Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced). Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op log in om naar de startpagina te gaan. Let op: Klik niet op activatie indien u al een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen. 2. Home Bovenaan het scherm vindt u 6 menu keuzes die elk apart beschreven worden 1. home 2. locatie 3. veilige zone 4. toetsen 5. instellingen 6. beheerders (een aantal hiervan is ook direct toegankelijk via de 4 sub-schermen aan de linkerzijde van de home pagina)

2 2.1 Home pagina Op de home pagina ziet u het Alarmoverzicht staan. Alarmoverzicht geeft u een overzicht van de laatste vijf meldingen van het toestel. Aan de rechterzijde van het scherm kunt u kiezen voor wachtwoord wijzigen om uw huidige wachtwoord te veranderen. Indien van toepassing zal er rechtsonder een lijst van niet geïnitialiseerde toestellen weergegeven worden. Deze toestellen moeten nog geactiveerd worden door middel van de activatie wizard.

3 3. Locatie Via de locatie sectie kunt u zien waar al uw toestellen zich bevinden. Ook kunt u de huidige positie van een specifiek toestel achterhalen. Op de kaart ziet u de laatst bekende positie van het toestel en aan de linkerzijde ziet u de status en locatie detailgegevens. Selecteer een specifiek toestel voor meer detail gegevens.

4 3.1 Huidige locatie Om de huidige locatie van een specifiek toestel te vinden: * Selecteert u het toestel en klikt op huidige locatie om het toestel te zoeken. Dit duurt ongeveer seconden. Terwijl er naar het toestel wordt gezocht zal er een gele balk boven in beeld zichtbaar zijn. Indien het toestel niet gevonden kan worden, zal de laatst bekende locatie doorgegeven worden. Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor een toestel niet gevonden kan worden, zoals weersomstandigheden, zwaar bebouwde omgeving of wanneer het toestel binnenshuis is waarbij sprake is van slechte ontvangst.

5 3.1 Route historie De route historie geeft een overzicht van de afgelegde route(s) van de gebruiker. De locatie informatie is op basis van de servicetijd en de intervallen zoals aangegeven in de instellingen en worden voor een periode van 30 dagen bewaard. Selecteer de dag die u wilt zien op de kalender. (Let op: Alleen de vetgedrukte data bevatten route informatie) U kunt nu de tijd, de datum en het adres zien als ook informatie over welk type melding. Als u meer informatie wilt m.b.t. een bepaalde locatie, klikt u op het corresponderende nummer in de lijst. Om de route historie uit te schakelen: Klik op instellingen Selecteer toestel Selecteer functie instellingen Klik op route historie. Als het indicatie veld rood is geeft het aan dat de route historie is uitgeschakeld.

6 3.2 Rapportage Met behulp van de rapportage functie kan een rapport worden gemaakt waarin voor alle toestellen de volgende informatie kan worden opgenomen: Datum, tijd, toestelnaam, telefoonnummer, adres, lengtegraad, breedtegraad, meldingstype, kwaliteit. Kies de gewenste begin- en einddatum voor het rapport in de kalender aan de rechterzijde, en klik op rapport generen. De informatie wordt naar Excel geëxporteerd zodat u de data indien gewenst verder kunt bewerken.

7 4. Veilige Zone Het is mogelijk om veilige zones in te stellen, met een maximum van vier zones voor de SmartLinQ. De gebruiker kan vrij bewegen binnen de veilige zones, maar zodra de zone wordt verlaten tijdens de service tijd, wordt er een SMS en/of bericht gestuurd naar de beheerd, of de aangewezen meldkamer. 4.1 Veilige Zone instellen Selecteer veilige zone in het menu. Kies een toestel aan de linkerzijde van het scherm. Voer eerst de zone naam in om een veilige zone aan te maken. Geef de start en eindtijd aan waartussen de veilige zones worden gecheckt, en kies de interval. Dit is de tijd waarbinnen de beheerder wordt geïnformeerd als de gebruiker de zone verlaten heeft. De standaard setting is ingesteld op 10 minuten. Na het selecteren van het type en de frequentie van de zonemelding: Klik op volgende. Na op de maak zone toets te hebben geklikt kunt u de veilige zone aangeven door op de kaart te klikken. De eerste klik geeft het centrum van de zone aan. Door de muis te bewegen wordt er een cirkel zichtbaar. U kunt de veilige zone vastleggen door nogmaals te klikken. U kunt de zoek functie gebruiken om een specifiek adres te vinden en te centreren op de kaart.

8 4.2 Veilige Zone wijzigen, verwijderen of creëren Kies een veilige zone uit het dropdown menu. Met wijzigen kunt u de bestaande veilige zones opnieuw instellen. Creëren brengt u terug naar het start scherm waar i een nieuwe veilige zone kunt toevoegen. Selecteer verwijderen wanneer u een veilige zone wilt verwijderen.

9 5. Toetsen U kunt uw toestel voorprogrammeren met door u gekozen telefoonnummers. Hoeveel nummers u kunt voorprogrammeren hangt van het toestel af. 5.1 Snelkeuze toetsen instellen Om de snelkeuze toetsen in te stellen: Klik op toetsen op de menu boven in het scherm Selecteer een toestel Voer de details voor de gewenste snelkeuze toets in en klik op configureren Om een voorgeprogrammeerd nummer te verwijderen: Klik op toetsen in het menu boven in het scherm Selecteer een toestel Klik verwijderen op de snelkeuze toets waarbij u het nummer wilt verwijderen.

10 6. Instellingen Bij het hoofdstuk Instellingen kunt u de MobileCare service instellingen naar uw behoeften aanpassen: Klik op Instellingen Selecteer een toestel Kies een van de vier categorieën: Functie-instellingen, Meldingsinstellingen, Speciale functies, Toestel instellingen, hieronder verder uitgelegd: 6.1 Functie-instellingen

11 6.1.1 Interval Hier kan u zowel de service tijd (de tijd dat het toestel actief is) als de traceer en transmissie intervallen instellen (min. een minuut, max. een uur) Route historie Gebruik deze functie als u de route historie aan of uit wilt zetten. 6.2 Meldingsinstellingen Klik op Meldingsinstellingen en selecteer voor alle meldingen hoe de informatie naar de beheerder moet worden gestuurd. Dit kan per SMS, per of beide. 6.3 Speciale functies Om de verschillende functies als aan/uit status, veilige zone melding, snelheidsalarm, stille modus, automatisch beantwoorden, bewegingssensor en positie via toets in te stellen, klik op de relevante functie om het aan te zetten. Een groene indicator geeft aan dat de functie is ingesteld, een rode indicator geeft aan dat de functie niet is ingesteld.

12 6.3.1 Aan/uit status Indien geactiveerd zorgt deze functie ervoor dat u kunt zien of het toestel aan of uit staat. Dit is te zien onder status in de secties Locatie en Route historie Speed sensor U kunt een maximum snelheidsniveau instellen. Wanneer deze optie is geactiveerd zal er een melding worden verstuurd zodra de snelheidslimiet is overschreden Positie via toets Selecteer een van de voorgeprogrammeerde toetsen die u wilt gebruiken voor deze functie. Wanneer deze toets door de gebruiker ingedrukt wordt, zal het toestel de locatie, de tijd en/of datum doorgeven aan de MobileCare service Automatisch beantwoorden Selecteer voorgeprogrammeerde toetsen 1 of 2 om de functie automatisch beantwoorden in te stellen. Indien ingeschakeld zal het toestel, als het nog niet is opgenomen door de gebruiker, na 10 seconden de oproep van een van deze nummers automatisch beantwoorden.

13 6.3.5 Bewegingssensor Door het aanzetten van deze functie ontvangt u een melding zodra de bewegingsmelder wordt geactiveerd. Dit gebeurt als het toestel valt. U heeft de keuze uit verschillende gevoeligheidsniveaus (gerangschikt van minst naar meest gevoelig): 1. Man down Laag 2. Man down Medium 3. Man down Hoog 4. Impact Fake power off Wanneer de functie fake power off is geactiveerd op het platform, zal de telefoon nog steeds reageren op real time finds, zal het toestel nog steeds de mobiele route rapporteren, en meldingen versturen, ook al is het toestel door de gebruiker uitgeschakeld. Wanneer er gebeld wordt door een van de nummers voorgeprogrammeerd onder toetsen 1 of 2 zal het toestel reageren zonder beltoon en automatisch opnemen, zodat de beller mee kan luisteren zonder ongewenste aandacht te trekken en actie kan ondernemen indien gewenst Stille modus Door de stille modus te activeren, zal het direct lijken alsof de telefoon is uitgeschakeld. Het stelt de gebruiker van de voorgeprogrammeerde nummers van toets 1 en 2 in staat de beltoon van de telefoon uit te schakelen. Als er aanleiding is te denken dat de gebruiker in gevaar is kan het toestel vanuit de voorgeprogrammeerde nummers worden gebeld. Het toestel zal zonder beltoon opnemen, zodat de beller mee kan luisteren zonder ongewenste aandacht te trekken en actie kan ondernemen indien gewenst Luidspreker op afstand Om de functie luidspreker op afstand te activeren, voert u het telefoonnummer in dat gebruikt zal worden om het toestel te bereiken. U kan kiezen uit: 1. (interne) Luidspreker of 2. Handsfree (externe luidspreker) De microfoon staat standaard uit, dus als u het toestel van de gebruiker wilt horen, vink dan het keuzevakje achter de microfoon aan. 6.4 Toestel instellingen functies In dit gedeelte kunnen de volgende instellingen worden aangepast: Toestelnaam: Mobiel nummer toestel: Netwerk provider toestel: Alarm nummer toestel: EMC modus: Tijdzone toestel: Voorkeursverbinding: is de specifieke naam van het toestel is het telefoonnummer van het toestel geeft de mogelijkheid de juiste mobiele netwerk provider te kiezen is het telefoonnummer dat wordt gebeld indien de SOS knop wordt ingedrukt. hier kunt u de communicatie methode in geval van alarm aangeven selecteer het land/tijdzone dat correspondeert met van de locatie van de gebruiker u kunt kiezen tussen: alleen GPRS, alleen SMS of automatisch (= GPRS met terugval op SMS)

14 7. Beheerders Op deze pagina kunt u beheerders toevoegen, wijzigen of verwijderen. Een beheerder kan de door u ingestelde alarmeringen ontvangen, maar kan de website niet gebruiken. 7.1 Beheerder toevoegen Klik op beheerder aanmaken. Voer naam, telefoonnummer en adres van de beheerder in. 7.2 Wijzig/Verwijder beheerder Selecteer hier welke meldingen naar de extra beheerder gestuurd moeten worden. De communicatie methode van de meldingen zijn bepaald in sectie 6.2 Meldingsinstellingen.

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Sonim

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Sonim Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Sonim Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een bepaalde doelgroep. Wanneer u niet de gebruiker van dit product bent verzoeken

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12 HANDLEIDING Online portal Versie: 1.12 1 INDEX 1. Login (pagina 2) 2. Gebruiker/Wachtwoord -2.1 Gebruiker toevoegen -2.2 Extra gebruiker -2.3 Wachtwoord wijzigen 3. Tracker info (wijzigen) -3.1 Tracker

Nadere informatie

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Welkom bij MijnKPN Grootzakelijk Introductie In dit document leggen we uit hoe u medewerkers kunt autoriseren voor MijnKPN Grootzakelijk MijnKPN Grootzakelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

247 Services App. Gebruikershandleiding

247 Services App. Gebruikershandleiding 247 Services App Gebruikershandleiding Document historie Versie Toelichting Datum 1.0 Initiële versie 05-01-2017 1.1 Tekstuele verbeteringen en verduidelijkingen 03-10-2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding Notion Lite Software

Handleiding Notion Lite Software Handleiding Notion Lite Software WIRELESS MONITORING MEASURING & CONTROL CALIBRATION Inhoudsopgave Inloggen... 3 Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Voer gegevens in... 3 1. Home... 4 2. Sensor name...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.11

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.11 HANDLEIDING Online portal Versie: 1.11 1 INDEX 1. Login (pagina 2) 2. Gebruiker/Wachtwoord -2.1 Gebruiker toevoegen -2.2 Extra gebruiker -2.3 Wachtwoord wijzigen 3. Tracker info (wijzigen) -3.1 Tracker

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren Contactbeheer

Nadere informatie

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a 247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie: 1.4a Inhoud Inleiding 2 Registreren 3 Inloggen 247Services App 4 Hoofdscherm & rechten 5 Algemeen 6 Menu 7 Menu functies 8 Locatie 8 Algemeen 8 Werklocatie

Nadere informatie

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Handleiding voor call recording beheerder... 3 2.1 Instellingen via de HIP Call Recorder portal... 3 2.1.1. Gebruikers toegang geven

Nadere informatie

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren Contactbeheer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410 Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410 Gebruikershandleiding Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon

Nadere informatie

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren Vragen? info@alarmsecur.com 1. Software installeren Download de app voor Android of apple: 2. Aanmelden bij AlarmSecur Open de app http://www.alarmsecur.com/handleidingen Klik op registreren 1. Vul emailadres

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Nortel-bedrijfscommunicatiebeheer Find Me/Follow Me Gebruikershandleiding Inleiding Met behulp van Find Me/Follow Me kunnen maximaal vijf verschillende externe bestemmingen tegelijk overgaan. De nummers

Nadere informatie

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts. Versie 1.8

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts. Versie 1.8 Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Versie 1.8 Welkom bij MijnKPN Grootzakelijk Introductie In dit document leggen we uit hoe u medewerkers kunt autoriseren voor MijnKPN Grootzakelijk. MijnKPN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Liefkenshoektunnel dienst activeren In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate) - hoofdgebruiker Versie 1.1 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Snelle handleiding 2 A.1 Gebruikersnaam wijzigen 2 A.2 Wachtwoord wijzigen 2 A.3a

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite

Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Document: Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Datum: 31-3-2017 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 4 2 HIPPER... 5 2.1 Hoe zorg ik ervoor dat

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

1. Inloggen Algemeen Instellingen Keuzemenu In-/uitschakelen Call back Handmatig...

1. Inloggen Algemeen Instellingen Keuzemenu In-/uitschakelen Call back Handmatig... Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Algemeen... 5 2.1 Instellingen... 5 2.2 Keuzemenu... 5 3. In-/uitschakelen Call back... 6 3.1 Handmatig... 6 3.2 Automatisch... 6 4. Werking Call back... 7 4.1 Planning...

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding Meet-Me Conferencing

Handleiding Meet-Me Conferencing Handleiding Meet-Me Conferencing Document: Handleiding Meet-Me Conferencing Datum: 28-3-2017 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Inloggen... 4 2.1 Inloggen als gespreksleider...

Nadere informatie

Polycom VVX 500/600. Gebruikershandleiding.

Polycom VVX 500/600. Gebruikershandleiding. Polycom VVX 500/600 Gebruikershandleiding VVX500 VVX600 Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Versie 1.0 Oktober 2014 Inhoudsopgave Inloggen 2 Menuknoppen 2 Menu Opleidingen en Toetsmatrijzen 3 Menu Kandidaten 4 Menu Activiteitenoverzicht 5 Menu Resultaten

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Inhoud Inleiding... 3 Dashboard... 3 Nummers... 4 Korte Nummers... 4 Yealink toestellen... 5 Telefoonnummers... 6 Functies... 11 Belgroepen... 11 Condities...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud Inloggen op de webmail.... 2 Het gebruik van de webmail.... 3 Nieuw bericht maken... 3 Bericht doorsturen / beantwoorden... 4 E-mail mappen gebruiken... 4 E-mail handtekening

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

HTC Touch Cruise English E-mail

HTC Touch Cruise English E-mail HTC Touch Cruise English E-mail Instelling internetaccount De "Verbindingsinstelling" zorgt ervoor dat de gegevensverbindingen (GPRS, WAP en MMS) automatisch op het toestel worden ingesteld, zodat u deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl Hardware installatie: Open de unit m.b.v. een kleine schroevendraaier: Plaats een SIM-kaart in de unit: Zorg ervoor dat de DIL-schakelaars in de stand: 1: OFF 2: OFF 3: OFF 4: ON Staan Sluit voorzichtig

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding Safetycare Alarm app

Handleiding Safetycare Alarm app Handleiding Safetycare Alarm app Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Safetycare alarm app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen

Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen NL 2 NEDERLANDS Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Voordelen van het personen alarm... 2 1.2 Te gebruiken

Nadere informatie

Locatie: achter SP Bouwkunde

Locatie: achter SP Bouwkunde Inleiding; Vanuit de faculteit Bouwkunde is veelvuldig verzocht om ondersteuning voor de HP Ipaq 514 smartphone. Met deze handleiding zijn wellicht de meeste vragen te beantwoorden maar ook individuele

Nadere informatie

handleiding gigaset N300A + C610H

handleiding gigaset N300A + C610H handleiding gigaset N300A + C610H Maak uw gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale de nieuwste manier van bellen voor het MKB Inhoudsopgave > Inleiding... 3 > Managed PBX opties... 4 > Codes die worden gebruikt wanneer u niet

Nadere informatie

Versie 1.0 phoneuser. Gebruikershandleiding Raffel PBX

Versie 1.0 phoneuser. Gebruikershandleiding Raffel PBX Versie 1.0 phoneuser Gebruikershandleiding Raffel PBX Inhoudsopgave: Introductie... 3 Aanbevolen Webbrowsers... 3 Inloggen... 4 Taal wijzigen... 5 De centrale... 6 Algemeen... 7 Wachtrij... 7 Voicemail

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset C610

handleiding siemens gigaset C610 handleiding siemens gigaset C610 Maak uw Siemens C610 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP

XELION 7 - MOBIELE APP XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app 1 Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen... 3 2. Inloggen in de Xelion 7 app... 3 3. De app gebruiken...

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Versie: 1.3

Nadere informatie

PlayMapping Handleiding PC

PlayMapping Handleiding PC Inhoud PlayMapping Handleiding PC 1. Inloggen... 2 1.1. Inlogscherm... 2 1.2. Wachtwoord wijzigen... 2 1.3. Navigatie knoppen... 2 2. Startpagina... 3 2.1. Locaties en objecten... 3 2.2. Navigatievenster...

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Introductie Xelion. Inloggen op de Xelion tenant

Introductie Xelion. Inloggen op de Xelion tenant Introductie Xelion Inloggen op de Xelion tenant We beginnen met het inloggen op de tenant hiervoor gaat u naar http://bellen.annabellen.nl/tenant/(tenant naam)/admin.html Hier klikt u op de steeksleutel

Nadere informatie

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie