Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306"

Transcriptie

1 Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306

2 1 Inleiding Gefeliciteerd met de aankoop van de Kidstel Veiligheidstelefoon met GPS traceerfunctie GP306. Met dit toestel verhoogt u de veiligheid van uw kind, doordat deze altijd in nood iemand telefonisch kan bereiken en zijn/haar locatie kan verzenden via GPS coördinaten. Daarnaast kan dit toestel doorgeven binnen of buiten een door u ingesteld gebied zijn en kunt u altijd de locatie opvragen via uw eigen smartphone. Zo weet u of uw kinderen thuis aangekomen zijn of bijvoorbeeld te dicht bij een drukke weg komen. Leest u s.v.p. deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en volgt u nauwkeurig de aanwijzingen. Verkeerde instellingen kunnen er namelijk voor zorgen dat het GPS niet of onvoldoende werkt of dat uw kind niet telefonisch bereikbaar is. 1.1 Overzicht van de GK306 Aan/uit knop Familienummer 1./omhoog Menu/OK/Ontgrendel/LSK Familienummer 4./links Familienummer 3./omlaag Terug/cancel/Familie/RSK Familienummer 2/rechts LSK= Linker Selectie Knop RSK=Rechter Selectie Knop

3 2 Het eerste gebruik Controleer de omvang van de levering. Deze bevat: 1. Doos (bewaar deze onbeschadigd voor eventuele retourzending) 2. Telefoon (laat de beschermingsfolie zitten tot het definitieve gebruik) 3. Accu (li-ion) 3,7v 600 mah 4. Oplader usb type 5. USB-mini snoer 6. Schoefje en gereedschap voor batterij deksel. Overige benodigd heden 1. Sim (normaal formaat) kaart, zonder pin beveiliging met voldoende bel en sms tegoed of abonnement bij voorkeur met gprs (indien u van de site gebruik). Het toestel is simlock vrij, de werking kan per provider/service verschillen 2. Netspanning 220V 3. Een tweede mobiele (smart)telefoon. 4. Voor GPS: vrije ruimte, dus bijvoorkeur niet in of bij hoge gebouwen/achter muren Gebruiksklaar maken van de telefoon 1. Demonteer de batterij deksel door deze met beleid open te klikken en daarna te schuiven. 2. Schuif de simkaart onder het metalen houdertje. 3. Plaats de accu op de juiste manier let op de koperen contact punten, verkeerd monteren van de accu kan de telefoon/accu onherstelbaar beschadigen. 4. Plaats de batterijdeksel omgekeerd aan het openen, doe dit voorzichtig, eerst schuiven dan drukken. Schroef daarna het deksel met het bijgeleverde schroefje en gereedschap vast. 5. Sluit de oplader aan en zorg ervoor dat de telefoon vóór eerste gebruik volledig opgeladen is. In gebruik nemen van de telefoon 1. Druk de aan/uit knop 2 sec. in om de telefoon aan te zetten De telefoon is nu gebruiksklaar u kunt hem nu in gaan stellen. Let op! De menu functies zijn alleen toegankelijk nadat u een pincode heeft ingetoetst, deze is standaard Ook het uitschakelen van het toestel kan uit veiligheidsoverwegingen alleen met een pincode.

4 3 Instellen van de telefoon 3.1 Invoeren van uw nummer en de nummers die het kind kan bellen Als eerste dient u uw nummer aan te melden in het toestel, dit is belangrijk omdat u dan de beheerder bent van het toestel en zo op afstand sms commando s kunt geven om bijvoorbeeld de locatie op te vragen. Let op!! Het toestel werkt met sms commando s. Wilt u de functies van de telefoon volledig gebruiken dan dient het eerste family number een mobiel nummer te zijn. U kunt in totaal 4 familie nummers instellen. Ga naar het menu set family numbers Vanaf de simkaart Als u vooraf op de simkaart met een andere telefoon al nummers op het adres boek van de simkaart heeft gezet kunt u deze gebruiken. Gebruik de omhoog/omlaag toets om set family number by sim te kiezen. Selecteer vervolgens de juiste nummers uit het adres boek van de simkaart en druk op ok Door te bellen Let op!! Door netwerk instellingen kan het zijn dat het toestel het nummer niet in de juiste indeling ontvangt. Het nummer registreert dan het nummer zonder + bij In dit geval kunt u deze optie niet gebruiken. U kunt dan alleen uw nummer aanmelden vanuit een sms of vanuit de simkaart. Kies de optie in het menu from dialing. U kunt dan door naar de kidstel GK306 te bellen vanuit uw toestel het nummer aanmelden. Dit moet binnen 20 seconden. Met de optie edit kunt u uw naam toevoegen Door het sturen van een sms naar het toestel Stuur de onderstaande tekst letterlijk naar de GK306: FN,A,name1,number 1,name 2,number 2,name 3,number 3,name 4,number4# FN= familie nummer A=toevoegen (add) Number= het nummer U kunt nummers weer wissen door de volgende sms naar het toestel te sturen: FN,D, serial number of the name# Of: FN,D, phone number# FN= familie nummer D=wissen (delete) number of the name = positie nummer (eerste of tweede etc.) phone number= telefoonnummer 3.2 Invoeren van SOS nummers die het kind kan bellen door op de SOS knop te drukken U kunt in totaal 3 SOS nummers instellen. Ga naar het menu set SOS numbers, en kies een lege positie om het nummer in te stellen Vanaf de reeds ingevoerde familie nummers Gebruik de omhoog/omlaag toets om set SOS number by family number te kiezen. Selecteer vervolgens de juiste nummers uit de familie nummers en druk op ok Vanaf de simkaart Als u vooraf met een andere telefoon al nummers op het adres boek van de simkaart heeft gezet kunt u deze gebruiken ook gebruiken om aan te melden als SOS nummers. Gebruik de omhoog/omlaag toets om set SOS number by sim te kiezen. Selecteer vervolgens de juiste nummers uit het adres boek van de simkaart en druk op ok Door te bellen Kies de optie in het menu from dialing. U kunt dan door naar de kidstel GK306 te bellen vanuit uw toestel het nummer aanmelden. Dit moet binnen 20 seconden. Met de optie edit kunt u uw naam toevoegen.

5 3.2.4 Door het sturen van een sms naar het toestel Stuur de onderstaande tekst letterlijk naar de GK306: SOS,A, number 1,number 2,number 3# A=toevoegen (add) Number1= het nummer dat als eerste gebeld moet worden, etc. U kunt nummers weer wissen door de volgende sms naar het toestel te sturen: SOS,D, serial number 1, serial number 2, serial number 3# Of: SOS,D, phone number # D=wissen (delete) number of the name = positie nummer (eerste of tweede etc.) phone number= telefoonnummer 4 Bellen en gebeld worden 4.1 Familie nummers bellen Druk op de Familie knop (RSK) en gebruik de omhoog/omlaag toets om een familie nummer te kiezen.ook kunnen de knoppen gebruikt worden waar 1,2,3 of 4 op staat gebruikt worden. Druk deze enkele seconden in en het toestel zal het bijbehorende nummer bellen. Om het bellen te stoppen kan de RSK toets gebruikt worden. Tijdens het gesprek kan door middel van de omhoog/omlaag toets het volume geregeld worden. 4.2 Oproepen beantwoorden Als iemand belt druk dan op de LSK (linker selectie knop) om te antwoorden. Druk op de SOS knop om het gesprek af te breken. Als het familie profiel gekozen is (zie menu instellingen) zal het toestel alleen familie nummers doorlaten, anders kunnen ook andere nummers uw kind bellen. 4.3 SOS noodoproep Druk de SOS knop 3 seconden ingedrukt, GPS wordt geactiveerd en het toestel zal twee keer trillen en een sms sturen naar het SOS nummer met de een link naar de locatie: Emergency call: Verder zal het toestel de ingestelde SOS achtereenvolgens bellen. Let op: het toestel maakt geen verschil tussen voic of een gewoon gesprek. Vindt u het belangrijk dat uw kind iemand kan bereiken neem dan dus het gesprek aan of zet de voic uit. In dat laatste geval zal de telefoon het volgende nummer bellen.

6 5 Menu Instellingen 5.1 Settings Profiles Setting (bel filter) Met deze instelling kunt u bepalen of het kind door elk willekeurig persoon gebeld kan worden of alleen gebeld kan worden als het betreffende nummer als family number is aangemeld. (1) Profiles Family: alleen familie nummers kunnen inbellen. (2) Profiles Common: ieder nummer kan inbellen. Let op!! Wij raden u de instelling Profiles Common te gebruiken Hide in Class (tijdschakelklok) Om te voorkomen dat de telefoon tijdens school verstorend is, kan de telefoon tijdens ingestelde school tijden in de verborgen modus gezet worden (hide period). De telefoon zal de ingekomen telefoontjes en sms-jes niet doorgeven maar bewaren tot na schooltijd en dan pas het kind deze doorgeven. (1) Hide status (status van tijdschakelklok): gebruik de LSK toets om de tijdklok aan/uit te zetten. (2) Hide period (schakeltijden) Class day (from Monday to Friday): Schooldagen (maandag t/m vrijdag): 8 interval tijden per dag kunnen ingesteld worden. Druk op edit om tijd instellen te activeren, druk op de omhoog/omlaag toets om het getal aan te passen. Kies links en rechts om een de cursor te verplaatsen. Saturday: tijd instellen voor de zaterdag. Sunday: tijd instellen voor de zondag Phone setting (1) Time and date (tijd en datum) a. Set time zone (tijd zone instellen): Gebruik de omhoog /omlaag toets om de tijdzone te selecteren b. Set time/ date (tijd en datum instellen): Druk op de SOS toets om de datum en tijd aan te passen. Omhoog/omlaag toets om het getal aan te passen en de links/rechts toets om de cursor te verplaatsen. (2) Schedule power on/off: (tijdklok voor in/uitschakelen) Hier kunt u instellen of de telefoon op ingestelde tijd aan of uitgeschakeld wordt (3) Language: (taal) English/ Simplified Chinese. (let op: onthoud waar de instelling voor engels zit). Als de telefoon per ongeluk op chinees gezet wordt (dat kan ook na een reset), kunt u het beste door middel van een sms het toestel weer op engels instellen. Stuur dan een sms met de tekst: LANG,0# (4) Wallpaper (achtergrond) 3 achtergrond plaatjes kunnen worden geselecteerd. (5) LCD backlight (verlichting van beeldscherm): OK druk links/rechts om te selecteren Security setting (veiligheid) (1) Auto keypad lock (automatisch het toetsenbord blokkeren) : Dit kan ingesteld worden op uit/5/30 sec. Druk op de LSK en daarna op RSK om de toetsenbord blokkering op te heffen (leer dit uw kind). Zet dit bij mogelijk kritieke situaties uit, zo kan uw kind altijd snel contact opnemen. (2) Battery Low/ Power off (accu spanning laag alarm): Als de accu leeg raakt kunt u (familie nummer) een sms ontvangen. (3) Anti-theft (Diefstal waarschuwing): Met deze functie kunt u instellen dat u als beheerder (family number) een waarschuwing krijgt als er een andere simkaart geplaatst wordt. U ontvangt in dat geval een sms met het nummer van de nieuwe simkaart. U kunt natuurlijk ook proberen de locatie van het toestel op te vragen via GPS.

7 Gebruik de pijl omhoog en pijl omlaag toets in dit menu om deze functie aan (ON) of uit (OFF) te zetten. (4) Change password (beheerders wachtwoord): Druk in deze functie op OK voer vervolgens de oude pincode in (standaard is dat 1234) voer het nieuwe password in herhaal dit nieuwe password Restore factory settings (volledig resetten van de telefoon) Door in deze functie op ok te drukken wordt de telefoon volledig naar de fabrieksinstellingen terug gezet. U kunt deze functie gebruiken als de telefoon niet meer goed werkt, in de meeste gevallen gebeurt dit door verkeerde sms commando s. Let op!! als u een volledige reset uitvoert moeten ook alle nummers opnieuw ingevoerd worden en alle instellingen opnieuw gekozen worden. 6 Opvragen van de GPS Locatie 6.1 Vooraf instellen op de telefoon U kunt met de GK306 de locatie van uw kind opvragen. In dit hoofdstuk vindt u alle instellingen die verband houden met deze functie. Een aantal functie houden verband met traceren via een website. Dit ondersteund kidstel niet en het is ook niet als zodanig aangeboden bij de functies. Deze functies zijn dan ook niet van belang bij het gebruik. Ga in het hoofd menu met de pijl omhoog en de pijl omlaag naar het sub menu location service en druk op ok. U vindt hier de volgende opties: (1) GPRS connect service: Deze functie is niet belangrijk voor de werking van het toestel en is gekoppeld aan de LBS functie. (2) Timing LBS report: met deze functie kan er in een beperkt aantal gevallen als er geen gps ontvangst is toch een locatie doorgegeven worden op basis van de zendmast die gebruikt worden. Deze functie wordt niet ondersteund omdat de werking afhankelijk is van het gebied waarin de telefoon zich bevind. (3) GPS setting (GPS instellingen) 1. Work time (operationele tijden): om energie te besparen is het niet raadzaam om het GPS altijd aan te zetten. Aan de andere kant wil u in noodgevallen toch de gps locatie kunnen opvragen. U dient hier een keuze te maken en die mogelijkheid heeft u met deze functie. Stel in deze functie op welke dagen en tijden u het GPS aan wilt zetten. Bijvoorbeeld buiten de school tijden en bedtijd. 2. Position reporting strategy (rapportage methode): hier kunt u instellen op welke manier het gps een positie signaal opslaat. Dit kan om de zoveel meter of om de zoveel seconden. Als u spacer (afstand) kiest kunt u vervolgens de afstand in meters doorgeven. Kiest u timing (regularly) dan kunt u de interval tijd invullen. Doorgaans kunt u deze instellingen op de standaard fabrieksinstelling laten staan voor een goede werking. 3. Remind report (alarm methode): 1. GPS dark area: Hiermee stelt u in dat de telefoon een sms verstuurd als het gps ontvangst weg valt. Het is bij normaal gebruikt niet aan te raden deze functie op aan te zetten daar u dan zeer veel sms-jes kunt ontvangen. Er zijn namelijk plekken zoals in een groter gebouw waar geen gps ontvangst is. 2. Cross border (grens overschrijding): met deze functie kunt u aangeven of er een alarm gegeven moet worden als een bepaald gebied betreden of verlaten wordt. Indien u deze functie wilt gebruiken zet u de status op on. Vervolgens kunt u into regional kiezen als u een sms wilt ontvangen als het kind het gebied binnen komt. Of leave regional als u een sms wilt ontvangen als het kind het gebied verlaat. Kies enter/leave als u beide alarmen wilt ontvangen. 3. Fence set (het gebied bepalen): hiermee stelt u in wat het gebied is. Met de (1) eerste functie (sets the current coördinates) kunt u de plaats waar u zich op dat moment bevindt instellen als centrum van het gebied.

8 Het gps signaal moet op dat moment wel aan staan (zie Work time) en u moet gps ontvangst hebben. Heeft u in huis geen ontvangst dan kunt u het beste de telefoon een aantal minuten bij een raam houden. Indien het er gps ontvangst er is worden de coördinaten van uw locatie automatisch ingevuld (latidude en longitude) u kunt onder optie 5 vervolgens de radius invullen van het gebied in meters. Laat u daar de standaard waarde 100 meter staan dan is de plaats waar een alarm af gaat honderd meter vanaf u huidige plaats, in welke richting dan ook. In de praktijk kan het zijn dat op het moment dat u het alarm ontvangt uw kind alweer op een andere plaats is. Dit komt o.a. door tijdsvertraging in het netwerk en heeft te maken met de snelheid waarmee uw kind beweegt. U kunt het gebied met (2) manual input ook handmatig instellen. U dient dan de coördinaten eerst op te zoeken, bijvoorbeeld via google maps. 6.2 Locatie opvragen met sms commando s GPS coördinaten opvragen Een sos of familie nummer kan via een sms de locatie opvragen door de volgende sms te versturen: WHERE# U krijgt dan bijvoorbeeld de volgende sms terug Lat:N ,Lon:E ,Course:42.20,Speed:0.0740,DateTime: :28: locatie richting- ---snelheid --datum en tijd van de meting--> GPS plaats op een kaart opvragen via een weblink Een sos of familie nummer kan via een sms de locatie opvragen door de volgende sms te versturen: URL# U krijgt dan bijvoorbeeld de volgende sms terug met een linkje naar google maps. Indien u deze aanklikt in uw smartphone ziet u op google maps de plaats waar het kind zich bevindt in een kaart. Note: Binnen een gebouw kan het GPS ontvangst verstoord of afwezig zijn. Ook andere objecten kunnen het ontvangst verstoren. Dit ligt niet aan de telefoon maar alle gps apparaten kennen deze beperking. In dat geval kunt u in sommige gebieden en bij bepaalde providers het LBS signaal gebruiken. De toestellen die kidstel verkoopt worden aangeboden als zijnde dat deze functie niet aanwezig is. Wij ondersteunen dit ook niet. Indien het toestel niet reageert met de juiste coördinaten kan dit aan het volgende liggen: 1. U heeft niet op de juiste manier de nummers ingevoerd (let op de notatie met +31) 2. Bij eerste gebruik kan het even duren voor het toestel zich in heeft gesteld 3. Er is geen gps signaal (storing gps voorziening of bijvoorbeeld binnen een gebouw 4. Het toestel kan geen sms versturen (bijvoorbeeld geen sms tegoed, geen ontvangst gsm netwerk) 5. Er 7 Monitor (meeluister functie) De meeluister functie is alleen beschikbaar voor de 4 familie nummers. Stuur om mee te luisteren een sms met de tekst: Monitor# Vervolgens zal de telefoon het nummer bellen van waaruit dit commando is verzonden en u kunt meeluisteren.

9 8 Oplossingen en oorzaken van storingen De meeste storingen worden veroorzaakt door verkeerde instellingen. Onderstaand geven wij een overzicht van bekende storingen met daarbij de oorzaken en zo mogelijk een oplossing. Storing U kunt niet bellen met het toestel U kunt niet bellen naar het toestel U vraagt de GPS locatie maar u ontvangt geen sms terug. U vraagt de GPS locatie maar u ontvangt een oude locatie. Oorzaak en oplossing 1. Er is geen (geschikte) simkaart geplaatst 2. Uw provider heeft geen bereik 3. Geen of onvoldoende beltegoed 4. Familie nummers zijn niet goed ingevoerd 1. Er is geen (geschikte) simkaart geplaatst 2. Uw provider heeft geen bereik 3. In het menu profiles setting is de optie family gekozen, zet deze optie op common. Ondanks dat u misschien vanuit een familie nummer belt kan het toch zijn dat de GK306 het nummer net herkend, bijvoorbeeld als de nummer weergave uit staat. 1. Heeft u zich aangemeld in de GK306 als beheerder in het menu family numbers? Doe dit op de juiste manier dus bij voorkeur via de simkaart waarop u de nummers plaatst. 2. Een van beide toestellen heeft geen bereik, dit ligt in dat geval aan het netwerk van u provider. Misschien is er een netwerk storing of bevind u zich buiten het bereik van uw netwerk. 3. U gebruikt niet het juiste commando. Stuur letterlijk de tekst URL# 4. Geen of onvoldoende beltegoed 5. De GK306 staat uit. De GK306 moet altijd aan staan om de positie op te vragen. 1. De GK306 heeft geen GPS ontvangst. Op sommige plaatsen is geen GPS ontvangst, dit kan zijn in gebouwen, tunnels of andere bouwwerken. Dit is een beperking van de GPS techniek. Het signaal van satellieten kan namelijk niet overal komen. Het toestel zal de laatst bekende locatie doorgeven. Indien dit vaker voorkomt kunt u de tijdsinstelling van de GPS zo instellen dat deze op gewenste tijden continu aan staat. U krijgt dan de meest recente oude locatie. 2. De GK306 heeft slecht GPS ontvangst. Indien de locatie niet binnen een aantal minuten

10 gevonden wordt zal het toestel de laatst bekende locatie doorgeven. Indien dit vaker voorkomt kunt u de tijdsinstelling van de GPS zo instellen dat deze op gewenste tijden continu aan staat. Het toestel zal in dat geval sneller de locatie vinden en daarmee de juiste locatie aan u doorgeven. Monitoring functie werkt niet Accu raakt snel leeg 1. Heeft u zich aangemeld in de GK306 als beheerder in het menu family numbers? Doe dit op de juiste manier dus bij voorkeur via de simkaart waarop u de nummers plaatst. 2. U gebruikt niet het juiste commando. Stuur letterlijk de tekst MONITOR# 3. Een van beide toestellen heeft geen bereik, dit ligt in dat geval aan het netwerk van u provider. Misschien is er een netwerk storing of bevind u zich buiten het bereik van uw netwerk. 4. Geen of onvoldoende beltegoed 5. De GK306 staat uit. De GK306 moet altijd aan staan om te kunnen monitoren. 1. De GPS tijdklok is zo ingesteld dat het GPS veel uren per dag aan staat. Zet het GPS op niet kritieke tijden op stand-by. Indien het toestel goed bereik heeft kunt u aak dan de locatie opvragen. 2. Het toestel is lange tijd niet gebruikt. Hierdoor kan de accu defect raken. Zet het toestel bij voorkeur minimaal om de twee weken aan, ontlaad het toestel en laad deze vervolgens weer op. Hiermee voorkomt u een defecte accu.

11

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V GPS Tracker kaart telefoon Gebruiksaanwijzing V2.0-1 - Speaker Foto Signaal Led Power Led Led toets blokkering Voorkeur toets 1 / Beantwoorden oproep Microfoon Voorkeur toets 2 SOS help toets Voorkeur

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.0 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.1 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

Handleiding Smart tracker (magneet)

Handleiding Smart tracker (magneet) Handleiding Smart tracker (magneet) Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. Sim kaart installatie 4. Batterij opladen 5. Status LED lampjes 6. Plaatsen GPS tracker 7. APN instellen 8.

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS GPS Accu Invoer

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveilig ng van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Handleiding GPS Tracker Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber Let op lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Accu USB oplaadpoort

Nadere informatie

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER HANDLEIDING MINI GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk Zakelijk Welkom bij Telfort Zakelijk Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 E-mailadres doorgeven... 7 Nummerbehoud... 7 Diensten... 8 Voicemail... 8 Instellen

Nadere informatie

Prepaid. Welkom bij Telfort Prepaid

Prepaid. Welkom bij Telfort Prepaid Prepaid Welkom bij Telfort Prepaid Welkom... 5 Snel starten... 7 Beltarieven... 8 Opwaarderen... 9 Beltegoed opvragen... 10 Diensten... 12 Voicemail...12 Instellen en beveiligen...12 In het buitenland...14

Nadere informatie

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel

Belbundel. Welkom bij Telfort belbundel Belbundel Welkom bij Telfort belbundel Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 Belbundel ZZP Zakelijk Beheer... 6 Facturen bekijken... 7 Uw 1 e factuur: eenmalig

Nadere informatie

In deze gebruiksaanwijzing worden meer mogelijkheden besproken maar de nadruk zal liggen op de bovenstaande belangrijkste functies.

In deze gebruiksaanwijzing worden meer mogelijkheden besproken maar de nadruk zal liggen op de bovenstaande belangrijkste functies. 1 Over de kidstel S5 De kidstel S5 is niet te vergelijken met een gewone telefoon. Ofschoon de telefoon een voor kinderen aantrekkelijk uiterlijk heeft, is het ook geen speelgoed. Het hoofddoel van de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Positie bepaling

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD22

Heavy Duty Magnet HD22 Heavy Duty Magnet HD22 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

Handleiding Universal gps tracker

Handleiding Universal gps tracker Inhoudsopgave Handleiding Universal gps tracker 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik mini gps tracker 4. Inbouwen mini gps tracker 5. Instellen functies 6. Mogelijke problemen en

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD22

Heavy Duty Magnet HD22 Heavy Duty Magnet HD22 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

Handleiding mini gps tracker

Handleiding mini gps tracker Inhoudsopgave Handleiding mini gps tracker 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik mini gps tracker 4. Inbouwen mini gps tracker 5. Instellen functies 6. Mogelijke problemen en oplossingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one. Wij zijn

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Interdex Page 1

Interdex Page 1 Handleiding GPS Tracker PT2000 1. Inleiding 2. Beschrijving van het apparaat 3. De ingebruikname (technische instructie) a. Het gereed maken voor het gebruik b. Instelmogelijkheden 4. Bediening door de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT MTracer SPT10 korte handleiding Versie 0.1 RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT T:010-497 11 12 Stealth verkoop T:010-497 11 10 Stealth

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile in combinatie met dean onepro vast-mobielintegratie dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact

Nadere informatie

27/03/2014. GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning 12-24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Handleiding Doro Liberto

Handleiding Doro Liberto Handleiding Doro Liberto Durf te leven. Ga op pad. Geniet van uw favoriete bezigheden en vrijheid. Met Livv Mobiel Alarm is de juiste hulp altijd binnen handbereik. In Nederland en in het buitenland. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Handleiding voertuig tracker

Handleiding voertuig tracker Handleiding voertuig tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING Gefeliciteerd! U heeft een hoogwaardige draadloze alarmmelder aangeschaft waarmee u altijd op de hoogte wordt gehouden

Nadere informatie

Inbouw GPS volgsysteem,handleiding

Inbouw GPS volgsysteem,handleiding Inbouw GPS volgsysteem,handleiding SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

GSM TRACKER V2.0 Mp3

GSM TRACKER V2.0 Mp3 GSM TRACKER V2.0 Mp3 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A 5. OK-toets 6. Pijl omlaag-toets 7. Sneltoets B 8. Pijl naar rechts-toets 9. Ophangen toets 10. Rechtse

Nadere informatie

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 7/2017 GSM102-3 2 relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2 2. Specificaties Voedingsspanning 12 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 3.0

Nederlandse handleiding Follow 3.0 Met de Follow 3.0 raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 3.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Premium Tracker

Handleiding Premium Tracker Handleiding Premium Tracker Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes en knoppen illustratie 5. Nummers autoriseren 6. Locatie traceren per Sms

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Handleiding Long lasting GPS tracker

Handleiding Long lasting GPS tracker Handleiding Long lasting GPS tracker Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik GPS tracker 4. Inbouwen GPS tracker 5. Instellen functies 6. Troubleshooting 1. Specificaties

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS.

Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS. 1 Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS. Hoofdstuk 1 Wat doet de Beagle voor jou pagina 2 Hoofdstuk 2 Hoe wordt de Beagle jouw Beagle pagina 3 Wijzigen

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes 5. Locatie traceren per sms 6. Wachtwoord wijzigen 7. Locatie

Nadere informatie

21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING

21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Aansluitschema s relais 3. Specificaties Voedingsspanning 12-24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

LED rood (power) Rode LED aann Rode LED uit Groene LED aan. Charging. Geen GPS ontvangst. LED groen (GSM) LED blauw (GPS) Blauwe LED uit

LED rood (power) Rode LED aann Rode LED uit Groene LED aan. Charging. Geen GPS ontvangst. LED groen (GSM) LED blauw (GPS) Blauwe LED uit HANDLEIDING GPS TRACKERR SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging opp

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER

GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER NL INLEIDING De Automower GPS-communicatie-eenheid heeft twee belangrijke functies: Sms-functie en GPS-antidiefstalbeveiliging. De sms-functie stelt u in staat om via

Nadere informatie

AH MOBIEL prepaid. Handleiding

AH MOBIEL prepaid. Handleiding AH MOBIEL prepaid Handleiding Welkom Welkom bij AH Mobiel Prepaid. Een betrouwbaar prepaid product waarmee je meteen kunt bellen, sms en en internetten en altijd het meeste gratis beltegoed krijgt. In

Nadere informatie

Aantekeningen. Voorwoord

Aantekeningen. Voorwoord Voorwoord Dank u voor het aanschaffen van dit SMS Alarm pakket. Wij garanderen een hoge kwaliteit en veel gebruiksgemak, zaken die bij ons bedrijf voorop staan. SMSCOM International BV is dé specialist

Nadere informatie

Handleiding universele GPS tracker

Handleiding universele GPS tracker Handleiding universele GPS tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. De pincode kunt u uitzetten met behulp van een

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31

Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31 Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31 1 Algemene informatie Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Bea-fon S30/S31! Leest u deze informatie voordat u uw telefoon gaat gebruiken. Wij zijn

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie

Handleiding. Blackberry. 8700f

Handleiding. Blackberry. 8700f Handleiding Blackberry 8700f 1. Overzicht van het toestel 1 8 7 6 5 4 2 3 1. Dempknop Schakel microfoon tijdens een oproep aan / uit 2. Scrollwiel Functioneert als Enter-toets 3. Terug-toets Gaat uit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TLT- 2F GPS Tracker V1.2 Waterdicht model

Gebruikershandleiding TLT- 2F GPS Tracker V1.2 Waterdicht model Gebruikershandleiding TLT- 2F GPS Tracker V1.2 Waterdicht model 1 Index Introductie en toepassingen... 3 Eigenschappen en specificaties... 3 Installatie... 4 Inhoud pakket:... 4 SIMKaart (LET OP!)... 5

Nadere informatie

3G Alarm CAMERA. Stap voor stap installatie

3G Alarm CAMERA. Stap voor stap installatie 3G Alarm CAMERA Stap voor stap installatie INTRODUCTIE/ALGEMEEN De 3G alarm camera laat live horen en zien wat er gebeurt (ook in het donker) op uw mobiele telefoon via het UMTS netwerk. De 3G alarm camera

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS TOUCH

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS TOUCH Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS TOUCH Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber 4S Let op! lees deze gebruiksaanwijzing en die van de simkaart voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Gebruiksaanwijzing Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde

Nadere informatie

AxiLink. GPRS modem / e-mail en SMS transmitter. Manual. September 2011

AxiLink. GPRS modem / e-mail en SMS transmitter. Manual. September 2011 AxiLink GPRS modem / e-mail en SMS transmitter Manual September 2011 Leiderdorp Instruments Dijkgravenlaan 17 2352 RN Leiderdorp Postbus 319 2350 AH Leiderdorp Telefoon: 071-5415514 Fax: 071-5418980 e-mail:

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Specificaties Voedingsspanning 7-32 Vdc GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900 MHz Werkingstemperatuur -20 C tot + 55 C Gewicht 220 gr Afmetingen

Nadere informatie

Zorg er voor. Binnenshuis. seconden AANSLUITING. Pagina 1 van 6

Zorg er voor. Binnenshuis. seconden AANSLUITING. Pagina 1 van 6 HANDLEIDING GPSS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging opp

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie