KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012"

Transcriptie

1 ASSEN, 26 mei 2012 Ruim een week na de stratenrace in Hengelo is het weer tijd voor de KNMV Cup races in Assen. De CRT Cup wordt weer opgesplitst in een 600 en een 1000cc klasse en naast de SuperCup 600 en 1000cc races komen ook de Honda Moriwaki GP3 Junior Klasse en de Talent Cup 600 weer aan bod. Het wordt een mooie dag met weinig angst voor regen en de daarmee gepaard gaande bandenproblemen. Het is zelfs erg warm en daarmee worden de rijders weer voor meer problemen geplaatst dan alleen bandenproblemen. Jaap Laanstra en Lars Laro in gevecht. De Moriwaki Honda jongens hebben er zin in! Tjalling Elzinga in de SuperCup Startveld in de CRT Cup 600. Henk Speelman naar de winst in de CRT Cup Marcel van Laar heeft er zin in. Tekst en foto s: Ad Kievit & Mariska Grob

2 Talent Cup 600: Onverwacht spektakel brengt Tommy Sentges eerste winst. Tijdens de training blijkt de groep Talent Cuppers zeer aan elkaar gewaagd. Het is Terrel Bivens die met Mick Jansen, de winnaar van de eerste race, het tempo aangeeft. Tommy Sentges zit er net achter. Ricardo van Duijn en Jaco Boonen proberen aan te sluiten. In de kopgroep wordt fel gereden en Tommy Sentges gaat naar de kop met Mick Jansen erachter. Terrel Bivens gaat naar de derde plaats. Tommy Sentges en Mick Jansen blijven dicht bij elkaar en uiteindelijk pakt Tommy Sentges met minder dan een halve seconde voorsprong de winst voor Mick Jansen. Terrel Bivens ziet op het laatste moment Ricardo van Duijn nog voorbij komen en mist zodoende net het podium. Jaco Boonen wordt vijfde voor Manuel Wienen die de gehele dag problemen met de afstelling van zijn motor heeft. Talent Cup 600: 1: Tommy Sentges 1: Mick Jansen 61 2: Mick Jansen 2: Tommy Sentges 55 3: Ricardo van Duijn 3: Jaco Boonen 49 4: Terrel Bivens 4: Ricardo van Duijn 37 5: Jaco Boonen 5: Martijn Polinder 37 6: Manuel Wienen 6: Joel Wienen 31 7: Jerrey Duits 7: Jerrey Duits 29 8: Martijn Polinder 8: Terrel Bivens 26 9: Joel Wienen 9: Manuel Wienen 17 10: Mervyn Verploegen 10: Mervyn Verploegen 14 Start van de race met Bivens, Sentges en Jansen voorop. Mooie stijl van Terrel Bivens. De bekers voor Mick Jansen, Tommy Sentges en Ricardo van Duijn. De banden voor Mervyn Verploegen. Ricardo van Duijn blij met het podium.

3 SuperCup 600B: Johan Mulder pakt zijn kans! In de schaduw van de spannende Talent Cup 600 race rijden de SuperCup 600B hun race en het is een groep met Johan Mulder, Sander Pijpker en Robert Eisses die om de winst strijden. Sander Pijpker rijdt de eerste keer in de SuperCup 600 nadat hij de eerste twee races in de CRT Cup 600 heeft gereden, maar dermate snelle tijden heeft gereden dat hij naar de SuperCup 600 is gepromoveerd. Johan Mulder en Robert Eisses blijven het langste bij elkaar en uiteindelijk is het Johan Mulder die een gaatje kan slaan en de race kan winnen. Robert Eisses wordt tweede voor Sander Pijpker. Daan Donders pakt de vierde plaats en wint de tweestrijd met broer Michiel die net achter Ronald Post zesde wordt. SuperCup 600B: 1: Johan Mulder 2: Robert Eisses 3: Sander Pijpker 4: Daan Donders 5: Ronald Post 6: Michiel Donders 7: Geert Krist 8: Radisa Arsovic 10: Fret Kraaij Podium met Robert Eisses, Johan Mulder en Sander Pijpker. De kopgroep in de SuperCup 600B race. Daan Donders en Sander Pijpker in gevecht. Manuela Fokkema.

4 SuperCup 600A: Rob Hartog wint, Chris Nobel verslikt zich. Net als in de eerste twee races gaat het in Assen tussen Chris Nobel en Rob Hartog. Rob Hartog pakt de snelste tijd in de eerste kwalificatie, Chris Nobel in de tweede kwalificatie en daarmee de pole. Het belooft weer een heel spannende race te worden. Bij de start is het Chris Nobel die de kop pakt en natuurlijk zit Rob Hartog er net achter. In de Ossebroeken gaat het even mis voor Chris Nobel en hij gaat rechtdoor. Hij kan verder, maar moet helemaal aan de achterkant van het veld aansluiten. Rob Hartog grijpt zijn kans en wint de race met overmacht. Erachter is het een groep met Antoine van de Riet, William Tolhoek, Nick van Nieuwenhuizen, Sebastiaan Spek, Kevin Mos, Jarno Middelham en Stephan de Boer die om de tweede plaats strijden. William Tolhoek rijdt een fantastische race en gaat naar de tweede plaats achter Rob Hartog. Stephan de Boer, Nick van Nieuwenhuizen en Antoine van de Riet strijden om elke meter en uiteindelijk is het Nick van Nieuwenhuizen die de derde plaats pakt. Antoine van de Riet wordt vierde, net voor Sebastiaan Spek en Jarno Middelham. Stephan de Boer valt terug en wordt zevende, net voor Christiaan Nobel die de geweldige inhaalrace bekroond met een achtste plaats en op de finishlijn Harry de Velde nog achterhaalt. SuperCup 600A: 1: Rob Hartog 1: Rob Hartog 65 2: William Tolhoek 2: Christiaan Nobel 58 3: Nick van Nieuwenhuizen 3: Sebastiaan Spek 31 4: Antoine van de Riet 4: Nick v Nieuwenhuizen 29 5: Sebastiaan Spek 5: Stephan de Boer 25 6: Jarno Middelham 6: William Tolhoek 24 7: Stephan de Boer 7: Jarno Middelham 21 8: Christiaan Nobel 8: Harry de Velde 16 9: Harry de Velde 9: Joey den Besten 16 10: Eric Ott 10: Reinoud v Zadelhoff 16 Rob Hartog met voorsprong. William Tolhoek en Stephan de Boer. William Tolhoek, Rob Hartog en Nick van Nieuwenhuizen vieren feest. De volgende generatie kijkt toe. Chris Nobel met vaart.

5 SuperCup 1000: Rene Schokker naar de tweede winst in Assen. De hele eerste startrij weet tijden van 1:45 te rijden. Sterk en het belooft daarmee een spannende strijd te worden. Rene Schokker is de snelste met Tjalling Elzinga, Yme-Jan Hofstee en Teus Oskam er meteen naast. Bij de start gaat Rene Schokker naar de eerste plaats en Yme-Jan Hofstee en Tjalling Elzinga volgen. Frank de Lange heeft een goede start en gaat naar plaats vier met Roy Meerman, Teus Oskam en Dennis Koninckx erachter. Rene Schokker neemt iets afstand en erachter blijven Yme-Jan Hofstee en Tjalling Elzinga vrijwel de hele wedstrijd op dezelfde afstand volgen. Tjalling Elzinga wil nog wel een poging doen om Yme-Jan Hofstee van de tweede plaats te verdringen, maar na de crash in de eerste race op Assen is hij ook al blij met de derde plaats en nog niet helemaal thuis op de Frank de Lange valt terug met een warm lopende motor en een groep met Dennis Koninckx, Teus Oskam en Roy Meerman vecht om plaats vier. Dennis Koninckx wordt vierde, Roy Meerman vijfde en Teus Oskam zesde. Arjan van Hooren rijdt een regelmatige race die hem de zevende plaats brengt. SuperCup 1000: 1: Rene Schokker 1: Yme-Jan Hofstee 56 2: Yme-Jan Hofstee 2: Rene Schokker 50 3: Tjalling Elzinga 3: Dennis Koninckx 44 4: Dennis Koninckx 4: Roy Meerman 36 5: Roy Meerman 5: Frank de Lange 30 6: Teus Oskam 6: Teus Oskam 26 7: Arjan van Hooren 7: Bjorn Jansen 26 8: Bjorn Jansen 8: Henny Boerman 25 9: Frank de Lange 9: Nico Kooistra 16 10: Henny Boerman 10: Tjalling Elzinga 16 Het podium met Yme-Jan Hofstee, Rene Schokker en Tjalling Elzinga. Rene Schokker gaat meteen naar de kop! Dennis Koninckx net naast het podium. Het startveld met Tjalling Elzinga en Frank de Lange vooraan.

6 CRT Cup 600: Mooi gevecht om de winst tussen Out en Reuvers. Het is Henk Reuvers die de snelste tijd neerzet in de training. Naast hem op de grid staan Arien Out, Arnold Levinga en Richard van der Kolk. Bij de start gaat Henk Reuvers als eerste weg met achter hem Arien Out en Richard van der Kolk. Jolanda van Westrenen gaat al snel naar de vierde plaats en neemt Jan Mussche en Arnold Levinga in haar kielzog mee. Die vierde plaats zal ze niet kunnen houden want vanwege een jumpstart wordt ze op 20 seconden straftijd getrakteerd. Jolanda van Westrenen valt iets terug met versnellingsbakproblemen en Jan Mussche en Arnold Levinga profiteren. Vanuit het achterveld komt in de tweede helft van de race ook Michiel Panders sterk opzetten. Inmiddels gaat Arien Out naar de eerste plaats en weet de race te winnen. Henk Reuvers wordt tweede voor Richard van der Kolk. Michiel Panders zet de opmars voort en wordt vierde voor Jan Mussche en Arnold Levinga. Arien Out pakt met deze overwinning de eerste plaats in de tussenstand voor het kampioenschap. Dat kan nog spannend worden. CRT Cup 600: 1: Arien Out 1: Arien Out 50 2: Henk Reuvers 2: Arnold Levinga 40 3: Richard van der Kolk 3: Michiel Panders 38 4: Michiel Panders 4: Jan Mussche 37 5: Jan Mussche 5: Henk Reuvers 36 6: Arnold Levinga 6: Sander Pijpker 25 7: Dimitrie Peijen 7: Casper Voogt 24 8: Wim Ratering 8: Jaap Laanstra 19 9: Lars Laro 9: Jolanda v Westrenen 19 10: Samuel van Rijswoud 10: Wim Ratering 17 De kopgroep met Henk Reuvers, Arien Out en Richard van der Kolk. Start van de race! Jolanda van Westrenen leek even op weg naar een podiumplek. Champagne-podium van de CRT Cup 600.

7 CRT Cup 1000: Henk Speelman wint alles. In de trainingen gaat Arjan Koops net als in de eerste wedstrijd in Assen naar de snelste tijd. Hij pakt de pole voor Henk Speelman, die de eerste twee races gewonnen heeft, Michel Visser en Twan Arnts. Bij de start gaan Michel Visser en Henk Speelman naar de kop van het veld met Arjan Staats en Arjan Koops erachter. Henk Speelman pakt de kop met Michel Visser erachter, maar Michel Visser valt nog voor het einde van de eerste ronde uit. Henk Speelman weet een gaatje te slaan en erachter neemt Arjan Staats langzaam maar zeker afstand van Arjan Koops. Henk Speelman gaat naar de derde winst in drie wedstrijden en lijkt daarmee, hoewel het kampioenschap nog maar net begonnen is, de grote kandidaat voor de titel. Arjan Staats pakt de tweede plaats, voor Arjan Koops. Voor Arjan Staats een mooi resultaat na zijn zware crash tijdens de eerste race van het seizoen. Wijnand Hoog Antink weet in de laatste ronde Robert Pruisscher achter zich te houden en weet de vierde plaats te pakken. CRT Cup 1000: 1: Henk Speelman 1: Henk Speelman 75 2: Arjan Staats 2: Wijnand Hoog Antink 37 3: Arjan Koops 3: Albert Rosema 37 4: Wijnand Hoog Antink 4: Arjan Koops 36 5: Robert Pruisscher 5: Michel Visser 36 6: Twan Arnts 6: Robert Pruisscher 30 7: Geert de Rooy 7: Twan Arnts 24 8: Albert Rosema 8: Arjan Staats 21 9: Leen Leynse 9: Richard Bloemsma 21 10: Richard Bloemsma 10: Martin Koopmans 19 Geert de Rooy en Robert Pruisscher over start-finish. Arjan Koops naar het podium. Podium met Arjan Staats, Henk Speelman en Arjan Koops. Arjan Staats.

8 Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: Bo Bendsneijder moet ervoor werken. Bo Bendsneijder gaat meteen naar de snelste tijd in de training maar weet Koen Meuffels, Angelo Licciardi en Jorel Boerboom op kleine afstand. Bij de start van de race ontstaat er meteen een groepje aan de kop met Bo Bendsneijder, Angelo Licciardi en Koen Meuffels. Het is stuivertje wisselen aan de kop en Bo Bendsneijder moet er hard voor werken maar weet de winst te pakken door in de laatste ronden weg te lopen van Koen Meuffels die tweede wordt en Angelo Licciardi die de derde plaats bemachtigt. Erachter is het heel spannend om de vierde plaats. Met miniem verschil pakt Jorel Boerboom de vierde plaats voor Jordy de Jonge. Erachter is het weer een tweetal wat het elkaar moeilijk maakt in de strijd om de zesde plaats: Karlo Slager en Luuk Pruijn. Het is Karlo Slager die Luuk Pruijn net achter zich weet te houden. Ook Denis Koopman en Vasco van der Valk houden het spannend tot op de finishlijn. Het is Dennis Koopmans die de achtste plaats weet te pakken. Het is een spannende strijd, niet alleen aan de kop van het veld, maar door het hele startveld. Honda Moriwaki GP3 Junior Cup: 1: Bo Bendsneijder 1: Bo Bendsneijder 75 2: Koen Meuffels 2: Angelo Licciardi 45 3: Angelo Licciardi 3: Jorel Boerboom 42 4: Jorel Boerboom 4: Koen Meuffels 36 5: Jordy de Jonge 5: Jordy de Jonge 35 6: Karlo Slager 6: Karlo Slager 30 7: Luuk Pruijn 7: Renzo v Emmerik 26 8: Dennis Koopman 8: Dennis Koopman 22 9: Vasco van der Valk 9: Eduard Troost 22 10: Danny van der Sluis 10: Luuk Pruijn 18 Bo Bendsneijder geeft het tempo aan in de eerste ronde. De kopgroep geeft elkaar niets toe. Podium met Koen Meuffels, Bo Bendsneijder en Angelo Licciardi. Vasco van der Valk.

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011 Mooi weer en mooie races, een geweldige afsluiting van de KNMV Cup races van 2011. In de trainingen houdt iedereen het koppie erbij in de wetenschap dat er twee races te verrijden zijn vandaag. Vrijwel

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015 Het moet het mooie sluitstuk van een geweldig OW Cup jaar worden. Dubbele races en nog veel mensen die in de strijd zijn voor het kampioenschap. Het wordt allemaal ineens anders. Even voor elf uur roept

Nadere informatie

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015 Nieuw seizoen, nieuwe kansen maar ook veel hoofdbrekens. De OW Cup blijkt ongekend populair en de enorme aantallen startbewijshouders willen ook graag allemaal rijden. Een aantal kwam er net even te laat

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015 Natte baan s morgens en een aantal rijders liet de eerste training voor wat het was. In de tweede training waren de omstandigheden iets beter maar nog altijd niet optimaal. Veel aandacht was er ook dit

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016

Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016 De eerste races in het OW Cup kampioenschap staan in 2016 al op 26 maart gepland. Vooraf voldoende voer voor discussie. Ten eerste over de datum. Veel mensen waren bang dat het te koud zou zijn rond deze

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden, Nieuwsbrief 14, 22 september 2014. Nieuwsbrief BSB TT circuit Assen Beste motorsportvrienden, Vorige week woensdag reisde het G&S team al naar Assen voor het British Superbike weekend dat dit jaar voor

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 7 KPN Marathon Cup 7 - Tilburg 6--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé Schaatsteam 0, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team Van Werven

Nadere informatie

Race 2 Assen Hallo allemaal,

Race 2 Assen Hallo allemaal, Race 2 Assen 5-8- 03 Hallo allemaal, Mijn naam is Jochem Havermans en rijdt sinds kort bij het race team van DP motoren. Begin mei heb ik mijn TOMS cursus behaald en ben sindsdien gelicenseerd om aan de

Nadere informatie

KNMV Jeugd Regio Wedstrijd Groep A

KNMV Jeugd Regio Wedstrijd Groep A KNMV Jeugd Regio Wedstrijd Groep A Zondag 19 juli is in de Hoeve de KNMV jeugd Regio Wedstrijd gehouden. Een aantal jongens en meisjes van de Hoeve reden hierin mee. Om er een aantal bij naam te noemen:

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 0 KPN Marathon Cup 0 - Breda 7--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé Schaatsteam 5 0, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team Van Werven

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Pagina 1 di 19.

Pagina 1 di 19. Pagina 1 di 19 AUTOWEEK FORMULE 1 RACE REPORT GTO MOTO73 MOTOR RACEFREAKS TRUCKSTAR WHEELZTV 17 jul Totaal:88 Totaal:595 Totaal:64 241 emailadres Hayabusa 24 Hoe vallen jullie op? 4 Goeie website 4 Pagina

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel 1 Elmer Bijma 1 : 49.47 2 : 47.89 3 : 46.52 4 : 47.65 5 : 47.15 6 : 42.67 7 : 40.51 8 : 47.86 9 : 49.13 10 : 46.19 11 : 48.02 12 : 48.83 13 : 51.49 14 : 49.90 15 : 46.42 16 : 44.63 17 : 45.30 18 : 46.28

Nadere informatie

zaterdag 12 november 2016 JEUGD hele dag Miline van Dam

zaterdag 12 november 2016 JEUGD hele dag Miline van Dam BARPLANNING SV AURORA November tm eind seizoen DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en donderdag 10 november 2016 TRAINING (openen) 20:00 Martijn van Kooten Wessel Schoofs Gilles

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De

Vak vak visser Naam Korps A Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland A Martijn Westdorp HSV De Nr. Nr. Totaal Aantal Aantal vissen Grootste Plaats Plaats Vak vak visser Naam Korps CM vissen > 10 cm vis in vak overall A 12 53 Hendrik-Jan Polhuijs Zeevisteam Hengelhuis Maassluis / Versland 433 16

Nadere informatie

Baanverzorging. Baanverzorging

Baanverzorging. Baanverzorging Programma Aanvang: 8.00 uur 500 m. Senioren heren 7 ritten 8.15 uur 500 m. Junioren C heren 11 ritten 8.35 uur 500 m. Masters heren 4 ritten 8.45 uur 500 m. Junioren A en B heren 9 ritten 9.00 uur 500

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten.

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. NIEUWSBRIEF 23 augustus 2012 Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. Afgelopen weekend zijn we op het magische circuit van Francorchamps geweest, waarbij Marcel en Johnny tweemaal het podium

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal maart april april mei Juni Juni Juli Juli Sept 8-okt Laagste wed. Laagste Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE wedstr. punt

Nadere informatie

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 rev. 28-11-2014 Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 Step up to Red Bull Rookies!! De Honda Moriwaki 250 Junior Cup In 2011 startte er in Nederland een nieuw inititatief voor jongeren van 12 tot 20 jr met

Nadere informatie

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie:

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie: Westfield Racing Cup III Een wat minder begin Fotografie: www.racefotos.nl is soms ook het halve werk. Dat bleek tijdens de tweede en tevens zonovergoten race van de Westfield Racing Cup op het circuit

Nadere informatie

Spreekbeurt Nederlands mini-bike

Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt door een scholier 1272 woorden 11 februari 2006 7 68 keer beoordeeld Vak Nederlands Mijn spreekbeurt gaat over de POCKETBIKE / MINIBIKE. Wie weet wat een POCKETBIKE

Nadere informatie

topscoorders per seizoen

topscoorders per seizoen / /0 0/ / / Heijink Wim Muis Bert Jonkeren Gerrit Jan Weiden Allard Muis Dirk Hankamp Gerrit Holtvluwer Jan Muis Bert Holtvluwer Gerrit Telman Arie Weiden Allard Muis Dirk Jan Holtvluwer Gerrit Muis Bert

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

ZATERDAG 14 APRIL: SVN 69 - LUTTEN

ZATERDAG 14 APRIL: SVN 69 - LUTTEN V A N H E T B E S T U U R ZATERDAG 14 APRIL: SVN 69 - LUTTEN Een heel hartelijk welkom voor spelers, staf en supporters uit Slagharen en omgeving. Met nog 8 wedstrijden te gaan komt de competitie nu zo

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

Spelregels. Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen Hoe score ik punten? Hoe maak ik een team?

Spelregels. Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen Hoe score ik punten? Hoe maak ik een team? Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen 2014 Hoe score ik punten? Om in aanmerking te komen voor een van de drie prijzen die je kunt winnen (als je meedoet met de betaalde versie) moet je er voor proberen

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en

BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en BARPLANNING SV AURORA HELE SEIZPEN 2018-2019 DATUM Wedstrijd / training Tegenstander Tijd Barmedewerkers (Bar en donderdag 30 augustus 2018 TRAINING 20:00 Martijn van Kooten zaterdag 1 september 2018 JEUGD

Nadere informatie

Promotieklasse

Promotieklasse Promotieklasse Dames 0 PD 0 PD Quinty Leune F.C.C. Putten 78 69 18 70 80 85 67 467-154 313 PD Floor Goossens F.C.C. De Heideclub 83 66 72 85 0 77 0 383-66 317 PD Emmelie Vos N.C.C. Nijkerk 21 57 64 64

Nadere informatie

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner -

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner - Men Doubles 35+ S Kwart Finale Halve Finale Finale Winnaar 3 Gertjan Egberink [1] 1 3 Mark Fleischeuer Gertjan Egberink [1] Mark Fleischeuer 2 Bye 1 Gertjan Egberink [1] 3 Danny Kleijn Mark Fleischeuer

Nadere informatie

Modelautorace in Duitsland

Modelautorace in Duitsland Modelautorace in Duitsland Florian Joos van 1Mb neemt deel aan toprace Althengstett - 10 januari 2016 1 Introductie Op 8, 9 en 10 januari nam ik deel aan een indoorrace met electrisch aangedreven afstandsbestuurde

Nadere informatie

Rik Hendriks wint Gesloten Mill 2017

Rik Hendriks wint Gesloten Mill 2017 Rik Hendriks wint Gesloten Mill 2017 nieuwe winnaar. Op zondag 2 juli 2017 vond voor de 7de keer het Gesloten Mill plaats. Op deze zondag waren maar liefst 13 darters naar Café-Zalen t Lagerhuis gekomen

Nadere informatie

3 STARTNUMMERS... 3 BURNOUTS... 3 STAGING... 3 START SYSTEEM... 3 KWALIFICEREN... 4 LADDERS AND PARING... 4 1-AUTO RUNS OF BY-RUNS... 4 BAAN KEUZE...

3 STARTNUMMERS... 3 BURNOUTS... 3 STAGING... 3 START SYSTEEM... 3 KWALIFICEREN... 4 LADDERS AND PARING... 4 1-AUTO RUNS OF BY-RUNS... 4 BAAN KEUZE... SPORTIEF REGLEMENT De hierna omschreven procedures zijn van kracht tijdens Street Power Dragracing Series races. Wanneer je voor het eerst met je auto gaat racen dan adviseren wij om deze procedures goed

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2003 2004 Klasse 2A Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Pion 1 7 13 39½ x 4 6½ 4½ 6 7 7 4½ 1827 1806 K 2. MSK 1 7 12 36½ 4 x 4 4½ 4½ 7½ 6 6 1732 1787 P 3. WSC 1 7 11 29 1½ 4 x 5 4½ 4½ 4½ 5 1695

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal Maart april mei Juni juli Aug. Aug. Sept Okt. okt. 20-okt sering NAAM SCHUTTER GILDE wedstr. punt wed. punt wed. punt

Nadere informatie

Promotieklasse

Promotieklasse Som van Totaal Kolomlabels Promotieklasse Dames #GETAL! ##### PD #GETAL! ##### PD Quinty Leune F.C.C. Putten 78 69 18 70 80 315-18 297 PD Floor Goossens F.C.C. De Heideclub 83 66 72 85 0 306 0 306 PD Emmelie

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup KPN Marathon Cup - Eindhoven 5--0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer BAM-Univé Schaatsteam 0, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team Van Werven

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal Maart april mei Juni juli Aug. Aug. Sept Okt. okt. 20-okt Laagste wed. Laagste wed. Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE

Nadere informatie

Eindstand WK Six Pack Heren

Eindstand WK Six Pack Heren Eindstand WK Six Pack Heren Pl Naam Land 1 Dick Eylers Nederland 2 Johan Mosterd Nederland 3 Tim van Sommeren Nederland 4 Ronald Polman Nederland 5 Jan Oostenbrink Nederland 6 Moritz Tschörtner Duitsland

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie.

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. NIEUWSBRIEF 30 mei 2013 Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. Stand competitie 3D- Cup Groep A/ Pro klasse per 27 mei 2013. Lausitz Lausitz Donington Donington

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel!

ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel! ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel! Op zondag 25 maart 2012 werd voor de zesde keer de Ultraloop Gilze georganiseerd. De klok is een uur vooruit gezet. Maar, zomertijd

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

Afdelingskampioenschappen tafeltennis Senioren Afdeling Midden. Toernooiboek voor zondag 13 januari 2013

Afdelingskampioenschappen tafeltennis Senioren Afdeling Midden. Toernooiboek voor zondag 13 januari 2013 Afdelingskampioenschappen tafeltennis Senioren 2013 Afdeling Midden Toernooiboek voor zondag 13 januari 2013 Voorwoord Op zondag 13 januari 2013 worden de Afdelingskampioenschappen Tafeltennis Afdeling

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt KPN Marathon Cup 3 KPN Marathon Cup 3 - Utrecht --0 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt A5 Arjan Stroetinga Waskemeer Team A-ware/Fonterra 5 5, A5 Ingmar Berga Hoogeveen Team A-ware/Fonterra

Nadere informatie

VDO Open Heren A

VDO Open Heren A VDO Open - Heren A -- :: Last - Best of legs : : : : : : : : : : Frank Boots Niels Das Hai Bos Berry van Dijk Nick van Huet Rick Veugelers Davy Cardinaal Gino Vos Eef Schellevis Roy Dreuning Richard van

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Hoe spannend kan het zijn!

Hoe spannend kan het zijn! ENDURANCE D&P motoren Van der Hulst Racing 15-09-2004 Hoe spannend kan het zijn! De 2 e endurance van dit seizoen georganiseerd door MAC was tot op de laatste minuut onbeslist. Een buitengewone sportieve

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Euro Indoorkarting te Swalmen.

Euro Indoorkarting te Swalmen. Swalmen, 20 januari 2013 Op naar het warme zuiden zouden we normaal gesproken zeggen, maar dat ging voor zaterdagochtend 20 januari niet helemaal op. Veel rijders zijn al vroeg uit de veren om met een

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

Jongens Pupillen A 60 m

Jongens Pupillen A 60 m Jongens Pupillen A 60 m 25-09-10 Almelo Boris Bintanja 8.7 2010 Paul Wilbrink 8.8 1977 08-10-06 Haaksbergen Tom Wouda 8.8 2006 10-09-16 Rijssen Jory Davids 8.93 2016 Nils Grutterink 8.9 1980 04-06-83 Haaksbergen

Nadere informatie

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak

Nr. visser Naam Korps. Nr. vak. Totaal CM. Aantal vissen > 10 cm. Grootste vis. Plaats in vak Vak Nr. vak Nr. visser Naam Korps Totaal CM Aantal vissen Aantal vissen > 10 cm Grootste vis Plaats in vak Plaats overall A 10 23 Laurence Pijnen Grauvell 115 7 6 24 1 4 A 5 34 Yvan Coussens Catch-it-easy

Nadere informatie

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen 06:00 uur.fris en fruitig omdat ik De nacht van Winschoten aan me heb voorbij laten gaan sta ik op om Roelf Bruins om 06:45 uur op te pikken. Roelf is vaker met

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Eindstand Agium Zomer Runcircuit Mannen Senioren -34

Eindstand Agium Zomer Runcircuit Mannen Senioren -34 Mannen Senioren -34 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Issak Berhane 11 2 2 3 2 2 3 2,2 7 Dominic Bersee 8 3 3 6 1 4,2 5 Jelle Enthoven 3 22 6 12 11 17 12 10 8,4 8 Arco Poot 18 20 7 8 7 18 22 9 9,8

Nadere informatie

Alleen die doelpunten en P-tjes zijn geteld die door de speler gemaakt zijn in het team waarin hij / zij ingedeeld was Heren 1 Heren 2

Alleen die doelpunten en P-tjes zijn geteld die door de speler gemaakt zijn in het team waarin hij / zij ingedeeld was Heren 1 Heren 2 waarin hij / zij ingedeeld was Doelp/gepl Zw.f/ gesp. topscoor- brekkers- Heren 1 Doelpunt wedstrijd Zware fout wedstrijd der trofee Toon Janssen 5 0,23 5 0,23 Niels Damsteegt 3 0,14 13 0,59 brekker 3

Nadere informatie