DODGE W200. Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DODGE W200. Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak"

Transcriptie

1 DODGE W200 Project unimog 406 assen en np203/205 tussenbak

2 Waarom? 4x4 moet ook 4x4 zijn. Dus niet alleen een langssper maar ook de dwarsperren. Portaal assen voor meer bodemvrijheid. Schijfremmen zijn beter dan trommelremmen, waar alleen maar zand in blijft zitten. Deze assen zijn sterker maar dat spreekt voor zich. Overbrenging gaat van 4,1:1 naar 6,55:1. Dus meer koppel. Woester uiterlijk! En gewoon omdat het kan!!

3 De assen heb ik na bijna een ½ jaar zoeken, gekocht op e-bay en in Duitsland opgehaald.

4 De volgende dingen die aangepast moet worden zijn: Ophanging assen Stuurinrichting. Remleidingen en waarschijnlijk gaat het ook niet lukken met de huidige rembekrachtiger. Tussenbak. Aandrijfassen. Spatborden ivm grotere wielen. Uitlaat.

5 De np203/205 doubler is eigenlijk een gevolg hiervan omdat het differentieel bij de Unimog vooras aan de bestuurderskant zit en bij de Dodge aan passagierszijde. De np203 al de tweede bak is waarvan de ketting te slap is. Deze kun je niet stellen.

6 De np 205 was helemaal niet te vinden in Europa! Dus in Amerika gekocht waarbij het ook nog even zoeken was. Want volgens de Amerikaanse kenners moet je er eentje hebben die 32 spline assen heeft. Dit zijn de sterkste. Alleen Ford gebruikte deze voor de f150 f250 en Bronco uit Maar ook dat is gelukt.

7 De assen gereviseerd.

8 Ophanging er afgehaald met de plasmasnijder.

9 Helaas waren de kruisjes van de steekassen versleten. Nieuwe echte Mercedes prijzen 2 stuks voor hou je vast 720, - Dat gaan we dus niet doen. Tweedehands dubbel kruis met steekas gekocht bij vamparts voor 180,- Deze zijn nog perfect.

10 Unimog assen hebben torque buizen waarin de aandrijfassen zitten. Mooi maar het gaat niet lukken onder de Dodge dus aangepast zodat de aandrijfassen er aan kunnen. Voorin een kamer gemaakt waar vet ingepompt wordt om vuil van buitenaf te voorkomen. De flens is er inmiddels afgehaald.

11 Hier is ook mooi te zien hoe groot het spline verschil is.

12 Alleen zaten er beesies in de olie. Hoe die er in kwamen geen idee. De np205 ook gereviseerd. Eigenlijk alleen de keerringen. De rest was helemaal ok!

13 Het nadeel van een dergelijk project is dat je je dan ondertussen in de materie gaat verdiepen en zo er achter komt dat je van de np205 ook een 2x4 kunt maken. Dit heet dan een twin stick versie. Kost niets meer, alleen moet je dan de assen in de tussenbak zo aanpassen dat je niet de vooras in low hebt staan en achter in high. Dan heb je de volgende schakelmogelijkheden: 4x4 high 4x4 low 2x4 high front 2x4 high rear 2x4 low front 2x4 low rear En met de np203 erbij voor nog: 4x4 low low 2x4 low low front 2x4 low low rear Oh ja nog eentje vergeten de N.

14 En dan begint de demontage. Waarbij je er weer achter komt dat de auto lekker simpel in elkaar zit. Achterbak en cabine en spatborden waren er relatief snel af te halen. Moet je natuurlijk niet de dag meetellen dat ik toch maar een extra carport bij moest maken omdat het lente gaat worden. Wat in Nederland betekent regen! En oh ja de portaalkraan heb ik ook zelf gemaakt.

15 Daarna ook de Dodge maar voor de tweede keer schoon gespoten. Nu op plekken waar nog nooit schoon gemaakt is En warempel er zit een frame onder!

16 Inmiddels zitten de Unimog assen eronder.

17 Bovenste bevestigingspunt v/d schokbreker ook maar even gelast.deze was ingescheurd. Ook de schokbrekersteunen er aan gelast. Er gaat toch niets boven een fijn stapellasje!

18 Ondertussen kijk je dan naar het originele stuurhuis met stuurbekrachtiging. En dan denk je hoe lang gaat dat goed met Unimog assen. En passen doet het natuurlijk ook weer niet. Hmm

19 Dus ook maar eens zoeken naar een stuurhuis van een unimog 406. En ja ook gevonden voor weinig. Alleen hoe past dat ding in de Dodge? 50x40cm en 43kg zwaar!!

20 Nou zo dus: Aan een extra buis die tussen de chassisbalken geplaatst is. Waarbij gezegd moet worden dat de radiateur wel 8 cm omhoog moest. De pomp op de motorsteun zit bijna tegen het stuurhuis aan (1cm) Even aanzien hoe dat gaat. De olietank dmv koperen leidingen (koelt de olie ook mooi) aan de andere kant. Het leuke hieraan is dat door het verkopen van de Dodge stuurinrichting, ik er wat centen aan over heb gehouden. Nou ja op deze onderdelen dan. Unimog stuurinrichting kost en opbrengsten van de Dodge stuurinrichting zijn 425.-

21 Dan zie ik op MP nog een paar gastanks die er mooi onder passen. Grote 200L tank uit de laadbak.mijn bedoeling is om er nog een kiepbak van te maken. Hierover later meer).en ja dan gaat dit even tussendoor.

22 Ook de kids dragen hun steentje bij!

23

24 En nu weer verder met de 203/205 doubler. Nog steeds het grote probleem van de spline-as Ik kan nergens de maten krijgen van de as welke in de np205 zitten. Dan maar zelf opmeten, tekenen, knippen, proberen, veranderen, knippen enz enz. Een bedrijf gevonden wie voor mij een proefmodel van aluminium is gaan maken. En zie hier het resultaat. Jaaa, hij is aan de bovenkant beschadigd! En dat komt omdat hij niet past Ik heb hem er in geramd om te zien waar het aan lag Ik was er behoorlijk flauw van. Direct naar Offroad Design in Amerika g d en er een bij hun besteld voor omgerekend (met verzenden en invoerrechten en btw) 320,-

25 De bovenste is orgineel en de onderste de nieuwe.

26 Inmiddels ook de adapter zelf gemaakt. Gewoon van staal. Zitten ook aardig wat uurtjes in.

27 En een extra steunbalk gemaakt.

28 Oeps foutje!

29 Maar uiteindelijk zit hij er toch onder.

30 De volgende uitdaging is om de verschillende aandrijvingen omgezet te krijgen in 3 pookjes.

31 Na wat voorbeelden bekeken te hebben is het dit geworden.

32

33

34

35 Ondertussen even advies gevraagd op pirate4x4 over de crossmember. Aangezien ik toch wel twijfels had. Zie onderstaande link.

36 Ook de nightglow mag gezien worden. Althans het commentaar in de buurt zie ik maar als compliment. Mijn vrouw denkt daar heel anders over!

37 Tijdens het olie bijvullen van de diffs en eindoverbrenging van de Unimog assen kwam ik erachter dat de ontluchting er niet meer is omdat dit eerder via de stuwbuizen naar de versnellingsbak ging. Eigenlijk te laat maar zo kan het ook.

38 Bij de vooras is dit niet nodig omdat hier wel extra ontluchting op zit omdat hier de dubbele kruisjes zitten ivm het sturen. De u balkjes onder de vering bogen door bij het aantrekken van de draadstangen. Dus hier maar overal 2 schoren bij geplaatst.

39 WORD VERVOLGD!

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG A.B.J. Bauhuis. 15-1-2010 In Oktober 2008 kocht ik mijn Fordson New Major met bouwjaar December 1955 in het Duitse Sogöl kort bij Lingen in het Emsland. De major was

Nadere informatie

Speciaal Gereedschap. Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr :48

Speciaal Gereedschap. Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr :48 Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr 2011 16:48 Beste Benzers, Voor sommige klussen heb je speciaal gereedschap nodig. Dan lijkt me het leuk om in dit topic te vermelden wat je hebt gekocht, waarvoor

Nadere informatie

Yamaha GTS achterbrug uitbouwen

Yamaha GTS achterbrug uitbouwen Benodigd gereedschap: Yamaha GTS achterbrug uitbouwen Contactsleutel. 3D-luchtbelwaterpas voorzien van magneten. Door op de waterpas magneetjes te lijmen kan je de waterpas tegen de remschijf kleven. Ringsteeksleutel

Nadere informatie

W124 op de weg houden Geplaatst door arpad - 26 aug :53

W124 op de weg houden Geplaatst door arpad - 26 aug :53 W124 op de weg houden Geplaatst door arpad - 26 aug 2018 20:53 Hoi, Wellicht hebben enkele van jullie mijn topic over mijn 190SL wel eens voorbij zien komen, en wellicht vragen jullie je af hoe is het

Nadere informatie

Olielekkage differentieel

Olielekkage differentieel Olielekkage differentieel Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die HOFFR02 op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > On Topic lounge > Vragen staat vrij > Olielekkage differentieel.

Nadere informatie

BARCHETTA CATALOGUS INDEX

BARCHETTA CATALOGUS INDEX BARCHETTA CATALOGUS INDEX 1. Motor 2. Brandstof systeem 3. Koeling 4. Uitlaat systeem 5. Klokken panelen 6. Stuurinrichting 7. Versnellingsbak en toebehoren 8. Schokbrekers en veren 9. Velgen en toebehoren

Nadere informatie

Vrijdag 18 augustus 2006.

Vrijdag 18 augustus 2006. Vrijdag 18 augustus 2006. Het is alweer een tijdje geleden dat we berichten over de voortgang van de restauratie, maar dat heeft alles te maken met de vakantie periode. Het werk lag feitelijk stil. Eind

Nadere informatie

Technisch reglement rodeo klasse

Technisch reglement rodeo klasse Technisch reglement rodeo klasse Wijzigingen t.o.v. 2010 zijn in Rood aangegeven. Vanaf 2010: zijn niet drukgevulde motoren met meer dan 2 kleppen per cilinder toegestaan. Reglementswijzigingen op termijn:

Nadere informatie

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 ALGEMEEN Algemeen principeschema van het remsysteem 30 ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 A C H T E

Nadere informatie

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn SCdefault 9-5 Montagerichtlijn SITdefault Wielophangingskit MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd Opbouw Mercedes SLK Cup auto Interieur Demontage van de stoelen dashboard bekleding-speakers- airbags achter ruitjes verwijderen incl. de elektro motoren Dak > Dak compleet verwijderen > meegeven met het

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

Check de bouten van de oliepomp M60 / M62 31/01/2013 : Copyright BMW7-Series Club Nederland 31/01/2013 : Copyright BMW 7-Series Club Nederland

Check de bouten van de oliepomp M60 / M62 31/01/2013 : Copyright BMW7-Series Club Nederland 31/01/2013 : Copyright BMW 7-Series Club Nederland Check de bouten van de oliepomp M60 / M62 31/01/2013 : Copyright BMW7-Series Club Nederland 31/01/2013 : Copyright BMW 7-Series Club Nederland Na de laatste post van Jeroen me rot geschrokken, mijn auto

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

ART. WT-2029. 118,41 incl. BTW. Remterugdraaiset - 41 delig ART WT-111019. 23,74 incl. BTW. Oliedrukmeter - Max 7 Bar - Slang 60 cm 66,00

ART. WT-2029. 118,41 incl. BTW. Remterugdraaiset - 41 delig ART WT-111019. 23,74 incl. BTW. Oliedrukmeter - Max 7 Bar - Slang 60 cm 66,00 ART. WT-2045 ART. WT-2029 ART. WT-3038 149,- 177.31 incl. BTW 99,50 59,95 Remleiding fels set - Hydraulische spindel 4.75-5.5 & 6MM Ook geschikt voor cunifer Leiding 118,41 incl. BTW Remterugdraaiset -

Nadere informatie

Buizen van de visstokken gelijmd met speciale pvc lijm

Buizen van de visstokken gelijmd met speciale pvc lijm Cobwebb Versie 1 Onderdelen 1xTraanplaat aluminium afme8ng 208mm/139mm. Dikte 5/6.50 mm 1 xtraanplaat aluminium afme8ng 150mm/100mm. Dikte 5/6.50 mm 4 x visstokken + 1 korte 1 meter die ik nog had 1x WeroPlast

Nadere informatie

Examen VMBO-GL 2005 VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage.

Examen VMBO-GL 2005 VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Examen VMBO-GL 2005 tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Het gebruik van een symbolenboekje is toegestaan. Dit examen bestaat uit 64

Nadere informatie

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers.

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Opgelet! Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest in de reglementering voor de oldtimers. Zo is sinds 1 juli

Nadere informatie

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs 1. oed werkend klokje. E125.- 2. Sierstrips goede staat 57.cm lang E 20.- 3. 4. Old stock verdeler nieuw, per stuk 5. 4 Deur asbakjes, het open bakje

Nadere informatie

Bouwboek BOUWBOEK PROJECT SLV

Bouwboek BOUWBOEK PROJECT SLV Bouwboek BOUWBOEK PROJECT SLV Contents Werktekeningen cq inventortekeningen... 3 Motorruimte... 4 Elektromotor... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Motorcontroller... 4 BMS... 7 DC-DC converter... 8

Nadere informatie

Omdat er steeds meer mensen komen met schijfremmen op hun Puch, en er duidelijk vraag is naar een FAQ, maak ik deze dus maar.

Omdat er steeds meer mensen komen met schijfremmen op hun Puch, en er duidelijk vraag is naar een FAQ, maak ik deze dus maar. Schijfrem op puch bouwen Omdat er steeds meer mensen komen met schijfremmen op hun Puch, en er duidelijk vraag is naar een FAQ, maak ik deze dus maar. Ik zal in deze FAQ zo goed mogelijk proberen uit te

Nadere informatie

Differentieel ophanging, als de puntlassen eruit breken

Differentieel ophanging, als de puntlassen eruit breken Differentieel ophanging, als de puntlassen eruit breken Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Eggybee op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Doe-het-zelf

Nadere informatie

VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE

VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE ( voortrein niet uitgebouwd ) UITBOUWEN. 1. Leg blokken voor en achter de achterwielen. 2. Maak de handrem los en controleer dat de versnellingshandel

Nadere informatie

Studierichting Autotechniek

Studierichting Autotechniek Hogeschool Rotterdam Cluster Engineering TGT01 Toegepaste Techniek ESCBO Electic Sports Car Build Off Expertise: Mechanische aandrijving Studenten: Lars van Wezel 0840910 Team: HR GTZero ESCBO Electric

Nadere informatie

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018 Artikel 1 ALGEMEEN REGLEMENT 1.1 In deze klasse rijden uitsluitend voertuigen éénzitter frames met carrosserieën welke speciaal voor de autocross ontworpen zijn. En waarvan het silhouet geen gelijkenis

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148451 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 83-LRL-3 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Postcode 5015 BB Plaats Tilburg E-mail marco@deautoavenue.nl Type

Nadere informatie

De VW Bus versnellingsbak in je Buggy, het hoe en vooral het waarom!

De VW Bus versnellingsbak in je Buggy, het hoe en vooral het waarom! Techniek: Busbak De VW Bus versnellingsbak in je Buggy, het hoe en vooral het waarom! Hierbij wat herhalingen van een serie artikeltjes die ik een jaar of zeven geleden schreef voor het Buggyblad. Waarom

Nadere informatie

C O P Y R I G H T T O U R I N G T R A I N I N G C E N T E R 2 0 1 5 N O T T O B E D I S C L O S E D T O T H I R D P A R T I E S W I T H O U T P R I O

C O P Y R I G H T T O U R I N G T R A I N I N G C E N T E R 2 0 1 5 N O T T O B E D I S C L O S E D T O T H I R D P A R T I E S W I T H O U T P R I O Module : 1 2 Révisie 100% Praktijk Vrij atelier Prijs : 180 (module Revisie en Vrij atelier - facultatief - elk module = 60 ) 1 : De werking van de verbrandingsmotor. De mechanische 4-takt-cyclus. Verschillende

Nadere informatie

Autocross Zevenhoven 19 september 2015 REGLEMENT

Autocross Zevenhoven 19 september 2015 REGLEMENT Autocross Zevenhoven 19 september 2015 REGLEMENT Hieronder vind je de regels en voorwaarden van toepassing op het evenement. Als we ons allemaal aan de regels houden kunnen we nog jaren met veel plezier

Nadere informatie

Koelvloeistofuitlaat voor externe verwarming. Algemeen

Koelvloeistofuitlaat voor externe verwarming. Algemeen Koelvloeistof kan worden gebruikt voor het verwarmen van externe elementen. Voorbeelden: gesloten opbouw, kraancabines en gereedschapskisten. Warmte wordt onttrokken aan de stroom in het cilinderblok en

Nadere informatie

Opbouw Racer Honda CBR 600/900 Door : Jochem Havermans & Gert-Jan Dillewijn

Opbouw Racer Honda CBR 600/900 Door : Jochem Havermans & Gert-Jan Dillewijn HET BEGIN Hier is het allemaal mee begonnen, de CBR 600 van Dave Boef, Seizoen 2003. Nadat het motorblok was overleden, had Dave het wel gehad met de CBR. Dave was ondertussen een eigen bedrijf begonnen

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig. Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde. Samengevat bijrijders zijde

Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig. Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde. Samengevat bijrijders zijde Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde Samengevat bijrijders zijde Samengevat voorkant Samengevat dak Samengevat achterkant Overzicht materialen

Nadere informatie

Koelvloeistofuitlaat voor externe verwarming. Algemeen

Koelvloeistofuitlaat voor externe verwarming. Algemeen Algemeen Algemeen Koelvloeistof kan worden gebruikt voor het verwarmen van externe elementen. Voorbeelden: gesloten opbouw, kraancabines en gereedschapskisten. Warmte wordt onttrokken aan de stroom in

Nadere informatie

te veel vrije slag koppeling W124 Geplaatst door Rob Hackert - 08 jan :29

te veel vrije slag koppeling W124 Geplaatst door Rob Hackert - 08 jan :29 te veel vrije slag koppeling W124 Geplaatst door - 08 jan 2014 18:29 Hallo Benz liefhebbers... Mijn W124 200D heeft ongeveer 2.5 cm vrije slag voordat de hydrauliek voor de ontkoppeling gaat zorgen. Daardoor

Nadere informatie

Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96

Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96 Saab 95 96 Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96 12292 Reparatieset koppelingscilinder pedaalzijde 1969-20,00 1 of 34 Saab 99 Koppeling en Versnellingsbak Saab 99 12478 Spie Schakelstang 12,50 11012

Nadere informatie

En van donker blauw, via blank naar een mooie handreling met drie vernislagen.

En van donker blauw, via blank naar een mooie handreling met drie vernislagen. Renovatie Albin 21 23-10-2009 de Cirrus gaat uit het water, het vaarseizoen 2009 is voor ons voorbij. Na een paar uurtjes, met wat hulp van vrienden, stond de Albin 21 op de trailer en kon vervoerd worden.

Nadere informatie

HYPERPRO VEREN MONTAGE HANDLEIDING

HYPERPRO VEREN MONTAGE HANDLEIDING HYPERPRO Veren Montage Handleiding Inhoud Voorvork Veren Telelever voorvering wordt gedemonteerd als een enkele schokbreker (achterschokbreker ophanging) Vork type Pagina F1 Normale voorvork 1 F2 Normale

Nadere informatie

Scania. Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter

Scania. Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Scania Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Maak uw vrachtwagen stoer met een persoonlijke look, zoals veel transporteurs op de Europese wegen al

Nadere informatie

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type Kenteken 58-HV-RN Datum keuring 19-04-2011 Merk en type Fiat Punto Afgifte datum deel 1 19-04-2011 Afgelezen kilometerstand 63981 NAP logisch ja APK vervaldatum 19-04-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage

Nadere informatie

Blad 1: Veiligheid en voertuig voorwaarden deelnemers Nachtcross 2018 ASUZ

Blad 1: Veiligheid en voertuig voorwaarden deelnemers Nachtcross 2018 ASUZ Blad 1: Veiligheid en voertuig voorwaarden deelnemers Nachtcross 2018 ASUZ Er zijn enkele nieuwe zaken die per 2018 ingaan voor het deelnemen aan de Nachtcross onder auspiciën van de ASUZ. Elk voertuig

Nadere informatie

Reglement Damesklasse

Reglement Damesklasse Reglement Damesklasse 1. In de Damesklasse zijn geen licentiehouders toegestaan. 2. Toegelaten worden alleen die deelnemende voertuigen die direct en zonder aanpassingen voldoen aan het standaard 1600cc,

Nadere informatie

N.A.B. rodeo reglement

N.A.B. rodeo reglement N.A.B. rodeo reglement 1 Alle deelnemende voertuigen dienen voorafgaand aan de wedstrijd te zijn gekeurd. de auto dient wedstrijd klaar te worden aangeboden helm, overal en nekprotectie meenemen 2 Alle

Nadere informatie

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje BBRAAVVOK Ezelsbruggetje Om de onderhouds- en controlepunten voor de motor makkelijk te onthouden, is het volgende ezelsbruggetje bedacht: BBRAAVVOK. Dit staat, zoals in het menu te lezen is, voor: Banden,

Nadere informatie

Index onderdelenlijst. Zelflossende Kistenkar ZK8:

Index onderdelenlijst. Zelflossende Kistenkar ZK8: Index onderdelenlijst Zelflossende Kistenkar ZK8: Index. Beschrijving. Pag: A. Dissel. S-1 B. Wielen, ophanging, spatborden en markeringen. S-3 C. Elektronica + hydrauliek onderwagen S-5 D. Rollen en Trekriem.

Nadere informatie

Rolsteigers Ladders Trappen

Rolsteigers Ladders Trappen ALU KLIMMATERIALEN Made in Holland Aluminium rolsteigers Klap- en vouwsteigers Ladders - trappen Constructies op maat Klasse A materiaal Alles gecertificeerd volgens de strengste euro-eisen Rolsteigers

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Hydraulisch - Industrieel gebruik XMI KM-25-MB XMI KM-25-MB Prijs incl. BTW 5.899 Prijs excl. BTW 4.875,21 Hydraulisch Tractor Min. 30 Liter/min - 180 bar Staal

Nadere informatie

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT Pagina 5. De Renault onderhoudsbeurt 6. Motor 7. Benzine en dieselmotor / roetfilter 8. Turbo & intercooler 9. Smeersysteem 10. Koelvloeistof systeem 11. In- & uitlaatsysteem 12. Aandrijflijn 13. Handgeschakelde

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast.

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Verwijder de olie uit de tandwielkast. Demonteer de pomp door de twee M6 zeskant boutjes te verwijderen. Als de twee M6 bouten verwijderd zijn kan de pomp

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Light

Handleiding MultiMotion Light Handleiding MultiMotion Light Versie 1.1 oktober 2018 1 Voor gebruik Verwijder zorgvuldig alle verpakkingen. Vermijd het gebruik van messen of andere scherpe instrumenten, omdat dit het product kan beschadigen.

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 2-10-2017 werkorder 148836 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 4-SXT-03 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Seat Mii 1.0 5 deurs Chill Out Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

OLIE VERVERSEN. Benodigdheden:

OLIE VERVERSEN. Benodigdheden: Benodigdheden: - Motorolie 5W30 LL-03 (4,5l) - Oliefilter! - Versnellingsbakolie SP 1011 (2,6l) - Rem/koppelingsysteem doorbloeden DOT4 - Haldex Performanceolie verversen HPP Oil (0,25l) - Haldex oliefilter(tje)

Nadere informatie

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Kopschot... 4 3. Aandrijfkasten en Lagerblokken... 5 4. Cilinders en

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148388 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 33-LR-VZ Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

De Voorkant 1. Begin met het losdraaien van het rechterwiel. Krik deze vervolgens helemaal omhoog zo hoog mogelijk.

De Voorkant 1. Begin met het losdraaien van het rechterwiel. Krik deze vervolgens helemaal omhoog zo hoog mogelijk. Schroefset Monteren Je begint met de benodigd heden Een goede Ratel met de doppen 13, 14, 16, 19 en 21 Een brug of zoals ik het heb gedaan met een goede krik ( dus niet die standaard van de auto zelf)

Nadere informatie

Wilt u onderdelen bestellen, stuurt u dan een email naar info@mammoetskelters.nl Voor meer informatie: Tel. 0342 49 11 18

Wilt u onderdelen bestellen, stuurt u dan een email naar info@mammoetskelters.nl Voor meer informatie: Tel. 0342 49 11 18 Wilt u onderdelen bestellen, stuurt u dan een email naar info@mammoetskelters.nl Voor meer informatie: Tel. 0342 49 11 18 Passagiersstoel ( rood of zwart ) 49,00 - met vierkante verlengbeugel 20x20 mm

Nadere informatie

Quarterscale partnumber

Quarterscale partnumber Webshop prijzen per 01-01-2011 Omschrijving Quarterscale partnumber Verkoope enheid Prijs shop incl. btw Prijs shop excl. btw Zenoah GC270 RC 26 CC 3.0 HP motor Chrome. Per stuk 900.1 1 243,34 204,49 Bodie

Nadere informatie

SAUERBIER MODELBOUW. Type Afmetingen Bestelnummer Aant. Prijs

SAUERBIER MODELBOUW. Type Afmetingen Bestelnummer Aant. Prijs Keerring Aant. Prijs Keerring 3 x 10 x 6 mm 1 stuks 3,24 Keerring 5 x 9 x 2 mm 1 stuks 2,72 Keerring 5 x 10 x 2 mm 1 stuks 2,35 Keerring 6 x 10 x 2 mm 1 stuks 6,60 Keerring 6 x 12 x 2 mm 1 stuks 1,90 Keerring

Nadere informatie

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 TECHNISCH REGLEMENT 208 Rally Trophy Belux 2015 208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 INHOUD ALGEMEEN... 3 ARTIKEL 1... 4 Definitie en identificatie van het toegelaten voertuig... 4 ARTIKEL 2...

Nadere informatie

Logboek W D 1982 Wim t/m Geplaatst door wimm - 17 mei :19

Logboek W D 1982 Wim t/m Geplaatst door wimm - 17 mei :19 Logboek W123 300D 1982 Wim 21-8-2007 t/m 21-8-2018 Geplaatst door wimm - 17 mei 2015 20:19 Dit wordt mijn logboek van mijn 300D van het bouwjaar december 1982. Ik heb haar gekocht op 21-8-2007..ze werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2013 Barendrecht, 14-01-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Olie tanks en toebehoren

Olie tanks en toebehoren 99035 t/m 99038 99093 VATENLEKBAK VOOR 2 X 200 LITER VATEN Gegalvaniseerde plaatstalen lekbak voorzien van bordes rooster. Inhoud ca. 230 liter. Afmeting LxBxH 1220x890x210mm. VATENLEKBAK VOOR 3 X 200

Nadere informatie

Vervangen van de UJ s in de cardan-assen.

Vervangen van de UJ s in de cardan-assen. Vervangen van de UJ s in de cardan-assen. Toen ik tijdens de vorige klus (conversie lichte vracht) onder de auto lag merkte ik dat er speling zat op de achterste kruisje van de achterste cardan-as. Daarna

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS BOVENWAGEN

TECHNISCHE GEGEVENS BOVENWAGEN THNISH GGVNS MOTOR Model... Isuzu M-HKX Type... Watergekoelde -taktmotor, directe inspuiting, common rail anzuiging... Met turbocompressor met variabele geometrie, interkoeling, gekoelde GR Nafiltering...

Nadere informatie

Bergerinstructieboekje versneld wegslepen vrachtwagens

Bergerinstructieboekje versneld wegslepen vrachtwagens Bergerinstructieboekje versneld wegslepen vrachtwagens Inleiding Een incident waarbij vrachtauto s zijn betrokken heeft vaak lange en langdurige fi les tot gevolg. Deze veroorzaken een aanzienlijke economische

Nadere informatie

COMPETENTIES Bart Bruggeling WP

COMPETENTIES Bart Bruggeling WP COMPETENTIES Bart Bruggeling 16069838 WP22 29-06-2017 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Ontwerpen... 3 3. Onderzoeken... 4 4. Adviseren... 5 5. Analyseren... 6 6. Realiseren... 7 7. Professionalisering... 8

Nadere informatie

Kenteken 15-GR-PF Datum keuring Merk en type

Kenteken 15-GR-PF Datum keuring Merk en type Kenteken 15-GR-PF Datum keuring 01-04-2011 Merk en type Ford Ka Afgifte datum deel 1 26-03-2001 Afgelezen kilometerstand 55580 NAP logisch nee APK vervaldatum 26-03-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage Dekkers

Nadere informatie

Oliekeerringen vervangen antwoorden

Oliekeerringen vervangen antwoorden Oliekeerringen vervangen antwoorden Doel Je kunt een lekkende of defecte oliekeerring vervangen. Oriëntatie In- en uitgaande assen van tandwielkasten of overbrengingen worden bijna altijd afgedicht door

Nadere informatie

Mocht een van deze papieren ontbreken dan wordt de deelnemer uitgesloten van deelname aan het evenement.

Mocht een van deze papieren ontbreken dan wordt de deelnemer uitgesloten van deelname aan het evenement. i. CLASS CONDITIONS: Alle standaard street Legal bike s zijn toegestaan Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van: Geldig rijbewijs Geldige verzekering Geldig kenteken Mocht een van deze papieren ontbreken

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 07/07/2016

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 07/07/2016 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

T A X A T I E R A P P O R T Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport

T A X A T I E R A P P O R T Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport pagina 1/5 taxatienummer T170448235 Datum taxatie: 28-04-2017 Naam taxateur: I.J.C.

Nadere informatie

Prijzen van Vossen Trailers 2007

Prijzen van Vossen Trailers 2007 Prijzen van Vossen Trailers 2007 ETT Motortrailer de Luxe (2007 modellen) Standaard uitvoering: lang, incl. reservewiel, incl. hogedruk fietspomp. Kleur zwart Prijs: 1.995,= (incl. BTW) Accessoires: lengte-adaptor,

Nadere informatie

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje

BBRAAVVOK. Ezelsbruggetje Voertuigcontrole BBRAAVVOK Ezelsbruggetje Om de onderhouds- en controlepunten voor de motor makkelijk te onthouden, is het volgende ezelsbruggetje bedacht: BBRAAVVOK. Dit staat, zoals in het menu te lezen

Nadere informatie

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs Johan Simmelink Eisen aan examenvoertuigen Examen wordt afgelegd met Landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) met aanhangwagen Eisen aan de landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) Trekkers

Nadere informatie

Vakgarage De Liesbosch

Vakgarage De Liesbosch Kenteken 63-xk-tl Datum keuring 27-10-2010 Merk en type Fiat Grande Punto Afgifte datum deel 1 27-06-2007 Afgelezen kilometerstand 48178 NAP logisch ja APK vervaldatum 27-06-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2010

Nieuwsbrief maart 2010 Nieuwsbrief maart 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2010 Barendrecht, 13-03-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

Reglement Makkumklasse

Reglement Makkumklasse Reglement Makkumklasse 1. In de Makkumklasse zijn geen licentiehouders toegestaan. 2. Onder de Makkumklasse wordt verstaan dat het type auto door de fabrikant standaard en in normale serie geleverd moet

Nadere informatie

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR HANDELING Nr. H78.433-1a: Vervanging van een torsiestaaf voor. 1 VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR ZEER BELANGRIJK: Gezien de nogal grote kracht die met behulp van een hefboom moet worden uitgeoefend

Nadere informatie

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury Kenteken : 02-JB-GX Merk Type : Sylva : Fury Dossiernummer : 2016750 Datum taxatie : 03/09/2016 Kenteken : 02-JB-GX Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford Fiesta

Finnik Autorapport - Ford Fiesta Finnik Autorapport - Ford Fiesta Deze Ford Fiesta komt uit 2015 en kostte toen 15.259. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 65 PK levert.

Nadere informatie

0 Algemeen GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH HEFMIDDELEN INGREDIËNTEN - PRODUCTEN OLIE VERVERSEN - BIJVULLEN X74 01A 02A 04B 05A

0 Algemeen GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH HEFMIDDELEN INGREDIËNTEN - PRODUCTEN OLIE VERVERSEN - BIJVULLEN X74 01A 02A 04B 05A 0 Algemeen 01A GEGEVENS VAN DE AUTO - MECHANISCH 02A HEFMIDDELEN 04B INGREDIËNTEN - PRODUCTEN 05A OLIE VERVERSEN - BIJVULLEN X74 DECEMBER 2004 Edition néerlandaise De door de constructeur voorgeschreven

Nadere informatie

kompan GXY8016 *180cm **166cm ***9.7m GXY8016 1:100 M87101 *122cm **130cm ***18.4m 1: M36570P M36570P *100cm

kompan GXY8016 *180cm **166cm ***9.7m GXY8016 1:100 M87101 *122cm **130cm ***18.4m 1: M36570P M36570P *100cm Bijlage 13 970.8204 150 1270.8204 923.3051 1250.3905 COR35441101 *180cm *544cm *116.3m 1:100 FRE3045 750 45.2957 350.6118 44.3767 350.6118 GXY8016 GXY8016 *100cm **166cm ***9.7m 1:100 KSW91001-XX09 313.4226

Nadere informatie

SATSANG VAN 2 MAART De kracht van positief denken. Sem spreekt:

SATSANG VAN 2 MAART De kracht van positief denken. Sem spreekt: SATSANG VAN 2 MAART 2008 De kracht van positief denken. Sem spreekt: Als eerste wil ik duidelijk maken dat het is zo als ik nu denk, dat het is op dit moment. Als jij er anders over denkt dan is dit geen

Nadere informatie

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER Oke, we gaan de remschijven voor vervangen van een 145 boxer met een MASSIEVE SCHIJF. Van standaard schijfjes naar Brakemax schijven + blokken.

Nadere informatie

Honda's Filosofie. Ontwerp voor Recyclage

Honda's Filosofie. Ontwerp voor Recyclage Honda's Filosofie Voor het behoud van de natuur is er een actieve bijdrage nodig van iedereen. Het broeikaseffect, het verdwijnen van de ozonlaag, lucht- en waterverontreiniging en het gebruik van onze

Nadere informatie

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 De Güldner ALD bouwjaar 1955 heeft in 1994 een motorschade opgelopen en is toen in een schuur weggezet. Ik heb de trekker eerst maar eens bekeken. De

Nadere informatie

Workman MD-serie bedrijfsvoertuigen

Workman MD-serie bedrijfsvoertuigen Workman MD-serie bedrijfsvoertuigen Superieure rijkwaliteit Toro Workman MD-serie SRQ -ophanging Active In-Frame scharniergewricht Totale laadcapaciteit voertuig MDX - 749 kg MD - 567 kg MDE - 545 kg Laadcapaciteit

Nadere informatie

Klein vaarbewijs. 7 e bijeenkomst

Klein vaarbewijs. 7 e bijeenkomst Klein vaarbewijs 7 e bijeenkomst programma Testje Motoren Koeling Aandrijving Stuurinrichting Controles voor vertrek Controles tijdens de vaart Controles tijdens lang stilliggen Onderdelen van de voorstuwing

Nadere informatie

- Verlichting. Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren:

- Verlichting. Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren: - Verlichting Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren: Dimlicht en ongedimd licht. Seinlicht. Achterlicht. Remlicht, van

Nadere informatie

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med ASCONFIGURATIE/CHASSISHOOGTE/WIELBASIS (afmetingen in dm) Bakwagen X- Bakwagen 6 2 48 48 48 Bakwagen 6 4 X- Bakwagen 8 2 Radt-ar radt-gr,5 RAPDT-GR 60 60 Bakwagen,5,5 62,5 RADDT-GR 53 RADDT-G2 X- X- 53

Nadere informatie

porsche people Porsche

porsche people Porsche Onafsch porsche people Porsche 911 2.7 1976 eidelijk Nootdorp, half twee. John Oudshoorn, Porsche Scene Live-lezer van het eerste uur, heeft een loods naast zijn huis. Daar staat zijn Porsche 911 SC die

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford USA Taurus

Finnik Autorapport - Ford USA Taurus Finnik Autorapport - Ford USA Taurus Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 13-LR-LD

Nadere informatie