worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen."

Transcriptie

1 Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken, wordt iedereen ingedeeld in teams. Hierdoor heb je de mogelijkheid je teamgenoten beter te leren kennen en met elkaar een fantastische festivaltijd te beleven. We hebben een aantal vaste teams, zoals op- en afbouw, kaartverkoop, barteams enz. Daarnaast hebben we de variateams, die tijdens het festival over het hele eiland allerlei verschillende werkzaamheden uitvoeren. Het is een hoop informatie per functie maar laat dat je niet afschrikken. We hopen jullie hiermee een zo goed mogelijk beeld te geven van wat we van onze vrijwilligers verwachten. Ten eerste zijn er vrijwilligers nodig die mee helpen met het opbouwen en afbouwen van het festival en assisteren bij allerhande opbouwwerkzaamheden. Geen klus is gek genoeg, en zowel de op- als de afbouw periode is een hele gezellige tijd met echte doorzetters. Is leuk omdat: Je werkt in een klein, hecht team en je ziet het festival vanaf het allereerste begin ontstaan. Je werkt nauw samen met theatergroepen en de vrijwilligers- en productieafdelingen van het festival, waardoor je als geen ander een unieke kijk achter de schermen krijgt. Wat je moet kunnen: Voor deze functie zijn enthousiasme, creativiteit, en een gezonde werklust gewenst. Omdat het werkt soms best zwaar kan zijn, is een goed paar spierballen en een flinke dosis doorzettingsvermogen een pre. - Decor opbouwen - Tribunes plaatsen - Hekken plaatsen - Tenten opzetten - Bordjes schilderen - Laden en lossen - Opruimen

2 Wanneer je het hardst nodig bent: De opbouw start vanaf maandag 2 juni. Het is belangrijk dat je tussen de start van de opbouw en de start van het festival voldoende beschikbaar bent om te komen helpen. De afbouw begint al op zondag 22 juni. Op het centrale festivalterrein Westerkeyn worden de kaarten voor alle voorstellingen verkocht. Je verkoopt kaarten, maar je zorgt er ook voor dat de lange rijen bezoekers de juiste informatie krijgen en er een gezellige sfeer heerst. Daarnaast kun je ingezet worden voor de verkoop van entreebandjes op diverse plekken, zoals op de haven waar je meteen de bezoekers kunt verwelkomen vanaf de boot. Is leuk omdat: je veel contact hebt met het publiek, je weet welke voorstellingen populair zijn (en dus weet je welke voorstelling je nog moet zien) en onderdeel uitmaakt van een ontzettend gezellig team. Daar komt bij dat het een behoorlijk afwisselende functie is. Wat je moet kunnen: als kassamedewerker is het belangrijk dat je goed met een computer overweg kunt. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je secuur werkt en een klantvriendelijke houding hebt. Voorafgaand aan het festival zal er een instructiebijeenkomst aan de wal plaatvinden, zodat je weet hoe het kaartverkoopsysteem werkt en goed voorbereid aan de slag gaat. - Info verschaffen over voorstellingen - Voorstellingskaarten verkopen - Werken met kaartverkoopcomputersysteem - Kassa rij coördineren en sfeer maken - Toegangsbewijzen Westerkeyn controleren - Entreebandjes verkopen Wanneer je het hardst nodig bent: de kassa is open van s ochtends vroeg tot s avonds laat en begint al op de woensdag (10 juni) voor het festival. In verband met het inwerken in het kaartverkoop systeem en uitleg van de regels die bij het verkopen van kaarten komen kijken zijn we voor deze ploeg vooral op zoek naar mensen die zo lang mogelijk kunnen komen helpen. Liefst acht dagen of meer, zodat het kassateam een goed ingespeeld team kan

3 worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen. Op Harlingen Haven worden dit jaar weer alle bezoekers van het festival verwelkomd. De bezoekers kunnen daar al voordat ze de boot op gaan hun entreebandje ophalen. Als medewerker Team Harlingen sta je bezoekers te woord, en geef je de bezoekers informatie over het festival en het eiland. Is leuk omdat: je het allereerste Oerol gezicht bent dat mensen te zien krijgen. Het festival begint eigenlijk al in Harlingen. Daarnaast ben je, wanneer je voor of na je werk op het eiland bent, vrij. Daardoor heb je alle tijd om van het festival en de voorstellingen te genieten. Wat je moet kunnen: om hier aan de slag te gaan is het belangrijk dat je een vrolijke en klantvriendelijke uitstraling hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je secuur werkt en is het handig als je het festival en/of het eiland al kent. - omdoen van entreebandjes - publiek voorzien van informatie Wanneer je het hardst nodig bent: de balie in Harlingen is het gehele festival open. Omdat je in deze functie de eerste paar dagen wat verder van het festival afstaat hoef je hier wat korter te werken. Gedurende de periode dat de balie open is moet je tenminste 4 dagen beschikbaar zijn en heb je recht op dezelfde vergoeding als alle andere Gouden Helden. Je verblijft in Harlingen op de camping samen met je collega s. De andere dagen kun je lekker op Terschelling van het festival genieten, zonder verdere verplichtingen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de eerste 4 dagen van het festival in Harlingen te verblijven en daarna het eiland te bezoeken. Of juist andersom. Ideale combinatie voor wie gewoon een paar dagen hard wil werken om zich daarna zonder plichten het festival in wil storten.

4 Weet jij een antwoord op (bijna) alle vragen? Help dolende Oerol-bezoekers op weg naar de juiste camping, theaterlocatie of muziekpodia. Jij kunt bezoekers verwijzen naar de mooiste plekjes via de expeditie-projecten en vertelt ze over de leukste programmering in de kroegen en restaurants. Oftewel: jij bent de ultieme vraagbaak! Is leuk omdat: je altijd op gezellige locaties werkt en op een leuke manier met publiek in contact komt. Jij bent degene die het publiek en de gasten alle ins en outs van het festival en het eiland kunt bijbrengen. Wat je moet kunnen: Voor het info team zijn we op zoek naar spontane mensen die hun weg op het eiland en/of het festival kennen, nieuwsgierig zijn naar de Oerol programmering en communicatief vaardig zijn. - Informatie verschaffen over het festival en het eiland (o.a. bustijden, locaties en campings) - Bezoekers publiciteitsmateriaal over voorstellingen en de expeditie-projecten verschaffen - Potentiële Vrienden van Oerol informeren over wat vriend van Oerol zijn inhoud Wanneer je het hardst nodig bent: de informatie punten zijn de gehele dag geopend en beginnen een dag voor het festival, op donderdag 12 juni, als de eerste bezoekers het eiland opkomen. Je moet in de festival periode dus in ieder geval 7 dagen en (daarvan tenminste) 1 volledig weekend beschikbaar zijn.

5 Tijdens het festival worden er op de festivalterreinen (festivalhart Westerkeyn en West) Oerol-barren gebouwd. Als bar medewerker zal je biertjes tappen, wijntjes schenken, juttertjes verkopen en alles wat daar bij komt kijken. Elke vrijwilliger die achter de bar terecht komt krijgt een tapcursus. Is leuk omdat: achter de bar moet je hard werken, maar je staat samen met een kleine ploeg collega s op de vaak gezelligste plekken van het festival. Wat je moet kunnen: voor deze functie is het fijn om bar ervaring te hebben. Daarnaast vinden we het natuurlijk fijn als je goed met gasten om kunt gaan en voor hoofdrekenen een voldoende scoort! - Tappen van biertjes - Serveren van drankjes - Schoonmaakwerkzaamheden - Glazen halen - Terras onderhouden Wanneer je het hardst nodig bent: de barren zijn gedurende de hele festivalperiode open, we kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken.

6 ) De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. De catering wordt voor een deel verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Bij Front werk je voornamelijk aan de publiekskant. Is leuk omdat: je in deze functie je horeca/ catering capaciteiten optimaal in kunt zetten. Het is gevarieerd werk en een erg gezellig team. Wat je moet kunnen: Bij Front is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! - Serveren van ontbijt, lunch & diner voor publiek - Bijhouden van terras - Barwerkzaamheden Wanneer je het hardst nodig bent: One for the Road is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

7 De catering van Oerol bestaat uit een publieksdeel en een deel voor medewerkers, artiesten en gasten. Oerol verzorgt dagelijks de catering voor ongeveer 1500 personen. De catering wordt verzorgd door One for the Road catering, maar kan niet zonder de helpende handen van vele vrijwilligers. Bij Back werk je voornamelijk aan deze artiesten-/medewerkerskant. Is leuk omdat: je in deze functie je Oerol collega s en artiesten ontzettend blij kunt maken met lekkere maaltijden. Je krijgt een unieke blik in een grote keuken en werkt in een super gezellig team. Wat je moet kunnen: Bij Back is het van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Het is vaak lichamelijk wat zwaarder werk; je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! - Serveren van lunch en diner voor medewerkers, gasten en artiesten - Koks helpen met koken, groente snijden, etc. - Bijhouden van eetzaal - Eventueel barwerkzaamheden Wanneer je het hardst nodig bent: de catering is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

8 La Gitana is een tapasrestaurant dat gevestigd zit op de Westerkeyn (het festivalhart gelegen in Midsland). Je draait mee binnen een klein team medewerkers. Is leuk omdat: De medewerkers van La Gitana vormen een klein team waardoor je een hechte band vormt met je collega s. Wat je moet kunnen: Horeca-ervaring en barista-kwaliteiten worden zeer op prijs gesteld! Daarnaast kan het tijdens de piekuren behoorlijk druk zijn. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen kun je dus goed gebruiken! - Assisteren bij voorbereiding tapas - Opscheppen en uitserveren van tapas - Bediening van publiek - Barwerkzaamheden - Diverse soorten koffie klaarmaken - Afwassen Wanneer je het hardst nodig bent: La Gitana is gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn. Op de festivalterreinen op West zijn dit jaar verschillende cateringpunten te vinden. Per dienst draai je mee op één van deze plekken. Is leuk omdat: je in deze functie je horeca/ catering capaciteiten optimaal in kunt zetten. Het is gevarieerd werk en je werkt op een mooie locatie aan de zee. Wat je moet kunnen: Het is van belang dat je klantvriendelijk bent en lekker door kan knallen op de pieken (eettijden). Aangezien je met eten werkt stellen we enige catering ervaring zeer op prijs! - Assisteren bij voorbereiding eten - Opscheppen en uitserveren van eten - Bediening van publiek - Afwassen - Bijhouden van terras - Eventueel barwerkzaamheden Wanneer je het hardst nodig bent: De cateringpunten op West zijn gedurende de hele festivalperiode open. We kunnen je hulp tijdens het festival dus op ieder moment goed gebruiken, maar we vragen je in ieder geval 1 volledig weekend (werkdagen zijn dan: vr., za. & zo.) beschikbaar te zijn.

9 Op een aantal verschillende plekken op het eiland en op de verschillende braderieën wordt tijdens Oerol merchandise verkocht. Allerlei artikelen die met Oerol te maken hebben, denk hierbij aan kleding, posters, cd's, boekjes, etc. Tijdens het festival worden deze stands bemand door enthousiaste vrijwilligers die weten hoe ze bezoekers een mooie Oerolherinnering kunnen verkopen. Is leuk omdat: je met een klein team de meest enthousiaste Oerol bezoekers leuke herinneringen verkoopt. Jij bent degene die de koper erg blij maakt met dat ene vette shirt! Wat je moet kunnen: om bij de merchandise aan de slag te gaan moet je secuur kunnen werken en goed met geld en kassasystemen overweg kunnen. Daarnaast zijn een vriendelijke uitstraling en een goede verkoop mentaliteit natuurlijk erg belangrijk. - Verkopen van merchandise - Voorraad bijhouden - Verantwoordelijkheid nemen voor kassa en geld - Verkooppraatjes houden - Aantrekkelijk uitstallen van merchandise Wanneer je het hardst nodig bent: de merchandise winkels zijn tijdens het festival dagelijks de hele dag geopend maar je werkt maar een dagdeel. Druk wordt het als iedereen weer terug naar Harlingen vertrekt en een Oerol souvenir mee wil nemen.

10 Enkele dagen voor het festival opent de PAP-balie. Pers, artiesten en professionals (PAP) komen zich hier melden en ontvangen informatie over het eiland, het festival, speeltijden en verblijf. Daarnaast krijgen ze hier eetbonnen en hun passen. Is leuk omdat: je er meer dan bij andere functies een leuke blik achter de schermen van het festival krijgt. Je werkt nauw samen met de medewerkers van kantoor en de gasten van het festival. Wat je moet kunnen: De vrijwilligers bij deze balie moeten in ieder geval het eiland en/of het festival kennen en een aardig woordje Engels spreken. Een extra taal is helemaal mooi meegenomen. We gaan er vanuit dat je je vriendelijk opstelt en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen. Daarnaast moet je stressbestendig zijn en over telefoonkwaliteiten beschikken. - Ontvangen pers en artiesten - Aannemen van de telefoon - Informatie verstrekken aan gasten - Krantenknipsels digitaliseren Wanneer je het hardst nodig bent: de PAP-balie is het hele festival open, en ook al enkele dagen daaraan voorafgaand. Je moet gedurende deze periode in ieder geval acht dagen kunnen komen helpen.

11 Voor, tijdens en na het festival moeten er enorme hoeveelheden mensen en goederen over het eiland worden vervoerd. Oerol zoekt mensen die het leuk vinden als chauffeur voor het festival te werken. Is leuk omdat: als chauffeur bij Oerol ontmoet je de meest uiteenlopende mensen en kom je op een boel bijzondere plekken. Wat je moet kunnen: Je moet minimaal 3 jaar je rijbewijs hebben, goed kunnen rijden en ook voor deze functie geldt dat het erg handig is dat je de weg kent op het eiland. Van Arjen s Dune tot Doodemanskisten, en van het Meertje van Hee tot het Hoornse bos. Daarnaast is het prettig als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en geduldig bent. Erg belangrijk: het komt vaak voor dat je ook spullen moet in- en uitladen. Een stevig paar schouders kan dus goed van pas komen! - Gasten ophalen bij de haven - Lossen en laden van de busjes en auto s - Snel inspringen op nieuwe klussen Wanneer je het hardst nodig bent: De drukte start op de maandag voor het festival, oftewel maandag 9 juni. Het is erg fijn als je de dag ervoor op het eiland kunt zijn. Ook hier geldt dat een langere beschikbaarheid van 7 dagen of meer een pre is.

12 Alle vrijwilligers brengen tijdens het festival meerdere malen een bezoek aan het vrijwilligershonk. Je gaat de uitdaging aan om van het vrijwilligershonk de place-to-be te maken. Er mogen leuke dingen georganiseerd worden, en daarnaast is het vrijwilligershonk een plek om even bij te komen van alle drukte en samen met andere vrijwilligers te kunnen socializen. Is leuk omdat: je werkt op de plek waar alle vrijwilligers iedere dag samenkomen, dit is misschien wel de gezelligste locatie van het festival. Voor je het weet ken je alle medevrijwilligers bij voor- en achternaam! Wat je moet kunnen: in dit team is het belangrijk dat je samen met je teamgenoten zelfstandig kunt werken. Met een klein team zorg je er voor dat het er gezellig is, maar ook dat het er netjes uit ziet. - Lunch verzorgen voor vrijwilligers - Barwerk - Aankleden en bijhouden van het honk - Kassa tellen - Sfeer maken in het honk Wanneer je het hardst nodig bent: Elke dag komt tijdens de lunch bijna elke vrijwilliger langs op de Westerkeyn in het honk, daar gaan we wat gezelligs van maken!

13 Tijdens het festival hebben de Varia teams een grote variatie aan klussen, voor een variabel en gevarieerd Oerol. Het belang van Varia is dat de randvoorwaarden voor de voorstellingen en de festivalterreinen verzorgd worden, en er zijn zodoende meer dan 10 varia teams! Is leuk omdat: de naam zegt het al een beetje; deze functie is verreweg de meest gevarieerde die er is. Je krijg als medewerker van een varia team veel verschillende taken en alle hoeken van het festival te zien, waaronder ook de Expeditie route! Wat je moet kunnen: flexibiliteit is waar het bij deze functie allemaal om draait. Je weet meestal pas op het laatste moment wat je die dag gaat doen en het werk is iedere dag weer anders. Hier moet je wel van houden, en van fietsen natuurlijk. - Terreindiensten (backstage bewaken, schoonmaken, ingang controle). - Bewaking, zodat voorstellingen niet verstoord worden. - Kaartjes controleren en publieksbegeleiding van zowel reguliere voorstellingen als het expeditie programma - Standby zijn op kantoor of invallen bij andere teams Wanneer je het hardst nodig bent: de varia teams werken tijdens alle festivaldagen. Het zwaartepunt van de drukte ligt echter nadrukkelijk in het weekend. Oerol brengt iedere dag een krant uit met daarin het laatste festival nieuws, recensies van voorstellingen en leuke stukjes over en door bezoekers van het festival. Om er voor te zorgen dat deze krant ook gelezen kan worden hebben we een klein team dat er dagelijks voor zorgt dat er op alle locaties kranten beschikbaar zijn. Is leuk omdat: in deze functie cross je met je auto over het eiland om de krant zo snel mogelijk verspreid te krijgen. Het meeste werk vindt plaats in de ochtend, waardoor je in de middag lekker de tijd hebt om van het festival te genieten. Wat je moet kunnen: voor deze functie zoeken we mensen die het hele festival beschikbaar zijn en hun eigen auto mee naar het eiland kunnen/willen nemen (de overtocht van de auto en benzinekosten tijdens het festival worden vergoed door de festival organisatie). Naast het besturen van een auto is het handig

14 dat je de weg weet op het eiland en de verschillende festival locaties kent. - Rondbrengen dagkranten Wanneer je het hardst nodig bent: De krant moet elke festival dag vroeg in de rekken liggen. De rest van de dag kan je lekker van het festival genieten. Verder zoeken we ook camping-hosts, boot-hosts, subco s en mensen die de vrijwilligersbalie bij kantoor runnen. Daar benaderen wij in ieder geval eerst de mensen van 2013 voor.

Vrijwilligers functieomschrijvingen

Vrijwilligers functieomschrijvingen Vrijwilligers functieomschrijvingen Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken,

Nadere informatie

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers

Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Functieomschrijvingen Oerol vrijwilligers Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is te groot om alles van dichtbij te zien of te doen, we

Nadere informatie

Vrijwilligers functieomschrijvingen

Vrijwilligers functieomschrijvingen Vrijwilligers functieomschrijvingen Als vrijwilliger bij Oerol wordt je in een vaste functie en team ingedeeld. Hierdoor heb je de mogelijkheid je teamgenoten beter te leren kennen en met elkaar een fantastische

Nadere informatie

Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019

Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019 Vrijwilligersfuncties - Oerol 2019 Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties waar je je voorkeur aan kunt geven. Er zijn functies waarmee je in aanraking komt met publiek, zoals achter de bar staan of

Nadere informatie

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen

Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Index - Vrijwilligers functieomschrijvingen Algemene toelichting... 2 Coördinerende functies... 2 Subcoördinator... 2 Lunch subco... 3 Campinghost... 3 Programmamaker Oerol Café... 4 Subco op- en afbouw...

Nadere informatie

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Dit is een beschrijving van de klussen die je als vrijwilliger van Simmerdeis zo al kunt gaan doen. Bij Simmerdeis kiezen we er bewust voor

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken?

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? 229 229 HOOFDSTUK 14 En wat doe jij? WOORDEN 1 Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? baan werk zoeken 1 sollicitant 2 contract 3 uitzendbureau 4 vergadering 5 cv 2 Wat hoort bij elkaar?

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

Functieomschrijving Barmanager (ft)

Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving: De barmanager (BM) is, onder supervisie van de floormanager, verantwoordelijk voor de juiste organisatie achter de bar. De BM geeft sturing aan

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda Functieprofielen Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo Groenhovenbad, Gouda 21 tot en met 28 maart 2016 Word ook vrijwilliger tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo in Gouda! Van maandag

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Vrijwilligers Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Gastvrij Het Catharina Ziekenhuis heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Net zoals ieder ander festival berust Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie Belangrijke informatie Algemene informatie 25 tot en met 30 juni, 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio en Gavia zijn onderdeel van

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

informatie voor vrijwilligers

informatie voor vrijwilligers informatie voor vrijwilligers 8 Van alle tijden Winkel & kapel Voor wie? Vrijwilliger worden bij VanAlleTijden kan iedereen, jong of oud, wat je talent ook is. Samen met jou zoeken we naar werk dat bij

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Terugkoppeling van de enquête

Terugkoppeling van de enquête Terugkoppeling van de enquête Wij delen graag de resultaten van de vrijwilligers enquête die jullie na het Oerol festival hebben ingevuld. De enquête is tot nu toe ingevuld door ongeveer 300 vrijwilligers.

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

LeidenPanel. Centrummarkt. BELEIDSONDERZOEK I I

LeidenPanel. Centrummarkt. BELEIDSONDERZOEK I I LeidenPanel Centrummarkt BELEIDSONDERZOEK 071-516 5123 I info@leidenincijfers.nl I www.leidenincijfers.nl Inleiding De Leidse weekmarkt op woensdag en zaterdag in het centrum van Leiden is van oudsher

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures Rijckehove

Vrijwilligersvacatures Rijckehove Vrijwilligersvacatures Rijckehove Gastvrouw/gastheer terras Bijrijder dagbus Dagbehandeling Chauffeur Dagbehandeling met eigen vervoer Chauffeur dagbus Dagbehandeling Hondenclub vrijwilliger met hond Ondersteunen

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het OMWONENDE BRIEF Aan de omwonende aan het Noordplein Bruisende Park aan de Rotte Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 Bezoekadres Postadres Website E-mail Inlichtingen Telefoon Datum Eudokiaplein 35 3037

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4

In deze FAQ vind je: p. 1 p. 1 p. 2 p. 2 p. 2 p. 2 p. 3 p. 3 p. 3 p. 3 p. 4 In deze FAQ vind je: - Hoe kun je een entreebewijs kopen? - Hoe is het eiland te bereiken? - Hoe is het geregeld met het vervoer op het eiland? - Waar zijn slaapplekken te vinden? - Waar zijn de speeltijden

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Net zoals ieder ander festival berust Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin De Koffiekeuken gee koffie haar welverdiende podium. Le erlijk en figuurlijk in de vorm van onze bar. Als baris zijn we haar medespelers. We nemen het publiek mee in onze informa eve, smakelijke en vermakelijke

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN Eerste hulp bij Online daten Je hebt de stap gezet om te gaan online daten, spannend! Het lijkt allemaal erg simpel. En dat is het ook! Met een klein beetje hulp heb jij

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom?

Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Medewerkers op Gooikoorts: Wie zijn ze, wat doen ze en waarom? Zoals elk festival betrouwt Gooikoorts voor de vlotte gang van zaken op een heleboel medewerkers. Dit documentje geeft je een beter beeld

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Bijrijder dagbus Dagbehandeling U begeleidt de chauffeur van de dagbus bij het vervoer van cliënten van huis naar de dagbehandeling en andersom. In de ochtend dient u beschikbaar te zijn van 8.30 10.30

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel

Waarom dit boekje? Kiezen. Koopavond. Afwisselend. De winkel. Toekomst. Detailhandel Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de schoonmaak of bij een autobedrijf. Of een stage in een verzorgingshuis.

Nadere informatie

Bij Goed voor Goed is iedereen een medewerker

Bij Goed voor Goed is iedereen een medewerker Wie goed doet, goed ontmoet. Wie kent deze uitdrukking niet? Goed doen is het idee achter de kringloopwinkels en alle andere activiteiten van Goed voor Goed. Om nog meer goed te kunnen doen zijn wij op

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Werken in het horecabedrijf

Werken in het horecabedrijf 07186-1 werken in horeca 13-12-2007 08:44 Pagina 1 werkproces 1 Werken in het horecabedrijf Functioneren in het Horecabedrijf Wat laat je zien? Je werkt volgens de regels van het bedrijf Je kunt omgaan

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Computerhulp door studenten Lekker bijverdienen. Flexibiliteit! Mijn eigen afspraken in plannen. Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling Ben

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

2 Functies in de zorg

2 Functies in de zorg THEMA 2Functies in de zorg 1 Inleiding In de zorg werken heel veel mensen. Mensen zoals jij, zorghulpen, maar ook mensen met andere functies. In dit thema leer je welke andere functies je in de zorg tegenkomt.

Nadere informatie

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 )

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 ) De Koetkrant 16-01-2014 Schooljaar 2014-2015 Verschijnt 2-wekelijks Belangrijke data woensdag 21 jan. t/m zaterdag 31 jan. 2015 woensdag 21 jan. 2015 Voorleesdagen Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Persoonlijk ontwikkelingsplan Persoonlijk ontwikkelingsplan Naam Danny Yang Studienummer 14131889 Datum 29-01-2015 Coach Van Tiel 1. Reflectie Wie ben ik? Persoon Ik ben Danny Yang geboren op 26-02-1996. Ik heb een havo diploma op

Nadere informatie

STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan!

STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan! STAGE LOPEN! op het Nederlands Paviljoen tijdens de World Expo Milaan! 02-01-2015 Introductie De knoop is doorgehakt: Nederland neemt met zijn thema Share, Grow, Live deel aan de Wereldexpositie 2015 in

Nadere informatie

WE GAAN NAAR DENEMARKEN!

WE GAAN NAAR DENEMARKEN! WE GAAN NAAR DENEMARKEN! We gaan weer naar Fanø, naar hetzelfde huisje als vorig jaar! We vertrekken op zaterdag 28 april, om ongeveer 8:00 uur. We rijden terug op zaterdag 5 mei. Zaterdag 28 april Zondag

Nadere informatie

Peiling Bibliotheek Olst-Wijhe Oktober 2018

Peiling Bibliotheek Olst-Wijhe Oktober 2018 Peiling Bibliotheek - Oktober 2018 Resultaten Inleiding De gemeenteraad van - heeft in 2014 een besluit genomen over de toekomst van het bibliotheekwerk in - tot en met 2020. Daarbij is onder andere gekozen

Nadere informatie

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Horeca Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Veel jongeren gaan na het stappen nog even een fastservicezaak binnen om de maag te vullen met een broodje of een stuk pizza. Als er iets te

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

De voorraad De aanhanger Het industrieterrein

De voorraad De aanhanger Het industrieterrein 1.1 de industrie De fabriekshal Aantreffen Allergrootst De voorraad De aanhanger Het industrieterrein Afleveren Overnemen De delfstof Industrieterrein Een industrieterrein is een plaats waar veel fabrieken

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een magazijn. Of in de uiterlijke verzorging.

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw of in

Nadere informatie