van der Valk Hotel Wolvega

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "van der Valk Hotel Wolvega"

Transcriptie

1 Geachte gast, Deze informatiebrochure zal u een indruk geven van de mogelijkheden die van der Valk Hotel Wolvega, Member of the Van der Valk Hotels Group, biedt op het gebied van feestelijke bijeenkomsten. Van der Valk Hotel Wolvega is gelegen in het mooie Friesland, de mooiste provincie van Nederland. De ligging naast de A-32 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Van der Valk Hotel Wolvega beschikt over 105 kamers, waaronder 6-vierpersoonskamers, luxe suites en hotel kamers die ingericht zijn volgens de laatste eisen en wensen van de hedendaagse gast. Verder is er de fijne hotelbar, een gezellige lounge en er zijn zalen van 4 tot 500 personen voor het houden van vergaderingen, congressen, diners, bruiloften etc. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking met van der Valk Hotel Wolvega. Wij hebben deze map met veel zorg, naar aanleiding van uw aanvraag, samengesteld. Mochten er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, er is altijd wel iemand die u te woord kan staan. Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten in van der Valk Hotel Wolvega. Directie en medewerkers, Hotel Wolvega Atalanta CA Wolvega Telefoon: +31 (0) Fax : +31 (0) sales@wolvega.valk.nl internet: Wijzigingen voorbehouden. Alle in deze brochure vermelde prijzen zijn geldig tot 1 Mei Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zoals gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te s-gravenhage. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.

2 Hotelaccommodatie Ons hotel beschikt over 105 hotelkamers, waarvan 6 vierpersoonskamers, 3 Juniorsuites met ruime zithoek, een Executive suite met bubbel- & stoombad en de torensuite op de bovenste etage van de markante toren. Al onze kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet, bad en douche. U kunt beschikken over telefoon met directe lijnen naar binnen- en buitenland en een kleuren-tv met pay-tv. Prijsinformatie Kamersoort Maximum prijs per nacht Normaal Evenementen Euro Euro Standaardkamer Torenkamer Executive Suite Familiekamer (max. 4 pers) Junior Suite Torensuite Extra bed Kinderbedje Ontbijt Kinderontbijt (tot 6 jaar) Prijzen zijn onder voorbehoud.

3 Feesten, bruiloften en recepties Via deze brochure wordt u ingelicht over de vele mogelijkheden die ons hotel te bieden heeft. Met name op het gebied van feesten, bruiloften en recepties. Zalen We hebben verschillende zalen, variërend van 4 tot 450 personen. Van één of meerdere zalen kunt u gebruik maken voor uw feest, bruiloft of receptie. In overleg wordt de zaal ingericht naar uw wensen. Vanzelfsprekend staan op alle sierlijk gedekte tafels bloemen en kandelaars. Verder wordt de zaal aangekleed met bloemen en planten. U bent te allen tijde vrij om aan dit geheel nog slingers of andere versiering toe te voegen, mits dit de brandveiligheid niet in gevaar brengt. We willen dus graag hiervan van te voren op de hoogte gebracht worden. Receptie In de door ons compleet aangeklede zaal kunt u uw gasten ontvangen. Eventueel wordt bij deze ontvangst koffie met gebak geserveerd. Op uw verzoek worden zoutjes op tafel gezet. Tijdens de receptie kunnen er diverse bittergarnituren en andere hapjes verzorgd worden. Behalve de gebruikelijke dranken kunnen ook alle andere dranken geschonken worden. Bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot het organiseren van een receptie hebben we twee arrangementen voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën hierin verwerken. Diner Uit onze menusuggestie kunt u een keuze maken uit verschillende menu s, variërend in prijs vanaf 16,50. En natuurlijk hebben wij voor uw kleine gasten een feestelijk menu samengesteld. Het is ook mogelijk een diner samen te stellen, wat afgestemd is op uw eigen wensen. Alle maaltijden kunnen, mits van tevoren besproken, aan alle dieetwensen aangepast worden. Als verfraaiing van de tafels kunnen menukaarten gedrukt worden, met iedere gewenste tekst als blijvende herinnering voor al uw gasten. Wanneer u van uw diner een compleet feest wil maken, dan kan dit in de vorm van een dinerdansant. Hierbij wordt tussen de gangen tijd vrijgemaakt voor een dansje. Terwijl u eet, speelt er een band of een pianist, al naar gelang u het zich wenst. Op deze manier wordt het diner een avondvullend geheel met afsluitend bijvoorbeeld een brandende ijstaart of een kopje koffie met een bonbon. Voor extra feestelijkheid kan het diner worden uitgebreid met een champagnespoom. De juiste wijn bij ieder gerecht vindt u op de uitgebreide wijnkaart. Deze wijnkaart is samengesteld uit exclusief door Van der Valk geïmporteerde wijnen. Wij willen u gaarne adviseren bij het bepalen van uw keuze.

4 Buffet Een andere mogelijkheid is een lopend buffet. Sierlijk opgemaakte schalen zorgen voor een feestelijk geheel. Vooraf wordt een cocktail geserveerd en vervolgens een lichte soep. Daarna kunt u een keuze maken uit onze verschillende buffetten. Deze buffetten zijn er met koude gerechten, warme gerechten of een combinatie van beide. Wanneer u hier muziek aan toevoegt, heeft u een buffetdansant, wat de hele avond vult. Feestavond In aansluiting op uw receptie of diner, kunt u tot in de kleine uurtjes doorgaan met het feest. Deze feestavond kan aangekleed worden met allerlei hapjes, zoals bitterballen, saté, salades en belegde broodjes. Om u een idee te geven, hebben wij voor u een drietal feestarrangementen samengesteld. Ook hiervoor geldt, dat u hierin uw eigen wensen kunt verwerken. Muziek In alle zalen is een achtergrondmuziekinstallatie aanwezig. Wij kunnen voor muziek in de vorm van pianisten, duo s of bands bemiddelen.. Natuurlijk kunt u ook zelf een installatie meebrengen om uw eigen CD s en muziekbanden af te spelen. Overnachten Zowel u als uw gasten kunnen na afloop overnachten in één van onze hotelkamers.. Al deze kamers zijn voorzien van ligbad, toilet, douche, pay-t.v. en telefoon. Speciaal voor het bruidspaar hebben we suites met jacuzzi en uiteraard met champagne en ontbijt op de kamer. De kosten Een belangrijk aspect vormen natuurlijk de kosten. Aan de hand van de prijslijsten kunt u zich alvast een voorstelling maken van een totaalprijs. We stellen graag een op maat gesneden offerte op. Bespreken of informatie aanvragen Wanneer u een zaal wilt bespreken of gewoon wat informatie wilt aanvragen bent u iedere dag van de week welkom bij de receptie van ons hotel. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer:

5 Receptie- en feestarrangementen De zalen van van der Valk Hotel Wolvega bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van uw receptie of een feest. Hieronder volgt een overzicht van onze receptie- en feestarrangementen. Receptiearrangementen vanaf 20 personen Receptiearrangement A 9,50 per persoon Omvat: * Onbeperkt receptiedrankjes (excl. buitenlands gedistilleerd), * Zoutjes en nootjes op tafel en * Diverse koude en warme hapjes De prijs is gebaseerd op een anderhalf uur durende receptie. Bij een eventuele verlenging wordt er 2,50 per persoon per half uur extra berekend. Receptiearrangement B 14,50 per persoon Omvat: * Ontvangst met een welkomstcocktail of koffie met een petit four, * Onbeperkt receptiedrankjes (excl. buitenlands gedistilleerd), * Zoutjes en nootjes op tafel * Diverse koude en warme hapjes Feestarrangementen De prijs is gebaseerd op een twee uur durende receptie. Bij een eventuele verlenging wordt er 2,50 per persoon per half uur extra berekend. Feestarrangement A 20,00 per persoon Omvat: * Ontvangst met koffie en gebak, * Onbeperkt receptiedrankjes (excl. buitenlands gedistilleerd), * Zoutjes en nootjes op tafel, * Diverse koude en warme hapjes, * Ter afsluiting een kopje koffie met een belegd broodje. Eventueel bruidstaart in plaats van gesorteerd gebak ( 2.00 extra per persoon). De prijs is gebaseerd op een feestavond van uur. Bij een eventuele verlenging wordt er 2,50 per persoon per half uur extra berekend. Op uw verzoek kunnen wij een uitgebreider assortiment hapjes verzorgen.

6 Feestarrangement B 29,75 per persoon Omvat: * Ontvangst met koffie en petit four, * Onbeperkt receptiedrankjes (excl. buitenlands gedistilleerd), * Zoutjes en nootjes op tafel, * Diverse koude en warme hapjes * Rond uur serveren wij in buffetvorm: diverse Spaanse en Italiaanse vleessoorten; zoals Chorizo & Parmaham brie van de mat, gehaktballetjes met tomatensaus, kippenpootjes, aardappelsalade met zongedroogde tomaatjes, stokbrood, toast en roomboter, kruidenboter en tapenade. Saté met stokbrood Gerookte Paling en Noorse Zalm * Ter afsluiting een kopje koffie met een bonbon. Eventueel bruidstaart in plaats van gesorteerd gebak ( 1,20 extra per persoon). De prijs is gebaseerd op een feestavond van 4 uur. Bij eventuele verlenging wordt er 3,00 per persoon per half uur extra berekend. Op uw verzoek kunnen wij een uitgebreider assortiment hapjes verzorgen. Verjaardagsarrangement 20,00 * Ontvangst met koffie en gebak * Onbeperkt drankjes (exclusief buitenlands gedestilleerd) * Zoutjes en nootjes op tafel, 2 luxe toastjes en 2 warme hapjes * Ter afsluiting buffetje met soep en een belegd broodje De prijs is gebaseerd op een 3 uur. Bij eventuele verlenging wordt er 3,00 per persoon per half uur extra berekend. Op uw verzoek kunnen wij een uitgebreider assortiment hapjes verzorgen. Het verjaardagsarrangement is mogelijk tot uiterlijk uur. Ontvangst van het verjaardagsarrangement is te vervangen door een welkomstcocktail of Petit four. Verlenging van bovengenoemde arrangement 3.00 per half uur. U kunt het gebak laten vervangen door een feestelijke bruids- of verjaardagstaart tegen een meerprijs van 1,75. Bij minder dan 20 personen berekenen wij zaalhuur. Kinderen tot 12 jaar 12,50

7 Voor groepen vanaf 20 personen (volwassenen) verzorgen wij in de middaguren gedurende 2½ uur graag een originele High Tea voor u. HIGH TEA 17,50 In buffetvorm presenteren wij u: Diverse theesoorten en voor de liefhebbers koffie of jus d orange Scones, Muffins, Slagroom, Diverse jamsoorten, Sandwiches met o.a. gerookte zalm, kaas, gerookte kip en diverse vleeswaren, Cake, Petit fours, Slagroomsoesjes Bonbons, Assortiment koekjes, Vers fruit en Vers fruitsalade Het is mogelijk deze High Tea uit te breiden met een assortiment dranken, Hollands gedistilleerd. Wij berekenen u hiervoor 5,00 per persoon, per uur. Kinderen tot 12 jaar 8,75 p.p.

8 Brunches Iedere zondag is er familie brunch in het restaurant.voor groepen vanaf 25 personen verzorgen we dat ook graag op andere dagen. Brunchbuffet Atalanta 23,50. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail Deze brunch wordt op een luxe buffet gepresenteerd en bestaat uit de volgende gerechten: Vooraf serveren we een frisse cocktail van kipfilet en verse ananas. Aardappelsalade, frisse ham/preisalade, tonijnsalade met olijven, met zeezout gerookte zalm, gerookte paling, gerookte makreel, IJslandse garnalen, diverse vleeswaren en kaassoorten, roerei met diverse groene tuinkruiden, gekookte eieren, stukjes kipfilet in satésaus, gehaktballetjes geserveerd in zigeunersaus, zachte sherry-cocktailsaus, romige mosterdmayonaise, fijne remouladesaus, witte en bruine petit pains, croissants, Fries suikerbrood,gesneden wit- en bruinbrood, krentenbrood, beschuit, ontbijtkoek, roggebrood, roomboter, zoetbeleg, Koffie, thee, melk en jus d orange onbeperkt naar keuze. We serveren een Grand Dessert per persoon uit. Voor de kinderen zijn er patatjes met warme snacks, appelmoes en mayonaise. Kinderen tot 12 jaar 12,50

9 Drankjes en patisserie Consumptieprijzen Koffie of thee 1.60 Pils en frisdranken vanaf Jus d orange en vruchtensappen vanaf 2.50 Glas wijn 2,50 Port, Sherry en Vermouth vanaf 2.50 Binnenlands gedistilleerd....vanaf 2.50 Buitenlands gedistilleerd..vanaf 2.50 Patisserie Plakje cake. 0,70 Petit four 2,00 Gesorteerd gebak 2,00 Bruidstaart. 3,00

10 Buffetten Sierlijk opgemaakte schalen en spiegels zorgen samen met de luxe showtafel voor een feestelijk geheel. Eén van onze leden van de keukenbrigade zal het buffet begeleiden. In overleg zal voor uw kleine gasten een kinderbuffetje gemaakt worden. De chef kok heeft alvast een paar buffetten op papier gezet. Het is natuurlijk ook mogelijk een buffet aan te passen naar uw wensen. Ook zijn er verschillende seizoensgerechten aan te bevelen. Hierover zullen wij u graag informeren. Koud buffet 27,50 per persoon, vanaf 25 personen Noorse garnalen cocktail met whisky saus * * * Rijkelijk gevulde groentesoep. * * * Garnalensalade, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte paling * * * Ardenner ham met meloen franse kaas. Vlees hors d' oeuvre. Diverse koude sauzen, stokbrood, (kruiden)boter en tapenade * * * Uitgebreid ijsbuffet bestaande uit: diverse soorten ijs, bavarois, slagroom,advocaat, vers fruit, nootjes en likeuren. * * * Koffie met bon-bon

11 Koude en warme buffetten. Koud/warm buffet per persoon, vanaf 25 personen Heldere tomatensoep met tuinkruiden Gerookte paling en gerookte zalm Zalmsalade Parmaham met meloen Carpaccio van Ossenhaas Vers fruit Diverse koude sauzen Stokbrood, boter en kruidenboter Warme gerechten: Tongscharrolletjes gepocheerd in witte wijnsaus, Boeuf Bourgignonne; rundvlees gesmoord met rode wijn, champignons, uien en een teentje knoflook, pomme gratin, York filet met pittige pepersaus, Kuikenborst spiesje van de grill Uitgebreid ijsbuffet bestaande uit: diverse soorten ijs, bavarois, slagroom,advocaat, vers fruit, nootjes en likeuren. Koffie met bon-bon

12 Koud/warm buffet per persoon, vanaf 25 personen carpaccio met kruidige Toscaanse dressing en kaasmikado Gerookte paling en gerookte zalm Krab en kreeft Verse zalm Hollandse garnalen Zalmsalade spiegel rijk belegd met paté, rosbief en boerenham en fijne fricandeau, hierbij een frisse remouladesaus, Griekse salade met fetakaas, olijven en knoflookyoghurt dressing, Ardennerham omgeven met rijpe parten meloen Franse kaas assortiment Vers fruit Diverse koude sauzen Stokbrood, boter en kruidenboter Warme gerechten: Gekookte Zalm met kreeftensaus Gesneden ossenhaas Gesneden varkenshaas Spare Ribs Kipfilet met kerriesaus en rijst Saté Diverse warme sauzen Grand Dessert, zoete lekkernijen. Koffie met bonbon Speciaal aan te bevelen seizoensgerechten zijn bijvoorbeeld verse asperges, gekookte mosselen en uiteraard in het wildseizoen zijn er diverse gerechten mogelijk.

13 Menusuggesties De onderstaande menu s zijn speciaal gemaakt voor grotere groepen vanaf 20 personen. Indien u een ander menu wenst, is dat natuurlijk ook mogelijk. Tevens kunnen wij bij uw diner passende wijnen serveren. Graag geven wij u advies bij het maken van uw keuze. Menu 1 16,50 Rijkelijk gevulde groentebouillon Schnitzel met uitgebreid groente en aardappel garnituur Vanille ijs met slagroom Koffie of thee Menu 2 18,50 Licht gebonden soep met verse champignons Gebakken zalmmoot met dillesaus Ijs met perziken en slagroom. Koffie of thee Menu 3 25,50 Noorse gerookte Zalm met uitjes en kappertjes Heldere Kippensoep Haasbiefstuk met romige saus met verse peper IJs met warme chocoladesaus Koffie of thee Menu 4 32,50 Ardennerham & Verse Meloen Heldere Runderbouillon met reepjes omelet Gepocheerde Zalmfilet met Rieslingsaus Combinatie van Ossenhaas en Varkenshaas, met bijpassende saus Combinatie van zoete lekkernijen Koffie of thee Kindermenu 11,50 Mandarijnencocktail met siroop Tomatensoep Frietjes, appelmoes en mayonaise met kipnuggets, kroket, of frikadel Kinderijsje

14 Speciale feestelijke menu's Menu du Roy 30,50 Menu Mariage 34,00 Salade Neptunus Gemengde salade met Gamba s Consommé Provençale Heldere bouillon met tomaat Loup de Mer Mootje gebakken Zeewolf met witte wijnsaus Spoom au Champagne Fris intermezzo van champagne en ijs Mariage de viandes het fijnste van rund en kalf gecombineerd Grand dessert Uitgebreidde combinatie van verschillende desserts Café au friandise koffie met bon-bon Cocktail Santiago Cocktail van grote garnalen met toast en boter Vélouté Doria Lichtgebonden komkommersoep Entrecôte de veau à la crème Kalfsentrecôte met champignons-roomsaus Grand dessert Uitgebreidde combinatie van verschillende desserts Pousse café Koffie met bon-bon en likeur naar keuze Menu Printemps (voorjaarsmenu) 31,50 Saumon a l'argenteuil Koude schotel van verse zalm met Hollandse asperges Consommé Julienne Groentebouillon met fijn garnituur Tournedos Mexicaine Biefstuk van de haas met gebakken groentegarnituur Glace aux fraises ijs met verse aardbeien en creme de cassis Café au friandise Koffie met bon-bon

15 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1. De navolgende bepalingen zijn van toepassing op elke verrichting van diensten ten behoeve van opdrachtgever, alsmede op elke verkoop en levering van goederen al dan niet aan deze diensten verbonden. 2. Indien partijen van enige bepaling van deze voorwaarden in onderling overleg wensen af te wijken, dient zulks schriftelijk te worden vastgelegd. Artikel 2 Offerte 1. Alle door van der Valk Hotel Wolvega gedane offertes zijn vrijblijvend. De overeenkomst geldt als gesloten wanneer van der valk Hotel Wolvega de opdracht schriftelijk heeft aanvaard. 2. Eventuele van de oorspronkelijke opdracht afwijkende afspraken c.q. aanvullende opdrachten, binden van der Valk Hotel Wolvega alleen dan indien en voor zover deze schriftelijk zijn bevestigd door van der Valk Hotel Wolvega. Artikel 3 Prijzen 1. Tenzij uitdrukkelijk tevoren anders is overeengekomen wordt hetgeen opdrachtgever verschuldigd is, berekend aan de hand van de bij van der Valk Hotel Wolvega gebruikelijke prijzen en tarieven 2. Indien na de totstandkoming van de overeenkomst prijsbepalende faktoren, zoals belastingen, invoerrechten en andere heffingen van overheidswege een wijziging ondergaan c.q. verhoogd worden, zal van der Valk Hotel Wolvega gerechtigd zijn deze verhoging door te berekenen aan opdrachtgever, ongeacht of deze verhoging ten tijde van het sluiten van de overeenkomst al dan niet voorzienbaar was. Indien en voor zover de wederpartij consument is en de hiervoor genoemde prijsverhoging plaatsvindt binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst, dan heeft de consument de bevoegdheid de overeenkomst te ontbinden, doch zulks dient hij schriftelijk kenbaar te maken aan van der Valk Hotel Wolvega binnen vijf dagen nadat de prijsverhoging aan hem kenbaar is gemaakt. 3. De betaling van een eventuele meerprijs op grond van dit artikel zal geschieden tegelijk met de laatste termijn van de hoofdsom, althans indien en voor zover een betaling in termijnen is overeengekomen. 4. Tenzij anders is overeengekomen is in de huurprijs van zalen inbegrepen de kosten van verwarming gedurende de gebruiksperiode, alsmede de normaal gebruikelijke schoonmaakbeurten. In de huurprijs is niet inbegrepen de kosten van gebruik van normaal niet aanwezige verlichting, van meer dan normaal gebruikelijke schoonmaakbeurten, van verbruik van water en gas, van gebruik van telefoon, van brandweerbewaking, van het afvoeren van vuilnis, benevens kosten van eventueel noodzakelijke vergunningen. 5. Tenzij anders is overeengekomen, zijn de opgegeven prijzen inclusief omzetbelasting.

16 van der Valk Hotel Wolvega is steeds gerechtigd betaling van een depotbedrag c.q. waarborgsom te verlangen, welk bedrag uiterlijk 3 weken voor de datum van het evenement dient te zijn voldaan en verrekend zal worden bij het einde van de overeenkomst c.q. bij de einddeclaratie. Tevens is van der Valk Hotel Wolvega steeds gerechtigd tussentijdse betaling te verlangen van inmiddels geleverde diensten en/of goederen. Wanneer van der Valk Hotel Wolvega redelijkerwijze schade kan verwachten terzake het tot stand komen of het uitvoeren van een overeenkomst of in de ruimste zin met een overeenkomst verband houdende, dan kan van der Valk Hotel Wolvega tevens van de opdrachtgever deponering verlangen van een door van der Valk Hotel Wolvega te bepalen bedrag. 7. van der Valk Hotel Wolvega mag zich verhalen op elk bedrag dat zij onder zich heeft terzake al datgene wat naar haar oordeel de opdrachtgever uit welke hoofde ook aan haar verschuldigd is. Artikel 4 Annulering 1.Ingeval van annulering van een aan van der Valk Hotel Wolvega gegeven opdracht, om welke reden dan ook, is de opdrachtgever de navolgende vergoeding verschuldigd: a. voor zover de annulering betrekking heeft op gehuurde zalen en kamers e.d.: tot 3 maanden voor het evenement: 10% van de kale zaalhuur tot 2 maanden voor het evenement: 60% van de kale zaalhuur tot 1 maand voor het evenement: 85% van de kale zaalhuur minder dan 1 maand voor het evenement :100% van de kale zaalhuur b. Ingeval van annulering van opdrachten, niet vallend onder sub a. van dit artikel, is de opdrachtgever een schadevergoeding verschuldigd volgens het navolgende schema, te berekenen over de aanneemsom of het geannuleerde gedeelte daarvan: tot 6 weken voor de overeengekomen leveringsdatum: 10% 4 tot 6 weken voor de overeengekomen leveringsdatum: 20% 4 tot 3 weken voor de overeengekomen leveringsdatum: 30% 3 tot 2 weken voor de overeengekomen leveringsdatum: 40% 2 tot 1 weken voor de overeengekomen leveringsdatum: 50% minder dan 1 week voor de overeengekomen leveringsdatum: 75% 2. Annulering kan uitsluitend schriftelijk geschieden, terwijl de dag waarop van der Valk Hotel Wolvega de schriftelijke annulering ontvangt, bepalend is voor de berekening van de in lid sub a. en b. bedoelde vergoedingen.

17 Artikel 5 Betaling 1. Tenzij anders is overeengekomen, heeft van der Valk Hotel Wolvega recht op betaling binnen 14 dagen na factuurdatum in Nederlandse valuta. Buitenlandse valuta dan wel cheques behoeft van der Valk Hotel Wolvega niet te accepteren als betaling, tenzij zij middels publikaties of anderszins kenbaar heeft gemaakt dergelijke betaalmiddelen te aanvaarden. 2. De opdrachtgever die in verzuim is zal, zonder nadere ingebrekestelling vanaf de vervaldatum aan van der Valk Hotel Wolvega rente verschuldigd zijn van 1% per maand, of gedeeltelijk daarvan. 3. Indien niet anders is overeengekomen, moet betaling plaatshebben op een door van der Valk Hotel Wolvega aangegeven bank- of girorekening, dan wel in contanten ten kantore van van der Valk Hotel Wolvega. 4. Door dispositie van van der Valk Hotel Wolvega waarbij deze recht heeft op zegel- en incassokosten te berekenen, wordt geen verandering gebracht in de plaats van betaling. 5. Onkosten van retourwissels of kwitanties, protesten, gerechtelijke incassering of andere kosten wegens niet tijdelijke betaling, komen ten laste van opdrachtgever, waarbij ten deze de buitengerechtelijke incassokosten worden gesteld op 25% van de totale brutofactuurwaarde met een minimum van 250,00. Bovengenoemde kosten zijn geheel en ineens zonder sommatie of ingebrekestelling opeisbaar. 6. Iedere betaling zal ongeacht enige door de opdrachtgever bij de betaling geplaatste aantekening dan wel gemaakte opmerking worden geacht te strekken in mindering op de schuld van de opdrachtgever aan van der Valk Hotel Wolvega in de navolgende volgorde: 1. de kosten van executie 2. de buitengerechtelijke en gerechtelijke kosten 3. de rente 4. de schade 5. de hoofdsom Artikel 6 Retentierecht Indien de opdrachtgever enige verplichting voortvloeiende uit de met van der Valk Hotel Wolvega gesloten overeenkomst niet, niet tijdig of niet behoorlijk nakomst, is van der Valk Hotel Wolvega gerechtigd alle goederen van de opdrachtgever onder zich te houden, totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

18 Artikel 7 Aansprakelijkheid 1. Tenzij een schade wordt vergoed ingevolge de door van der Valk Hotel Wolvega gesloten W.A. verzekering is van der Valk Hotel Wolvega op geen enkele wijze aansprakelijk, noch verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van goederen, van de opdrachtgever, tenzij de vermissing of beschadiging is te wijten aan opzet van van der Valk Hotel Wolvega, dan wel de opdrachtgever bepaalde goederen, zoals geld, waardepapieren enz. in bewaring heeft gegeven aan van der Valk Hotel Wolvega, die deze goederen in bewaring heeft genomen, daarvoor een opdrachtgever een ontvangstbewijs ter hand heeft gesteld en terzake aan de opdrachtgever enig bedrag in rekening heeft gebracht. 2. voor zover het in bewaring gegeven goederen betreft als bedoeld in lid 1 van dit artikel kan een mogelijke schadevergoeding nimmer betrekking hebben op de in de afgegeven goederen aanwezige anderen goederen en /of geldswaardige papieren. 3. voor zover goederen, geldswaardige en/of geldswaardige papieren door van der Valk Hotel Wolvega in ontvangst worden genomen zonder afgifte van een ontvangstbevestiging of indien deze goederen, geldswaarden en/of geldswaardige papieren op welke wijze dan ook door wie dan ook worden gedeponeerd en/of achtergelaten zonder dat van der Valk Hotel Wolvega daarvoor enige vergoeding bedingt, dan is van der Valk Hotel Wolvega nimmer aansprakelijk voor schade aan of in verband met dat goed, die goederen, geldswaarden en/of geldswaardige papieren op welke wijze dan ook ontstaan tenzij van der Valk Hotel Wolvega de schade opzettelijk heeft toegebracht. 4. het in lid 1 van dit artikel bedoelde ontvangstbewijs levert slechts bewijs van de aard en hoeveelheid van de in bewaring gegeven goederen dient door opdrachtgever bewezen te worden, indien partijen hieromtrent geen overeenstemming bereiken. 5. van der Valk Hotel Wolvega aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade tengevolge van vermissing of beschadiging van voertuigen, dan wel voor schade met voertuigen van de opdrachtgever veroorzaakt. 6. de opdrachtgever vrijwaart van der Valk Hotel Wolvega voor alle aanspraken op schadevergoeding door derden, welke deze laatsten tegen van der Valk Hotel Wolvega zouden kunnen instellen op grond van enig handelen of nalaten aan de zijde van van der Valk Hotel Wolvega of door deze aangewezen personen in verband met de uitvoering van enigerlei of het voldoen aan enigerlei leveringsplicht ten behoeve van opdrachtgever.

Informatie Diner, Buffet, Recepties en Feestavonden 2015

Informatie Diner, Buffet, Recepties en Feestavonden 2015 Informatie Diner, Buffet, Recepties en Feestavonden 2015 Geachte gast, Deze informatiebrochure zal u een indruk geven van de mogelijkheden die Hotel Spier- Dwingeloo biedt op het gebied van feestelijke

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Arrangementen 2013. * Middagarrangement. 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50

Arrangementen 2013. * Middagarrangement. 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50 Arrangementen 2013 Middagarrangement 15.00 u. 17.30 u. per persoon 27,50 dranken van het binnenlands assortiment, Middagarrangement 15.00 u. 18.00 u. per persoon 32,50 dranken van het binnenlands assortiment,

Nadere informatie

Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan.

Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan. Ls, Hierbij bieden wij u onze prijslijsten met diverse arrangementen en voorbeelden aan. Uiteraard zijn er in overleg veel meer combinatie`s en mogelijkheden naar uw eigen inzicht samen te stellen. Prijzen

Nadere informatie

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel Welkom bij Café Zalen Den Bartel Onderstaand vind u onze buffetten, hapjespakketten, koffietafels, etc. Mocht u iets anders willen, neem gerust contact met ons op en samen maken we een passend programma.

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel BUFFETTEN & ARRANGEMENTEN 2018 Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel. 0318-484241 www.dewormshoef.nl info@dewormshoef.nl INHOUDSOPGAVE Beste Gasten van ons Hotel & Eethuys,

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd!

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd! Gezellig buffetje 19,50 Boeren groentesoep Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham met mosterdsaus

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

Hapjesbuffet (vanaf 20 personen)

Hapjesbuffet (vanaf 20 personen) Hapjesbuffet Standaard hapjesbuffet à 12,50 per persoon Stokbrood Luxe minibroodjes Kruidenboter Huzarensalade Zalmsalade Gemarineerde olijven Blokjes oude kaas met druivenmosterd Lucht gedroogde ham met

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden Brood & meer

Cateringservice `t Noorden Brood & meer Cateringservice `t Noorden Brood & meer Ontbijt - Brunches - Lunches High tea - Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Buffet vanaf 40 personen

Buffet vanaf 40 personen Hierbij treft u onze prijslijst aan betreffende buffetten, koffietafels, High tea, brunch, feesten en partijen. Ook kunnen wij een buffet of menu naar eigen keuze verzorgen. Heeft u vragen of andere wensen?

Nadere informatie

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl Klarenbeekseweg 93 De zalen van bieden u de ideale mogelijkheid om uw feest op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u dat alles

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 275a 4813 XA Breda www.barryscatering.nl info@barryscatering.nl

Nadere informatie

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! Fitland Hotel. Veghel

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! Fitland Hotel. Veghel Feestavond Arrangementen Avondje uit! Fitland Hotel Veghel Feest(avond) Basis Arrangement Tijdsduur: 5 uur Minimaal 30* personen Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit fours en zoetigheden/taartenbuffet

Nadere informatie

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco)

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) Feestarrangement A Prijs per persoon 25,00 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01 Tevens voor verhuur van kleine en grote zalen. bv: Uw feest totaal verzorgd 50 personen voor 1300,- all-in Incl: consumpties onbeperkt(6 uur) en een koud buffet a 8,- p.p. Standaard Koud buffet: 8,- p.p.

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Informatie Zakelijke markt 2015

Informatie Zakelijke markt 2015 Informatie Zakelijke markt 2015 Geachte gast, Deze informatiebrochure zal u een indruk geven van de mogelijkheden die Hotel Spier- Dwingeloo biedt op het gebied van zakelijke bijeenkomsten. Hotel Spier-Dwingeloo

Nadere informatie

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Bruiloft Prijs per persoon 24,50 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd (voor

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Feest vieren bij Al onze arrangementen hebben een tijdsduur van 4 uur en zijn inclusief alle drankjes. Onderstaande arrangementen zijn suggesties. Arrangement

Nadere informatie

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen.

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen. Welkom bij De Lichtboei in Harlingen. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties en live muziek. Of gewoon voor een drankje of een hapje eten in ons café... De keuken van de

Nadere informatie

Molen de Zwaluw PRIJSLIJSTEN

Molen de Zwaluw PRIJSLIJSTEN PRIJSLIJSTEN Heeft u wat bijzonders te vieren? Een klein partijtje of een grote bruiloft? Bij Molen de Zwaluw bent u aan het juiste adres. BROODMAALTIJD Lunchmaaltijd 1 Prijs: 8,00 Wit en bruinbrood Krentenbrood

Nadere informatie

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ).

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). Arrangementen: Receptiearrangement: 4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). - Receptie van 2 uur. 12,50 p.p. - Per uur extra per persoon 4,00

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

de Posthoorn Restaurant Partycentrum Alle buffetten worden geserveerd vanaf 30 personen. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p..

de Posthoorn Restaurant Partycentrum Alle buffetten worden geserveerd vanaf 30 personen. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p.. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p.. soep -- huisgemaakte huzarensalade waldorfsalade paprikasalade gerookte zalm gerookte forel Hollandse garnalen achterham met asperges rosbief gevulde eieren stokbrood

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50

Gezellig buffetje 19,50 Gezellig buffetje 19,50 Glas Runderbouillon Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Visstoofpotje Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham

Nadere informatie

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! De Vrije Teugel. Fitland Hotel Uden

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! De Vrije Teugel. Fitland Hotel Uden Feestavond Arrangementen Avondje uit! De Vrije Teugel Fitland Hotel Uden Feest(avond) Basis Arrangement Tijdsduur: 5 uur Minimaal 30 betalende volwassenen Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit

Nadere informatie

4x een koude bittergarnituur en 4x een warme bittergarnituur. Chips, pinda s, zoute koekjes gedurende het gehele arrangement op tafel aanwezig

4x een koude bittergarnituur en 4x een warme bittergarnituur. Chips, pinda s, zoute koekjes gedurende het gehele arrangement op tafel aanwezig Partijenmap 2017 Feestavond Arrangement vb 1 2x koffie en gesorteerd gebak bij binnenkomst Onbeperkt drinken (bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd) 4x een koude bittergarnituur en 4x een warme

Nadere informatie

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu Aanbieding (Deze aanbieding is niet geldig in kombinatie met andere acties) 3 of 4 gangen keuzemenu Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij het gerecht vermeld tussen haakjes 3 gangen

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Ontbijt- Brunches - Lunches- Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

vers gebakken stokbrood met kruidenboter

vers gebakken stokbrood met kruidenboter Buffet " Bagpack" vers gebakken stokbrood met kruidenboter huzarensalade pasta tonijnsalade gemengde salade kipreepjes in pittige satésaus gehaktballetjes in romige zigeunersaus procureurstuk in jachtsaus

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 277 4813 XA Breda www.barryscatering.nl info@barryscatering.nl

Nadere informatie

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden!

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! De onderstaande informatie is standaardinformatie. Wij streven er echter zoveel

Nadere informatie

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van:

Catering service. Barry s catering. Voor complete verzorging van: Barry s catering Voor complete verzorging van: Hors d oeuvre Warme en koude buffetten Borrelgarnituur Gourmet Belegde broodjes Desserts e.a. Maaltijden Barbecues Haagweg 277 4813 XA Breda www.barryscatering.nl

Nadere informatie

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.)

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Onze Menukaart (Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Voor- en nagerechten Koud/warm buffetten Barbecue/Grill buffetten Pannenkoeken Snacks Lunch & Brunch Diverse hapjes Drankenlijst Verschillende

Nadere informatie

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar)

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Licht gebonden Doesburgsche mosterdsoep met spekjes en prei Of Boeren groentesoep Zalm met bieslooksaus Boeren Ham in roggebrood, Varkenshaas in roomsaus Hollandse

Nadere informatie

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet Arrangementen Basis dagdeel (1) 12.50 p.p. Inclusief zaal gebruik 4 uur Basis dag (3) 27.50 p.p. Inclusief standaard lunchbuffet Budget dag (5) 23.50 p.p. Lunch De Lachende Vis Inclusief De Lachende Vis

Nadere informatie

Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke

Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk Ut Opsjupperke Kerkplein 8 6039 GH Stramproy Tel/fax 0495 564880 www.utopsjupperke.nl Hapjes buffet Gerookte

Nadere informatie

Brunches. * Deze brunch is te reserveren voor minimaal 15 personen en maximaal 40 personen

Brunches. * Deze brunch is te reserveren voor minimaal 15 personen en maximaal 40 personen Brunches Brunch I 15,00 p.p Koffie en thee Diverse broodjes en broodsoorten Beleg: oude en jonge kaas, gebraden ham, coburger rauwe ham en fricandeau Soepje: runderbouillon met dagverse groenten Lasagne

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staat achter het gerecht vermeld tussen haakjesoor Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 23.30 uur Dinsdag t/m Donderdag van 05.30 tot 23.30 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur. Keuken sluit

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 24.00 uur Dinsdag tot en met Donderdag van 05.30 tot 24.00 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur de keuken sluit een uur voor sluitingstijd

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie.

Buffet A: 23,50. Salades. Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie. Buffet A: 23,50 Salades Huzarensalade Kip kerrie salade Aardappelsalade met uitgebakken spek Tomatensalade met pesto en olijfolie Vis: Gerookte- en pepermakreel Gevulde komkommer met zalmmousse Zoute haring,

Nadere informatie

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Minimale afname buffetten vanaf 20 personen, barbecue en lunch vanaf 15 personen Onbeperkt schenken consumpties is exclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof. Culinaire arrangementen de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof. Culinaire arrangementen de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Eeshoflaan 21 7651 LZ Tubbergen T. 0546 62 14 69 E. eeshof@zorggroepsintmaarten.nl Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne arrangementen de Taveerne inhoudsopgave koffiearrangementen blz. 2 luncharrangementen blz. 2 dinerarrangementen plate blz. 3 buffet blz. 4 diner op de Batavia blz. 6 drankenarrangement blz. 7 bittergarnituur

Nadere informatie

Arrangementen de Harbarg 2018

Arrangementen de Harbarg 2018 Arrangementen de Harbarg 2018 Welkomstdrankje (bubbels / zoet/wit/rosé) 3,00 p.p. Koffie/Thee-arrangementen Koffie en thee + gesorteerde koeken 3,50 p.p. Koffie en thee + cake 2,25 p.p. Koffie en thee

Nadere informatie

Geachte gast, Mede namens onze medewerkers wensen wij u een prettig en smakelijk verblijf in ons restaurant en zien wij u graag weer terug!

Geachte gast, Mede namens onze medewerkers wensen wij u een prettig en smakelijk verblijf in ons restaurant en zien wij u graag weer terug! Geachte gast, Restaurant Theehuis Uddelermeer is prachtig gelegen aan het Uddelermeer en de Hunneschans en heeft u als gast vanuit een rijke historie veel te bieden. Gelegen temidden van bossen en heidevelden

Nadere informatie

Koud en warm Buffet. Koud

Koud en warm Buffet. Koud Koud en warm Buffet Koud Huisgemaakte rundvleessalade: Rijkelijk aangekleed met pompernikkel, diverse vleessoorten, rauwkost, fruit en gevulde eieren Huisgemaakte zalmsalade: Rijkelijk aangekleed met diverse

Nadere informatie

Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke

Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk Ut Opsjupperke Kerkplein 8 6039 GH Stramproy Tel/fax 0495 564880 www.utopsjupperke.nl Hapjes buffet Gerookte

Nadere informatie

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Koud buffet Huzarensalade Zalmsalade Kipsalade Rauwkostsalade Paté, rollade, rosbief & kipfilet Brie, mosterdkaas, roomkaas & ananaskaas Diverse olijven Stokbrood

Nadere informatie

Buffet I p.p.

Buffet I p.p. Buffet I Diverse soorten brood en broodjes Kruidenboter Gevulde eieren Rundvleessalade Aardappelsalade met spekjes Pastasalade Farmersalade Paté Asperges ingerold in ham Fruit ananas, perzik 19.25 p.p.

Nadere informatie

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart Café - Restaurant - Partycentrum Aurora Buffetkaart Koude en warme buffetten vanaf 50 personen Meerprijs buffet 40 personen 1,50 pp Meerprijs buffet 30 personen 2,50 pp Koud Warm buffet 1 14,50 Gevulde

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen 2019

Zakelijke arrangementen 2019 ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Huur een zakelijke ruimte voor uw vergadering, workshop of andere gelegenheid. Of u nu een vergadering, training of een workshop wilt organiseren. Bij De Lachende Vis heeft ruim

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

Feestavonden met uitzicht op zee

Feestavonden met uitzicht op zee Arrangementen our Seaside Strandrestaurant Adres: Strand Renesse Oost 2 Aan de Rampweg, strandopgang Kijkduin 4325 GX Renesse Tel.nr. 0111 462100 Fax: 0111 462105 Email: info@ourseaside.nl Website: www.ourseaside.nl

Nadere informatie

Buffetten. Koud warm buffet deluxe

Buffetten. Koud warm buffet deluxe Buffetten Lunch buffet o 2 soorten soep o Rauwkostsalade o Diverse soorten luxe broodjes o Diverse soorten vleeswaren o 2 soorten kaas o Roerei o Koffie, thee, jus d orange, melk en karnemelk o Fruit Salade

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50

Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50 LUNCHKAART Soepen Mosterdsoep met Groninger droge worst, gerookte zalm of kaas 5,00 ( ook vegetarisch te verkrijgen ) Soep van de dag vanaf 4,50 Geserveerd met een huisgemaakte soepstengel Salades Rundercarpaccio

Nadere informatie

Uw brunch bij Groot Kievitsdal

Uw brunch bij Groot Kievitsdal Uw brunch bij Groot Kievitsdal Geachte gast, Gelegen in de bossen aan de weg Hilversum - Baarn, op de grens van t Gooi en t Sticht ligt Groot Kievitsdal, een sfeervolle ambiance, waar het u en uw gasten

Nadere informatie

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45 2015 Crematorium Tilburg en omstreken Condoleance ruimte Aula 1 Condoleance ruimte Aula 2 Condoleance ruimte Aula 3 (tot 50 personen) In deze folder vindt u een overzicht van de consumpties die het crematorium

Nadere informatie

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk!

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Als u zeker wil weten dat uw feest, bijeenkomst of evenement slaagt...kom dan naar Restaurant The Beacon. Al uw prive,-en zakelijke feesten zijn bij ons in

Nadere informatie

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel :

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel : Banquetingmap 2016 Catering Zwagersculinair Rene Daalhuisen Tel : 0631755632 Alfons Overmars Tel : 0654682632 Onze arrangementen Lunch arrangement Brunch arrangement Feest arrangement All-inclusive feest

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

Willem Alexanderplein 4 4847 AL TETERINGEN Tel. 076 5713202 ALS HET TIJD WORDT VOOR EEN FEESTJE PRIJSLIJST

Willem Alexanderplein 4 4847 AL TETERINGEN Tel. 076 5713202 ALS HET TIJD WORDT VOOR EEN FEESTJE PRIJSLIJST Willem Alexanderplein 4 4847 AL TETERINGEN Tel. 076 5713202 ALS HET TIJD WORDT VOOR EEN FEESTJE PRIJSLIJST Consumpties : -consumptieprijzen geldig voor gezelschappen vanaf 50 personen- * frisdrank,koffie

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen Kegelarrangementen: Kegel arrangement nr.1: 2x koffie/thee met koek/cake met daarbij 3x bittergarnituur 8,50 p.p. Kegel arrangement nr.2: 2x koffie/thee met luxe gesorteerd gebak met daarbij 3x bittergarnituur

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 23.30 uur Dinsdag t/m Donderdag van 05.30 tot 23.30 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur. keuken sluit

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p.

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p. Overzicht aanbod pannenkoekenrestaurant Hagerhof 1. Boerderijbrunch Bij aanvang brunch serveren wij een heerlijk verse kop soep met ambachtelijk gebakken boerenbrood en kruidenboter gevolgd door een heerlijk

Nadere informatie

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn Speciaal voor gezelschappen vanaf 25 volwassen personen hebben wij verschillende ruimtes, zoals onze Bodega Tapperij met eigen bar aan de zijkant van ons restaurant. *koffietafels *lunch buffet *brunch

Nadere informatie

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf!

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Catering 2 De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Al jarenlang is De Zoete Inval de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten,

Nadere informatie

Drankenarrangement Compleet

Drankenarrangement Compleet Food & Drinks map Bij een goed verzorgde dag hoort een heerlijke culinaire invulling. In deze Food & Drinks map vindt u een rijkelijk assortiment van smaakvolle gerechten voor ieder wat wils. Wij bieden

Nadere informatie

Adresgegevens. Restaurant Hollands Venetië Beulakerweg 167 8355 AG Giethoorn Tel. 0521-361231 info@hollands-venetie.nl

Adresgegevens. Restaurant Hollands Venetië Beulakerweg 167 8355 AG Giethoorn Tel. 0521-361231 info@hollands-venetie.nl Adresgegevens Restaurant Hollands Venetië Beulakerweg 167 8355 AG Giethoorn Tel. 0521-361231 info@hollands-venetie.nl Arendshorst Buitenactiviteiten Beulakerweg 169 b 8355 AG Giethoorn Tel. 0521-361099

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 23.30 uur Dinsdag tot en met Donderdag van 05.30 tot 23.30 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur. De

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis.

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis. Kerst 2013 HET IS BIJNA KERST Van der Valk Hotel Zwolle opent in november 2013 haar deuren. Wij nodigen u uit om de Kerstdagen door te brengen in ons nieuwe hotel. Ons aanbod In ons restaurant kunt u genieten

Nadere informatie

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Landhoeve buffet (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Diverse soorten vis Diverse soorten vlees Schaal met meloen Salade en rauwkost Gebraden beenham

Nadere informatie

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer)

Menumogelijkheden (bij 15 personen of meer) Menumogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 9,90 p.p. ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren wij kfie, thee, melk, karnemelk en jus d orange. Verwenontbijtbuffet

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

Feest! Graag tot snel!

Feest! Graag tot snel! Feest! Voor u ligt ons Feestboek. U kiest met In de Roos voor een bijzondere locatie, waar gewerkt wordt door bijzondere mensen; de juiste plaats dus als u iets te vieren heeft! Want behalve dat wij u

Nadere informatie