Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Assen, OW Cupraces, 26 maart 2016"

Transcriptie

1 De eerste races in het OW Cup kampioenschap staan in 2016 al op 26 maart gepland. Vooraf voldoende voer voor discussie. Ten eerste over de datum. Veel mensen waren bang dat het te koud zou zijn rond deze datum maar gelukkig werden de races op een droge baan onder een mooi zonnetje verreden. Eerste probleem opgelost. Twee andere discussiepunten werden door het circuit van Assen aangereikt. Als eerste de beslissing om vanaf 2016 alle races te laten verrijden via de Ruskenhoek chicane behalve MotoGP, WK Superbike en BSB races. Een ander discussiepunt was de aanpassing van de curbstones. Het kunstgras is weggehaald en daarvoor in de plaats zijn andere curbstones geplaatst. Voorafgaand aan de races werd er over gepraat maar tijdens de races en erna leverde het weinig gesprekstof meer op. Met de invoering van de Ruskenhoek chicane is het circuit langzamer geworden en om die reden zijn de klasse-limiettijden voor de tweede OW Cuprace met plus 2 seconden aangepast. Aandachtspunt blijft ook in 2016 de dynamische geluidlimiet van 101 dba, in deze eerste race scoorden meerdere rijders fors hoger. Al met al een heerlijk raceweekend met spannende races in Danny van der Sluis testte een nieuw uitlaatsysteem tijdens de trainingen en de race. De eerste resultaten zijn heel goed! In 2015 debuteert hij in de NK SportCup en dit jaar komt hij succesvol uit in de NK SuperCup 600, Corne Heikamp. De kampioen van de NK SuperCup 1000 in 2014, Arjan van Hooren is gestopt maar moest toch nog even komen kijken. Vooraf werd veel gepraat over het gebruik van de Ruskenhoek chicane. Tijdens de races ging het allemaal goed. Robert Bron heeft geen last van de vooraf veelbesproken nieuwe curbstones. Thorsten en Tristan Lentink zijn druk in de weer met de

2 NK SuperCup 1000: OW Cup, ONK en EK door elkaar gehusseld. Afgelopen winter werd na overleg tussen CRT en KNMV de licenties wederzijds geaccepteerd. De allereerste races in de NK SuperCup 1000 zorgden daardoor meteen al voor discussie. ONK rijder Nigel Walraven beheerst training en race en schrijft de eerste OW Cup race van dit jaar op zijn naam. Als ONK rijder krijgt hij met de erkenning van de wederzijdse licenties ook de volle punten in de OW Cup. Als tweede en derde worden EK rijders Wayne Tessels en Rob Hartog gehuldigd maar daarop komt Hennie Lentink korte tijd later terug. Als EK rijders rijden zij buiten mededinging mee en vervolgens komt er een tweede podium waarin naast Nigel Walraven Jaco Boonen en Cliff Kloots als tweede en derde worden gehuldigd. De race is spannend. Nigel Walraven heeft het in eerste instantie met Wayne Tessels aan de stok maar kan zich halverwege de race losrijden. Wayne Tessels gaat naar plaats twee en derde wordt Rob Hartog die een achtervolgende groep net voor blijft. In die groep zien we Roel Hoekstra, Jaco Boonen, Rinze Luimstra, Chris Nobel en Daniel Vermaas. Chris Nobel valt terug na een korte pitstop en in de tweede helft van de race nemen Cliff Kloots en Jaco Boonen samen met Rob Hartog afstand van de rest. Rob Hartog en Wayne Tessels rijden met de banden die verplicht gesteld zijn voor de 1. Nigel Walraven 2. Jaco Boonen 3. Cliff Kloots 4. Rinze Luimstra 5. Roel Hoekstra 6. Daniel Vermaas 7. Maarten Bekker 8. Jeroen van Trigt 9. Jardo van Huisstede 10. Yme-Jan Hofstee Een dubbel podium in de NK SuperCup Het correcte podium met Jaco Boonen, Nigel Walraven en Cliff Kloots. Het podium met Nigel Walraven en EK rijders Wayne Tessels en Rob Hartog. Jaco Boonen start uitstekend met de tweede plaats. Roel Hoekstra steekt binnendoor bij Rinze Luimstra. Mooi debuut voor Cliff Kloots in de NK SuperCup 1000 met de derde plaats in de wedstrijd.

3 NK ProCup 1000: Winst voor Frank Wilting met kleinst mogelijk verschil. Erik van der Knaap gaat naar de pole positie in de NK ProCup 1000 en naast hem op de eerste rij staan Nick van de Wetering en Wilco de Vries. Wilco de Vries maakt een mooie entree in de ProCup nadat hij vorig jaar nog in de SportCup uitkwam. Bij de start gaat Rob Popping er snel vandoor met Dirk van Tricht, Erik van der Knaap, Kenny Tournel, Erwin de Vries, Nick van de Wetering en Frank Wilting in het kielzog. Rob Popping, Frank Wilting, Erwin de Vries en Dirk van Tricht weten een gaatje te slaan met de achtervolgers. In die achtervolgende groep gaat Nick van de Wetering in de Haarbocht onderuit. Rob Popping en Frank Wilting lijken voor de eerste plaats te gaan en erachter hebben Dirk van Tricht en Erwin de Vries het met elkaar aan de stok voor plaats drie. Frank Wilting slaat een klein gaatje maar in de laatste bocht doet Rob Popping een laatste poging. Hij remt Frank Wilting uit maar die zet zijn Ducati meteen naast Rob Popping bij het uitkomen van 1. Frank Wilting 2. Rob Popping 3. Dirk van Tricht 4. Erwin de Vries 5. Kenny Tournel 6. Erik van der Knaap 7. Marc Eusman 8. Bas Leneman Rob Popping, Frank Wilting en Dirk van Tricht lachend op het podium. Wilco de Vries start vanaf de eerste startrj en gaat hier Pieter Hakvoort vooraf. Jan de Boer gaat voor Marc Eusman en Gerben Horlings door de Ruskenhoek. De laatste aanval van Rob Popping op de positie van Frank Wilting. Nick van de Wetering onderuit in de Haarbocht (foto Kees Siroo)

4 NK SportCup 1000: Vincent Spaan naar duidelijke winst. In 2015 maakte hij het seizoen niet af en het bleef lang onduidelijk of hij weer in actie kwam. Afgelopen winter liet Vincent Spaan weten toch weer door te gaan en hij pakt de winst in de eerste race. Bij de start vertrekt Mike Zeegers van pole voor Piet Rozema en Robert Bron. Vincent Spaan neemt vanaf de tweede startrij meteen de leiding en staat die niet meer af. Even lijkt het mis te gaan wanneer hij de grindbak in de GT doorploegt maar hij blijft op de been en aan de leiding. Erachter is het spannender. Piet Rozema en Roel Botter strijden samen om de tweede plaats en later in de race bemoeit ook Robert Bron zich met de strijd om de podiumplaatsen. Het blijft spannend tot in de laatste ronde en daarin houdt Roel Botter het hoofd koel en weet de aanvallen van Robert Bron af te slaan. Met klein verschil weet Roel Botter de tweede plaats te pakken achter Vincent Spaan. Robert Bron wordt derde. Piet Rozema wordt vierde. Kees van Tongeren 1. Vincent Spaan 2. Roel Botter 3. Robert Bron 4. Piet Rozema 5. Kees van Tongeren 6. Rene Muilwijk 7. Mike Zeegers 8. Paul Kroeze 9. Geert de Rooy 10. Henderikus Elema Blije gezichten van Roel Botter, Vincent Spaan en Robert Bron. Twee nieuwelingen door de GT: Markus van Meegen en Martin Verhuven. Vincent Spaan maakt het zichzelf moeilijk met een ritje door de grindbak. Pole positie man Mike Zeegers gaat voor Geert de Rooy en Rene Muilwijk door de Ruskenhoek. Roel Botter voor Robert Bron en Piet Rozema naar plaats twee in de race.

5 NK SuperCup 600: Nieuw jaar, zelfde koplopers. Even was het onduidelijk of Coen Bouwmeester weer aan de start zou verschijnen maar kort voor de racedag werd bekend gemaakt dat hij toch start, dit jaar uitkomend voor het team van de Hollandse Jongens. Coen geeft meteen zijn visitekaartje af tijdens de trainingen. Hij pakt de eerste plaats. Naast hem staan Danny van der Sluis en Ricardo Brink. Bij de start is Coen Bouwmeester snel weg met Ricardo Brink, Renzo van Emmerik en Eric Ott in de achtervolging. Thijs Peeters heeft ook een goede start maar die gaat meteen in de Ruskenhoek onderuit. Coen Bouwmeester moet Eric Ott voor laten gaan en hij pakt de leiding en loopt langzaam maar zeker weg. In de vijfde ronde gaat Eric Ott in de fout. Hij schakelt bij het aanremmen voor de GT terug waarbij hij tussen twee versnellingen blijft hangen. Een heftige crash is het gevolg en gelukkig komt Eric Ott er met slechts blauwe plekken en pijnlijke spieren vanaf. Coen Bouwmeester komt weer terug op kop maar weet steeds Danny van der Sluis achter zich. Die komt enkele ronden voor het einde naar de eerste plaats en staat die niet meer af. 1. Danny van der Sluis 2. Coen Bouwmeester 3. Ricardo Brink 4. Renzo van Emmerik 5. Ivar Doornbos 6. Jaimie van Sikkelerus 7. Jorn Hamberg 8. Joel Wienen 9. Joey Louwes 10. Jasper Bobbink Coen Bouwmeester, Danny van der Sluis en Ricardo Brink op het podium. Thijs Peeters in de eerste ronde onderuit. Mooie race voor Renzo van Emmerik. Joey Louwes voor Jaimie van Sikkelerus, Joel Wienen en Jasper Bobbink door de Ruskenhoek.

6 NK ProCup 600: Koert Dimmendaal deelt de eerste slag uit. Pole positie voor Koert Dimmendaal in de NK ProCup 600. Hij ziet Alex Verbeek en Jeroen Tielen naast zich op de eerste startrij. Jeroen Tielen gaat er als een raket van door en pakt de leiding in de race. Al snel krijgt hij Koert Dimmendaal achter zich aan. Die neemt de leiding over en slaat een gat ten opzichte van de rest. Jeroen Tielen wordt achterhaald en opgeslokt door Kevin Raes, Rhys Holmes en Johan van der Graaf. Later komt ook Alex Verbeek opzetten. Jeroen Tielen valt uit. Helemaal kapot, verklaart hij de terugval. Koert Dimmendaal gaat naar de winst in de wedstrijd. Rhys Holmes en Kevin Raes vechten tot de laatste ronde met elkaar voor de tweede plaats. Rhys Holmes wint die strijd met miniem verschil. Alex Verbeek wordt op kleine afstand vierde. Een drietal vecht voor de vijfde 1. Koert Dimmendaal 2. Rhys Holmes 3. Kevin Raes 4. Alex Verbeek 5. Arjan van de Pavert 6. Johan van der Graaf 7. Pepijn Schenkels 8. Silven Venus 9. Jaro Hoekstra Koert Dimmendaal heeft gewonnen en Rhys Holmes en Kevin Raes Peter van Os voor Daan Donders door de Bult. Pepijn Schenkels naar een prima zevende plaats. Ronald Boer start heel goed maar gaat in de Ruskenhoek meteen onderuit. Jeroen Tielen op kop in de eerste ronde van de race. Rolf Dijkstra gaat in de training onderuit en moet de race aan zich voorbij laten gaan.

7 NK SportCup 600: Supertrio naar het podium. Wouter Hollegien naar winst. Hilde Wolters gaat naar de pole positie in de race. Steven van Haren en Wouter Hollegien staan naast haar op de eerste rij. Wouter Hollegien neemt meteen de leiding maar krijgt het aan de stok met David Nunn. Hilde Wolters en Bart van Drunen wachten hun kansen af. Ook Steven van Haren bemoeit zich met de kopgroep maar hij valt al snel uit. Bart van Drunen valt iets terug en tot aan het eind van de wedstrijd blijft de kopgroep van drie rijders vechten voor de beschikbare podiumplaatsen. Wouter Hollegien weet de wedstrijd te winnen en David Nunn blijft net Hilde Wolters voor. De verschillen zijn heel klein en erachter komt Bart van Drunen op enige afstand als vierde binnen voor Johan Hulst. De moeite van het vermelden waard: Brian Kros start in 2015 in de OW Cup en ziet zijn vader Theo dit 1. Wouter Hollegien 2. David Nunn 3. Hilde Wolters 4. Bart van Drunen 5. Johan Hulst 6. Mark de Groot 7. Lex Kleijer 8. Hans Bergsma 9. Hans Megelink 10. Niels Bikkel Supertrio: David Nunn, Wouter Hollegien en Hilde Wolters blij op het podium. David Nunn pakt de tweede plaats in de wedstrijd. De mooiste beloning na de race voor John Pasman. Hilde Wolters gaat naar de pole positie in de race. Theo Krijnen voor Marko Corbee en Frans Doornbos door de Ruskenhoek.

8 NK TwinCup: Bertus Folkertsma naar verdiende overwinning. Het drietal wat in 2015 de dienst uitmaakte in het klassement, Martijn Duijkers, Bertus Folkertsma en Andre Niemantsverdriet maakt in 2016 weer de dienst uit. Dit keer is het Bertus Folkertsma die de wedstrijd weet te winnen voor Martijn Duijkers op zijn nieuwe materiaal en Andre Niemantsverdriet. Jurgen Faro rijdt eveneens in de NK SuperCup 1000 en wordt vierde. Dankzij de winst in de NK ProCup 1. Bertus Folkertsma 2. Martijn Duijkers 3. Andre Niemantsverdriet 4. Jurgen Faro 5. Frank Wilting 6. Jan de Boer 7. Jaap Fluit 8. Jeroen Ouwerkerk 9. Franco Sengers 10. Mark Viveen Podium met Martijn Duijkers, Bertus Folkertsma en Andre Niemantsverdriet. Frank Wilting wint de NK ProCup. Jan de Boer op weg door de GT. Martijn Duijkers bereid zich voor op de wedstrijd. Andre Niemantsverdriet gaat Jurgen Faro voor in de race.

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015

Assen, OW Cupraces, 3 oktober 2015 Het moet het mooie sluitstuk van een geweldig OW Cup jaar worden. Dubbele races en nog veel mensen die in de strijd zijn voor het kampioenschap. Het wordt allemaal ineens anders. Even voor elf uur roept

Nadere informatie

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015

Assen, OW Cupraces, 23 mei 2015 Natte baan s morgens en een aantal rijders liet de eerste training voor wat het was. In de tweede training waren de omstandigheden iets beter maar nog altijd niet optimaal. Veel aandacht was er ook dit

Nadere informatie

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015

Assen, OW Cup Paasraces, 4-5 april 2015 Nieuw seizoen, nieuwe kansen maar ook veel hoofdbrekens. De OW Cup blijkt ongekend populair en de enorme aantallen startbewijshouders willen ook graag allemaal rijden. Een aantal kwam er net even te laat

Nadere informatie

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI

Licentiehouders NK TwinCup 2016 Aantal Rijnr. Klasse Naam rijder Sponsornaam(en) Motor Merk Type Xpondr 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI Licentiehouders NK TwinCup 2016 1 1 NK TwinCup Franco Sengers Sebu DUCATI 1199 2 9 NK TwinCup Bertus Folkertsma Bertus Folkertsma Racing Team BUELL EBR 1190 RX 3 16 NK TwinCup Mark Viveen Color Up DUCATI

Nadere informatie

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012

KNMV Cup ASSEN, 26 mei 2012 ASSEN, 26 mei 2012 Ruim een week na de stratenrace in Hengelo is het weer tijd voor de KNMV Cup races in Assen. De CRT Cup wordt weer opgesplitst in een 600 en een 1000cc klasse en naast de SuperCup 600

Nadere informatie

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011

KNMV Cup Assen, 1 oktober 2011 Mooi weer en mooie races, een geweldige afsluiting van de KNMV Cup races van 2011. In de trainingen houdt iedereen het koppie erbij in de wetenschap dat er twee races te verrijden zijn vandaag. Vrijwel

Nadere informatie

OWCup Finale races OWCup B.V.

OWCup Finale races OWCup B.V. 5 Niels Bikkel SUZUKI GSX-R 600 1 2:07.270 6 43.368 47.312 26.820 1:57.500 2 44.444 48.727 26.937 2:00.8 3 43.679 49.201 28.954 2:01.834 4 44.481 48.366 26.748 1:59.595 5 43.093 48.711 27.427 1:59.231

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie.

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. NIEUWSBRIEF 30 mei 2013 Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. Stand competitie 3D- Cup Groep A/ Pro klasse per 27 mei 2013. Lausitz Lausitz Donington Donington

Nadere informatie

Portfolio. Robert Schotman

Portfolio. Robert Schotman Portfolio Robert Schotman Robert Schotman De carriere van Robert starte toen hij op vijfjarige leeftijd in aanraking kwam met de pocketbikes. Het duurde niet lang voordat het racevirus Robert greep en

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden, Nieuwsbrief 14, 22 september 2014. Nieuwsbrief BSB TT circuit Assen Beste motorsportvrienden, Vorige week woensdag reisde het G&S team al naar Assen voor het British Superbike weekend dat dit jaar voor

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 Dave Veerman 20-feb-06 Dion Tuip 14-aug-06 Luca Blondeau 11-feb-06 Martijn Bosch 08-apr-06 Mike Veerman 11-jan-06 Milan Kluessien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL

VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI ROPTAZIJL VAKUITSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD D.D. 3 MEI 2014 - ROPTAZIJL De groen gearceerde personen zijn door naar het NK via het korps. Er waren 17 korpsen, 30% gaat door, dit zijn 6 korpsen. De individuelen

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Deelnemerslijst OWCup zaterdag 6 april 2019

Deelnemerslijst OWCup zaterdag 6 april 2019 1 ONK SportCup 1000 4 Bent van der Harmen HONDA 2 ONK SportCup 1000 5 Bikkel Niels FimaxGroep YAMAHA 3 ONK SportCup 1000 6 Banakar Farzin HONDA 4 ONK SportCup 1000 7 Bikkel Arjan FimaxGroep APRILIA 5 ONK

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Deelnemerslijst OWC zaterdag 18 mei 2019 Klasse Rijnr Naam Sponsor Motormerk ONK ProCup Roskam Edwin MCU Racing HONDA ONK ProCup

Deelnemerslijst OWC zaterdag 18 mei 2019 Klasse Rijnr Naam Sponsor Motormerk ONK ProCup Roskam Edwin MCU Racing HONDA ONK ProCup Klasse Rijnr Naam Sponsor Motormerk ONK ProCup 1000 5 Roskam Edwin MCU Racing HONDA ONK ProCup 1000 11 Kroeze Paul krbracing KAWASAKI ONK ProCup 1000 14 Houtzagers Rob Magic Digital Partners SUZUKI ONK

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Apeldoorn (Omnisport) 21 en 22 februari NK Indoor senioren

Nadere informatie

Pagina 1 di 19.

Pagina 1 di 19. Pagina 1 di 19 AUTOWEEK FORMULE 1 RACE REPORT GTO MOTO73 MOTOR RACEFREAKS TRUCKSTAR WHEELZTV 17 jul Totaal:88 Totaal:595 Totaal:64 241 emailadres Hayabusa 24 Hoe vallen jullie op? 4 Goeie website 4 Pagina

Nadere informatie

Deelnemerslijst OWCup NK SportCup 600 / NK Supersport 300 Rijnr Groep Rijnr Naam Sponsornaam Merk Transponder 1 NK SportCup Os van Peter

Deelnemerslijst OWCup NK SportCup 600 / NK Supersport 300 Rijnr Groep Rijnr Naam Sponsornaam Merk Transponder 1 NK SportCup Os van Peter Deelnemerslijst OWCup NK SportCup 600 / NK Supersport 300 Rijnr Groep Rijnr Naam Sponsornaam Merk Transponder 1 NK SportCup 600 11 Os van Peter YAMAHA 2 NK SportCup 600 17 Heesakkers Tijs HONDA 3 NK SportCup

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 Bas Schilder 22-feb-07 Ben Smit 19-aug-08 Bjorn Jonk 09-feb-06 Bobby ter Steege 16-jul-06 Brian Bermon 15-aug-08 Brian Veerman 07-nov-06 Chris Burger 17-apr-07 Daan

Nadere informatie

KNAF - Sectie Autocross

KNAF - Sectie Autocross Loenen - Euro/Veka NK Autocross 0 A - Divisie A Circuit Loenen 0, Km --0 :0 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: John Lantinga Aalzen van der Bij 0 Haitze Idzenga 0 Rene Snippe 0 0 Monique vd Heide 0 Wichard

Nadere informatie

Hoe spannend kan het zijn!

Hoe spannend kan het zijn! ENDURANCE D&P motoren Van der Hulst Racing 15-09-2004 Hoe spannend kan het zijn! De 2 e endurance van dit seizoen georganiseerd door MAC was tot op de laatste minuut onbeslist. Een buitengewone sportieve

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen KAMPIOENEN OWC Vanaf de heroprichting van de OWC in september 1965 waren de coureurs van onze vereniging al vrij snel succesvol. Na ruim een half jaar werd bijv. Willy Wissink al gehuldigd als provinciaal

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel 1 Elmer Bijma 1 : 49.47 2 : 47.89 3 : 46.52 4 : 47.65 5 : 47.15 6 : 42.67 7 : 40.51 8 : 47.86 9 : 49.13 10 : 46.19 11 : 48.02 12 : 48.83 13 : 51.49 14 : 49.90 15 : 46.42 16 : 44.63 17 : 45.30 18 : 46.28

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

Deelnemerslijst OWC 8 juni Nr Groep Rijnr Naam Sponsor Merk 1 ONK ProCup Roskam Edwin MCU Racing HONDA 2 ONK ProCup Kroeze Paul

Deelnemerslijst OWC 8 juni Nr Groep Rijnr Naam Sponsor Merk 1 ONK ProCup Roskam Edwin MCU Racing HONDA 2 ONK ProCup Kroeze Paul 1 ONK ProCup 1000 5 Roskam Edwin MCU Racing HONDA 2 ONK ProCup 1000 11 Kroeze Paul krbracing KAWASAKI 3 ONK ProCup 1000 22 Fernandes Daniel Druijff Racing YAMAHA 4 ONK ProCup 1000 26 Verbeek Alex Norbert

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

Sorteer op Ronden. Veulen - Eurol/VEKA NK Autocross. Commentaar. Verschil. Naam. Punten. Pos. Nr. Veulen 0,585 Km. A1 - Divisie A.

Sorteer op Ronden. Veulen - Eurol/VEKA NK Autocross. Commentaar. Verschil. Naam. Punten. Pos. Nr. Veulen 0,585 Km. A1 - Divisie A. A - Divisie A Veulen 0, Km --0 :00 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: 0 0 0 0 Toon van Steenoven John Lantinga Frank Groot Breteler Haitze Idzenga Freerk Gijzen Andries Wilkens Rene Snippe Gerwin Dimmendaal*/

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2016 Versie 31-03-2016

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2016 Versie 31-03-2016 Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2016 Versie 31-03-2016 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen.

Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen. Race verslag 20 mei 2014 Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen. Niemand minder dan Pierfrancesco Chili, de racelegende als voormalig Superbike coureur uit Italië, reikte

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

VAKUITSLAG VAK A. Ex 10Cm

VAKUITSLAG VAK A. Ex 10Cm VAKUITSLAG De groen gearceerde personen zijn door naar het NK via het korps. Er waren 16 korpsen, 30% daarvan is 5 korpsen. De grijs gearceerde personen zijn individueel door Dat zijn 5 personen per vak.

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Seizoen Spelsoort Klasse Start Aantekening V D R NK L 5 0, L 5 0,580 0,598

Seizoen Spelsoort Klasse Start Aantekening V D R NK L 5 0, L 5 0,580 0,598 Aad Ras 2017-2018 L 5 0,598 2016-2017 L 5 0,580 0,598 Aad van Putten 2016-2017 B 4 1,053 2016-2017 L 4 1,615 2015-2016 B 4 0,000 N 1,053 2015-2016 L 3 1,780 N 1,615 Ad van der Grijn 2017-2018 B 4 0,966

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam 1 John van der Vlugt H60 NED 100,99% 175 175 2 Bart Seffinga H35 NED 97,08% 100 98,13% 70 170 3 Rein van Luunen H65 NED 95,27% 60 95,68% 50 110 4 Sandro Cara H45 NED 96,69% 80 94,45% 24 104 5 Leo Schoenmeijer

Nadere informatie

Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog!

Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog! Hallo beste darters, Carnaval trekt voor de laatste dag langs en ons resteert enkel het haring happen morgen nog! Opmerkingen Lever je verslagen in voor zaterdag 20:00 binnen moeten zijn anders 2 strafpunten.

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs A-Groep VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 14.30 u. eindstand punten voorronde A - Groep Voorronde P 1 Herber Herber A Goudzwaard 3 2 1,700 2,917 9 35 Goudzwaard 12 brtn. Jiorgos Malamidis 19

Nadere informatie

Eurol/VEKA NK Autocross

Eurol/VEKA NK Autocross Rosmalen - A - Divisie V --0 : Wedstrijd gestart om :0:0 0 0 0 0 0 Sander de Haan*/Lammert Brink Arjen Kooistra Ronny van Lankvelt Mark Jager Jochem Eelderink Hendrik Hansma Mark van Lierop Wichard van

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Eurol/VEKA NK Autocross

Eurol/VEKA NK Autocross Haarle - Eurol/VEKA NK Autocross 0 A - Toerwagenklasse Haarle 0,0 km --0 :0 Wedstrijd ( Ronden) gestart om :: 0 0 0 0 0 0 Peter Breederland Jeroen van Zon Ton van Leeuwen Erwin Breederland Sander Berg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 50 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 50 19

pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 50 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 50 19 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd grp pnt 1 74 Johan Bakker Leiderdorp 20,1 2 9 Jaap Smit Leiden 19 3 67 Roel Boek Delft 18 4 75 Rienk Engele Pijnacker 17 5 71 Sjors Handgraaf Leiden 16 6 2

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Persoonlijk Baan Records 18 meter Hout / Barebow Nummer: Naam: Datum: Score: Gem: 1 Brett Sutcliffe ,53 2 Jan de Goede

Persoonlijk Baan Records 18 meter Hout / Barebow Nummer: Naam: Datum: Score: Gem: 1 Brett Sutcliffe ,53 2 Jan de Goede Persoonlijk Baan Records 18 meter Hout / Barebow 1 Brett Sutcliffe 22-08-18 256 8,53 2 Jan de Goede 23-03-14 239 7,97 3 Edmee Boerrigter 24-10-15 223 7,43 4 Jan van der Meulen 22-04-12 216 7,20 5 Roy Faas

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN

Apex Trophy 2018 CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN Voor het eerst in het seizoen bij Extreme Kart mochten we 15 piloten verwelkomen. Met Ben Buts, Maarten Verduyckt, Gianni Angelini en Tom Bruyneels

Nadere informatie

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag woensdag 3-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 13:00 zaterdag 6-aug 13:00 woensdag 10-aug 19:00 vrijdag 12-aug 19:00 Gerwin Melenhorst

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race 2003-06-07 Zandvoort 4 uur Endurance race DE WET VAN MURPHY Een dag waarop je beter de ogen gesloten had kunnen houden en alleen maar dromen van een leuke 4 uur durende endurance. Althans voor het team

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013.

VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013. VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013. De wedstrijd werd vervist aan het strand bij Groote Keeten. Het was een zonnige, maar koude dag met een temperatuur van ca. 10 graden. Dit werd

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Bardiensten SV Hertha seizoen

Bardiensten SV Hertha seizoen Versie 24 18 01 2017 zaterdag 20 augustus 0 wouter moen kevin overzee raymond blomvliet thuis beker chris van rijn pieter kes kelvin doornekamp raymond blomvliet zaterdag 27 augustus 1 Vink Cuisine vanaf

Nadere informatie

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN DHC C5 - Wilhelmus C6 2-4 Heeee DHC hoor eens naar het lied van Wilhelmus C6, DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOVEN. Ja en dat is letterlijk en figuurlijk,

Nadere informatie

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten.

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. NIEUWSBRIEF 23 augustus 2012 Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. Afgelopen weekend zijn we op het magische circuit van Francorchamps geweest, waarbij Marcel en Johnny tweemaal het podium

Nadere informatie

Programmaboek

Programmaboek Programmaboek 2013 www.overloonsbiljartkampioenschap.nl Dinsdag 2 April Poule E1 Poule E2 Poule D1 Poule D2 Lange de Gerda 18 Peeters Theo 12 Dinnissen Erik 19 Goossens Karel 22 Kuenen Roel 17 Franken

Nadere informatie

door Sebastiaan Heins

door Sebastiaan Heins door Sebastiaan Heins 3 2 e druk november 2012 Sebastiaan J.R. Heins - 23 mei 2012 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op

Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op 13-06-2015 Nr NK Naam Naam Vereniging Vak Nr Gewicht 1 ** Harry de PAVERT Visclub Liemers D 3 33840 2 ** Gerard van den BERG De Alver - Westervoort B 4 25900

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie 12-06-2018 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2008 2009 Klasse 1B Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Caissa 4 7 10 35 x 5½ 3 5 3½ 4½ 7 6½ 1887 1876 K 2. Almere 2 7 10 35 2½ x 6 3½ 5 6 6½ 5½ 1871 1902 3. Tal/DCG 3 7 9 28 5 2 x 4½ 4½ 4 3½

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl GROENEHARTSPORT.NL p/a Oosteinde 32 3466 LB Waarder T: 0653-221088 E: a.dekoning@koningwitzier.nl I: www.groenehartsport.nl IBAN: NL80 ABNA 0510 998 224 Nieuwsbrief Groenehartsport.nl Waarder, 5 februari

Nadere informatie

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie:

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie: Westfield Racing Cup III Een wat minder begin Fotografie: www.racefotos.nl is soms ook het halve werk. Dat bleek tijdens de tweede en tevens zonovergoten race van de Westfield Racing Cup op het circuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Hengelo

Nieuwsbrief. ONK Hengelo VanderSleen/Gebbenracing Nieuwsbrief ONK Hengelo Nieuwsbrief 4, 21 mei 2012. Zaterdag Deze dag stonden er 2 kwalificaties op het programma. Dit weekend werd ook het fanclubweekend gehouden en een 16 tal

Nadere informatie

Voorlopige indeling seizoen

Voorlopige indeling seizoen Technische Commissie Voorlopige selecties 2015-2016 Voorlopige indeling seizoen 2015 2016 In dit document zijn de elftalselecties van V.V.Tricht 1 tot V.V.Tricht 6 voor het seizoen 2015 2016 beschreven.

Nadere informatie

Verslag 13 Teamcompetitie /3/2007. Hallo beste darters,

Verslag 13 Teamcompetitie /3/2007. Hallo beste darters, Hallo beste darters, Nog 5 weken in de gewone competitie en de bekerronde en we weten wie er kampioen wordt. Ook weten we dan wie er promotie/degradatiewedstrijden gaan spelen. Opmerkingen Lever je verslagen

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek

MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek Als je deze module leest, gaan we er van uit dat je de juiste houding op de motor beheerst en ook hoe je controle houdt over de motor. Hoe ga je

Nadere informatie

Verslag van de 2 e selectie boot te Tholen.

Verslag van de 2 e selectie boot te Tholen. Verslag van de 2 e selectie boot te Tholen. Op zon 6 mei werd de 2 e selectie Bootvissen gehouden op de Oosterschelde. De boten (de Hendrik-H, de Vlije en de Eendracht 2) vertrokken vanaf de Bergse Diepsluis,

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie 19-01-2017 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Verslag 16 Teamcompetitie /4/2007. Hallo beste darters,

Verslag 16 Teamcompetitie /4/2007. Hallo beste darters, Hallo beste darters, De laatste 2 weken komen er aan, maar eerst weer een bekerronde. Wie zullen de laatste 4 teams zijn voor de finaledag? Andere teams kunnen inhalen, alle wedstrijden moeten voor 11

Nadere informatie

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben.

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Race verslag 2 juli 2015 Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Het seizoen is alweer in tijd gevorderd en net als de informatie over de 3D-Cup, blijven wij ook wat achter. Enerzijds

Nadere informatie

Uitslagen Oude Zakken Race

Uitslagen Oude Zakken Race Uitslagen Oude Zakken Race 15-09-2013 1. Jaap Tholen 0 3 0 3 2. Johan Slot 3 0 3 6 3. Peter van Peperstraten 5,7 8 5,7 19,4 4. Ruud Welmers 8 5,7 10 23,7 1. Michel Notebaart & Cor Groothuis 0 5,7 0 5,7

Nadere informatie