Vrijdag 18 augustus 2006.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 18 augustus 2006."

Transcriptie

1 Vrijdag 18 augustus Het is alweer een tijdje geleden dat we berichten over de voortgang van de restauratie, maar dat heeft alles te maken met de vakantie periode. Het werk lag feitelijk stil. Eind augustus is de periode voor het noorden weer afgelopen, en na een lange periode van mooi weer kunnen we er weer tegen aan. Nou hebben de werkzaamheden niet helemaal stil gelegen want in de afgelopen periode zijn wel de uitlaat gemonteerd en de achterste spatborden. De uitlaat was niet meer origineel te krijgen. Een bedrijf in kielwindeweer heeft na voorbeeld van de oude een nieuwe gemaakt maar dan in roestvrij staal. Aan de buitenkant is dat overigens niet te zien. Inmiddels hebben we van Geesink zijn broertje in de werkplaats staan, die gaan we in opdracht van de stichting uiterlijk opknappen en opnieuw spuiten. Kunnen onze schilders/spuiters vast proef draaien voor dat die van ons aan de beurt is. Woensdag 25 April Renier is vandaag volop bezig met de vooras. De 4 pas nieuw aangeschafte wielremcilinders zijn gemonteerd en de remschoenen. Wielen er op en de remleidingen achter vervangen, en het spul draait weer als een windmolen. Jo heeft bijna de complete roltrommel klaar inclucief de cinders die het perschot bedienen en zorgen voor het open en dicht gaan van de achterlader. Op internet hebben we een gerestaueerd stuur ontedekt en onmiddellijk besteld. Die gaan we binnenkort in Hoogeveen ophalen.

2 Vrijdag 21 April 2006 Vandaag heeft Michel Ferro een korte uitleg verzorgd voor een groep oudgediende reinigingsdirecteuren over onde andere de voortgang van het restauratie-project. In de kantien van de Milieudienst vertelde Michel aan de hand van beelden het begin en de stand van zaken tot nu toe. En omdat veel van deze reinigingsdirecteuren uiteraard in hun tijd die roltrommel nog hebben meegemaakt sprak dat erg aan. In de middag hebben ze de voortgang in de garage aanschouwd en was de bewondering voor dit project merkbaar. Voor velen van hen kwamen de oude beelden weer boven drijven en de twee bellen (onderdeel van de roltrommel in de Groningse situatie) hadden zoals gewoonlijk veel belangstelling. Het bleek al snel dat er hier en daar nog wel meer plekken zijn waar zo n bel de muur of een andere plek in huis als sieraard dienst doet. Ook de oude chauffeurspet en het origenele wapen heeft bij veel mensen een apart plaatsje in het geheugen. Donderdag 20 April 2006 We zijn alweer een ruime maand verder en de ontwikkelingen gaan voorspoedig van Hekking hebben we inmideels een in uitstekende staat verkeerende brandstoftank kunnen kopen en het vervolg daarop was ook interessant omdat hekking ons ook nog de vier ontbrekende remcilinders voor de vooras kon leveren. Hierdoor kunnen ze binnen niet al te lange tijd ook de vooras gereed maken. De roltrommel zelf is inmiddels door Jo zover opgeknapt dat de achterlader er aan kan worden gemonteerd. Inclucief de cilinders en het perschot. Nog even en de schilders kunnen er mee aan de gang. Verder bestaan er plannen om te kijken of het mogelijk is van de auto een minatuur te maken die verder als relatiegeschenk voor de Milieudienst een belangrijke rol zou kunnen gaan spelen.

3 Donderdag 23 maart Het is alweer twee weken geleden dat we voor het laatst in het logboek hebben geschreven, en de vooruitgang heeft gelukkig niet stil gelegen. De montage van de verschillende onderdelen gaat gestaag door. Na de montage van de achterremmen die nu weer compleet zijn gemonteerd zijn de gereviseerde aandrijfassen gemonteerd en is er een begin gemaakt met de hydrauliek. De oliemotor aangedreven door een aftakking van de versnellingsbak is weer op zijn plaats gebracht en de steunen voor de tank hebben hun oorspronkelijke bevestiging aan het chassis weer teruggekregen. Ook zijn ze bezig met de luchttank en zijn de flexibele remslangen vernieuwd weer aangebracht.

4 Maar er is ook tegenslag. De montage van de remcilinders voor blijft achter omdat er geen redelijke vervangers beschikbaar zijn. Gisteren woensdag 22 maart zouden we naar Fred Verhoef in Zegveld afreizen om remcilders en een brandstoftank op te halen. Maar Fred belde op met de mededeling voor de remcilinders nog geen vervangers te hebben kunnen regelen. Dus is dat nog even afwachten. Jo is inmiddels druk bezig om de trommel verder in de orginele staat terug te brengen. Er zit nog veel laswerk aan en de bevestigingen van de cilinders voor het persrek moeten totraal worden vervangen. Voor wat betreft de achterlader zijn ze nu bezig om de treeplank opnieuw te bevestigen. Er is bij geesink een treeplank besteld die de orginele het meest benaderd. Ondertussen krijgen we steeds meer reacties van liefhebbers op onze website en verzoeken om tekeningen van de roltrommel. Ook naar de speciale pen met een afbeelding van de roltrommel daarop is veel vraag. We zullen daar met gepaste wijze op reageren en waar mogelijk aan de verzoeken voldoen. Donderdag 02 Maart Herman Jansen is vandaag bezig met de montage van de wielremcilinders op de achteras. Werk wat de nodige aandacht vereist en veel kennis van het hydr. Remsysteem. Gelukkig helpen daarbij de oude tekeningen.

5 Woensdag 01 Maart 2006 Vandaag zijn de meeste onderdelen van het remsysteem binnen gekomen. Mogelijk lukt het niet met de revisie van de hoofdremcilinder, maar dat zien we dan wel weer. Gisteren kregen we bezoek van de zoon van een oud-vertegenwoordiger van onze Daf dealer, en die had op zolder bij zijn ouders nog een origineel dashboard van de daf liggen. Dat dashboard was gebruikt voor een trapauto waar hij als kleine jongen de straten van Groningen onveilig mee maakte. Het werken met auto s werd hem door zijn vader dus met de paplepel ingegoten, mogelijk is dat ook de voorbode geweest voor een succesvolle loopbaan in de autobranche. Bert Kramer is nu een van de mede directeuren van auto Century bv hier in de stad groningen. En dus is de liefde voor het vak op de juist momenten door zijn vader aangestuurd. Naast het bijna complete dashboard had Bert ook nog de ontbrekende tweede bel op die zelfde zolder liggen, en daar zijn we ook heel erg blij mee. Hij vond het zelf ook erg leuk dat op deze manier een van de bellen die zijn vader van de toenmalige inkoper van de Reiniging had gekregen weer terug gaat daar waar de bel ooit zijn diensten heeft bewezen binnen de Reiniging, en samen met de roltrommel het straatbeeld in groningen in de vijftiger jaren bepaalden De onderdelen van het dashboard die nog te gebruiken zijn zal Reinier verwerken in het bestaande dashboard en de bel zal op de ouderwetse manier weer worden opgepoetst. Woensdag 20 Februari 2006 Vandaag gebeld door de voorzitter van Daf Oltimer Truck Club J.Dassen die mogelijk nog een plaats wist waar nog een in goede staat verkerende brandstoftank was. Hij zou mij terugbellen als het wat was. Voor wat betreft de voortgang van de opbouwcomponenten zoals de trommel en de achterlader heeft Theo aangegeven daar door de drukke werkzaamheden eigenlijk op korte termijn geen tijd voor kan vrij maken. Theo gaat Jo Abbingh vragen of Jo daar nog even wat tijd in wil steken. Woensdag 25 januari 2006 Vandaag is een nieuwe mijlpaal bereikt: de motor is weer op zijn plek gemonteerd! Ook is het hulp-frame waar het rolmechanisme en later de trommel weer op komt op het shassis geplaatst om te zien of alles nog past zoals het zou moeten passen. Donderdag 12 Januari 2006 Het is alweer een hele tijd geleden dat we in het logboek de voortgang hebben bij gehouden. Dat komt enerzijds aan de drukte de afgelopen tijd en anderzijds de stilstaand van een aantal te renoveren onderdelen. Beide zijn na de jaarwisseling weer op orde dus kan de renovatie van het voertuig weer los. Nou is er niet helemaal niets gebeurd. De cabine staat inmiddels bij het VOC in Assen en kan de komende weken mogelijk voorbewerkt gereed zijn. En de motor is in de grondlak

6 gespoten zodat straks ook kan worden begonnen met het terugplaatsen van de motor in het chassis. Verder is de nieuwe website ontwikkeld en wordt up-to-date gehouden door Michel Ferro. De eerste reacties komen daarop ook al binnen zo is er belangstelling voor de bouwtekening om daar een schaal model op te kunnen ontwikkelen. En is er belangstelling van onze wagenpark verzekeraar om op gunstige voorwaarden de oldtimer straks met een gerust hart de weg op te kunnen sturen. Verder zijn door HIAB Meppel de cilinders gereviseerd wat er feitelijk op neer kwam dat ze bijna in hun geheel zijn vervangen. Eigenlijk kunnen we hier spreken over totaal nieuwe, dus die kunnen straks ook weer 25 jaar mee. Verder is het wachten nu op de remmen zodat het chassis na de inbouw van de motor verder kan worden opgebouwd. Dan pas wordt het ook spannend en krijgt de roltrommel langzaam weer zijn zo karakteristieke vorm. Niet dat de tijd dringt maar we zijn inmiddels een jaar verder en dan blijkt hoe snel een jaar feitelijk omgaat. De rest van de tijd hebben we dan ook hard nodig. Maar misschien moeten we straks als de motor is geplaatst wel een werkplan maken met streef data zodat in ieder geval de voortgaan voor 2006 is gewaarborgd. Woensdag 4 januari 2006 Vandaag is de cabine naar het VOC in assen gebracht alwaar het voorberweken van de cabine zal worden gedaan. VOC is een opleiding voor autoschade herstellers.

Woensdag 09 november 2005 Dinsdag 11 oktober 2005 Donderdag 28 september 2005

Woensdag 09 november 2005 Dinsdag 11 oktober 2005 Donderdag 28 september 2005 Woensdag 09 november 2005 De renovatie wacht in principe op de remvoering en het spuiten van de motor. Nadat de remvoeringen zijn afgeleverd en de motor is gespoten kan het chassis verder worden opgebouwd.

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL HANDELING Nr. H78.451-1: Werkzaamheden aan de voorremmen. 1 VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL NB: Met ingang van februari 1967, zijn de remtrommels van een ander materiaal gemaakt. Het is noodzakelijk om twee

Nadere informatie

GMC Brandweer Breukelen Nieuwsbrief 5 juli 2013

GMC Brandweer Breukelen Nieuwsbrief 5 juli 2013 GMC 1931 Brandweer Breukelen Nieuwsbrief 5 juli 2013 Kijk,... het begint weer op een brandweerauto te lijken. Na maanden van voorbereiding staat de auto weer op zijn wielen, is de motor weer terug en staat

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat Instructies Deze kunnen worden gebruikt voor het afzuigen van: Motorolie Versnellingsbak- en transmissieolie Koelvloeistof Remvloeistof Andere

Nadere informatie

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs 1. oed werkend klokje. E125.- 2. Sierstrips goede staat 57.cm lang E 20.- 3. 4. Old stock verdeler nieuw, per stuk 5. 4 Deur asbakjes, het open bakje

Nadere informatie

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG A.B.J. Bauhuis. 15-1-2010 In Oktober 2008 kocht ik mijn Fordson New Major met bouwjaar December 1955 in het Duitse Sogöl kort bij Lingen in het Emsland. De major was

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011

Nieuwsbrief maart 2011 Nieuwsbrief maart 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2011 Barendrecht, 15-03-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Beste oldtimer leden van L.v.Dijk

Beste oldtimer leden van L.v.Dijk Beste oldtimer leden van L.v.Dijk Naar aanleiding van de volledige restauratie van twee van mijn oldtimers, die ik helemaal alleen op motorrevisie, ontsteking en afstelling van de elektrische overdrive

Nadere informatie

Railwegmodellen. Hoe het begon.

Railwegmodellen. Hoe het begon. Railwegmodellen. Een korte introductie: ik ben Erik van Zuijlen en heb tot een aantal jaren geleden gewerkt als technisch medewerker eerst bij NS en daarna bij Strukton. Ik was betrokken bij de bouw van

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Restauratieverslag NS-rijtuig C 290. (De oudste foto staat onderaan)

Restauratieverslag NS-rijtuig C 290. (De oudste foto staat onderaan) Restauratieverslag NS-rijtuig C 290 (De oudste foto staat onderaan) 15 september 2018: lokaalspoorrijtuig NS C290, nu uitgevoerd als SME (Staatsmijn Emma) 86, wordt de werkplaats uitgereden om dienst te

Nadere informatie

Remmen van personenauto s

Remmen van personenauto s Remmen van personenauto s Gebruikte remsystemen: Trommelremmen Schijfremmen Bediening: Mechanisch Hydraulisch 1 Trommelremmen Systemen: Simplex = Dubbelwerkende remcilinder. 1 bekrachtigde en 1 onbekrachtigde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Oudercommissie Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racing Team is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Na het behalen van onze racelicenhe

Nadere informatie

Montagehandleiding zijspanrem

Montagehandleiding zijspanrem Montagehandleiding zijspanrem Een woord vooraf. 1. Bent u niet bekend met het werken aan remmen, en heeft u nog nooit remvloeistof vervangen en remmen ontlucht e.d. begin dan niet aan deze klus, maar laat

Nadere informatie

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd Opbouw Mercedes SLK Cup auto Interieur Demontage van de stoelen dashboard bekleding-speakers- airbags achter ruitjes verwijderen incl. de elektro motoren Dak > Dak compleet verwijderen > meegeven met het

Nadere informatie

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers.

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Opgelet! Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest in de reglementering voor de oldtimers. Zo is sinds 1 juli

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten

Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten 31/01/2013 : Copyright BMW 7-Series Club Nederland Deze procedure geldt voor de 740 en de 750, de 735 heeft andere remklauwen.

Nadere informatie

Remleidingen handrem vervangen

Remleidingen handrem vervangen Remleidingen handrem vervangen Materiaal: Remleiding 616571400000 Remleiding 636571210000 Pakkingringen Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 De remleidingen vervangen was bij mij geen aparte klus maar onderdeel

Nadere informatie

Als achter de truck de dolly wordt geplaatst dan kunnen alle opleggers worden gebruikt. De achterzijde van de trekker is dan echter heel kaal.

Als achter de truck de dolly wordt geplaatst dan kunnen alle opleggers worden gebruikt. De achterzijde van de trekker is dan echter heel kaal. It's all Black In 2009 ben ik begonnen met het bouwen van een Knight Hauler van Tamiya. Het model is direct uitgebreid met de geluidmodule van Tamiya en een langzaam lopende motor van Carson vanwege de

Nadere informatie

De muur. Maar nu, ik wil uitbreken. Ik kom in het nauw en wil d r uit. Het lukt echter niet. De muur is te hoog. De muur is te dik.

De muur. Maar nu, ik wil uitbreken. Ik kom in het nauw en wil d r uit. Het lukt echter niet. De muur is te hoog. De muur is te dik. De muur Ik heb een muur om me heen. Nou, een muur? Het lijken er wel tien. En niemand is in staat om Over die muur bij mij te komen. Ik laat je niet toe, Want dan zou je zien Hoe kwetsbaar ik ben. Maar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

REMMEN. Informatie voor de bestuurder. Haal het beste uit uw wagen

REMMEN. Informatie voor de bestuurder. Haal het beste uit uw wagen REMMEN i Informatie voor de bestuurder Haal het beste uit uw wagen STOPPEN VANAF HET BEGIN Hoe werken moderne hydraulische systemen In de begindagen bestonden voertuigremmen uit een mechanisch geheel,

Nadere informatie

Restauratie RTM 334. De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd.

Restauratie RTM 334. De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd. Restauratie RTM 334 De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd. Op 3 januari 2011 werd de bak naar de werkplaats gebracht, na het gereedkomen van rijtuig ZVTM 8.

Nadere informatie

Remleidingen handrem vervangen

Remleidingen handrem vervangen Remleidingen handrem vervangen Materiaal: Remleiding 616571400000 Remleiding 636571210000 Pakkingringen Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 De remleidingen vervangen was bij mij geen aparte klus maar onderdeel

Nadere informatie

Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer. Introductiefase: 2. Vraag: "Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het voorspellen?

Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer. Introductiefase: 2. Vraag: Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het voorspellen? Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer "Welkom:... " Introductiefase: 1. "Vorige week zijn we begonnen met voorspellen." 2. Vraag: "Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het

Nadere informatie

Taxatierapport. Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto)

Taxatierapport. Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto) Taxatierapport Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto) Ingevolge uw opdracht een inspectie en taxatie uit te voeren aan

Nadere informatie

la Bombe Citroën citroën id/ds club nederland

la Bombe Citroën citroën id/ds club nederland la Bombe Citroën citroën id/ds club nederland 328 05/2013 14 Klussen aan een DS van 1957 hoe ouder, hoe beter 15 Oudere mensen die mij in mijn ID19 zien rijden hebben het er nog steeds over. Wat een sensatie

Nadere informatie

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Instructies voor de examinator Afname-instructies DEEL C: Mondeling gedeelte Voorbeeldexamen 3 Inhoudsopgave Het boekje bevat de volgende onderdelen: ~

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 De Güldner ALD bouwjaar 1955 heeft in 1994 een motorschade opgelopen en is toen in een schuur weggezet. Ik heb de trekker eerst maar eens bekeken. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2011

Nieuwsbrief november 2011 Nieuwsbrief november 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2011 Barendrecht, 16-11-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

DODGE W200. Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak

DODGE W200. Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak DODGE W200 Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak Waarom? 4x4 moet ook 4x4 zijn. Dus niet alleen een langssper maar ook de dwarsperren. Portaal assen voor meer bodemvrijheid. Schijfremmen zijn

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36 W108 S250 1967 Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug 2018 18:36 Hallo, Ik heb toch maar besloten de S250 te verkopen en er niet mee te gaan rijden. De auto is nieuw gekocht door de vader van mijn zwager

Nadere informatie

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten Goed voorbereid slagen voor het staatsexamen NT2 programma 1 Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN niveau B1 tijdsduur: 120 minuten Deel 1: Zinnen afmaken 15 opdrachten Maak de zinnen af: 1. Het is in de vakantie

Nadere informatie

WERELDWINKEL MEPPEL. Jaarverslag 2012

WERELDWINKEL MEPPEL. Jaarverslag 2012 WERELDWINKEL MEPPEL Jaarverslag 2012 Verbouwing Wereldwinkel Meppel In 2012 zijn we een Partnerwinkel geworden van RSU (voorheen Partner Support nu Retail Service Unit). Dit houdt in het kort in dat we

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 ALGEMEEN Algemeen principeschema van het remsysteem 30 ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 A C H T E

Nadere informatie

Jaargang 2017 Editie 2

Jaargang 2017 Editie 2 Jaargang 2017 Editie 2 Februari is een maand van grote vooruitgang geweest voor HARD. Er is hard gewerkt in de werkplaats: de auto staat bijna op wielen. En in de werkplaats van HARD zijn de engineers

Nadere informatie

Verslag restauratie Batavus conforte

Verslag restauratie Batavus conforte Verslag restauratie Batavus conforte Op 11-15-2009 kwam ik deze Batavus tegen op marktplaats Na wat e-mails hebben uitgewisseld kon ik s avonds komen kijken Dus ik s avonds naar Breda Eenmaal daar aangekomen

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Vervangen van de (linker) aandrijfas.

Vervangen van de (linker) aandrijfas. Vervangen van de (linker) aandrijfas. De symptomen van een niet optimaal werkende aandrijfas zijn vooral een kloppend of tikkend geluid bij het sturen door een bocht. Bij mij was het een hees geluid van

Nadere informatie

Actueel onderzoek van CarGarantie naar de spreiding van reparatiegevallen

Actueel onderzoek van CarGarantie naar de spreiding van reparatiegevallen PERSBERICHT Meer motorreparaties dan vorig jaar Actueel onderzoek van CarGarantie naar de spreiding van reparatiegevallen Brasschaat, 10/11/2015. CarGarantie, een van Europa s meest ervaren en toonaangevende

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

HET PRIKBORD. Houd je tafel en vak netjes! Mijn moeder is bij mij, ik ben blij. Toch ben ik wel een beetje bang, Want ik hoor mensen op de gang.

HET PRIKBORD. Houd je tafel en vak netjes! Mijn moeder is bij mij, ik ben blij. Toch ben ik wel een beetje bang, Want ik hoor mensen op de gang. HET PRIKBORD Nieuwsbrief van de Immanuelschool Schooljaar 2014-2015 27 maart 2015 0546 572478 info@immanuelwierden.nl www.immanuelwierden.nl Beste ouders Dank allereerst voor alle attente blijken van medeleven

Nadere informatie

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden.

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden. CP26 rapporteren Als u in Nederland in de Handel & Dienstverlening werkt, bijvoorbeeld in een winkel of op een kantoor, moet u doorgeven aan uw baas en/of uw collega wat u gedaan heeft en wat er nog moet

Nadere informatie

WIJNBERG& WIJNBERG voorbeeld REflEctIEvERslaG

WIJNBERG& WIJNBERG voorbeeld REflEctIEvERslaG & voorbeeld reflectieverslag Naam: - Betreft: Intake gesprek Datum: 2010 Inleiding: Op vrijdag vond mijn intake gesprek plaats bij dhr Wijnberg. De aanleiding tot dit bezoek komt voort uit dat op zeventien

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen, in het bijzonder het vermelde onder CATEGORIE

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW datum opname en inspectie : 16-05-2014 plaats opname en inspectie : XXXXX dossiernummer : 20140765 naam opdrachtgever : Dhr. XXX eigenaar : Dhr. XXX adres : XXXXXXX

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Revisie Remcilinder. Brembo revisieset Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4

Revisie Remcilinder. Brembo revisieset Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 Revisie Remcilinder Materiaal: Brembo revisieset 98.5032.50 Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 Remvloeistof is een agressief en giftig goedje dat de lak en metaal aantast. Het is dus

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

(N.B.: eerdere foto's zijn bij het vernieuwen van de website verloren gegaan). De meest recente foto staat geheel onderaan!

(N.B.: eerdere foto's zijn bij het vernieuwen van de website verloren gegaan). De meest recente foto staat geheel onderaan! Verslag restauratie veewagen NTM F63 (N.B.: eerdere foto's zijn bij het vernieuwen van de website verloren gegaan). De meest recente foto staat geheel onderaan! 10 april 2011 (links) en 13 september 2011

Nadere informatie

Bibliotheek Mysterie

Bibliotheek Mysterie Bibliotheek Mysterie Eerste druk, 2014 2014 Nicole van Oudheusden isbn: 9789048432257 nur: 284 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave

Nadere informatie

Februari Werk aan de stad in februari

Februari Werk aan de stad in februari Februari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

PICK-UP OLDTIMER

PICK-UP OLDTIMER 108.97 PICK-UP OLDTIMER N.B.: Opitec bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs! Benodigd gereedschap: Schaar Stalen liniaal + potlood Figuurzaag met toebehoren + metaalzaagblad of Decoupeerzaag Fijne

Nadere informatie

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018 Artikel 1 ALGEMEEN REGLEMENT 1.1 In deze klasse rijden uitsluitend voertuigen éénzitter frames met carrosserieën welke speciaal voor de autocross ontworpen zijn. En waarvan het silhouet geen gelijkenis

Nadere informatie

RON BOSMA. bij TwInSpark EVEN VOO;RSTE~ door Jan en Saskia Verwaal. in het Nationaat Militair Museum. KNAC nieuws en FEHAC nieuws.

RON BOSMA. bij TwInSpark EVEN VOO;RSTE~ door Jan en Saskia Verwaal. in het Nationaat Militair Museum. KNAC nieuws en FEHAC nieuws. bij TwInSpark R door Jan en Saskia Verwaal N in het Nationaat Militair Museum EVEN VOO;RSTE~ LEN RON BOSMA -- Verder in dit nurnmc o.a. EvenementenkaLender, Nationale dubratly, Technische clubmeeting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Aanpassing van Scania componenten en systemen gedekt door certificaten. Algemene informatie

Aanpassing van Scania componenten en systemen gedekt door certificaten. Algemene informatie Algemene informatie Voertuigen en ingebouwde systemen worden gecertificeerd om aan wettelijke vereisten met betrekking tot verkeersveiligheid, milieu-impact enz. te voldoen. Algemene informatie Een component

Nadere informatie

VeDoc Data document van uw Oude Benz opvragen. Geplaatst door W116280SE - 09 jan :07

VeDoc Data document van uw Oude Benz opvragen. Geplaatst door W116280SE - 09 jan :07 VeDoc Data document van uw Oude Benz opvragen. Geplaatst door W116280SE - 09 jan 2011 19:07 Voor degene die het nog niet weten en toch graag de gegevens van de datacard willen hebben. Kun je de onderstaande

Nadere informatie

Vervangen van de UJ s in de cardan-assen.

Vervangen van de UJ s in de cardan-assen. Vervangen van de UJ s in de cardan-assen. Toen ik tijdens de vorige klus (conversie lichte vracht) onder de auto lag merkte ik dat er speling zat op de achterste kruisje van de achterste cardan-as. Daarna

Nadere informatie

BARCHETTA CATALOGUS INDEX

BARCHETTA CATALOGUS INDEX BARCHETTA CATALOGUS INDEX 1. Motor 2. Brandstof systeem 3. Koeling 4. Uitlaat systeem 5. Klokken panelen 6. Stuurinrichting 7. Versnellingsbak en toebehoren 8. Schokbrekers en veren 9. Velgen en toebehoren

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Beperkingen bij werkzaamheden aan het chassis. Algemeen

Beperkingen bij werkzaamheden aan het chassis. Algemeen Algemeen Voor het plannen van carrosseriewerkzaamheden is het van belang in een vroeg stadium te weten welke werkzaamheden wel en niet zijn toegestaan aan een voertuig. Algemeen Dit document beschrijft

Nadere informatie

Alles is genade en Stel, ik zoek een kerk

Alles is genade en Stel, ik zoek een kerk Alles is genade en Stel, ik zoek een kerk De Werkgroep Vorming en Toerusting ontwikkelde een programma voor de parochies om te benutten bij de promotie dvd en het artikel Alles is genade uit het Identiteitsnummer

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

Yanneske 1 - W SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov :42

Yanneske 1 - W SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov :42 Yanneske 1 - W108 2.8SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov 2017 12:42 Ik zal mij hier ook even voorstellen. Ben Yannick, 28jaar afkomstig uit België en eigenaar van een project w108. Heb al servicetechnieker

Nadere informatie

Logboek: W E 1992 van Mats1979 Geplaatst door Mats okt :28

Logboek: W E 1992 van Mats1979 Geplaatst door Mats okt :28 Logboek: W124 260E 1992 van Mats1979 Geplaatst door Mats1979-03 okt 2015 20:28 Beste leden, It's all about the chase, en de zoektocht is alweer voorbij, jammer aan de ene kant, maar aan de andere kant

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Hallo beste medereisgenoten, We hebben gehoord dat jullie zaterdag een hele mooie dag gehad hebben met een mooie opbrengst. Daar zijn we blij mee. Voordat

Nadere informatie

Hawk update zondag 26 oktober

Hawk update zondag 26 oktober Hawk update zondag 26 oktober Deze update is in alle opzichten een vervolg op de vorige editie. In Update 5 sprak ik over drie zaken: de pilot van het project; het eerste signaal wat gebruikt zou worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. Week 10 Vrijdag 6 maart 2009. De afgelopen weken is er hard gewerkt in alle groepen.

NIEUWSBRIEF. J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. Week 10 Vrijdag 6 maart 2009. De afgelopen weken is er hard gewerkt in alle groepen. J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 10 Vrijdag 6 maart 2009 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Lucie en Hanke Berichten van: Groep oranje Groep paars Groep rood Groep goud De afgelopen weken is er hard

Nadere informatie

Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto.

Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto. Schaapje Schaap en de Wolkjes Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto. De schaapjes hebben een mooie stal, met zacht stro om in te slapen. Kom, zegt Nina, we gaan slapen, ik ben moe. Maar

Nadere informatie

CIJFERS LIEGEN NIET!

CIJFERS LIEGEN NIET! CIJFERS LIEGEN NIET! Schade ladingdiefstal in Europa negen miljard euro. Vermoedelijk is de schade die niet aan het licht is gebracht, nog aanzienlijk groter. De grootste schade wordt geleden bij het feitelijk

Nadere informatie

De droom. De sneeuw dwarrelt in de ruimte.

De droom. De sneeuw dwarrelt in de ruimte. De droom Hassan droomt dat het sneeuwt. De sneeuw dwarrelt in het donker. Hij valt niet naar beneden, want er is geen beneden. En er is geen boven. Hij valt niet van de hemel naar de aarde, want er is

Nadere informatie

Logboek W D 1982 Wim t/m Geplaatst door wimm - 17 mei :19

Logboek W D 1982 Wim t/m Geplaatst door wimm - 17 mei :19 Logboek W123 300D 1982 Wim 21-8-2007 t/m 21-8-2018 Geplaatst door wimm - 17 mei 2015 20:19 Dit wordt mijn logboek van mijn 300D van het bouwjaar december 1982. Ik heb haar gekocht op 21-8-2007..ze werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2013 Barendrecht, 14-01-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Voor alle typen transportwerk waarbij vrachtwagens worden gebruikt, moet het vrachtwagenchassis van een opbouw worden voorzien. Het doel van de aslastberekeningen

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW datum opname en inspectiee : 22-05-2015 plaats opname en inspectiee : Weesp dossiernummer : 20150811 naam opdrachtgever : Dhr. D.E. Masereeuw eigenaar : Dhr. D.E.

Nadere informatie

Kenteken : PZ : Harley-Davidson

Kenteken : PZ : Harley-Davidson Kenteken : PZ-67-17 Merk Type : Harley-Davidson : WLC Dossiernummer : 2016816 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW datum opname en inspectiee : 11-05-2015 plaats opname en inspectiee : Nijensleek dossiernummer : 20150730 naam opdrachtgever : Autobedrijf van der Zweerde eigenaar

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig.

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Korte zinnen 046-451 23 86 Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij Maar ik geloof, ik geloof in jou en mij 046-451 23 86 Het

Nadere informatie