Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni 2019"

Transcriptie

1 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 24 juni Goedkeuren speeltoestellen IBO Het bestuur wenst nieuwe speeltoestellen aan te kopen voor de kinderopvang in Kaprijke. Na een plaatsbezoek met mogelijke leveranciers kiest het college van burgemeester en schepenen ervoor om de volgende toestellen aan de te kopen: - Mars Rover toestel; - boomhut met glijbaan; - driehoekwipveer. 2. Toestaan aan raadslid Gijssels - vraag van 18 juni 2019 tot afschrift Het gemeentebestuur ontving van raadslid Filip Gijssels een aanvraag tot inzage en afschrift van het (beknopt) verslag van verschillende beleidsbesprekingen. Het college van burgemeester en schepenen beslist om de agenda van de gevraagde besprekingen over te maken aan het raadslid. 3. Kennisgeving van te plaatsen bordjes op de kerkhoven met als doel graven te ontruimen of de concessie te hernieuwen tot behoud van het graf, naar aanleiding van het verstrijken van de concessie In 2019 vervallen er opnieuw een aantal concessies op de kerkhoven in Kaprijke en Lembeke. Volgens de huidige wettige reglementering moet er gedurende een termijn van één jaar een bordje geplaatst worden om iedereen de kans te geven een concessie te hernieuwen tot behoud van het graf of om de familie ervan te verwittigen dat een graf verwijderd zal worden. De diensten zullen de bordjes plaatsen in de loop van de maand juli De nabestaanden hebben tot 1 augustus 2020 de tijd om te reageren. Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van de te plaatsen bordjes op de kerkhoven. 4. Bezwaar gemeentebelastingen - bepalen van een datum voor hoorzitting Een bezwaarindiener wenst gehoord te worden omtrent zijn bezwaar tegen een belasting op leegstand. Het college van burgemeester en schepenen bepaalt een datum voor een hoorzitting.

2 5. Goedkeuren schadedossier sporthal Lembeke Als gevolg van een niet correct uitgevoerde overheidsopdracht voor de vervanging van de boiler in de verwarmingsinstallatie in de sporthal van Lembeke ontving het gemeentebestuur een klacht van een lokale sportvereniging omtrent het gebruik van de douches. Het college van burgemeester en schepenen besliste op 25 februari 2019 om een gedeelte van de factuur voor het gebruik van de sporthal in Lembeke voor de eerste helft van het sportseizoen terug te betalen. Dit voorstel werd geprotesteerd door het bestuur van de vereniging. Men wenst eveneens een tegemoetkoming voor de volwassenen op de speeldagen van maandag en zaterdag aangezien de leden ontmoedigd zijn om er nog te douchen en zich daarom onmiddellijk na het spelen huiswaarts begaven. Dit betekent 30 % verlies aan inkomsten. Het college van burgemeester en schepenen keurt de creditnota goed ter waarde van 597,50 euro of 30 % van de factuur met betrekking tot de klacht en het protest. 6. Goedkeuren standpunt inzake vraag raadsman Naar aanleiding van het verzoek van een raadsman heeft een overleg plaatsgevonden tussen het gemeentebestuur en een inwoner omtrent de werken voor de dorpskernvernieuwing fase 2 (Plein-Paardenmarkt). Het college van burgemeester en schepenen blijft bij het eerder ingenomen standpunt van 19 februari Goedkeuren proces-verbaal van voorlopige oplevering van de opdracht "dorpskernvernieuwing fase 2" - goedkeuren eindstaat - intrekken beslissing 3 juni 2019 Naar aanleiding van een materiële fout legt de aannemer een nieuwe eindstaat in het project dorpskernvernieuwing - fase 2 voor aan het gemeentebestuur. Het college van burgemeester en schepenen trekt haar eerdere beslissing van 3 juni 2019 in en keurt de nieuwe eindstaat en het proces-verbaal van voorlopige oplevering voor deze werken goed. De meerprijs van ,484 euro inclusief btw wordt ter goedkeuring aan de gemeenteraad voorgelegd. 8. Goedkeuren standpunt inzake aanwerving intergemeentelijke ambtenaar lokale economie Het gemeentebestuur kreeg van Veneco het aanbod om in te stappen op de aanwerving van een intergemeentelijke ambtenaar lokale economie. Het college van burgemeester en schepenen wenst voorlopig niet in te gaan op het aanbod. Het bestuur meent dat de prioriteiten op vlak van personeelsinzet de komende jaren elders zullen liggen en meent bovendien dat er organisaties voor zelfstandigen zijn die als middenveld voor een kleinschalige gemeente als Kaprijke deze rol kunnen vervullen.

3 9. Niet ingaan op vraag provincie voor aanwerving intergemeentelijke ambtenaar lokale economie Ook het provinciebestuur Oost-Vlaanderen deed het gemeentebestuur een voorstel om als projectpartner op te treden bij het indienen van een EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) project voor de aanwerving van een intergemeentelijke ambtenaar lokale economie. Om dezelfde reden als vermeld bij het voorgaande punt wenst het college van burgemeester en schepenen niet in te gaan op het voorstel. 10. Goedkeuren gunningsvoorstel stad Eeklo voor het maaien van bermen langs gemeentewegen in 2019 Naar analogie met voorgaande jaren heeft het gemeentebestuur aan het stadsbestuur van Eeklo gevraagd of men bij het uitschrijven van het bestek voor het maaien van wegbermen een perceel kan toevoegen voor het maaien van de bermen langs gemeentelijke wegen op het grondgebied van Kaprijke. Het bestuur ontving ondertussen het verslag van nazicht en de winnende offerte. Het college van burgemeester en schepenen keurt het gunningsvoorstel van de stad Eeklo voor perceel 3 van de opdracht, zijnde het maaien van de bermen op Kaprijks grondgebied, goed. 11. Verlenen omgevingsvergunning tot slopen woning en bouwen meergezinswoning op een terrein met adres Kerkstraat 43 bus 0001 en Kerkstraat 43 bus 0101, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0001 L (01/07/2019) Het college van burgemeester en schepenen verleent een omgevingsvergunning voor het slopen van een woning en het bouwen van een meergezinswoning op een terrein met adres Kerkstraat 43 bus 0001 en Kerkstraat 43 bus 0101, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0001 L (01/07/2019). De aanpalende eigenaar werd op 2 mei 2019 aangeschreven aangezien de aanvraag betrekking heeft op de oprichting, uitbreiding of afbraak van scheidingsmuren of muren die in aanmerking komen voor gemene eigendom. Er werden geen bezwaren ingediend. Tegen deze beslissing kan beroep ingediend worden bij de Deputatie van de provincie Oost- Vlaanderen binnen een termijn van dertig dagen die ingaat: 1. de dag na de datum van de betekening van de bestreden beslissing voor die personen of instanties aan wie de beslissing betekend wordt; 2. de dag na het verstrijken van de beslissingstermijn als de omgevingsvergunning in eerste administratieve aanleg stilzwijgend geweigerd wordt; 3. de dag na de eerste dag van de aanplakking van de bestreden beslissing in de overige gevallen. Het beroep wordt ingediend via analoge (post) of digitale ( ) zending. 12. Kennisname van de start van openbare onderzoeken Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van een aanvraag voor één omgevingsvergunning.

4 Het openbaar onderzoek voor deze aanvraag is lopende en bekendgemaakt op de website van de gemeente. 13. Kennisname omgevingsvergunning tot de afbraak van woning met berging en bouwen van landbouwloods en bouwen van melkveestal en verplaatsen van gracht + aanleggen van sleufsilo op een terrein met adres Weststraat 14, 9971 Kaprijke Weststraat 14, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0465 T... Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het besluit van de Deputatie van de provincie Oost-Vlaanderen van 6 juni 2019 betreffende het verlenen van een omgevingsvergunning voor de afbraak van woning met berging en het bouwen van een landbouwloods en het bouwen van een melkveestal en verplaatsen van een gracht + aanleggen van sleufsilo op een terrein met adres Weststraat 14, 9971 Kaprijke Weststraat 14, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0465 T. 14. Aktename melding van volledige bedrijfsovername van een landbouwbedrijf gelegen te Vrombautstraat 13, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0165 P (11/07/2019) Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van een volledige bedrijfsovername van een landbouwbedrijf gelegen te Vrombautstraat 13, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0165 P (11/07/2019). De melding heeft betrekking op een volledige bedrijfsovername van een landbouwbedrijf vergund door het college van burgemeester en schepenen op 24 november 2010 voor de exploitatie van 179 runderen, 21 paarden, 15 landbouwvoertuigen, 1640 kg mazout, 1 verdeelslang, 1430 m³ mest en een grondwaterwinning 1877 m³/jaar. 15. Kennisname omgevingsvergunning verleend aan Provincie Oost-Vlaanderen tot aanleg fietssnelweg Kaprijke - Assenede Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het ministerieel besluit van 14 juni 2019 betreffende het verlenen van een omgevingsvergunning aan de Provincie Oost- Vlaanderen voor de aanleg van de fietssnelweg Kaprijke-Assenede. 16. Kennisname omgevingsvergunning verleend aan EANDIS tot plaatsen elektriciteitscabine op een terrein met adres 9971 Kaprijke, Vaarstraat en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0532 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0529 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B 0315 Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het besluit van de Deputatie van de provincie Oost-Vlaanderen van 13 juni 2019 betreffende het verlenen van een omgevingsvergunning aan Eandis voor het plaatsen van een elektriciteitscabine op een terrein met adres 9971 Kaprijke, Vaarstraat en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0532 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) A 0529 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B Verlenen omgevingsvergunning tot vellen van bomen op een terrein met adres Ongereehoek 24, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD

5 (LEMBEKE) C 0895 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0896 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0893 B (14/07/2019) Het college van burgemeester en schepenen verleent een omgevingsvergunning voor het vellen van bomen op een terrein met adres Ongereehoek 24, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0895 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0896 A KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0893 B (14/07/2019). Tegen deze beslissing kan beroep ingediend worden bij de Deputatie van de provincie Oost- Vlaanderen binnen een termijn van dertig dagen die ingaat: 1. de dag na de datum van de betekening van de bestreden beslissing voor die personen of instanties aan wie de beslissing betekend wordt; 2. de dag na het verstrijken van de beslissingstermijn als de omgevingsvergunning in eerste administratieve aanleg stilzwijgend geweigerd wordt; 3. de dag na de eerste dag van de aanplakking van de bestreden beslissing in de overige gevallen. Het beroep wordt ingediend via analoge (post) of digitale ( ) zending. 18. Verlenen omgevingsvergunning tot verkavelen van een terrein met adres Singel, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 P 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 E 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 D 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 F 2 (05/08/2019) Het college van burgemeester en schepenen verleent een omgevingsvergunning voor het verkavelen van een terrein met adres Singel, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 P 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 E 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 D 2 KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 1685 F 2 (05/08/2019). Het openbaar onderzoek vond plaats van 29 april tot en met 28 mei Het gemeentebestuur ontving geen bezwaarschriften. Tegen deze beslissing kan beroep ingediend worden bij de Deputatie van de provincie Oost- Vlaanderen binnen een termijn van dertig dagen die ingaat: 1. de dag na de datum van de betekening van de bestreden beslissing voor die personen of instanties aan wie de beslissing betekend wordt; 2. de dag na het verstrijken van de beslissingstermijn als de omgevingsvergunning in eerste administratieve aanleg stilzwijgend geweigerd wordt; 3. de dag na de eerste dag van de aanplakking van de bestreden beslissing in de overige gevallen. Het beroep wordt ingediend via analoge (post) of digitale ( ) zending. 19. Verlenen van gunstig advies verdeling van gronden aangevraagd door notaris Guido Cuelenaere, Assenedestraat 9, 9968 Assenede voor een perceel gelegen te Kaprijke, Vaartstraat, kadastraal bekend 1ste afdeling, sectie C nr. 840 Het college van burgemeester en schepenen staat de geplande verdeling van een perceel gelegen te Kaprijke, Vaartstraat, kadastraal bekend 1ste afdeling, sectie C nr. 840, toe. De aanvraag heeft de splitsing van een perceel landbouwgrond op het oog.

6 20. Bijkomend aanstellen van werkstudenten in het jaar 2019 Het college van burgemeester en schepenen stelt bijkomende werkstudenten voor het jaar 2019 aan. 21. Bijkomend aanstellen van vrijwilligers voor schoolsport De gemeentelijke sportdienst organiseerde op maandag 3, dinsdag 4, maandag 24 en dinsdag 25 juni 2019 schoolsportdagen voor de kleuters en de leerlingen van de vrije basisschool De Kaproenen Kaprijke en de vrije basisschool De Hei(r)akker Lembeke. Het gemeentebestuur kon tijdens deze sportdagen beroep doen op twee vrijwilligers. Het college van burgemeester en schepenen stelt deze vrijwilligers aan als verzekerde vrijwilligers met een maximale forfaitaire onkostenvergoeding per dag. 22. Uitbreiden kinderopvang zomervakantie IBO Na verwerking van de inschrijvingen voor de kinderopvang in de zomervakantie 2019 blijkt er op een aantal dagen een overcapaciteit te zijn in de locatie Kaprijke. Vooral in de week van 15 tot en met 19 juli 2019 (wanneer enkel de locatie in Kaprijke open is), blijkt er een probleem te zijn. Het college beslist om tijdens deze week beide locaties van de kinderopvang te openen. Alle geweigerde kinderen voor deze week kunnen op die manier naar de opvang komen. 23. Goedkeuren van het ontwerp van het samenwerkingsprotocol zonaal LIVC (Lokale Integrale Veiligheidscel) Eeklo, Kaprijke, Sint-Laureins De Lokale Integrale Veiligheidscel (LIVC) is een multidisciplinair overlegplatform voor de casusgerichte aanpak van geradicaliseerde individuen. De LIVC ontstond uit de concrete nood aan samenwerking tussen politiediensten, preventiediensten en lokaal bestuur. Er werd voor gekozen om een zonaal LIVC op te richten (politiezone Meetjesland Centrum) met de gemeenten Eeklo, Kaprijke en Sint-Laureins. Het college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met het ontwerp van het samenwerkingsprotocol zonaal LIVC Eeklo, Kaprijke en Sint-Laureins. 24. Hernieuwen grafconcessie met twintig jaar kerkhof Kaprijke Het college van burgemeester en schepenen heeft een grafconcessie hernieuwd met twintig jaar op het kerkhof van Kaprijke naar aanleiding van het verstrijken van de concessie. 25. Goedkeuren van een tijdelijk aanvullend politiereglement n.a.v. een activiteit van de sportdienst De sportdienst organiseert in samenwerking met de basisschool van Lembeke een sportactiviteit op dinsdag 25 juni De kinderen leggen een parcours af met gekke fietsen. Om dit veilig te laten verlopen, keurt het college van burgemeester en schepenen een tijdelijk aanvullend politiereglement goed.

7 Het is dinsdag 25 juni 2019 tussen 8.00 en uur niet toegelaten te parkeren en stil te staan op de parking aan de Heihoekse Kerkwegel, op de parkeerplaatsen grenzend aan de meest zuidelijke rijbaan van de parking. De toegang tot de meest zuidelijke rijbaan van de parking is tevens verboden. Lotus blijft bereikbaar via de middelste rijbaan. 26. Verlenen van toelating voor de organisatie van het buurtfeest Oosthoek - Kaprijkstraat - Kerkstraat - Krommeveldstraat (OKKK) en goedkeuren van een tijdelijk aanvullend politiereglement n.a.v. deze activiteiten Op 6 juli 2019 organiseert het buurtcomité OKKK een buurtfeest voor alle inwoners van Oosthoek, Kerkstraat, Kaprijkstraat en Krommeveldstraat. Dit gaat door op het centrale pleintje waar deze straten samen komen. Om alles veilig te laten verlopen zijn verkeersmaatregelen nodig tot en met zondagmiddag. Het college van burgemeester en schepenen verleent de toelating voor de organisatie van het buurtfeest en keurt een tijdelijk aanvullend politiereglement goed. Het is van zaterdag 6 juli 2019 vanaf uur tot en met zondag 7 juli 2019 om uur niet toegelaten stil te staan en te parkeren in de Kaprijkstraat tussen huisnummer 2 en Oosthoek. De toegang tot dit gedeelte van de Kaprijkstraat is tevens verboden voor alle voertuigen. 27. Goedkeuren lijst aanrekeningen lijst 45 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen uitgaven (kleine uitgaven) goed. 28. Goedkeuren lijst aanrekeningen lijst 46 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen uitgaven (grote uitgaven) goed. 29. Goedkeuren bestelbonnen lijst 22 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de bestelbonnen goed. 30. Goedkeuren organisatie Multimove voor kinderen van 3 tot 8 jaar en vastleggen deelnemersbijdrage Multimove voor kinderen is ondertussen een begrip geworden voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Afgelopen schooljaar namen in totaal 115 kinderen deel aan zeven vijfentwintigdelige reeksen. Hiermee waren alle reeksen volzet. Het college van burgemeester en schepenen keurt de organisatie van zeven nieuwe reeksen Multimove voor volgend schooljaar goed.

8 31. Goedkeuren van het voorstel om het toestel Omni Expres van de firma Douwe Egberts voor een testperiode van 4 weken te plaatsen in de raadzaal van het administratief Centrum aan de kant van de keuken en nadien te evalueren. Het gemeentebestuur gaat op zoek naar een alternatief voor de bestaande koffieaparaten op de bovenverdieping van het administratief centrum in Kaprijke. Het college van burgemeester en schepenen keurt het voorstel van de diensten, om het toestel Omni Expres van de firma Douwe Egberts voor een testperiode van vier weken te plaatsen in de raadzaal en nadien te evalueren, goed. 32. Goedkeuren subsidieaanvraag voor de aanplant van kleine landschapselementen Het college van burgemeester en schepenen verleent een subsidie van 250 euro aan een inwoner voor de aanplant van kleine landschapselementen 33. Verlenen vergunning aan Telenet tot vervangen defecte ondergrondse kabel ter hoogte van Plein 101 te Kaprijke Het college van burgemeester en schepenen verleent een vergunning aan Telenet uit Drongen voor het vervangen van een defecte ondergrondse kabel ter hoogte van Plein 101 in Kaprijke. De aanvrager dient de gemeentediensten tijdig te verwittigen in functie van de communicatie naar de inwoners vooraf en in functie van de controle van de herstelling van het openbaar domein achteraf. 34. Verlenen gunstig advies inzake aanvraag machtiging tot het bouwen van een brug (in beton 6 m breed) over waterloop nr. O8250 van 2de categorie ter hoogte van Beekstraat 16 te Kaprijke Het college van burgemeester en schepenen verleent een gunstig advies inzake de aanvraag machtiging tot het bouwen van een brug (in beton, 6 meter breed) over waterloop nr. O8250 van tweede categorie ter hoogte van de Beekstraat 16 in Kaprijke. Het openbaar onderzoek de commodo et incommodo liep van 20 mei tot en met 8 juni Er kwamen geen bezwaren binnen. 35. Verlenen omgevingsvergunning tot verbouwen woning op een terrein met adres Kaprijkstraat 34, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0677 F 2 (14/08/2019) Het college van burgemeester en schepenen verleent een omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woning op een terrein met adres Kaprijkstraat 34, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) C 0677 F 2 (14/08/2019). Het openbaar onderzoek vond plaats van 8 mei tot en met 6 juni Het gemeentebestuur ontving geen bezwaarschriften. Tegen deze beslissing kan beroep ingediend worden bij de Deputatie van de provincie Oost- Vlaanderen binnen een termijn van dertig dagen die ingaat: 1. de dag na de datum van de betekening van de bestreden beslissing voor die

9 personen of instanties aan wie de beslissing betekend wordt; 2. de dag na het verstrijken van de beslissingstermijn als de omgevingsvergunning in eerste administratieve aanleg stilzwijgend geweigerd wordt; 3. de dag na de eerste dag van de aanplakking van de bestreden beslissing in de overige gevallen. Het beroep wordt ingediend via analoge (post) of digitale ( ) zending. 36. Verlenen omgevingsvergunning tot verbouwen van een woning op een terrein met adres Beukenlaan 30, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B 1210 H (15/08/2019) Het college van burgemeester en schepenen verleent een omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woning op een terrein met adres Beukenlaan 30, 9971 Kaprijke en met als kadastrale omschrijving KAPRIJKE 2 AFD (LEMBEKE) B 1210 H (15/08/2019). Het openbaar onderzoek vond plaats van 8 mei tot en met 6 juni Het gemeentebestuur ontving geen bezwaarschriften. Tegen deze beslissing kan beroep ingediend worden bij de Deputatie van de provincie Oost- Vlaanderen binnen een termijn van dertig dagen die ingaat: 1. de dag na de datum van de betekening van de bestreden beslissing voor die personen of instanties aan wie de beslissing betekend wordt; 2. de dag na het verstrijken van de beslissingstermijn als de omgevingsvergunning in eerste administratieve aanleg stilzwijgend geweigerd wordt; 3. de dag na de eerste dag van de aanplakking van de bestreden beslissing in de overige gevallen. Het beroep wordt ingediend via analoge (post) of digitale ( ) zending. 37. Wijzigen van de samenstelling van de selectiecommissie voor de vacante betrekking van een deeltijdse (19/38) technisch assistent(e) schoonmaak in contractueel verband Een aangesteld lid van de selectiecommissie voor technisch assistent(e) schoonmaak is onverwacht verhinderd. Het college van burgemeester en schepenen duidt een nieuwe externe deskundige aan voor de selectiecommissie. 38. Aanstellen van vrijwilligers voor Popeiland in het jaar 2019 Op woensdag 26 juni 2019 gaat het jaarlijks jeugdevenement Popeiland door. Het gemeentebestuur organiseert de begeleiding van de Kaprijkse jeugd naar dit evenement. Het doet hiervoor beroep op vrijwilligers. Het college van burgemeester en schepenen stelt zes vrijwilligers aan.

10 39. Aanstellen van vrijwilligers voor jaarmarktkermis LEF in het jaar 2019 Vanaf vrijdag 21 tot en met woensdag 26 juni 2019 gaat de jaarmarktkermis LEF in Kaprijke door. Het gemeentebestuur organiseert de jaarmarktkermis en kan hierbij rekenen op het engagement en de inzet van de kernleden van het feestcomité. Het college van burgemeester en schepenen stelt gedurende de jaarmarktkermis de kernleden van het feestcomité als vrijwilliger aan. 40. Aanstellen van vrijwilligers voor Supermooviedag Het gemeentebestuur organiseerde op woensdag 19 juni 2019 de Supermooviedag als afsluiter van het Multimove-seizoen. De sportdienst kon hierbij beroep doen op twee vrijwilligers. Het college van burgemeester en schepenen stelt deze twee vrijwilligers aan als verzekerde vrijwilliger met een maximale forfaitaire onkostenvergoeding per dag. 41. Goedkeuren notulen vorige zittingen De notulen van de zitting van 17 juni 2019 worden goedgekeurd. Karine Goegebeur algemeen directeur Pieter Claeys burgemeester-voorzitter

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 GEHEIME ZITTING 1. Verlenen van een gevraagde hernieuwing van de twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke Het college

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 1. Onderlinge verdeling werkzaamheden in verband met het dagelijks bestuur Voor het goede verloop van de bestuursactiviteiten

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Goedkeuren lijst aanrekeningen 2018/2019 - lijst 21 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 1. Verlenen van principiële toelating onder voorwaarden aan Circus Pepino voor het organiseren van voorstellingen te Lembeke

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019 1. Kennisnemen van het proces-verbaal van de selectieprocedure voor de vacante betrekkingen van werkstudent begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 maart 2019 1. Facturatie beschadigingen uitleenmateriaal t.a.v. jeugdvereniging Op 16 februari 2019 heeft een jeugdvereniging een fuif georganiseerd.

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 1. Inwilligen bezwaar inzake belasting op leegstand Aveschoot Het gemeentebestuur ontving een bezwaarschrift voor de leegstandsbelasting

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 1 april 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 27 mei 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik Versluys,

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 1. Kennisname van de start van openbare onderzoeken Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van twee aanvragen voor

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 27 februari 2015 Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER TUSSENARREST nr. S/2013/0269 van 17 december 2013 in de zaak 1112/0485/SA/3/0437 In zake: 1. de heer..., wonende te... 2. mevrouw..., wonende

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 05.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen

SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen 92 SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal goedkeuring verslag 14/1/2019

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren wijziging meerjarenplan 2014-2019

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 ENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 AANWEZIG Burgemeester: Claude Croes Schepenen: Bert Schelfhout, Regine Vanwynsberghe-Rooryck, Sandra De Leeuw - Goussey, Matthias Vanneste,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 31 mei 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Aktename van de intentieverklaringen van

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER TUSSENARREST nr. S/2015/0029 van 24 maart 2015 in de zaak 1213/0772/SA/3/0732 In zake: 1. de stad TIELT, vertegenwoordigd door het college

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN EN GOEDKEUREN VAN EEN TIJDELIJK AANVULLEND POLITIEREGLEMENT N.A.V. DE SPECULOOSFEESTEN

Nadere informatie

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28.

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28. Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 februari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 1. Ambtshalve schrapping uit het bevolkingsregister. Het college beslist om mevrouw Rajae Ajjouri, geboren in Nijmegen (Nederland)

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE VOORSTRAAT OP 14 OKTOBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE SPECULOOSACTIVITEITEN VAN 13 TOT 20 SEPTEMBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN EEN TIJDELIJK

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018 Openbare vergadering GOEDKEURING NOTULEN 1. Notulen gemeenteraad 21 november 2018 - De raad keurt de notulen van de

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER ARREST nr. S/2011/00007 van 9 februari 2011 in de zaak 2010/0401/SA/3/0363 In zake: 1.... 2.... bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2014/0524 van 5 augustus 2014 in de zaak 1213/0539/A/2/0507 In zake: de heer Marc ALLOING verzoekende partij tegen: de deputatie van de provincieraad van

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 11 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 3 juni 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 11 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 3 juni 2019 1487 SCHEPENCOLLEGE VAN 11 JUNI 2019 1. - Financiën - Financiën - Budgetwijziging 2019/1 - kennisname 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 3 juni 2019 3. -

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 26 maart 2019 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 17; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2012/0457 van 7 november 2012 in de zaak 1011/0835/A/3/0784 In zake: de heer.., wonende te.. bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat Geert VRINTS kantoor

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 Aanwezig: Eliane Spincemaille, dd. burgemeester; Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys,

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. RvVb/A/1516/1294 van 28 juni 2016 in de zaak 1314/0440/A/4/0401 In zake: de heer Alain CHABEAU advocaat Dominique VERMER kantoor houdende te 1160 Brussel, Tedescolaan

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2014/0287 van 22 april 2014 in de zaak 1213/0576/A/1/0539 In zake: mevrouw Martine VAN BOCXLAER, wonende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 36 verzoekende

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN VOORZITTER VAN DE DERDE KAMER ARREST nr. A/2013/0075 van 19 februari 2013 in de zaak 2010/0528/SA/3/0681 In zake: de nv... bijgestaan en vertegenwoordigd door: advocaat

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 20 januari 2016 Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 24 december 2014 Gemeenteraadszitting van 18 december 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 17 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 11 juni 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 17 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 11 juni 2019 SCHEPENCOLLEGE VAN 17 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 11 juni 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

Communicatie & ICT - VOS uitbreiding netwerk - raamcontract Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Communicatie & ICT - VOS uitbreiding netwerk - raamcontract Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 5 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij

Nadere informatie

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 28.02.2019 bekendgemaakt en op de website geplaatst op 12.03.2019.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 5 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 26

Nadere informatie

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE

BEKENDMAKING MELDINGSAKTE BEKENDMAKING MELDINGSAKTE algemeen directeur burgemeester Referentie gemeente Referentie omgevingsvergunning Project Ligging Kadastrale ligging 2018/00008/ME OMV_2018033046 Carport Borrestraat 9 te 1602

Nadere informatie

STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE

STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE stad brugge dienst ruimtelijke ordening STEDELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN SUBSIDIE VOOR HET RESTAUREREN VAN GEBOUWEN MET ERFGOEDWAARDE Herziening Vastgesteld door de Gemeenteraad in zitting van

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST van 19 juni 2018 met nummer RvVb/A/1718/1022 in de zaak met rolnummer 1516/RvVb/0396/A Verzoekende partij Verwerende partij mevrouw Marina VERPLANCKE, wonende te

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 november 2017 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 30 november 2017 om uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 30 november 2017 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Finiwo. Bepalen van het stemgedrag van

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 13 MEI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 7 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 13 MEI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 7 mei 2019 1 SCHEPENCOLLEGE VAN 13 MEI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 7 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 8 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST van 16 augustus 2016 met nummer RvVb/S/1516/1447 in de zaak met rolnummer 1516/RvVb/0336/SA Verzoekende partijen 1. de heer Kristoffel VOSSEN 2. mevrouw Simonne

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2014/0492 van 22 juli 2014 in de zaak 2010/0393/A/3/0470 In zake: de heer..., wonende te... verzoekende partij tegen: de deputatie van de provincieraad van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc

Nadere informatie

Het schepencollege aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/609 en 2019/611.

Het schepencollege aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/609 en 2019/611. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 13 mei 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEGRAAFPLAATSEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEGRAAFPLAATSEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEGRAAFPLAATSEN Goedgekeurd door de gemeenteraad 23 februari 2013 Artikel 1 de gemeenteraadbeslissing van 18 september 2008 houdende goedkeuren huishoudelijk reglement begraafplaatsen

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING MET BETREKKING TOT HET OVERWELVEN VAN BAANGRACHTEN Toelichting In de huidige gemeentelijke stedenbouwkundige

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND I.V.M. O.V.

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND I.V.M. O.V. INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND I.V.M. O.V. Vergadering directiecomité van dinsdag 4 juni 2013 om 18.00 u. in de vergaderzaal van het administratief gebouw

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651 GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00651 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen-en rioleringswerken in de Mariakerksesteenweg,

Nadere informatie

1. Toekennen en vereffenen van een gemeentelijk gereglementeerde aanpassingspremie Goedgekeurd

1. Toekennen en vereffenen van een gemeentelijk gereglementeerde aanpassingspremie Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 27 februari 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college keurt de notulen van de zitting van 21.01.2019

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE FINANCIERING

NOTULEN ALGEMENE FINANCIERING Aanwezig: Jo Roggen, Burgemeester Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van dinsdag 19 februari 2019. Chris Jamar, Erik Soors, Roland Strouven, Elke Allard, schepenen Herman Stiers, Algemeen

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 A-AGENDA Aankopen 1 2019_CBS_00664 Aankoop softwarepakket voor vergunningenbeheer inname openbaar domein - Aankoopcentrale

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038 gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038 Onderwerp: Aanvraag om stedenbouwkundige vergunning nr. 2017/06163 Dig - Peerstraat - Boomstraat, Gent - zaak

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/226

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/226 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/226 GEMEENTELIJK REGLEMENT BETREFFENDE HET OPMAKEN VAN EEN REGISTER VOOR VERWAARLOOSDE WONINGEN

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 9 JULI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING OCMW. 1. Kennisname van de budgetwijziging 2 exploitatiebudget voor het dienstjaar 2011 van het

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli 2019 Aanwezig : Afwezig: Verontschuldigd : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, P. Vlietinck, K. van der Hooft,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Toelichting gemeenteraad van 21 augustus 2014. 3.023.830,78-0,00 Netto vastgestelde rechten Vastgelegde uitgaven

Toelichting gemeenteraad van 21 augustus 2014. 3.023.830,78-0,00 Netto vastgestelde rechten Vastgelegde uitgaven Openbare vergadering. Toelichting gemeenteraad van 21 augustus 2014. 1. Goedkeuring notulen gemeenteraad van 23 juni 2014. Toelichting: De notulen werden samen met de dagorde aan de leden van de gemeenteraad

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 19 december 2017 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING VAN 22 NOVEMBER 2018

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING VAN 22 NOVEMBER 2018 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING VAN 22 NOVEMBER 2018 Provincie West-Vlaanderen Gemeente MOORSLEDE Aanwezig: Verontschuldigd: Johan Paret, Voorzitter Ward Vergote, Burgemeester

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 15 APRIL Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 8 april 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 15 APRIL Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 8 april 2019 SCHEPENCOLLEGE VAN 15 APRIL 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 8 april 2019 Beslist 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Rapportering beslissingen

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 1425 SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

REGLEMENT HERSTELLING OPENBARE RUIMTE NA INNAME OF WERKZAAMHEDEN

REGLEMENT HERSTELLING OPENBARE RUIMTE NA INNAME OF WERKZAAMHEDEN REGLEMENT HERSTELLING OPENBARE RUIMTE NA INNAME OF WERKZAAMHEDEN Hoofdstuk I ALGEMEEN Artikel 1 Dit reglement stelt regels vast inzake de behandeling van schade aan de openbare ruimte tengevolge van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 25/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 14.11.213 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

zelf werken aan een waterloop een machtiging aanvragen

zelf werken aan een waterloop een machtiging aanvragen zelf werken aan een waterloop een machtiging aanvragen Zelf werken aan een waterloop een machtiging aanvragen Als je zelf werken aan een gerangschikte waterloop wil uitvoeren is het belangrijk dat je je

Nadere informatie

REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE. GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december 2018)

REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE. GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december 2018) PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE GEMEENTE KOKSIJDE REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN ARREST nr. A/2011/0162 van 9 november 2011 in de zaak 2010/0276/SA/3/0255 In zake: 1.... 2.... beiden wonende te... advocaat Gert BUELENS kantoor houdende te 2800 Mechelen,

Nadere informatie

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 01 juli 2019 Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Bert

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 29 maart 2019 1. Goedkeuren verslag Het college keurt het verslag van vorige zitting goed 2. Goedkeuren verbranden snoeiafval ter hoogte van het

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 12 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 29 oktober 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 29 oktober 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 29 oktober 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren overeenkomst houdende opstalrecht

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 18 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 18 maart 2019 College van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 18 maart 2019 Besluitenlijst van de college van burgemeester en schepenen van maandag 18 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

DEPARTEMENT RUIMTELIJKE PLANNING, MOBILITEIT EN OPENBAAR DOMEIN. Bouwen of verbouwen met een stedenbouwkundige vergunning. Een handig stappenplan

DEPARTEMENT RUIMTELIJKE PLANNING, MOBILITEIT EN OPENBAAR DOMEIN. Bouwen of verbouwen met een stedenbouwkundige vergunning. Een handig stappenplan DEPARTEMENT RUIMTELIJKE PLANNING, MOBILITEIT EN OPENBAAR DOMEIN Bouwen of verbouwen met een stedenbouwkundige vergunning Een handig stappenplan U GAAT (VER)BOUWEN Als u gaat (ver)bouwen, moet u met heel

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt de verslagen van 22 en 25 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren inname

Nadere informatie

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN TUSSENARREST

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN TUSSENARREST RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN TUSSENARREST van 9 oktober 2018 met nummer RvVb/A/1819/0155 in de zaak met rolnummer 1617/RvVb/0701/A Verzoekende partijen 1. de heer Johan VANDEVENNE 2. mevrouw Gerda

Nadere informatie