Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen"

Transcriptie

1 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 01/07/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019 wordt nagezien en goedgekeurd. 02 Goedkeuring van de afvoering van ambtswege uit de bevolkingsregisters Volgens de wijkagent staat het huis te koop. Het pand staat reeds verschillende maanden leeg. 03 Goedkeuring van de ambtshalve Volgens het politieverslag heeft betrokkene geen belangen meer op dit adres. Hij is op de vlucht voor de recherche. 04 Goedkeuring van de ambtshalve schrapping van Uit het politieverslag blijkt dat betrokkene er geen belangen meer heeft. Betrokkene laat na zijn adres ergens anders te veranderen. 05 Goedkeuring kandidaten openverklaarde functie Technisch Assistent

2 Aanwerving Technisch Assistent : Er werden 17 kandidaturen ontvangen voor deze functie 17 Sollicitanten kunnen aanvaard worden omdat ze voldoen aan de gestelde voorwaarden. 06 Goedkeuring eind PV van de examenverrichtingen, vastlegging werfreserve en aanstelling van technisch assistent toezichter (D1-D3) uit de werfreserve Aangezien er valabele kandidaten uit de selectieprocedure zijn gekomen, wordt voorgesteld om de werfreserve vast te leggen en reeds enkele mensen hieruit aan te stellen in de functie. 07 Aanstelling 2 deskundigen milieu en duurzaamheid (B1-B3) met een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur Aangezien er een valabele kandidaat uit de selectieprocedure is gekomen, is het aan te raden om deze persoon aan te stellen in de functie. Gelet op het ontslag van de huidige deskundige milieu, is het aangewezen om direct ook de werfreserve aan te spreken en een tweede kandidaat aan te stellen om de ontslagnemende deskundige te vervangen. 08 Goedkeuring van de verlenging van de opdracht 'Begeleiding organisatiestructuur' In de loop van het jaar 2019 dient de gemeente Oudsbergen een aantal 'werven' af te werken: - Opstellen van een meerjarenplan - Huisvesting van de diensten - Organisatiestructuur - Arbeidsvoorwaarden Gezien de druk op de organisatie om de lopende zaken in de nieuwe gemeente op orde te houden, dient er op vlak van deze werken ondersteuning te komen.

3 Voor de uitvoering van het begeleidingstraject 'organisatiestructuur' wordt geopteerd om samen te werken met Poolstok (voorheen Jobpunt Vlaanderen). De gemeente Oudsbergen is immers vennoot bij Poolstok. Als vennoot van Poolstok kan de gemeente Oudsbergen een beroep doen op de raamcontracten die Poolstok heeft afgesloten. Mondea Consult heeft voor het begeleidingstraject 'organisatiestructuur' een projectvoorstel ingediend. Dit projectvoorstel werd op 18 februari 2019 door het college van burgemeester en schepenen goedgekeurd. Deze basisopdracht dient nu verlengd te worden. 09 Goedkeuring van de verlenging van de opdracht 'Aanstellen van een interim-management voor de dienst personeel' Sinds 1 januari 2019 zijn de gemeente Meeuwen-Gruitrode en de gemeente Opglabbeek gefuseerd tot de gemeente Oudsbergen. Vanaf dit moment werken de medewerkers in een ééngemaakte organisatie. De personeelsdienst was reeds enige tijd zonder leidinggevende gevallen. Hierdoor kwamen verschillende selectieprocedures in het gedrang. Omwille van de vele uitdagingen die er liggen binnen deze dienst wenste het bestuur zo snel mogelijk deze leiding in te vullen, waarbij de nadruk ligt op de te voeren selectieprocedures. Via Poolstok werd deze opdracht gegund worden aan Mondea Consult. Deze opdracht loopt ten einde. De selectieprocedures zijn echter nog niet afgerond. Het is dan ook aangewezen om deze opdracht te verlengen. 10 Goedkeuring van de verlenging van de opdracht 'Aanstellen van een interim-management voor de dienst vrije tijd' Sinds 1 januari 2019 zijn de gemeente Meeuwen-Gruitrode en de gemeente Opglabbeek gefuseerd tot de gemeente Oudsbergen. Vanaf dit moment werken de medewerkers in een ééngemaakte organisatie. Binnen de cluster mens was de samengevoegde dienst vrije tijd sinds enig tijd zonder leidinggevende gevallen. Omwille van de vele uitdagingen die er liggen binnen deze dienst wenste het bestuur zo snel mogelijk deze leiding in te vullen. Via Poolstok werd deze opdracht gegund worden aan Mondea. Deze opdracht loopt ten einde. Deze opdracht dient verlengd te worden.

4 11 Goedkeuring van het niet uitoefenen van het voorkooprecht voor een handelshuis met grond gelegen Weg naar Zwartberg 53 7de Afdeling Sectie B 555X Via het e-voorkooploket werd op 5/6/2019 door het notariskantoor Depuyt, Raes & de Grave, Jubelfeestlaan 92 te 1080 Brussel een recht van voorkoop aangeboden voor een handelshuis met grond gelegen Weg naar Zwartberg 53 en kadastraal gekend 7de Afdeling Sectie B 555X. 12 Goedkeuring van de borgvrijgave voor de opdracht 'Wassen van ramen en glas: ' Deze opdracht werd uitgevoerd door America Clean. Op 18 juni 2019 hebben zij de borgvrijgave aangevraagd. 13 Goedkeuring van de aanwijzing van een lokaal aanspreekpunt voor het LIVC- R CARMA 2. Op de laatste vergadering van het LIVC werd aan de gemeenten gevraagd om een lokaal aanspreekpunt aan te duiden voor LIVC-R CARMA Goedkeuring van een tijdelijke aanvullende politieverordening betreffende de verkeersregeling tijdens het buurtfeest in het Hermispad op 6 en 7 juli Ten behoeve van de veiligheid van de organisatoren en deelnemers aan het buurtfeest in het Hermispad op 06 en 07 juli 2019 is het aangewezen om beperkende maatregelen op te leggen aan het verkeer in deze straat, namelijk een totaal doorgangsverbod voor alle verkeer en dit vanaf 06 juli om 09:00 (start opbouw) tot 07 juli 2019 om 18u00 (einde afbraak).

5 15 Goedkeuring van een tijdelijke aanvullende politieverordening betreffende de verkeersregeling tijdens de buurtbarbecue in de Jan van Goorstraat op 26 juli 2019 Ten behoeve van de veiligheid van de deelnemers aan de buurtbarbecue in de Jan van Goorstraat op 26 juli 2019 is het aangewezen om beperkende maatregelen op te leggen aan het verkeer, namelijk een doorgangsverbod voor alle verkeer en dit vanaf 26 juli om 16u00 tot 27 juli om 02u Goedkeuring van een aanvullende tijdelijke politieverordening voor het inrichten van een 'speelstraat' in de Heidestraat. Bedoeling van onderhavig reglement is om (jonge) gezinnen de kans te bieden om binnen het gecreëerde kader tijdens de zomermaanden juli en augustus 2019 hun woonstraat tijdelijk om te vormen tot een 'speelstraat'. 17 Gunstig advies voor de occasionele schietstand van Koninklijke schutterij Sint Harlindis en Relindis Ellikom op 24 en 25 augustus 2019 Het betreft een aanvraag voor een schietwedstrijd op 24 en 25 augustus 2019 met de zware buks, waaraan leden van een schutterij van de bond Maas en Kempen uit Belgisch Limburg kunnen deelnemen. De gemeente heeft geen bezwaar tegen de erkenning van de schietstand en heeft geen vermoeden dat het uitoefenen van deze activiteiten een bijzonder gevaar inhoudt voor de openbare orde en veiligheid. 18 Goedkeuring van het advies over het voorontwerp van het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan Scania en Weltjens In toepassing van artikel van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening wordt aan de gemeente een schriftelijk advies gevraagd over het voorontwerp van het PRUP Scania en Weltjens. Door middel van dit besluit wordt dit advies goedgekeurd.

6 19 Advies over de omgevingsvergunningsaanvraag van Ellimetal nv (Oudsbergen) - OV/2019/ Schutterslaan 7 Omgevingsloketnummer: OMV_ Dossiernummer: OV/2019/00143 Inrichtingsnummer: De aanvraag van Ellimetal nv (Oudsbergen), Schutterslaan 7 te 3670 Oudsbergen, werd ingediend op 26/04/2019. De aanvraag werd ontvankelijk en volledig verklaard op 5/06/2019. De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Schutterlaan 7 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: Afdeling 3, sectie A, perceel 63/H2. De aanvraag omvat: stedenbouwkundige handelingen, exploitatie van een ingedeelde inrichting. Het betreft een aanvraag tot het bouwen van een nieuwe geprefabriceerde hoogspanningscabine en de vervanging van 2 bestaande transfo s Ellimetal nv (Oudsbergen). 20 Goedkeuring omgevingsvergunning OV/2019/ Weg naar Opitter 100 De aanvraag werd ingediend op 26/02/2019. De aanvraag werd volledig en ontvankelijk verklaard op 18/03/2019. De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Weg naar Opitter 100 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: afdeling 71042, sectie A nrs. 90/G2, 90/B2 en 90/H2. De aanvraag omvat: stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een ingedeelde inrichting. Inzake stedenbouw betreft het een aanvraag voor de functiewijziging naar een hondenpension en de daarbij horende aanpassingswerken. Het betreft een aanvraag van een nieuwe inrichting: een hondenpension op naam van Gaby Janssen. De aanvraag omvat volgende rubriek van bijlage I van Vlarem II: : het houden van 15 volwassen honden in 8 binnenkennels en in de woning (klasse 2).

7 21 Goedkeuring omgevingsvergunning OV/2019/ Berenheide 10 Omgevingsloketnummer: OMV_ Dossiernummer: OV/2019/00081 Inrichtingsnummer: De aanvraag werd ingediend op 27/03/2019. De aanvraag werd ontvankelijk en volledig verklaard op 29/04/2019. Deze aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Berenheide 10 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: Afdeling 1 sectie A nr 320, 319, 321/A en 322/D. De aanvraag omvat: stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een ingedeelde inrichting. Het betreft een project tot het verbouwen van een zonevreemde hoeve met een gedeeltelijke functiewijziging naar B&B en pensionstallen (gewijzigde plannen) + opslag van dierlijk mest (60 m³). 22 Goedkeuring van omgevingsvergunning OV/2019/ Raffisstraat 27 Er wordt een omgevingsvergunning verleend onder voorwaarden voor het verbouwen van een zonevreemde woning. 23 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Weg naar As 16 Aanvraag voor het bouwen van een vrijstaand bijgebouw en het regulariseren van een bestaande aanbouw 24 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Gebroeders Ferson BVBA - Nijverheidslaan 1595

8 Aanvraag voor het bouwen van een industriehal bij het bestaand bedrijf. De vergunning verlenen onder voorwaarden: - De opmerkingen en voorwaarden opgenomen in het voorwaardelijk gunstig advies van de brandweerzone Oost-Limburg uitgebracht op 5 juni 2019, onder ref , moeten gevolgd worden. - De bedrijfshal dient altijd onderdeel uit te maken van het voorliggend bedrijf. Het is niet mogelijk om in de hal een ander bedrijf onder te brengen of deze te verhuren los van de voorliggend hal. 25 Goedkeuring van omgevingsvergunning OV/2019/ vzw De Tandem - Vredestraat zn Er wordt een omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een glazen serre en het regulariseren van de bestaande tuinberging en wadi. 26 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Heerstraat 46B Aanvraag voor het bouwen van een terrasoverkapping. De vergunning verlenen onder voorwaarde: Er moet een infiltratieput voorzien worden om het hemelwater op te vangen van de terrasoverkapping en de bijkomende verharding. 27 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Gemeente Oudsbergen - Weg naar Gruitrode z/n en Kruisstraat z/n Aanvraag voor de uitbreiding van het skatepark in de sportzone Opglabbeek. De vergunning verlenen.

9 28 Goedkeuring van de weigering van de Omgevingsvergunning VERK/2018/00005/OPG - Wolfsstraat 10 Aanvraag voor het slopen van de bestaande gebouwen op het perceel en het verkavelen in 5 loten met aanleg van wegenis en nutsleidingen. De vergunning weigeren. 29 Kennisname door het college van burgemeester en schepenen van diverse documenten Het college van burgemeester en schepenen dient formeel kennis te nemen van bepaalde stukken. Dit gebeurt aan de hand van dit besluit. De kennisname door het college van burgemeester en schepenen van deze stukken zegt evenwel niets over het standpunt dat het college van burgemeester en schepenen heeft over de inhoud ervan. Het houdt evenmin een goedkeuring in.

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 25/02/2019 Uur: 13:30 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 20/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 03/06/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 18/02/2019 Uur: 13:30 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 01/04/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 18/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de vorige zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 15/07/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 29/04/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 24/06/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 11/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de vorige zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 E-COLLEGE Het organiseren van een digitaal college op 29 juli 2019 werd goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 25/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019

Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019 Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019 01 Goedkeuring van de notulen en het zittingsverslag van de vorige zitting 02 Goedkeuring van een machtiging aan Retiro BVBA voor het verlenen van een erfpacht

Nadere informatie

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat College van burgemeester en schepenen Zitting van 17 juni 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 17 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet

Nadere informatie

De melding heeft betrekking op een terrein gelegen te Hofmeierlaan Brugge, kadastraal gekend in BRUGGE 18 AFD/DEEL ST-KRUIS, sectie B, 0279H

De melding heeft betrekking op een terrein gelegen te Hofmeierlaan Brugge, kadastraal gekend in BRUGGE 18 AFD/DEEL ST-KRUIS, sectie B, 0279H OMG referentie: OMV_2019014507 Inrichtingsnummer: 20190204-0025 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 maart 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Het Bouwhuis bvba voor een

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 1. Onderlinge verdeling werkzaamheden in verband met het dagelijks bestuur Voor het goede verloop van de bestuursactiviteiten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019 BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

uitbaten garagewerkplaats Ligging Hillarestraat 184 te 9160 Lokeren Kadastrale ligging afdeling 4, sectie C, perceel 1038T Contact

uitbaten garagewerkplaats Ligging Hillarestraat 184 te 9160 Lokeren Kadastrale ligging afdeling 4, sectie C, perceel 1038T Contact BEKENDMAKING AKTENAME Bij opdracht (besluit secretaris dd. 01/12/2017) Elke Criel Stedenbouwkundige-sectorhoofd Omgeving Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Schepen Filip Liebaut M2018/079/OMV

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER TUSSENARREST nr. S/2015/0029 van 24 maart 2015 in de zaak 1213/0772/SA/3/0732 In zake: 1. de stad TIELT, vertegenwoordigd door het college

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de secretaris de burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging O2018-00005ME OMV_2018022780 plaatsen van een veranda Fonteinstraat

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING BEKENDMAKING AKTENAME MELDING Alois Noyens algemeen directeur Patrick Geuens Burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging Type handelingen OMV/MMS/2019/010

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 04/02/2019 Uur: 13:30 01 Besluiten 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 17/06/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

VLAAMSE OVERHEID. Leefmilieu, Natuur en Energie. Erkende natuurreservaten

VLAAMSE OVERHEID. Leefmilieu, Natuur en Energie. Erkende natuurreservaten [C 2007/37196] 21 NOVEMBER 2007. Ministerieel besluit inzake de opsplitsing van het bestaande besparingsoverschot op laagspanning in het kader van de REG-openbaredienstverplichtingen van de netbeheerders

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen woensdag 8 mei 2019 om 10u30 Aanwezig: Liesbeth Van der Auwera, Burgemeester Verontschuldigd: / Afwezig: / Mario Knippenberg, Rudi Cober, Michel Theunissen,

Nadere informatie

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse.

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse. OMG referentie: OMV_2019020080 Inrichtingsnummer: 20190214-0061 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 maart 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Fluvius system operator

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2014/0492 van 22 juli 2014 in de zaak 2010/0393/A/3/0470 In zake: de heer..., wonende te... verzoekende partij tegen: de deputatie van de provincieraad van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2014/0524 van 5 augustus 2014 in de zaak 1213/0539/A/2/0507 In zake: de heer Marc ALLOING verzoekende partij tegen: de deputatie van de provincieraad van

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER ARREST nr. S/2011/00007 van 9 februari 2011 in de zaak 2010/0401/SA/3/0363 In zake: 1.... 2.... bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat

Nadere informatie

Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019

Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019 Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019 01 Kennisname van het ontslag van Frans Heijlen als gemeenteraadslid, van de eedaflegging van Lotte Janssen als gemeenteraadslid en vaststelling van de

Nadere informatie

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 08 mei 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen Siebe

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2012/0457 van 7 november 2012 in de zaak 1011/0835/A/3/0784 In zake: de heer.., wonende te.. bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat Geert VRINTS kantoor

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2011/0162 van 9 november 2011 in de zaak 2010/0276/SA/3/0255 In zake: 1.... 2.... beiden wonende te... advocaat Gert BUELENS kantoor houdende te 2800 Mechelen,

Nadere informatie

AKTENAME MELDING. Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba, Kamiel Wautersstraat 4, 9140 Temse ontvangen.

AKTENAME MELDING. Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba, Kamiel Wautersstraat 4, 9140 Temse ontvangen. Gemeentelijk dossiernummer: 2019/419 OMG referentie: OMV_2019063944 Inrichtingsnummer: 20190514-0060 AKTENAME MELDING Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba,

Nadere informatie

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse.

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse. OMG referentie: OMV_2019013846 Inrichtingsnummer: 20190201-0061 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 februari 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Fluvius system operator

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen Ruimtelijke Ordening - Vergunningen RZK N.V. Thonissenlaan 96 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum 0874 AC notarisinfo@hasselt.be 15-3-2017 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam: RZK N.V.

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 15 januari 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 15 januari 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 15 januari 2016 Besluit A-punt GOEDGEKEURD stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de burgemeester de algemeen directeur Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging O2018-00033ME OMV_2018119040 plaatsen van een terrasoverkapping

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Patrick Janssens,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Vic Barbary Waarnemend secretaris Kurt Vanryckeghem Burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Dossiernummer milieu Naam exploitant Project Ligging Kadastrale

Nadere informatie

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Adres: Schuttershofstraat LANAKEN België IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Adres: Schuttershofstraat LANAKEN België IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED EURINVESCO BVBA Schuttershofstraat 19 3620 LANAKEN België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Sint-Truidersteenweg 30 4840/TW notarisinfo@hasselt.be 14-6-2018 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER : EURINVESCO

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING BEKENDMAKING AKTENAME MELDING Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging Contactpersoon OMV/2019/00167 OMV_2019047468 bouwen van een garage tegen de linker zijgevel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 SEPTEMBER 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 SEPTEMBER 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 SEPTEMBER 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Vergadering van dinsdag 09 juli 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER ARREST nr. S/2013/0153 van 4 juni 2013 in de zaak 1213/0289/SA/3/0268 In zake: 1. de heer Freddy VANDENBRUWANE, wonende te 8820 Torhout,

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/ Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen - Goedkeuring

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/ Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen - Goedkeuring gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 september 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00809 Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/07133 - Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 juni 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 juni 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 juni 2016 Besluit A-punt GOEDGEKEURD Stadsontwikkeling / Vergunningen Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE algemeen directeur burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging 2018/00008/ME OMV_2018033046 Carport Borrestraat 9 te 1602

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR Stad Herentals Projectnr. Omgevingsvergunning: OMV_2019060766 Inrichtingsnummer: 20190507-0095 Besluit van het college van burgemeester en schepenen tot aktename van de melding van nv Novatech International

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 april 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. RvVb/A/1516/0697 van 1 maart 2016 in de zaak RvVb/1415/0538/SA/0518 In zake: het college van burgemeester en schepenen van de stad OUDENBURG bijgestaan en vertegenwoordigd

Nadere informatie

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen SWEVERS VASTGOED Koolmijnlaan 38 3550 HEUSDEN-ZOLDER België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Hasselt, Lisbloemstraat 11 4025/AC notarisinfo@hasselt.be 26-3-2018 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam:

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER ARREST nr. A/2013/0075 van 19 februari 2013 in de zaak 2010/0528/SA/3/0681 In zake: de nv... bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 1425 SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING MET BETREKKING TOT HET OVERWELVEN VAN BAANGRACHTEN Toelichting In de huidige gemeentelijke stedenbouwkundige

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. RvVb/A/1516/0710 van 1 maart 2016 in de zaak 1314/0030/SA/4/0022 In zake: 1. de heer Luc MEERT 2. de heer Koen VAN DER SYPE 3. de heer Willy VAN DE VOORDE advocaat

Nadere informatie

Gelet op het feit dat op datum van 23 november 1992 de milieuvergunningsaanvraag ontvankelijk en volledig werd verklaard of geacht;

Gelet op het feit dat op datum van 23 november 1992 de milieuvergunningsaanvraag ontvankelijk en volledig werd verklaard of geacht; 2/MLAV1/9200000667/KB/ian. Milieuvergunningen HOUDENDE VERGUNNING AAN PELKMANS-VAN BOUWEL JOZEF VOOR HET VERANDEREN VAN EEN INRICHTING GELEGEN TE 2323 HOOGSTRATEN (WORTEL), LANGENBERG 52A. De bestendige

Nadere informatie

Uittreksel uit het vergunningenregister

Uittreksel uit het vergunningenregister Uittreksel uit het vergunningenregister Gemeente Evergem Datum : 4 augustus 217 Volgnummer : V2017_516 DETAILOPGAVE VAN DE IN HET VERGUNNINGENREGISTER OPGENOMEN INFORMATIE Ligging van het terrein: Kadastrale

Nadere informatie

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen Ruimtelijke Ordening - Vergunningen MCA-INVEST BVBA Guido Gezellestraat 17 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum 1834 AV notarisinfo@hasselt.be 6-7-2017 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Goedkeuren lijst aanrekeningen 2018/2019 - lijst 21 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen

Nadere informatie

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen

Ruimtelijke Ordening - Vergunningen Ruimtelijke Ordening - Vergunningen RZK NV Thonissenlaan 96 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum 1342 AV notarisinfo@hasselt.be 11-5-2017 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER : RZK NV Adres:

Nadere informatie

Omgeving - Omgevingsvergunningen

Omgeving - Omgevingsvergunningen Omgeving - Omgevingsvergunningen RZK NV Thonissenlaan 96 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Runkstersteenweg 204 5487/TW notarisinfo@hasselt.be 7-9-2018 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 1. Aanvraag uittredingsvergoeding van een schepen. Goedkeuring. Het college keurt de uittredingsvergoeding voor een schepen

Nadere informatie

Datum collegevergadering: 05/11/2018

Datum collegevergadering: 05/11/2018 Datum collegevergadering: 05/11/2018 Dossiernummer omgevingsloket: OMV_2018120145 Dossiernummer: MLD/2018/00330 Ondertekening: Voor eensluidend uittreksel De Algemeen Directeur, Christi van Calster In

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 17 april 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 17 april 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 17 april 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

Aan DomoXim C.V.B.A. Leuvensesteenweg Boortmeerbeek

Aan DomoXim C.V.B.A. Leuvensesteenweg Boortmeerbeek Aan DomoXim C.V.B.A. Leuvensesteenweg 215 3190 Boortmeerbeek Directie Uw kenmerk Dossiernummer Datum Integraal stedelijk beleid BMB173 20181216 31.05.2018 Dienst E-mail Telefoon Fax Bouwdienst vastgoedinformatie@mechelen.be

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Guido De Langhe algemeen directeur Kurt Vanryckeghem burgemeester Referentie gemeente: Referentie omgevingsvergunning: Naam aanvrager: Project: Ligging: Kadastrale ligging: OMV_2018037617

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Stedenbouw T 056 62 12 88 Milieu T 056 62 12 81 omgevingsloket@waregem.be Uittreksel uit de notulen van het college van burgemeester en schepenen BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Guido De Langhe algemeen directeur

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER TUSSENARREST nr. S/2013/0269 van 17 december 2013 in de zaak 1112/0485/SA/3/0437 In zake: 1. de heer..., wonende te... 2. mevrouw..., wonende

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling Samenstelling De heer Patrick Janssens, burgemeester

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 januari 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 januari 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 januari 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2013/0162 van 23 april 2013 in de zaak 1011/0290/SA/1/0445 In zake: de gemeente BORSBEEK, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen

Nadere informatie

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 01 juli 2019 Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Bert

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011

college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 10 november 2011 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling Samenstelling De heer Patrick Janssens, burgemeester

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE pagina 1 van 7 STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Geachte mevrouw Geachte heer Hierbij vindt u het gevraagde uittreksel voor het perceel met de volgende coördinaten: IDENTIFICATIE

Nadere informatie

Tekst aangenomen door de plenaire vergadering. van het voorstel van decreet. houdende de nadere regels tot implementatie van de omgevingsvergunning

Tekst aangenomen door de plenaire vergadering. van het voorstel van decreet. houdende de nadere regels tot implementatie van de omgevingsvergunning ingediend op 1059 (2016-2017) Nr. 2 25 januari 2017 (2016-2017) Tekst aangenomen door de plenaire vergadering van het voorstel van decreet van Lode Ceyssens, Axel Ronse, Lydia Peeters, Bart Nevens, Tinne

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk afdrukdatum 07/11/2011 TP/2110273 2570 09/11/2011

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk afdrukdatum 07/11/2011 TP/2110273 2570 09/11/2011 Alle briefwisseling sturen aan: - Stadsontwikkeling - Stedenbouwkundige vergunningen Grote Markt 1 2000 Antwerpen Steenackers Louis Clementinastraat 24 2018 ANTWERPEN uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk

Nadere informatie

Brussel, 24 juni _Advies uniek loket bouw- en milieuvergunning. Advies. Uniek loket bouw- en milieuvergunning

Brussel, 24 juni _Advies uniek loket bouw- en milieuvergunning. Advies. Uniek loket bouw- en milieuvergunning Brussel, 24 juni 2008 082406_Advies uniek loket bouw- en milieuvergunning Advies Uniek loket bouw- en milieuvergunning 1. Inleiding De SERV werd op 29 mei door de Vlaamse minister van Openbare werken,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college keurt de notulen van de zitting van 21.01.2019

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen verbaa College van burgemeester en schepenen beraadslaging/proces verbaal Samenstelling: de heer Patrick Janssens, burgemeester; de heren Robert Voorhamme, Philip Heylen, Ludo Van Campenhout, mevrouw Leen

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de algemeen directeur de burgemeester Referentie gemeente MEL/2019/00015/XM Referentie omgevingsvergunning OMV_2019039035 Project Aanvraag omgevingsvergunning klasse 3 - bronbemaling

Nadere informatie

Uittreksel uit het vergunningenregister

Uittreksel uit het vergunningenregister datum 31 januari 2017 uw kenmerk JBesage33B ons kenmerk bijlage(n) / contactpersoon Christel Belpaeme infonot@oostende.be Uittreksel uit het vergunningenregister Voor zover ons bekend, is er 1 dossier

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET PLANNENREGISTER

UITTREKSEL UIT HET PLANNENREGISTER EOORTMEERBEEK Aan DOMOXIM VASTGOED & BEHEER Leuvensesteenweg 215 3190 Boortmeerbeek 25 mel 2018 DOSSIERNUMMER: 2018/00168 GEMEENTE: Boortmeerbeek UITTREKSEL UIT HET PLANNENREGISTER A) LIGGING VAN HETTERREIN

Nadere informatie