Innergy-Waters Chakraset

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Innergy-Waters Chakraset"

Transcriptie

1 Innergy-Waters Chakraset Woestijgerweg SP Amersfoort

2 Innergy Waters Chakraset De Innergy Waters chakraset bestaat uit 10 verschillende remedies (intentiedragers), bijbehorende kaartjes en een tekstboekje. In de set zijn de zeven belangrijkste chakra s vertegenwoordigd (bekken, navel, zonnevlecht, hart, keel, 3 e oog en kruin). Daarnaast tref je het voetchakra, de Bron en het Geloof (deze laatste twee zijn extra als een soort voorganger en afronder door het universum aangeboden). Deze intentiedragers bieden extra energetische ondersteuning bij transformatieprocessen en dragen bij aan het helen en stroomlijnen van de chakra s. Na een algemene uitleg over het energiesysteem, de aura en chakra s, wordt iedere intentiedrager apart belicht met een algemeen verhaal over het bijbehorende chakra, de specifieke werking van de remedie en een praktische visualisatieoefening. De Innergy-Waters kunnen op verschillende manieren gebruikt worden; door vasthouden, smeren of inname. Indien iemand een energetisch duwtje in de rug nodig heeft in het dagelijks leven of tijdens een coach-, therapie- of healingsessie vraag dan aan deze persoon om intuïtief één van de buisjes uit te kiezen of reik als begeleider intuïtief een buisje aan (al dan niet door het zien van de plaatjes of het lezen van de bijbehorende teksten). De persoon neemt het buisje in de hand, sluit eventueel de ogen en laat komen wat er komt. Dat kan gaan over beelden, woorden of gevoelens stilstaand of in beweging. Laat de innerlijke film doorlopen net zolang als goed voelt en deze voorbij de blokkade of weerstand is gegaan. Soms zal naast het vasthouden van het buisje de behoefte bestaan om een paar druppels op de huid aan te brengen of (evt. verdund) op te drinken volg daarin de intentie; daar kan en mag helemaal op vertrouwd worden. Na een sessie kan er voor gekozen om de Innergy-Waters langere tijd bij zich te dragen (net als edelstenen) of dagelijks te mediteren op de tekening. Vertrouw in het gebruik op het innerlijke weten. Eén druppel bevat overigens net zoveel energetische informatie als een hele fles en de eigen opgedane ervaringen gaan altijd voor op datgene wat in de tekst beschreven staat (ook als de aandacht een heel andere richting uitgaat). De basisingrediënten van Innergy Waters zijn water en alcohol (wodka) en daarmee geschikt voor consumptie. De gebruiker hoeft niet bang te zijn voor vlekken in kleding bij uitwendig gebruik. In het kader van duurzaamheid is gekozen voor een verpakking gemaakt van hergebruikte materialen. Met dank aan al diegenen die hun bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van de tekeningen, de intentiedragers, teksten en verpakking. Ik wens je veel gebruiksplezier. Nienke Binkhorst

3 Energiesysteem de aura en de chakra s De aura Ons fysieke bestaan kent verschillende stelsels, ieder met een eigen belangrijke taak en functioneren, noodzakelijk om in leven te blijven. Voorbeelden zijn de bloedsomloop, ademhaling en de spijsvertering. Voor ons bekende meet- en regelsystemen, al is het maar omdat ze uitgebreid besproken zijn tijdens de biologielessen op school. Een stelsel dat in onze jeugd vaak onbesproken is gebleven, krijgt heden ten dage (gelukkig) steeds meer aandacht, het gaat over dat deel dat verantwoordelijk is voor de energiehuishouding; de aura en de chakra s. Ieder mens heeft een energieveld (aura) om zich heen. Dit veld is een grote archiefkast, waar energiepakketjes liggen opgeslagen met in grote lijnen de informatie over alle ervaringen van het verleden, heden en de nabije toekomst. Dit energieveld bestaat uit 7 lichamen. Je zou deze voor kunnen stellen als 7 matroesjkapoppetjes ieder met een eigen grootte, dichtheid en functie. In volgorde worden de volgende lichamen onderscheiden: 1. fysieke laag (etherisch lichaam): lichamelijk functioneren, lichamelijk gewaarworden, voelen van pijn 2. emotionele laag (emotioneel lichaam): beleven en voelen 3. mentale laag (mentaal lichaam): lineaire denken, rationele denken 4. laag van bewustzijn van de liefde (astrale lichaam): liefde voor partners, relaties en medemensen, verbinding tussen de fysieke en de spirituele wereld 5. karmische laag (etherisch causale lichaam): hogere wil, scheppingskracht, zelfexpressie, kracht van het woord 6. spirituele laag (universele liefdeslichaam): universele en goddelijke liefde 7. laag van het oneindige bewustzijn (het ketherisch-causale niveau of causale lichaam): hogere denken, integreren van spirituele en lichamelijke aspecten Het fysieke lichaam is het meest compact en het kleinst in omvang. De laag van oneindige bewustzijn kent de laagste dichtheid en is het grootste lichaam. De chakra s Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel. Dit heeft te maken met de werking van het chakra, dat steeds ronddraait en op die manier energie opneemt en doorgeeft. Een ander woord voor een chakra is een energiecentrum. In de literatuur wordt vooral over 7 grote chakra s gesproken in het bekken-, navel-, zonnevlecht-, hart-, keel-, voorhoofd- en kruingebied. In dit schrijven wordt daar nog het voetchakra aan toegevoegd. Naast deze 7 grote chakra s zijn er nog veel kleinere lichamelijke en buitenlichamelijke chakra s, ieder met een eigen rol in de energiehuishouding. Daar waar de energielichamen de grove informatiestromen regelen, werken de chakra s de aangereikte bewustzijnskaders uit de auralagen in detail uit. Ieder (hoofd)chakra in gezonde toestand, resoneert met een kleur uit het spectrum van de regenboog. Bekken - rood, navelchakra oranje, zonnevlechtchakra geel, hartchakra groen, keelchakra blauw, 3 e oog indigo en kruinchakra violet.

4 De Bron De Bron-Innergy Innergy- Water De Bron vormde de basis waaruit het idee geboren werd om een Innergy Water Chakraset te gaan ontwikkelen. Gezien de prettige manier waarop deze intentiedrager de creatie-energie stimuleert, is besloten om ook deze op te nemen in de set. Ook al geldt voor deze remedie dat die niet verbonden is met een speciaal chakra. De Bron helpt je herinneren dat alles wat je nodig hebt om te creëren in je zit. Je bent een kind van twee werelden, zowel van de aarde als de kosmos en daarmee één met het grote geheel. Realisatie van de grote eigen waarde, de ruimte van jezelf en de pracht en praal die je meegenomen hebt. Een grote bibliotheek van kennis, wijsheid en schoonheid. De intentiedrager brengt je bewustzijn naar die plek of plekken waar blokkades zijn ontstaan om in volle vrijheid jouw creatiekracht te benutten. Er volgt een zachtaardig proces van reiniging, healing en ruimte scheppen; oude energieverbindingen worden hersteld. De bron waaruit de creatie geput kan worden krijgt steeds meer bedding en gronding. Ongekende kwaliteiten komen bovendrijven. De kanalen van zelfexpressie zijn geopend en staan te popelen om er helemaal voor te gaan.

5 Voetchakra Het voetchakra bestaat uit twee samenwerkende delen; één deel in de linkervoet en één in de rechtervoet. Samen vormen zij één geheel. Het voetchakra is het energiecentrum dat betrekking heeft op het maken van keuzes en het bepalen van richting in het leven. Het chakra neemt hiervoor energie op uit de aarde. Soms gebeurt dit naar iemands volle tevredenheid; zowel in de kwalitatieve als kwantitatieve zin. Het komt echter ook voor dat diezelfde persoon uit loyaliteit, macht of angst (bewust of onbewust) besluit om energie van anderen op te nemen en daarmee afwijkt van het eigen pad. Hoe meer eigen energie een persoon opneemt, hoe meer deze zal handelen vanuit zijn of haar persoonlijke behoeften en autonomie. Voetchakra-Innergy Innergy-Water De Voetchakra-intentiedrager werkt ondersteunend om een sterkere en diepere gronding te maken. Dit zorgt voor meer stabiliteit en stevigheid. De voetchakra s kunnen verder geopend worden; een proces dat voelbaar is in de voetzolen. Het richten van de intentie door de persoon zelf is bepalend voor de hoeveelheid en de essentie van de energie. De energiecirkel rondom de voeten groeit; een verbreding van het draagvlak. En steeds kan er naar behoefte nieuwe energie uit de aarde opgenomen worden, die in overvloed zijn weg zal vinden naar het bekken om daar een aansluiting te maken met de levenskracht; de kundalini-energie langs de ruggengraat. En weet er is echt genoeg aarde-energie voor iedereen. De optimalisatie van de samenwerking tussen de beide chakrahelften zal dan niet langer uitblijven. Al is het soms nodig om eerst de tegenwerking te ervaren, alvorens het rechte pad opgegaan kan worden. Vergeet hierbij niet: je hoeft nooit te verdwalen; als je altijd maar rechtdoor blijft lopen, dan kom je vanzelf weer thuis. In sommige gevallen zal er met deze intentiedrager een betere afstemming plaats gaan vinden tussen het voetchakra en het kruinchakra. In de kruin is er een weten waarvoor we gekomen zijn. Als wij onszelf toestaan om ons daar aan over te geven, dan volgen de voeten vanzelf en gaan de juiste richting op. efening Wil je jouw voetchakra beter leren kennen in jouw huidige levensfase, doe dan eens de volgende oefening. Ga met je aandacht naar binnen. Adem een paar keer diep en als je voelt dat je in rust bij jezelf bent, vraag dan aan je voeten naar de volgende metafoor: welke schoenen draag je aan je voeten in deze levensfase en op welke weg bewegen deze schoenen zich voort. Observeer jouw pad, jouw omgeving en jouw schoenkeuze. Zijn deze op elkaar afgestemd? Zo niet, zorg dan door de benodigde aanpassingen in jouw visualisatie (in energieland is alles mogelijk) opdat je met de juiste schoenen jouw weg gaat. Eventueel kun je de energetische film nog even door laten lopen, zodat je een indruk krijgt van welk effect jouw nieuwe uitrusting heeft. Veranker vervolgens deze waarneming in jouw bewustzijn, voor nu en de komende tijd.

6 Basischakra Het basischakra (ook wel het eerste chakra, wortelchakra of bekkenchakra genoemd) houdt zich bezig met het thema veiligheid. Door vanuit het stuitje een verbinding te maken met het middelpunt van de aarde, kan iemand zich veilig voelen daar waar hij zich ook bevindt op de wereldbol. Door te spelen met de doorsnee, diepte en flexibiliteit van de gronding kan die aardeverbinding gemaakt worden die comfort en veiligheid biedt passend bij plaats en moment. In dit chakra tref je ook informatie over de basisbehoeften zoals werk, geld, een dak boven het hoofd en de omgang met ziekte en gezondheid. De stevigheid en draagkracht van het bekken bepaalt in welke mate iemand succes kan dragen. Veel mensen denken last te hebben van faalangst, dikwijls blijkt dat echter te gaan over de angst voor succes. Basischakra-Innergy Innergy- Water Met de basischakra-intentiedrager wordt de persoon zich bewuster van zijn zitvlak. De verbreding en verdieping hiervan geeft het gevoel van het krijgen van een stevigere, meer driedimensionale bedding, een ruim genoeg huis voor het zelf. Iemand zal zich gaan afvragen of dit thuis voldoet aan de gestelde eisen en persoonlijke verwachtingen om op een prettige en veilige manier te leven in dit aardse bestaan. Daar waar nodig zullen als vanzelf (innerlijke) aanpassingen en (energetische) verbouwingen worden gedaan. Net zolang totdat het bekken aanvoelt als een krachtig en betrouwbaar honk, een (vertrouwens)basis om enerzijds altijd op terug te kunnen vallen en anderzijds iedere gewenste weg te gaan. Dit alles maakt het mogelijk om meer en meer te incarneren en ook een diepgaandere verbinding met Moeder Aarde aan te gaan. Zij zal er altijd voor je zijn, daar mag en kun je op vertrouwen. Zij zorgt dat je gedragen wordt en zal je in de basisbehoefte voorzien die nodig zijn voor een inspirerend en zinvol verblijf. Dat weten geeft rust. Je hoeft niet meer te vluchten of steeds weer op jacht te gaan. Neem de tijd om stil te gaan staan, de aarde te voelen en durf in overgave te vragen. Zodat je met open armen kunt ontvangen wat de aarde allemaal te bieden heeft. En dat is veel meer dan wij kunnen bevatten met ons cognitieve brein. De aarde wil en kan je dragen. Ben je benieuwd naar de gesteldheid van jouw fundament, jouw basis? Ga dan rustig en ontspannen zitten, zak steeds meer in je lijf en stel je dan voor dat jouw bekken een fruitschaal is. Welke design heeft jouw fruitschaal? Let daarbij op vorm, kleur, diepte, stijl en stevigheid. Hoeveel fruit kan deze fruitschaal dragen? Welk fruit ligt er in deze levensfase op de schaal? Teken deze fruitschaal. Als je klaar bent dan neem je tijd om de tekening te beschouwen. Ben je tevreden met de schaal, de hoeveelheid en de soorten fruit? Zo, niet pas dan de tekening aan, zodat hij geheel aan je wensen voldoet passend bij deze tijd. Veranker vervolgens de nieuwe fruitschaal met behulp van visualisatie in jouw bekkengebied en voel hoe dat voor je is.

7 Navelchakra en Het navelchakra (ook wel het tweede chakra of sacraalchakra genaamd) is het centrum van helder voelen, verlangens, zelfwaardering en instinct. Hier kan de energie gelezen worden met betrekking tot de emotionele gesteldheid van een persoon en over de manier waarop iemand omgaat met de emoties van anderen. In de fysieke zin is dit het gebied waar vroeger de navelstreng heeft gezeten, daarmee geeft het ook veel informatie over de thema s afhankelijkheid en onafhankelijkheid en eventuele symbiotische verbindingen met anderen. Het navelchakra is ook het centrum van levenskracht en scheppende energie. Enerzijds gaat het over seksualiteit, voortplanten, de mannelijke en vrouwelijke vorm, maar ook over concreet maken en creatie-energie. Navelchakra chakra-innergy Innergy- Water Deze intentiedrager verdiept de ademhaling, dat leidt tot het scheppen van ruimte en expansie in het navel- en buikgebied. Het gebied blijkt groter en lichter te zijn dan verwacht. Door het proces van uitdijen, komt ook de emotionele gelaagdheid aan het licht. Dit geeft de mogelijkheid om te ordenen; van een complexe brij tot differentiatie; zowel op het vlak van emoties, als scheppingskracht. Dat wat lange tijd vanuit pijn weggestopt is, kan weer aangeraakt en gevoeld worden. Door deze omarming komt het besef dat je geen emotie bent, maar een emotie hebt. Het donkere in de diepte van het bestaan, blijkt ineens vruchtbare grond voor scheppingskracht te zijn. Als je dan vervolgens volledig in je creatie komt, is dat zo vervullend, dat 'onnodige' fysieke voeding achterwege kan blijven. Zou je willen weten hoe het met jouw emotionele landschap gesteld is, ga dan op een rustige plek zitten. Maak je hoofd leeg van alle dagelijkse beslommeringen en stem je dan af op jouw navelgebied. Laat een landschap opkomen dat symbool staat voor de processen die zich in dit chakra afspelen. Word je bewust van het landschap, de kleuren, het klimaat, vruchtbaarheid, de aanwezigheid van verschillende vormen van leven en de handelingen die plaatsvinden. Neem de tijd om deze innerlijke film door te laten lopen en te voelen wat dit landschap met je doet. Vraag door naar de betekenis als je opmerkelijkheden tegen komt. Wat heeft dit landschap nodig om te zorgen voor een verhoogde vruchtbaarheid en/of invulling te geven aan jouw verlangens?

8 Maagchakra Het maag- of zonnevlechtchakra (ook wel het derde chakra, het middenrifchakra) is verantwoordelijk voor de energieverdeling. Het zonnevlechtchakra bestuurt en hanteert de energie in het (energetische) lichaam door zowel aardse als kosmische energie te verzamelen en door te sturen naar die gebieden die tot handelen en actie over willen gaan; het manifesteren van innerlijke en uiterlijke doelen. Dit kan ook dwangmatig zijn. In het zonnevlecht zit ook het ik -gevoel. Door in verschillende situaties te komen, leer je de ik in jezelf beter kennen. Ik kan, ik doe, ik richt mijn energie, waarbij er een groot verschil is tussen kunnen en willen en het verdelen van de energie uit de ik-ben, macht of machteloosheid. Maagchakra-Innergy Innergy- Water Deze intentiedrager zorgt voor het op gang komen van een trilling in het maaggebied. In aanvang zijn het voorzichtige prikkels, de amplitude wordt echter steeds groter. Eerst in horizontale richting; dit versterkt de basis- en zijnshouding. Je kruipt met volle overtuiging en vanuit overgave weer zelf achter het stuur. Vervolgens in verticale richting; het geeft een besef van de eigen grootsheid, hoeveel energie er eigenlijk beschikbaar is en hoeveel er in deze te verdelen valt van de voeten tot de kruin. Het maagchakra neemt zijn verantwoordelijkheid door dit proces als ondersteunende motor te stroomlijnen (daar waar hij veelvuldig tot aanjaagmotor verworden was). Door het herstellen van de verbinding met navel en hart is er een constant contact met het verlangen en het willen. Dit zal op een prettige manier voelbaar zijn. En dit is vanaf nu de stimulans en impuls om op standvastige wijze nieuwe energie op te nemen en de intentie zo te richten net zolang tot de realisatie van datgene wat voor jou belangrijk is. Deze intentiedrager helpt om jouw aura te versterken op een zachtaardige manier. Met licht, ruimte en luchtigheid weet je beter waar jij ophoudt en de buitenwereld begint, iets wat respect oproept bij een ieder. Voel je dat jouw energieverdeling niet geheel naar wens verloopt en is de tijd daar om het proces in jouw zonnevlechtchakra te optimaliseren, ga dan lekker rustig en ontspannen zitten en adem een paar keer van je voeten tot aan je kruin. Stel je voor dat jouw energieverdeler in het maaggebied een machine is. Wat voor machine is dit? Hoe is het met de input en output van deze machine? Valt er in dit productieproces nog iets te optimaliseren? Wees een kritische adviseur voor jezelf en stroomlijn net zolang totdat je helemaal tevreden bent.

9 Hartchakra Het hartchakra (het vierde chakra) is het middelpunt van het energiesysteem en gaat over helder weten. Het heeft een brugfunctie tussen de fysieke en materialistische chakra s (1-3) en de chakra s (5-7) die staan voor expressie en hogere doelen. Het hart is het centrum van de liefde. Als de energie in dit centrum goed stroomt, dan ben je in staat om in vrijheid anderen tegemoet te treden. Je kunt dan onvoorwaardelijk van jezelf houden en jezelf accepteren. Het is ook de plek om contact te maken met het innerlijk kind. Het pure kind dat altijd onderweg is en blijft gaan voor passie en het verlangen, het hoogste goed, ongeacht de resultaten van vorige ervaringen. Hartchakra chakra-innergy Innergy- Water Met deze intentiedrager waait er een frisse (groene) wind door het hartgebied als blowing in the wind. Deze genereert ruimte, luchtigheid en verdieping in het hart; een verbetering van de energiedoorstroming van achter naar voor. Door hartenpijnen te helen uit het verleden van alle tijden, worden cycli rondgemaakt. Het hart is weer in eigendom genomen, klaar voor de vooruitgang. Dit geeft een nieuw vertrouwen voor de toekomst waar onvoorwaardelijke liefde bij past. Als het hart zich helemaal veilig voelt en in volle potentie mag gloren, dan zijn alle twijfels weg; een kunnen zijn in eigenheid die alleen maar uit liefde bestaat. Als het hart vanuit eigenliefde weer voldoende gevuld is, dan worden de verbindingen met andere chakra s weer geïntensiveerd. Een hernieuwde samenwerking komt op gang. Het hart kan hierin zelfs een leidende rol aannemen, liefdevol en toch daadkrachtig gericht op het uiting geven aan alle innerlijke wensen en verlangens. Wil je contact maken met het hartchakra en inzicht krijgen in datgene wat jouw hart uitstraalt zoek dan een rustig plekje op en keer met je aandacht naar jezelf. Zodra je voelt dat je in de ontspanning komt, dan maak je contact met jouw hartgebied. Stel je dit gebied voor als een kamer. Onderzoek de inrichting van deze kamer, in kleur, vorm en meubilair. Let ook op de beveiliging en de mate waarin deze kamer toegankelijk is voor anderen. Ben je daar alleen of zijn er anderen bij je? Hoe gedragen deze mensen zich en hoe gedraag jij jezelf. Neem waar of jij je comfortabel en prettig voelt in deze ruimte; is dit de plek waar jij vanuit onvoorwaardelijkheid en met liefde jezelf en anderen tegemoet kan treden? Zo niet, neem dan de tijd om in rust deze kamer een dusdanige make-over te geven dat hij functioneel en liefdevol een veilige basis vormt voor de doeleinden waarvoor hij bedoeld is.

10 Keelchakra Het keelchakra (het vijfde chakra ook wel derde oor genoemd) is het centrum van helderhoren, zelfexpressie, rechtvaardigheid en de innerlijke stem. Daarnaast gaat het ook over karmatische thema s, tijdsbewustzijn en groepsbewustzijn. Informatie die levensoverstijgend kan zijn. Vanuit de keel is het mogelijk om telepathisch met mensen te communiceren. De manier waarop de fysieke stem vibreert is een goede weergave voor de gemoedstoestand waarin iemand zich bevindt. Dit chakra heeft een antennefunctie en is als eerste op de hoogte van veranderingen die komen gaan. Keelchakra chakra-innergy Innergy- Water Deze intentiedrager zorgt eerst voor de confrontatie met de belemmering in het keelgebied; een brok, een te nauwe doorgang of zelfs afsluiting. Let hierbij op slikken, kuchen of slijmvorming. Wat mocht er niet gezegd worden of tot expressie komen? Langzaam komt er een bevrijdingsproces op gang; dit kan gepaard gaan met intens gapen; houd dit vooral niet in. Oude beelden, ervaringen en overtuigingen - soms van zeer lang geleden - worden losgelaten. Oerklanken mogen uit de diepte naar boven mogen; geluiden en trillingen passend bij het moment. Schroom vooral niet om deze vibraties ook daadwerkelijk om te zetten in geluid. Daarmee krijgt de keel de gewenste smering, vindt activering van het zuiver spreken plaats en krijgt inspiratie de kans om met creativiteit in de vorm te worden neergezet. Een samenwerking tussen kruin, keel en sacraal. Waarbij de keel steeds meer als een bedding voor spiritualiteit zal fungeren; van daaruit kunnen intuïtieve downloads in eigen stijl aan de wereld worden doorgegeven. isatieoefening Ervaar je blokkades op het gebied van zelfexpressie en is het tijd voor verandering, zet dan een rustig muziekstuk op en ga helemaal met je aandacht naar binnen. Zo tegen het einde van het nummer, maak je contact met het keelgebied. Vraag in gedachten naar het podium waar jij in deze levensfase op staat. Neem informatie waar over de omvang, het decor en datgene wat je op dit podium doet. Met welke verve ben je bezig? Let ook op het publiek en hun reacties. Voel wat dit bewustzijn met je doet en onderzoek of deze aansluit bij jouw verlangens. Zo niet wees dan zelf de regisseur en toneelmeester van jouw eigen leven en pas in je waarneming alles aan waar je niet tevreden over bent.

11 3 e oogchakra Het derde oog (zesde chakra ook wel voorhoofdchakra genoemd) is het innerlijk oog dat zorgt voor helder zien, visie, fantasie en droombewustzijn voorbij het fysieke kijken. In dit centrum is het vermogen aanwezig om te visualiseren, een wereldbeeld te creëren en in andere dimensies en leefwerelden waar te nemen. Dit is de plek om te onderzoeken hoe iemand omgaat met zelfbeeld en het spirituele zijn (in een aardse hoedanigheid). Een oog dat in deze tijd aangespoord wordt om te ontwaken. 3 e Oog-Innergy Innergy- Water Deze intentiedrager maakt eerst contact met het derde oog. Mogelijk geeft dit een druk op het voorhoofd of op de fysieke ogen. Een nadrukkelijke uitnodiging aan het innerlijk oog om helemaal mee te doen. Van daaruit komt een verbinding tot stand met het chakra waar nieuwe perspectieven nodig zijn. Tussen deze beide chakra s pendelen energiestroom heen en weer. De ogen zakken dieper in de kassen, mogelijk dienen zich zuiverende tranen aan. Gordijntjes worden opzij geschoven, bewustzijnspoorten geopend; de toegang tot multidimensionaliteit is daar. Door een bredere blik kan op een andere manier naar hetzelfde gekeken worden in of buiten het zelf een omslag van donker naar licht is mogelijk. Daarmee is deze remedie een intense healer, soms langzaam werkend en soms snel. Met als resultaat: een optimistischere kijk naar de buitenwereld en een aangenamer zelfbeeld, vertrouwen gevend om meer in het hier en nu op aarde te zijn en helemaal in het eigen leven te stappen. Hoe kijk jij naar de wereld en jezelf? Ga met je aandacht naar binnen, maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor innerlijke rust. Maak dan contact met je derde oog en vraag om een metafoor van een sprookje, dat symbool staat voor het script, het verhaal waar jij in en mee leeft. Waar speelt het zich af in tijd en context? Wie zijn de helden en wie de loosers? Met wie vereenzelvig jij jezelf? Hoe is het begin van het sprookje, het plot en hoe het eind? Is dit het scenario waar je mee wil leven of maak je een start met herschrijven? Begin in dat geval direct.

12 Kruinchakra Het kruinchakra (zevende chakra) is het centrum waar iemand weet waarvoor hij gekomen is, het contact met het levensdoel. Vanuit de kruin is via het universum verbinding mogelijk met het al wat is, het eigen Hoger Bewustzijn en de persoonlijke levensboeken in de Akashabibliotheek (het kosmisch geheugen ofwel de universele energiebieb). Dikwijls zullen hier vibraties van spirituele gidsen en begeleiders voelbaar zijn en is het mogelijk om voorbij de tegenstellingen te gaan. Via het kruinchakra komt inspiratie tot ons als mens. Of deze informatie ook daadwerkelijk door mag stromen, hangt af van toelaten en de dosering, de conditie van de overige chakra s en de aanwezigheid van een (aardse) gronding. Als aarde energie en universele energie elkaar ontmoeten in een gezond evenwicht in het hart, dan ontstaat er ruimte voor onvoorwaardelijk geluk. Kruinchakra chakra-innergy nnergy- Water Deze intentiedrager reikt direct naar de kruin. Met veel nauwkeurigheid wordt het kruinchakra geopend met een toegang die precies passend en effectief is bij de huidige levensfase. Een stroomlijnen van de aanvoer, verwerking en doorvoer van inspiratie. Zodra de juiste opening is gecreëerd, volgt een behoedzame (energie)afdaling naar beneden; het is net een soort slang die zich uitrolt vanuit de kruin binnendoor via alle chakra s naar het bekken en de voeten; een gang die helpt om te centeren enerzijds en die anderzijds mogelijkheden biedt om voeding uit het universum te verspreiden. Als eenmaal de verbinding tussen het basischakra en het kruinchakra is gemaakt (of hersteld), dan herinneren deze energiecentra zich dat ze samenwerkingspartners zijn en geen tegenpolen. Hiermee kan de energie van boven naar beneden en ook van beneden naar boven, vrijelijk stromen. Ben je toe aan nieuwe inspiratie en wil je daar jouw kruin optimaal voor opzetten, keer dan met je aandacht naar binnen, zorg voor een goede gronding en een ruim energieveld om je heen. Stel je voor dat er boven jouw hoofd nieuwe inspiratie wordt aangereikt. Is het een specifieke persoon, groep mensen of levensvorm die jou daarbij hulp biedt? Neem (metaforisch) waar in welke vorm en omvang deze inspiratie tot je komt en hoe concreet deze is. Op welke manier ontvangt de kruin de informatie en hoe wordt deze weer doorgegeven? Stroomlijn daar waar mogelijk het proces.

13 Het Geloof Het Geloof -Innergy Innergy-Water Toen alle chakra s in deze serie aan de orde waren geweest, vroeg een codering om ook nog in de vorm gezet te worden. Hij hoorde er toch ook echt bij. Later werd dat Het Geloof. Deze intentiedrager ondersteunt het proces om in rust en heelheid te komen; de energie van vertrouwen en ook inspiratie zakt langzaam via de ruggengraat naar beneden. Niet om in daadkracht te komen. Gedachten en hersenspinsels ebben juist weg. Het wordt stil, er komt contact met het innerlijk weten. Er bestaat geen twijfel meer over al dan niet slagen. Mannelijke en vrouwelijke energie smelten samen. Keuzes maken is niet nodig. Het pad ontvouwt zich gewoonweg. Het is precies goed zoals het is, niet meer en niet minder dan dat. De Bron en Het Geloof misschien horen ze wel bij elkaar en zijn ze eigenlijk één.

14 Bronnen Bij het ontwikkelen van deze intentiedragers en het maken van de tekeningen en teksten in dit boekje wil ik de volgende bronnen graag bedanken: Boeken, vakliteratuur en opleidingen: Anodea Judith Handboek chakrapsychologie Altamira-Becht ISBN Anodea Judith Chakrawerkboek Altamira-Becht ISBN Barbara Brennan Bronnen van licht - Becht'S Uitgevers-Maatschappij ISBN Barbara Brennan Licht op de aura - Becht'S Uitgevers-Maatschappij ISBN X Cornalien Stolker Kleur je persoonlijke ontwikkeling Forte ISBN Joanne van Wijgerden Healing Arts Light Frequencies Margriet van Bentem Lesmateriaal opleiding EKV (extra kommunicatieve vaardigheden) Masaru Emoto De boodschap van water Ankhermes ISBN Vormgeving: Hester van Zijll de Jong drukwerk - Jaap Driest fotografie & kaartlayout - Saskia van Rouveroy omverpakking - En verder: Hanneke Knijf voor het lezen van de flessen en Jeannette Lamme voor het ondersteunen en spiegelen van de creatiekracht. En natuurlijk de vele wijsheden en ervaringen die coachees, cursisten, gidsen, vrienden en bekenden mij hebben aangereikt. Tot slot: Zoals een goed levensmiddelen-technoloog betaamt voor de volledigheid aan het eind nog even de ingrediëntendeclaratie van de intentiedragers uit de Innergy Water Chakraset: water, wodka (13 vol.% ), energie Dit is een uitgave van: Coach-Inn Amersfoort

15

Innergy-Waters Chakraset Werkvormen

Innergy-Waters Chakraset Werkvormen Innergy-Waters Chakraset Werkvormen Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn www.coach-inn.nl VOORWOORD In dit deel treft de lezer informatie over de Innergy Waters Chakraset. Eerst

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen

Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn www.coach-inn.nl VOORWOORD In dit deel treft de lezer informatie over de Innergy Waters Transformatieset.

Nadere informatie

Basismeditatie bijeenkomst 3

Basismeditatie bijeenkomst 3 Basismeditatie bijeenkomst 3 Kom rechtop zitten op je zitbotjes. Beweeg even met je hoofd alsof je een dikke sjaal om hebt. Til je hoofd daarover heen. Buig je hoofd naar rechts. Buig je hoofd naar links.

Nadere informatie

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad DE CHAKRA REMEDIES Chakra s zijn energiecentra in ons lichaam. Een verstoorde of geblokkeerde werking heeft directe gevolgen voor ons voelen, denken en handelen. Deze Chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Snelle Gids Fase II. Wil je alsjeblieft met je gezicht naar mij toe op je buik rollen?

Snelle Gids Fase II. Wil je alsjeblieft met je gezicht naar mij toe op je buik rollen? STAP 1- ENERGETISCHE LICHAAMSVOORBEREIDING STAP 2- KERNENERGIE UITSTRALEN (STUUR VAN CENTRUM BOVEN TOT CENTRUM BENEDEN ÉÉN KEER) Zeg de naam van de cliënt, Kies je er op dit moment voor om de uitstraling

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 2 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De wet van vrije wil Intentie Reiki, de energie Afschermen Affirmaties Empowerment Vs Reiki Etherische Aura Verzamelde artikelen

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept?

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept? www.123organizing.nl Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen jessica@123organizing.nl 06-45 32 80 13 Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen Hoe zou het voor jou

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Woestijgerweg SP Amersfoort

Woestijgerweg SP Amersfoort Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn www.coach-inn.nl VOORWOORD In deze handout staan werkvormen beschreven, die toegepast kunnen worden in het gebruik van de Innergy Waters

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5 1 De Geest (Het Technische Lichaam) 3 De Bol (Het Zevende Chakra) 3 De Gloed van De Bol (Één van de zeven aura s) 3 De Doe van De Bol 4 Mens & Geest 4 De Ziel (De Ziel bevindt zich in Het Iets) 4 De Ziel

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Innergy-Waters. Transformatieset

Innergy-Waters. Transformatieset Innergy-Waters Transformatieset creatiekracht doorbreken loslaten polijsten ontaarden samenkomen stabiliseren verbinden vormgeven - zuiveren Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn

Nadere informatie

Chakra Resonance part 7

Chakra Resonance part 7 Chakra Resonance part 7 - Tanpura Ragas in C # & F # - music: Raju, Mischa & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Tanpura duet male 5-string & male 4-string in C #, 38.25 min. (offers a soothing

Nadere informatie

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s Ontdek de 7 sen van de Chakra s Jouw overzicht om in balans te komen Tri Academy 2016 Leven in Licht & Liefde Ontdek de 7 sen van de Chakra s Elke Chakra heeft zijn eigen levensles over Licht & Liefde..

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens

Eerst je eigen toekomst bedenken, voordat je samen een toekomst bedenkt. Aantrekkelijk voelen Pak je echte wens Trainen en coachen Psycholoog Mirella Brok Skype Tilburg Made Den Bosch psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl 06 1771 2728 KvK 51743256 Lid Nederlandse Beroepvereniging voor Toegepaste Psychologie Opwarmoefening

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Caroline Penninga-de Lange Je kind in balans

Caroline Penninga-de Lange Je kind in balans Je kind in balans Caroline Penninga-de Lange Je kind in balans Op weg naar emotionele stabiliteit UITGEVERIJ BOEKENCENTRUM ZOETERMEER Van Caroline Penninga-de Lange verschenen eerder bij Uitgeverij Boekencentrum:

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Wat is het doel van deze methodiek? Het doel van deze methodiek is het creëren van innerlijke rust in situaties die als spannend

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Hand in hand met het kind in ons De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Trudi de Groot Afstudeerscriptie Academie voor spirituele integratie te Krommenie Juni 2003 INHOUD..pagina Voorwoord 3 Inleiding

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004

IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004 `PRESENTEREN VANUIT EEN ENERGIEVELD VAN RUST` IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004 Waarom heb ik dit gemodelleerd? Ik ben nu ruim 6 jaar werkzaam als sporttrainer, tijdens dit werk sta ik veel voor groepen mensen

Nadere informatie

Je energie in balans-kursus

Je energie in balans-kursus Je energie in balans-kursus 10:00 start 10:10/ 10:45 voorstelrondje -Hoe heet je -wat doe je in het dagelijks leven -wat hoop je hier te leren tijdens de cursus, waarom volg je deze cursus? 10:45/11:00

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

Het Mirakel dat Jij Bent

Het Mirakel dat Jij Bent Het Mirakel dat Jij Bent Vervul jouw potentieel (Deel I van III) Struinend door het gras Kijkend naar de horizon Genietend van Alles dat IS Jouw weg... Schrijver: A.M.I. van der Kwast Coverontwerp: in

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

Een persoonlijk woord... 3. Voorwoord... 5. Dolfijn Ademhalingstechniek... 6. Dolfijn Reiki meditatie... 7. Dolfijn Reiki inwijding ontvangen...

Een persoonlijk woord... 3. Voorwoord... 5. Dolfijn Ademhalingstechniek... 6. Dolfijn Reiki meditatie... 7. Dolfijn Reiki inwijding ontvangen... Inhoudsopgave: Een persoonlijk woord... 3 Voorwoord... 5 Dolfijn Ademhalingstechniek... 6 Dolfijn Reiki meditatie... 7 Dolfijn Reiki inwijding ontvangen... 8 Een Dolfijn Reiki inwijding geven.... 9 Nawoord....

Nadere informatie

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid!

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! Door: Nathalie van Spall De onzichtbare werkelijkheid wacht om door onze geest binnengelaten te worden.

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

2.2 Liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf

2.2 Liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf 2.2 Liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf Zingen of luisteren naar de cd: Adem in, ik ga terug naar het eiland in mijzelf. Er zijn prachtige bomen op dit eiland. Er zijn heldere waterstromen. Er zijn

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

OUDER IN BALANS 17 OKTOBER 2013 WELKOM!

OUDER IN BALANS 17 OKTOBER 2013 WELKOM! OUDER IN BALANS 17 OKTOBER 2013 WELKOM! Inspiratie- en reflectie avond Luisteren, spreken en doen ACTIE opwarmertje Oefening: je spierspanning voelen Heb je spanning gevoeld? Waar? Wist je dat al voor

Nadere informatie

Draaien naar de bron

Draaien naar de bron Draaien naar de bron Eerste druk: 2018 Copyright: 2018 Nicky Verbeek ISBN: 978-90-828322-0-4 Auteur: Nicky Verbeek Vormgeving: Wout van Klooster Fotografie: Wout van Klooster Uitgever: Nicky Verbeek (Muhja

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 20. Intentionaliteit. Vandaag leer je werken met een belangrijke bouwsteen van bewuste manifestatie: intentie. Intentie is de basis van alle creatie. Zonder intentie is er geen

Nadere informatie

Competent talent in de praktijk

Competent talent in de praktijk Competent talent in de praktijk Competent talent in DE PRAKTIJK CURSISTENBOEK Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten Competent talent in de praktijk Cursistenboek Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Dolfijnen boodschappen vol licht

Dolfijnen boodschappen vol licht Jeanne Ruland Anne-Mareike Schultz Dolfijnen boodschappen vol licht Uitgeverij Akasha Inhoud Opdracht 8 Voorwoord 9 Hoe gebruik je deze kaarten? 11 De dolfijnenkaarten 1 11:11 14 2 Aangename kennisosmose

Nadere informatie

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond.

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Gisteren heb je kennis gemaakt met de jaguar in jezelf: jouw kracht om betekenis te geven en je verhalen leven in te blazen met je overtuigingen, verwachtingen en intenties.

Nadere informatie

In balans door. centreren

In balans door. centreren In balans door centreren Centreren Om je lichaam en geest op een lijn te brengen is centreren een belangrijke vaardigheid. In eerste instantie is centreren je aandacht naar je een punt 3 tot 5 centimeter

Nadere informatie

WAAR WE VOOR STAAN VERWONDERING ONTMOETING LEVENSKUNST RITUELEN RELIGIEUS GEWORTELD WAT DOE JIJ VANDAAG?

WAAR WE VOOR STAAN VERWONDERING ONTMOETING LEVENSKUNST RITUELEN RELIGIEUS GEWORTELD WAT DOE JIJ VANDAAG? WAAR WE VOOR STAAN 4 VERWONDERING 7 ONTMOETING 8 LEVENSKUNST 11 RITUELEN 12 RELIGIEUS GEWORTELD 17 WAT DOE JIJ VANDAAG? 18 WAAR WE VOOR STAAN Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen voor

Nadere informatie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Het Sandelhout Meditatietechnieken, Coaching en Training Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Individuele consulten voor particulieren Locatie: Het Beekse Boshuis Goirlesedijk ongenummerd

Nadere informatie

Inner Child meditatie

Inner Child meditatie De Inner Child meditatie Uit: Je Relatie Helen Een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid Indra Torsten Preiss De Inner Child meditatie De Inner Child-meditatie is de meditatie bij uitstek om

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief Mei 2015 Beste nieuwsbrieflezer, Chakra s Het woord chakra komt uit het oude Sanskriet en betekent wiel van licht. Meestal reageren we op moeilijke situaties in ons leven met

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017 Odd Fellows Milica Marinkov 9 maart 2017 De drie schakels Geven van vriendschap. Het bewijzen van (naasten) liefde. Zoeken naar waarheid in het leven. Drie vragen van je ziel Wie ben ik, wie ben ik echt?

Nadere informatie

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen: Deepak Chopra - isbn 90-696-485-6 Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende Ik zal in contact

Nadere informatie

Terug naar de oorsprong

Terug naar de oorsprong Terug naar de oorsprong Zoals jullie ongetwijfeld weten bestaat ons fysieke lichaam binnen een groter geheel, een menselijk energieveld ofwel de AURA. De AURA bestaat uit een 7-tal lichamen die voor een

Nadere informatie

Je doel behalen met NLP.

Je doel behalen met NLP. Je doel behalen met NLP. NLP werkt het beste als al je neurologische niveaus congruent zijn. Met andere woorden: congruent zijn betekent wanneer je acties en woorden op 1 lijn zijn met je doelen, overtuigingen,

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Sacred Yoni Healing 2015

Sacred Yoni Healing 2015 2015 www.tantra-yoy.nl Sacred Yoni Healing Sacred Yoni Healing is een cursus in de vorm van een serie van drie zondagen die speciaal bedoeld is voor (gelegenheids)stellen. De cursus is opgezet als een

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

1. Film Ups en downs die zich afspelen in je leven van alledag.

1. Film Ups en downs die zich afspelen in je leven van alledag. 1. Film Ups en downs die zich afspelen in je leven van alledag. 2. Wit Licht = zuiver bewustzijn Witte Licht van Het Zelf. Dit witte licht gaat door de film de beelden op het scherm projecteren waardoor

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

D e G o u d e n H a r t

D e G o u d e n H a r t De Gouden Hart Meditatietechnieken Pagina 1 uit 11 D e G o u d e n H a r t m e d i t a t i e t e c h n i e k e n Meditatie is gewoon Zijn Hieronder staan enige technieken, die onder anderen meditatie en

Nadere informatie

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl Verbonden in Vrijheid Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 1 IS HET MOGELIJK? 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 2 DE MYTHE 04-11-2009 Leonie

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

ERVAREN DOE JE MET HET LICHAAM

ERVAREN DOE JE MET HET LICHAAM ERVAREN DOE JE MET HET LICHAAM DAN ONTVOUWT ZICH BETEKENIS Schematherapie Pessotherapie EMDR 3 manieren om het verleden toegankelijk te maken Doel: realistisch perspectief op de werkelijkheid Lichamelijke

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

1. Inleiding. De normale, driedimensionale ervaring is nog maar een begin van wat het leven te bieden heeft. De levensbloem

1. Inleiding. De normale, driedimensionale ervaring is nog maar een begin van wat het leven te bieden heeft. De levensbloem 1. Inleiding De levensbloem De ingekleurde levensbloem staat symbool voor de vierde dimensie. Jij voegt een extra dimensie aan je leven toe wanneer je jouw bloem gaat openen. De tijd is er rijp voor! Sinds

Nadere informatie

Chakra Resonance part 4

Chakra Resonance part 4 Chakra Resonance part 4 - Nadatarangini Ragas in E - mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Nadatarangini solo in E, 28.11 min. (offers a healing

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Ontdek de Lichtreiziger in jou

Ontdek de Lichtreiziger in jou Maryse Meertens-Spada Ontdek de Lichtreiziger in jou Leer reizen tussen de dimensies Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 In je essentie ben je al perfect 13 Waarom laten we ons niet altijd zo zien?

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie