Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019"

Transcriptie

1 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 GEHEIME ZITTING 1. Verlenen van een gevraagde hernieuwing van de twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke Het college van burgemeester en schepenen heeft een gevraagde hernieuwing verleend van een twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke. 2. Verlenen van principiële toelating voor de organisatie van het Lotus vuurwerk tijdens de Speculoosfeesten Het college van burgemeester en schepenen is principieel akkoord met de organisatie van een vuurwerk tijdens de Speculoosfeesten, onder volgende voorwaarden: - het vuurwerk duidelijk opgenomen is in het programma in het infoblad; - ter sensibilisering van het dierenwelzijn er bij de bewoners binnen een straal van 250 meter een bijkomende brief wordt gepost; - de leverancier wordt bevraagd naar de mogelijkheden van geluidsarm vuurwerk en deze informatie wordt teruggekoppeld naar het college van burgemeester en schepenen; - het veiligheidsdossier zoals voorgaande jaren voorgelegd wordt. 3. Goedkeuren van de subsidieaanvraag voor een aanvullende premie op de Vlaamse verbeterings- en aanpassingspremie De subsidieaanvraag voor een aanvullende premie op de Vlaamse verbeterings- en aanpassingspremie wordt goedgekeurd voor een totaalbedrag van 225 euro. 4. Kennisname niet-selectie inzake aanvraag subsidie klimaatproject omvormen stookplaats galerie stadhuis De aanvraag voor een subsidie voor een Lokaal Klimaatproject, zijnde het omvormen van de stookplaats galerie Stadhuis, werd helaas niet geselecteerd. Het college van burgemeester en schepenen heeft er kennis van genomen. 5. Kennisname van de start van openbare onderzoeken Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van twee aanvragen voor een omgevingsvergunning. Het openbaar onderzoek voor deze aanvragen is lopende en bekendgemaakt op de website van de gemeente.

2 6. Kennisname aktename Aquafin nv tot aanleg 4 productieputten wpc Lembeke/Oosteeklo - pompproeven op een terrein met als kadastrale omschrijving ASSENEDE 2 AFD (OOSTEEKLO) C 0617 C KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B 1374 ASSENEDE 2 AFD (OOSTEEKLO) C 0622 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B 1375 Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van de aktename van de gewestelijke omgevingsambtenaar van de melding voor de aanleg van 4 productieputten voor het WPC Lembeke/Oosteeklo en het uitvoeren van pompproeven. 7. Weigeren omgevingsvergunning tot bouwen boomhut op een terrein met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1579 (28/04/2019) Het college van burgemeester en schepenen beslist de aanvraag inzake bouwen boomhut, te weigeren. De aanvraag omvat geen ingedeelde inrichtingen of activiteiten. 8. Verlenen van ontslag in wederzijds akkoord met ingang vanaf woensdag 1 mei 2019 Een vervangend personeelslid wenst om persoonlijke redenen in onderling overleg haar vervangingsovereenkomst te beëindigen. Het college van burgemeester en schepenen stemt er mee in om in onderling overleg de vervangingsovereenkomst op 30 april 2019 te beëindigen. 9. Bepalen van een datum voor de officiële opening van het heraangelegd gedeelte van Aveschoot De officiële opening van het heraangelegd gedeelte van Aveschoot gaat door op de dag van de buren, zijnde vrijdag 24 mei 2019 om uur. 10. Goedkeuren van de deontologische code voor mandatarissen volgens het decreet lokaal bestuur Ingevolge artikels 39 en 55 van het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 neemt het college van burgemeester en schepenen een deontologische code aan. De deontologische code geeft lokale mandatarissen een kader waarbinnen ze hun mandaat moeten uitoefenen. 11. Verlenen vijftigjarige grafconcessie kerkhof Lembeke Het college van burgemeester en schepenen verleent een vijftigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke. 12. Verlenen twintigjarige urnenveldconcessie kerkhof Kaprijke Het college van burgemeester en schepenen verleent een twintigjarige urnenveldconcessie op het kerkhof van Kaprijke. 13. Verlenen twintigjarige urnenveldconcessie kerkhof Lembeke Het college van burgemeester en schepenen verleent een twintigjarige urnenveldconcessie op het kerkhof van Lembeke. 14. Verlenen twintigjarige grafconcessie kerkhof Lembeke Het college van burgemeester en schepenen verleent een twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke.

3 15. Hernieuwen grafconcessie met twintig jaar kerkhof Lembeke, naar aanleiding van het Het college van burgemeester en schepenen heeft een grafconcessie hernieuwd met twintig jaar op het kerkhof van Lembeke, naar aanleiding van het. 16. Verlenen twintigjarige nisconcessie kerkhof Lembeke Het college van burgemeester en schepenen verleent een nieuwe nisconcessie van twintig jaar op het kerkhof van Lembeke. 17. Hernieuwen grafconcessie met tien jaar kerkhof Lembeke, naar aanleiding van het op het kerkhof van Lembeke, naar aanleiding van het. 18. Hernieuwen grafconcessie met tien jaar kerkhof Kaprijke, naar aanleiding van het op het kerkhof van Kaprijke naar aanleiding van het. 19. Hernieuwen grafconcessie met tien jaar kerkhof Lembeke, naar aanleiding van het op het kerkhof van Lembeke naar aanleiding van het. 20. Verlenen van toelating voor de organisatie van benefietconcert N'Oubliez Jamais in de Heinestraat op 18 mei 2019 onder voorwaarden en goedkeuren van een afwijking op de geluidsnormen Het college van burgemeester en schepenen verleent de toelating voor de organisatie van benefietconcert N'Oubliez Jamais in de Heinestraat op 18 mei 2019 onder voorwaarden en keurt een afwijking op de geluidsnormen goed. 21. Verlenen van toelating voor een afwijking op de geluidsnormen n.a.v. de Speculooscup die doorgaat op 3 en 4 mei 2019 te Lembeke Het college van burgemeester en schepenen verleent de toelating, onder voorwaarden, voor een afwijking op de geluidsnormen n.a.v. de Speculooscup die doorgaat op 3 en 4 mei 2019 te Lembeke. 22. Verlenen van toelating voor de organisatie van de rommelmarkt op 1 mei 2019 en goedkeuren van een tijdelijk aanvullend politiereglement n.a.v. deze activiteit en de meikermis van 3 tot 5 mei 2019 Het college van burgemeester en schepenen verleent toelating voor de organisatie van de rommelmarkt op 1 mei 2019 en keurt een tijdelijk aanvullend politiereglement goed n.a.v. deze activiteit en n.a.v. de meikermis die doorgaat van 3 tot 5 mei Goedkeuren lijst aanrekeningen lijst 22 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen uitgaven (kleine uitgaven) goed.

4 24. Goedkeuren lijst aanrekeningen lijst 23 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen uitgaven (grote uitgaven) goed. 25. Kennisname vonnis rechter in de zaak Kaprijke/Serck/Probam/WE-S: aanstelling gerechtsdeskundige Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het vonnis van 15 maart 2019 in de zaak van de Gemeente Kaprijke t/ de B.V.B.A. Weysen & De Baere Architecten, de N.V. Serck en de N.V. Probam - C.V.B.A. BM Engineering Group. 26. Goedkeuren subsidieaanvraag voor het plaatsen van een hemelwaterput Het college van burgemeester en schepenen keurt de subsidieaanvraag voor het plaatsen van een hemelwaterput goed. 27. Goedkeuren verlenging opdracht "Aanstellen opdrachtnemer voor de bestrijding van ratten langsheen de gemeentelijke openbare waterlopen en op openbaar domein" Het college van burgemeester en schepenen keurt de verlenging van de opdracht Aanstellen opdrachtnemer voor de bestrijding van ratten langsheen de gemeentelijke openbare waterlopen en op openbaar domein aan Rattenbestrijding Oost-Vlaanderen (RATO) vzw, W. Wilsonplein 2 te 9000 Gent, goed tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van ,06 euro excl. btw of ,43 euro incl. 21% btw. 28. Advies aanvraag omgevingsvergunning tot de afbraak van woning met berging en bouwen van landbouwloods en bouwen van melkveestal en verplaatsen van gracht + aanleggen van sleufsilo op een terrein met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0465 T KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0491 F KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0489 A,... Het college van burgemeester en schepenen adviseert de aanvraag inzake de afbraak van woning met berging en bouwen van landbouwloods en bouwen van melkveestal en verplaatsen van gracht + aanleggen van sleufsilo, gunstig. 29. Vaststellen van de kiezerslijst voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 Het college van burgemeester en schepenen stelt de kiezerslijst voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 vast. 30. Vaststelling van de lijst van (plaatsvervangende) bijzitters in de stembureaus voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 Het college van burgemeester en schepenen stelt de lijst van (plaatsvervangende) bijzitters in de stembureaus voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 vast. 31. Vaststellen van de lijst van mogelijke voorzitters voor stembureaus voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 Het college van burgemeester en schepenen stelt de lijst van mogelijke voorzitters voor stembureaus voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 vast. 32. Indeling in stemafdelingen en aanwijzing lokalen voor de gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 De kiezers van de gemeente voor gelijktijdige verkiezingen van 26 mei 2019 worden ingedeeld in zeven stemafdelingen volgens hun inschrijvingsnummer op de kiezerslijst.

5 Stemlokaal 1 wordt ingericht in de sporthal Berkakker, Alfred De Taeyestraat 40/B; stemlokaal 2 wordt ingericht in de gemeentelijke sporthal, Heihoekse Kerkwegel Vaststellen van de lijst van de Belgische kiezers in het buitenland voor de verkiezingen van de federale Wetgevende Kamers van 26 mei 2019 Het college van burgemeester en schepenen stelt de lijst van de Belgische kiezers in het buitenland voor de verkiezingen van de federale Wetgevende Kamers van 26 mei 2019 vast. 34. Toestaan van progressieve tewerkstelling vanaf dinsdag 2 april 2019 tot en met dinsdag 30 april 2019 Een personeelslid wenst na zijn ziekteperiode het werk deeltijds te hervatten. Het college van burgemeester en schepenen staat de deeltijdse (50 %) werkhervatting vanaf dinsdag 2 april 2019 tot en met dinsdag 30 april 2019 toe. Karine Goegebeur algemeen directeur Pieter Claeys burgemeester-voorzitter

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 1. Onderlinge verdeling werkzaamheden in verband met het dagelijks bestuur Voor het goede verloop van de bestuursactiviteiten

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019 1. Kennisname van de reacties naar aanleiding van de bevraging omtrent de bomen op het kerkhof in Lembeke Naar aanleiding van het

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Goedkeuren lijst aanrekeningen 2018/2019 - lijst 21 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 1. Inwilligen bezwaar inzake belasting op leegstand Aveschoot Het gemeentebestuur ontving een bezwaarschrift voor de leegstandsbelasting

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 1 april 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 1. Kennisname van de start van openbare onderzoeken Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van twee aanvragen voor

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019 1. Kennisnemen van het proces-verbaal van de selectieprocedure voor de vacante betrekkingen van werkstudent begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 1. Verlenen van principiële toelating onder voorwaarden aan Circus Pepino voor het organiseren van voorstellingen te Lembeke

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019 1. Goedkeuren speeltoestellen IBO Het bestuur wenst nieuwe speeltoestellen aan te kopen voor de kinderopvang in Kaprijke. Na een

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019 1. Facturatie beschadigingen uitleenmateriaal t.a.v. jeugdvereniging Op 16 februari 2019 heeft een jeugdvereniging een fuif georganiseerd.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Eliane Spincemaille, dd. burgemeester; Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 27 februari 2015 Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 28.02.2019 bekendgemaakt en op de website geplaatst op 12.03.2019.

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 25/02/2019 Uur: 13:30 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Openbare zitting. Openbare zitting

Openbare zitting. Openbare zitting In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 31.01.2019 bekendgemaakt. Openbare zitting Openbare zitting 1. Goedkeuren

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 12 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 5

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 04/02/2019 Uur: 13:30 01 Besluiten 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE VOORSTRAAT OP 14 OKTOBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 05.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 februari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 februari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 februari 2019 1. Gunstig adviseren renovatie sportaccommodatie sporthal Kaprijke De vzw Katholieke scholen regio Kaprijke schreef een opdracht

Nadere informatie

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur.

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 27 mei 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik Versluys,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 ENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 AANWEZIG Burgemeester: Claude Croes Schepenen: Bert Schelfhout, Regine Vanwynsberghe-Rooryck, Sandra De Leeuw - Goussey, Matthias Vanneste,

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus 2019 Aanwezig : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, K. van der Hooft, Schepenen; M. Gobert,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 21-01-2019 Tijd 11:00-12:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Iedereen aanwezig 1

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 17; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Schepencollege van

Schepencollege van Schepencollege van 11.06.2019 Lijst met besluiten en behandelde punten van het schepencollege dd. 11.06.2019. Bekendmaking op: Goedkeuren redactie notulen schepencollege 24 en 28.05.2019 Leveren van lessenaardeksel

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 11 januari 2019 goed. 2. Kennisnemen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 8 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 Aanwezig: Eliane Spincemaille, dd. burgemeester; Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381.

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 maart 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 ALGEMEEN 1. Goedkeuren notulen van 11 februari 2019 GRONDGEBIEDZAKEN

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 26 maart 2019 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Oprichting van een commissie "sui generis" - Opdracht en werking. - Goedkeuring

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Oprichting van een commissie sui generis - Opdracht en werking. - Goedkeuring gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00714 Onderwerp: Oprichting van een commissie "sui generis" - Opdracht en werking. - Goedkeuring Beknopte samenvatting:

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. Besluitenlijst gemeenteraad 4 september 2017 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. 02. Kennisname verslagen intercommunales Neemt

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Aktename van de intentieverklaringen van

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 25.02.2019. Het college van burgemeester en schepenen keurt

Nadere informatie

Reglement op de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren

Reglement op de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren Reglement op de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren Goedgekeurd in de gemeenteraad van 16/12/2013 Bekendgemaakt op 19/12/2013 Inhoudstafel - Artikel 1. Doel - Artikel 2. Definities

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN EN GOEDKEUREN VAN EEN TIJDELIJK AANVULLEND POLITIEREGLEMENT N.A.V. DE SPECULOOSFEESTEN

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 16/01/2019. Algemene zaken. Personeel. Burgerzaken. Bestuurs- en beleidsadministratie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 16/01/2019. Algemene zaken. Personeel. Burgerzaken. Bestuurs- en beleidsadministratie Aanwezig: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt (punt 3, 5-37), Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité van de sociale dienst) (punt

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 5 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 26

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 25 april 2019 Aan de Raad wordt gevraagd de notulen van de gemeenteraadszitting van 25 april 2019 goed te

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING Algemeen beleid. 1. Integrale veiligheid algemene machtiging voor het gebruik van zichtbare verplaatsbare

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 5 september 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens,

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 28 JUNI 2018. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Eedaflegging en installatie politieraadslid.

Nadere informatie

Aanstellen van een functionaris voor gegevensbescherming Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Aanstellen van een functionaris voor gegevensbescherming Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 5 maart 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit De gemeenteraad Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 september 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00723 Onderwerp: Sluiten van een bijakte tot verlenging van de huurovereenkomst voor het onroerend goed

Nadere informatie

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019 1. Goedkeuren verslag Het college keurt het verslag van vorige zitting goed 2. Goedkeuren verbranden snoeiafval ter hoogte van het

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 24 december 2014 Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat College van burgemeester en schepenen Zitting van 17 juni 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 17 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet

Nadere informatie

VOLMACHT. De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer)

VOLMACHT. De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer) VOLMACHT De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer) houder van (aantal) aande(e)l(en) van de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Artikel 7 van hetzelfde decreet, gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2003, wordt vervangen door wat volgt:

Artikel 7 van hetzelfde decreet, gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2003, wordt vervangen door wat volgt: Uittreksel van decreet van 6 juli 2005 houdende de wijziging van diverse decreten, wat het statuut van de mandaathouders in de aan het Vlaams Parlement verbonden instellingen betreft [ ] HOOFDSTUK III

Nadere informatie

Zitting van 1 april Vast Bureau Lijst publicatie

Zitting van 1 april Vast Bureau Lijst publicatie SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Zitting van 1 april 2019 - Vast Bureau Lijst publicatie 1. Goedkeuring ontwerpnotulen Vast Bureau van 25 maart 2019 (1.842) De ontwerpnotulen van het Vast

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc

Nadere informatie

Gemeenteraad van 26 april 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraad van 26 april 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2018 Gemeenteraad van 26 april 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van besluiten van de gemeenteraad volgens het

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen administratief toezicht Zitting van 1 april 2019 NORMALE PUNTEN 1 2019_CBS_00271 notulen - collegezitting 25 maart 2019 - goedkeuring Het college keurt de notulen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

BESLUIT BURGEMEESTER WOENSDAG 23 JANUARI 2019

BESLUIT BURGEMEESTER WOENSDAG 23 JANUARI 2019 BESLUIT BURGEMEESTER WOENSDAG 23 JANUARI 2019 Besluit burgemeester inzake toelating voor het signaleren van werken en verkeersbelemmeringen op de openbare weg - Van den Berghe nv, Verrebroek voor rioleringsen

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 26.03.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 maart Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 maart Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 28 maart 2019 ons kenmerk: 563 datum 20-3-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie