 juni 2015 vanaf 7u (of in overleg). PERCEEL 4 Huren van lichtkranten t.b.v. het evenement Genk on Stage Doel: Gerichte boodschappen/signalisatie ikv verbetering veiligheid / crowd control management Genk on stage + exit control management via lichtkranten.

2 De onderhavige opdracht betreft de installatie en huur van een draadloos systeem van lichtkranten in het centrum van de stad Genk tijdens de periode van Genk on stage De lichtkranten dienen operationeel te zijn vanaf donderdag 25 juni (testdag waarbij in principe enkel nog inregelwerkzaamheden dienen te gebeuren, de montage te velde dient voordien te gebeuren ) en volledig operationeel vanaf 26 tem 28 juni Afbouw op maandag 29 juni 2015 vanaf 7u (of in overleg). - Offerte De inschrijver dient volgende documenten toe te voegen aan de offerte: technische documentatie over het voorgestelde systeem van camerabewaking en lichtkranten; plan van aanpak; lijst reserveonderdelen die ter plaatse aanwezig zullen zijn; afdrukvoorbeeld van mogelijke output zowel van camera s als lichtkranten; de statuten en alle andere nuttige documenten die de bevoegdheid van de ondertekende(n) bewijzen.; veiligheids- en gezondheidsplan inclusief risico-analyse van de uit te voeren werken dient voorgelegd te worden en goedgekeurd. Tevens dient hierbij rekening gehouden te worden met de minimale voorschriften ivm gebruik van arbeidsmiddelen en aandachtspunten bij tijdelijke werkzaamheden op hoogte. Prijzen In de prijzen zijn onder andere begrepen: de levering, de huur en alle werken noodzakelijk voor het operationeel maken van het systeem; technische bijstand: 7d/7d en 24u/24u tijdens vermelde gebruiksperiodes; het verschaffen van een omstandige uitleg over de gebruiksmodaliteiten aan de gebruikers; de kosten voor de verpakking, het laden, de overslag en het overladen, het vervoer, de verzekering en het inklaren; de documentatie en handleidingen in de Nederlandse taal; de tol- en accijnsrechten. - Technische voorschriften: Opmerkingen Alle punten die voorzien zijn van een sterretje (*) zijn minimale voorwaarden waarvan niet mag worden afgeweken op straffe van nietigheid van de inschrijving. Betreffende de percelen 1 en 3: camerabewaking Het camerasysteem bestaat enkel uit CE-gekeurde toestellen en moet volgens de regels van de kunst geïnstalleerd worden, rekening houdend met de geldende wetgeving (ARAB, AREI en Codex) en eventuele geldende Belgische en/of Europese normen. Om die reden

3 Materiaal mag de leverancier geen vermeende weglating of leemte in deze voorschriften inroepen om bepaalde operaties niet uit te voeren. De inschrijver staat in voor de volledige aanleg van het nodige data netwerk (bekabeld en draadloos). Auto-dome kleurencamera s, day & night, digitale zoom, onbeperkt 360 rotatie met high speed motoren inclusief beugels, voeding, statief, enz De camera s dienen een helder en scherp beeld weer te geven op de monitor en te voldoen aan de volgende minimum vereisten(*): resolutie 720p; 360 pan; 12x optische zoom zoom; dag/nacht zicht; H.264 video compressie; outdoor-ready: IP66- and NEMA 4X; frame rate van 30fps; lichtgevoeligheid van 1lux bij kleur, 0.3 lux bij zwart-witbeeld. Verwarmde/waterdichte stootvaste behuizing met inbegrip van de gepaste ophangbeugels en verbindingen en indien nodig 230 volt-voedingskabels, de stekkers moeten extra worden beveiligd zodat het publiek deze niet kan uittrekken. Gebruik van glasvezel voor zenders en ontvangers waar nodig. Een video management systeem (VMS) waarmee men 16 camera's kan bekijken, aansturen en opnemen. De camera's moet men kunnen bekijken op 5 verschillende werkstations (VMS clients). Ieder werkstation moet minstens 16 camera's kunnen weergeven. De beelden moeten in hoge kwaliteit (25fps/720p resolutie) opgenomen worden.(*) Het video management systeem moet beschikken over een webclient waardoor men de camera beelden kan bekijken op iedere PC met een recente webbrowser (IE9,10,11 / Mozilla Firefox / Google Chrome).(*) De monitoren moeten een minimaal een afmeting van 22 inch hebben.(*) 1 bedieningspaneel, met het paneel kunnen alle units bediend worden (bediening dome) (*). 1 afdrukapparaat voor het afdrukken van kleurenfoto s minimaal 2400 pixels, afdruk in A5 formaat, kwalitatieve afdruk die toelaat personen te identificeren (een afdrukvoorbeeld dient bij de offerte gevoegd te worden), de afdruk vermeldt datum, uur en evt. locatie (*) De plaatsing van het systeem dient te gebeuren zonder dat er beschadigingen gebeuren aan de materialen waarop de camera s bevestigd worden. Het volledige systeem (camera, schermen, draadloos netwerk) dient bij een eventuele korte stroompanne voorzien te zijn van een backup-systeem. (gestabiliseerde noodvoeding van min. 1 uur). Alle gebruikte materialen dienen te voldoen aan de geldende regelgeving m.b.t. de veiligheid.

4 De leverancier dient in te staan voor het permanent opslaan van alle beelden en voor een vlotte kwaliteitsvolle verplaatsing op dagelijkse basis van alle data en beeldmateriaal op een extern medium. Tevens dient de leverancier ervoor te zorgen dat elk extern medium voorzien wordt van een tool die toelaat om indien nodig op basis van de bevragingssleutels van_datum, van_uur, tot_datum, tot_uur, cameranummer de beelden te bekijken én weg te schrijven op een ander medium (CD of DVD) (*) Terwijl de beelden worden opgenomen, moet de operator handmatig de opdracht kunnen geven om beelden die op zijn operatorpost weergegeven worden onmiddellijk naar een ander extern medium (bijvoorbeeld DVD) weg te schrijven (*) Na afloop (binnen de 24 na het stoppen van de opnames) van het evenement moet de leverancier een draagbaar medium gedurende 1 maand ter beschikking stellen waarop alle beelden van alle camera s beschikbaar zijn, inclusief de nodige programmatuur met zoekfunctie voor consultatie van de beelden i.k.v. politioneel onderzoek. Na succesvol kopiëren van de beelden naar dit medium moet de leverancier alle nog in zijn bezit zijnde beeldmateriaal wissen in aanwezigheid van een politieambtenaar. Het genoemde medium mag na deze periode door de leverancier opgehaald worden bij de aanbestedende overheid. De beelden moeten in real time worden opgenomen waarbij ook tussentijdse opname gebeurt in samenspraak met politiediensten (bvb. s nachts waardevolle installaties blijven filmen om diefstal of vandalisme te kunnen traceren). De inschrijver kan in het kader van het onderzoek van de offertes uitgenodigd worden de opname van de beelden, het overzetten op het extern medium en het gebruik van de bevragingstool te demonstreren aan de hand van een concrete opstelling en beeldmateriaal. De opstelling van apparatuur in de commandopost dient op een ergonomisch verantwoorde en praktische manier te gebeuren overeenkomstig de richtlijnen van de organisatie. De voeding van de camera s dient centraal te gebeuren vanuit de commandopost, de 220V voeding moet dus komen vanuit de commandopost, of in overleg met de organisatie vanaf een nader te bepalen contact. Alle apparatuur die noodzakelijk is voor de goede werking van het camerasysteem. Klein materiaal. Verzekering tegen vandalisme. Bijstand en ondersteuning (*) De leverancier zorgt voor begeleiding en technische ondersteuning voor het operationele personeel. Er is een 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 technische bijstand. De leverancier voert onmiddellijk herstellingswerken uit die voortkomen uit technische defecten en installatiefouten. De inschrijver zal in zijn offerte opgeven hoeveel tijd nodig is om ter plaatse te komen. De reserveonderdelen moeten ter plaatse beschikbaar zijn. De inschrijver geeft in zijn offerte op welke onderdelen ter plaatse zullen beschikbaar zijn alsook de tijd die nodig is om andere onderdelen ter plaatse te laten komen.

5 De leverancier moet beschikken over technisch onderlegd personeel dat deskundig optreedt bij defecten/storingen. Gebruikersopleiding van aangestelde verantwoordelijken operatoren van politie/organisatie (*) De leverancier verzorgt een opleiding voor de aangestelde verantwoordelijken en operatoren van organisatie/politie. Tijdens de opleiding moeten alle punten van de gebruikershandleiding in detail besproken worden. Aan de uitleg wordt een demonstratie van het materiaal in zijn verschillende gebruiksmodaliteiten gekoppeld. Na de opleiding moeten de operatoren en verantwoordelijken in staat zijn het systeem optimaal te kunnen bedienen. De opleiding dient te gebeuren voor de aanvang van Genk on stage. In overleg wordt een datum hiervoor overeengekomen. De inschrijver neemt het initiatief voor de vastlegging van de opleiding. Betreffende de percelen 2 en 4: lichtkranten Het systeem bestaat enkel uit CE-gekeurde toestellen en moet volgens de regels van de kunst geïnstalleerd worden, rekening houdend met de geldende wetgeving (ARAB, AREI en Codex) en eventuele geldende Belgische en/of Europese normen. Om die reden mag de leverancier geen vermeende weglating of leemte in deze voorschriften inroepen om bepaalde operaties niet uit te voeren. Materiaal Deze lichtkranten dienen centraal aangestuurd te kunnen worden vanuit de commandapost maar ook lokale interventies dienen mogelijk te zijn(*). Het gebruikssysteem dient zeer gebruiksvriendelijk te zijn teneinde flexibel te kunnen anticiperen op mogelijke gebeurtenissen tijdens het event alsook op een vlotte manier boodschappen te kunnen toevoegen en/of te verwijderen(*). De inschrijver voegt bij perceel 2 het volgende toe: Een plan van aanpak; De verschillende mogelijke versies van lichtkranten alsook bijhorende technische specificaties (*), eenheidsprijzen, etc Een gebruikshandleiding met voorbeelden(*). Het volledige systeem (schermen, draadloos netwerk, conten management systeem) dient bij een eventuele stroompanne voorzien te zijn van een backup-systeem (gestabiliseerde noodvoeding van min. 1 uur).

6 Aan de inschrijver kan tijdens de onderhandelingsprocedure een demonstratie van de offerte gevraagd worden. Bijstand en ondersteuning (*) De leverancier zorgt voor begeleiding en technische ondersteuning voor het operationele personeel. Er is een 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 technische bijstand. De leverancier voert onmiddellijk herstellingswerken uit die voortkomen uit technische defecten en installatiefouten. De inschrijver zal in zijn offerte opgeven hoeveel tijd nodig is om ter plaatse te komen; De reserveonderdelen moeten ter plaatse beschikbaar zijn. De inschrijver geeft in zijn offerte op welke onderdelen ter plaatse zullen beschikbaar zijn alsook de tijd die nodig is om andere onderdelen ter plaatse te laten komen; De leverancier moet beschikken over technisch onderlegd personeel dat deskundig optreedt bij defecten/storingen. Gebruikersopleiding van aangestelde verantwoordelijken operatoren van politie/organisatie (*) De leverancier verzorgt een opleiding voor de aangestelde verantwoordelijken en operatoren van organisatie/politie. Tijdens de opleiding moeten alle punten van de gebruikershandleiding in detail besproken worden. Aan de uitleg wordt een demonstratie van het materiaal in zijn verschillende gebruiksmodaliteiten gekoppeld. Na de opleiding moeten de operatoren en verantwoordelijken in staat zijn het systeem optimaal te kunnen bedienen. De opleiding dient te gebeuren voor de aanvang van Genk on stage. In overleg wordt een datum hiervoor overeengekomen. De inschrijver neemt het initiatief voor de vastlegging van de opleiding. Perceel 1 Huren van camerabewaking t.b.v. het evenement "1 mei 2015" Overzicht camera s (3): In functie van calamiteiten in het centrum is het wenselijk om te beschikken over beweegbare camera s met zoomfunctie op volgende locaties: 1. Grote markt op voldoende hoogte met zicht op Grote Markt en naar Stadsplein via zoomfunctie; 2. Hoogstraat met zicht op Winterslagstraat en via zoomfunctie naar Grotestraat; 3. Dieplaan Eerste Cyclistenlaan met zoomfunctie naar kermis Dieplaan.

7 Perceel 2 Huren van lichtkranten t.b.v. het evenement "1 mei 2015" Overzicht lichtkranten (4): In functie van calamiteiten in het centrum is het wenselijk om te beschikken over aanstuurbare tekstborden op volgende locaties: 1. Grote markt aan promobus 2. Dieplaan tussen Eindgracht en Eerste Cyclistenlaan (duiding naar Grotestraat en kermis) 3. Hoogstraat oud gemeentehuis (duiding naar Winterslagstraat en Grotestraat) Indien er budgettaire mogelijkheden zijn kan een tekstbord op volgende locatie ook een meerwaarde zijn: 4. Dieplaan Jaarbeurslaan Hooiplaats (duiding naar twee delen kermis en naar Grotestraat) Perceel 3 Huren van camerabewaking t.b.v. het evenement "Genk on Stage 2015". Overzicht camera s (11): - Headliners stage (1) Aan de verlichtingspaal voetgangers ingang Q-park. Zicht op het stadsplein en doorgang naar het station. - Factor J evenementenplein (2) Aan mainstage, zicht op het volledig park, evenals gedeelte Dieplaan + camera zijde Europalaan - Dieplaan (1) Verlichtingspaal op de Dieplaan en doorgang tussen het stadhuis en ingang Q park/appartementsgebouw. - Sint Martinusplein (1) Ter hoogte van de Centrumlaan. - Grote Markt (1) Ter hoogte van kruispunt Grote Markt, Winterslagstraat, St. Martinusplein. - Fruitmarkt (1) Volledige controle Fruitmarkt, aan het podium. - Stationsstraat (1) Ter hoogte van het podium met zicht op publiek en doorstroming. - Europalaan (3) Ter hoogte van kruispunt met Bochtlaan + ter hoogte van de rotonde aan het station + ter hoogte van rotonde aan het jeugdcentrum.

8 De inschrijver stelt een eenheidsprijs per geïnstalleerde camera voor alsook een globale kostprijs indien de offertevrager alle gevraagde camera s wenst te plaatsen. Indien het opdrachtgevend bestuur slechts een deel van het perceel wenst uit te voeren, resulteert dit niet in extra kosten maar wordt de prijs per camera gehanteerd. Perceel 4 Huren van lichtkranten t.b.v. het evenement "Genk on Stage 2015". Overzicht lichtkranten (min. 7 stuks): Op de volgende locaties worden lichtkranten voorzien: - Stadsplein; - Fruitmarkt; - Evenementenpark; - Rotonde van de 1 e Cyclistenlaan Dieplaan; - Dieplaan, ter hoogte van doorgang Stadsplein; - Europalaan, ter hoogte van doorgang Stadsplein; - St. Martinusplein Centrumlaan, doorgang Stadsplein. Ter hoogte van deze laatste locatie dient i.k.v. crowd management de volgende infrastructuur voorzien te worden waarin de lichtkrant wordt geïntegreerd: een layher - of trussconstructie met dynamische aanduiding van nooduitgang, exit en - toegangsmogelijkheden van minimaal 20 m breed en openingen van minimaal 5m aan de ene zijde en 9m aan de andere zijde. De constructie dient minimaal 4m hoog te zijn. In de offerte dient deze constructie apart vermeld te worden. Deze constructie kan enkel verankerd worden met betonblokken en dient opgebouwd te worden volgens de regels van de kunst. De inschrijver stelt een eenheidsprijs per geïnstalleerde lichtkrant voor alsook een globale kostprijs indien de offertevrager alle gevraagde lichtkranten wenst te plaatsen. Indien het opdrachtgevend bestuur slechts een deel van het perceel wenst uit te voeren, resulteert dit niet in extra kosten maar wordt de prijs per lichtkrant gehanteerd.

Technische bepalingen

Technische bepalingen Technische bepalingen ALGEMEEN De opdracht omvat twee percelen, namelijk Perceel 1 Camerabewaking t.b.v. het evenement Genk on Stage 2014. Doel: gericht te werken aan crowd control management om de veiligheid

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen ALGEMEEN De opdracht is opgesplitst in 3 percelen: - PERCEEL 1: huren van lichtkranten t.b.v. het evenement "1 mei 2016". Doel: gerichte boodschappen/signalisatie i.k.v. verbetering

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen De opdracht is opgesplitst in 2 percelen: - PERCEEL 1 : VEILIGHEIDSTOEPASSING T.B.V. 1 MEI o Doel: gericht te werken aan crowdcontrol + crisiscommunicatie managementsysteem om

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: -044/AA I. Technische bepalingen ALGEMEEN De opdracht betreft het bewaken van podia tijdens het evenement Genk on Stage op 7, 8 en 9 juni. BEMERKINGEN De inschrijver voegt

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen ALGEMEEN - De opdracht omvat het huren van podia en rolling risers t.b.v. het evenement Genk on Stage 2018 en is opgedeeld in volgende percelen: - perceel 1 Podium Stadsplein:

Nadere informatie

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2013-019/AA

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2013-019/AA I. Technische bepalingen HUREN VAN PODIA, ROLLING RISERS EN FLOORCOVERING T.B.V. HET EVENEMENT GENK ON STAGE 2013. I.1 Perceel Nr. 1: Stadsplein (Headlinersstage) overdekt podium 20 x 10 (vloerhoogte=1,9m)

Nadere informatie

III. Technische bepalingen

III. Technische bepalingen III. Technische bepalingen Bloemenmanden op jaarbasis 1. : Verlichtingspalen met 2 manden per paal Hoeveelheid: 112, Eenheid: stuk - VH 2. : Verlichtingspalen met 1 mand per paal Hoeveelheid: 104, Eenheid:

Nadere informatie

Specialist in camerasystemen voor bouwkranen

Specialist in camerasystemen voor bouwkranen Specialist in camerasystemen voor bouwkranen BCS (Bouwkraan Camera Systemen) is gespecialiseerd in camera systemen voor alle voorkomende kranen in de havens, industrie en bouw. Onze ruime praktijkervaring,

Nadere informatie

Handleiding Gold- en Superstation

Handleiding Gold- en Superstation 1 Configuratie... 3 On Site... 4 Live bekijken... 4 Uitleg scherm... 4 1. Omschrijving beeld... 5 2. Selecteren Beeldscherm... 5 3. Selecteren Camera en weergave type Opname... 5 4. Datum en Uur van de

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabewaking en daarom is het soms erg lastig om te weten waardoor er verschillen in kwaliteit en prijs ontstaan.

Nadere informatie

1/5 IP VANDALDOME CAMERA 4K, 3-10MM, SMART IR CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM184KA

1/5 IP VANDALDOME CAMERA 4K, 3-10MM, SMART IR CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM184KA 1/5 OVERVIEW Mini-dome IP dag/nacht kleurencamera, optische gemotoriseerde varifocal van 3 10 mm met functie autofocus, resolutie 8MP bij 30 ips, waterproof IP66 behuizing die bestand is tegen vandalisme,

Nadere informatie

Perceel Nr. 1: vervaardigen, leveren en plaatsen van een infomeubel

Perceel Nr. 1: vervaardigen, leveren en plaatsen van een infomeubel ALGEMENE OMSCHRIJVING In november 2013 sloot het toeristisch infokantoor UiT in Genk de deuren. Om de service voor toeristen in het centrum zo goed mogelijk te garanderen en volgens beslissing college

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10 Gebruikershandleiding Draadloze USB video-ontvanger Model BRD10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech BRD10 Draadloze USB video-ontvanger voor gebruik met het assortiment van Extech Boroscopen.

Nadere informatie

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT JVC CAM Control for Android Handleiding Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT Gebruik van JVC CAM Control Gebruik een Android smartphone of tablet voor het bedienen van de camera. Met de applicatie voor

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE)

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR LEVERING MET ALS VOORWERP VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) Opdrachtgevend bestuur Europese School

Nadere informatie

HANDLEIDING CAMERASYSTEEM. Open eerst een webbrowser naar keuze: bij voorkeur

HANDLEIDING CAMERASYSTEEM. Open eerst een webbrowser naar keuze: bij voorkeur HANDLEIDING CAMERASYSTEEM Korte inhoud: 1. Java Installeren 2. Software Installeren. 3. Software gebruik 1. Java Installeren: Open eerst een webbrowser naar keuze: bij voorkeur firefox of internet explorer

Nadere informatie

1. Introductie 2. Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2. 2. Algemeen 3

1. Introductie 2. Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2. 2. Algemeen 3 HANDLEIDING Digitale Harddisk Recorder DVR DigitAll CCTV Doornseweg 2a Tel.: 0183-4016346 1. Introductie 2 Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2 2. Algemeen 3 Opstarten systeem 3

Nadere informatie

Vertegenwoordigd door: Dhr. Kris Eggermont, technisch directeur Hierna de opdrachtgever genoemd,

Vertegenwoordigd door: Dhr. Kris Eggermont, technisch directeur Hierna de opdrachtgever genoemd, Tussen: Identificatie opdrachtgever: BOFAS vzw Straat + nummer: Jules Bordetlaan 166 b1 Gemeente: 1140 Brussel Vertegenwoordigd : Dhr. Kris Eggermont, technisch directeur Hierna de opdrachtgever genoemd,

Nadere informatie

BESTEK LEVERINGEN. Touchscreens met wandlift & software ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING. Europese school Mol

BESTEK LEVERINGEN. Touchscreens met wandlift & software ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING. Europese school Mol Ref.: TS.ESM BESTEK VOOR DE ONDERHANDELINGS PROCEDURE VOOR LEVERINGEN MET ALS VOORWERP Touchscreens met wandlift & software ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING Opdrachtgevend bestuur Europese

Nadere informatie

CAMERABEWAKING ANALOOG

CAMERABEWAKING ANALOOG CAMERABEWAKING ANALOOG HOGE RESOLUTIE - 700 TVL Hoofdkenmerken : Opname en weergave in hoge resolutie 700 TV lijnen Beheer, bekijken live en opgenomen beelden via PC, tablet of smartphone. Pagina 2 960H

Nadere informatie

Elektronische sluitertijd 1/50 tot 1/100000 auto dubbel pyroelektrisch element

Elektronische sluitertijd 1/50 tot 1/100000 auto dubbel pyroelektrisch element Z/W CCD PIR CAMERA SPECIFICATIES Opneem element 1/3" SONY CCD beeldsensor Aantal pixels 500(H) x 582(V) Resolutie 400 TV lijnen Min. illuminantie 0.1 Lux / F2.0 S/R-verhouding meer dan 48dB Elektronische

Nadere informatie

MACS Single PTZ Green Power

MACS Single PTZ Green Power MACS Single PTZ Green Power Technische uitrusting 1 x PTZ Digitale Netwerk Camera's met 18 voudige optische zoom (dag/nacht) 1 x Microserver Opname Unit met opslag capaciteit van 250GB 1 x Mobiel Breedband

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen ALGEMENE EISEN Alle speeltuigen dienen te beantwoorden aan de meest recente Europese veiligheidsnorm NEN-EN 1176 en bijhorende uitbreidingen/aanvullingen. De conformiteit wordt

Nadere informatie

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen NV-2040-EU NV-4080-EU NV-2040-EU 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU 8 kanalen NAS - NVR Eigenschappen Linux Embedded Vrij van PC instabiliteit en virus aanvallen Server Cliënt architectuur Web gebaseerd Netwerk

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

Circulaire 2015 02 BRANDPREVENTIE

Circulaire 2015 02 BRANDPREVENTIE Brandpreventie op de arbeidsplaatsen PRINCIPE De nieuwe wetgeving betreffende de brandpreventie op de arbeidsplaatsen (KB van 28 maart 2014) legt duidelijk uit welke maatregelen de werkgevers moeten nemen

Nadere informatie

Circulaire BRANDPREVENTIE

Circulaire BRANDPREVENTIE OP DE ARBEIDSPLAATSEN PRINCIPE De wetgeving betreffende de brandpreventie op de arbeidsplaatsen ( Codex Boek III, Titel 3) legt duidelijk uit welke maatregelen de werkgevers moeten nemen inzake brandpreventie.

Nadere informatie

Installatiehandleiding Way Kit Verzie V3.0

Installatiehandleiding Way Kit Verzie V3.0 De Way Kit van Fermax is een Plug & Play kit. De huisstations zijn reeds voor geprogrammeerd op het deurstation. 1. Monitor onderdelen en functies: 2. Deurstation onderdelen en functies: - JP/LK : jumper

Nadere informatie

Aanbestedende dienst: BAR-Organisatie Facilitair. Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten

Aanbestedende dienst: BAR-Organisatie Facilitair. Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten 0 1 Inleiding Het contract van met de huidige leverancier van warme en koude drankenautomaten loopt af. heeft daarom een openbare Europese offerte

Nadere informatie

Het Safety Register. Het Safety Register: door de regels het gebouw weer zien.

Het Safety Register. Het Safety Register: door de regels het gebouw weer zien. Handleiding 2019 Het Safety Register Het Safety Register is een uniek, online handboek waarmee u altijd en overal inzicht hebt in de actuele wet- en regelgeving en de mate waarin u hieraan voldoet. Alle

Nadere informatie

1/5 5MP IP CAMERA VANDALDOME, ZOOM MM CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM185B

1/5 5MP IP CAMERA VANDALDOME, ZOOM MM CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM185B 1/5 OVERVIEW IP mini-dome dag/nacht camera, kleur, gemotoriseerde varifocal lens van 3,6-10 mm met autofocus, resolutie 5MP@30 ips, vandalismebestendige, waterdichte IP66 behuizing, 6 infrarood IR-III

Nadere informatie

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2016-032/AA

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2016-032/AA I. Technische bepalingen Genk n Stage is een 3-daags stadsfestival en een rganisatie van de stad Genk. T.b.v. van deze prductie wenst de stad Genk een prijsvraag p te maken vr de huur van materialen en

Nadere informatie

9/12/15. Project: nieuwe technische nota voor videobewaking PR T030. Danny Hermans, Coördinator regelgeving & normalisatie, VOLTA

9/12/15. Project: nieuwe technische nota voor videobewaking PR T030. Danny Hermans, Coördinator regelgeving & normalisatie, VOLTA 9/12/15 Project: nieuwe technische nota voor videobewaking PR T030 Danny Hermans, Coördinator regelgeving & normalisatie, VOLTA 1 Project: nieuwe technische nota voor videobewaking Inhoud: Wetgeving: AREI

Nadere informatie

Technische bepalingen

Technische bepalingen III. Technische bepalingen ALGEMEEN Het materieel is nieuw en dient in overeenstemming te zijn met de vigerende wetten en reglementen inzake veiligheid en gezondheid (o.m. de machinerichtlijn, de CEreglementeringen

Nadere informatie

Monitor noodverlichting met

Monitor noodverlichting met Monitor noodverlichting met HANDLEIDING E-Monitor is een product van Lighting Controls B.V. Pagina 1 Pagina 2 Wat is? De E-Monitor software heeft als doel het monitoren van DALI Noodverlichting via het

Nadere informatie

VZ-107W Achteruitrijcamera set

VZ-107W Achteruitrijcamera set VZ-107W Achteruitrijcamera set Gebruikshandleiding INHOUD SET 1. 1 X CCD Camera 2. 7 TFT LCD Colour Monitor 3. Kabelbosje met 2 Camera Inputs 4. Monitor afstandbediening 5. Monitor bracket 6. Gebruikershandleiding

Nadere informatie

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens VIS UALS VERHUUR LED SCHERMEN Contactgegevens Adres: Sportlaan 12-A, 4131 NN Vianen Telefoon: +31 (0) 347 345032 / +31 (0) 6 43800643 Email: info@led-visuals.nl Website: www.led-visuals.nl www.led-visuals.nl

Nadere informatie

Videobewaking voor mobiele toepassingen. Digital Video surveillance on the move

Videobewaking voor mobiele toepassingen. Digital Video surveillance on the move Videobewaking voor mobiele toepassingen Digital Video surveillance on the move 26-04-13 3S-Systems 1 Missie We zijn uw gesprekspartner als het gaat over digitale video bewaking voor stationaire en mobiele

Nadere informatie

Resultaten camera shoot out

Resultaten camera shoot out Resultaten camera shoot out Een initiatief van: 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 2 Mede mogelijk gemaakt dankzij : 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 3 Deelnemende merken : 15/04/2016 Resultaten

Nadere informatie

ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN

ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Microscoop PCE-MM 800

GEBRUIKSAANWIJZING Microscoop PCE-MM 800 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Microscoop PCE-MM

Nadere informatie

VCA-CAM1367 - Digitale Rit Recorder Product Introductie

VCA-CAM1367 - Digitale Rit Recorder Product Introductie VCA-CAM1367 - Digitale Rit Recorder Product Introductie VCA-CAM1367 - Digitale Rit Recorder Hoe werkt het? Productspecificatie Belangrijke eigenschappen PC viewer software Accessoires 2" Hoe werkt het?

Nadere informatie

Activiteiten Tracking Sensor

Activiteiten Tracking Sensor Activiteiten Tracking Sensor ADS1301 Handleiding V1.0 2017 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Activity Tracking Sensor

Nadere informatie

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL PRO 4000 NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL 1 1.0 BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VAN HET PRO 4000 SYSTEEM - H.264 compressie techniek full D1 - Volledig

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L - 2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L - 2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L - 2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG AANBESTEDING Nr. INLO.AO-2013-019-LUX-UTB-02 DIENSTVERLENING

Nadere informatie

JPTrain. JPTrainBeta versie 25 mei 2015. Android client voor GBtrainHost

JPTrain. JPTrainBeta versie 25 mei 2015. Android client voor GBtrainHost JPTrain JPTrainBeta versie 25 mei 2015 Android client voor GBtrainHost Inhoud 1. Benodigd voor JPTrain... 3 2. Installatie JPTrain... 3 2.1 Conversie van oude versie(s)... 3 3. Eerste kennismaking met

Nadere informatie

PRIJSLIJST Geldig t/m 31 december 2007

PRIJSLIJST Geldig t/m 31 december 2007 PRIJSLIJST Geldig t/m 31 december 2007 Alle prijzen zijn excl. BTW en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Voor orders onder 250 Euro wordt een toeslag van 25 Euro in rekening gebracht. Art.nr.

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en/of overeenkomsten die betrekking hebben op door Güiramigos

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Het einde van de tape Kostprijs Betrouwbaarheid Compressie De ideale oplossing Gratis kan ook Het einde van de tape Sinds

Nadere informatie

Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties

Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties die gebruikt zullen worden voor het Belgisch grondgebied. Datum: 05/06/2008 1 1. Inleiding Met deze handleiding willen

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Zitting van 4 december 2017 BEDRIJFSVOERING - KERNADMINISTRATIE

Ontwerpbesluit Zitting van 4 december 2017 BEDRIJFSVOERING - KERNADMINISTRATIE Gemeenteraad Ontwerpbesluit Zitting van 4 december 2017 BEDRIJFSVOERING - KERNADMINISTRATIE 2017_GR_00329 - Parko AGB - Budgetwijziging I 2017, Aanpassing MJP IV 2014-2020 en Budget 2018 - Goedkeuren Auteur

Nadere informatie

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output Mooi afgewerkt wandpaneel voor de bediening van RGB led strips Touch bediening 2 opties: rechtstreekse bediening + aansturing of bediening via het DMX-512

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN XS 2 Knowledge B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen XS 2

Nadere informatie

1/5 NVR 16 IP-KANALEN, 5MP, HDD 1TB OVERVIEW IPNVR116D

1/5 NVR 16 IP-KANALEN, 5MP, HDD 1TB OVERVIEW IPNVR116D 1/5 OVERVIEW Stand-alone netwerk-videorecorder (NVR) met 16 IP-ingangen 5MP / 3MP / FULL-HD (1080p) / HD (960p720p), compatibel met ONVIF 2.2. Resolutie van 5MP Analyse video beheer van lokale (max. 4

Nadere informatie

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale recorders Hoofdstuk 1: Mogelijkheden 2 Omschrijving van de onderdelen (SHR-2040) 3 Omschrijving van de

Nadere informatie

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS VIDEOCONTROLE -DRAADS NIEUW MINIDOME VANDALISMEBESTENDIG Camera met coax aansluiting EXTERNE CAMERA -DRAADS Kleurencamera -draads met directe bus aansluiting 388 INHOUD Algemene kenmerken 393 Camera s

Nadere informatie

Handleiding: IP Camera storingen oplossen: de basis stappen doorlopen

Handleiding: IP Camera storingen oplossen: de basis stappen doorlopen Handleiding: IP Camera storingen oplossen: de basis stappen doorlopen Door: Xserius Support 1 Inleiding Storingen van IP Camera s kunnen vaak eenvoudig verholpen worden door de basis IP Camera Storingen

Nadere informatie

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION 1 / 24 1 Inleiding Deze verkorte handleiding beschrijft de meest gebruikte mogelijkheden voor het live bekijken van beelden, evenals het opvragen van opgenomen beelden. Mochten er vragen, opmerkingen of

Nadere informatie

1. Uitgangspunten project... 2 2. Exclusief... 2 3. Specificaties materialen... 3 4. Leveringsvoorwaarden... 3

1. Uitgangspunten project... 2 2. Exclusief... 2 3. Specificaties materialen... 3 4. Leveringsvoorwaarden... 3 Veiligheid Specialisten B.V. Markerkant 10-11F 1316 AA Almere Postbus 1472 1300 BL Almere Tel: +31 (0) 36 530 0235 Info@VeiligheidSpecialisten.nl www.veiligheidspecialisten.nl Aanvullende voorwaarden aanbieding

Nadere informatie

Our Sky is not the limit!

Our Sky is not the limit! Our Sky is not the limit! Bezoekadres: Kempen 9 8245GK LELYSTAD Telefoon: +31 320218170 Mobiel: +31 655695989 E-mail: info@dagis.nl Website: www.dagis.nl www.facebook.com/dagis.nl/ YouTube DAGIS (Dutch

Nadere informatie

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een partner voor de installatie van een systeem van digitale signalisatie Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

REGLEMENT Cameratoezicht

REGLEMENT Cameratoezicht REGLEMENT Cameratoezicht Wetstechnische informatie Gegevens van het reglement Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Gemeente Lelystad Reglement Cameratoezicht Reglement

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

IP CAMERA HANDLEIDING

IP CAMERA HANDLEIDING IP CAMERA HANDLEIDING Voorwoord Allereerst bedankt voor uw aankoop van een van de Q24U draadloze IP- netwerkcamera (s). Deze handleiding geeft informatie over de installatie en de mogelijkheden van de

Nadere informatie

Handleiding JEvents 1.0

Handleiding JEvents 1.0 Handleiding JEvents 1.0 Inhoud 2. Manage Categories... 3 3. Manage Events... 6 4. Front-end Editing... 9 Versie :0.1 : werk Datum 2008-11-13 2/9 2. Manage Categories Er moet alijd eerst een categorie bestaan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER 34 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Klanten & Ondersteuning Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek 2014/AFM/OA/28686 Open aanbesteding voor

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

1/5 NVR 36 IP-INGANGEN 4K, HDD 2TB OVERVIEW IPNVR136D

1/5 NVR 36 IP-INGANGEN 4K, HDD 2TB OVERVIEW IPNVR136D 1/5 OVERVIEW Stand-alone netwerk-videorecorder (NVR) voor 36 ingangen IP 4K / 5MP / 3MP / FULL-HD (1080p) / HD (960p/720p), compatibel met ONVIF 2.2. Resolutie van 4K Analyse video beheer van lokale (max.

Nadere informatie

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het 1. Bediening met de muis Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het icoontje in beeld verschijnt. Beweeg uw muis om uw wachtwoord in het keypad in te voeren. Dat

Nadere informatie

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 NEDERLANDS -INHOUD VAN DE VERPAKKING -TECHNISCHE SPECIFICATIE -HARDWARE INSTALLATIE -GARANTIE MULTIMEDIA PLAYER

Nadere informatie

mymeeting Kurkshop Reserveren vergaderkamers met deur- en receptiedisplay Installatie en gebruiksaanwijzing: gebruikershandleiding

mymeeting Kurkshop Reserveren vergaderkamers met deur- en receptiedisplay Installatie en gebruiksaanwijzing: gebruikershandleiding 1 mymeeting Reserveren vergaderkamers met deur- en receptiedisplay Kurkshop Installatie en gebruiksaanwijzing: gebruikershandleiding www.kurkshop.nl KvK nr 60828587 april 2016 Inhoud 1 Inleiding en overzicht

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen ALGEMEEN De opdracht omvat het leveren en plaatsen van speeltuigen en is opgesplitst in volgende percelen: - perceel 1 Leveren en plaatsen van een dubbele schommel met vogelnestschommel

Nadere informatie

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186.

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 1 1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 2. Levering Monitor Voedingsadapter voor de monitor Buiten

Nadere informatie

Handleiding P2000 lichtkrant. 50 pixels pixels. 120 pixels. P2000 Alarmeringsystemen BV

Handleiding P2000 lichtkrant. 50 pixels pixels. 120 pixels. P2000 Alarmeringsystemen BV 50 pixels 80 pixels 120 pixels Handleiding P2000 lichtkrant P2000 Alarmeringsystemen BV Installatie van de lichtkrant De voeding dient aan de ene zijde te worden aangesloten op een 230V stopcontact en

Nadere informatie

Handleiding Werking APP Apple

Handleiding Werking APP Apple AlarmSecur com Handleiding Werking APP Apple 2014 Version 1.0 1 APP > Login Open the app van AlarmSecur - Vul uw cameranummer in o Begint met CN staat achter op de camera. Zie uitleg vergrootglas indien

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

1/5 4MP IP BALL-CAMERA, GEMOTOR, ZOOM, MM CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM174A

1/5 4MP IP BALL-CAMERA, GEMOTOR, ZOOM, MM CAMERA'S CAMERABEWAKING OVERVIEW IPCAM174A 1/5 OVERVIEW Mini-dome IP dag/nacht kleur camera, optische gemotoriseerde varifocal van 2.8-12 mm met autofocus-functie, resolutie 4MP bij 30 ips, waterproof IP66 behuizing, 2 IR-III infrarood LED's met

Nadere informatie

CHECKLIST : OPENEN VAN OFFERTES

CHECKLIST : OPENEN VAN OFFERTES CHECKLIST : OPENEN VAN OFFERTES 1 Inleiding 2 Wat heb je nodig? 2.1 De minimale configuratie 2.2 De tussenoplossing (aangeraden) 2.3 De maximale configuratie 1 Inleiding Deze checklist geeft een praktisch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: ORGOGJVZ04. Vernieuwing discussiesysteem raadzaal

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: ORGOGJVZ04. Vernieuwing discussiesysteem raadzaal Collegevoorstel Inleiding Het huidige discussiesysteem in de raadzaal in het gemeentehuis in Vlijmen vertoont steeds vaker gebreken. De storingen die het systeem regelmatig tijdens raadsvergaderingen vertoont,

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

HUREN - ZEPCAM T1 HUURPRIJZEN *) ZEPCAM T1 SYSTEEM. 1 dag 70 Euro. Geen huurkosten voor ophaal- en terugbrengdag

HUREN - ZEPCAM T1 HUURPRIJZEN *) ZEPCAM T1 SYSTEEM. 1 dag 70 Euro. Geen huurkosten voor ophaal- en terugbrengdag HUREN - ZEPCAM T1 De Zepcam T1 is een op de man gedragen video camera voor professioneel gebruik. Het systeem is effectief in het verminderen van agressie tegen personeel en zorgt voor door de rechter

Nadere informatie

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Aanbesteding SER.13009 2 de Nota van Inlichtingen d.d. 12 augustus 2013 SER.13009 Pagina 1 van 5 Geachte dames en heren, Hierbij treft

Nadere informatie

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap:

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: Bijlage 1 Inschrijvingsmodel Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: -Firma of naam: -Rechtsvorm: -Nationaliteit: 2. Maatschappelijke zetel: -Straat: nr. bus -Plaats:

Nadere informatie

1/5 NVR 36 IP-KANALEN, 4K, HDD 2TB OVERVIEW IPNVR136D

1/5 NVR 36 IP-KANALEN, 4K, HDD 2TB OVERVIEW IPNVR136D 1/5 OVERVIEW Stand-alone netwerk-videorecorder (NVR) voor 36 ingangen IP 4K / 5MP / 3MP / FULL-HD (1080p) / HD (960p/720p), compatibel met ONVIF 2.2. Resolutie van 4K Analyse video beheer van lokale (max.

Nadere informatie

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie Documentatie Datum: 14-10-2016 Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie De verwarring is nog steeds groot, wat betekenen deze termen nu eigenlijk en hoe krijgt u de beste weergave online en

Nadere informatie

AN0019-NL. Videorapporten gebruiken. Overzicht. Algemene bediening. Tijdlijn

AN0019-NL. Videorapporten gebruiken. Overzicht. Algemene bediening. Tijdlijn Videorapporten gebruiken Overzicht Met videorapporten kunnen gebruikers videobeelden bekijken en systeemgebeurtenissen continu monitoren. Met de videorapportfunctie van Paxton10 kunnen live en reeds gearchiveerde

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK DIENSTEN SCHILDER WERKZAAMHEDEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN OFFERTEAANVRAAG. Europese School Europawijk Mol

BIJZONDER BESTEK DIENSTEN SCHILDER WERKZAAMHEDEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN OFFERTEAANVRAAG. Europese School Europawijk Mol BIJZONDER BESTEK VOOR DE OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP SCHILDER WERKZAAMHEDEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN OFFERTEAANVRAAG Opdrachtgevend bestuur Europese School Europawijk 100 2400 Mol Ontwerper

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie