Vrijwilligers functieomschrijvingen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijwilligers functieomschrijvingen"

Transcriptie

1 Vrijwilligers functieomschrijvingen Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken, wordt iedereen ingedeeld in teams. Hierdoor heb je de mogelijkheid je teamgenoten beter te leren kennen en met elkaar een fantastische festivaltijd te beleven. We hebben een aantal vaste teams, zoals op- en afbouw, kaartverkoop, barteams enz. Daarnaast hebben we de variateams, die tijdens het festival over het hele eiland allerlei verschillende werkzaamheden uitvoeren. Het is een hoop informatie per functie maar laat dat je niet afschrikken. We hopen jullie hiermee een zo goed mogelijk beeld te geven van wat we van onze vrijwilligers verwachten. Er zijn dit jaar een aantal functies vernieuwd, onder andere Team Betonning/GS, Team Westerkeyn, de Koffiebar en Vaste Gasten (i.p.v. La Gitana). Maar de meest opvallende is waarschijnlijk het vrijwilligershonk, deze hebben we er dit jaar tijdelijk even niet als keuze bij gezet. Dit komt omdat we bezig zijn met een aantal hervormingen. We weten nog niet precies wat de uitkomst zal zijn, maar het plan is om een plek te creëren voor iedereen, dus zowel voor vrijwilligers als voor artiesten en medewerkers. Dit om hopelijk meer samenhorigheid te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken voelt bij de organisatie. We zijn binnen de organisatie nog druk aan het nadenken over de invulling hiervan. Wanneer we meer weten horen jullie dit natuurlijk meteen. Voorafgaand en na het festival: Opbouw en afbouw (1 juni - 11 juni en 21 juni - 24 juni) Ten eerste zijn er vrijwilligers nodig die mee helpen met het opbouwen en afbouwen van het festival en assisteren bij allerhande opbouwwerkzaamheden. Geen klus is gek genoeg, en zowel de op- als de afbouw periode is een hele gezellige tijd met echte doorzetters. Hou er rekening mee dat er tijdens de op- en afbouw hard gewerkt moet worden, en dat er vaak redelijk zware klussen tussen zitten. Als je denkt dat je dit fysiek niet aan kunt, is het verstandig pas tijdens het festival te komen. Is leuk omdat: Je werkt in een klein, hecht team en je ziet het festival vanaf het allereerste begin ontstaan. Je werkt nauw samen met theatergroepen en de vrijwilligers- en productieafdelingen van het festival, waardoor je als geen ander een unieke kijk achter de schermen krijgt. Wat je moet kunnen: Voor deze functie zijn enthousiasme, creativiteit, en een gezonde werklust gewenst. Omdat het werkt soms best zwaar kan zijn, is een goed paar spierballen en een flinke dosis doorzettingsvermogen een pre. - Decor opbouwen - Tribunes plaatsen - Hekken plaatsen - Tenten opzetten - Bordjes schilderen - Laden en lossen - Opruimen

2 Wanneer je het hardst nodig bent: De opbouw start vanaf maandag 1 juni. Het is belangrijk dat je tussen de start van de opbouw en de start van het festival voldoende beschikbaar bent om te komen helpen. De afbouw begint al op zondag 21 juni. Tijdens het festival: Kaartverkoop (wo 10 juni zo 21 juni) Op het centrale festivalterrein Westerkeyn worden de kaarten voor alle voorstellingen verkocht. Je verkoopt kaarten, maar je zorgt er ook voor dat de lange rijen bezoekers de juiste informatie krijgen en er een gezellige sfeer heerst. Daarnaast kun je ingezet worden voor de verkoop van entreebandjes op diverse plekken, zoals op de haven waar je meteen de bezoekers kunt verwelkomen vanaf de boot. Is leuk omdat: je veel contact hebt met het publiek, je weet welke voorstellingen populair zijn (en dus weet je welke voorstelling je nog moet zien) en onderdeel uitmaakt van een ontzettend gezellig team. Daar komt bij dat het een behoorlijk afwisselende functie is. Wat je moet kunnen: als kassamedewerker is het belangrijk dat je goed met een computer overweg kunt. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je secuur werkt en een klantvriendelijke houding hebt. Voorafgaand aan het festival zal er een instructiebijeenkomst aan de wal plaatvinden, zodat je weet hoe het kaartverkoopsysteem werkt en goed voorbereid aan de slag gaat. Let op: we werken dit jaar met een nieuw kaartverkoopsysteem. Het bijwonen van de training is dus nog belangrijker dan vorige jaren! - Info verschaffen over voorstellingen - Voorstellingskaarten verkopen - Werken met kaartverkoopcomputersysteem - Kassa rij coördineren en sfeer maken - Toegangsbewijzen Westerkeyn controleren - Entreebandjes verkopen Wanneer je het hardst nodig bent: de kassa is open van s ochtends vroeg tot s avonds laat en begint al op de woensdag (10 juni) voor het festival. In verband met het inwerken in het kaartverkoop systeem en uitleg van de regels die bij het verkopen van kaarten komen kijken zijn we voor deze ploeg vooral op zoek naar mensen die zo lang mogelijk kunnen komen helpen. Liefst acht dagen of meer, zodat het kassateam een goed ingespeeld team kan worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen. Op de laatste zondag van het festival is de kassa niet meer open. Het dan de bedoeling dat je als kassamedewerker helpt met de afbouw. Neem dit mee in je planning!

3 Team Harlingen (do 11 juni zo 21 juni) Op Harlingen Haven worden dit jaar weer alle bezoekers van het festival verwelkomd. De bezoekers kunnen daar al voordat ze de boot op gaan hun entreebandje ophalen. Als medewerker Team Harlingen sta je bezoekers te woord, en geef je de bezoekers informatie over het festival en het eiland. Is leuk omdat: je het allereerste Oerol gezicht bent dat mensen te zien krijgen. Het festival begint eigenlijk al in Harlingen. Daarnaast ben je, wanneer je voor of na je werk op het eiland bent, vrij. Daardoor heb je alle tijd om van het festival en de voorstellingen te genieten. Wat je moet kunnen: om hier aan de slag te gaan is het belangrijk dat je een vrolijke en klantvriendelijke uitstraling hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je secuur werkt en is het handig als je het festival en/of het eiland al kent. - omdoen van entreebandjes - publiek voorzien van informatie Wanneer je het hardst nodig bent: de balie in Harlingen is het gehele festival open. Omdat je in deze functie de eerste paar dagen wat verder van het festival afstaat hoef je hier wat korter te werken. Gedurende de periode dat de balie open is moet je tenminste 4 dagen beschikbaar zijn en heb je recht op dezelfde vergoeding als alle andere Gouden Helden. Je verblijft in Harlingen op de camping samen met je collega s. De andere dagen kun je lekker op Terschelling van het festival genieten, zonder verdere verplichtingen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de eerste 4 dagen van het festival in Harlingen te verblijven en daarna het eiland te bezoeken. Of juist andersom. Ideale combinatie voor wie gewoon een paar dagen hard wil werken om zich daarna zonder plichten het festival in wil storten.

4 Informatieteam (do 11 juni zo 21 juni) Weet jij een antwoord op (bijna) alle vragen? Help dolende Oerol-bezoekers op weg naar de juiste camping, theaterlocatie of muziekpodia. Jij kunt bezoekers verwijzen naar de mooiste plekjes via de expeditie-projecten en vertelt ze over de leukste programmering in de kroegen en restaurants. Oftewel: jij bent de ultieme vraagbaak! Is leuk omdat: je altijd op gezellige locaties werkt en op een leuke manier met publiek in contact komt. Jij bent degene die het publiek en de gasten alle ins en outs van het festival en het eiland kunt bijbrengen. Wat je moet kunnen: Voor het info team zijn we op zoek naar spontane mensen die hun weg op het eiland en/of het festival kennen, nieuwsgierig zijn naar de Oerol programmering en communicatief vaardig zijn. - Informatie verschaffen over het festival en het eiland (o.a. bustijden, locaties en campings) - Bezoekers publiciteitsmateriaal over voorstellingen en de expeditie-projecten verschaffen - Potentiële Vrienden van Oerol informeren over wat vriend van Oerol zijn inhoud. Wanneer je het hardst nodig bent: de informatie punten zijn de gehele dag geopend en beginnen een dag voor het festival, op donderdag 11 juni, als de eerste bezoekers het eiland opkomen. Je moet in de festival periode dus in ieder geval 7 dagen en (daarvan tenminste) 1 volledig weekend beschikbaar zijn.

5 Barwerk (vr 12 juni za 20 juni) Tijdens het festival worden er op de festivalterreinen (festivalhart Westerkeyn en De Betonning/ GS) Oerol-barren gebouwd. Als bar medewerker zal je biertjes tappen, wijntjes schenken en alles wat daar bij komt kijken. Er wordt ook van je verwacht dat je af en toe de gasten op het terras kan serveren. Elke vrijwilliger die achter de bar terecht komt krijgt een tapcursus. Is leuk omdat: achter de bar moet je hard werken, maar je staat samen met een kleine ploeg collega s op de vaak gezelligste plekken van het festival. Wat je moet kunnen: voor deze functie is het fijn om bar ervaring te hebben. Daarnaast vinden we het natuurlijk fijn als je goed met gasten om kunt gaan en voor hoofdrekenen een voldoende scoort! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Tappen van biertjes - Serveren van drankjes - Schoonmaakwerkzaamheden - Glazen halen - Terras onderhouden Wanneer je het hardst nodig bent: de barren zijn gedurende de hele festivalperiode open, we kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken.

6 De Koffiebar (vr 12 juni za 20 juni) Nieuw op de Westerkeyn dit jaar: de koffiebar. Hier kunnen de gasten terecht voor een heerlijk kopje koffie. De koffiebar zit in dezelfde tent als de speciale bierenbar, dus het zou kunnen dat je af en toe ook daar wordt ingezet. Iedereen die bij de koffiebar gaat werken krijgt eerst een baristacursus op de donderdag voor het festival. Is leuk omdat: Je leert hier om koffie te zetten als een echte barista! Ook werk je op een gezellige plek en in een leuk team. Wat je moet kunnen: Als jij al ervaring hebt met het zetten van koffie is dat een pre. Het is niet noodzakelijk, maar je moet het wel leuk vinden om het te leren. Verder is het belangrijk dat je gastvrij en vriendelijk bent. - Koffie zetten - Bezoekers serveren - Schoonmaak werkzaamheden - Terras onderhouden Wanneer je het hardst nodig bent: de koffiebar is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken. Bij de koffiebar zal het vooral druk zijn in de ochtend en in de middag.

7 One for the Road: Front (vr 12 juni za 20 juni) De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. De catering wordt voor een deel verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Bij Front werk je voornamelijk aan de publiekskant. Is leuk omdat: je in deze functie je horeca/ catering capaciteiten optimaal in kunt zetten. Het is gevarieerd werk en een erg gezellig team. Wat je moet kunnen: Bij Front is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Serveren van ontbijt, lunch & diner voor publiek - Bijhouden van terras - Barwerkzaamheden Wanneer je het hardst nodig bent: One for the Road is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

8 One for the Road: Back (do 11 juni zo 21 juni) De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. Oerol verzorgt dagelijks de catering voor ongeveer 1500 personen. De catering wordt verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Bij Back werk je voornamelijk aan deze artiesten-/medewerkerskant. Is leuk omdat: je in deze functie je Oerol collega s en artiesten ontzettend blij kunt maken met lekkere maaltijden. Je krijgt een unieke blik in een grote keuken en werkt in een super gezellig team. Wat je moet kunnen: Bij Back is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! - Serveren van lunch en diner voor medewerkers, gasten en artiesten - Koks helpen met koken, groente snijden, broodjes smeren etc. - Bijhouden van eetzaal - Helpen met de afwas Wanneer je het hardst nodig bent: de catering is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

9 De Vaste Gasten (voorheen La Gitana) (do 11 juni zo 21 juni) De Vaste Gasten is een restaurant dat gevestigd zit op de Westerkeyn (het festivalhart gelegen in Midsland). Je draait mee binnen een klein team medewerkers. Is leuk omdat: De medewerkers van De Vaste Gasten vormen een klein team waardoor je een hechte band vormt met je collega s. Wat je moet kunnen: Horeca-ervaring wordt zeer op prijs gesteld! Daarnaast kan het tijdens de piekuren behoorlijk druk zijn. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen kun je dus goed gebruiken! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Assisteren bij voorbereiding - Opscheppen en uitserveren van eten - Bediening van publiek - Barwerkzaamheden - Afwassen Wanneer je het hardst nodig bent: De Vaste Gasten is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn. Catering West (do 11 juni zo 21 juni) Op de festivalterreinen op West zijn dit jaar verschillende cateringpunten te vinden. Per dienst draai je mee op één van deze plekken. Is leuk omdat: je in deze functie je horeca/ catering capaciteiten optimaal in kunt zetten. Het is gevarieerd werk en je werkt op een mooie locatie aan de zee. Wat je moet kunnen: Het is van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! Daarnaast is het een vereiste dat je tenminste 18 jaar oud bent. - Assisteren bij voorbereiding eten - Opscheppen en uitserveren van eten - Bediening van publiek - Afwassen - Bijhouden van terras - Eventueel barwerkzaamheden Wanneer je het hardst nodig bent: De cateringpunten op West zijn gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

10 Merchandise (vr 12 juni zo 21 juni) Op een aantal verschillende plekken op het eiland en op de verschillende braderieën wordt tijdens Oerol merchandise verkocht. Allerlei artikelen die met Oerol te maken hebben, denk hierbij aan kleding, posters, cd's, boekjes, etc. Tijdens het festival worden deze stands bemand door enthousiaste vrijwilligers die weten hoe ze bezoekers een mooie Oerolherinnering kunnen verkopen. Is leuk omdat: je met een klein team de meest enthousiaste Oerol bezoekers leuke herinneringen verkoopt. Jij bent degene die de koper erg blij maakt met dat ene vette shirt! Wat je moet kunnen: om bij de merchandise aan de slag te gaan moet je secuur kunnen werken en goed met geld en kassasystemen overweg kunnen. Daarnaast zijn een vriendelijke uitstraling en een goede verkoop mentaliteit natuurlijk erg belangrijk. - Verkopen van merchandise - Voorraad bijhouden - Verantwoordelijkheid nemen voor kassa en geld - Verkooppraatjes houden - Aantrekkelijk uitstallen van merchandise Wanneer je het hardst nodig bent: de merchandise winkels zijn tijdens het festival dagelijks de hele dag geopend maar je werkt maar een dagdeel. Druk wordt het als iedereen weer terug naar Harlingen vertrekt en een Oerol souvenir mee wil nemen.

11 PAP-balie, oftewel Pers-, Artiesten en Professional balie (do 12 juni zo 22 juni) Enkele dagen voor het festival opent de PAP-balie. Pers, artiesten en professionals (PAP) komen zich hier melden en ontvangen informatie over het eiland, het festival, speeltijden en verblijf. Daarnaast krijgen ze hier festivalbandjes, campingkaarten en eetbonnen. Ook komen de Eilanders hun festivalbandjes bij deze balie ophalen. Is leuk omdat: je er méér dan bij andere functies een leuke blik achter de schermen van het festival krijgt. Je werkt nauw samen met de medewerkers van kantoor en de gasten van het festival. Wat je moet kunnen: De vrijwilligers bij deze balie moeten in ieder geval het eiland en/of het festival kennen en een aardig woordje Engels spreken. Een extra taal is helemaal mooi meegenomen. We gaan er vanuit dat je je vriendelijk opstelt en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen. Bij de balie staat de centrale telefoon, dus het is prettig als je over telefoonkwaliteiten beschikt. Het kan er bij de balie behoorlijk hectisch aan toe gaan, dus we zoeken mensen die het hoofd koel houden en stressbestendig zijn. - Ontvangen van en informatie verstrekken aan pers, artiesten en professionals - Aannemen van de telefoon - Informatie verstrekken aan gasten - Uitgeven van festivalbandjes aan de Eilanders - Informatiepakketten maken voor pers, artiesten en professionals - Ondersteunen van het Oerol team op kantoor - Digitale nieuwsberichten verwerken en krantenknipsels digitaliseren Wanneer je het hardst nodig bent: de PAP-balie is het hele festival open, en ook al enkele dagen daaraan voorafgaand. In de aanloop naar het festival en in het eerste weekend is het erg druk. Je moet gedurende deze periode in ieder geval acht dagen kunnen komen helpen.

12 Chauffeurs (ma 8 juni wo 24 juni) Voor, tijdens en na het festival moeten er enorme hoeveelheden mensen en goederen over het eiland worden vervoerd. Oerol zoekt mensen die het leuk vinden als chauffeur voor het festival te werken. Is leuk omdat: als chauffeur bij Oerol ontmoet je de meest uiteenlopende mensen en kom je op een boel bijzondere plekken. Wat je moet kunnen: Je moet minimaal 3 jaar je rijbewijs hebben, goed kunnen rijden en ook voor deze functie geldt dat het erg handig is dat je de weg kent op het eiland. Van Arjen s Dune tot Doodemanskisten, en van het Meertje van Hee tot het Hoornse bos. Daarnaast is het prettig als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en geduldig bent. Erg belangrijk: het komt vaak voor dat je ook spullen moet in- en uitladen. Een stevig paar schouders kan dus goed van pas komen! - Gasten ophalen bij de haven - Lossen en laden van de busjes en auto s - Snel inspringen op nieuwe klussen Wanneer je het hardst nodig bent: De drukte start op de maandag voor het festival, oftewel maandag 9 juni. Het is erg fijn als je de dag ervoor op het eiland kunt zijn. Ook hier geldt dat een langere beschikbaarheid van 7 dagen of meer een pre is.

13 Varia (vr 12 juni zo 21 juni) Tijdens het festival hebben de Varia teams een grote variatie aan klussen, voor een variabel en gevarieerd Oerol. Het belang van Varia is dat de randvoorwaarden voor de voorstellingen en de festivalterreinen verzorgd worden, en er zijn zodoende meer dan 10 varia teams! Is leuk omdat: de naam zegt het al een beetje; deze functie is verreweg de meest gevarieerde die er is. Je krijg als medewerker van een varia team veel verschillende taken en alle hoeken van het festival te zien, waaronder ook de Expeditie route! Wat je moet kunnen: flexibiliteit is waar het bij deze functie allemaal om draait. Je weet meestal pas op het laatste moment wat je die dag gaat doen en het werk is iedere dag weer anders. Hier moet je wel van houden, en van fietsen natuurlijk. Let op: een variamedewerker kan soms behoorlijk lange dagen maken! - Terreindiensten (backstage bewaken, schoonmaken, ingang controle). - Bewaking, zodat voorstellingen niet verstoord worden. - Kaartjes controleren en publieksbegeleiding van zowel reguliere voorstellingen als het expeditie programma - Standby zijn op kantoor of invallen bij andere teams Wanneer je het hardst nodig bent: de varia teams werken tijdens alle festivaldagen. Het zwaartepunt van de drukte ligt echter nadrukkelijk in het weekend.

14 Team Westerkeyn & Team Betonning/ GS (vr 12 juni zo 21 juni) Oerol heeft twee grote festivalterreinen, Westerkeyn en de Betonning. Hier komen elke dag ontzettend veel bezoekers informatie vragen, van muziek en theater genieten, eten, of drankjes drinken. De terreinen worden ook wel gezien als het hart van het festival. Deze harten moeten natuurlijk goed verzorgd worden. Is leuk omdat: je werkt op een ontzettend gezellige en levendige locatie. Je hebt veel contact met de bezoekers, en kan er echt een feestje van maken als je wil. Daarnaast werk je met een hecht team samen op één terrein. Je kunt je deze plek dus helemaal eigen maken. Bovendien werk je in teams, er zijn dus altijd wel andere vrijwilligers op hetzelfde moment vrij als jij. Wat je moet kunnen: je bent sociaal en gezellig, en vind het niet erg om een langere tijd achter elkaar hetzelfde werk te doen. Je helpt met het opruimen en ordelijk houden van het terrein, en helpt de bezoekers de regels van het terrein te leren kennen. Je zorgt er voor dat dat er een prettige sfeer heerst. - Fietsenweide bemannen - Polsbandjes controleren - Terrein schoon houden - Assisteren bij allerhande klussen - Ondersteunen activiteiten op het terrein Wanneer je het hardst nodig bent: De festivalterreinen gaan open op de eerste dag van het festival. Je bent dus vanaf vrijdag 12 juni tot en met zondag 21 juni hard nodig. Het is echter het drukst in het weekend.

15 Dagkrant bezorging (vr 12 juni zo 21 juni) Oerol brengt iedere dag een krant uit met daarin het laatste festival nieuws, recensies van voorstellingen en leuke stukjes over en door bezoekers van het festival. Om er voor te zorgen dat deze krant ook gelezen kan worden hebben we een klein team dat er dagelijks voor zorgt dat er op alle locaties kranten beschikbaar zijn. Is leuk omdat: in deze functie cross je met je auto over het eiland om de krant zo snel mogelijk verspreid te krijgen. Het meeste werk vindt plaats in de ochtend, waardoor je in de middag lekker de tijd hebt om van het festival te genieten. Wat je moet kunnen: voor deze functie zoeken we mensen die het hele festival beschikbaar zijn en hun eigen auto mee naar het eiland kunnen/willen nemen (de overtocht van de auto en benzinekosten tijdens het festival worden vergoed door de festival organisatie). Naast het besturen van een auto is het handig dat je de weg weet op het eiland en de verschillende festival locaties kent. - Rondbrengen dagkranten Wanneer je het hardst nodig bent: De krant moet elke festival dag vroeg in de rekken liggen. De rest van de dag kan je lekker van het festival genieten. Andere functies Verder zoeken we ook camping-hosts, subco s en mensen die de vrijwilligersbalie bij kantoor runnen. Daar benaderen wij in ieder geval eerst de mensen van 2014 voor.

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen.

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen. Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken, wordt iedereen ingedeeld in teams.

Nadere informatie

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is te groot om alles van dichtbij te zien of te doen, we

Nadere informatie

Vrijwilligers functieomschrijvingen

Vrijwilligers functieomschrijvingen Vrijwilligers functieomschrijvingen Als vrijwilliger bij Oerol wordt je in een vaste functie en team ingedeeld. Hierdoor heb je de mogelijkheid je teamgenoten beter te leren kennen en met elkaar een fantastische

Nadere informatie

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Algemene toelichting... 2 Coördinerende functies... 2 Subcoördinator... 2 Lunch subco... 3 Campinghost... 3 Programmamaker Oerol Café... 4 Subco op- en afbouw...

Nadere informatie

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Dit is een beschrijving van de klussen die je als vrijwilliger van Simmerdeis zo al kunt gaan doen. Bij Simmerdeis kiezen we er bewust voor

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda Functieprofielen Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo Groenhovenbad, Gouda 21 tot en met 28 maart 2016 Word ook vrijwilliger tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo in Gouda! Van maandag

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken?

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? 229 229 HOOFDSTUK 14 En wat doe jij? WOORDEN 1 Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? baan werk zoeken 1 sollicitant 2 contract 3 uitzendbureau 4 vergadering 5 cv 2 Wat hoort bij elkaar?

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Vrijwilligers Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Gastvrij Het Catharina Ziekenhuis heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Bijrijder dagbus Dagbehandeling U begeleidt de chauffeur van de dagbus bij het vervoer van cliënten van huis naar de dagbehandeling en andersom. In de ochtend dient u beschikbaar te zijn van 8.30 10.30

Nadere informatie

informatie voor vrijwilligers

informatie voor vrijwilligers informatie voor vrijwilligers 8 Van alle tijden Winkel & kapel Voor wie? Vrijwilliger worden bij VanAlleTijden kan iedereen, jong of oud, wat je talent ook is. Samen met jou zoeken we naar werk dat bij

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding:

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Voor u ligt het beleidsplan van TOV eten en Stichting Jij bent TOV! Dit plan beschrijft de doelstellingen en acties van de stichting voor de komende

Nadere informatie

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomst van de tevredenheidsmeting uitgevoerd door de afdeling BK&I van ZhgN onder deelnemers

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Net zoals ieder ander festival berust Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4 In deze FAQ vind je: - Hoe kun je een entreebewijs kopen? - Hoe is het eiland te bereiken? - Hoe is het geregeld met het vervoer op het eiland? - Waar zijn slaapplekken te vinden? - Waar zijn de speeltijden

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures Rijckehove

Vrijwilligersvacatures Rijckehove Vrijwilligersvacatures Rijckehove Gastvrouw/gastheer terras Bijrijder dagbus Dagbehandeling Chauffeur Dagbehandeling met eigen vervoer Chauffeur dagbus Dagbehandeling Hondenclub vrijwilliger met hond Ondersteunen

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Terugkoppeling van de enquête

Terugkoppeling van de enquête Terugkoppeling van de enquête Wij delen graag de resultaten van de vrijwilligers enquête die jullie na het Oerol festival hebben ingevuld. De enquête is tot nu toe ingevuld door ongeveer 300 vrijwilligers.

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Zoals elk festival betrouwt Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter beeld

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Computerhulp door studenten Lekker bijverdienen. Flexibiliteit! Mijn eigen afspraken in plannen. Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling Ben

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Opwekking 2017... 2 4 Opbouwmedewerker M/V... 2 1/9 Standbemanning M/V... 2 75 MAF PENDELDIENST-CHAUFFEURS M/V... 2 4 AFBOUWMEDEWERKERS M/V... 2 Marketing... 3 Film Editor; ondertiteling

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Stages bij Albron Noord-Holland

Stages bij Albron Noord-Holland Stages bij Albron Noord-Holland Op zoek naar een leuke stage die naar meer smaakt? Waar alles draait om lekker eten en drinken en gastvrijheid? Bij Albron leer je de kneepjes van het horeca- en cateringvak!

Nadere informatie

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin De Koffiekeuken gee koffie haar welverdiende podium. Le erlijk en figuurlijk in de vorm van onze bar. Als baris zijn we haar medespelers. We nemen het publiek mee in onze informa eve, smakelijke en vermakelijke

Nadere informatie

het gevoel van samen Uw wensen, onze zorg en ervaring

het gevoel van samen Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Uw wensen, onze zorg en ervaring Op je eigen manier leven, óók als je ouder bent, afhankelijk wordt van anderen, specifieke zorg en meer dan de hulp van partner, familie of vrienden

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden!

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden! Arbeidsmatige dagbesteding Een overzicht van de mogelijkheden! 1 2 Inhoudsopgave Arbeidsmatige dagbesteding in Tilburg 4 Prins Heerlijk Horeca 6 Winkel 7 Zorg 8 Diamant-groep Dierenopvangcentrum Tilburg

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

U bent het gezicht van het hotel.

U bent het gezicht van het hotel. Het Godshuis www.godshuis.be Leemweg 11, 9980 Sint-Laureins Receptie medewerker Wij zijn op zoek naar een jonge dynamische kracht binnen ons hotel om ons receptie team te versterken. Mensen met enige kennis

Nadere informatie

STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan!

STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan! STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan! 02-01-2015 Introductie De knoop is doorgehakt: Nederland neemt met zijn thema Share, Grow, Live deel aan de Wereldexpositie 2015 in

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Net zoals ieder ander festival berust Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS

BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS BARDIENST INSTRUCTIE MANUAL VOOR BARDIENST MEDEWERKERS Augustus 2016 Bardienst medewerkers informatie. Voorkomende activiteiten per dag: Maandag: Maandag is er iemand nodig die de limonade klaar zet en

Nadere informatie

(bij het berekenen van de uitslag worden alleen de "Ja"-antwoorden geteld, dus indien uw antwoord "Nee" is dan hoeft u niets in te vullen)

(bij het berekenen van de uitslag worden alleen de Ja-antwoorden geteld, dus indien uw antwoord Nee is dan hoeft u niets in te vullen) Interesses Welke dagelijkse en minder dagelijkse dingen vindt u leuk om te doen? Hieronder ziet u een lijst met allerlei klussen en activiteiten. Selecteer "" bij de activiteiten die u prettig vindt om

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Per direct zijn er vacatures voor de functie van VRIJWILLIGERSVACATURE Gastvrouw/heer terras Functie- inhoud U als vrijwilliger draagt zorg dat de Muziekhof, het buiten terras en de Binnentuin een gezellige

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t.

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

TAALFABET FESTIVALGIDS 2017

TAALFABET FESTIVALGIDS 2017 TAALFABET FESTIVALGIDS 2017 Coldplay 21.06 // 22.06 p2 TW Classic 24.06 p4 Rock Werchter 29.06 >> 02.07 p6 Boutique 08.07 p10 U2 01.08 p12 C:\Users\ICTSLM\Documents\priv e\taalfabet\festivalfolder2017

Nadere informatie

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer.

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer. Tevredenheid deelnemers Samenvatting! De nummering 1 t/m 7 verwijst naar de geïnterviewde. Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl PBN Teamtraining Voor alles wat een team succesvol maakt Grote groepen mensen leren samenwerken, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen en op een bijzondere locatie. Praktisch bezig

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie