autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone."

Transcriptie

1 autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone. For beautiful ey look for the goo in others; for beautiful lips speak only wor of kindness; and poise, walk wit the knowledge th you are never Maak je eerste WEGGEVER

2 01 Wat is een WEGGEVER?, od r s, rds nd lk dge ver Een weggever is een must-have voor ondernemers die succesvol willen worden op het internet. Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het adres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier op je website of Facebook pagina geeft je bezoeker zich op en krijgt daarna automatisch toegang tot de weggever. Zelfs als je al enorm actief bent op internet en een Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest profiel hebt is een weggever een waardevolle toevoeging. Je kan hopen dat je klant uit zichtzelf besluit terug te keren naar jouw website of sociale media kanaal, soms gebeurt dit ook. Maar vaak weten je bezoekers niet eens meer waar ze het bericht hebben gelezen. Omdat jij nu het adres hebt gekregen, kan je zelf het contact sturen met je potentiële klant en ben je niet meer afhankelijk van het toeval. Door regelmatig een mail te sturen, kan je bezoeker jou leren kennen en vertrouwen en dat is belangrijk als je wilt dat zij op een dag jouw klant wordt. Er zijn namelijk slechts drie soorten verkeer op Internet. 1) Organisch dit is een bezoeker die bij toeval langskomt op jouw site of pagina, bijvoorbeeld door een zoekopdracht in Google. 2) Betaald deze bezoekers zijn via een advertentie of gesponsorde inhoud op jouw pagina of website terecht gekomen. 3) Verkeer dat jij stuurt, via . En dat is nu waar het om draait. Als Facebook uit de gratie zou raken zoals bij Hyves is gebeurd of je bezoekers niet meer op één plek eenvoudig te bereiken zijn. Dan heb je nog altijd het adres om ze te laten weten dat er iets in jouw bedrijf voor hen te halen valt, zorg daarbij vooral dat je van waarde bent. Meteen verkopen wordt over het algemeen niet gewaardeerd als je potentiële klant nog geen vertrouwensband heeft gevormd met jou en je bedrijf. Heb jij al een weggever of zoek je juist inspiratie? Word dan lid van de Facebookgroep om in contact te komen met ondernemers zoals jij. Liefs, Trisha

3 02 Hoe werkt dat dan precies? BEGINNEN MET JE WEGGEVER Een bezoeker geeft zich op via een inschrijfformulier. Deze worden opt-in formulieren genoemd, als inschrijven voor jouw weggever het enige is wat er op de pagina te doen is dan noemen we dit een opt-in pagina. Je ziet een korte tekst of afbeelding met het verzoek je naam en adres achter te laten waarop je de weggever (ook wel freebie genoemd) toegestuurd krijgt per mail en/ of meteen kan downloaden. Je treft opt-in formulieren voor weggevers het vaakst aan onder een (goede) blogpost, aan de zijkant van een website of bij een (Facebook) advertentie. Bij de advertenties kom je overigens vaker op een opt-in pagina terecht. Na het invullen van het optin formulier kom je op een bedankt pagina terecht waar vaak nog wat extra informatie te vinden is over de ondernemer of hetgeen waar je je voor ingeschreven hebt. Daarna ontvangt jouw bezoeker een mailtje. Bij een single opt-in hoeft het adres niet bevestigd te worden, dus krijgt je bezoeker meteen een mail met jouw weggever. In Nederland en België mag je hiermee werken. In bijvoorbeeld Amerika is een double opt-in verplicht. De bezoeker moet dan eerst na het opgeven zijn of haar adres bevestigen en daarna wordt pas de weggever verstuurd. Beiden hebben voor en nadelen. Soms wordt in het geval van een double opt-in het adres niet bevestigd. Anderzijds bij een single opt-in kan het zijn dat het adres foutief is ingevoerd waardoor iemand niet op jouw mailinglijst komt. Persoonlijk werk ik het liefs met een single opt-in, ontzorgen van (potentiële) klanten is een belangrijke toevoeging van mijn bedrijf.

4 03 Laat je lijst groeien met je WEGGEVER Je weggever haalt je websitebezoeker dus over om zich in te schrijven op jouw mailinglijst. Zeker als je weggever iets is wat waardevol kan zijn voor je bezoeker, zie je jouw lijst met sprongen groeien. Dit geeft jou de mogelijkheid om weer contact met je bezoeker op te nemen door middel van marketing. Zo kan je bezoeker bekend raken met jou en je product. Wat weer ten goede komt aan jouw know-like-trust factor. Gemiddeld heeft een potentiële klant 7 tot 12 contactmomenten nodig voordat ze over gaan tot koop. Als je toegang hebt via s tot de inbox van je klant daar waar ze toch al dagelijks kijken kan jij de contactmomenten sturen. Een weggever is dus een hele belangrijke opstap naar een goede relatie opbouwen met jouw potentiële klanten. Door jouw bezoekers herhaaldelijk waarde te bieden, leren ze jou en jouw bedrijf kennen en vertrouwen. Als je regelmatig wat van je laat horen, zullen je potentiële klanten sneller aan je denken als ze besluiten over te gaan tot koop van jouw product of dienst.

5 04 WAT HEB je nodig? EEN MAILINGLIJST + OPT-IN (INSCHRIJF)FORMULIER Mailchimp is gratis tot een bepaald aantal inschrijvingen. Als je net start, of weinig budget hebt, raad ik je deze aan. Ben je al wat verder met je bedrijf en kan je een klein bedrag investeren dan is ActiveCampaign of MailBlue zeker de moeite waard. EEN WEGGEVER Dit kan in heel veel verschillende vormen. Belangrijk is dat de informatie toegankelijk en begrijpelijk is én van waarde is voor jouw potentiële klant. In deze PDF krijg je uitleg over verschillende soorten weggevers en hoe je deze kan maken. EEN WEBSITE OF FACEBOOK PAGINA Heb je een website, dan kan je de code van het inschrijfformulier eenvoudig plaatsen waar je maar wilt. Heb je een WordPress site is het nog veel makkelijker, je hoeft hier echt geen webdesigner voor te zijn. MailChimp: ActiveCampaign: MailBlue: Alle bovengenoemde bedrijven bieden gratis inschrijfformulieren voor jouw website en Facebookpagina. Heb je nog geen website? Zowel bij MailChimp, ActiveCampaign en MailBlue kan je een inschrijfformulier integreren in je Facebook tabbladen (op je zakelijke pagina, dus niet op je persoonlijke profiel). Zo kan je bezoekers via een Facebook bericht via een link doorsturen naar het tabblad om zich op te geven voor jouw weggever.

6 Top 10 IDEEËN VOOR JE WEGGEVER 10

7 06 1Een E-book Een e-book is een tekst met inhoudsopgave en eventueel afbeeldingen. Je kan dit maken met Word of PowerPoint. Kies voor Opslaan als en dan voor PDF. Bijvoorbeeld 25 Groene Recepten, 10 Time Management tips of Voorkom deze 15 Valkuilen bij het Aanschaffen van een Tweedehands Auto. Kies een onderwerp wat in het verlengde van jouw bedrijfsactiviteiten ligt en eventueel je bezoeker zijn bezwaren weg kan nemen om jouw product te gaan gebruiken. 2 Een stappenplan Maak een stap voor stap instructie om iets te doen. Voorzie het stappenplan van foto s of illustraties om de stappen duidelijk uit te beelden. Het is iets moeilijker om te maken dan een e-book, vooral omdat het eenvoudig leesbaar moet zijn, je doelgroep moet aanspreken én binnen je zakelijke huisstijl moet passen. Er zijn sites waar je kant-enklare templates kan kopen of Google op Infographic maken. Om mee te starten, kom je met PowerPoint een heel eind. Ook hier kies je weer voor Opslaan als en dan PDF. Als het slechts 1 pagina is, kan je er ook voor kiezen om op te slaan als afbeelding (JPEG- Indeling). 3 Een serie Je bezoeker ontvangt na aanmelding voor je lijst een bepaalde periode steeds een mail met extra tips of opdrachten. Bijvoorbeeld 7 dagen lang elke dag een mail met een tip om een schoon en opgeruimd huis te houden. Maak een serie met behulp van een autoresponder zoals ActiveCampaign of MailBlue. Na aanmelding voor je lijst, ontvangt je bezoeker automatisch de eerste mail. De rest van de s die jij vooraf hebt klaargezet worden ook automatisch verzonden. 4 Een Video serie Dit werkt hetzelfde als een serie, alleen nu ontvangt je bezoeker een mail met een link naar een video. Je kan je video s uploaden en verborgen zetten op YouTube of op een betaalde account via Vimeo.com Een groot voordeel hiervan is dat je ook de video s kan beveiligen. 5 Een Kortings bon Heb je een webshop? Of een fysiek product of dienst? Geef dan eens de verzendkosten gratis of geef iets gratis weg bij inlevering van de bon bij de eerstvolgende bestelling. Geef de bon een beperkte geldigheidsduur om goed te kunnen meten of hij ook daadwerkelijk ingeleverd wordt. De kortingsbon kan je maken met een gratis programma zoals Canva.com of PicMonkey.com Zet er ook een kortingscode op die automatisch geaccepteerd wordt in je webshop. 6 Een Audio bestand Bijvoorbeeld een meditatie of luisterboek. Je kan ook een audiobestand maken wat bedoeld is om te luisteren tijdens het sporten of in de auto.

8 07 Top 10 IDEEËN voor je eerste WEGGEVER Op je telefoon zit vaak standaard een mediarecorder. Hiermee kan je een opname maken en opslaan als.mp3 7 Een Checklist Bijvoorbeeld een lijst met dingen die je niet mag vergeten als je op vakantie gaat. Dit kan je maken met selectievakjes in Excel of als invulbare PDF met Adobe Acrobat DC (betaalde versie, 30 dagen op proef). 8 Een How-to of tutorial Geef jij les, workshops of advies? Dan kan je een klein tipje van de sluier weggeven in een proefles, tutorial of howto. Dit geeft je potentiële klanten meteen de kans om kennis te maken met jou en de manier van lesgeven. Zorg er voor dat je het zo makkelijk mogelijk maakt om een echte cursus bij jou te kunnen volgen. Voeg een kortingsbon toe of geef iets gratis als ze nu een plaats reserveren. 9 Een Werkboek Dit maak je hetzelfde als een e-book, maar met de mogelijkheid om zelf te kunnen schrijven of foto s te kunnen plakken. Je kan het werkboek maken met Word, PowerPoint of Adobe InDesign en sla het op als PDF. Met Adobe Acrobat Pro DC kan je heel eenvoudig invulbare velden toevoegen aan je werkboek, zo kan de ontvanger eenvoudig de antwoorden typen en het bestand zelf opslaan. Vooral bij persoonlijke ontwikkeling en coaching zal een werkboek potentiële klanten aanspreken. Geef aan het einde van je werkboek de mogelijkheid om verder met je te kunnen werken. 10 Een Sjabloon of template Voor bijvoorbeeld een e-book, facturen, rittenadministratie of brochure. Als je in Excel of Word een template maakt, kan je deze opslaan als sjabloon (Opslaan als Excel-sjabloon). DIYbtwZZP.nl geeft bijvoorbeeld toegang tot de gratis Excel Factuur Template Database. Hier kan je voorbeeldfacturen downloaden die je zelf mag aanpassen en gebruiken voor je eigen bedrijf waarbij alle formules vooraf ingevuld zijn.

9 Maak je eerste WEGGEVER Wat gaat jouw weggever worden? Ik zou het ontzettend leuk vinden om nog even van je te horen. Graag nodig ik je uit om verder te brainstormen in de Facebook groep. Trisha Business Services Tel.: WEBSITE: FB: Facebook.com/trisha.nl

Maak je Eerste Weggever..nl

Maak je Eerste Weggever..nl Maak je Eerste Weggever.nl Wat is een Weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het e-mailadres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel emailadressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft

Nadere informatie

Een verkopende serie s template en uitleg

Een verkopende serie  s template en uitleg Een verkopende serie e-mails template en uitleg Dit is een blauwdruk voor een serie persoonlijke mails die iemand ontvangt als hij zich inschrijft op jouw mailinglijst. Het is een serie van vijf, maar

Nadere informatie

Zeker starten met

Zeker starten met 1 Zeker starten met WWW.VLINDERSS.NL Starten met je nieuwsbrief Iedere ondernemer die ik ken, heeft een eigen nieuwsbrief of wil er een. Gelukkig is dat tegenwoordig heel erg makkelijk te doen, als je

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

Facebook-pagina checklist.

Facebook-pagina checklist. Facebook-pagina checklist. Facebook is en blijft het belangrijkste social media-platform voor bedrijven en organisaties. Met meer dan 2 miljard actieve profielen, is het potentieel bereik enorm groot.

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Joy in Creation Privacyverklaring

Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation, gevestigd aan Gouden Leeuw 706, 1103KP in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL Bedrijfsgegevens LICHTJESSCHOOL Robbenzand 58 3846 JB Harderwijk www.lichtjesschool.nl 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van persoonsgegevens gebeurt

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer.

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer. Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Angstverminderen De Caascooper 40 1531PX Wormer 0651586095 www.angstverminderen.nl www.angstverminderen.com info@angstverminderen.nl KvK.nr.: 34322188 1. Verwerking

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries Snelmenu

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries  Snelmenu MailChimp weggever Versie 1.4 Door Judith de Vries http://virtueelpresent.nl Snelmenu 1 van 11 De weggever 1. Op een verborgen pagina 2. Als link naar de inbox 3. Als file naar de inbox Over Virtueel Present

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Coachpraktijk Coach jezelf naar geluk, hierna Coach jezelf naar geluk genoemd Onderdeel van Entree, Training & Consultancy Lage Vuurscheweg 9 1251 TS Laren

Nadere informatie

Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest

Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest Pagina thema s Op deze pagina is het mogelijk om thema s toe te voegen. Wanneer je een nieuw thema wil toevoegen kan dit via deze knop: Vervolgens kom je

Nadere informatie

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Vroeger had je de verkoper, die zorgde voor nieuwe klanten. Nu moet je website dat doen! Online bezoekers landen via uiteenlopende kanalen op je website, je blog

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Privacy - en cookieverklaring

Privacy - en cookieverklaring Privacy - en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Chantal van den Broek Empower yourself coach Wijde Wormer 202 2905 TZ Capelle aan den IJssel 06-43712498 www.empoweryourselfcoaching.nl chantalbroek@gmail.com

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

eerste hulp bij het schrijven

eerste hulp bij het schrijven eerste hulp bij het schrijven van EEN Nieuwsbrief Om anderen op de hoogte te houden van het laatste nieuws binnen een bedrijf kan een nieuwsbrief goed van pas komen, hierdoor betrek je klanten of partners

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Quick Start Guide. Het Dashboard

Quick Start Guide. Het Dashboard Quick Start Guide Deze Quick Start Guide vertelt alle basisprincipes over het gebruik van de software, zodat u snel aan de slag kunt. Deze gids fungeert als een breed overzicht van het systeem. Hiernaast

Nadere informatie

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching 1 Privacyverklaring CMB Coaching, gevestigd aan J. H. Kielastraat 15, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen 0638641700 www.rosanneraubun.nl www.designyourdream.nl/school info@stijlvolcreatie.nl KvKnr.: 54735289

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Extra Maak een Twitter zoekprofiel

Extra Maak een Twitter zoekprofiel Extra Maak een Twitter zoekprofiel De youtube links in deze workshop zijn openbare youtube video s en kunnen misschien niet meer werken als de eigenaar de video heeft verwijderd. De verdere inhoud van

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO 9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO # 1: Google-account aanmaken. Je hebt een Google-account nodig om een YouTube kanaal aan te maken. Een Google account

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Handleiding.

Handleiding. Handleiding www.beleefsmg.nl 1 Aanmelden club / organisatie 1. Registreren Onderaan de website is een knop om je club of organisatie aan te melden. Vul vervolgens de formulier in. Zie ook onder 2. Mijn

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Handleiding, hoe dien je een idee in. 1 Maak een account aan Om een idee in te kunnen dienen moet je eerst aan account aanmaken. Hoe dat werkt zie je in de instructievideo. Deze

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN E-MAILEN MET OUTLOOK Emailen met Outlook Op www.seniorenweb.nl vind je tips en trics over het werken met Outlook. Op http://www.gratiscursus.be/outlook_2010/ staat een gratis cursus Outlook. Beiden zijn

Nadere informatie

Copyright 2014 IT Starts With Coffee

Copyright 2014 IT Starts With Coffee Copyright 2014 IT Starts With Coffee Je bent vrij om dit ebook te mailen, tweeten, bloggen en doorsturen over het web, maar pas alsjeblieft niets van de inhoud aan. Bedankt! www.itstartswithcoffee.nl 1.

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW)

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Hoe te beginnen 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Dit dekt de kosten van jouw eigen Jeunesse website voor een heel jaar. Met deze website kan je

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G Intro Als je het mij vraagt, dan zou vrijwel elke ondernemer die een website heeft, ook een emaillijst moeten hebben. Vraag je je nog steeds af waarom? Dan raad

Nadere informatie

Facebook Marketing Power

Facebook Marketing Power Module 4 Berichten 4.2 Targeting In deze les gaan we iets heel belangrijks doen. We gaan de doelgroep samenstellen. Dit is eigenlijk het allerbelangrijkste onderdeel van je advertentie. Wanneer je dat

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nadere informatie

werkboek Lets work together! Here s Something to fill in door jou you re most beautiful... Website Naam:...

werkboek Lets work together! Here s Something to fill in door jou you re most beautiful... Website Naam:... werkboek Lets work together! Here s Something to fill in door jou to create Website you re most beautiful... Naam:... website bouwen & vormgeven! Joehoe! Jij wil een nieuwe website! Om dit zo duidelijk

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacyen cookiebeleid. Je gegevens

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM.

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Privacy verklaring Versie 1, april 2018 WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining. Lijstgroei

Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining. Lijstgroei Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining Lijstgroei Overzicht Lijstgroei is een belangrijk onderwerp Een onmisbaar onderdeel in je GroeiProgramma Omdat er heel veel is wat ik je wil leren geef ik je

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder.

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder. Handleiding Gebruik Download Chrome voor de beste compatibiliteit Aanmelden link: http://www.omegabelgium.com/cms/ Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Bijgewerkt: 11-okt-2016 Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding.

Nadere informatie

KvK : Privacyverklaring Wet privacy OVER MIJ

KvK : Privacyverklaring Wet privacy OVER MIJ Privacyverklaring Wet privacy OVER MIJ De website www.geavermeer.nl wordt beheerd door G. (Gea) Vermeer-Konterman. Gea Vermeer Coaching, In lijn met jezelf, is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.be. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard instellingen

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade 06-41242891 www.kindercoachaapie.nl info@kindercoachaapie.nl KvKnr.: 65431928 1. Verwerking persoonsgegevens

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt 8 juni 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van alle persoonlijke gegevens en informatie die jij aan Een betere

Nadere informatie

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN E-MAILEN MET OUTLOOK E-MAILEN MET OUTLOOK Op www.seniorenweb.nl vind je tips en tricks over het werken met Outlook. Op http://www.gratiscursus.be/outlook_2010/ staat een gratis cursus Outlook. Beide zijn

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

Waarom Marketing?

Waarom  Marketing? Waarom E-Mail Marketing? Actieve gebruikers wereldwijd: E-mail 2,9 miljard Facebook 2 miljard YouTube 1,5 miljard WhatsApp 1,3 miljard Facebook Messenger 1,3 miljard Instagram 800 miljoen LinkedIn 467

Nadere informatie

Digitale Vaardigheden Gevorderd. Voorbeeldproject: Actie voor een goed doel organiseren

Digitale Vaardigheden Gevorderd. Voorbeeldproject: Actie voor een goed doel organiseren Digitale Vaardigheden Gevorderd Voorbeeldproject: Actie voor een goed doel organiseren Instruct, februari 2016 Project Actie voor een goed doel organiseren Je gaat Facebook gebruiken om een actie onder

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie