Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015"

Transcriptie

1 Nieuw seizoen, nieuwe kansen maar ook veel hoofdbrekens. De OW Cup blijkt ongekend populair en de enorme aantallen startbewijshouders willen ook graag allemaal rijden. Een aantal kwam er net even te laat achter dat de inschrijving erg snel verliep en visten daarmee achter het net. Een ander probleem is het geluid. Het lijkt niet mogelijk om allemaal volle startvelden zorgeloos te laten rijden zonder de geluidslimiet te overschrijden. Ook bleek in de races dat enkele rijders keurig aan de geluidseisen voldeden tijdens trainingen en met db killers tijdens de races opeens drie tot vijf db meer produceerden. Een dringend beroep van Hennie Lentink om het gezond verstand te laten spreken en het geluid echt onder controle te brengen. Datzelfde geldt voor de mensen die 14 oude banden achterlieten als dank voor het aangenaam verpozen. Doe dat volgende keer niet.. De nieuwe indeling in Sport-, Pro en SuperCup klassen zorgden voor heel spannende races en het blijkt dat de competitie bijzonder heftig is in vrijwel alle klassen. Ook valt op dat er extreem snel werd gereden meteen aan het begin van het seizoen op een zeer koude baan in Assen. Dat belooft nog spektakel in de rest van het seizoen. Voor het eerst werd er in Assen gereden op twee dagen, de 600 klassen op zaterdag en de 1000 klassen op zondag. Een try-out om te kijken of het mogelijk is de rijders meer rijtijd te geven in combinatie met andere raceklassen, in dit geval een Ducati klasse en een gecombineerde Freetech-50cc Classic klasse. De Ducati klasse met Evert Blom en Geert Schepens Het racen ging niet zo geweldig dit weekend voor Marc Eusman maar wel gelukkig in de liefde. Precies op de racedag 50 jaar geworden en 25 jaar getrouwd! De Paashaas gesignaleerd! De mooiste beloning na de race voor John Pasman. Chris van Heuveln en Henry Compagner in de slag in de NK SuperCup 600. Marten van Houten, Erwin de Vries, Willem Moedt en Martijn Duijkers in de NK ProCup De Freetech en 50cc Classic klasse. Erg vol paddock tijdens de Paasraces.

2 NK SportCup 600: de eerste klap is een daalder waard voor Niels Weel. Veel nieuwe namen in de NK SportCup 600 en één van die nieuwelingen staat op de pole positie. Het is Björn Duit met naast hem op de eerste startrij Koert Dimmendaal en Bart Joling, eveneens een nieuwe naam in deze klasse. Bart Joling neemt meteen de kop maar bij het aanremmen voor de GT Bocht gaat het mis. Hij valt en komt er zonder kleerscheuren vanaf maar het is wel einde race voor hem. Het is Koert Dimmendaal die de leiding pakt met Niels Weel meteen achter hem en Björn Duit. Björn Duit maakt een foutje en valt ver terug. Niels Weel neemt de leiding over en het blijft spannend tot het einde maar Koert Dimmendaal kan er niet meer bij komen. Het is Niels Weel die de race wint voor Koert Dimmendaal en Ronald Boer die na een lang gevecht met Krijn Peters net iets eerder over de streep komt. Spannende race met veel rijders die een racelang gevecht hebben om een positie. Dat belooft nog iets voor de rest van het seizoen. 1. Niels Weel 2. Koert Dimmendaal 3. Ronald Boer 4. Krijn Peters 5. Rob van Ijzendoorn 6. Rik van de Loenhorst 7. Peter de Boer 8. Wouter Hollegien 9. Lex Kleijer 10. Arthur van Roekel Bart Joling heeft de kop genomen voor Koert Dimmendaal en Niels Weel. De koppostite duurt voor Bart Joling net geen ronde lang. In de GT Bocht schuift hij onderuit. De mooiste beloning na de race voor John Pasman. Ronald Boer naar een keurige derde plaats. Het eerste podium van het seizoen in de NK SportCup 600 met Koert Dimmendaal, Niels Weel en Ronald Boer. Frans Doornbos heeft problemen met een afgedraaid tapeind van zijn eigen motor, leent de identieke fiets van zoon Ivar en legt hem neer in de Bult.

3 NK ProCup 600: Marijn Riksen de snelste in de nieuwe klasse. De nieuwe NK ProCup 600 klasse ziet in de eerste race meteen John Pasman op pole staan. John Pasman won afgelopen jaar de NK SportCup 600 en heeft nu blijkbaar weer zijn zinnen gezet op podiumplaatsen. Rene Kroes en Alex Verbeek staat naast hem op de eerste rij. Johan Christis komt in de wedstrijd meteen vanaf de tweede rij naar de kop. Hij pakt de leiding maar ziet een groepje aansluiten waaronder John Pasman, Marijn Riksen, Jeroen Tielen, Rene Kroes en Alex Verbeek. Alex Verbeek en Rene Kroes vallen als eerste terug uit deze groep maar de resterende vier maken er een mooie strijd van. Tegen het einde van de race valt Jeroen Tielen iets terug en de overgebleven drie gaan voor de podiumplaatsen. Het blijft spannend en met minder dan een seconde verschil komen Marijn Riksen als eerste over de streep, Johan Christis als tweede en John Pasman als derde. Jeroen Tielen blijft in de strijd om de vierde plaats net Alex Verbeek voor. Heel spannend is het ook om de achtste plaats. Met zeer geringe verschillen komen Alex van den Voorn als achtste, Kevin Raes als negende en Arnold de Lange als tiende over de streep. Mooie gevechten! 1. Marijn Riksen 2. Johan Christis 3. John Pasman 4. Jeroen Tielen 5. Alex Verbeek 6. Rene Kroes 7. Cor Kleyer 8. Alex van der Voorn 9. Kevin Raes 10. Arnold de Lange Spannend om de kop: Johan Christis voert het veld hier aan voor Jeroen Tielen, John Pasman en Marijn Riksen Startveld van de NK ProCup 600 Johan Christis, Marijn Riksen en John Pasman genieten van hun podium. Marijn Riksen naar de winst in de wedstrijd.

4 NK SuperCup 600: Cliff Kloots naar verdiende zege in de eerste race. Rob Hartog nestelt zich op pole voor de race in de NK SuperCup 600. Hij rijdt als EK rijder buiten mededinging maar de 1.42 op zeer koud asfalt belooft nog iets voor de race. Cliff Kloots en Danny van der Sluis staan naast hem op de eerste rij. Bobby Bos heeft keurig zevende getraind maar komt niet aan de start. Hij gaat hard onderuit in de training in Ruskenhoek en de motor krijgen ze niet meer gereed. Ook Jeremy Hofstra heeft iets soortgelijks aan de hand. Ook hij gaat hard onderuit in Ruskenhoek en laat de race aan zich voorbij gaan. Rob Hartog neemt meteen de leiding maar rijdt buiten mededinging mee. Cliff Kloots pakt de leiding in de wedstrijd gevolgd door Coen Bouwmeester. Danny van der Sluis en Thijs Peeters volgen met Tim van Ooijen, als ONK rijder ook buiten mededinging aan de start. Eric Ott heeft geen al te beste start maar komt sterk naar voren rijden en achter zijn rug doet Karlo Slager, nieuw in dit veld hetzelfde. Cliff Kloots wint de race net voor Coen Bouwmeester. Eric Ott ziet zijn inhaalrace eindigen op plaats drie en erachter is het heel spannend om de vierde plaats. Binnen een zes tienden van een seconde komen Thijs Peeters, Karlo Slager en Danny van der Sluis over de streep. Ivar Doornbos wordt zevende na een inhaalrace. Hij leent zijn motor aan zijn vader uit voor diens race in de NK SportCup 600 en die gaat onderuit. De motor is net op tijd klaar maar Ivar staat wel met koude banden aan de start. Voorzichtig rijdend in de eerste ronde weet hij het verlies te beperken en wordt uiteindelijk zevende. 1. Cliff Kloots 2. Coen Bouwmeester 3. Eric Ott 4. Thijs Peeters 5. Karlo Slager 6. Danny van der Sluis 7. Ivar Doornbos 8. Henry Compagner 9. Manuel Wienen 10. Chris van Heuveln Spannend in de race: Eric Ott voelt de hete adem in de nek van Karlo Slager, Danny van der Sluis en Thijs Peeters. Matthijs Keddeman voor Cliff Kloots. Keddeman verremde zich aan het begin van de race en vocht zich terug naar een dertiende plaats. Knap! Bobby Bos mist de race na dit ongeval in de training. Coen Bouwmeester, Cliff Kloots en Eric Ott vermaken zich op het podium.

5 Ducati klasse: Ronald van Vliet en Martijn Duijkers naar de winst. Tijdens het Paasweekend wordt op beide racedagen een race in de Ducati klasse verreden. Geen wedstrijd tellend voor de TwinCup maar races niet tellend voor een kampioenschap. In de eerste race zien we Ronald van Vliet op pole voor Wouter de Wit en Andre Niemantsverdriet. Ronald van Vliet wint ogenschijnlijk gemakkelijk. Wouter de Wit gaat naar de tweede plaats en Ton Nilessen weet naar plaats drie te komen. In de tweede race op zondag zien we Ronald van Vliet op kop met de snelle Deense EK rijder Alex Schacht er net achter. Martijn Duijkers komt snel naar voren. Alex Schacht zoekt de pits op en Martijn Duijkers de eerste plaats. Hij weet de wedstrijd te winnen voor Ronald van Vliet en Andre Niemantsverdriet die daarvoor Wouter de Wit achter zich moet houden. Uitslagen race 1 (zaterdag) 1. Ronald van Vliet 2. Wouter de Wit 3. Ton Nilessen 4. Rene Weijers 5. Jasper de Wit 6. Andre Niemantsverdriet 7. Geert Schepens 8. Henny Olthof 9. Hans van Hal 10. Evert Blom Uitslagen race 2 (zondag) 1. Martijn Duijkers 2. Ronald van Vliet 3. Andre Niemantsverdriet 4. Wouter de Wit 5. Ton Nilessen 6. Geert Schepens 7. Rene Weijers 8. Jasper de Wit 9. Hans van Hal 10. Henny Olthof Rene Weijers ziet het wel zitten dit seizoen. Andre Niemantsverdriet voor Ton Nilessen en Wouter de Wit. Podium voor Wouter de Wit, Ronald van Vliet en Ton Nilessen. Ronald van Vliet, Martijn Duijkers en Andre Niemantsverdriet. Ronald van Vliet naar de winst.

6 Freetech en 50cc Classic: duwstart en tweetakt gezoem op de Drentse hei. Na een proef in 2014 staan voor beide racedagen ook races gepland voor een Classic 50cc en Freetech klasse. De Classic 50cc ziet bekende namen aan de start als Aalt Toersen, Willem Heykoop en Bert Smit. In de race die met een bekende duwstart van start gaat is het Willem Heykoop die de wedstrijd wint voor Bert Smit en Thomas Muller. Het verschil tussen Willem Heykoop en Bert Smit bedraagt op de finish minder dan een halve seconde. De Freetechklasse die gelijktijdig wordt verreden ziet Adri den Bekker als winnaar voor Edwin Sweers en Robin Fick. Het verschil tussen de twee rijders die vechten om plaats twee is minimaal. In de tweede race op zondag gaat Adri den Bekker van pole voor de Freetech klasse en Barry Kramer voor de Classic 50cc. Adri den Bekker wint de race in de Freetech klasse en Roland Wobben wordt tweede. Edwin Sweers pakt plaats drie. In de Classic 50cc is het Barry Kramer die zijn pole positie omzet in winst. Hij komt als eerste aan voor Willem Heykoop en Bert Smit. Uitslagen race 1 (zaterdag) Classic 50cc 1. Willem Heykoop 2. Bert Smit 3. Thomas Muller 4. Andreas Vos 5. Aalt Toersen Freetech 1. Adri den Bekker 2. Edwin Sweers 3. Robin Fick 4. Herman Brinkman 5. Roland Wobben Start van de Freetech-50cc Classics. Uitslagen race 2 (zondag) Classic 50cc 1. Barry Kramer 2. Willem Heykoop 3. Bert Smit 4. Thomas Muller 5. Jaap Groot Freetech 1. Adri den Bekker 2. Roland Wobben 2. Edwin Sweers 3. Henri Tiben 4. Kevin Lievens Podium van de Freetech klasse: Adri den Bekker, Edwin Sweers en Robin Fick. Barry Kramer, Willem Heykoop en Bert Smit. Sjaak Tepper in actie. Ad Kievit, Mariska Grob, Raymond

7 NK SportCup 1000: Dimitrie Peijen maakt mooie start in NK SportCup In de NK SportCup 1000 is het Kenny Tournel die van pole positie mag vertrekken. Dimitrie Peijen en Michel Visser staan naast hem. Dimitrie Peijen neemt de leiding voor Kenny Tournel, Rene Weijers, Vincent Spaan en Michel Visser. Kenny Tournel valt snel uit en Dimitrie Peijen en Rene Weijers maken zich los van de rest. De twee hebben het de hele wedstrijd met elkaar aan de stok en uiteindelijk wint Dimitrie Peijen voor Rene Weijers. Voor Dimitrie Peijen een mooie entree in de 1000cc klasse. Hij stapte over vanuit de NK SuperCup 600.Vincent Spaan en Michel Visser hebben een tweestrijd om plaats drie. Vincent Spaan wordt derde. Een mooie rentree voor de man die twee jaar geleden stopte na een seizoen besloten door een heftige crash. Superspannende strijd ook om de overige plaatsen: Franco Sengers houdt nipt Wilco de Vries achter zich en Piet Rozema weet Mike Zeegers achter zich te houden. 1. Dimitrie Peijen 2. Rene Weijers 3. Vincent Spaan 4. Michel Visser 5. Franco Sengers 6. Wilco de Vries 7. Piet Rozema 8. Mike Zeegers 9. Roland Dragtsma 10. Henry Faken Dimitrie Peijen kijkt even om of Rene Weijers nog achter hem zit. Kenny Tournel gaat Michel Visser vooraf door de Strubben. Rene Weijers, Dimitrie Peijen en Vincent Spaan genieten van het podium. Jeroen Kuilderij stuurt de Mandeveen in voor Mischa Zwaan, Paul Kroeze, Deborah Verhoeks, Patrick van Buggenum en Robert Bron.

8 NK ProCup 1000: Martijn Duijkers pakt een regelmatige overwinning. In de NK ProCup 1000 is het Martijn Duijkers die de pole positie opeist. Nick van de Wetering en Marc Snijders staan naast hem op de eerste rij. Martijn Duijkers en Nick van de Wetering gaan naar de kop. Martijn Duijkers weet de race te winnen en Nick van de Wetering wordt tweede. Arnout Visser nestelt zich op de derde plaats maar ziet al snel Henk Speelman voorbij komen, Pieter Hakvoort en Erwin de Vries. Het is spannend en uiteindelijk weet Pieter Hakvoort de derde plaats te pakken voor Erwin de Vries en Henk Speelman. Frank Wilting wordt zesde. Snelle starter Arnout Visser is terug gevallen naar plaats acht net achter Dirk van Tricht. Jan Lambers, teruggekomen na een jaar afwezigheid na een heftige crash haalt het eind van de race niet. Hij lag er prima bij maar gaat in de voorlaatste ronde onderuit. 1. Martijn Duijkers 2. Nick van de Wetering 3. Pieter Hakvoort 4. Erwin de Vries 5. Henk Speelman 6. Frank Wilting 7. Dirk van Trigt 8. Arnout Visser 9. Gerben Horlings 10. Chris Huffmeijer Voor Sjak de Vries is het al heel snel klaar. Ruskenhoek en veel schade. Startveld in de NK ProCup Podium met Nick van de Wetering, Martijn Duijkers en Pieter Hakvoort. Pieter Hakvoort leidt de groep door de Strubben.

9 NK SuperCup 1000: Nelson Rolfes in spannende wedstrijd naar winst. In de NK SuperCup 1000 gaat Jardo van Huisstede naar de pole met een ongelooflijke op de zeer koude ondergrond. Dat belooft nog iets voor later in het seizoen. Nelson Rolfes en Rinze Luimstra staan ernaast op de eerste rij. Bij de start neemt Jaco Boonen meteen de leiding maar in de Mandeveen schuift hij onderuit. Einde race. Nelson Rolfes neemt de kop over, gevolgd door Alex Schacht, de Deense EK rijder die buiten mededinging meerijdt, Jardo van Huisstede, Rinze Luimstra en Erwin Druijff. Mervyn Verploegen gaat in de tweede ronde in de Ossebroeken onderuit. Erwin Druijff heeft het hele weekend moeten werken om de motor klaar te krijgen. Hij gaat op zaterdag hard onderuit, ziet dat de motor niet meer te repareren is, leent zijn oude motor terug van Edward Verheij, die een week eerder hard valt tijdens trainingen en met zijn oude motor weet hij de kopgroep lang te volgen. Een kleine remfout zorgt dat hij de kopgroep moet laten schieten. Nelson Rolfes gaat naar de winst. Rinze Luimstra en Jardo van Huisstede houden het spannend tot op de streep en Rinze Luimstra weet tweede te worden. Erwin Druijff wordt vierde voor Roel Hoekstra, nieuw ingestapt vanuit de NK SuperCup 600 en Jarco Grotenhuis. Er wordt meteen in het nieuwe seizoen hard gereden. Vier rijders weten de 1.41 te halen tijdens de OW Cup Paasraces. 1. Nelson Rolfes 2. Rinze Luimstra 3. Jardo van Huisstede 4. Erwin Druijff 5. Roel Hoekstra 6. Jarco Grotenhuis 7. Steve Jacobs 8. Arjan van Hooren 9. Martijn Polinder 10. Daniel Vermaas De start van de NK SuperCup Jaco Boonen in de eerste ronde onderuit. Veel sleutelwerk voor Erwin Druijff. Mervyn Verploegen zonder punten. Pa kan hier nog lachen. Jardo van Huisstede naar de snelste tijd in de training. Podium met Rinze Luimstra, Nelson Rolfes en Jardo van Huisstede. Ad Kievit, Mariska Grob, Raymond

10 NK TwinCup: Jan de Boer overtuigend winnaar in eerste raceweekend. Na de zeer onregelmatige deelnemersaantallen in de NK TwinCup in de voorgaande jaren is voor 2015 besloten dat de NK TwinCup niet verreden wordt als zelfstandige klasse maar deelnemers die zich voor de NK TwinCup hebben ingeschreven kunnen wel punten halen in de verschillende races voor het kampioenschap. In het eerste weekend gaat Jan de Boer als winnaar naar het podium voor Andre Niemantsverdriet en Martijn Duijkers. 1. Jan de Boer 2. Andre Niemantsverdriet 3. Martijn Duijkers 4. Nick van de Wetering 5. Frank Wilting 6. Ton Nilessen 7. Jeremayah de Vries 8. Jeroen Ouwerkerk 9. Rene Weijers 10. Roland Dragtsma Podium van de NK TwinCup met Andre Niemantsverdriet, Jan de Boer en Martijn Duijkers. Jan de Boer is het betere spuitwerk nog niet verleerd. Martijn Duijkers gaat drie maal naar het podium dit weekdn. Vermoeiend zo te zien. Andre Niemantsverdriet. De tweede race in de OW Cup wordt verreden op zaterdag 9 mei op het circuit van Assen. Dan gaat iedereen weer op dezelfde dag van start!

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015 Natte baan s morgens en een aantal rijders liet de eerste training voor wat het was. In de tweede training waren de omstandigheden iets beter maar nog altijd niet optimaal. Veel aandacht was er ook dit

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015 Het moet het mooie sluitstuk van een geweldig OW Cup jaar worden. Dubbele races en nog veel mensen die in de strijd zijn voor het kampioenschap. Het wordt allemaal ineens anders. Even voor elf uur roept

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016 De eerste races in het OW Cup kampioenschap staan in 2016 al op 26 maart gepland. Vooraf voldoende voer voor discussie. Ten eerste over de datum. Veel mensen waren bang dat het te koud zou zijn rond deze

Nadere informatie

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012 ASSEN, 26 mei 2012 Ruim een week na de stratenrace in Hengelo is het weer tijd voor de KNMV Cup races in Assen. De CRT Cup wordt weer opgesplitst in een 600 en een 1000cc klasse en naast de SuperCup 600

Nadere informatie

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI Licentiehouders NK TwinCup 2016 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI 1199 2 9 NK TwinCup Bertus Folkertsma Bertus Folkertsma Racing Team BUELL EBR 1190 RX 3 16 NK TwinCup Mark Viveen Color Up DUCATI

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011 Mooi weer en mooie races, een geweldige afsluiting van de KNMV Cup races van 2011. In de trainingen houdt iedereen het koppie erbij in de wetenschap dat er twee races te verrijden zijn vandaag. Vrijwel

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie.

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. NIEUWSBRIEF 30 mei 2013 Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. Stand competitie 3D- Cup Groep A/ Pro klasse per 27 mei 2013. Lausitz Lausitz Donington Donington

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam 1 John van der Vlugt H60 NED 100,99% 175 175 2 Bart Seffinga H35 NED 97,08% 100 98,13% 70 170 3 Rein van Luunen H65 NED 95,27% 60 95,68% 50 110 4 Sandro Cara H45 NED 96,69% 80 94,45% 24 104 5 Leo Schoenmeijer

Nadere informatie

Sorteer op Ronden. Veulen - Eurol/VEKA NK Autocross. Commentaar. Verschil. Naam. Punten. Pos. Nr. Veulen 0,585 Km. A1 - Divisie A.

Sorteer op Ronden. Veulen - Eurol/VEKA NK Autocross. Commentaar. Verschil. Naam. Punten. Pos. Nr. Veulen 0,585 Km. A1 - Divisie A. A - Divisie A Veulen 0, Km --0 :00 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: 0 0 0 0 Toon van Steenoven John Lantinga Frank Groot Breteler Haitze Idzenga Freerk Gijzen Andries Wilkens Rene Snippe Gerwin Dimmendaal*/

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 Dave Veerman 20-feb-06 Dion Tuip 14-aug-06 Luca Blondeau 11-feb-06 Martijn Bosch 08-apr-06 Mike Veerman 11-jan-06 Milan Kluessien

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag woensdag 3-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 13:00 zaterdag 6-aug 13:00 woensdag 10-aug 19:00 vrijdag 12-aug 19:00 Gerwin Melenhorst

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 Bas Schilder 22-feb-07 Ben Smit 19-aug-08 Bjorn Jonk 09-feb-06 Bobby ter Steege 16-jul-06 Brian Bermon 15-aug-08 Brian Veerman 07-nov-06 Chris Burger 17-apr-07 Daan

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel 1 Elmer Bijma 1 : 49.47 2 : 47.89 3 : 46.52 4 : 47.65 5 : 47.15 6 : 42.67 7 : 40.51 8 : 47.86 9 : 49.13 10 : 46.19 11 : 48.02 12 : 48.83 13 : 51.49 14 : 49.90 15 : 46.42 16 : 44.63 17 : 45.30 18 : 46.28

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Apeldoorn (Omnisport) 21 en 22 februari NK Indoor senioren

Nadere informatie

Eurol/VEKA NK Autocross

Eurol/VEKA NK Autocross Haarle - Eurol/VEKA NK Autocross 0 A - Toerwagenklasse Haarle 0,0 km --0 :0 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: 0 0 0 0 0 0 Peter Breederland Jeroen van Zon Ton van Leeuwen Erwin Breederland Sander Berg

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Programmaboek

Programmaboek Programmaboek 2013 www.overloonsbiljartkampioenschap.nl Dinsdag 2 April Poule E1 Poule E2 Poule D1 Poule D2 Lange de Gerda 18 Peeters Theo 12 Dinnissen Erik 19 Goossens Karel 22 Kuenen Roel 17 Franken

Nadere informatie

KNAF - Sectie Autocross

KNAF - Sectie Autocross Loenen - Euro/Veka NK Autocross 0 A - Divisie A Circuit Loenen 0, Km --0 :0 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: John Lantinga Aalzen van der Bij 0 Haitze Idzenga 0 Rene Snippe 0 0 Monique vd Heide 0 Wichard

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Uitslagen Oude Zakken Race

Uitslagen Oude Zakken Race Uitslagen Oude Zakken Race 15-09-2013 1. Jaap Tholen 0 3 0 3 2. Johan Slot 3 0 3 6 3. Peter van Peperstraten 5,7 8 5,7 19,4 4. Ruud Welmers 8 5,7 10 23,7 1. Michel Notebaart & Cor Groothuis 0 5,7 0 5,7

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

Bardiensten SV Hertha seizoen

Bardiensten SV Hertha seizoen Versie 24 18 01 2017 zaterdag 20 augustus 0 wouter moen kevin overzee raymond blomvliet thuis beker chris van rijn pieter kes kelvin doornekamp raymond blomvliet zaterdag 27 augustus 1 Vink Cuisine vanaf

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2008 2009 Klasse 1B Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Caissa 4 7 10 35 x 5½ 3 5 3½ 4½ 7 6½ 1887 1876 K 2. Almere 2 7 10 35 2½ x 6 3½ 5 6 6½ 5½ 1871 1902 3. Tal/DCG 3 7 9 28 5 2 x 4½ 4½ 4 3½

Nadere informatie

Hoe spannend kan het zijn!

Hoe spannend kan het zijn! ENDURANCE D&P motoren Van der Hulst Racing 15-09-2004 Hoe spannend kan het zijn! De 2 e endurance van dit seizoen georganiseerd door MAC was tot op de laatste minuut onbeslist. Een buitengewone sportieve

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015

WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015 WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015 ALGEMEEN O.V.C 85 BBKS72G Clubgebouw Sportpark De Bilderberg Sportlaan 1,6861 AG Oosterbeek 026 3332284 Postadres OVC 85 Postbus 76,6860 AB Oosterbeek Webside www.ovc85.nl

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal maart april april mei Juni Juni Juli Juli Sept 8-okt Laagste wed. Laagste Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE wedstr. punt

Nadere informatie

Vangsten per vereniging

Vangsten per vereniging Vangsten per vereniging 17 A17 Wouter Meulman 5-08-1972 Drenthe 013 HSV de Blankvoorn 13446 1 A1 John op 't Holt 19-02-1970 Drenthe 013 HSV de Blankvoorn 13208 55 C17 Martijn Bakker 15-05-1992 Drenthe

Nadere informatie

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben.

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Race verslag 2 juli 2015 Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Het seizoen is alweer in tijd gevorderd en net als de informatie over de 3D-Cup, blijven wij ook wat achter. Enerzijds

Nadere informatie

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De Nr. Nr. Totaal Aantal Aantal vissen Grootste Plaats Plaats Vak vak visser Naam Korps CM vissen > 10 cm vis in vak overall A 12 53 Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland 433 16

Nadere informatie

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak Vak Nr. vak Nr. visser Naam Korps Totaal CM Aantal vissen Aantal vissen > 10 cm Grootste vis Plaats in vak Plaats overall A 10 23 Laurence Pijnen Grauvell 115 7 6 24 1 4 A 5 34 Yvan Coussens Catch-it-easy

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten.

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. NIEUWSBRIEF 23 augustus 2012 Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. Afgelopen weekend zijn we op het magische circuit van Francorchamps geweest, waarbij Marcel en Johnny tweemaal het podium

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Eindstand Agium Zomer Runcircuit Mannen Senioren -34

Eindstand Agium Zomer Runcircuit Mannen Senioren -34 Mannen Senioren -34 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Issak Berhane 11 2 2 3 2 2 3 2,2 7 Dominic Bersee 8 3 3 6 1 4,2 5 Jelle Enthoven 3 22 6 12 11 17 12 10 8,4 8 Arco Poot 18 20 7 8 7 18 22 9 9,8

Nadere informatie

Aantal. Nr. vak. Aantal. vissen > 10 cm. Nr. visser Naam Korps. Totaal CM. Grootste vis

Aantal. Nr. vak. Aantal. vissen > 10 cm. Nr. visser Naam Korps. Totaal CM. Grootste vis Vak Aantal vissen > 10 cm Nr. vak Nr. visser Naam Korps Totaal CM Aantal vissen Grootste vis Plaats in vak A 4 29 Corne Westerlaken HSV De Zeebaars - Scherpenisse 83 6 6 16 1 5 A 6 20 Angelo Hense Grauvell

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Seizoen Spelsoort Klasse Start Aantekening V D R NK L 5 0, L 5 0,580 0,598

Seizoen Spelsoort Klasse Start Aantekening V D R NK L 5 0, L 5 0,580 0,598 Aad Ras 2017-2018 L 5 0,598 2016-2017 L 5 0,580 0,598 Aad van Putten 2016-2017 B 4 1,053 2016-2017 L 4 1,615 2015-2016 B 4 0,000 N 1,053 2015-2016 L 3 1,780 N 1,615 Ad van der Grijn 2017-2018 B 4 0,966

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 7 KPN Marathon Cup 7 - Tilburg 6--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé Schaatsteam 0, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team Van Werven

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 0 KPN Marathon Cup 0 - Breda 7--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé Schaatsteam 5 0, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team Van Werven

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Verzendversie Beker Beneden Leeuwen

Verzendversie Beker Beneden Leeuwen Plaats Naam Score Punten Plaatscijfer 1 Siem Oostenbrink 1456 200 1 2 Ronald Polman 1438 199 2 3 Jan Oostenbrink 1432 198 3 4 Henk van der Ree Doolaard 1431 197 4 5 Patrick Haring 1424 196 5 6 Tim van

Nadere informatie

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie:

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie: Westfield Racing Cup III Een wat minder begin Fotografie: www.racefotos.nl is soms ook het halve werk. Dat bleek tijdens de tweede en tevens zonovergoten race van de Westfield Racing Cup op het circuit

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

alternatieve datum alternatieve datum alternatieve datum alternatieve datum ingedeeld op x alternatieve datum

alternatieve datum alternatieve datum alternatieve datum alternatieve datum ingedeeld op x alternatieve datum WSV Burghsluis X = indelingsvoorstel bestuur Voorlopige indeling zelfwerkzaamheid O = alt. indelingsvoorstel lid voorseizoen naseizoen maand maart april mei sept. oktober Aantal Naam/Voornaam Ligplaats

Nadere informatie

Niveau 3B - Sessie 3. Publicatietijd. 3 september 2014 Assen mtr.

Niveau 3B - Sessie 3. Publicatietijd. 3 september 2014 Assen mtr. Niveau 3B - Sessie 3 Pos Nr. Naam Snelste In Gat Verschil 1 391 Mathieu van Rossum 2:04.168 10 10 132.06 2 58 Cliff Kloots 2:04.822 1 0.654 0.654 4 131.37 3 388 Luuk Heersink 2:04.864 7 0.696 0.042 9 131.33

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

Marathonschaatsen is zoals schaatsen bedoeld is: op slootjes en meren vol met scheuren

Marathonschaatsen is zoals schaatsen bedoeld is: op slootjes en meren vol met scheuren februari 2018 Een sport die Hollandser is dan marathonschaatsen is niet te bedenken. Als er natuurijs is, wordt heel Nederland schaatsgek. Zelfs al met de eerste wedstrijden op ondergespoten baantjes zoals

Nadere informatie

Voorlopige indeling seizoen

Voorlopige indeling seizoen Technische Commissie Voorlopige selecties 2015-2016 Voorlopige indeling seizoen 2015 2016 In dit document zijn de elftalselecties van V.V.Tricht 1 tot V.V.Tricht 6 voor het seizoen 2015 2016 beschreven.

Nadere informatie

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos MAICO Cup België 23 Juli te Pulderbos Ondanks de slechte weersverwachting hebben 27 MAICO Rijders, uit België en Nederland, de moeite genomen om het graslandcicuit in Pulderbos op te zoeken. Aanvankelijk

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Cup Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 91 Bart de Vries HS Heerenveen Bouw en Techniek 125 1 30,1 2 14 Marcel van Ham HS Alkmaar Okay Fashion&Jeans/Interfarms 125 1 26 3 22 Johan

Nadere informatie

CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND

CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND CENTRALE ONDERNEMINGSRAAD TATA STEEL NEDERLAND Verkiezings- en IJmuiden, 1 december 2016 Reglementencommissie Nadere inlichtingen: 93674 MEDEDELING AAN HET PERSONEEL (VOORLOPIGE) UITSLAG VAN DE VERKIEZINGEN

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog!

Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog! Hallo beste darters, Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog! Opmerkingen Lever je verslagen in voor zaterdag 20:00 binnen moeten zijn anders 2 strafpunten.

Nadere informatie

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6 TEAMINDELING Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 1410 Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) 1409 Marianne van Vliet (072-5331597) Ilonka Groenewegen Yvonne van den Burg

Nadere informatie

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen 06:00 uur.fris en fruitig omdat ik De nacht van Winschoten aan me heb voorbij laten gaan sta ik op om Roelf Bruins om 06:45 uur op te pikken. Roelf is vaker met

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement.

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. NIEUWSBRIEF 26 september 2011 The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. Trots mag Johnny zijn met een verdiende 3

Nadere informatie

Eindstand WK Six Pack Heren

Eindstand WK Six Pack Heren Eindstand WK Six Pack Heren Pl Naam Land 1 Dick Eylers Nederland 2 Johan Mosterd Nederland 3 Tim van Sommeren Nederland 4 Ronald Polman Nederland 5 Jan Oostenbrink Nederland 6 Moritz Tschörtner Duitsland

Nadere informatie

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI 2014 - ROPTAZIJL De groen gearceerde personen zijn door naar het NK via het korps. Er waren 17 korpsen, 30% gaat door, dit zijn 6 korpsen. De individuelen

Nadere informatie

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015 1 Organisatie Naam: Ducati Club Nederland 2 e- mail: secretaris@ducaticlub.nl Datum: vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 Plaats van het evenement: TT Circuit Assen, Nederland Toegangsweg: Snelweg

Nadere informatie

ZomeravondCompetitie Motors

ZomeravondCompetitie Motors 4 Frank van den Heuvel Aprilia RSV4 FactorOKAPRC 1 48.256 49.536 26.691 2:04.483 2 43.000 47.722 26.860 1:57.582 3 42.550 47.588 26.690 1:56.828 4 42.702 47.446 26.679 1:56.827 5 43.680 46.708 25.955 1:56.343

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 B39 Bart Swings HS Herent Bouw & Techniek 25,1 2 15 Arjan Stroetinga HS Wijnjewoude Royal A-ware 21 3 82 Sjoerd den Hertog HS Groningen

Nadere informatie

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Technische Commissie 2014-2015 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) TC jeugd: Ronnie Maas Jan Martens Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd

Nadere informatie

Oomssport-Cup Startgroep 3 6

Oomssport-Cup Startgroep 3 6 Oomssport-Cup 6 1 G39 Sjoerd Gerritsma Leiden 1 2 R62 Willem Jan Molleman 3 G15 Pieter Bogaards 4 W63 Rianne Heemskerk Sassenheim 5 W Julie Hamm Boskoop 6 R63 Piet van Leeuwen Lekkerkerk 7 R173 Johan Bijlsma

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH pl. Naam G's Pins Games Pins Gem.

Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH pl. Naam G's Pins Games Pins Gem. 1 van 9 24-8-2017 8:39 Z O M E R L E A G U E stand per 24/08/2017 Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH 1 Rob v/d Brink 0 0 0 0 0 24 4553 189.71 2 Niels Wijnja 0 0 0 0 0 21 3947

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 0 KPN Marathon Cup 0 - Breda 5--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A7 Christijn Groeneveld Heerhugowaard BAM-Univé Schaatsteam 0, A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 50 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 50 19

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 50 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 50 19 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 19 3 67 Roel Boek Delft 18 4 75 Rienk Engele Pijnacker 17 5 71 Sjors Handgraaf Leiden 16 6 2

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 3 KPN Marathon Cup 3 - Utrecht --0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer Team A-ware/Fonterra 5 5, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team A-ware/Fonterra

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2003 2004 Klasse 2A Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Pion 1 7 13 39½ x 4 6½ 4½ 6 7 7 4½ 1827 1806 K 2. MSK 1 7 12 36½ 4 x 4 4½ 4½ 7½ 6 6 1732 1787 P 3. WSC 1 7 11 29 1½ 4 x 5 4½ 4½ 4½ 5 1695

Nadere informatie