Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300

2 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm

3 Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder vervolgens de batterij via de kleine opening bovenin. Schuif de vergrendelingclip van de SIM-kaarthouder naar achteren om de houder te openen. Plaats de SIM-kaart in de SIM-kaarthouder. Zorg ervoor dat de SIM-kaart juist is geplaatst en dat de goudkleurige contactpunten naar beneden zijn gericht. Sluit de SIM-kaarthouder door de vergrendelingclip naar voren te schuiven. Plaats de batterij terug in het toestel en schuif de batterij klep dicht. Batterij opladen Sluit eerst de lader aan op de mini USB interface aan de linkerkant van het toestel, zoals hieronder getoond. Sluit de lader vervolgens aan op een stopcontact. Een bericht op het scherm zal bevestigen dat de lader is aangesloten. Het batterijniveau zal rechts bovenaan het scherm door middel van een indicator weergeven dat het toestel wordt opgeladen. Let op: u kunt het toestel blijven gebruiken terwijl het wordt opgeladen. Als het toestel niet is ingeschakeld wanneer u aan het opladen bent zal de batterij niveau oplaadindicator nog steeds zichtbaar zijn op het scherm. Wanneer de laadstatus van de batterij indicator vol is zal deze stoppen met knipperen, het laadproces is voltooid en de oplader kan worden losgekoppeld. Het opladen van de batterij duurt meestal tussen de 1 en 2,5 uur, afhankelijk van de staat van de batterij.

4 Basis functies: Toestel inschakelen Houd de aan/uit knop aan de linkerkant van het toestel gedurende 3 seconden ingedrukt totdat u Oysta Technology op het displayscherm ziet verschijnen. Het toestel zal nu verbinding maken met het netwerk en de tijd en datum weergeven. Toestel uitschakelen Houd de aan/uit knop aan de linkerkant van het toestel gedurende 3 seconden ingedrukt totdat u Power Off Alarm Processing op het displayscherm ziet verschijnen. Het toestel is uitgeschakeld wanneer u Shutdown op het scherm ziet staan, waarna het toestel volledig is uitgeschakeld. Snelkeuze (voorgeprogrammeerde) nummers bellen Indien er contactpersonen voorgeprogrammeerd zijn kunt u de toetsen 1 t/m 4 gebruiken om direct te bellen. Kies in het hoofdscherm voor een van de toetsen en druk vervolgens op de linker schermtoets (groene knop) om te bellen. Toetsenblokkering Klik éénmaal op de aan/uit toets, u ziet nu het volgende icoon in het displayscherm verschijnen. Om de toetsenblokkering te annuleren klikt u nogmaals op de aan/uit toets.

5 SOS Noodsituatie In geval van een noodsituatie houdt de SOS knop voor 3 seconden ingedrukt. Het toestel zal gaan trillen en vragen om een bevestiging op het display scherm (confirm: yes or no). Klik op Yes om de melding direct door te sturen. Klik op No om de melding te annuleren. Indien u niks bevestigd (of hier niet toe in staat bent) wordt de melding na 10 seconden automatisch doorgestuurd Wanneer de melding succesvol is doorgestuurd verschijnt er event sent op het displayscherm. Afhankelijk van de instellingen zal de melding nu worden doorgestuurd naar uw contactpersonen en/of de meldkamer of het toestel zal gaan bellen naar het vooraf ingestelde noodnummer. Indien er ingebeld wordt op het toestel om mee te luisteren naar de situatie zal het toestel kort trillen en/of beperkt overgaan waarna het toestel de oproep automatisch zal beantwoorden. U ziet nu even kort op het displayscherm ARC connected verschijnen, waarna de melding verdwijnt en het toestel in normale toestand te zien is (de oproep is hierbij nog steeds actief).

6 Welfare check (indien geactiveerd) Om te monitoren of alles op de locatie OK is zal er volgens een vooraf ingestelde interval tijd een melding met een pieptoon en trilfunctie op het displayscherm verschijnen. Klik op Yes om de melding te annuleren en aan te geven dat alles OK is. Klik op No als u assistentie nodig heeft. Let op: als u de melding mist of niks bevestigd zal het alarm automatisch worden doorgestuurd Indien u op No heeft geklikt krijgt u nog de mogelijkheid om het alarm te annuleren. Klik op Yes om het alarm te annuleren. Klik op No om het alarm direct door te sturen. Indien u niks bevestigd (of hier niet toe in staat bent) wordt de melding na 10 seconden automatisch doorgestuurd Wanneer de melding succesvol is doorgestuurd verschijnt er event sent op het displayscherm. Afhankelijk van de instellingen zal de melding nu worden doorgestuurd naar uw contactpersonen en/of de meldkamer of het toestel zal gaan bellen naar het vooraf ingestelde noodnummer.

7 Indien er ingebeld wordt op het toestel om mee te luisteren naar de situatie zal het toestel kort trillen en/of beperkt overgaan waarna het toestel de oproep automatisch zal beantwoorden. U ziet nu even kort op het displayscherm ARC connected verschijnen, waarna de melding verdwijnt en het toestel in normale toestand te zien is (de oproep is hierbij nog steeds actief). Mandown - Valalarm (indien geactiveerd) Wanneer het toestel een val of klap maakt zal deze door de sensor geregistreerd worden als een man down alarm. U hoort nu een melding op het toestel: fall detected. Het toestel zal gaan trillen en vragen om een bevestiging op het display scherm (confirm: yes or no). Klik op Yes om de melding direct door te sturen. Klik op No om de melding te annuleren. Indien u niks bevestigd (of hier niet toe in staat bent) wordt de melding na 10 seconden automatisch doorgestuurd Wanneer de melding succesvol is doorgestuurd verschijnt er event sent op het displayscherm. Afhankelijk van de instellingen zal de melding nu worden doorgestuurd naar uw contactpersonen en/of de meldkamer of het toestel zal gaan bellen naar het vooraf ingestelde noodnummer.

8 Indien er ingebeld wordt op het toestel om mee te luisteren naar de situatie zal het toestel kort trillen en/of beperkt overgaan waarna het toestel de oproep automatisch zal beantwoorden. U ziet nu even kort op het displayscherm ARC connected verschijnen, waarna de melding verdwijnt en het toestel in normale toestand te zien is (de oproep is hierbij nog steeds actief). Amber Alert (indien geactiveerd) Activeer de amber alert timer (volgens vooraf ingesteld interval) door de linker schermtoets voor 3 seconden ingedrukt te houden. U kunt nu eventueel de tijdsinterval verhogen met toets 1 of verlagen met toets 3. Of klik direct op toets 2 om de timer te bevestigen, de timer zal nu in het displayscherm aftellen. Indien u de amber alert timer wilt stoppen dient u de cancel (rode kruis) voor 3 seconden ingedrukt te houden. Het displayscherm zal weer terug vallen naar het hoofdscherm. Wanneer de timer verlopen is krijgt u (afhankelijk van de instellingen) nog een mogelijkheid om het alarm te annuleren. Klik op Yes om de melding direct door te sturen. Klik op No om de melding te annuleren. Indien u niks bevestigd (of hier niet toe in staat bent) wordt de melding na 10 seconden automatisch doorgestuurd

9 Wanneer de melding succesvol is doorgestuurd verschijnt er event sent op het displayscherm. Afhankelijk van de instellingen zal de melding nu worden doorgestuurd naar uw contactpersonen en/of de meldkamer of het toestel zal gaan bellen naar het vooraf ingestelde noodnummer. Indien er ingebeld wordt op het toestel om mee te luisteren naar de situatie zal het toestel kort trillen en/of beperkt overgaan waarna het toestel de oproep automatisch zal beantwoorden. U ziet nu even kort op het displayscherm ARC connected verschijnen, waarna de melding verdwijnt en het toestel in normale toestand te zien is (de oproep is hierbij nog steeds actief). Non movement - Detectie geen beweging (indien geactiveerd) Wanneer het toestel volgens het vooraf ingestelde interval volledig stil ligt verschijnt er een melding non movement report op het displayscherm. Het toestel zal gaan trillen en vragen om een bevestiging op het display scherm (confirm: yes or no). Klik op Yes om de melding direct door te sturen. Klik op No om de melding te annuleren. Indien u niks bevestigd (of hier niet toe in staat bent) wordt de melding na 10 seconden automatisch doorgestuurd Wanneer de melding succesvol is doorgestuurd verschijnt er event sent op het displayscherm.

10 Afhankelijk van de instellingen zal de melding nu worden doorgestuurd naar uw contactpersonen en/of de meldkamer of het toestel zal gaan bellen naar het vooraf ingestelde noodnummer. Indien er ingebeld wordt op het toestel om mee te luisteren naar de situatie zal het toestel kort trillen en/of beperkt overgaan waarna het toestel de oproep automatisch zal beantwoorden. U ziet nu even kort op het displayscherm ARC connected verschijnen, waarna de melding verdwijnt en het toestel in normale toestand te zien is (de oproep is hierbij nog steeds actief). GPS positie versturen Het toestel verstuurd automatisch GPS posities naar het platform door, afhankelijk van het vooraf ingestelde interval. U kunt ook actief een positie versturen op twee verschillende manieren: Zorg ervoor dat het toestel GPS dekking heeft door het toestel in de buitenlucht te plaatsen of uit een open raam te houden. - Positie via toets 1 Houd toets 1 voor een paar seconden ingedrukt totdat u een korte vibratie voelt: u ziet nu send position op het display scherm verschijnen. Bevestig het verzoek door op yes (linker schermtoets) te klikken of te annuleren door op no (rechter schermtoets) te klikken. Wanneer u niet met yes of no bevestigd zal de melding automatisch doorgestuurd worden naar het platform. U ziet event sent in het display scherm verschijnen wanneer de positie verstuurd is. - GPS check uitvoeren Klik op de linker schermtoets (groene knop) om het menu te openen en klik op toets 3 naar functie 2: Check GPS, klik op OK (linker scherm toets). Gebruik de linker schermtoets switch en scroll met toets 3 naar beneden totdat er informatie komt te staan in de velden: UTC Date, UTC Time, Latitude, Longitude, Speed en Location Time. In het display scherm zal location send verschijnen.

11 Functie omschrijving Aan/uit knop Knop ingedrukt houden om toestel in of uit te schakelen. In standby stand, knop indrukken om de toetsenblokkering in of uit te schakelen. Volume +/- knop In standby stand knop indrukken om volume omhoog of omlaag te zetten. Tijdens een gesprek knop indrukken om volume omhoog of omlaag te zetten. In menu stand, knop indrukken om naar boven of beneden te scrollen. Gebruik deze toets om de alarm tijd in te stellen. Linker scherm toets In standby stand, knop indrukken om het menu te openen. In menu stand knop indrukken om de functie die linksonder in het scherm verschijnt te bevestigen. Selecteer een contact en druk op de toets om te bellen. Bij een inkomend gesprek toets indrukken om het gesprek te accepteren. Rechter scherm toets In menu stand, toets indrukken om de functie die rechtsonder in het scherm verschijnt te bevestigen. Tijdens een gesprek, knop indrukken om gesprek te beëindigen. Bij een inkomend gesprek toets indrukken om het gesprek te weigeren. In standby stand, knop ingedrukt houden om het toestel in stille modus in te schakelen. Om de normale modus (weer) in te schakelen knop nogmaals ingedrukt houden. Snelkeuze toets (1, 2, 3, 4) In standby stand, knop indruk om voorgeprogrammeerde nummer te kiezen. In menu stand, knop 1 of 3 indrukken om omhoog of omlaag te gaan. In de meeste submenu s; knop 2 indrukken om terug te keren naar het vorige menu, knop 4 indrukken om door te gaan naar het volgende menu. SOS knop Knop ingedrukt houden om SOS melding te maken. Het toestel zal vibreren en een belverbinding tot stand brengen of u wordt gebeld n.a.v. de melding. Mini USB Poort Gebruik USB poort om de batterij van het toestel op te laden met de AC adapter. Gebruik de USB uitgang om de headset aan te sluiten. GPS fix maken Het toestel in de buitenlucht plaatsen. In menu stand, met toets 3 naar functie: 2. Check GPS, klik op OK. Gebruik de linker schermtoets switch en scroll met toets 3 naar beneden totdat er informatie komt te staan in de velden: UTC Date, UTC Time, Latitude, Longitude, Speed en Location Time. In het display scherm zal location send verschijnen.

12 Toestel menu Navigeren in het menu: Gebruik de linker schermtoets om uw keuze te bevestigen of het submenu te openen. Gebruik de toetsen 1 en 3 om naar boven en beneden te navigeren in het menu. Gebruik de toetsen 4 en 2 om naar links en rechts te navigeren in het menu. 1. Call History (Bel geschiedenis) Druk op de linker schermtoets (OK) om het submenu te openen en de details van de oproepen te bekijken. De volgende opties zijn beschikbaar: 1. Missed calls (gemiste oproepen) 2. Dialled calls (gekozen oproepen) 3. Received calls (ontvangen oproepen) 4. Delete call log (verwijderen oproepenlijst) De laatste twintig gemiste/gekozen/ontvangen oproepen worden opgeslagen. 2. Check GPS (Controleer GPS) Druk op de linker schermtoets (OK) op de GPS status te controleren. Dit kan gebruikt worden om handmatig te zoeken naar uw GPS-coördinaten. Gebruik de linker schermtoets switch en scroll met toets 3 naar beneden totdat er informatie komt te staan in de velden: UTC Date, UTC Time, Latitude, Longitude, Speed en Location Time. In het display scherm zal location send verschijnen. 3. Messages (berichten) Selecteer messages in het hoofdmenu en klik op de linker schermtoets (OK) om het berichten menu te openen. De beschikbare opties zijn: 1. Inbox 2. Delete inbox 1. Inbox (Postvak IN) Het toestel zal kort vibreren of een waarschuwingstoon weergeven (afhankelijk van de instellingen) wanneer er een bericht is ontvangen. Indien u het bericht niet direct kan lezen zal er SMS-pictogram in het display scherm verschijnen. Druk op de linker schermtoets om het bericht te openen. Indien u het bericht wenst te verwijderen klikt u op de linker schermtoets (delete), bevestig nogmaals met de linker schermtoets om het bericht te verwijderen. Het toestel kan in totaal 200 SMS berichten opslaan. 2. Delete inbox (Verwijder Postvak IN) Druk op de linker schermtoets om alle berichten te verwijderen en bevestig dit door nogmaals op de linker schermtoets te klikken. Opmerking: het is niet mogelijk om berichten te verzenden met het toestel, berichten kunnen alleen ontvangen worden.

13 4. Sound (Geluid) Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. De beschikbare opties zijn: 1. Ring Volume (Beltoon volume) 2. Keypad Volume (Toetsenbord volume) 1. Beltoon Volume Druk op linker schermtoets (OK) om het volume aan te passen. Klik op toets 1 om volume te verhogen, of toets 3 om volume te verlagen. Er zijn 7 verschillende niveaus mogelijk. 2. Toetsenbord Volume Druk op linker schermtoets (OK) om het volume aan te passen. Klik op toets 1 om volume te verhogen, of toets 3 om volume te verlagen. Er zijn 7 verschillende niveaus mogelijk. 5. Settings (Instellingen) Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. De beschikbare opties zijn: 1. Language (Taal) 2. LCD Backlight (LCD-achtergrondverlichting) 3. LCD Contrast (LCD-contrast verlichting) 4. Auto Keypad Lock (Automatische toetsenblokkering) 5. Auto Answer Setting (Automatisch beantwoorden instelling) 6. SIM lock (pincode invoeren) 1. Taal Druk op linker schermtoets (OK) om de taal aan te passen. Klik op toets 1 om naar beneden te scrollen of toets 3 om naar boven te scrollen. Bevestig uw keuze met de linker schermtoets. 2. LCD-achtergrondverlichting Druk op linker schermtoets (OK) om de achtergrondverlichting aan te passen. Klik op toets 4 om de helderheid te verlagen of toets 2 om te verhogen. Bevestig uw keuze met de linker schermtoets. 3. LCD-contrast verlichting Druk op linker schermtoets (OK) om het contrast van de verlichting aan te passen. Klik op toets 4 om het contrast te verlagen of toets 2 om te verhogen. Bevestig uw keuze met de linker schermtoets. 4. Auto Keypad Lock (Automatische toetsenblokkering) Druk op linker schermtoets (OK) om de instelling aan te passen. Selecteer met toets 1 (boven) of toets 3 (beneden) uw keuze. Bevestig uw keuze met de linker schermtoets. 5. Automatisch beantwoorden instelling Druk op linker schermtoets (OK) om de instelling aan te passen. Selecteer met toets 1 (boven) of toets 3 (beneden) uw keuze. Bevestig uw keuze met de linker schermtoets. Wanneer deze functie geactiveerd is worden alle inkomende oproepen automatisch beantwoord.

14 6. SIM lock (pincode invoeren) Druk op linker schermtoets (OK) om de instelling aan te passen. Voer een pincode in om de simkaart te beveiligen. Gebruik de toetsen 4 en 2 om naar links en rechts te verschuiven, bevestig het cijfer met de SOS toets. Let op: deze functie wordt afgeraden in combinatie met gebruik van het platform! 6. Alarm Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. U kunt hier vijf verschillende alarmen instellen. Gebruik de toetsen 1 en 3 om naar boven en beneden te gaan in het menu en de toetsen 4 en 2 om naar links of rechts te navigeren. Klik op Edit linker schermtoets om het alarm in te stellen. Schakel het alarm in/uit, stel gewenste tijd in, interval in dagen, snooze interval en gewenste alarmtoon (vibratie of geluid). 7. Contact (Contactenlijst) Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. De beschikbare opties zijn: 1. Speeddial (Snelkeuze nummers) 2. Controlled Contacts (Totale contactenlijst) 1. Snelkeuze nummers Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. Toont de voorgeprogrammeerde snelkeuze nummers. Gebruik toets 1 en 3 om naar boven of beneden te gaan in het menu. Klik op de linker schermtoets om contact te bellen. 2. Totale contactenlijst Druk op de linker schermtoets (OK) om het menu te openen. Toont de complete contactenlijst inclusief de snelkeuze nummers. Gebruik toets 1 en 3 om naar boven of beneden te gaan in het menu. Klik op de linker schermtoets om contact te bellen. De telefoonnummers zijn instelbaar via het webportaal of via de MobileCare Klantenservice (support@mobile-care.nl of ).

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

MPOC Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding

MPOC Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding MPOC-4810 Push to Talk via Two-way mobiele zender Handleiding BEDANKT Bedankt om te kiezen voor de Syco poc zender. Wij zijn ervan overtuigd dat u een verstandige keuze heeft gemaakt De zenders van Syco

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

H A N D L EIDING P A GER2 1.1

H A N D L EIDING P A GER2 1.1 H A N D L EIDING P A GER2 1.1 I N H OUDS OPGAVE 1. Wat zit er in de doos... 1 1) De pager... 1 2) Oplaadstation (Cradle)... 1 3) USB kabel... 1 2. Software in 3 stappen geïnstalleerd... 2 Stap 1: Downloaden

Nadere informatie

In-/uitschakelen. Functie: De Identicom in- of uitschakelen.

In-/uitschakelen. Functie: De Identicom in- of uitschakelen. Handleiding In-/uitschakelen De Identicom in- of uitschakelen. Druk de gemarkeerde knoppen tegelijk in totdat u een trilling voelt. Aan U voelt één trilling, waarna de Identicom de volgende stappen doorloopt:

Nadere informatie

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands Doro Secure 580IP Gebruikershandleiding Nederlands NB Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en geven het eigenlijke apparaat mogelijk niet accuraat weer. Nederlands 1. in-/uitschakelen

Nadere informatie

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T46... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 23-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T46 1. Nieuw gesprek opzetten - Neem de hoorn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410 Gebruikersgids Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren

Nadere informatie

Handleiding Yealink DECT

Handleiding Yealink DECT Handleiding Yealink DECT 1 Inhoud Indeling basisstation en toestel 03 Paginaknop Registration LED Network Status LED Power Indicator LED Introductie 06 In de doos van het toestel Het aansluiten van het

Nadere informatie

9.4 het menu verlaten... 15 9.5 Volume pager... 15 9.6 Trilfunctie pager... 15 9.7 Inlezen van nieuwe zenders via de pager... 16 9.

9.4 het menu verlaten... 15 9.5 Volume pager... 15 9.6 Trilfunctie pager... 15 9.7 Inlezen van nieuwe zenders via de pager... 16 9. H A N D L E I D I N G P A G E R I N H O U D S O P G A V E 1. Wat zit er in de doos... 1 1) De pager... 1 2) Oplaadstation (Cradle)... 1 3) USB kabel... 1 2. Voordat u begint... 2 2.1 PagerTools voor de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

Doro Secure 580IUP. Gebruikershandleiding. Nederlands

Doro Secure 580IUP. Gebruikershandleiding. Nederlands Doro Secure 580IUP Gebruikershandleiding Nederlands NB Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en geven het eigenlijke apparaat mogelijk niet accuraat weer. Nederlands 1. in-/uitschakelen

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing M-70

Gebruiksaanwijzing M-70 Gebruiksaanwijzing M-70 344162 Uitgebreide gebruiksaanwijzing M-70 1) Als er aangebeld wordt, gaat de videofoon over, licht het scherm op en gaat de gesprekstoets groen knipperen. Let op, dat sommige camera

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T41 T42... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 20-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T41 T42 1. Nieuw gesprek opzetten

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

Handleiding Yealink T48G

Handleiding Yealink T48G Handleiding Yealink T48G qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECTstandaard biedt

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

De Konftel 300M Korte handleiding

De Konftel 300M Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300M Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300M is een batterijbediende, draadloze conferentietelefoon die met mobiele netwerken (GSM/3G)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding Mercurius P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm 5 Ontvangen en lezen van de meldingen... 6 Een bericht op slot zetten 7 Een bericht

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder:

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Montage van de R.E.D. in uw voerboot: Zoek eerst een geschikte vlakke plek op in de boot voor het monteren van de sensor, deze plek goed afschuren met schuurpapier

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

Handleiding Yealink T46G

Handleiding Yealink T46G Handleiding Yealink T46G qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V GPS Tracker kaart telefoon Gebruiksaanwijzing V2.0-1 - Speaker Foto Signaal Led Power Led Led toets blokkering Voorkeur toets 1 / Beantwoorden oproep Microfoon Voorkeur toets 2 SOS help toets Voorkeur

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T21P

HANDLEIDING YEALINK T21P HANDLEIDING YEALINK T21P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Handleiding Yealink T40P

Handleiding Yealink T40P Handleiding Yealink T40P qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding

Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Polycom VVX101 / VVX201 Gebruikershandleiding Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren Contactbeheer

Nadere informatie

Korte handleiding. 1 Opladen. Functie: Hiermee kun je zorgen dat de SoloProtect Go batterij volledig opgeladen blijft.

Korte handleiding. 1 Opladen. Functie: Hiermee kun je zorgen dat de SoloProtect Go batterij volledig opgeladen blijft. 1 Opladen Functie: Hiermee kun je zorgen dat de SoloProtect Go batterij volledig opgeladen blijft. Gebruik: Koppel de kabel van de SoloProtect Go oplader aan de aangegeven micro-usb-aansluiting (achter

Nadere informatie

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 SO Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 Het aansluiten van het toestel Doe de accu in de handset vóór gebruik Inhoud van doos W56P Inhoud van doos W56H

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

De Konftel 300W Korte handleiding

De Konftel 300W Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300W Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300W is een draadloze conferentietelefoon op batterijen, die kan worden aangesloten op DECT-systemen,

Nadere informatie

Snelgids Beschrijving

Snelgids Beschrijving Snelgids Beschrijving Aan-/uitknop Mini USB-aansluiting Kleuren LCD-display Reset-knop Toetsen Omhoog Volume omhoog Omlaag Volume omlaag Rechts Volgend programma Links Vorig programma Midden Menu/selecteer/ZoomControl

Nadere informatie

Industrieweg 99c 3044 AS Rotterdam Tel: 010-245 77 61 Fax: 010-462 60 77. Gebruikershandleiding voor Cisco telefoon monochroom en kleur

Industrieweg 99c 3044 AS Rotterdam Tel: 010-245 77 61 Fax: 010-462 60 77. Gebruikershandleiding voor Cisco telefoon monochroom en kleur Gebruikershandleiding voor Cisco telefoon monochroom en kleur Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INTRODUCTIE... 3 2. FUNCTIETOESTEN VAN DE TELEFOONS... 3 Gebruik van handsfree bellen... 4 Gebruik van

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 2008 Plantronics, Inc. Alle rechten voorbehouden. Plantronics, het ontwerp van het logo, Calisto en Sound Innovation zijn handelsmerken

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1 SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.1 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft altijd recht op hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422 60

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

voys HANDLEIDING YEALINK

voys HANDLEIDING YEALINK voys HANDLEIDING YEALINK INHOUDSOPGAVE 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL 1 1.1 Pagina knop 1.2 Registration LED 1.3 Network Status LED 1.4 Power Indicator LED 2. INTRODUCTIE 4 2.1 In de doos van het toestel

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004 56-K61L-23004 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB Bluetooth-adapter

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding Alto spraaktelefoon

Handleiding Alto spraaktelefoon Handleiding Alto spraaktelefoon Deze handleiding is ook te downloaden in Word formaat op onze website: www.optelec.nl. Ga naar Support. Kies in het keuzemenu bij Demo's, handleidingen, productbladen &

Nadere informatie

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV Bridgemate Pager Berichtensysteem voor wedstrijdleiders Handleiding 2017 Bridge Systems BV Bridgemate Pager Handleiding Pagina 2 Inhoud Introductie... 3 Benodigdheden... 3 Werking van de pagers... 3 Het

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker

Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker 1 STARTSCHERM START->Datum/Tijd aanpassen Algemeen Druk op de klok linksonder het scherm om te instellingen van de klok op te roepen. Wijzigingen bevestigen

Nadere informatie

Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display

Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display Bedieningshandleiding voor de Exocompact Display Copyright RETEG b.v. Bedieningshandleiding voor de Display s 1 Rev 2.0, 06-07-2006 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 BEVEILIGING...

Nadere informatie

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 NEDERLANDS PRESTIGIO GEOVISION 150/450 GEBRUIKERSHANDLEIDING Prestigio GeoVision 150 - Onderdelen 1. Aan/uit-knop 2. Sleuf voor SD-geheugenkaart 3. Touchscreen 4. Knop Menu 5. Indicatorlampje (Als het

Nadere informatie

Korte handleiding. 1 Opladen. Functie: Ervoor zorgen dat de batterij van de SoloProtect ID volledig geladen is.

Korte handleiding. 1 Opladen. Functie: Ervoor zorgen dat de batterij van de SoloProtect ID volledig geladen is. 1 Opladen Ervoor zorgen dat de batterij van de SoloProtect ID volledig geladen is. Koppel de SoloProtect ID lader via de aangegeven Micro-USB poort. Het batterijsymbool en het LED-lampje beginnen te knipperen.

Nadere informatie

Philips E-motion. Protoyping/Interactieontwerp. Kwartaal 1 jaar 3. Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts

Philips E-motion. Protoyping/Interactieontwerp. Kwartaal 1 jaar 3. Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts Protoyping/Interactieontwerp Philips E-motion Kwartaal 1 jaar 3 Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts Maarten de Splenter COHORT0506 000119739 Onderzoek Bij het ontwikkelen van de E-motion

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Yealink T41-series

Gebruiksaanwijzing Yealink T41-series Gebruiksaanwijzing Yealink T41-series Inhoud 1. Toestel aansluiten... 3 2. Beschrijving telefoontoestel... 5 2.1 Beschrijving knoppen... 5 2.2 Navigatietoets... 6 3. Beschrijving display... 6 3.1 Displaysymbolen...

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

Handleiding Polycom Soundstation IP 6000

Handleiding Polycom Soundstation IP 6000 Handleiding Polycom Soundstation IP 6000 qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE TELEFOON M250

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE TELEFOON M250 GEBRUIKERSHANDLEIDING NL MOBIELE TELEFOON M250 V3 2 1 P1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 3 1 ONZE ZORG Dank u voor de aankoop van dit product. Dit product is ontworpen en samengesteld met de grootst mogelijke zorg

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Beknopte Startgids. Lightwriter SL50. Art.nr

Beknopte Startgids. Lightwriter SL50. Art.nr Beknopte Startgids Lightwriter SL50 Art.nr 1740400 MAAK KENNIS MET UW LIGHTWRITER De Lightwriter SL50 is een snelle, eenvoudige manier om te communiceren. De Lightwriter wordt mogelijk geleverd met beschermende

Nadere informatie

Handleiding GSM kiezer V2.03

Handleiding GSM kiezer V2.03 Voor GSM kiezers geleverd vanaf augustus 2014 Plaatsen SIM kaart / Installatie PIN code van SIM kaart uitschakelen. Let erop dat de SIM kaart voldoende bel- en SMS-tegoed heeft. Tijdens opstartfase van

Nadere informatie

Yealink T46G. Gebruikershandleiding

Yealink T46G. Gebruikershandleiding Yealink T46G Gebruikershandleiding Inhoud 1. Nieuw gesprek opzetten... 3 2. Gebruikmaken van de speaker... 3 3. Gebruikmaken van de Headset... 3 4. Beantwoorden van een gesprek/beëindigen/herhalen... 3

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6753i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

NDI Advanced Toestel Yealink T41P

NDI Advanced Toestel Yealink T41P NDI Advanced Toestel Yealink T41P Versie: V.1.0 Eerste versie: 4 juli 2016 Laatst gewijzigd: 18 Augustus 2016 1 Toestel layout 2 Basis functionaliteiten 2.1 Een gesprek starten Een gesprek starten kan

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Handleiding. Blackberry. 8700f

Handleiding. Blackberry. 8700f Handleiding Blackberry 8700f 1. Overzicht van het toestel 1 8 7 6 5 4 2 3 1. Dempknop Schakel microfoon tijdens een oproep aan / uit 2. Scrollwiel Functioneert als Enter-toets 3. Terug-toets Gaat uit

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

Handleiding ProOne+ P2000 Pager

Handleiding ProOne+ P2000 Pager Handleiding ProOne+ P2000 Pager Klik hier om verder te gaan Welkom TABBLADEN In deze handleiding wordt de bediening beschreven van de PagerOne+ pager voor ontvangst van P2000 berichten. Met de twee pijltjes

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK W52P

HANDLEIDING YEALINK W52P HANDLEIDING YEALINK W52P Inhoudsopgave 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL... 4 2. INTRODUCTIE... 6 2.1 In de doos van het toestel... 6 2.2 Het aansluiten van het toestel... 6 2.3 Configuratie... 6 2.4

Nadere informatie