Corporate Story. Football Temple. Juannito Hessen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Corporate Story. Football Temple. Juannito Hessen 535776"

Transcriptie

1 Corporate Story Football Temple Juannito Hessen

2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Hoofdstuk 1 Briefing... 4 Hoofdstuk 2 Analyse... 6 Customer Experience... 8 Conversatie... 8 Content... 8 Collaboratie... 8 Hoofdstuk 3 Story map... 9 Deel 1: Inhoud... 9 Deel 2: Publiek Deel 3: Verhaal Deel 4: Vertellen... 11

3 Inleiding Football Temple, een Sport winkel gespecialiseerd in het verkopen van voetbalkleding. Een onderneming van een half jaar oud opgezet door Eljero George Rinaldo Elia (Voorburg, 13 februari 1987) is een Nederlandse betaald voetballer die bij voorkeur uitkomt als vleugelaanvaller. Hij tekende in juli 2012 een vierjarig contract bij Werder Bremen. In september 2009 debuteerde hij in het Nederlands voetbalelftal (28 Caps). Hij is inmiddels verhuurd aan Southampton FC. Elia heeft bij het oprichten van zijn bedrijf natuurlijk ook een visie in gedachte en aan mij is dan de taak om deze visie te verwerken in een corporate movie. Een corporate movie kan niet gemaakt worden voordat er een story is. Om het verhaal achter Football Temple inclusief de visie, missie en de belofte te achterhalen, zijn gespreken gevoerd. Daaropvolgend is een analyse gemaakt en is er advies uitgebracht naar Eljero. In samenwerking met hem is uiteindelijk een corporate movie ontstaan die recht doet aan de visie van Football Temple.

4 Hoofdstuk 1 Briefing Algemene informatie over Football Temple Het kan je aandacht ook niet zijn ontschoten dat Football Temple Amsterdam al weken zijn vertoon deed op de buitenkant van ons karakteristieke monumentale pand aan de Raadhuisstraat in Amsterdam. Onze winkel is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam telt maar liefst 500m2. De winkel heeft een ruime opzet en is verdeeld over 2 verdiepingen waarbij ons Football Temple Team klaar staat om u rond te leiden, vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te adviseren bij uw keuze. Binnen Football Temple kunt u zelf kiezen of u persoonlijk geholpen wilt worden of dat u interactief ons assortiment bekijkt. Op levensgrote touchscreens kunt u ons gehele assortiment bekijken. Ook kunt u op deze schermen uw shirt customizen, u kunt hierop uw naam en rug nummer plaatsen en uw shirt bekijken. Als u tevreden bent met de opmaak kunt u het shirt gelijk reserveren/kopen. Nadat u uw reservering bij een van onze kassa's heeft afgerekend wordt uw bestelling direct gemaakt.

5 Visie Voetbal is de Nr. 1 sport op de wereld en in Nederland is dit ook zo. Veld voetbal Zaalvoetbal en straatvoetbal zijn erg populair. De beste voetballers zijn vanzelfsprekend ook de grote idolen van jeugd en de jeugd wil zich vooral hier aan spiegelen. Dit doen ze tegenwoordig door ze te volgen op social media waardoor ze de lifestyle van hun idolen van dichtbij zien. Lifestyle wordt dus steeds belangrijker. Missie Football Temple wilt voetballiefhebbers de mogelijkheid geven om de lifestyle van hun idolen na te leven. Uniek Wat Football Temple zo uniek maakt is de combinatie van Performance, Training en Lifestyle. Tot op heden waren alle andere voetbalspeciaalzaken gericht op performance and training. Football Temple biedt de voetballiefhebbers de mogelijkheid om niet alleen de spullen te kopen voor en tijdens de wedstrijden en trainingen, maar ook hun spullen voor na de wedstrijden en trainingen. Markt De markt/branche waar Football Temple in actief is de Retail/detail handel. Ze verkopen sportkleding voor voetballiefhebbers. Kernwaarden Football Temple houdt zich vast aan 3 kernwaarden en vanuit deze waarden gaat Football Temple te werk. Football Temple verkoopt kleding vooraf de wedstrijden (Training) tijdens de wedstrijden (Performance) en na de wedstrijden (Lifestyle). Sociaal Football Temple werkt samen met de voetbalclubs uit de Regio Amsterdam en kleedt de teams aan. In overleg met clubs zorgen ze voor de kleding en bedrukking ervan. Football Temple organiseert ook events waarmee voetballiefhebbers in contact kunnen komen met hun idolen zoals een straatvoetbal toernooi of een FIFA toernooi op de Playstation of Xbox. Probleemstelling/Opdracht Het management van Football Temple heeft mij de opdracht gegeven om een corporate story op te nemen die hun vertegenwoordigd. In het filmpje moeten ook de kernwaardes naar voren komen.

6 Hoofdstuk 2 Analyse De analyse naar de conversatiewaarde van Football Temple is een analyse waarin het niveau vastgelegd wordt. Per onderdeel is er een score te behalen. De score staat voor het niveau waar de organisatie staat betref de component. Score 1-5 = Het staat in de kinderschoenen Score 5-7 = Organisatie bouwt eerste ervaring op Score 8-10 = Organisatie is een schoolvoorbeeld in betreffende component Customer experience Score: 6 Conversatie Score: 2 Content Score: 5 Collaboratie Score: 3

7 De vier C s - Customer experience: Mensen praten het meest over producten en dienstverlening van de organisatie. Het is de belangrijkste conversie starter. - Conversatie: Het doel is om te converseren in plaats van communiceren. Luisteren, vragen stellen, gesprekken faciliteren en actief meepraten, hoort er allemaal bij - Content: Geef mensen iets om over te praten, maar doe het op een authentieke, positieve manier die past bij de cultuur van de organisatie. - Collaboratie: Betrek mensen in alles wat de organisatie doet. Laat hen deel uit maken van de directie, laat hen deel uit maken van de project teams en gebruik hun visie bij het maken van beslissingen.

8 Customer Experience Football Temple scoort op de belangrijkste pijler; customer experience een 7. Alhoewel Football Temple nog niet eens een jaar bestaat verspreid het positieve nieuws zich snel. Doordat Football Temple in samenwerking met voetballers evenementen organiseert (zoals de release party van PES 2015). Zijn er al veel mensen via Mond-op-mondreclame gaan praten over Football Temple. Dit in combinatie met de goede service en een sterk product zorgt bij Football Temple voor een sterke customer experience. Wel is er nog genoeg ruimte voor verbetering, als je namelijk net iets meer levert dan wat men van je verwacht gaat men nog positiever over je praten. Conversatie Op het gebied van conversatie staat Football Temple nog in kinderschoenen. Football Temple is aanwezig op Facebook en Instagram. Er wordt op deze pagina s veel gepromoot, maar er worden geen conversaties aangegaan met de consumenten. Football Temple is ook nog niet actief op twitter, reden hiervan is nog onbekend. Op deze pijler moet Football Temple zeker nog stappen zetten. Content Football Temple promoot acties tijdens wedstrijd dagen, wanneer er bijv. een grote voetbalwedstrijd op tv is biedt Football Temple de tenue van deze 2 clubs aan met korting. Football Temple houdt ook prijsvragen onder hun volgers. De winnaars van deze prijsvragen verschijnen met een foto op instagram en daar onder een vermelding van hun account naam. Collaboratie Football Temple scoort hier op het gebied redelijk. Football Temple overlegt samen met clubs hoe hun club tenue eruit moet zien. De clubs kunnen zelf hun designs en prints naar Football Temple brengen en Football Temple zorgt ervoor dat het op de shirts verschijnt. Football Temple moet zijn consumenten wel sterker gaan betrekken bijv. op het gebied van evenementen organisatie om zo een evenement op maat te krijgen voor de consument.

9 Hoofdstuk 3 Story map In de corporate story The Journey Of Football zijn er een aantal overeenkomsten te zien van de interviews met de medewerkers en managers van Football Temple. De drie kernwaardes van Football Temple komen uitvergroot terug in de film: - Lifestyle > Dit zie je terug in de Amsterdamse kenmerken de xxx jes, fietsen en grachten en de winkel zelf. - Training > Werk overleg, een straatvoetballer die aan het oefenen met de bal. - Performance > Zie je straatvoetballers elkaar uitdagen en trucjes doen in de kleding van Football Temple. Medewerkers in de winkel die klanten helpen en de winkel op orde houden. 2. De personages zijn werkzaam bij Football Temple zelf en dus herkenbaar voor de consument. 3. De film wordt conversatiewaardig gemaakt. Men zal deze delen, omdat het niet gewoon maar sfeerbeeldjes zijn, maar ook met een spanningsboog wordt gewerkt van begin tot eind. Dit in combinatie met het uitvergroten van de drie kernwaardes leidt tot positieve conversaties. Deel 1: Inhoud Het begin met een view over Amsterdam Centrum geschoten vanaf de Sky Lounge. Er wordt steeds closer ingezoomd op de stad, vervolgens komt het centraal station in beeld. Nu komen wat Amsterdamse Elementen in het filmpje langs zoals de fietsen op de brug en het amsterdammertje. Nu komt er een persoon in beeld die naar Football Temple dribbelt met de Bal en naar binnen gaat We komen nu aan in Football Temple waar de medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden verrichten. Hier in zie je elementen van de lifestyle maar ook training zoals mensen die met elkaar overleggen op het kantoor. Je krijgt een kleine tour door de winkel. In de winkel zie je dat een medewerker zich klaar maakt om te gaan voetballen. Het filmpje gaat nu verder op een kunstgrasveldje waar een straatvoetballer wordt uitgedaagd en laat zien wat hij in huis heeft en uiteindelijk scoort en zichtbaar wordt in een Football Temple outfit met een glimlach op zijn gezicht.

10 Deel 2: Publiek Primaire doelgroep: Voetballiefhebbers die wonen in Amsterdam tussen de 9 30 jaar oud. Die lid zijn bij een Amsterdamse voetbal vereniging en dol zijn op voetbal. In de corporate story laat Football Temple ook zien dat het beschikt over een breed assortiment. De voetballiefhebbers zijn ook op internet te vinden en maken veel gebruik van social media. In hun vrije tijd voetballen ze graag of spelen ze voetbal games (FIFA/PES) op hun Playstation. Secundaire doelgroep: Dit zijn de toeristen die naar Amsterdam komen. Vaak komen deze toeristen uit Europa. Het assortiment bestaat daarom ook uit voetbalkleding van de grootste clubs uit Europa dus voor iedereen iets. De doelgroep zijn toeristen van 18+ die van voetbal houden en op zoek zijn naar een mooie outfit. Deel 3: Verhaal Structuur Plot 1: Waar gaan we heen en waar gaat de straatvoetballer heen? Plot 2: hij komt aan bij Football Temple en laat zich aankleden om vervolgens verder te gaan voetballen. Thema: Een reis van een voetballer door Amsterdam Setting: Dromerig en Stoer een beetje zoals Football Temple Conflict: De straatvoetballer is opzoek naar een uitdaging.

11 Deel 4: Vertellen De gedachte is dat er een soort van reis ontstaat richting Football Temple maar de straatvoetballer komt in elke shot weer terug en het eindigt ook bij hem. De unieke elementen die uitvergroot worden zijn: Lifestyle Performance Training Als de viewers de corporate movie zien is het belangrijk dat ze de link zien met de straatvoetballer en Football Temple en de lifestyle proeven van de Amsterdamse Voetballers. De winkel zal in de movie vaak terugkomen maar ook de straatvoetballer met het Football Temple logo op zijn rug. De sfeer in de winkel is ook iets wat terug te vinden is in het filmpje een gezellige maar ook professionele sfeer. Alle elementen zitten in de film maar de straat voetballer komt het meest naar voren.

12 Deel 5: Leerstijlen & Beslisstijlen Leerstijlen De vier leerstijlen van Kolb Doener/Accommoderen - Wat is er nieuw? Ik ben in voor alles in. : o directe ervaring, dingen doen o nieuwe ervaringen, het oplossen van problemen o in het diepe gegooid worden met een uitdagende taak Bezinnen/Divergeren Ik wil hier graag even over nadenken. : o activiteiten waar ze de tijd krijgen/gestimuleerd worden (achteraf) na te denken over acties o als de mogelijkheid wordt geboden eerst na te denken en dan pas te doen o beslissingen nemen zonder limieten en tijdsduur Denker/Assimileren Hoe is dat met elkaar gerelateerd? : o gestructureerde situaties met duidelijke doelstellingen (congressen, colleges, boeken) o als ze de tijd krijgen om relaties te kunnen leggen met kennis die ze al hebben o situaties waar ze intellectueel uitgedaagd worden o de kans krijgen vragen te stellen en de basismethodologie, logica etc. te achterhalen o theoretische concepten, modellen en systemen Beslisser/Convergeren - Hoe kan ik dit toepassen in de praktijk? : activiteiten waar: o een duidelijk verband is tussen leren en werken o ze zich kunnen richten op praktische zaken o ze technieken worden getoond met duidelijke praktische voorbeelden o ze de kans krijgen dingen uit te proberen en te oefenen onder begeleiding van een expert (N.B, 2014) De ijkpersoon valt onder; Doener. Dit omdat de ijkpersoon een jongeman is van 22 jaar die Sport marketing studeert. Hij is heel praktisch ingesteld en is een echte aanpakker. Hij is dol op sporten en houdt van een uitdaging. Zelf zit hij op voetbal en in de winter gaat hij wel eens wintersporten.

13 Beslisstijlen Voorschrijvende stijl Beslissen op basis van minimale hoeveelheid informatie en beoordeling van een beperkt aantal alternatieven Analytische stijl Voorzichtig en kunnen omgaan met ongewone situaties Conceptuele stijl Bekijken het plaatje als geheel en beoordelen van vele verschillende alternatieven Gedragsmatige stijl Kunnen goed met anderen samenwerken, conflict vermijdend en staat open voor suggesties van anderen De ijkpersoon valt onder ; Gedragsmatige stijl Dit omdat de ijkpersoon een jongeman is van 22 jaar die Sport marketing studeert en voetbalt in teamverband. Hij is de aangewezen persoon voor de gedragsmatige stijl. Hij is sociaal en sterk in samenwerken. Hij is ook aanvoerder van zijn elftal en staat klaar voor zijn teamgenoten.

14 Bronnenlijst Belleghem, S. V. (2012). De Conversation Company. Culemborg, Groningen, Nederland: Van Duuren Management. Football Temple. (2014, April 1). Winkel. Opgeroepen op Januari 7, 2015, van Football Temple: winkel/ N.B. (2014, 12 27). vier leerstijlen. Opgeroepen op 12 27, 2014, van leerstijlen

De adviseurs voor werkend Nederland. Roelof Koelman (zorg & welzijn) organisaties

De adviseurs voor werkend Nederland. Roelof Koelman (zorg & welzijn) organisaties De adviseurs voor werkend Nederland Roelof Koelman +200 (zorg & welzijn) organisaties WWW.VEILIGHEIDSCOACH-ZORG.NL Advies, werkplekonderzoek, scholing Bezoek onze beursstand (No 17) en maak alleen vandaag

Nadere informatie

OVER CONTACT DOELGROEP

OVER CONTACT DOELGROEP PLANNING /2019 OVER Alle jonge voetballers in Nederland kennen GOAL!. Het is het grootste voetbalmerk voor de jeugd in Nederland. Voetbalhelden uit binnen- en buitenland staan centraal. Van Cristiano Ronaldo

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans Sporters EXperience KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden 2 VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden en

Nadere informatie

Kennisdag docenten paard

Kennisdag docenten paard Kennisdag docenten paard Trainen en overtrainen Workshop Aan de slag met (studenten)opdrachten Even voorstellen... Sandra van Iwaarden MBO - BSc - MSc Docent Hogeschool VHL Doel workshop Terugblik voorbereidende

Nadere informatie

Leerstijlentest Kolb

Leerstijlentest Kolb Bijlage 8: leerstijlentest van kolb leerstijlen Leerstijlentest Kolb Mensen leren op verschillende manieren. Om de leerstijl van mensen trachten te achterhalen heeft de psycholoog Kolb vier leerstijlen

Nadere informatie

Briefing Corporate Story

Briefing Corporate Story Briefing Corporate Story Naam: Marijke van den Berg Studentnummer: 498682 Klas: AD2a Docent: Luuk Pleijsier Deadline: 24-01-2014 Bedrijf/ vereniging: Natuurmonumenten Naardermeer Contactpersoon: Gradus

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW ALGEMENE INFORMATIE - Clubnaam : F.C. TORPEDO HASSELT - Stamnummer : 06803 - Opgericht in : 2005 - Taal : Nederlandstalig - BTW-nr : 0877.552.268 - Clubkleuren : Rood Blauw - Website : www.torpedohasselt.be

Nadere informatie

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Samenvatting: Dit is het tweede boek van Steven van Belleghem. Het vorige boek waar hij uitlegt waarom het zo belangrijk is om naar de feedback

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Project 6: InterRail Experience Jaar 2 Winter CMD2D

Project 6: InterRail Experience Jaar 2 Winter CMD2D Project 6: InterRail Experience Jaar 2 Winter CMD2D Dennis Odijk 0805428 Max Veeke 0813957 Niels van Steenbergen 0806502 Martine Redert 0804128 2 Inhoudsopgave Voorwoord In dit project gaan we aan de slag

Nadere informatie

Sociale media: tools en mogelijkheden

Sociale media: tools en mogelijkheden Inspiratiedag Lokale besturen hebben zorgambitie Workshop sociale media in de ouderenzorg Sociale media tools en mogelijkheden - Nieuwe media of sociale media? Trend - Schets Sociale media: tools en mogelijkheden

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

1 Project De Corporate Story

1 Project De Corporate Story 1 Project De Auteur: René Boonstra 1.1 Inleiding Storytelling is geen ingewikkeld proces is. Door op een slimme manier om te gaan met content en mediakanalen en daarnaast vooral je organisatie authentiek

Nadere informatie

Plan van aanpak, 17 september 2014

Plan van aanpak, 17 september 2014 Plan van aanpak, 17 september 2014 DEP WORKS B.V. / DEP WORKS office & management support / DEP WORKS MEET&GREET Marnick de Groot Milan van der Maaten Luuk Roordink Afdeling: Marketing & Communicatie Contactpersonen:

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011

Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011 Customer Experience De klant en zijn ervaring bij de Bijenkorf! Geert Crooijmans en Ankie Straathof Maart 2011 De wereld om ons heen verandert 2 Consument in control Het internet en social media Complexiteit

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Een spreekbeurt over ADO Den Haag

Een spreekbeurt over ADO Den Haag Een spreekbeurt over ADO Den Haag Wij ontvangen veel berichten van kinderen die graag een spreekbeurt over ADO Den Haag willen houden. Zij weten alleen niet waar of hoe ze moeten beginnen. Wij helpen je

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

2001/2002 SPREKEN EXAMEN. Voorbeeldexamen Tijdsduur ± 30 minuten. Opgavenboekje. Examennummer kandidaat: Aanwijzingen. Staatsexamen Nederlands

2001/2002 SPREKEN EXAMEN. Voorbeeldexamen Tijdsduur ± 30 minuten. Opgavenboekje. Examennummer kandidaat: Aanwijzingen. Staatsexamen Nederlands SPREKEN EXAMEN I 2001/2002 Voorbeeldexamen Tijdsduur ± 30 minuten Opgavenboekje Examennummer kandidaat: Aanwijzingen Staatsexamen Nederlands NT als tweede taal 2 U gaat een spreektoets maken. De toets

Nadere informatie

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 48 Sushi nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 49 Een rood-actie, een sushibattle - zomaar enkele succesvolle socialmedia-acties van Japas in Ermelo. De tijd van strooien met

Nadere informatie

profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel B

profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel B Examen VMBO-BB 2017 gedurende 85 minuten profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel B Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 6 opdrachten.

Nadere informatie

!! Marktonderzoek. MA-gazine - pre-productie.!!!!!! Noortje Jansen

!! Marktonderzoek. MA-gazine - pre-productie.!!!!!! Noortje Jansen Marktonderzoek MA-gazine - pre-productie Inhoud 1. Doel van marktonderzoek 3 2. Doelgroep 4 3. Enquête uitslag 6 4. SWOT 8 5. Marketing instrumenten 9 6. Concurrentie-analyse 10 7. Uitstraling 10 8. Verdienmodel

Nadere informatie

Webinar: Wat is Social Media Monitoring?

Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Het webinar start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof Value Proof www.valueproof.nl

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

Train-the-trainer AUDOOR STEVEN

Train-the-trainer AUDOOR STEVEN Train-the-trainer AUDOOR STEVEN PROGRAMMA Inleiding Belang van goede opleiding Het opleidingsboekje Achtergrond Kolb: leerstijlen Stages of concern Het peterschap Waarom? Verantwoordelijkheden/rol Communicatie

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Oranje is liefde voor voetbal Oranje is ING ING helpt het Nederlandse

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Persoonlijke aandacht voor de reis van de medewerker. Bart Beek Employer Branding Experience 2014

Persoonlijke aandacht voor de reis van de medewerker. Bart Beek Employer Branding Experience 2014 Persoonlijke aandacht voor de reis van de medewerker Bart Beek Employer Branding Experience 2014 Hoe de reis begon Manager Binding en Behoud Centraal Wervingsburo : waarom is/was zo n functie nodig? verschil

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen.

Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen. Dit document hoort bij de training voor mentoren blok 4 coachingsinstrumenten, leerstijlen. Leerstijlentest van David Kolb Mensen, scholieren dus ook, verschillen nogal in de wijze waarop ze leren. Voor

Nadere informatie

profielvak economie en ondernemen CSPE BB onderdeel D

profielvak economie en ondernemen CSPE BB onderdeel D Examen VMBO-BB 2017 gedurende 215 90 minuten profielvak economie en ondernemen CSPE BB onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel hoort een bijlage. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Communicatie Crash Course

Communicatie Crash Course Communicatie Crash Course Dick Gaasbeek - sinds 1978 Publishing 2.0 SEO Landingspages LinkedIn PR 2.0 Tweets Hashtags Marketing 2.0 itunes YouTube Is 2014 is vrijwel alle communicatie tussen mensen inter

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie

Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie De fotografie is een essentieel element in de huisstijl van de UvA. Beeld is namelijk zeer bepalend in het vertellen van je verhaal. De toepassing van de basisrichtlijnen

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

Vragenlijst conflicthantering

Vragenlijst conflicthantering Vragenlijst conflicthantering Doel van deze vragenlijst is een zekere mate van inzicht verkrijgen in de persoonlijke wijze van reageren op conflicten. Deze vragenlijst bevat 30 paren van uitspraken. Het

Nadere informatie

9 mei 2015. Onderzoek: Economie en retail

9 mei 2015. Onderzoek: Economie en retail 9 mei 2015 Onderzoek: Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen

Nadere informatie

Hoezo een bank liken!?

Hoezo een bank liken!? Social Media ING Nederland Hoezo een bank liken!? 15e Docter Lezing Amsterdam Schiphol-Oost 8 april 2013 Frank Jan Risseeuw Manager Social Media Hub ING Nederland 1 Eerst even voorstellen Frank Jan Studie

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Het gaat eindelijk weer over echtheid

Het gaat eindelijk weer over echtheid Het gaat eindelijk weer over echtheid Internet heeft de wereld veel transparanter gemaakt, de sociale media maken mensen weerbaar. Traditionele reclame wordt dan ook steeds vaker leugenachtig gevonden.

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

WS16. Werven via sociale media

WS16. Werven via sociale media WS16 Werven via sociale media @nadjads Nadja Desmet WS16 Werven via sociale media Inleiding / context Sociale media strategie - elementen Werven via sociale media: tips en inspiratie Werven via sociale

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual Melkweg Jesse van van Thijn 5007272450 Ricardo Bindervoet 500729853 Project Visual 1 InhouDsopgave Onderzoek Visual research Planning Concept Customer Journey Schetsen Responsive design Prototype 3 4 5

Nadere informatie

Sponsorplan. Internationaal Vogido O14 toernooi

Sponsorplan. Internationaal Vogido O14 toernooi Sponsorplan Internationaal Vogido O14 RKSV VOGIDO Vogido C-Toernooi Tegelerweg 66 7535 CJ Enschede info@vogidoc.nl www.vogidoc.nl Wie zijn wij? Sponsorplan internationaal Vogido O14 Sinds 2003 vind op

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

Portfolio Brian van Wanrooij

Portfolio Brian van Wanrooij Portfolio Inhoud Geen inhoudsopgavegegevens gevonden. Opdracht 1 Bij deze opdracht moesten we op www.padlet.com een notitie maken met daarin waar je persoonlijk aan denk bij de term social media, dit deden

Nadere informatie

Informatie voor instellingen:

Informatie voor instellingen: Informatie voor instellingen: Meer passende tijdsbesteding voor cliënten Invulling geven aan de zorgvraag het sociale netwerk onderhouden en uitbreiden Efficiënter werken voor persoonlijke begeleiders

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT Henri Wolf, versie 1.0, 04-07-2012 KABOUTERS BIJ UVV Hoe en waarom doen we het zo...?

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Hoofdstuk 6 Extra spreekopdrachten 1 tot en met 6

Hoofdstuk 6 Extra spreekopdrachten 1 tot en met 6 Hoofdstuk 6 Extra spreekopdrachten 1 tot en met 6 Uw antwoorden bij de opdrachten 1 tot en met 6 moeten kort zijn. U hebt 20 seconden spreektijd. Soms staan er plaatjes of een stukje tekst bij de opdracht.

Nadere informatie

WORKSHOP Sociale media voor zorg- en welzijnsorganisaties. Kortrijk, 17 maart 2016

WORKSHOP Sociale media voor zorg- en welzijnsorganisaties. Kortrijk, 17 maart 2016 WORKSHOP Sociale media voor zorg- en welzijnsorganisaties Kortrijk, 17 maart 2016 Zorgcommunicatie.be Deelnemers Programma Ochtendsessie Sociale media zijn niet meer weg te denken en gelukkig maar Wat,

Nadere informatie

#Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012

#Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012 #Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012 Social Media & Evenementen Rode draad 1.0 = organisator zendt info naar deelnemer 2.0 = communicatie met deelnemer via kanalen organisator 3.0 = deelnemers

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstukken. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3. 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6.

Inhoudsopgave. Hoofdstukken. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3. 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6. Communicatieplan Inhoudsopgave Hoofdstukken Blz. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6. 6. Organisatie 7. 7. Financieel overzicht 8,9. 8.

Nadere informatie

CATEGORY LEAD HOME & LIVING

CATEGORY LEAD HOME & LIVING Consulting Exit Digital Category Management #VACATURE CATEGORY LEAD HOME & LIVING Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Media Markt Battle. Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken?

Media Markt Battle. Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Media Markt Battle Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Omgevingsverkenning/klein onderzoek Wat is sterk aan de Power Service? Het is een compleet

Nadere informatie

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande Sponsormogelijkheden RECLAMEBORDEN PLAATS 1 Afrastering rondom hoofdveld Zijde zittribune, lage gedeelte Alle andere borden (standaard) AFMETINGEN (standaard) 2960 x 600 mm 2960 x 750 mm HUURSOM per jaar

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM KLANTCASE KLANTCASE DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media kanalen. "Als merk met een online shop

Nadere informatie

Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl. alle rechten voorbehouden

Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl. alle rechten voorbehouden Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl alle rechten voorbehouden De kennismaking Raymond van Hooft Communicatie-adviseur on-the-job Docent HBO Bachelor Interne- en externe Communicatie Trainer PGOsupport

Nadere informatie

Uw antwoorden bij de opdrachten 1 tot en met 6 moeten kort zijn. U hebt 20 seconden spreektijd.

Uw antwoorden bij de opdrachten 1 tot en met 6 moeten kort zijn. U hebt 20 seconden spreektijd. Hoofdstuk 6 - Extra spreekopdrachten 1 tot en met 6 Uw antwoorden bij de opdrachten 1 tot en met 6 moeten kort zijn. U hebt 20 seconden spreektijd. Soms staan er plaatjes of een stukje tekst bij de opdracht.

Nadere informatie

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia Voor Miranda, Ydwine en Alle 2018 Voetbal Nur 282/GGP051701 Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V. Tekst: Fred Diks Illustraties: ivan & ilia Omslagontwerp: Design

Nadere informatie

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase De persoonlijke benadering van Miss Etam Klantcase KLANTCASE De persoonlijke benadering van Miss Etam 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

van aanpak Noa & Annika

van aanpak Noa & Annika Plan van aanpak Noa & Annika MM2A inhoudsopgave Concept pagina 3 Logo s pagina 4 Achtergronden pagina 5 Projectresultaat pagina 6 Projectactiviteiten pagina 7 Projectgrenzen pagina 8 Tussenresultaten pagina

Nadere informatie