Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0"

Transcriptie

1

2 Delta/W Schadedossier Compleet en efficiënt Inleiding Delta/W Schadedossier is het backoffice pakket voor de schadehersteller die meer wil dan alleen calculeren. Delta/W Schadedossier heeft standaard uitgebreide functionaliteiten waaronder het aanmaken en onderhouden van schadedossiers op basis van een Audatex of een vrije calculatie. Het ontvangen van opdrachten en verzenden van schadedossiers van en naar opdrachtgevers is standaard mogelijk. Daarnaast kunt u vanuit het schadedossier eenvoudig communiceren met uw expert en leveranciers van onderdelen. Doelgroep Delta/W Schadedossier is voor u van belang indien uw organisatie actief is in het schadeafhandelingproces als schadeherstelbedrijf. Waarom Delta/W Schadedossier Delta/W Schadedossier stelt u in staat om centraal zowel geautomatiseerd, als handmatig schadedossiers aan te maken. Met behulp van geïntegreerde koppelingen met de ABZ diensten AudaID, AudaPadWeb en Audatex kunt u uw schadedossier voorzien van een Audatex normcalculatie en deze kunt u dan verzenden naar lease- en verzekeringsmaatschappijen. Door foto s toe te voegen aan het dossier kunt u de maatschappijen volledig inzicht geven in de vastgestelde voertuigschade. Als gebruiker bent u in staat op een eenvoudige wijze te factureren vanuit het schadedossier. Wanneer er sprake is van het inschakelen van een expert kunt u ten behoeve van de expertise het schadedossier inclusief de normcalculatie en foto s direct versturen naar een schade-expert via het ABZ Audabox-berichtenverkeer.

3 Kenmerken en eigenschappen Alle proceshandelingen en koppelingen met platformen van opdrachtgevers geïntegreerd in één systeem: Voortgang processen wordt door middel van kleuren getoond in één overzicht. RDW koppeling en Postcode tabel. ABZ koppelingen AudaID, AudaPadWeb, Audatex Calculaties, Audabox-berichtenverkeer en Statistisch Filter Koppelingen met Dispatch en exchange. Koppelingen met Partsplan en Supply-IT. Koppeling met FOCWA Tips. Alle noodzakelijke documenten zoals Acte van Cessie, Opdrachtbevestiging, Werkorder, Checklist, Onderdeel bestellijst en Facturen kunnen verstuurd worden per (PDF). Mogelijkheid om een handmatige calculatie te maken (bijvoorbeeld voor het spuiten van losse delen en taxatiekosten). Het versturen van SMS berichten vanuit het schadedossier (optioneel). De opslag en bewerking van foto s binnen het schadedossier. De opslag van en andere documenten zoals Word-, Excel- en PDF bestanden. Moderne tijden, moderne middelen Als spin in het web fungeert Delta/W Schadedossier als een centraal dashboard van waaruit u alle relevante informatie rondom het schadeherstelproces raadpleegt en vastlegt: van intake tot facturatie, alles is vastgelegd binnen één pakket. Dit alles zonder dat u Delta/W Schadedossier hoeft te verlaten om andere systemen te raadplegen. Moderne tijden, moderne middelen. Daar past het versturen van een SMS of bericht bij. Vanuit uw schadedossier is dit in een handomdraai geregeld (optioneel).

4 Alle voordelen samengevat Delta/W Schadedossier is vooraf ingericht en direct inzetbaar. Efficiency en tijdwinst in uw proces staan centraal: o Geen dubbele invoer in het schadeherstelproces; o Koppeling postcode-tabel; o Koppeling opdrachtsystemen zoals Dispatch en exchange. o Directe koppeling met opdrachtgevers en Expertisebureaus. o Bestellen vanuit het schadedossier inclusief details op uw onderdeelbestelformulier; o Facturatie vanuit het schadedossier; o Bewaking en signalering van de voortgang van het schadeherstelproces. Gebruiksgemak vanuit één overzicht en omgeving, uw spin in het web. Statistisch filteren mogelijk tegen marktbrede gemiddelden. Hergebruik AudaID gegevens een volgende keer dat het voertuig met schade wordt aangeboden. Informeer uw klant per SMS vanuit uw schadedossier (optioneel). Mogelijkheid tot het maken van zowel een Audatex calculatie als een handmatige calculatie. Service Levels Commerce Delta levert Delta/W Schadedossier conform de service levels zoals beschreven in de licentieovereenkomst. Over Commerce Delta Commerce Delta is een softwarehuis, dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het leveren van softwareoplossingen voor de autoschadeherstel branche, garagebedrijven, erkende reparateurs en caravan/recreatiebedrijven. Al onze producten worden in licentie geleverd onder de verzamelnaam Delta/W. Kenmerkend voor Commerce Delta is, dat zij haar software zelf ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt. Alle diensten worden geleverd vanuit Sint-Oedenrode. Kortom alles in één hand bij één leverancier. Meer informatie Mocht u naar aanleiding van voorgaande informatie nog vragen hebben over onze organisatie, onze producten en diensten of het gebruik in praktijk van Delta/W Schadedossier, dan staan wij u graag te woord met onze verkoop binnendienst, telefoon:

5 Prijsinformatie en voorwaarden, per 1 oktober 2012 Tarieven per maand eenmalig Delta/W Schadedossier, 1 gebruiker* 165,- - Optioneel: Extra gebruiker* 17,40 - Optioneel: Geïntegreerde boekhouding *of export naar eigen boekhouding *Workshop; 1-daagse klassikale training Sint-Oedenrode, per persoon 1 dag voor Delta/w Schadedossier 1 dag voor de Delta/W Boekhouding 26, ,- Installatiekosten - 150,- Tarieven en voorwaarden voor gebruik van services Tegoed in bundels van 120,- voor prepaid functies CVI (kentekenraadpleging), SMS (tekstberichten naar GSM) en Statistisch Filter van ABZ; SMS dienst Het verzenden van SMS berichten vanuit een schadedossier kost 0,15 eurocent per bericht. Maximaal 160 tekens, no-reply service (er kunnen dus geen berichten op ontvangen worden). De voorwaarden van de Opta zijn van toepassing bij commercieel (bulk)gebruik. Commerce Voertuig Informatie Het tarief per raadpleging bedraagt inclusief gebruik Delta/W basis service 0,10 cent per kenteken. Statistisch Filter Per schadedossier 3,49. Dit is ongeacht het aantal keren dat per dossier gefilterd wordt. De ABZ dienst om calculaties te kunnen meten tegen marktbrede gemiddelden, welke dienst onder de gebruikersvoorwaarden van Audatex beschikbaar gesteld wordt. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW