In deze gebruiksaanwijzing worden meer mogelijkheden besproken maar de nadruk zal liggen op de bovenstaande belangrijkste functies.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze gebruiksaanwijzing worden meer mogelijkheden besproken maar de nadruk zal liggen op de bovenstaande belangrijkste functies."

Transcriptie

1 1 Over de kidstel S5 De kidstel S5 is niet te vergelijken met een gewone telefoon. Ofschoon de telefoon een voor kinderen aantrekkelijk uiterlijk heeft, is het ook geen speelgoed. Het hoofddoel van de telefoon is dat kinderen op een eenvoudige manier, indien noodzakelijk, kunnen communiceren met een vooraf door u bepaald aantal personen en andersom, wanneer u dat wenst. Daarom heeft de telefoon een aantal bijzondere eigenschappen. Deze eigenschappen zijn te verdelen in eigenschappen die nodig zijn om het toestel te beheren/in te stellen en eigenschappen die nodig zijn om het toestel door het kind te laten gebruiken. Om deze eigenschappen van elkaar te scheiden hebben de ontwerpers bedacht dat het instellen van de telefoon zoveel mogelijk buiten de telefoon plaats te laten vinden. U zult dus lezen in deze gebruiksaanwijzing dat het instellen van de telefoon via een andere telefoon of via een PC zal plaatsvinden. Zo blijven de instellingsmogelijkheden voor het kind of onbevoegden afgeschermd, en blijven de voor het kind noodzakelijke eigenschappen op de telefoon over: - Zo min mogelijk knoppen - Zo min mogelijk afleidende instellingsmogelijkheden - Een laag energie verbruik - Openen van het batterijdekseltje vereist meer kracht - Super klein formaat - Eenvoudig bellen met de ingestelde personen - Eenvoudig een aantal door u vooraf ingestelde sms-jes versturen (het kind hoeft/kan dus niet zelf sms-jes creëren Het toestel kan voor het kind dus datgene wat strikt noodzakelijk is en niet meer omdat het toestel dan te ingewikkeld zou worden en het kind onnodig zou afleiden. Basis functies communicatie: - Bellen met belangrijkste 4 personen via voorkeurtoetsen - Vooraf ingestelde sms-jes versturen naar ingestelde personen - Gebeld worden (eventueel alleen door personen die in adresboek staan. Basis functie veiligheid: - Noodoproep via sos toets naar 4 belangrijkste personen - Contact maken ook als het kind niet opneemt - Meeluisteren wat er zich afspeelt nabij de telefoon (monitoren) - Tijdklok instellen waarmee u bepaald wanneer de telefoon in- of uitgeschakeld wordt - Op afstand te telefoon in- en uit de sleep modus halen In deze gebruiksaanwijzing worden meer mogelijkheden besproken maar de nadruk zal liggen op de bovenstaande belangrijkste functies. Handleiding S5 Basic Kidstel telefoon Let op! Onderstaande handelingen dienen door een volwassen persoon uitgevoerd worden, het verkeerd uitvoeren hiervan kan het toestel beschadigen en heeft consequenties voor de garantie of retouren.

2 2 1. SOS noodnummer toets 2. Selecteer / Antwoord / Kiestoets /ok 3. Voorkeurnummer 1 4. Voorkeurnummer 2 5. Microfoon 6. Key-cord oog 7. Speaker 8. Ophangen / Cancel / Terug/Aan/Uit 9. Voorkeurnummer Family Number Directional key 12. USB Port and charge 13 Batterij deksel Betekenis symbolen in display

3 In gebruik nemen van de telefoon Benodigdheden: - Telefoon + Accu + Oplader + Micro USB kabel (allemaal in de doos) - Mico SD geheugenkaart (niet inbegrepen, alleen nodig voor instellen via PC en voor MP3) - Normale simkaart (vodafone, T-mobile, KPN, alditalk, Telfort) overige providers zijn niet getest - PC met internet aansluiting waarmee u het toestel gaat instellen - Tweede telefoon (een telefoon met de simkaart/uw nummer waarmee u het toestel gaat beheren) Plaats een geschikte simkaart zonder PIN beveiliging 3 Zorg er voor dat u vooraf de pinblokkering van de simkaart haalt. Stop daarvoor de simkaart in een gewone/andere telefoon, toets de standaard pincode in (meestal 0000) en zet via het menu de simpin beveiliging uit Open de batterij deksel door deze omlaag te schuiven, om ongewenst openen te voorkomen vereist dit enige kracht. Neem de simkaart, ons advies is een prapaid simkaart van bijvoorkeur één van de bovenstaand genoemde providers. Andere provider kan, maar dit hebben wij niet getest. Wilt u toch de sim pin gebruiken dan kunt u deze ook ingeven op het toestel: 1. zet telefoon aan 2. u krijgt een melding input sim1 PIN, ga direct met de rechter pijl knop naar de 0 en bevestig de keuze met de pijl omhoog. doe dit in totaal 4 keer (bij pincode 0000) 3. druk daarna op de groene toets en de pincode is ingegeven. Plaats een micro geheugenkaart Een geheugenkaart is nodig om de MP3 functie te gebruiken. Voor het instellen van de telefoon via de PC is ook voor het eerste gebruik een geheugenkaartje nodig. Hierop plaats u straks namelijk een.txt bestandje met alle instellingen. Plaats de Accu Let goed op hoe u de accu in het toestel plaatst, foutieve plaatsing kan het toestel beschadigen. Laad de accu voor eerste gebruik volledig op. Belangrijk: De telefoon heeft een li-ion accu. Voor dit soort batterijen is het volgende belangrijk voor een langere levensduur: - Eerste 2-4 keer de accu volledig opladen en weer volledig laten opladen. - Daarna de accu zo vol mogelijk houden (aftoppen). - Verwijder de oplader als de accu vol is. - Zorg ervoor dat de accu niet langer dan een paar weken ontladen is, hierdoor kan de accu defect raken. - Li-ion accu s hebben een zelf ontlading, zorg dus ervoor als u de telefoon een paar weken niet gebruikt dat u de accu dan ook regelmatig oplaadt.

4 Het instellen van de telefoon Voor u de telefoon in gebruik neemt dient u eerst een aantal instellingen en gegevens in te voeren. Dit kan op twee manieren; via uw eigen telefoon door sms commando s te versturen en via een pc met internet waarop u een bestand maakt welke de telefoon gebruikt voor de instellingen en deze op de geheugenkaart zet. 4 Invoeren gegevens via SMS commando s Let op deze stap werkt niet goed als u eerst al het telefoonboek via de PC heeft gevuld. Accepteert de kidstel de nummers niet voer dan eerst een factory reset uit. Hierbij wordt een code gevraagd, deze is standaard Indien u geen geheugenkaart heeft of niet via een pc de telefoon kunt of wilt instellen kunt u de benodigde data ook via sms overdragen naar de telefoon. Wij raden aan deze methode te gebruiken. Telefoonboek vullen Gebruik het nummer/de telefoon van waaruit u de kidstel wilt beheren om nummers in te voeren die het kind kan bellen. Stuur daarvoor de volgende sms naar de telefoon: friend:positie,naam,telefoonnummer@ Dus bijvoorbeeld: friend:1,mama, @ U kunt ook in één keer meerdere nummers overzenden, bijvoorbeeld: friend:1,mama, @2,pa, @3,oma, Zorg er voor dat de eerste twee nummers die van de beheerders van de telefoon zijn. SOS nummers ingeven Gebruik het nummer/de telefoon van waaruit u de kidstel wilt beheren om nummers in te voeren die gebeld worden als de SOS knop wordt gebruikt: Stuur daarvoor de volgende sms naar de telefoon: urgent: telefoonnummer1@telefoonnummer2 Dus bijvoorbeeld: urgent: Tijd ingeven U kunt met uw eigen telefoon de tijd en datum van het toestel instellen door een sms te verzenden met de tekst: settime:jjmmdd:uummss dus jaar, maand, dag: uur, minuten, seconden. Veiligheids functies Voor het gebruik maken van deze functies heeft u uw guardian telefoon nodig (uw telefoon). Hiermee kunt u het kidstel toestel commando s geven via sms-jes. Onderstaand is een overzicht gegeven van de commando s die mogelijk zijn. U dient de teksten letterlijk over te nemen dus daar waar een hoofdletter staat deze gebruiken en gebruik daar waar nodig ook de dubbele punt. De rode vetgedrukte tekst dient u letterlijk over te nemen Functie SMS Commando uitschakelen van de telefoon poweroff: blokkeren van de telefoon lockup: In sleep modus zetten sleep: Uit de sleep modus zetten wakeup: Meeluisteren monitor: Automatisch een bericht ontvangen als de telefoon leeg raakt batterynotify:on batterynotify:off (uitzetten van de optie) Battery check battery: In/uit schakelen verboden in klas functie forbid:on / forbid:off In/uitschakelen melding ontvangen als er andere sim notifysim:on / notifysim:off geplaatst wordt.

5 5 Invoeren gegevens via uw PC Omdat de telefoon bewust maar enkele toetsen bevat is er voor het gemak gekozen dat u de instellingen via het toetsenbord van uw pc kunt invoeren. Vooral als het gaat om veel nummers in het adresboek en bijvoorbeeld het gebruik van de tijdsklok kan dit erg handig zijn. Hierbij zet u op de geheugenkaart een.txt bestand welke de telefoon na de eerste keer aanzetten zal gebruiken om alle instellingen over te nemen. Dit werkt als volgt. Zet de telefoon nog niet aan en koppel deze via een usb kabel aan de pc. Als het goed is herkent uw PC de in de telefoon geplaatste geheugenkaart als schijf. Op de web pagina kunt u de telefoon eenvoudig en snel ook geheel configureren en verdergaande veiligheidinstellingen invoeren. Na het invoeren van alle data op deze pagina kunt u onderaan de pagina een bestand downloaden welke u vervolgens in de hoofdmap van de telefoon zetten. Als u vervolgens de telefoon opstart zullen alle instellingen door de telefoon over genomen. Op de site treft u de volgende pagina aan nadat u in de rechter bovenhoek voor de taal heeft gekozen die u begrijpt: Kies op het voorgaande scherm bij 1. voor het model S5 en kies bij 2. (GPRS function is opened) No. Druk vervolgens op next step. Het invul scherm zal vervolgens verder toegankelijk worden.

6 6 Deze functie gebruikt u alleen als de telefoon al eerder op deze manier ingesteld is. U kunt dan de reeds bestaande instellingen aanpassen. Leeglaten, wij raden aan de telefoonnummers eerst via sms in te voeren en niet via deze methode. Dit kan leeg gelaten worden. Deze functie is op dit toestel niet aanwezig Het afwijzen van oproepen van vreemden. Waarschuwen guardian als er een andere sim geplaatst wordt in de kidstel Waarschuwen guardian als accu leegraakt Het afwijzen van sms-jes van vreemden. Beperken belmogelijkheden (alleen voorkeuze nummers) Aanpassen guardian/telefoon password (standaard is 1234) Het aan- en uitzetten van de telefoon via een tijdschema Het instellen dat de telefoon niet door het kind of vreemden kan worden Uitgeschakeld zonder password. Als u het kind opbelt en deze neemt beantwoord niet op zal het toestel u terug bellen en kunt u toch luisteren (in monitor functie) Instellen alarm tijden/wekker Gesprekstijd beperken en handsfree altijd aanzetten Instellen of telefoon geluid maakt bij aan- uitzetten.

7 7 Instelling hoeft niet gebuikt te worden. Instellen op welke tijden de Telefoon gebruikt kan worden. Deze instelling niet gebruiken Tijd en datum tijd instellen Door op de onderstaande knop te drukken genereert u een file waar alle instellingen in opgenomen zijn. Door de file op de geheugenkaart in de telefoon te zetten via een usb kabeltje en vervolgens te telefoon te herstarten worden alle instellingen door de telefoon overgenomen. Aanvullende Informatie mbt de instellingen via het.txt bestandje Het txt bestandje kunt u openen om te zien wat hier in staat. Onderstaand is aan voorbeeldje van de inhoud van het txt. Bestand, eventueel kunt u het bestand aanpassen door bijvoorbeeld standaard sms-jes toe te voegen, Inited (wilt dit txt bestand opnieuw laten inlezen varander dan de tekst Inited in Unread Parent: Leeg laten urgent:"sosnr 1"@"sosnr 2"@@@ refuse:off notifysim:off filter:off control:off monitorset:on spareset:2,0,0 timepoweronoff:0,0,0000!0,0,0000!0,0,0000!0,0,0000! offpassword:off noaccept:off alarm:0,0,0,00:00,1,0,@0,1,0,00:00,1,0,@0,2,0,00:00,1,0,@0,3,0,00:00,1,0,@0,4,0,00:00,1,0,@ calltime:0 batterynotify:off callmode:0 onmusic:0 offmusic:0 settime:140319: gprs: schooltime: ,1@ ,2@ ,3@ ,4@ ,5@ ,6@ forbidtime: ,1,1@ ,1,2@ ,1,3@ ,1,4@ ,1,5@ ,1,6@ ,1,7@ ,1,8@ ,2,1@ ,2,2@ ,2,3@ ,2,4@ ,2,5@ ,2,6@ ,2,7@ ,2,8@ ,3,1@ ,3,2@ ,3,3@ ,3,4@ ,3,5@ ,3,6@ ,3,7@ ,3,8@ ,4,1@ ,4,2@ ,4,3@ ,4,4@ ,4,5@ ,4,6@ ,4,7@ ,4,8@ ,5,1@ ,5,2@ ,5,3@ ,5,4@ ,5,5@ ,5,6@ ,5,7@ ,5,8@ ,6,1@ ,6,2@ ,6,3@ ,6,4@ ,6,5@ ,6,6@ ,6,7@ ,6,8@ ,7,1@ ,7,2@ ,7,3@ ,7,4@ ,7,5@ ,7,6@ ,7,7@ ,7,8@ forbid:off friend:leeglaten, svp vullen via sms commando s Voeg aan de file eventueel uw standaard sms-jes in, bijvoorbeeld zo: phrase:1,ik ben thuis phrase:2,ik ga nu onderweg

8 8 In gebruik nemen van de telefoon Indien u de telefoon na het plaatsen van het txt bestand in de hoofdmap opstart zal de telefoon de instellingen overnemen (de bovenste regel van het bestand wordt aangepast zodat de telefoon deze instellingen maar éénmaal gebruikt). Dit opstarten met het overnemen van de instellingen kan wat langer duren dan het normaal opstarten. U kunt bij het opstarten de telefoon binden aan de simkaart, dit is om indien u dit heeft ingesteld, er voor te zorgen dat u een sms ontvangt indien er een andere sim geplaatst wordt. U kunt dit bericht ook negeren door op de ophang toets (cancel) te drukken. Het menu Door op de pijl omlaag te drukken kunt u in het menu terecht. Druk op de groene toets om het menu te openen. Menu Omschrijving phonebook Door op de pijl omlaag te drukken kunt u in het menu terecht. Druk op de groene toets om het menu te openen. Het telefoonboek (vullen gaat alleen via het txt bestand). Op de eerste positie staat als het goed is uw nummer, op de eerste plaasten staan ook de sos nummers. Vanuit het phonebook kan het kind nummers bellen en sms-jes versturen. call history missed calls Gemiste oproepen call history received calls Ontvangen oproepen call history] dialed calls Gekozen oproepen Learn dial call Te bellen nummer invoeren. Met pijl links en rechts naar het getal en met pijl omhoog bevestigen. Het nummer verschijnt boven in scherm. Na het invoeren op de groene toets drukken om te bellen. message Hier komen binnengekomen sms-jes te staan. player Indien u op de geheugenkaart MP3 bestanden plaatst, kan het kind hier afluisteren, voor de veiligheid voor de doelgroep kinderen kan er geen oortelefoon gebruikt worden. date and time Hier kunt u de datum en de tijd zien (instellen via sms commando) view alarm Hierin staan de ingestelde alarm tijden. U kunt de via het txt bestand aangegeven alarmtijden hier, aan of uit zetten. my ringtone Hier kunt u de tonen instellen voor bellen, sms, toetsenbord en telefoon in- en uitschakelen. key and display Hier kunt u instellen hoe lang het duurt voor de display uitgaat en hoe lang het duurt voor het toetsenbord uitgaat. parent manager register Deze functie is niet actief en niet nodig parent manager view host Deze functie is niet actief en niet nodig parent manager view keeper parent manager view sos number parent manager restore factory settings Hier ziet u de nummers van de beheerder(s) van de telefoon Hier ziet u de eerste 4 nummer die gebeld worden na het indrukken van de sos toets. Het toestel belt eerst het eerste nummer als hier niet opgenomen wordt belt het toestel het volgende nummer. Het eerste nummer krijgt een sms met de tekst: sos emergency HELP. Leer uw kind de sos toets alleen in nood te gebruiken. Hiermee reset u de telefoon geheel. U dient hiervoor de beheerders pin te gebruiken. Standaard 1234 De belangrijkste gebruiksfunctie voor het kind Bellen: Het kind kan eenvoudig de 4 eerste nummers bellen door op een van de nummers 1 t/m 4 in gedrukt te houden en weer los te laten. De overige nummers kunnen de beltoets of via het menu [phonebook] te kiezen. Sms-en: Sms-en gaat via het menu [phonebook] het kind kan daar uit de standaard sms-jes kiezen. U kunt deze standaard sms-jes via het eerder beschreven txt bestand toevoegen Speaker aanzetten Tijdens een gesprek kan het kind de speaker aanzetten. Het is aan te raden het kind te leren dit te gebruiken. Volume regelen Tijdens een gesprek kan het volume geregeld worden met de pijltoets omhoog en omlaag.

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.0 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.1 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Handleiding GPS Tracker Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306

Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306 Kidstel GPS veiligheidstelefoon GK306 1 Inleiding Gefeliciteerd met de aankoop van de Kidstel Veiligheidstelefoon met GPS traceerfunctie GP306. Met dit toestel verhoogt u de veiligheid van uw kind, doordat

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker

Handleiding GPS Tracker Handleiding GPS Tracker Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar rechts toets 9. Ophang toets

Nadere informatie

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V GPS Tracker kaart telefoon Gebruiksaanwijzing V2.0-1 - Speaker Foto Signaal Led Power Led Led toets blokkering Voorkeur toets 1 / Beantwoorden oproep Microfoon Voorkeur toets 2 SOS help toets Voorkeur

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T41 T42... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 20-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T41 T42 1. Nieuw gesprek opzetten

Nadere informatie

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T46... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 23-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T46 1. Nieuw gesprek opzetten - Neem de hoorn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS

Gebruiksaanwijzing. Kidstel Horloge telefoon I-GPS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie / 9 gebruik /

inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie / 9 gebruik / handleiding snom M3 Maak uw Snom M3 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

GSM TRACKER V2.0 Mp3

GSM TRACKER V2.0 Mp3 GSM TRACKER V2.0 Mp3 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A 5. OK-toets 6. Pijl omlaag-toets 7. Sneltoets B 8. Pijl naar rechts-toets 9. Ophangen toets 10. Rechtse

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T46G

HANDLEIDING YEALINK T46G HANDLEIDING YEALINK T46G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Getting Started. Mitsubishi M21i

Getting Started. Mitsubishi M21i Getting Started Mitsubishi M21i Inhoudsopgave pagina Inleiding 5 Aan de slag met i-mode 7 i-mode menu 13 i-mode e-mail 25 i-mode in het buitenland 32 i-mode en het i-mode logo zijn merken of geregistreerde

Nadere informatie

Yealink T46G. Gebruikershandleiding

Yealink T46G. Gebruikershandleiding Yealink T46G Gebruikershandleiding Inhoud 1. Nieuw gesprek opzetten... 3 2. Gebruikmaken van de speaker... 3 3. Gebruikmaken van de Headset... 3 4. Beantwoorden van een gesprek/beëindigen/herhalen... 3

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T19P

HANDLEIDING YEALINK T19P HANDLEIDING YEALINK T19P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten Welkom Van harte gefeliciteerd met uw abonnement. Uw mobiele nummer, SIM-serienummer en de bijbehorende PIN- en PUK-code vindt u terug in de begeleidende brief. Daarin treft u ook een aantal tips aan om

Nadere informatie

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl Hardware installatie: Open de unit m.b.v. een kleine schroevendraaier: Plaats een SIM-kaart in de unit: Zorg ervoor dat de DIL-schakelaars in de stand: 1: OFF 2: OFF 3: OFF 4: ON Staan Sluit voorzichtig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Maus 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS Positie bepaling

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Voipz Pagina 1 van 7

Voipz Pagina 1 van 7 A. Uw Tiptel-toestel leren kennen Deze handleiding is geschreven voor de Tiptel toestellen IP282, IP284 en IP286. * De IP282 beschikt NIET over de 10 functietoetsen en een aparte mute-, hold-, conferentie-toets.

Nadere informatie

Handleiding Yealink DECT

Handleiding Yealink DECT Handleiding Yealink DECT 1 Inhoud Indeling basisstation en toestel 03 Paginaknop Registration LED Network Status LED Power Indicator LED Introductie 06 In de doos van het toestel Het aansluiten van het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

handleiding fanvil D800 android

handleiding fanvil D800 android handleiding fanvil D800 android Maak uw fanvil D800 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit android toestel biedt. inhoudsopgave /

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T21P

HANDLEIDING YEALINK T21P HANDLEIDING YEALINK T21P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

De Konftel 300M Korte handleiding

De Konftel 300M Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300M Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300M is een batterijbediende, draadloze conferentietelefoon die met mobiele netwerken (GSM/3G)

Nadere informatie

De Konftel 300W Korte handleiding

De Konftel 300W Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300W Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300W is een draadloze conferentietelefoon op batterijen, die kan worden aangesloten op DECT-systemen,

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

Handleiding Fanvil X3S

Handleiding Fanvil X3S Handleiding Fanvil X3S Handleiding Fanvil X3S 1 2 Handleiding Fanvil X3S Inhoud Inleiding... 4 Gebruik... 6 Bellen en gebeld worden... 6 Redial... 6 Gemiste oproepen... 6 Belgeschiedenis... 6 Beller in

Nadere informatie

Handleiding Alto spraaktelefoon

Handleiding Alto spraaktelefoon Handleiding Alto spraaktelefoon Deze handleiding is ook te downloaden in Word formaat op onze website: www.optelec.nl. Ga naar Support. Kies in het keuzemenu bij Demo's, handleidingen, productbladen &

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S

Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Gebruiksaanwijzing GPS Horloge Amber S en 4S Let op! lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door. Het niet volgen van de instructies kan van invloed zijn op de garantie!! Antenne/ GPRS GPS Accu Invoer

Nadere informatie

Handleiding NDI Basis telefoon Polycom IP331

Handleiding NDI Basis telefoon Polycom IP331 Polycom IP331 Datum : 10 december 2013 Versie : 2 Inhoudsopgave 1 Toestel layout... 3 2 Basis functionaliteiten... 5 2.1 Nummerherhalen... 5 2.2 Wachtfunctie... 5 2.3 Conference call opstarten... 5 2.4

Nadere informatie

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one. Wij zijn

Nadere informatie

Een Net2 Entry Panel configureren

Een Net2 Entry Panel configureren Net2 Een Net2 Entry Panel configureren Overzicht Het Net2 Entry paneel is een robuust intercom paneel met ingebouwde intercom en toegangscontrole functies. Het paneel is PoE gevoed en communiceert met

Nadere informatie

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Duifmelden.nl Pigeonscloud.com Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Gebruikers handleiding Automatic Arrival Module for Pigeon

Nadere informatie

Handleiding Alto spraaktelefoon

Handleiding Alto spraaktelefoon Handleiding Alto spraaktelefoon Deze handleiding is ook te downloaden in Word formaat op onze website: www.optelec.be. Ga naar Support. Kies in het keuzemenu bij Demo's, handleidingen, productbladen &

Nadere informatie

Handleiding Alto spraaktelefoon

Handleiding Alto spraaktelefoon Handleiding Alto spraaktelefoon Deze handleiding is ook te downloaden in Word formaat op onze website: www.optelec.be. Ga naar Support. Kies in het keuzemenu bij Demo's, handleidingen, productbladen &

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6753i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

GSM afstandsbediening GS-500. Workshop 06-2014

GSM afstandsbediening GS-500. Workshop 06-2014 GSM afstandsbediening GS-500 Workshop 06-2014 GS-500: wat kan je ermee? Open uw poort via gratis oproep Open tot 2 verschillende poorten via SMS Geef tot 500 gebruikers toegang op bepaalde tijdstippen,

Nadere informatie

De Konftel 300IP Korte handleiding

De Konftel 300IP Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300IP Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300IP is een conferentietelefoon voor IP-telefonie. Op onze onderstaande website zijn zowel een

Nadere informatie

voys HANDLEIDING YEALINK

voys HANDLEIDING YEALINK voys HANDLEIDING YEALINK INHOUDSOPGAVE 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL 1 1.1 Pagina knop 1.2 Registration LED 1.3 Network Status LED 1.4 Power Indicator LED 2. INTRODUCTIE 4 2.1 In de doos van het toestel

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK W52P

HANDLEIDING YEALINK W52P HANDLEIDING YEALINK W52P Inhoudsopgave 1. INDELING BASISSTATION & TOESTEL... 4 2. INTRODUCTIE... 6 2.1 In de doos van het toestel... 6 2.2 Het aansluiten van het toestel... 6 2.3 Configuratie... 6 2.4

Nadere informatie

MiniVision. Release note softwareversie nr. MV_6312

MiniVision. Release note softwareversie nr. MV_6312 MiniVision Release note softwareversie nr. MV_6312 Software Updateproces Om de MiniVision-updates te downloaden en installeren is een internetverbinding vereist. Om uw toestel te updaten ga je naar Instellingen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS

Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS Gebruiksaanwijzing Kidstel Horloge telefoon I-GPS PLUS Volg s.v.p. de instructies in deze gebruiksaanwijzing volledig op. Volg ook de gebruiksaanwijzing van de simkaart op. Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Tritel Yealink T27 T29 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink T27 T29 Gebruikershandleiding Tritel Yealink T27 T29 Gebruikershandleiding Inhoud 1. Verkorte handleiding Yealink T27 T29... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 20-10-2017 B.R. 1. Verkorte handleiding Yealink T27 T29 1. Nieuw

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1 SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.1 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft altijd recht op hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422 60

Nadere informatie

Handleiding. SPA504G toestellen. Versie 1.0

Handleiding. SPA504G toestellen. Versie 1.0 Handleiding SPA504G toestellen Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Gebruik van de telefoon... 3 2.1 Gebruik van handenvrij bellen... 3 2.2 Gebruik van de headset (optioneel)... 3 2.3 Schakelen

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Wireless Internet Phone. Met deze internettelefoon kun je gemakkelijk en snel voicechatten met je favoriete

Nadere informatie

GSM TRACKER. 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A

GSM TRACKER. 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A GSM TRACKER 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A 5. OK-toets 6. Pijl omlaag-toets 7. Sneltoets B 8. Pijl naar rechts-toets 9. Ophangen toets 10. Rechtse functietoets

Nadere informatie

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat Voordat u aan de slag gaat 1. Inhoud van de verpakking 1. ebook Reader hoofdunit 2. Voedingsadapter 3. USB-kabel 4. 5. Garantiekaart 6. Draaghoes 2. Overzicht van het apparaat 7 ebook Reader EN - 1 1 2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Handleiding EyeBeam softclient VOIP

Handleiding EyeBeam softclient VOIP Handleiding EyeBeam softclient VOIP Menu Minimaliseren Verbergen Beschikbaarheid Bel knop Microfoon Volume Luidspreker Volume Ophang Knop Gesprek plaatsen: - Toets het telefoonnummer in op de softphone

Nadere informatie

Handleiding Polycom Soundstation IP 6000

Handleiding Polycom Soundstation IP 6000 Handleiding Polycom Soundstation IP 6000 qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

Snel op weg met e.dentifier2

Snel op weg met e.dentifier2 Snel op weg met e.dentifier2 U kunt uw e.dentifier2 gekoppeld of los gebruiken. De verschillen tussen beide methoden leggen we hier uit. Ook vindt u hier antwoord op de veelgestelde vragen. Gekoppeld gebruik

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, 2016 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y635 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd, is ook NIET

Nadere informatie

Support. Handleiding. Bria 5.3 voor iphone. Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1

Support. Handleiding. Bria 5.3 voor iphone. Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1 Support Handleiding Bria 5.3 voor iphone Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Gebruik Netwerk Bellen en gebeld worden Functies tijdens het bellen

Nadere informatie