KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011"

Transcriptie

1 Mooi weer en mooie races, een geweldige afsluiting van de KNMV Cup races van In de trainingen houdt iedereen het koppie erbij in de wetenschap dat er twee races te verrijden zijn vandaag. Vrijwel geen valpartijen en met een mooi zonnetje worden de kampioenschappen beslist. In slechts één klasse, de Talent Cup 600, is de kampioen al bekend. In de overige klassen moet er nog voor gereden worden. In de SuperCup 600 en SuperCup 1000 heten de belangrijkste kandidaten voor de titel Lars Kooijman en Rinze Luimstra. Chris Vogels en Rudy van Eyk zijn de kandidaten voor de titel in de CRT C-Competitie tot en boven 600cc. De Honda Moriwaki GP3 Junior Cup kent in Marcel ter Braake de favoriet. Spannende races volgen en na afloop van de races volgt een huldigingsavond waar de beste vijf rijders van elke klasse de troffee uitgereikt krijgen. Martijn Duijkers mengt zich met overtuiging in de top van de SuperCup 600. Defensie oefent op en om het circuit. Zo konden velen genieten van mooie Races, mooie racers en ander moois! Pits-steward Fokke gaat met pensioen: Tijd voor een bloemetje als waardering. Het startveld in de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup met Mike Brouwers en Bo Bendsneijder op kop. Tekst en foto s: Ad Kievit & Peter van de Werf

2 CRT C-Competitie tot 600cc: Mark Bakker pakt winst, Chris Vogels kampioen. In de gecombineerde race in de CRT C-Competitie voor de klasse tot 600cc en boven 600cc is het Mark Bakker die als snelste getraind staat in de klasse tot 600cc. Ge Berkhof pakt de tweede startplaats voor Chris Vogels. Voor Chris Vogels geen probleem want beide rijders voor hem zijn geen bedreiging voor zijn eerste positie in het klassement. In voorgaande races was het aantal rijders af en toe wat klein, maar samen met de CRT C-Competitie boven 600cc brengt men nu een vol startveld van 39 rijders op de grid. Mooie races! Mark Bakker blijkt een maatje te groot voor de rest. De gelegenheidsrijder die de laatste zonnige races in de KNMV Cup aangrijpt om te zien waar hij staat pakt in beide races de winst. Chris Vogels pakt de tweede plaats voor Ge Berkhoff. Die moet er wel diep voor gaan. Het verschil met de nummer vier, Jurgen Blankvoort, is slechts 6 duizendste seconde. Robert van der Meij zit er een seconde achter. Spanning genoeg. In race twee zien we een zelfde beeld met Mark Bakker die zich nadrukkelijk met de kop van het gezamenlijke veld bemoeit en de race zelfs weet te winnen. Chris Vogels is met de tweede plaats zeer tevreden want daarmee heeft hij het kampioenschap op zak. Robert van der Meij wordt derde en naast het podium komt Jurgen Blankvoort nu wel voor Ge Berkhoff over de streep. CRT C-competitie tot 600cc: Race 1: Race 2: 1: Mark Bakker 1: Mark Bakker 2: Chris Vogels 2: Chris Vogels 3: Ge Berkhoff 3: Robert van der Meij 4: Jurgen Blankvoort 4: Jurgen Blankvoort 5: Robert van der Meij 5: Ge Berkhoff 6: Jolanda van Westrenen 6: Siemon Vlieg 7: Siemon Vlieg 7: Jolanda van Westrenen 8: Johan Hulst 8: Arien Out 9: Koert Dimmendaal 9: Arnold Levinga 10: Arnold Levinga 10: Michiel Winters Siemon Vlieg blijft Koert Dimmendaal voor. Robert van der Meij: steeds beter op dreef. Chris Vogels, Mark Bakker en Ge Berkhoff op het podium na race één.

3 CRT C-competitie tot 600cc: Chris Vogels kampioen! Chris Vogels is de duidelijke kampioen in de CRT C-Competitie tot 600cc. Met overmacht wordt hij kampioen en s avonds wordt hij gehuldigd samen met de rest van de top 5. Jurgen Blankvoort, Arnold Levinga en Jolanda van Westrenen nemen de bloemen en bekers in ontvangst. Mascha van Eyk, de nummer vijf is helaas afwezig. CRT C-competitie tot 600cc: Eindstand: 1: Chris Vogels 160 2: Jurgen Blankvoort 110 3: Arnold Levinga 97 4: Jolanda v Westrenen 74 5: Mascha van Eyk 63 6: Robert van der Meij 52 7: Mark Bakker 50 8: Arien Out 50 9: Dimitri Peijen 48 10: Johan Hulst 43 11: Eduard Hummel 38 Chris Vogels naar het kampioenschap. 12: Ge Berkhoff 35 13: Michiel Winters 35 14: Gertjan Klijn 30 15: Siemon Vlieg 28 16: Peter Voogd 27 17: Koert Dimmendaal 22 18: Paul Lugtenberg 20 19: Peter van Os 20 20: Freek Scheepers 16 21: Piet van der Veen 16 22: Bert van Munster 13 23: Eva Lenders 13 24: Fokko Sietzema 10 25: Martin van der Veen 4 26: Dennis Mooij 2 27: Henri Teunissen 2 De sterksten van de klasse: Jolanda van Westrenen, Arnold Levinga, Jurgen Blankvoort en Chris Vogels.

4 CRT C-Competitie boven 600cc: Rudy van Eyk zonder problemen naar de titel. Het verschil tussen de nummers één en twee in het klassement is voorafgaand aan de laatste racedag slechts acht punten en daarmee lijkt alles nog mogelijk. Jeroen Versteeg neemt voor het eerst deel en pakt meteen de pole voor Jurgen Faro en Farzin Banakar. Willem Jan Roelofs die tweede staat in het klassement pakt een kleine voorsprong op Rudy van Eyk en start vanaf plaats zes. In de wedstrijd is het Jeroen Versteeg die er snel vandoor gaat. Met grote voorsprong wint hij de race en na het uitvallen van Jurgen Faro lijkt Rudy van Eyk naar de 2de plaats te gaan en daarmee zeer goede zaken te doen in de strijd om het kampioenschap. In de slotfase komt Arne van den Hoek nog voorbij en Rudy van Eyk wordt derde voor broer Rene en Willem Jan Roelofs. Daarmee is het verschil in punten naar dertien opgelopen. Farzin Banakar start vanaf de eerste startrij, maar komt een paar seconden te laat voor het uitrijden van de pitsstraat. Tot zijn grote verdriet moet hij achteraan starten maar rijdt een imponerende race en weet toch nog zevende te worden net achter Geert de Rooij. In race twee gaat Jeroen Versteeg er weer snel vandoor, maar weet zich na een aantal ronden achterhaald door Jurgen Faro. De Ducati rijder pakt de winst met Jeroen Versteeg als tweede en Farzin Banakar die nu wel het podium haalt. Rudy van Eyk wordt vierde en pakt daarmee het kampioenschap. Geert de Rooij weet Willem Jan Roelofs nog voor te blijven. Teamgenoten Erwin de Vries en Marcel van Laar beslissen een wedstrijdlange strijd om de elfde plaats pas op de finishlijn. Met miniem verschil weet Erwin de Vries voor te blijven. Daarmee hebben ze nog iets om over na te praten. CRT C-competitie boven 600cc: Race 1: Race 2: 1: Jeroen Versteeg 1: Jurgen Faro 2: Arne van den Hoek 2: Jeroen Versteeg 3: Rudy van Eyk 3: Farzin Banakar 4: Rene van Eyk 4: Rudy van Eyk 5: Willem Jan Roelofs 5: Geert de Rooij 6: Geert de Rooij 6: Willem Jan Roelofs 7: Farzin Banakar 7: Arne van den Hoek 8: Erwin de Vries 8: Rene van Eyk 9: Jaap Fluit 9: Henderikus Elema Jeroen Versteeg met een Classic Superbike naar winst. 10: Dirk van Tricht 10: Dirk van Tricht. Jurgen Faro, Jeroen Versteeg en Farzin Banakar proberen de droogte op het circuit te bestrijden. Teamgenoten Marcel van Laar en Jaap Fluit in onderlinge strijd.

5 CRT C-Competitie boven 600cc: Rudy van Eyk krijgt de grootste beker. Twee broers op het podium bij de huldiging van de beste rijders in de CRT C-Competitie boven 600cc. Rudy en Rene van Eyk staan op het podium met Rudy van Eyk als winnaar van de klasse. Willem Jan Roelofs is blij met de tweede plaats. Arne van den Hoek wordt derde en Geert de Rooij staat, net als een jaar eerder op het podium, nu als vijfde in het klassement. CRT C-competitie boven 600cc: Eindstand 1: Rudy van Eyk 136 2: Willem Jan Roelofs 120 3: Arne van den Hoek 113 4: Rene van Eyk 100 5: Geert de Rooij 85 6: Farzin Banakar 74 7: Henderikus Elema 56 8: Jeroen Westendorp 50 9: Erwin de Vries 48 10: Jurgen Faro 45 11: Jeroen Versteeg 45 12: Martin Bub 36 Eén vinger omhoog voor Rudy van Eyk: Kampioen! 13: Wijnand Zoutendijk 35 14: Marcel Vellema 34 15: Dirk van Tricht 26 16: Coen Mul 26 17: Robert Willemsen 26 18: Albert Rozema 19 19: Wijnand Hoog-Antink 18 20: Jaap Fluit 17 21: Michiel Knoef 16 22: Marcel van Laar 15 23: Rhett van Trigt 11 24: Michiel Panders 6 25: Frank Perri 6 26: Henk Geertsema 4 27: Fokke Schievink 4 28: Pieter Rozema 4 20: Pieter Basten 3 30: Tony Beekmans 3 31: Patrick van Uden 2 32: Harry van der Kruit 1 33: Hans Quirijns 1 Geert de Rooij tussen de kissmiss en de collega s. Die collega s zijn Rene en Rudy van Eyk en Willem Jan Roelofs.

6 Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: Bo Bendsneijder pakt zijn laatste kans! Er zijn nog drie kanshebbers op de titel met Marcel van Braake als koploper in het klassement, Livio Loi als tweede en Bo Bendsneijder als derde. In de eerste race gaat Bo Bendsneijder er meteen van door met Mike Brouwers en Livio Loi in zijn slipstream. Marcel ter Braake moet een gaatje laten vallen. Later komt Ricardo van Duijn sterk opzetten en hij weet Marcel ter Braake te achterhalen. Erachter vecht een groepje van vier met Kenzo de Koning, Thijs Peeters, Jorel Boerboom en Angelo Licciardi om de overgebleven prijzen. Bo Bendsneijder pakt de winst en houdt zicht op een eventuele titel. Mike Brouwers wordt tweede en ook Livio Loi heeft nog zicht op de titel met de derde plaats. Ricardo van Duijn weet net voor Marcel ter Braake te eindigen op de vierde plaats. In de tweede race gaat het helemaal mis voor Livio Loi. In de opwarmronde vliegt zijn ketting eraf en na een snelle ingreep van de baancommissarissen kan hij verder, maar komt de GT Bocht in als de anderen de Haarbocht induiken. Verbeten zet hij de jacht op de anderen in. Bo Bendsneijder neemt meteen met Mike Brouwers afstand. Ricardo van Duijn gaat er vanaf in de Mandeveen en Marcel ter Braake nestelt zich op de derde plaats. Wanneer Bo Bendsneijder wint zou die positie voor hem genoeg zijn voor de titel. Livio Loi komt inmiddels snel opzetten en hij weet Marcel ter Braake te achterhalen. Bo Bendsneijder pakt de winst voor Mike Brouwers en Livio Loi. Marcel ter Braake wordt vierde, komt daarmee op evenveel punten als Bo Bendsneijder, maar die laatste heeft meer overwinningen en pakt het kampioenschap. Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: Race 1: Race 2: 1: Bo Bendsneijder 1: Bo Bendsneijder 2: Mike Brouwers 2: Mike Brouwers 3: Livio Loi 3: Livio Loi 4: Ricardo van Duijn 4: Marcel ter Braake 5: Marcel ter Braake 5: Kenzo de Koning 6: Kenzo de Koning 6: Jorel Boerboom 7: Jorel Boerboom 7: Angelo Licciardi 8: Thijs Peeters 8: Johan Postma 9: Eduard Troost 9: Renzo van Emmerik 10: Renzo van Emmerik 10: Eduard Troost Mooie strijd tussen Joey Louwes en Frank Kastermans. Mike Brouwers, Bo Bendsneijder en Livio Loi. Livio Loi kan het niet geloven: Ketting eraf.

7 Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: Bo Bendsneijder op het laatste moment. Tijdens de huldiging gaat Bo Bendsneijder breed lachend, zoals altijd naar het podium. Hij heeft met een ultieme inhaalrace het kampioenschap behaald. Marcel ter Braake kijkt nog een beetje bedremmeld met zijn tweede plaats. Livio Loi en Mike Brouwers hebben het prima naar de zin en alleen Angelo Licciardi, die een prima eerste helft van het seizoen met een minder goed tweede deel aanvulde ontbreekt op het appel. Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: Eindstand 1: Bo Bendsneijder 186 2: Marcel ter Braake 186 3: Livio Loi 180 4: Mike Brouwers 138 5: Angelo Licciardi 102 6: Kenzo de Koning 87 7: Jorel Boerboom 79 8: Ricardo van Duijn 68 9: Thijs Peeters 66 10: Renzo van Emmerik 57 11: Manuel Jonker 53 12: Eduard Troost 50 Bo Bendsneijder verrast iedereen. 13: Joey Louwes 50 14: Frank Kastermans 26 15: Johan Postma 12 16: Jordi Prins 7 17: Kristian Laursen 6 18: Lotte Uhre 4 Mike Brouwers, Livio Loi, Marcel ter Braake en Bo Bendsneijder.

8 Talent Cup 600: Rob Hartog best of the rest! In de training wordt de snelste tijd neergezet door een buitenstaander! Raymond Schouten is op uitnodiging van Probikes op een Talent Cup motor gestapt en gaat meteen naar de snelste tijd. Hij wil zich nadrukkelijk niet melden in de strijd om de ereplaatsen voorin en start rustig en laat de kemphanen hun wedstrijd rijden. In de Ossebroeken gaat het meteen fout. In het gedrang komt Joel Wienen ten val en hij wordt aangereden door Jaco Boonen die geen kant op kan in de groep. Jaco Boonen komt er redelijk vanaf en kan de tweede race weer rijden. Joel Wienen wordt naar het ziekenhuis afgevoerd met botbreuken. Herstart! Christiaan Nobel en Rob Hartog zitten er meteen goed bij met Roy van Sambeek. Wayne Tessels komt weer langzaam op gang maar gaat daarna gemakkelijk naar de kop van het veld en naar de winst in de race. Christiaan Nobel gaat in het laatste deel van de race onderuit in de Strubben, kan zijn weg vervolgen, maar is kansloos voor een topklassering. Wayne Tessels wint de race voor Rob Hartog. Roy van Sambeek wordt in het laatste deel van de race voorbij gegaan door Mick Jansen en kan Tommy Sentges maar net achter zich houden. Manuel Wienen wordt zesde voor Kevin van der Gulik en Raymond Schouten. In de tweede race gaan Christiaan Nobel, Roy van Sambeek en Rob Hartog samen naar de kop van het veld. Wayne Tessels komt snel voorbij en gaat naar de negende winst dit seizoen. Christiaan Nobel pakt de tweede plaats voor Rob Hartog waarmee Rob Hartog de tweede plaats in het kampioenschap zeker stelt. Roy van Sambeek komt weer op de vierde plaats uit en heeft dit seizoen op beslissende momenten vaak net het podium moeten missen. Raymond Schouten gaat naar de zevende plaats in de wedstrijd zonder punten omdat hij buiten mededinging rijdt. Talent Cup 600 Race 1: Race 2: 1: Wayne Tessels 1: Wayne Tessels 2: Rob Hartog 2: Christiaan Nobel 3: Mick Jansen 3: Rob Hartog 4: Roy van Sambeek 4: Roy van Sambeek 5: Tommy Sentges 5: Tommy Sentges 6: Manuel Wienen 6: Mick Jansen 7: Kevin van der Gulik 7: Raymond Schouten 8: Raymond Schouten 8: Manuel Wienen 9: Mervyn Verploegen 9: Jaco Boonen 10: Dennis Verbeke 10: Kevin van der Gulik Het startveld duikt de Haarbocht in! Podium met Christiaan Nobel, Wayne Tessels en Rob Hartog. Roy van Sambeek, twee keer net naast het podium.

9 Talent Cup 600: Wayne Tessels overmachtig! Het is het jaar van Wayne Tessels. Hij wordt met overmacht de eerste kampioen in de Talent Cup 600. Rob Hartog komt in zijn eerste jaar naar een tweede plaats voor Christiaan Nobel die uit de Suzuki SV Cup afkomstig is. Manuel Wienen wordt vierde in het klassement ondanks de val en beenbreuk die hij in Oschersleben opliep. Mick Jansen wordt eerst als vijfde man naar voren geroepen, maar later blijkt dat door een foutje in een uitslag van een eerdere race Jaco Boonen recht heeft op de vijfde plaats. Hij krijgt alsnog de beker en de zoenen voor zijn prestatie. Talent Cup 600 Eindstand 1: Wayne Tessels 252 2: Rob Hartog 166 3: Christiaan Nobel 154 4: Manuel Wienen 122 5: Jaco Boonen 114 6: Mick Jansen 109 7: Tommy Sentges 96 8: Roy van Sambeek 94 9: Kevin van der Gulik 81 10: Dennis Verbeke 59 11: Joel Wienen 41 12: Jerrey Duits 38 13: Terrel Bivens 38 Wayne Tessels onverslaanbaar! 14: Daphne Hop 37 15: Mervyn Verploegen 31 16: Martijn Polinder 23 17: Eddie de Vries 2 Manuel Wienen, Christiaan Nobel, Rob Hartog en Wayne Tessels. Jaco Boonen kreeg na kort overleg en de pauze een prive huldiging!

10 SuperCup 600B: Niels Prins naar dubbele winst. Niels Prins rijdt het hele seizoen in het IDM en besluit het seizoen met een KNMV Cup race in Assen. Hij komt op de pole positie in de SuperCup B groep, net voor Kevin Mos, Ronald Dekker en Mark van Bunnik. Niels Prins neemt in de eerste race meteen de leiding en de afstand tussen hem en de anderen wordt steeds groter. Erachter rijdt Kevin Mos een eenzame race op de tweede plaats. Derde is Ronald Dekker maar halverwege de race ziet hij Mark van Bunnik voorbij komen en moet genoegen nemen met een vierde plaats. Het is spannend door het hele veld en Johan Mulder en Duncan van Dop hebben het zwaar met elkaar aan de stok met de zevende plaats voor Johan Mulder als beloning. Erachter is het druk rond de negende plaats met Daniel Korb, Johan Hogenes, Maarten van Leeuwen en Frans Doornbos. Maarten van Leeuwen gaat als eerste van dit kwartet over de finish en allen finishen binnen een seconde. In de tweede race gaat het weer van een leien dakje voor Niels Prins. Hij gaat weer naar de winst met Kevin Mos als tweede. Weer komt Mark van Bunnik voorbij bij Ronald Dekker, maar de laatste haalt het eind van de race niet. Het is Daniel Korb die de vierde plaats bereikt. Johan Hogenes blijft Remco Huijdink net voor in de strijd om de vijfde plaats. SuperCup 600B: Race 1: Race 2: 1: Niels Prins 1: Niels Prins 2: Kevin Mos 2: Kevin Mos 3: Mark van Bunnik 3: Mark van Bunnik 4: Ronald Boer 4: Daniel Korb 5: Remco Huijdink 5: Johan Hogenes 6: Alex van der Voorn 6: Remco Huijdink 7: Johan Mulder 7: Johan Mulder 8: Duncan van Dop 8: Alex van der Voorn 9: Maarten van Leeuwen 9: Gido van der Meij 10: Daniel Korb 10: Bryan Eusman Kevin Mos en Ronald Dekker voeren het veld aan door de Bult. Podium met Kevin Mos, Niels Prins en Mark van Bunnik. Niels Prins naar de winst.

11 SuperCup 600A: Lars Kooijman naar verwacht kampioenschap. Lars Kooijman voert het klassement aan voorafgaand van de laatste races, maar ziet in de trainingen dat maar liefst vier rijders sneller zijn dan hij. Maikel van Oijen is de pole man voor Tjalling Elzinga, Bouke Norg en Eric Ott. Lars Kooijman start vanaf de tweede startrij. Dat weerhoudt hem er niet van om samen met Bouke Norg de race te domineren. De twee lopen snel weg en pakken een voorsprong op Sebastiaan Spek. Die ziet in de slotfase Eric Ott dichterbij en voorbij komen. Lars Kooijman pakt de winst en daarmee heeft hij het kampioenschap binnen gehaald. Bouke Norg, de enige die hem nog van de winst kon afhouden wordt tweede, Eric Ott derde. Een grote groep strijd om de overgebleven top 10 klasseringen. Martijn Duijkers gaat voor Maikel van Oijen naar een keurige vijfde plaats. Reinoud van Zadelhoff die aan het begin van de race nog voorin te vinden was wordt zevende voor Antoine van de Riet en Stephan de Boer. Ook Jan Piet Zeelenberg is terug na lang met blessures te hebben geworsteld. Hij wordt elfde, meteen na Lennard Hofmeijer. In race twee gaat het voorin hetzelfde. Lars Kooijman gaat er met Bouke Norg vandoor en ze strijden om de winst. Lars Kooijman heeft echter een jumpstart gemaakt en daarmee valt hij ver terug in de klassering. Bouke Norg kan dus de race winnend afsluiten al komt hij na Lars Kooijman over de streep. Erachter wordt stevig gereden, eerst Reinoud van Zadelhoff op kop van de achtervolgers, later Maikel van Oijen. Die gaat onderuit in de Mandeveen waarna Sebastiaan Spek, William Tolhoek, Martijn Duijkers en Eric Ott de meeste aanspraak lijken te maken op de laatste twee podiumplaatsen. Na Bouke Norg mag Eric Ott als tweede en Martijn Duijkers als derde en tot eigen verbazing het podium betreden. SuperCup 600A: Race 1: Race 2: 1: Lars Kooijman 1: Bouke Norg 2: Bouke Norg 2: Eric Ott 3: Eric Ott 3: Martijn Duijkers 4: Sebastiaan Spek 4: Sebastiaan Spek 5: Martijn Duijkers 5: William Tolhoek 6: Maikel van Oijen 6: Antoine van de Riet 7: Reinoud v Zadelhoff 7: Lars Kooijman 8: Antoine van de Riet 8: Tjalling Elzinga 9: Stephan de Boer 9: Hanco Adriaanse 10: Lennard Hofmeijer 10: Harry de Velde Sebastiaan Spek met een rokend einde. Eric Ott, Bouke Norg en Martijn Duijkers op het podium na race twee. Weer geen podium voor Maikel van Oijen.

12 SuperCup 600A: Lars Kooijman onverwacht bovenaan. Tot zijn eigen verbazing is Lars Kooijman de nieuwe kampioen in de SuperCup 600. Voor het nieuwe seizoen is het nog afwachten wat het gaat worden. De Dutch Supersport lijkt logisch, maar dat hangt van de mogelijkheden af. Bouke Norg is tweede geworden, Tjalling Elzinga wordt derde net voor Antoine van de Riet en Sebastiaan Spek. De vier aanwezigen kunnen breed lachen op het podium en nemen de bekers naar huis. SuperCup 600A: Eindstand 1: Lars Kooijman 170 2: Bouke Norg 137 3: Tjalling Elzinga 90 4: Antoine van de Riet 89 5: Sebastiaan Spek 80 6: Reinoud v Zadelhoff 76 7: Eric Ott 60 8: Roy Duijst 59 9: Maikel van Oijen 58 10: Jarno van der Loo 58 11: Roy Meerman 55 12: Harry de Velde 49 Lars Kooijman, kwam dit jaar, zag en overwon. 13: Marco van Bergeijk 37 14: Daniel Vermaas 35 15: Stephan de Boer 33 16: Martijn Duijkers 31 17: William Tolhoek 31 18: Hanco Adriaanse 31 19: Michel Koster 29 20: Martin Domburg 25 21: Greg Barnes 21 22: Jan Piet Zeelenberg 20 23: Jarno Middelham 19 24: Marc Eusman 17 25: Lennard Hofmeijer 14 26: Nadieh Schoots 14 27: Jos a Campo 11 28: Jeroen Post 10 29: Rob Haitsma 9 30: Mike Cleutjens 7 Sebastiaan Spek, Tjalling Elzinga, Bouke Norg en 31: Kim Brouwers 6 Lars Kooijman breedlachend op het podium. 32: Iwan Albers 5 Antoine van de Riet ontbreekt. 33: Kevin van der Gulik 5 34: Kevin Reuvers 3 35: Robert Eisses 2 36: Christ van den Bosch 1 37: Niels Jansen 1 38: Ronald Dekker 1 39: Jeroen Rensel 1

13 SuperCup 1000: Rinze Luimstra naar het kampioenschap! Rinze Luimstra laat er geen twijfel over bestaan. Hij is de te kloppen man en vertrekt vanaf de pole aan zijn missie. Rene Schokker probeert het nog wel, maar ziet Rinze Luimstra in de tweede helft van de race voorbij komen en naar de winst gaan. Erachter vechten Frank de Lange en Ed van Weel om de over gebleven podiumplaats. Het wordt Ed van Weel die de weg naar boven mag nemen. Yme Jan Hofstee wordt vijfde en in een zeer spannende finish wordt Durk Bijma zesde voor Alex Janissen, Bjorn Jansen en Freddy van den Hoek. In de tweede race gaat het minder regelmatig. Eerst lijkt het erop dat Rinze Luimstra weer naar de winst gaat met Rene Schokker in zijn slipstream. Rene Schokker maakt echter een foutje bij de Mandeveen en komt even in het grind. Bij het opkomen van de baan moet Frank de Lange even in de remmen, maar weet Rene Schokker toch te passeren. Inmiddels is Rinze Luimstra aan de laatste ronde begonnen, maar hij denkt al gewonnen te hebben. Hij beseft dat op het moment dat Frank de Lange voorbij komt. Meteen gaat hij in de achtervolging en bij de Mandeveen gaat hij Frank de Lange weer voorbij maar komt bij het uitkomen van Duikersloot ernstig in de problemen met wat zijn banden nog aankunnen. Frank de Lange stuift voorbij en wint de race. Een Groninger die twee Friezen voor hem te snel af is! Frank de Lange heeft het reuze naar de zin en Rinze Luimstra kan er, met het kampioenschap op zak, ook wel om lachen. Bij Frank de Lange zal de lach op zijn gezicht wel niet verdwenen zijn voor de Sinterklaas. SuperCup 1000: Race 1: Race 2: 1: Rinze Luimstra 1: Frank de Lange 2: Rene Schokker 2: Rinze Luimstra 3: Ed van Weel 3: Rene Schokker 4: Frank de Lange 4: Yme Jan Hofstee 5: Yme Jan Hofstee 5: Durk Bijma 6: Durk Bijma 6: Frank van Engelenhoven 7: Alex Janissen 7: Bjorn Jansen 8: Bjorn Jansen 8: Nico Kooistra 9: Freddy vd Hoek 9: Roy Meerman 10: Nico Kooistra 10: Arnout Visser Hard tegen hard met Rinze Luimstra en Frank de Lange. Rinze Luimstra, Frank de Lange en Rene Schokker vieren een feestje en kunnen op dat feestje nog genoeg vertellen. Het startveld van de SuperCup 1000.

14 SuperCup 1000: Rinze Luimstra heeft zin in Dutch Superbikes. Rinze Luimstra pakt de titel en bij de huldiging kijkt hij even naar voren. Hij hoopt voldoende budget te hebben voor een start in de Dutch Superbikes en gezien de tijden die hij neerzet dit seizoen moet hij zich daar kunnen handhaven. Rene Schokker heeft al eerder aan het ONK deelgenomen en heeft het in de KNMV Cup prima naar de zin. Ed van Weel wordt derde. Durk Bijma vierde en Yme Jan Hofstee vijfde. De nummers drie tot en met vijf hebben allemaal evenveel punten! Een unicum en een vrolijke boel op het podium. SuperCup 1000: Eindstand 1: Rinze Luimstra 174 2: Rene Schokker 137 3: Ed van Weel 114 4: Durk Bijma 114 5: Yme Jan Hofstee 114 6: Frank de Lange 107 7: Bjorn Jansen 80 8: Freddy van den Hoek 75 9: Alex Janissen 41 10: Dennis Koninckx 39 11: Henny Boerman 36 12: Jan de Boer 35 13: Arnout Visser 33 14: Nico Kooistra 31 Rinze Luimstra, de overtuigende kampioen. 15: Frank van Engelenhoven 28 16: Remo Woudstra 19 17: Teus Oskam 19 18: Roy Meerman 11 19: Maik Kemerink 11 20: Jeroen Swiers 10 21: Roel Botter 9 22: Henri Fobbe 8 23: Nico Dmyszewicz 5 24: Marten van Houten 4 25: Kees van de Kreeke 4 26: Clemens Stockmann 1 27: Joost Niewijk 1 Yme-Jan Hofstee, Durk Bijma, Ed van Weel, Rene Schokker en de nieuwe kampioen Rinze Luimstra.

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012 ASSEN, 26 mei 2012 Ruim een week na de stratenrace in Hengelo is het weer tijd voor de KNMV Cup races in Assen. De CRT Cup wordt weer opgesplitst in een 600 en een 1000cc klasse en naast de SuperCup 600

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016 De eerste races in het OW Cup kampioenschap staan in 2016 al op 26 maart gepland. Vooraf voldoende voer voor discussie. Ten eerste over de datum. Veel mensen waren bang dat het te koud zou zijn rond deze

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015 Het moet het mooie sluitstuk van een geweldig OW Cup jaar worden. Dubbele races en nog veel mensen die in de strijd zijn voor het kampioenschap. Het wordt allemaal ineens anders. Even voor elf uur roept

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015 Natte baan s morgens en een aantal rijders liet de eerste training voor wat het was. In de tweede training waren de omstandigheden iets beter maar nog altijd niet optimaal. Veel aandacht was er ook dit

Nadere informatie

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015 Nieuw seizoen, nieuwe kansen maar ook veel hoofdbrekens. De OW Cup blijkt ongekend populair en de enorme aantallen startbewijshouders willen ook graag allemaal rijden. Een aantal kwam er net even te laat

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel 1 Elmer Bijma 1 : 49.47 2 : 47.89 3 : 46.52 4 : 47.65 5 : 47.15 6 : 42.67 7 : 40.51 8 : 47.86 9 : 49.13 10 : 46.19 11 : 48.02 12 : 48.83 13 : 51.49 14 : 49.90 15 : 46.42 16 : 44.63 17 : 45.30 18 : 46.28

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden, Nieuwsbrief 14, 22 september 2014. Nieuwsbrief BSB TT circuit Assen Beste motorsportvrienden, Vorige week woensdag reisde het G&S team al naar Assen voor het British Superbike weekend dat dit jaar voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND

CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND Verkiezings- en IJmuiden, 1 december 2016 Reglementencommissie Nadere inlichtingen: 93674 MEDEDELING AAN HET PERSONEEL (VOORLOPIGE) UITSLAG VAN DE VERKIEZINGEN

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Eurol/VEKA NK Autocross

Eurol/VEKA NK Autocross Haarle - Eurol/VEKA NK Autocross 0 A - Toerwagenklasse Haarle 0,0 km --0 :0 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: 0 0 0 0 0 0 Peter Breederland Jeroen van Zon Ton van Leeuwen Erwin Breederland Sander Berg

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Programma. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Einde

Programma. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Baanverzorging. Einde Programma 8.00 uur 6 ritten 500 m. Senioren heren 8.10 uur 3 ritten 500 m. Masters heren 8.15 uur 4 ritten 500 m. Junioren A heren 8.21 uur 7 ritten 500 m. Junioren B heren 8.32 uur 2 ritten 500 m. Junioren

Nadere informatie

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De Nr. Nr. Totaal Aantal Aantal vissen Grootste Plaats Plaats Vak vak visser Naam Korps CM vissen > 10 cm vis in vak overall A 12 53 Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland 433 16

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl GROENEHARTSPORT.NL p/a Oosteinde 32 3466 LB Waarder T: 0653-221088 E: a.dekoning@koningwitzier.nl I: www.groenehartsport.nl IBAN: NL80 ABNA 0510 998 224 Nieuwsbrief Groenehartsport.nl Waarder, 5 februari

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 (Gijs Nederlof) Dinsdag 10 september was een belangrijke dag voor de deelnemers aan de Verpa Carp Classic 2013. Na de voorafgaande 5 wedstrijden stond vandaag

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2003 2004 Klasse 2A Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Pion 1 7 13 39½ x 4 6½ 4½ 6 7 7 4½ 1827 1806 K 2. MSK 1 7 12 36½ 4 x 4 4½ 4½ 7½ 6 6 1732 1787 P 3. WSC 1 7 11 29 1½ 4 x 5 4½ 4½ 4½ 5 1695

Nadere informatie

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak Vak Nr. vak Nr. visser Naam Korps Totaal CM Aantal vissen Aantal vissen > 10 cm Grootste vis Plaats in vak Plaats overall A 10 23 Laurence Pijnen Grauvell 115 7 6 24 1 4 A 5 34 Yvan Coussens Catch-it-easy

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Apeldoorn (Omnisport) 21 en 22 februari NK Indoor senioren

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK 1 september 2012 Almere Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK Het OFK van de Almeerse Tafeltennis Club ATC is uitgegroeid tot een klassiek en ontzettend leuk evenement

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal maart april april mei Juni Juni Juli Juli Sept 8-okt Laagste wed. Laagste Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE wedstr. punt

Nadere informatie

Portfolio. Robert Schotman

Portfolio. Robert Schotman Portfolio Robert Schotman Robert Schotman De carriere van Robert starte toen hij op vijfjarige leeftijd in aanraking kwam met de pocketbikes. Het duurde niet lang voordat het racevirus Robert greep en

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

Eindstand WK Six Pack Heren

Eindstand WK Six Pack Heren Eindstand WK Six Pack Heren Pl Naam Land 1 Dick Eylers Nederland 2 Johan Mosterd Nederland 3 Tim van Sommeren Nederland 4 Ronald Polman Nederland 5 Jan Oostenbrink Nederland 6 Moritz Tschörtner Duitsland

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2008 2009 Klasse 1B Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Caissa 4 7 10 35 x 5½ 3 5 3½ 4½ 7 6½ 1887 1876 K 2. Almere 2 7 10 35 2½ x 6 3½ 5 6 6½ 5½ 1871 1902 3. Tal/DCG 3 7 9 28 5 2 x 4½ 4½ 4 3½

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

Aantal. Nr. vak. Aantal. vissen > 10 cm. Nr. visser Naam Korps. Totaal CM. Grootste vis

Aantal. Nr. vak. Aantal. vissen > 10 cm. Nr. visser Naam Korps. Totaal CM. Grootste vis Vak Aantal vissen > 10 cm Nr. vak Nr. visser Naam Korps Totaal CM Aantal vissen Grootste vis Plaats in vak A 4 29 Corne Westerlaken HSV De Zeebaars - Scherpenisse 83 6 6 16 1 5 A 6 20 Angelo Hense Grauvell

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. Januari 2018

Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Bondsnr Achternaam Roepnaam Telefoon Aikema Gerard Aikema Roy

Bondsnr Achternaam Roepnaam Telefoon Aikema Gerard Aikema Roy Bondsnr Achternaam Roepnaam Telefoon Email 13033093 Aikema Gerard 0224-221510 19986416 Aikema Roy 224221510 g.aikema@quicknet.nl 28629809 Bakker Jolanda 0224-752557 26848996 Bakker Michel 0224-291692 info@hooijberg.nl

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner -

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner - Men Doubles 35+ S Kwart Finale Halve Finale Finale Winnaar 3 Gertjan Egberink [1] 1 3 Mark Fleischeuer Gertjan Egberink [1] Mark Fleischeuer 2 Bye 1 Gertjan Egberink [1] 3 Danny Kleijn Mark Fleischeuer

Nadere informatie

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag woensdag 3-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 13:00 zaterdag 6-aug 13:00 woensdag 10-aug 19:00 vrijdag 12-aug 19:00 Gerwin Melenhorst

Nadere informatie

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI Licentiehouders NK TwinCup 2016 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI 1199 2 9 NK TwinCup Bertus Folkertsma Bertus Folkertsma Racing Team BUELL EBR 1190 RX 3 16 NK TwinCup Mark Viveen Color Up DUCATI

Nadere informatie

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 11.00 u. Voorronde 1 eindstand punten VOORRONDE B Groep A Ton Hamoen 2 4 1,324 0,850 5 17 Ton Hamoen 20 Addy Eckel 8 2 0,400 B Addy Eckel 4 0 0,576 1,000 3 18

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2010 2011 Klasse 1B Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Probleem 1 7 13 36 x 4 5½ 4½ 5½ 5 5½ 6 1878 1899 K 2. Caissa 8 7 12 38½ 4 x 6 4 7 5½ 5 7 1839 1934 3. VAS 4 7 7 26½ 2½ 2 x 4 4½ 4 5½ 4

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 20-16 januari 2010 Hallo schaak- en damleden Ons damviertal behaalde afgelopen maandag een mooie 6-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Wedstrijduitslag /0 Seizoen: --0 t/m --0 Super 0 Rick Groot Op Maat 0 0 0,0 Dirk Spijker Onder Ons 0, Bertus Commandeur Onder Vrienden 0, Dick Beers Op Maat 0,0 Ids de Haan Gezellig Samenzijn

Nadere informatie

Hoe spannend kan het zijn!

Hoe spannend kan het zijn! ENDURANCE D&P motoren Van der Hulst Racing 15-09-2004 Hoe spannend kan het zijn! De 2 e endurance van dit seizoen georganiseerd door MAC was tot op de laatste minuut onbeslist. Een buitengewone sportieve

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider Beste clubgenoten, In mijn tussenbeschouwing zei ik dat het lopende jaar geen goed jaar dreigde te worden, eerder een slecht jaar. Vijf mogelijke degradatiekandidaten en misschien 3-4 potentiële promovendi.

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 26-19 februari 2011 Hallo schaak- en damleden Ons schaakzestal wist een moeizame maar

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 24-13 februari 2010 Hallo schaak- en damleden Zowel ons schaak- als damzestal konden deze week geen punten

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal Maart april mei Juni juli Aug. Aug. Sept Okt. okt. 20-okt Laagste wed. Laagste wed. Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

Uitslag 3D "Het Kersentoernooi" Aspiranten

Uitslag 3D Het Kersentoernooi Aspiranten Uitslag 3D "Het Kersentoernooi" 2015 Aspiranten KTM15101 Dylano Herrebout LB Aspiranten M 446 4 KTM15097 Bente van Casteren BBR Aspiranten V 204 1 KTM15009 Sem van der Leest BBR Aspiranten M 154 0 Jeugd

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Printed april 21, 2014 at 16:50

Printed april 21, 2014 at 16:50 CLASSIC -- Overall Match Results 1 100.00 1082.0615 102 Bot de, Adrie NED 2 91.10 985.7886 435 Wigchert, Frank NED OPEN -- Overall Match Results 1 100.00 1087.9183 476 Laar, Van, Marcel NED 2 96.07 1045.1589

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Pagina 1 di 19.

Pagina 1 di 19. Pagina 1 di 19 AUTOWEEK FORMULE 1 RACE REPORT GTO MOTO73 MOTOR RACEFREAKS TRUCKSTAR WHEELZTV 17 jul Totaal:88 Totaal:595 Totaal:64 241 emailadres Hayabusa 24 Hoe vallen jullie op? 4 Goeie website 4 Pagina

Nadere informatie

Printed juli 8, 2015 at 21:37

Printed juli 8, 2015 at 21:37 OPEN -- Overall Stage Results Stage 1 -- Van links 1 43 7,48 5,7487 45,0000 100,00 1587 Kirsch, Saul 2 44 7,85 5,6051 43,8762 97,50 3850 Wagenaars, Dennis 3 43 9,70 4,4330 34,7010 77,11 411 Kleerebezem,

Nadere informatie

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI 2014 - ROPTAZIJL De groen gearceerde personen zijn door naar het NK via het korps. Er waren 17 korpsen, 30% gaat door, dit zijn 6 korpsen. De individuelen

Nadere informatie

Spreekbeurt Nederlands mini-bike

Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt door een scholier 1272 woorden 11 februari 2006 7 68 keer beoordeeld Vak Nederlands Mijn spreekbeurt gaat over de POCKETBIKE / MINIBIKE. Wie weet wat een POCKETBIKE

Nadere informatie

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 Bas Schilder 22-feb-07 Ben Smit 19-aug-08 Bjorn Jonk 09-feb-06 Bobby ter Steege 16-jul-06 Brian Bermon 15-aug-08 Brian Veerman 07-nov-06 Chris Burger 17-apr-07 Daan

Nadere informatie

Programmaboek

Programmaboek Programmaboek 2013 www.overloonsbiljartkampioenschap.nl Dinsdag 2 April Poule E1 Poule E2 Poule D1 Poule D2 Lange de Gerda 18 Peeters Theo 12 Dinnissen Erik 19 Goossens Karel 22 Kuenen Roel 17 Franken

Nadere informatie

BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en

BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN 2018-2019 DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en donderdag 30 augustus 2018 TRAINING 20:00 Martijn van Kooten zaterdag 1 september 2018 JEUGD

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

Bardiensten SV Hertha seizoen

Bardiensten SV Hertha seizoen Versie 24 18 01 2017 zaterdag 20 augustus 0 wouter moen kevin overzee raymond blomvliet thuis beker chris van rijn pieter kes kelvin doornekamp raymond blomvliet zaterdag 27 augustus 1 Vink Cuisine vanaf

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

zaterdag 12 november 2016 JEUGD hele dag Miline van Dam

zaterdag 12 november 2016 JEUGD hele dag Miline van Dam BARPLANNING SV AURORA November tm eind seizoen DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en donderdag 10 november 2016 TRAINING (openen) 20:00 Martijn van Kooten Wessel Schoofs Gilles

Nadere informatie