Vrijwilligers functieomschrijvingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijwilligers functieomschrijvingen"

Transcriptie

1 Vrijwilligers functieomschrijvingen Als vrijwilliger bij Oerol wordt je in een vaste functie en team ingedeeld. Hierdoor heb je de mogelijkheid je teamgenoten beter te leren kennen en met elkaar een fantastische festivaltijd te beleven. Daarnaast heb je hierdoor de hele periode een vast aanspreekpunt, een sub coördinator of subco. Lees onderstaande functieomschrijvingen door en bedenk goed welk team je voorkeur heeft voordat je het aanmeldformulier invult. Wij willen je namelijk graag in het team indelen dat het best bij je past. Het is een hoop informatie per functie maar laat dat je niet afschrikken. We hopen jullie hiermee een zo goed mogelijk beeld te geven van wat de functies inhouden. Subco op- en afbouw (zo 29 mei wo 22 juni) Tijdens de op- en afbouw hebben wij ondersteuning nodig van een subco. Als subco op- en afbouw ben je in ieder geval de hele opbouw en de drie dagen van de afbouw aanwezig. Je helpt de vrijwilligerscoördinatoren bij het verdelen van de klussen in de ochtend en belt de vrijwilligers die niet aanwezig zijn. Daarna ga je in de loop van de dag bij zo veel mogelijk locaties langs waar vrijwilligers aan het opbouwen zijn. Zo hebben we een goed overzicht van de werkzaamheden. Jij zorgt dat alle opbouwvrijwilligers tevreden zijn! Waarom is het leuk? Je bent het aanspreekpunt tijdens de opbouw. Je mag het hele eiland over rijden en gaat bij iedereen even langs. Je hebt nauw contact met de vrijwilligerscoördinatoren. Wat moet je kunnen? Subco op- en afbouw is een vrij hectische functie. Je bent de hele dag druk bezig om alles in de gaten te houden. Het is fijn als je goed overzicht kunt bewaren en stressbestendig bent. Je moet geen telefoonangst hebben en goed met mensen om kunnen gaan. Dat je een rijbewijs hebt is erg belangrijk! Let op: bij deze functie is het belangrijk dat je je CV naar ons toestuurt - Klussen uitdelen - Vrijwilligers nabellen - Langsgaan bij alle opbouwplekken - Eetbonnen uitdelen - In contact staan met vrijwilligerscoördinatoren over wijzigingen - Overleggen met de productiecoördinatoren over de opbouwklussen. Als subco op- en afbouw dien je in ieder geval tijdens de gehele op- en afbouw van het festival aanwezig te zijn. Tijdens het festival kun je ervoor kiezen om een andere functie te vervullen of om vrij te zijn.

2 Opbouw en afbouw (ma 30 mei do 9 juni en zo 19 juni - wo 22 juni) Voor het festival zijn er al veel vrijwilligers nodig die mee helpen met het opbouwen van het festival en assisteren bij allerhande opbouwwerkzaamheden. Zodra het festival is afgelopen hebben we weer vrijwilligers nodig die helpen met het afbouwen en opruimen. Geen klus is gek genoeg, en zowel de op- als de afbouw periode is een hele gezellige tijd met echte doorzetters. Hou er rekening mee dat er tijdens de op- en afbouw hard gewerkt moet worden en dat er vaak redelijk zware klussen tussen zitten. Als je denkt dat je dit fysiek niet aan kunt, is het verstandig pas tijdens het festival te komen. Waarom is het leuk? Je werkt in een klein, hecht team en je ziet het festival vanaf het allereerste begin ontstaan. Je werkt nauw samen met theatergroepen en de vrijwilligers- en productieafdelingen van het festiva, waardoor je als geen ander een unieke kijk achter de schermen krijgt. Wat moet je kunnen? Voor deze functie zijn enthousiasme, creativiteit en een gezonde werklust gewenst. Omdat het werk soms best zwaar kan zijn, is een goed paar spierballen en een flinke dosis doorzettingsvermogen een pré. - Decor opbouwen - Tribunes plaatsen - Hekken plaatsen - Tenten opzetten - Bordjes schilderen - Laden en lossen - Opruimen De opbouw start vanaf maandag 30 mei. Het is belangrijk dat je tussen de start van de opbouw en de start van het festival (10 juni) voldoende beschikbaar bent om te komen helpen. De afbouw begint al op zondag 19 juni. De eerste paar dagen van de afbouw (19, 20 en 21 juni) hebben we vooral hulp nodig.

3 Campinghost (ma 30 mei 22 juni) Al onze vrijwilligers slapen op een van onze zes campings. Om het verblijf van al deze vrijwilligers in goede banen te leiden hebben wij een host nodig. Als host fungeer jij als aanspreekpunt voor zowel de vrijwilligers als de medewerkers van de camping. Je zorgt dat je iedereen bij aankomst opvangt zodat ze zich meteen thuis voelen op de camping. Wanneer vrijwilligers voor overlast zorgen, vragen wij aan jou om dit eerst zelf op te lossen. Lukt dit niet, dan zijn de vrijwilligerscoördinatoren er uiteraard om je bij te staan en het probleem te helpen oplossen, we hebben jou wel nodig om het te signaleren. Waarom is het leuk? Je hebt geen vaste werktijden. Je zult vlak voor en aan het begin van het festival veel gebeld worden maar tegen het einde van het festival heeft iedereen zijn plekje wel gevonden. Je ontmoet ontzettend veel vrijwilligers en het is jouw taak om gezellig met iedereen te kletsen en ze wegwijs te maken. Wat moet je kunnen? Campinghost is een verantwoordelijke functie. Je zult altijd bereikbaar moeten zijn en het is belangrijk dat je streng kan zijn. Je zult vrijwilligers op hun gedrag aan moeten spreken, terwijl je daarnaast de sfeer op de camping gezellig houdt. - Vrijwilligers opvangen - Aanspreekpunt camping - Aanspreekpunt vrijwilligerscoördinatie - Problemen op de camping oplossen Als campinghost verwachten we dat je een lange periode op de camping aanwezig bent. Je bent er wanneer de eerste vrijwilligers aankomen en zwaait ze aan het einde van het festival ook weer uit. Vrijwilligersbalie (zo 5 juni do 16 juni) Alle vrijwilligers moeten zich, wanneer ze op het eiland aankomen, eerst melden bij de vrijwilligersbalie. Daar leveren ze een kopie van hun paspoort in, ondertekenen ze het vrijwilligerscontract ontvangen de vrijwilligers hun medewerkersbandje (jij checkt de leeftijd van de vrijwilliger) en krijgen ze alle spullen waar ze recht op hebben (een tasje, een T-shirt, kortingskaart, etc.). Als vrijwilligersbalie-medewerker ben je de directe verlengarm van de vrijwilligerscoördinatoren. Waarom is het leuk? Omdat je veel contact hebt met de vrijwilligerscoördinatoren en de rest van de organisatie van Oerol. Daarnaast ontmoet je alle vrijwilligers. Soms is het erg druk en moet je hard doorwerken, maar er is vaak genoeg tijd om te kletsen. Wat moet je kunnen? Je bent sociaal, kan snel werken en kan soms ook streng zijn. Je houdt de balie netjes en opgeruimd. - Vrijwilligers ontvangen - Contracten laten ondertekenen - Lijsten bijhouden - Shirtjes uitdelen

4 De vrijwilligersbalie gaat op maandag 6 juni open. Op zondag 5 juni gaan we de vrijwilligersbalie inrichten en ordenen. Het is fijn als je daarbij aanwezig kan zijn. Omdat het tijd kost om ingewerkt te worden, willen we graag vrijwilligers die tot en met 16 juni beschikbaar zijn. PAP-balie, oftewel Pers-, Artiesten en Professionals balie (zo 5 juni zo 19 juni) Enkele dagen voor het festival opent de PAP-balie. Pers, artiesten en professionals (PAP) komen zich hier melden en ontvangen informatie over het eiland, het festival, speeltijden en verblijf. Daarnaast krijgen ze hier festivalbandjes, campingkaarten en eetbonnen. Waarom is het leuk? Je krijgt bij deze functie méér dan bij andere functies een leuke blik achter de schermen van het festival. Je werkt nauw samen met de medewerkers van kantoor en de gasten van het festival. Wat moet je kunnen? Voor de gasten ben jij het gezicht van het festival, je dient dan ook een gastvrije instelling te hebben.. De vrijwilligers bij deze balie moeten het eiland en/of het festival kennen en een aardig woordje Engels spreken. Een extra taal is helemaal mooi meegenomen. We gaan er vanuit dat je je vriendelijk opstelt en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen. Bij de balie staat de centrale telefoon, dus het is een pré als je over telefoonkwaliteiten beschikt. Het kan er bij de balie behoorlijk hectisch aan toe gaan, dus zoeken we mensen die het hoofd koel kunnen houden en stressbestendig zijn. - Ontvangen van en informatie verstrekken aan pers, artiesten en professionals - Aannemen van de telefoon - Informatie verstrekken aan gasten - Informatiepakketten maken voor pers, artiesten en professionals - Ondersteunen van het Oerol team op kantoor - Digitale nieuwsberichten verwerken en krantenknipsels digitaliseren de PAP-balie is open vanaf maandag 6 juni tot en met 2 dagen na het festival. In de aanloop naar het festival en in het eerste weekend is het erg druk. Je moet gedurende deze periode in ieder geval acht dagen kunnen komen helpen.

5 Chauffeurs (ma 6 juni wo 22 juni) Voor, tijdens en na het festival moeten er enorme hoeveelheden mensen en goederen over het eiland worden vervoerd. Oerol zoekt mensen die het leuk vinden als chauffeur voor het festival te werken. Waarom is het leuk? Als chauffeur bij Oerol ontmoet je de meest uiteenlopende mensen en kom je op veel bijzondere plekken. Wat moet je kunnen? Je moet minimaal 3 jaar je rijbewijs hebben, goed kunnen rijden en de weg kennen op het eiland. Van Arjen s Dune tot Doodemanskisten, en van het Meertje van Hee tot het Hoornse bos. Daarnaast is het prettig als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en geduldig bent. Erg belangrijk: het komt vaak voor dat je ook spullen moet in- en uitladen. Het is dus belangrijk dat je fysiek fit bent en een sterk paar schouders kan zeker van pas komen. - Gasten ophalen van de haven - Laden en lossen van de busjes en auto s - Snel inspringen op nieuwe klussen De drukte start op maandag 6 juni. Het is erg fijn als je de dag ervoor op het eiland kunt zijn. Voor deze functie geldt dat een beschikbaarheid van 7 dagen of meer een pré is. Kaartverkoop (wo 8 juni zo 19 juni) Op het centrale festivalterrein Westerkeyn worden de kaarten voor alle voorstellingen verkocht. Dit jaar hebben we voor het eerst ook doorlopende kaartverkoop op West. Je verkoopt kaarten, maar je zorgt er ook voor dat de lange rijen bezoekers de juiste informatie krijgen en er een gezellige sfeer heerst. Daarnaast kun je ingezet worden voor de verkoop van entreebandjes op diverse plekken, zoals op de haven waar je meteen de bezoekers kunt verwelkomen vanaf de boot. Waarom is het leuk? Je hebt veel contact met het publiek, je weet welke voorstellingen populair zijn (en weet dus welke voorstelling je nog moet zien) en maakt onderdeel uit van een ontzettend gezellig team. Daar komt bij dat het een behoorlijk afwisselende functie is. Wat moet je kunnen? Als kassamedewerker is het belangrijk dat je goed met een computer overweg kunt. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je secuur werkt en een klantvriendelijke houding hebt. Voorafgaand aan het festival zal er een instructiebijeenkomst plaatvinden, zodat je weet hoe het kaartverkoopsysteem werkt en goed voorbereid aan de slag gaat. - Info verschaffen over voorstellingen - Voorstellingskaarten verkopen - Werken met kaartverkoopcomputersysteem - Kassa rij coördineren en sfeer maken - Entreebandjes verkopen De kassa en de verkooppunten van de entreebandjes zijn open van s ochtends vroeg tot s avonds laat en beginnen al op de woensdag (8 juni) voor het festival. In verband met het inwerken in het kaartverkoopsysteem en uitleg van de regels die bij het verkopen van kaarten komen kijken zijn we voor deze ploeg vooral op zoek naar mensen die zo lang mogelijk kunnen komen helpen.

6 Subcoördinator (do 9 juni zo 19 juni) Als Subcoördinator heb je de meest verantwoordelijke functie van alle vrijwilligers. Je krijgt de coördinatie over een groep vrijwilligers waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent. Je zorgt dat je voorafgaand aan het festival met alle leden van je team telefonisch contact hebt opgenomen. Tijdens het festival organiseer je elke dag een bijeenkomst en verzorg je leuke teamuitjes. Daarnaast woon je elke dag een vergadering bij met een van de vrijwilligerscoördinatoren. Subco s van de vaste teams maken van te voren een rooster en houden tijdens het festival de roosterwijzigingen bij. Een subco van een varia team krijgt de roosters pas tijdens het festival en communiceert de indeling ter plekke aan de vrijwilligers. Waarom is het leuk? Je hebt een groep vrijwilligers onder je hoede waar jij verantwoordelijk voor bent (aansturen/begeleiden/motiveren etc.) en als kers op de taart mag je leuke uitjes bedenken. Je hebt veel contact met de organisatie en je kunt er veel van leren. Wat moet je kunnen? Dit is een verantwoordelijke functie. Je bent sociaal en moet het leuk vinden om vrijwilligers aan te sturen. Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent oplossingsgericht en houdt van een uitdaging. Let op: bij deze functie is het belangrijk dat je je CV naar ons toestuurt (vrijwilligers@oerol.nl) - Roosters maken - Vergaderingen bijwonen - Vrijwilligers aansturen - Overzicht behouden - Sfeer maken Als je als subco aan de slag wil, moet je uiterlijk op donderdag 9 juni op het eiland aanwezig zijn. Die avond is de eerste vergadering met de vrijwilligerscoördinatoren. Je zult tot minimaal maandag 20 juni beschikbaar moeten zijn.

7 Programmamaker Oerol Café (do 9 juni za 18 juni) Het Oerol Café is de plek waar vrijwilligers, medewerkers en artiesten kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens het festival zijn er een aantal momenten waarop er een programma speciaal voor vrijwilligers wordt georganiseerd. Als programmamaker Oerol Café bedenk jij van te voren in samenwerking met de vrijwilligerscoördinatoren een aantal leuke activiteiten voor onze vrijwilligers. Spelletjes, pubquiz, danslessen, bingomiddag, theater- of muziekoptreden, je mag alles bedenken. Tijdens het festival zorg jij ervoor dat alles klaar staat voor deze activiteiten. Ook zorg je dat je dit programma op een leuke en goeie manier promoot onder de vrijwilligers. Waarom is het leuk? Je kunt in deze functie je creativiteit kwijt. Je werkt nauw samen met de vrijwilligerscoördinatoren en de barhoofden van het Oerol Café. Daarnaast ben jij degene die voor een gezellige sfeer zorgt en een passend programma neerzet. Wat moet je kunnen? Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het bedenken en uitvoeren van evenementen of activiteiten. Als je een beetje overweg kunt met techniek is dat een pré. Je bent erg sociaal en je bent goed in het enthousiasmeren en samenbrengen van mensen. Je zorgt voor een zo gevarieerd mogelijk programma zodat het Oerol Café toegankelijk is voor iedereen. Let op: bij deze functie is het belangrijk dat je je CV naar ons toestuurt (vrijwilligers@oerol.nl) - Programma bedenken - Benodigdheden verzamelen en klaarzetten - Contact houden met de vrijwilligerscoördinatoren en de barhoofden van het Oerol Café - Programma onder vrijwilligers promoten In overleg met de vrijwilligerscoördinatoren worden de verschillende activiteiten ingepland. Er hoeft niet elke dag programmering te zijn, maar je dient wel de hele periode van het festival aanwezig te zijn. Team Harlingen (do 9 juni zo 19 juni) Op Harlingen Haven worden dit jaar weer alle bezoekers van het festival verwelkomd. De bezoekers kunnen daar al voordat ze de boot op gaan hun entreebandje ophalen. Als medewerker Team Harlingen sta je bezoekers te woord en geef je hen informatie over het festival en het eiland. Je hoeft maar 4 dagen te werken om een gouden held status te verdienen. Je verblijft in Harlingen in een huisje? samen met je collega s. De overige dagen kun je lekker op Terschelling van het festival genieten.

8 Waarom is het leuk? Je bent het allereerste Oerol gezicht dat mensen te zien krijgen. Het festival begint eigenlijk al in Harlingen. Nadat je jouw 4 diensten hebt gewerkt, ben je vrij om van het festival te genieten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de eerste vier dagen van het festival in Harlingen te verblijven en daarna het eiland te bezoeken. Of juist andersom. Ideale combinatie voor wie gewoon een paar dagen hard wil werken om zich daarna zonder plichten het festival in wil storten. Wat moet je kunnen? Om hier aan de slag te gaan is het belangrijk dat je een vrolijke en klantvriendelijke uitstraling hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je secuur werkt en is het handig als je het festival en/of het eiland al kent. - omdoen van entreebandjes - publiek voorzien van informatie De balie in Harlingen is open van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 18 juni. Informatieteam (do 9 juni zo 19 juni) Weet jij een antwoord op (bijna) alle vragen? Help dolende Oerol-bezoekers op weg naar de juiste camping, theaterlocatie of muziekpodia. Jij kunt bezoekers verwijzen naar de mooiste plekjes via de expeditie-projecten en vertelt ze over de leukste programmering in de kroegen en restaurants. Oftewel: jij bent de ultieme vraagbaak! Waarom is het leuk? Je werkt altijd op gezellige locaties en komt op een leuke manier met publiek in contact. Jij bent degene die het publiek en de gasten alle ins en outs van het festival en het eiland kunt bijbrengen. Wat moet je kunnen? Voor het info team zijn we op zoek naar spontane mensen die hun weg op het eiland en/of het festival kennen, nieuwsgierig zijn naar de Oerol programmering en communicatief vaardig zijn. - Informatie verschaffen over het festival en het eiland (o.a. bustijden, locaties en campings) - Bezoekers publiciteitsmateriaal over voorstellingen en de expeditie-projecten verschaffen - Potentiële Vrienden van Oerol informeren over wat vriend van Oerol zijn, inhoudt. De informatie punten zijn de gehele dag geopend en gaanop donderdag 9 juni open als de eerste bezoekers het eiland opkomen. Je moet in de festival periode in ieder geval 7 dagen en (daarvan tenminste) 1 volledig weekend beschikbaar zijn.

9 Barwerk (vr 10 juni zo 19 juni) Tijdens het festival worden er op de festivalterreinen (festivalhart Westerkeyn en De Betonning) Oerol-barren gebouwd. Als barmedewerker zal je biertjes tappen, wijntjes schenken en alles wat daar bij komt kijken. Er wordt ook van je verwacht dat je de gasten op het terras kan serveren. Elke vrijwilliger die achter de bar terecht komt krijgt een tapcursus. Waarom is het leuk? Achter de bar moet je hard werken, maar je staat samen met een kleine ploeg collega s op de gezelligste plekken van het festival. Wat moet je kunnen? Voor deze functie moet je enige bar ervaring hebben. Daarnaast moet je goed met gasten om kunnen gaan en is het belangrijk dat je met kassa s om kunt gaan en voor hoofdrekenen een voldoende scoort! Het is een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Tappen van biertjes - Serveren van drankjes - Schoonmaakwerkzaamheden - Glazen halen - Terras onderhouden De barren zijn gedurende de hele festivalperiode open, we kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken. De Koffiebar & koffiehuisje (vr 10 juni za 18 juni) Op de Westerkeyn: de koffiebar & koffiehuisje. Hier kunnen de gasten terecht voor een heerlijk kopje koffie. Iedereen die bij de koffiebar of het koffiehuisje van de Vaste Gasten gaat werken krijgt eerst een baristacursus op donderdag 09 juni. Het is een pré dat je ervaring hebt als barista. Het is namelijk vaak erg druk bij de koffiebar. Waarom is het leuk? Je werkt hier op een gezellige plek en in een ontzettend leuk team. Wat moet je kunnen? Als jij ervaring hebt als barista zouden we je erg graag bij de koffiebar hebben staan. Verder is het belangrijk dat je gastvrij en klantvriendelijk bent. - Koffie bereiden - Bezoekers serveren - Schoonmaak werkzaamheden - Terras onderhouden De koffiebar en het koffiehuisje zijn gedurende de hele festivalperiode open (tot zondag 19 juni). We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken. Het zal vooral druk zijn in de ochtend en na diner tijd.

10 Speciaal bierenbar (do 9 juni zo 19 juni) Op beide festival locaties zijn er speciaal bierenbarren. Als je van bier houdt en er verstand van hebt, is dit de juiste functie voor jou. Je krijgt voor aanvang van het festival een cursus over de verschillende bieren die geschonken worden. Zo kun je de bezoekers goed inlichten. Waarom is het leuk? Je leert veel over verschillende bieren. Daarnaast kun je met de bezoekers praten over deze (nieuw aangeleerde) kennis. Wat moet je kunnen? Je hebt een groot voordeel als je al een beetje verstand hebt van speciaal bier. Zo niet, is het belangrijk dat je er graag over wil leren. Je moet leuk kunnen vertellen en sociaal zijn. Je moet minimaal 18 jaar zijn. - Bieren schenken - Informatie geven over speciaal biertjes - Glazen spoelen - Bedienen De speciaal bierenbar is gedurende het hele festival open. Je bent de hele periode hard nodig, maar de piek ligt in de avond. Let op: als je een sterke voorkeur hebt voor een van de twee locaties (Westerkeyn of Betonning) is het belangrijk dat je dat bij de opmerkingen aangeeft. Wijnbar (do 9 juni zo 19 juni) Zowel op Westerkeyn als op de Betonning is een wijnbar. Hier worden verschillende lekkere wijnen geschonken. Als je hier achter de bar staat is het belangrijk dat je iets over deze wijnen kan vertellen. Voorafgaand aan het festival krijg je een cursus waarbij je meer over onze wijnen leert. Perfect dus voor aspirant sommeliers. Waarom is het leuk? Je leert veel over wijn en kunt de bezoekers advies geven over hun wijnkeuze. Je werkt met een redelijk klein team op een van de gezellige festivalterreinen. Wat moet je kunnen? Het is een pré als je al iets van wijn afweet, maar niet noodzakelijk. Het is vooral belangrijk dat je een goed verhaal kunt overbrengen, sociaal bent en de ambitie hebt om meer over wijn te leren. Je moet minimaal 18 jaar zijn. - Wijn schenken - Glazen spoelen - Informatie geven over wijn - Glazen poleren - Serveren De wijnbar is het hele festival open, je bent dus het hele festival hard nodig. Let op: als je een sterke voorkeur hebt voor een van de twee locaties (Westerkeyn of Betonning) is het belangrijk dat je dat bij de opmerkingen aangeeft.

11 De Vaste Gasten (do 9 juni zo 19 juni) De Vaste Gasten is een restaurant dat gevestigd is op de Westerkeyn (het festivalhart gelegen in Midsland). Je draait mee binnen een klein team medewerkers. Waarom is het leuk? De medewerkers van De Vaste Gasten vormen een klein team waardoor je een hechte band krijgt met je collega s. Wat moet je kunnen? Je moet enige horeca-ervaring hebben!! Daarnaast kan het tijdens de piekuren behoorlijk druk zijn. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen kun je dus goed gebruiken! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Assisteren bij voorbereiding - Opscheppen en uitserveren van eten - Bediening van publiek - Barwerkzaamheden - Afwassen De Vaste Gasten is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) beschikbaar te zijn. Catering West (do 9 juni zo 19 juni) Op het festivalterrein De Betonning op West is dit jaar 1 eetgelegenheid van Oerol te vinden. Waarom is het leuk? Je kunt in deze functie je horeca/ catering capaciteiten optimaal inzetten. Het is gevarieerd werk en je werkt op een mooie locatie aan de zee. Wat moet je kunnen? Het is van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Aangezien je met eten werkt stellen we catering ervaring zeer op prijs! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Assisteren bij voorbereiding eten - Opscheppen en uitserveren van eten - Bediening van publiek - Afwassen - Bijhouden van terras - Eventueel barwerkzaamheden De Betonning is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) beschikbaar te zijn.

12 One for the Road: Back (do 9 juni zo 19 juni) De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. De catering wordt verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Oerol verzorgt dagelijks de catering voor ongeveer tot personen. Bij Back werk je voornamelijk aan deze artiesten- /medewerkerskant. Waarom is het leuk? Je kunt in deze functie je Oerol collega s en artiesten ontzettend blij maken met lekkere maaltijden. Je krijgt een unieke blik in een grote keuken en werkt in een super gezellig team. Wat moet je kunnen? Bij Back is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we catering ervaring zeer op prijs! - Serveren van lunch en diner voor medewerkers, gasten en artiesten - Koks helpen met koken, groente snijden, broodjes smeren etc. - Bijhouden van eetzaal - Helpen met de afwas de catering is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) beschikbaar te zijn. One for the Road: Front & Oerol Café (vr 10 juni za 18 juni) De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. De catering wordt voor een deel verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Bij Front werk je aan de publiekskant. Een leuke afwisseling dit jaar is dat je ook ingezet wordt bij het Oerol Café. Dit is de plek waar alle medewerkers, vrijwilligers en artiesten komen om gezellig een drankje te drinken met elkaar. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd. Waarom is het leuk? Je kunt in deze functie je horeca/catering capaciteiten optimaal inzetten en het is afwisselend,omdat je zowel met publiek als met artiesten en medewerkers te maken hebt. Het is gevarieerd werk en een erg gezellig team. Wat moet je kunnen? Het is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de piekmomenten (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we catering ervaring zeer op prijs! Daarnaast is

13 het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent, omdat je ook alcoholische dranken serveert. - Serveren van ontbijt, lunch & diner voor publiek en medewerkers - Bijhouden van terras - Barwerkzaamheden One for the Road en het Oerol Café zijn gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) beschikbaar te zijn. Merchandise (vr 10 juni zo 19 juni) Op een aantal verschillende plekken op het eiland en op de verschillende braderieën wordt Oerol merchandise verkocht. Allerlei artikelen die met Oerol te maken hebben worden hier verkocht, denk hierbij aan kleding, posters, cd's, boekjes, etc.. Tijdens het festival worden deze stands bemand door enthousiaste vrijwilligers die weten hoe ze bezoekers een mooie Oerol-herinnering kunnen verkopen. Waarom is het leuk? Je verkoopt met een klein team de meest enthousiaste Oerol bezoekers leuke herinneringen. Jij bent degene die de koper erg blij maakt met dat ene mooie shirt! Wat moet je kunnen? Om bij de merchandise aan de slag te gaan moet je secuur kunnen werken en goed met geld en kassasystemen overweg kunnen. Daarnaast zijn een vriendelijke uitstraling en een goede verkoop mentaliteit natuurlijk erg belangrijk. - Verkopen van merchandise - Voorraad bijhouden - Verantwoordelijkheid nemen voor kassa en geld - Verkooppraatjes houden - Aantrekkelijk uitstallen van merchandise De merchandise winkels zijn tijdens het festival dagelijks de hele dag geopend. Druk wordt het als iedereen weer terug naar Harlingen vertrekt en een Oerol souvenir mee wil nemen.

14 Varia (vr 10 juni zo 19 juni) Tijdens het festival hebben de varia teams een grote variatie aan klussen, voor een variabel en gevarieerd Oerol. Het belang van de varia teams is dat de randvoorwaarden voor de voorstellingen en de festivalterreinen verzorgd worden. Alle losse klusjes worden door deze teams opgepakt. Er is een hoop te doen en er zijn dan ook ongeveer twaalf varia teams. Waarom is het leuk? De naam zegt het al een beetje; deze functie is verreweg de meest gevarieerde die er is. Je krijg als medewerker van een varia team veel verschillende taken en alle hoeken van het festival te zien, waaronder ook de Expeditie route! Wat moet je kunnen? flexibiliteit is waar het bij deze functie allemaal om draait. Je weet meestal pas op het laatste moment wat je die dag gaat doen en het werk is iedere dag weer anders. Van deze spontaniteit moet je wel houden. Het is ook belangrijk dat je het niet erg vindt om veel te fietsen. Er zijn veel klusjes te doen, dus een variamedewerker zal soms lange dagen maken. - Terreindiensten (backstage bewaken, schoonmaken, ingang controle). - Zorgen dat voorstellingen niet verstoord worden. - Kaartjes controleren en publieksbegeleiding van zowel reguliere voorstellingen als het expeditie programma - Standby zijn op kantoor of invallen bij andere teams De varia teams werken tijdens alle festivaldagen. Het zwaartepunt van de drukte ligt echter in de beide weekenden.

15 Straattheater Tijdens het festival is er een straattheaterprogramma op West Terschelling en in Midsland. De werkzaamheden die behoren bij de begeleiding van het straattheater is het klaarmaken van speelplekken voor de artiesten, begeleiding van de artiesten en het publiek. Je werkt altijd samen in een team met een andere begeleider en de straatcoördinator. Waarom is het leuk? Het is een zeer diverse functie waarin je in direct contact staat met de artiesten en de bezoekers van Oerol. Je bent onderdeel van een vaste groep van vrijwilligers die zich bezig houden met het straattheater. Wat moet je kunnen? Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met het publiek en met de artiesten. Het is prettig als je flexibel bent. - Speelplekken voorbereiden - Publiek te woord staan - Aanspreekpunt artiesten Het straattheaterprogramma is elke dag van 10 t/m 19 juni, tussen 11:00 en 19:00 uur. Je werkt in dit team alleen overdag. Je draait lange diensten, maar hebt wel genoeg pauze tussendoor. Team Westerkeyn & Team Betonning (vr 10 juni zo 19 juni) Oerol heeft twee grote festivalterreinen, Westerkeyn en de Betonning. Hier komen elke dag ontzettend veel bezoekers informatie vragen, van muziek en theater genieten, eten, of drankjes drinken. De terreinen worden ook wel gezien als het hart van het festival. Deze harten moeten natuurlijk goed verzorgd worden. Waarom is het leuk? Je werkt op een ontzettend gezellige en levendige locatie. Je hebt veel contact met de bezoekers en je kan er echt een feestje van maken als je wil. Daarnaast werk je met een hecht team samen op één terrein. Je kunt je deze plek dus helemaal eigen maken. Bovendien werk je in shifts, er zijn dus altijd wel andere vrijwilligers op hetzelfde moment vrij.. Wat moet je kunnen? Je bent sociaal en gezelligen vind het niet erg om een langere tijd achter elkaar hetzelfde werk te doen. Je helpt met het opruimen en ordelijk houden van het terreinen helpt de bezoekers de regels van het terrein te leren kennen. Je zorgt er voor dat er een prettige sfeer heerst.

16 - Fietsenweide bemannen - Entreebandjes controleren - Terrein schoon houden - Assisteren bij allerhande klussen - Ondersteunen van activiteiten op het terrein De festivalterreinen gaan open op de eerste dag van het festival. Je bent dus vanaf vrijdag 10 juni tot en met zondag 19 juni hard nodig. Het is echter het drukst in de beide weekenden. Dagkrant bezorging (vr 10 juni zo 19 juni) Oerol brengt iedere dag een krant uit met daarin het laatste festival nieuws, recensies van voorstellingen en leuke stukjes over en door bezoekers van het festival. Om er voor te zorgen dat deze krant ook gelezen kan worden, hebben we een klein team dat er dagelijks voor zorgt dat er op meerdere locaties kranten beschikbaar zijn. Waarom is het leuk? In deze functie cross je met je auto over het eiland om de krant zo snel mogelijk te kunnen verspreiden. Het meeste werk vindt plaats in de ochtend. Hierdoor heb je in de middag lekker de tijd om van het festival te genieten. Wat moet je kunnen? voor deze functie zoeken we mensen die het hele festival beschikbaar zijn en hun eigen auto mee naar het eiland kunnen/willen nemen (de overtocht van de auto en benzinekosten tijdens het festival worden vergoed door de festival organisatie). Naast het besturen van een auto is het handig dat je de weg weet op het eiland en de verschillende festival locaties kent. - Rondbrengen dagkranten De krant moet elke festivaldag vroeg in de rekken liggen. De rest van de dag kan je lekker van het festival genieten.

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen.

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen. Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken, wordt iedereen ingedeeld in teams.

Nadere informatie

Vrijwilligers functieomschrijvingen

Vrijwilligers functieomschrijvingen Vrijwilligers functieomschrijvingen Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken,

Nadere informatie

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is te groot om alles van dichtbij te zien of te doen, we

Nadere informatie

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Algemene toelichting... 2 Coördinerende functies... 2 Subcoördinator... 2 Lunch subco... 3 Campinghost... 3 Programmamaker Oerol Café... 4 Subco op- en afbouw...

Nadere informatie

Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019

Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019 Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019 Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties waar je je voorkeur aan kunt geven. Er zijn functies waarmee je in aanraking komt met publiek, zoals achter de bar staan of

Nadere informatie

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Dit is een beschrijving van de klussen die je als vrijwilliger van Simmerdeis zo al kunt gaan doen. Bij Simmerdeis kiezen we er bewust voor

Nadere informatie

1. Inleiding Welkom bij Open Monumentendag Amsterdam! Wat is Open Monumentendag Amsterdam? 3

1. Inleiding Welkom bij Open Monumentendag Amsterdam! Wat is Open Monumentendag Amsterdam? 3 Informatie Vrijwilligers 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Welkom bij Open Monumentendag Amsterdam! 3 1.2 Wat is Open Monumentendag Amsterdam? 3 2. Werken als vrijwilliger tijdens Open Monumentendag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken?

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? 229 229 HOOFDSTUK 14 En wat doe jij? WOORDEN 1 Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? baan werk zoeken 1 sollicitant 2 contract 3 uitzendbureau 4 vergadering 5 cv 2 Wat hoort bij elkaar?

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda Functieprofielen Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo Groenhovenbad, Gouda 21 tot en met 28 maart 2016 Word ook vrijwilliger tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo in Gouda! Van maandag

Nadere informatie

Functieomschrijving Barmanager (ft)

Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving: De barmanager (BM) is, onder supervisie van de floormanager, verantwoordelijk voor de juiste organisatie achter de bar. De BM geeft sturing aan

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Vrijwilligers Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Gastvrij Het Catharina Ziekenhuis heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk http://www.edusom.nl Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Les 11. Herhaling Inleiding Deze les is een herhalingsles van de vier gesprekken van les 7 tot en met 10. Wat leert u in deze les? Vragen

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS Augustus 2016 Bardienst medewerkers informatie. Voorkomende activiteiten per dag: Maandag: Maandag is er iemand nodig die de limonade klaar zet en

Nadere informatie

Iedereen heeft een verhaal

Iedereen heeft een verhaal informatie voor jongeren Iedereen heeft een verhaal > Goed om te weten als je tijdelijk naar JJC gaat Iedereen heeft een eigen verhaal. Veel verhalen gaan over waarom het niet allemaal gelopen is zoals

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Net zoals ieder ander festival berust Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Explorers. Begeleiding. Explorerraad

Explorers. Begeleiding. Explorerraad Explorers De oudste leden van de Graaf Ottogroep zijn lid van het speltak Explorers. Explorers zijn zelfstandige, creatieve, gezellige en nieuwsgierige jongeren die niet bang zijn iets vreemds uit te proberen.

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP WONEN IN EEN BEHANDELGROEP Open behandelgroep Informatie voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen Voor wie? In een open behandelgroep wonen kinderen en jongeren in de leeftijd

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk

Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Herhalingsles van het thema Op zoek naar werk Lesbrief 11. Herhaling Inleiding Deze les is een herhalingsles van de vier gesprekken van het thema. Wat leert u in deze les? Vragen naar werk. Je voorstellen.

Nadere informatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het OMWONENDE BRIEF Aan de omwonende aan het Noordplein Bruisende Park aan de Rotte Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 Bezoekadres Postadres Website E-mail Inlichtingen Telefoon Datum Eudokiaplein 35 3037

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t.

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Werken in het horecabedrijf

Werken in het horecabedrijf 07186-1 werken in horeca 13-12-2007 08:44 Pagina 1 werkproces 1 Werken in het horecabedrijf Functioneren in het Horecabedrijf Wat laat je zien? Je werkt volgens de regels van het bedrijf Je kunt omgaan

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4 In deze FAQ vind je: - Hoe kun je een entreebewijs kopen? - Hoe is het eiland te bereiken? - Hoe is het geregeld met het vervoer op het eiland? - Waar zijn slaapplekken te vinden? - Waar zijn de speeltijden

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

WE GAAN NAAR DENEMARKEN!

WE GAAN NAAR DENEMARKEN! WE GAAN NAAR DENEMARKEN! We gaan weer naar Fanø, naar hetzelfde huisje als vorig jaar! We vertrekken op zaterdag 28 april, om ongeveer 8:00 uur. We rijden terug op zaterdag 5 mei. Zaterdag 28 april Zondag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN Eerste hulp bij Online daten Je hebt de stap gezet om te gaan online daten, spannend! Het lijkt allemaal erg simpel. En dat is het ook! Met een klein beetje hulp heb jij

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de schoonmaak of bij een autobedrijf. Of een stage in een verzorgingshuis.

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Competentiescan Klant exemplaar

Competentiescan Klant exemplaar Naam klant: Geboortedatum: Datum rapportage: Naam begeleider: Competentiescan Klant exemplaar Dit project wordt mede gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds www.werkeenzorgminder.nl Instructie invullen

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Praktijk Sterre Groenendijk Je bent welkom om dit ebook naar anderen te sturen, mits je het in zijn geheel stuurt

Nadere informatie

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Horeca Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Veel jongeren gaan na het stappen nog even een fastservicezaak binnen om de maag te vullen met een broodje of een stuk pizza. Als er iets te

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit.

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Goed, duidelijke manier van les geven Goed en zinvol. Goed

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl PBN Teamtraining Voor alles wat een team succesvol maakt Grote groepen mensen leren samenwerken, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen en op een bijzondere locatie. Praktisch bezig

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Zoals elk festival betrouwt Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter beeld

Nadere informatie

Beste SPRINT-leden, Graag informeren we je in dit bericht over de start van de vrijwilligerswerving voor de EK Atletiek Amsterdam 2016.

Beste SPRINT-leden, Graag informeren we je in dit bericht over de start van de vrijwilligerswerving voor de EK Atletiek Amsterdam 2016. Beste SPRINT-leden, Graag informeren we je in dit bericht over de start van de vrijwilligerswerving voor de EK Atletiek Amsterdam 2016. Vanaf juli t/m december 2015 werft de Atletiekunie in totaal maar

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie