Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen"

Transcriptie

1 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 15/07/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester en schepenen van 1 juli 2019 wordt nagezien en goedgekeurd. 02 Goedkeuring van de werkwijze tot het organiseren van een 'digitaal college'. Om continuïteitsredenen van de diensten is het occasioneel aangewezen een 'digitaal college' te organiseren. 03 Goedkeuring van het organiseren van een digitaal college van burgemeester en schepenen op 29 juli Om continuïteitsredenen van de diensten is het aangewezen op 29 juli 2019 een digitaal college te organiseren. 04 Goedkeuring van de ambtshalve inschrijving Onze wijkinspecteur heeft betrokkene meermaals aangetroffen tijdens woonstcontroles in de periode september 2018 tot en met juni Betrokkene woont bij haar vriend sedert 10 september Ze heeft tot op heden nagelaten om haar adres om te zetten.

2 05 Goedkeuring van de arbeidsovereenkomst van een contractueel personeelslid - bediende - voltijds (38/38) - voor de functie van deskundige financiën voor een bepaalde duur met ingang vanaf 01 augustus 2019 tot en met 31 oktober Omwille van de dienstnoodwendigheid op dienst financiën wegens uitdiensttreding personeel en het nemen van onbetaald verlof voor de duur van één jaar van personeel dient er opnieuw een invulling te zijn van de functie van financieel deskundige om een goede dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Voorlopig gaat men over tot een tijdelijke invulling van deze functie. 06 Goedkeuring van de nieuwe arbeidsovereenkomst van een contractueel personeelslid - bediende - deeltijds (30,40/38) voor de functie van administratief medewerker bij dienst ruimte - voor een bepaalde duur van 1 jaar met ingang vanaf 01 september 2019 tot en met 31 augustus De medewerkster is op 01 september 2018 met een arbeidsovereenkomst bepaalde duur voltijds voor de functie van administratief medewerker dienst ruimte in dienst gekomen. Haar contract loopt tot en met 31 augustus Aangezien het hier gaat om een digitaliseringsproject gaat het hier maar over een tijdelijke tewerkstelling. In principe had dit op één jaar behandeld moeten zijn maar omwille van de hoeveelheid is dit niet op één jaar gelukt. Daarom wordt aan Nele Schouteden een nieuwe arbeidsovereenkomst bepaalde duur aangeboden voor de periode van 01 september 2019 tot en met 31 augustus 2020 met een deeltijdse prestatiebreuk (30,40/38) voor de functie van administratief medewerker dienst ruimte.

3 07 Goedkeuring van de overeenkomst voor tewerkstelling van een jobstudent voor de periode van 29 juli 2019 tot en met 16 augustus 2019 als voltijds administratief medewerker bij dienst financiën. Omwille van de dienstnoodwendigheid op dienst financiën zal er voor de periode van 29 juli 2019 tot en met 16 augustus 2019 een jobstudent tewerkgesteld worden als voltijds administratief medewerker. 08 Goedkeuring eind PV van de examenverrichtingen en vastlegging werfreserve van technisch assistent (D1-D3) Aangezien er valabele kandidaten uit de selectieprocedure zijn gekomen voor technisch assistent, wordt voorgesteld om de werfreserve vast te leggen met een duur van 2 jaren. 09 Goedkeuring van de terugbetaling van het bedrag voor de administratieve bijdrage bij het afleveren van een kids-id Uit de controle van de historiek blijkt dat deze kaart geannuleerd werd op de dag dat de kaart geactiveerd werd, namelijk 21 februari Ethias heeft reeds de reproductiekosten van 16,00 vergoed aan mevrouw Evens. Ethias komt echter niet tussen in de terugbetaling van de belasting op de administratieve stukken. 10 Goedkeuring van de uitbetaling van een subsidie voor het organiseren van een straatactiviteit: straatfeest Zijstraat Op 22 april 2002 keurde de gemeenteraad van Opglabbeek het reglement ter ondersteuning van straatactiviteiten goed. Het college van burgemeester en schepenen werd belast met de uitvoering van dit reglement. Op 29 mei 2019 diende Dhr Klaps Guy als organisator van de straatactiviteit

4 ZIJSTRAAT een aanvraag in tot het bekomen van de gemeentelijke subsidie. Argumentatie De aanvraag voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in het reglement dat door de gemeenteraad van Opglabbeek op 22 april 2002 werd goedgekeurd. De aanvrager heeft recht op een subsidie van max. 100 euro. 11 Goedkeuring van de aanduiding van een vertegenwoordiging van het lokaal bestuur in de zorgraad van de Eerstelijnszone Op 17 mei 2019 keurde de Vlaamse Regering het besluit dat de erkenning en de subsidiëring van de zorgraden regelt goed. De lokale besturen zijn met minimum 4 en maximum 6 zetels vertegenwoordigd in de zorgraad. Zowel binnen de ELZ Noord-Limburg als binnen ELZ Kemp en Duin is men overeengekomen om elk lokaal bestuur te laten afvaardigen in de zorgraden, waarbij de gemeente zelf bepaalt of het een gemandateerde of een ambtenaar is. Daarnaast is op de Raad van Bestuur van de Welzijnsregio afgesproken dat de stafmedewerker lokaal sociaal beleid van de Welzijnsregio voorgedragen wordt om als lid van de zorgraad in beide genoemde eerstelijnszones, op deze wijze wordt de verbinding tussen de beide zones gemaakt. De gemeente Oudsbergen dient haar vertegenwoordiger aan te duiden in de zorgraad van ELZ Kemp en Duin en haar goedkeuring te geven voor de kandidatuur van de stafmedewerker van de Welzijnsregio voor de cluster Lokale Besturen. 12 Goedkeuring van een tijdelijke aanvullende politieverordening betreffende de verkeersregeling langs de Oudsbergerweg naar aanleiding van een B2B event bij de Blauwe Bessenplantage Schrijnwerkers op 28 juli Ten behoeve van de veiligheid van de bezoekers van het B2B event bij de Blauwe Bessenplantage Schrijnwerkers wordt er ter hoogte van de Oudsbergerweg 121 een snelheidsbeperking van 50 km/u ingesteld.

5 13 Goedkeuring van een tijdelijke aanvullende politieverordening voor het inrichten van een 'speelstraat' in de Tuinstraat. Bedoeling van onderhavig reglement is om (jonge) gezinnen de kans te bieden om binnen het gecreëerde kader tijdens de zomermaanden juli en augustus 2019 hun woonstraat tijdelijk om te vormen tot een 'speelstraat'. 14 Goedkeuring van een aanvullende tijdelijke politieverordening voor het inrichten van een 'speelstraat' in de Heivinkenstraat. Bedoeling van onderhavig reglement is om (jonge) gezinnen de kans te bieden om binnen het gecreëerde kader tijdens de zomermaanden juli en augustus 2019 hun woonstraat tijdelijk om te vormen tot een 'speelstraat'. 15 Goedkeuring van de verlenging van de concessie 'uitbating van de pop-up expo wolven in Limburg' Voor de uitbating van de pop-up expo 'wolven in Limburg' werd er een concessie aangegaan met DK Concepts bvba uit Pelt, goedgekeurd door het schepencollege op 29 april De uitbating eindigt op 14 juli Dit wil men nu verlengen tot en met 8 september Goedkeuring van de selectieleidraad van de opdracht 'Afsluiten van verzekeringscontracten' Het gemeentebestuur Oudsbergen, het OCMW-bestuur Oudsbergen, het Autonoom Gemeentebedrijf Opglabbeek en het Autonoom Gemeentebedrijf Meeuwen- Gruitrode wensen samen hun volledige verzekeringsportefeuille aan te besteden. Voor de begeleiding van deze aanbesteding werd eerder al de firma AON Belgium aangesteld.

6 AON Belgium heeft in het kader van haar opdracht dan ook een selectieleidraad opgesteld. 17 Goedkeuring van de gunning van de opdracht 'Wegeniswerken dienstjaar 2019'. De opdracht Wegeniswerken dienstjaar 2019 wordt gegund aan de economisch meest voordelige regelmatige bieder (op basis van de prijs), zijnde Kerkhofs Wegenbouw nv, Ophovenstraat 140 te 3670 Oudsbergen tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van ,27, incl. 21% btw. 18 Goedkeuring van de gunning van de opdracht 'sloop van woningen te Opglabbeek (Oudsbergen)' Op 16 april 2018 keurde de gemeenteraad van Opglabbeek de ruiling tussen de gemeente Opglabbeek en Landwaarts BV CVBA met betrekking tot de woningen Dorpsstraat en een bouwgrond aan de Speltstraat, goed. In deze ruilingsovereenkomst werd opgenomen dat Landwaarts zou instaan voor de sloop van de woningen Dorpsstraat Voorafgaandelijk aan de sloop zou Landwaarts een prijsvraag organiseren. De offerte van de aannemer dient ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de gemeente. 19 Goedkeuring van de gunning en lastvoorwaarden van de opdracht 'Mobiliteitsstudie woonzorgzone Opglabbeek' Deze opdracht wordt gegund aan de economisch meest voordelige bieder (op basis van de prijs) zijnde Antea Group. 20 Goedkeuring van de toekenning van de subsidie warm wonen /O/009

7 21 Goedkeuring van een overeenkomst tussen Oudsbergen en DuwoLim over het Partnerschap Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen. Een samenwerkingsovereenkomst tussen DuwoLim en Opglabbeek werd op 20 maart 2017 afgesloten over het Partnerschap Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen voor 2017 en 2018 en bijkomend het bouwadvies XL voor 2017 en Een samenwerkingsovereenkomst tussen DuwoLim en Meeuwen-Gruitrode werd in 2016 afgesloten over het Partnerschap Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen voor Met deze goedkeuring wordt de dienstverlening aan de inwoners gelijkgesteld voor Oudsbergen. 22 Goedkeuring van het advies betreffende het beroep tegen de beslissing tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen OV/2019/00023 (OMV_ ) voor het bouwen van een meergezinswoning - Weg naar Zwartberg z/n Op 20 mei 2019 werd een vergunning verleend voor het bouwen van een meergezinswoning. De buren, die tijdens de procedure in eerste aanleg bezwaar indienden, gingen hierop in beroep bij de bestendige deputatie op 16 juni Het beroepsdossier werd volledig en ontvankelijk verklaard op 4 juli 2019 door de provincie. De provincie vroeg op 4 juli 2019 een advies aan de gemeente Oudsbergen. Gunstig advies onder voorwaarden.

8 23 Goedkeuring van het advies betreffende de aanvraag tot het bekomen van een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen OV/2019/00136 (OMV_ ) voor het vervangen van een lantaarnpaal door een lantaarnpaal met GSM-mast - Telenet Group - Lietenstraat z/n In december 2017 werd de gemeente gecontacteerd door Zites bvba in opdracht van Telenet om een locatie te vinden voor de inplanting van een GSM-mast in het zuiden van de gemeente, kort tegen de grens met As. Na enkele contactnames en verdere onderzoeken werd een locatie gevonden langs de Lietenstraat waar een lantaarnpaal vervangen zal worden door een GSM-mast met verlichting. Dit project gebeurt in samenwerking met Fluvius. Op 16 juli 2018 werd de optie- en huurovereenkomst voor het plaatsen van de GSMmast goedgekeurd door de gemeenteraad van Opglabbeek. De Vlaamse overheid is de vergunningverlenende overheid in dit dossier en heeft op 24 mei advies gevraagd aan de gemeente. Gunstig advies. 24 Goedkeuring van stedenbouwkundig attest SA/2019/ Weg op Bree 108 Er wordt een gunstig stedenbouwkundig attest afgeleverd voor het slopen van de bestaande woning en het bouwen van een tweewoonst. 25 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Lotusstraat 8 Aanvraag voor het bouwen van een carport in de zijtuinstrook en het bouwen van een garage in de achtertuin. De vergunning verlenen.

9 26 Goedkeuring van de Omgevingsvergunning OV/2019/ Lotusstraat 10 Aanvraag voor het bouwen van een carport in de zijtuinstrook. De vergunning verlenen. 27 Gedeeltelijke goedkeuring van de omgevingsvergunning OV/2019/ AF Translations - Weg naar Opoeteren 145 Omgevingsloketnummer: OMV_ Dossiernummer: OV/2019/00074 Inrichtingsnummer: Stedenbouwkundige handelingen: het betreft een aanvraag tot de afbraak van een luifel en de uitbreiding en verbouwing van een werkplaats met winkel en carwash en de aanvraag van 3 huisnummers. Milieukundige handelingen: het betreft de wijziging van de exploitatie van een carwash, winkel en tankstation. De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Weg naar Opoeteren 145 te 3660 Oudsbergen, kadastraal bekend: Afdeling 6, sectie A, perceel 345D. De aanvraag wordt goedgekeurd, met uitzondering van de vijfde verdeelinstallatie (correctie van de exploitant) en de bijstelling van de milieuvoorwaarden. 28 Goedkeuring van omgevingsvergunning OV/2019/ Breekiezel 55 Er wordt een omgevingsvergunning verleend onder voorwaarden voor het bouwen van een vrijstaande carport met tuinberging. 29 Goedkeuring van omgevingsvergunning OV/2019/ Torenstraat 4 bus 3

10 Er wordt een omgevingsvergunning verleend voor de bestemmingswijziging van een appartement op het gelijkvloers (wonen) naar ruimtes voor dienstverlening (kinderyoga, voetreflexologie en coaching). 30 Goedkeuring omgevingsvergunning OV/2019/00140/MG - Betonweg 21 Omgevingsloketnummer: OMV_ Dossiernummer: OV/2019/00140 Inrichtingsnummer: De aanvraag werd ingediend op 29 mei 2019 en volledig en ontvankelijk verklaard op 5 juni De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Betonweg 21 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: afdeling 3, sectie B, nr 49/M2. Het betreft een project tot het bouwen van een vrijstaande eengezinswoning en een bronbemaling. Type handelingen: stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een ingedeelde inrichting. 31 Aktename omgevingsvergunning OV/2019/00151 Ophovenstraat 196 Omgevingsloketnummer: OMV_ Dossiernummer: OV/2019/00151 Inrichtingsnummer: De melding werd ingediend op 19 juni De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Ophovenstraat 194 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: afdeling 4, sectie C, nr 979/W6. Het betreft een project tot stopzetting varkensbedrijf. Type handelingen: exploitatie van een ingedeelde inrichting. Het college van burgemeester en schepenen neemt akte van deze melding van stopzetting.

11 32 Aktename melding MLD/2019/ Verlengstraat 5 Dossiernummer omgevingsloket: OMV_ Dossiernummer: MLD/2019/00159 Inrichtingsnummer: De melding werd per beveiligde zending verzonden op 28/06/2019. De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Verlengstraat 5 te 3670 Oudsbergen, kadastraal bekend: afdeling 6, sectie A, nr. 5/G6. Het betreft een melding van een bronbemaling. De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting. 33 Goedkeuring van de aktename van de melding MLD/2019/ Weg naar As 42 Melding voor het plaatsen van een terrasoverkapping van 31,5m² met een hoogte van 2,8m. Akte nemen van de melding. 34 Kennisname door het college van burgemeester en schepenen van diverse documenten Het college van burgemeester en schepenen dient formeel kennis te nemen van bepaalde stukken. Dit gebeurt aan de hand van dit besluit. De kennisname door het college van burgemeester en schepenen van deze stukken zegt evenwel niets over het standpunt dat het college van burgemeester en schepenen heeft over de inhoud ervan. Het houdt evenmin een goedkeuring in. 35 Kennisname door het college van burgemeester en schepenen van diverse documenten (deel 2)

12 Het college van burgemeester en schepenen dient formeel kennis te nemen van bepaalde stukken. Dit gebeurt aan de hand van dit besluit. De kennisname door het college van burgemeester en schepenen van deze stukken zegt evenwel niets over het standpunt dat het college van burgemeester en schepenen heeft over de inhoud ervan. Het houdt evenmin een goedkeuring in.

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 29/04/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 20/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 03/06/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 01/07/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 25/02/2019 Uur: 13:30 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 18/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de vorige zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 E-COLLEGE Het organiseren van een digitaal college op 29 juli 2019 werd goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen

Nadere informatie

Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019

Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019 Agenda van de gemeenteraad van 21 oktober 2019 01 Goedkeuring van de notulen en het zittingsverslag van de vorige zitting 02 Goedkeuring van een machtiging aan Retiro BVBA voor het verlenen van een erfpacht

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 24/06/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 25/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 18/02/2019 Uur: 13:30 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 04/02/2019 Uur: 13:30 01 Besluiten 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 11/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de vorige zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 01/04/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 1. Ambtshalve schrapping uit het bevolkingsregister. Het college beslist om mevrouw Rajae Ajjouri, geboren in Nijmegen (Nederland)

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus 2019 Aanwezig : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, K. van der Hooft, Schepenen; M. Gobert,

Nadere informatie

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28.

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28. Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 februari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 13/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen woensdag 8 mei 2019 om 10u30 Aanwezig: Liesbeth Van der Auwera, Burgemeester Verontschuldigd: / Afwezig: / Mario Knippenberg, Rudi Cober, Michel Theunissen,

Nadere informatie

Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019

Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019 Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER A-punt Personeel 1. Gemeentepersoneel - a) aktename van het proces-verbaal van het schriftelijk en het mondeling gedeelte en

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

De melding heeft betrekking op een terrein gelegen te Hofmeierlaan Brugge, kadastraal gekend in BRUGGE 18 AFD/DEEL ST-KRUIS, sectie B, 0279H

De melding heeft betrekking op een terrein gelegen te Hofmeierlaan Brugge, kadastraal gekend in BRUGGE 18 AFD/DEEL ST-KRUIS, sectie B, 0279H OMG referentie: OMV_2019014507 Inrichtingsnummer: 20190204-0025 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 maart 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Het Bouwhuis bvba voor een

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 8 februari 2013 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019 BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 24 JUNI 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 30 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 30 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 30 augustus 2019 Aanwezig : Afwezig: Verontschuldigd : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, P. Vlietinck,

Nadere informatie

Zitting van 1 april Vast Bureau Lijst publicatie

Zitting van 1 april Vast Bureau Lijst publicatie SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Zitting van 1 april 2019 - Vast Bureau Lijst publicatie 1. Goedkeuring ontwerpnotulen Vast Bureau van 25 maart 2019 (1.842) De ontwerpnotulen van het Vast

Nadere informatie

B) PLANNEN EN VERORDENINGEN VAN TOEPASSING OP BETREFFENDE PERCEEL

B) PLANNEN EN VERORDENINGEN VAN TOEPASSING OP BETREFFENDE PERCEEL UITTREKSEL UIT HET PLANNENREGISTER DOSSIERNUMMER: NOT2017/01137 ADMIN. DOSSIERBEH.: Alain Vermoes GEMEENTE: Vilvoorde DATUM: 15 november 2017 A) LIGGING VAN HET TERREIN kadastrale omschrijving : afdeling

Nadere informatie

Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST

Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST 1. Secretariaat - goedkeuring notulen Voorstel aan het vast bureau om de notulen van de zitting van 16 juli 2019 goed te keuren. OR1. Personeel - eretitel

Nadere informatie

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING BEKENDMAKING AKTENAME MELDING Alois Noyens algemeen directeur Patrick Geuens Burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging Type handelingen OMV/MMS/2019/010

Nadere informatie

AKTENAME MELDING. Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba, Kamiel Wautersstraat 4, 9140 Temse ontvangen.

AKTENAME MELDING. Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba, Kamiel Wautersstraat 4, 9140 Temse ontvangen. Gemeentelijk dossiernummer: 2019/419 OMG referentie: OMV_2019063944 Inrichtingsnummer: 20190514-0060 AKTENAME MELDING Het college van burgemeester en schepenen heeft de melding ingediend door Ghys bvba,

Nadere informatie

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING

BEKENDMAKING AKTENAME MELDING BEKENDMAKING AKTENAME MELDING Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging Contactpersoon OMV/2019/00167 OMV_2019047468 bouwen van een garage tegen de linker zijgevel

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 6 MEI 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Feyen Magda, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Erik Van Roelen; mevrouw Heidi Wuestenbergs; de heer Thomas Dubois; de heer Kris Jacobs; mevrouw

Nadere informatie

Datum collegevergadering: 05/11/2018

Datum collegevergadering: 05/11/2018 Datum collegevergadering: 05/11/2018 Dossiernummer omgevingsloket: OMV_2018120145 Dossiernummer: MLD/2018/00330 Ondertekening: Voor eensluidend uittreksel De Algemeen Directeur, Christi van Calster In

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de secretaris de burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging O2018-00005ME OMV_2018022780 plaatsen van een veranda Fonteinstraat

Nadere informatie

OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW-RAAD van 13-11-2012 OVERZICHTSLIJST Openbaar gedeelte 1. PV vorige zitting Het PV van de openbare zitting d.d. 09-10-2012 wordt goedgekeurd. 2. Toelichting

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 1. Overheidsopdracht bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking voor raamovereenkomst voor copiers

Nadere informatie

Aktename van een melding voor de exploitatie van ingedeelde inrichtingen of activiteiten

Aktename van een melding voor de exploitatie van ingedeelde inrichtingen of activiteiten Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster T 051 33 74 00 - F 051 31 82 83 gemeente@ingelmunster.be - www.ingelmunster.be Aktename van een melding voor de exploitatie van ingedeelde inrichtingen of activiteiten

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR Stad Herentals Projectnr. Omgevingsvergunning: OMV_2019078502 Inrichtingsnummer: 20190615-0012 Besluit van het college van burgemeester en schepenen tot aktename van de melding van de heer Osman Sherzad

Nadere informatie

Belastingsreglement op het indienen of melden van omgevingsvergunningen en andere ruimtelijke attesten of vergunningen

Belastingsreglement op het indienen of melden van omgevingsvergunningen en andere ruimtelijke attesten of vergunningen Belastingsreglement op het indienen of melden van omgevingsvergunningen en andere ruimtelijke attesten of vergunningen Artikel 1 - definities Voor dit belastingreglement zijn de definities van toepassing

Nadere informatie

Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019

Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019 Agenda van de gemeenteraad van 23 september 2019 01 Kennisname van het ontslag van Frans Heijlen als gemeenteraadslid, van de eedaflegging van Lotte Janssen als gemeenteraadslid en vaststelling van de

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 1. Onderlinge verdeling werkzaamheden in verband met het dagelijks bestuur Voor het goede verloop van de bestuursactiviteiten

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de algemeen directeur de burgemeester Referentie gemeente MEL/2019/00015/XM Referentie omgevingsvergunning OMV_2019039035 Project Aanvraag omgevingsvergunning klasse 3 - bronbemaling

Nadere informatie

BEKENDMAKING BESLISSING OMGEVINGSVERGUNNING

BEKENDMAKING BESLISSING OMGEVINGSVERGUNNING BEKENDMAKING BESLISSING OMGEVINGSVERGUNNING Referentie omgevingsloket: OMV_2018151007 Door de heer David Van Ballaert werd een aanvraag ingediend voor exploitatie van een ingedeelde inrichting. Kort omschreven

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381.

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 maart 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Schepencollege van

Schepencollege van Schepencollege van 11.06.2019 Lijst met besluiten en behandelde punten van het schepencollege dd. 11.06.2019. Bekendmaking op: Goedkeuren redactie notulen schepencollege 24 en 28.05.2019 Leveren van lessenaardeksel

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Referentie omgevingsloket : OMV_2019045944 Het college van burgemeester en schepenen heeft in de zitting van 6 mei 2019 het volgende beslist: Het college neemt akte van de melding

Nadere informatie

Liersesteenweg 268 te 2800 Mechelen. Eikestraat 1 en 1A te 2800 Mechelen Afdeling 12402, sectie B, percelen 302 K, 302 L en 302 M

Liersesteenweg 268 te 2800 Mechelen. Eikestraat 1 en 1A te 2800 Mechelen Afdeling 12402, sectie B, percelen 302 K, 302 L en 302 M Referentie omgevingsloket: OMV_2019009851 Referentie gemeente: 20190207_OOV Inrichtingsnummer: 20190124-0070 BESLUIT VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN OVER EEN MELDING MET BETREKKING TOT DE

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 OPENBARE ZITTING Interne Ondersteuning Secretariaat 1 2019_GR_00126 Algemene vergadering van Limburg.net op 27 juni 2019 - goedkeuring agenda

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de secretaris de burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging Contactpersoon O2018-00019ME OMV_2018069896 melding zorgwonen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR

VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR Stad Herentals Projectnr. Omgevingsvergunning: OMV_2019060766 Inrichtingsnummer: 20190507-0095 Besluit van het college van burgemeester en schepenen tot aktename van de melding van nv Novatech International

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Goedkeuren lijst aanrekeningen 2018/2019 - lijst 21 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE algemeen directeur burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging 2018/00008/ME OMV_2018033046 Carport Borrestraat 9 te 1602

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 1. Aanvraag uittredingsvergoeding van een schepen. Goedkeuring. Het college keurt de uittredingsvergoeding voor een schepen

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011 BELASTING OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN EN HET AFSLUITEN VAN HUWELIJKEN - AANPASSING

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Referentie omgevingsloket Inrichtingsnummer 20180424-0014 Projectnaam PE_14HER_melding telefooncentrale klasse 3 Ligging Molenvest 27A te 2200 Herentals Afdeling 13011, sectie

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012 BELASTING OP HINDERLIJKE INRICHTINGEN - AANPASSING - BESLUIT Toelichting Ingevolge de invoering

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

Datum collegevergadering: 12/11/2018

Datum collegevergadering: 12/11/2018 Datum collegevergadering: 12/11/2018 Dossiernummer omgevingsloket: OMV_2018128513 Dossiernummer: MLD/2018/00357 Ondertekening: Voor eensluidend uittreksel De Algemeen Directeur, Christi van Calster In

Nadere informatie

Uittreksel uit het vergunningenregister

Uittreksel uit het vergunningenregister Uittreksel uit het vergunningenregister Gemeente Evergem Datum : 9 september 2016 Volgnummer : V2016_634 DETAILOPGAVE VAN DE IN HET VERGUNNINGENREGISTER OPGENOMEN INFORMATIE Ligging van het terrein: Kadastrale

Nadere informatie

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse.

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse. OMG referentie: OMV_2019020080 Inrichtingsnummer: 20190214-0061 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 maart 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Fluvius system operator

Nadere informatie

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING.

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december 2015 Dagorde 01 Verslagen 02 Aanpassing Meerjarenplan 2014-2019. Goedkeuring. 03 Budget 2016. Goedkeuring. 04 Terugbetaling lidgelden en deelname aan sportactiviteiten

Nadere informatie

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse.

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse. OMG referentie: OMV_2019013846 Inrichtingsnummer: 20190201-0061 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 februari 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Fluvius system operator

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 25 FEBRUARI 2015 OPENBARE ZITTING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - PATRIMONIUM 2. (GVDC) PERCEEL A 178E TE KRUIBEKE - OPENBARE VERKOOP

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 13.05.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 GEHEIME ZITTING 1. Verlenen van een gevraagde hernieuwing van de twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke Het college

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Gelet op het decreet van 28 juni 1985 betreffende de milieuvergunning (Milieuvergunningsdecreet), zoals gewijzigd bij latere decreten;

Gelet op het decreet van 28 juni 1985 betreffende de milieuvergunning (Milieuvergunningsdecreet), zoals gewijzigd bij latere decreten; Besluit Departement Leefmilieu Dienst Milieuvergunningen MLVER-2011-0104/ELSL/kadc BESLUIT VAN DE DEPUTATIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN OVER DE MEDEDELING VAN VERANDERING VAN NV COLOMBUS-HTC, BVBA AFVALSTOFFEN

Nadere informatie

Besluit van de Bestendige Deputatie

Besluit van de Bestendige Deputatie 8e Directie Dienst 82 Milieuhygiëne aanwezig Marc De Buck, wnd. voorzitter Besluit van de Bestendige Deputatie Alexander Vercamer, Ivan Verleyen, Frans Van Gaeveren, Jean-Pierre Van Der Meiren, Carina

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Referentie omgevingsloket : OMV_2019005166 Het college van burgemeester en schepenen heeft in de zitting van 18 februari 2019 het volgende beslist: Het college neemt akte van

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 1425 SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Guido De Langhe algemeen directeur Kurt Vanryckeghem burgemeester Referentie gemeente: Referentie omgevingsvergunning: Naam aanvrager: Project: Ligging: Kadastrale ligging: OMV_2018037617

Nadere informatie

Tekst aangenomen door de plenaire vergadering. van het voorstel van decreet. houdende de nadere regels tot implementatie van de omgevingsvergunning

Tekst aangenomen door de plenaire vergadering. van het voorstel van decreet. houdende de nadere regels tot implementatie van de omgevingsvergunning ingediend op 1059 (2016-2017) Nr. 2 25 januari 2017 (2016-2017) Tekst aangenomen door de plenaire vergadering van het voorstel van decreet van Lode Ceyssens, Axel Ronse, Lydia Peeters, Bart Nevens, Tinne

Nadere informatie

Uittreksel uit het vergunningenregister

Uittreksel uit het vergunningenregister Uittreksel uit het vergunningenregister Gemeente Evergem Datum : 11 december 2018 Volgnummer : V2018_844 DETAILOPGAVE VAN DE IN HET VERGUNNINGENREGISTER OPGENOMEN INFORMATIE Ligging van het terrein: Kadastrale

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE de burgemeester de algemeen directeur Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging O2018-00033ME OMV_2018119040 plaatsen van een terrasoverkapping

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 5 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 26

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST van 25 juni 2019 met nummer RvVb-A-1819-1144 in de zaak met rolnummer 1718-RvVb-0447-A Verzoekende partijen de gemeente SINT-KATELIJNE-WAVER, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen administratief toezicht Zitting van 1 april 2019 NORMALE PUNTEN 1 2019_CBS_00271 notulen - collegezitting 25 maart 2019 - goedkeuring Het college keurt de notulen

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER TUSSENARREST nr. S/2013/0269 van 17 december 2013 in de zaak 1112/0485/SA/3/0437 In zake: 1. de heer..., wonende te... 2. mevrouw..., wonende

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE Vic Barbary Waarnemend secretaris Kurt Vanryckeghem Burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Dossiernummer milieu Naam exploitant Project Ligging Kadastrale

Nadere informatie

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij

Nadere informatie

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend.

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend. VERSLAG Verslag: raad Datum: donderdag 22 februari 2018 om 20 uur Plaats: t Paviljoen, Blokstraat 2 te 9170 Sint-Gillis-Waas Aanwezig: De heer P. Buytaert, voorzitter De Keyzer E, Van Dorsselaere R, Van

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016 Besluit A-punt GOEDGEKEURD stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

1 Toelichting pluviale overstromingskaarten - juridische verankering vergunningsbeleid

1 Toelichting pluviale overstromingskaarten - juridische verankering vergunningsbeleid 1 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 14 januari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie