Facebook Marketing Power

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Facebook Marketing Power"

Transcriptie

1 Module 4 Berichten 4.2 Targeting In deze les gaan we iets heel belangrijks doen. We gaan de doelgroep samenstellen. Dit is eigenlijk het allerbelangrijkste onderdeel van je advertentie. Wanneer je dat goed doet namelijk dan zal jouw advertentie nooit verkoperig of spammerig overkomen in het nieuwsoverzicht. Wat ga je leren in deze les? Je gaat leren hoe je andere Facebookpagina s kunt targetten. Het is een echte marketing term en het betekent in feite: waar ga jij je pijlen op richten? Hoe je je lijst kunt targetten en hoe je mensen kunt targetten die lijken op de mensen op je lijst. Verder ga je in deze les leren hoe je jouw fans kunt targetten en hoe je mensen kunt targetten die lijken op je fans. Je gaat leren hoe je je websitebezoekers kunt targetten en je raad het al: je gaat ook leren hoe je mensen kunt targetten die lijken op je websitebezoekers. Dit is een van de krachtigste dingen van adverteren op Facebook, dat je al deze doelgroepen kunt maken en gebruiken, dat kan op geen enkel ander platform. Dit is heel erg krachtig en waardevol. Dit is een van de belangrijkste en leukste dingen die ik je wil leren. We gaan een advertentie maken van een bestaand bericht met een link naar je landingspagina. We gaan een begin maken, zodat we naar die doelgroepen toe kunnen. Je gaat op Facebook naar je privé account en van daaruit ga je naar advertenties maken. Vervolgens kom je op deze pagina en ga je daar een doelstelling kiezen voor je campagne. En in dit geval is die doelstelling berichten promoten. Daar kun je een pagina kiezen, waarmee je wilt adverteren. Als je maar één pagina hebt, dan staat er maar één pagina. Ik heb gekozen voor de pagina Fantastisch leuk bedrijf. Dit is mijn testpagina. Nu kies je het bericht op de Facebook pagina waarmee je wilt adverteren. Wanner je op het pijltje naar beneden klikt, dan kies je het bericht dat op jouw pagina staat. Daar ga je een advertentie van maken.

2 Vervolgens komen we in dat hele belangrijke deel. Wie moet door je advertenties worden bereikt? Dat is wat je hier gaat doen, jouw doelgroep samenstellen. Voordat je gaat adverteren, moet je wel een advertentieaccount maken. Wanneer je op deze pagina naar beneden scrolt, dan kom je in dit gedeelte: Je accountgegevens invoeren. Wanneer je nog nooit geadverteerd hebt, dan moet je dit eerst doen. Later zal ik het uitgebreid in de les uitleggeen, maar voor nu, leg ik het in het kort uit. (Als je al wel geadverteerd en betaald hebt, dan hoef je dit natuurlijk niet te doen). Je kiest hier natuurlijk voor Nederlands, Euro en de tijdszone. Wanneer je straks klaar bent met je advertentie, dan klik je op de groene knop bestelling plaatsen, die staat helemaal onderaan op de advertentiepagina. Hierna moet je kiezen voor een betaalwijze. Het kan zijn dat in jou geval niet alle vier deze betaalwijzen erbij staan, ik weet niet waarom, maar daar is verschil in. Facebook maakt daar een verschil in. Kies je voor creditcard, dan kun je meteen je advertentie activeren en is het ook meteen betaald. Kies je voor Paypal, dan moet je een Paypal account aanmaken, wanneer je deze nog niet hebt. Kies je voor automatische incasso, dan moet je daar je gegevens invullen en krijg je een document in je e- mail gestuurd. Deze moet je invullen en ondertekenen. Daarna kun je deze inscannen en weer terugsturen via . Hierna is je advertentieaccount bevestigd. Als je kiest voor Ideal, dan maak je een prepaid account. Het vervelende van een prepaid account is, dat geld upload naar dat prepaid account, zodat dit ten goede komt van je advertentieaccount. Let op! Kies je voor deze optie, dan kun je later nooit meer overgaan naar creditcard, Paypal of betaalkaart betaling. En dat is jammer, want het is een leuke manier om uit te proberen.

3 Oké, wanneer je dat gedaan hebt, dan is je advertentie straks goedgekeurd en gaat de advertentie draaien. Eerst gaan we kijken naar hoe je andere Facebookpagina s kunt targetten. Want dit is heel makkelijk op Facebook, je kunt kijken welke mensen andere pagina s liken. In dit voorbeeld (zie sheet) heb ik gekozen om te targetten op de Facebookpagina van Michael Kors. Stel dat jij een boetiek hebt, dan kun je dus targetten op fans van andere Facebookpagina s van designers bijvoorbeeld. Je zult hier niet alle Facebookpagina s terugvinden. Kleine Facebookpagina s en ook Nederlandse Facebookpagina s vind je hier niet terug. Wat je wel vindt, is de HEMA, de Bijenkorf, ABN Amro, grote bedrijven. Maar helaas vind je hier nog niet de kleinere pagina s. Dat is jammer. Maar denk bij jezelf; Welk groot merk vindt mijn publiek ook interessant? En dan kun je hele leuke dingen doen. Vervolgens wil ik je gaan leren hoe je je lijst kunt gaan targetten. Daarvoor moet je gaan naar Je bent nu gelijk in de advertentie manager. Dan klik je op doelgroepen, want we gaan een doelgroep aanmaken. Deze gaan we in de advertentie doelgroep hier plaatsen. We gaan een doelgroep aanmaken die je in de advertentie straks bij de Doelgroepbepaling hier gaat plaatsen. Dus je klikt op Doelgroepen. Klik nu op de knop maken aangepaste doelgroep. Klik op de groene knop en kies aangepaste doelgroep. Voor het type doelgroep dat je op Facebook wil maken, gaan we kiezen voor klantenlijst. En daarmee bedoelen ze je lijst.

4 Klik op bestand uploaden en vervolgens kies je een bestand om te uploaden. Je kunt een.csv of een.txt bestand uploaden. Geen Excel bestand, maar je kunt wel van een Excel bestand een.csv bestand maken. Ik ga je zo laten zien wat je moet doen op het moment dat je dat bestand geüpload hebt. Maar stel dat dit problemen geeft, dat het je niet lukt om een.csv of een.txt bestand te uploaden. Of dat je wel een bestand hebt geüpload, maar dat wordt niet geaccepteerd door Facebook. Dan kun je altijd nog kiezen voor kopiëren en plakken van je klantenlijst. Je kunt hier, in het invulvak, alle adressen plakken die je wilt uploaden naar Facebook. Op het moment dat je dat hebt gedaan, dan heb je een aangepaste doelgroep gemaakt. Deze geef je een doelgroepnaam, zodat je later nog goed weet wat het is. Vervolgens staat in je advertentiebeheer doelgroepen de aangepaste doelgroep voor je klaar. Wanneer je een grote lijst hebt geüpload, dan kan het even duren voordat het zichtbaar is. Later in deze training laat ik je nogmaals zien hoe je deze doelgroep kunt gebruiken. We gaan eerst een doelgroep aanmaken van mensen die lijken op de mensen op je lijst. Dit wordt ook wel een vergelijkbare of lookalike doelgroep genoemd. Je gaat weer naar doelgroepen en vervolgens klik je op doelgroep maken en je kiest vergelijkbare doelgroep. Dan ga je de bron kiezen en de bron is in dit geval, de aangepaste doelgroep die we net gemaakt hebben. Kies de lijst met e- mailadressen en vervolgens kies je het land. Je kunt maar één land kiezen. Dus stel dat je de e- mailadressen wil targetten op je lijst uit Nederland en uit België, dan moet je een vergelijkbare doegroep maken voor Nederland én één voor België. Per land maak je dus je meerdere vergelijkbare doelgroepen. Ik kies voor Nederland. Nu ga je de grootte bepalen. Hier bepaal je hoe nauw Facebook gaat kijken of de mensen die zij in hun database gaan zoeken, lijken op de mensen die op jouw lijst staan. Ik zou het schuifje altijd helemaal naar links laten staan. Zodat je mensen krijgt die echt heel erg lijken op de mensen die op jou lijst staan.

5 Facebook gaat dat aan de hand van een aantal dingen zoeken in haar database. Bijvoorbeeld die dezelfde hobby s, baan, locatie, pagina s geliked hebben. Echt mensen die lijken op de mensen die op jouw lijst staan. Dan heb je dus een vergelijkbare doelgroep, een lookalike doelgroep en kun je die doelgroep targetten. Nu ben je er bijna zeker van dat dit mensen zijn die geïnteresseerd zijn in jouw producten. Vervolgens klik je op doelgroep maken en staat in jouw advertentie doelgroepen de lookalike doelgroep erbij. Wil je ook nog nadere landen targetten, dan maak je er nog eentje voor België of een ander land. Vervolgens laat ik je zien hoe je jouw fans kunt targetten. Net als die mensen die al op vind-ik-leuk hebben geklikt op jouw pagina. Dit kun je eenvoudig bij doelgroep bepalen. Bij connecties, kun je ervoor kiezen om alleen mensen die zijn verbonden met jouw Facebookpagina te targetten of juist mensen die niet zijn verbonden. Als je je eigen fans gaat targetten dan kies je natuurlijk die tweede optie in het lijstje. Je kunt ook mensen targetten die lijken op de mensen die op jouw pagina op vind-ik-leuk hebben geklikt. Dat doe je weer door een doelgroep aan te maken. Je klikt op doelgroepen, doelgroep maken, vergelijkbare doelgroep en vervolgens kies je als bron jouw pagina. Je kiest weer een land, laat het schuifje links staan en klikt op doelgroep maken. Het kan zijn dat jij nog niet zo heel erg veel fans hebt op jouw Facebookpagina en dat Facebook dan aangeeft: Jouw brondoelgroep is te klein, je moet minstens honderd likes hebben om een vergelijkbare doelgroep te maken van jouw fans. Zorg ervoor dat je meer Likes krijgt op je pagina. Als je op doelgroep pagina klikt, dan heb je er dus weer in de advertentiemanager en een doelgroep bij. Vervolgens ga ik je laten zien, hoe je je websitebezoekers kunt targetten. Dat is wat ze noemen in marketing termen, retargeting. Dit is heel erg interessant. We maken natuurlijk weer een doelgroep aan en dan kies je voor aangepaste doelgroep. Vervolgens kies je voor websiteverkeer.

6 Je moet de voorwaarden voor aangepaste doelgroep aanvinken en hiermee akkoord gaan. Daarna klik je op remarketingpixel voor het web maken. Deze pxelcode hoef je helemaal niet te snappen. Het enige wat je daarmee moet doen, is deze code plaatsen in je website, in de head van je websitecode. Kun je dat niet zelf stuur de code dan naar de websiteontwikkelaar. Als je hierboven klikt, opent zich een scherm waarin je het adres van je websiteontwikkelaar typt en dan krijgt hij dat mailtje met deze code en de opdracht om dat in jou website te zetten. Als je een Wordpress site hebt kun je dat overigens vrij eenvoudig zelf. En hoe je dat doet zal ik je in een extra les uitleggen in deze module. Als je deze doelgroep gemaakt hebt, dus je hebt op die blauwe knop onderaan met doelgroep maken geklikt, dan staat jouw website-verkeer-doelgroep er ook in je advertentiebeheer. Je kunt de pixel altijd later nog weer terugkijken bij acties en dan pixel bekijken. Ieder advertentieaccount heeft maar één retargeting pixel. Dit is een pixel die geplaatst wordt op je website. Door deze pixel bezoekt Facebook jouw website, herkent die code en weet vervolgens ook dat er iemand op jouw website is geweest. Op het moment dat er iemand op jou website is geweest die Facebook kent, die in hun database staat, slaat Facebook die persoon op in een doelgroep die jij kunt gebruiken. Wat je dus kunt gaan doen is tegen Facebook zeggen: laat deze advertentie zien aan iedereen die mijn website heeft bezocht. Is dat interessant of niet? Op het moment dat je die pixel geplaatst hebt, dan moet je de doelgroep gaan maken. Dat was in het scherm van zojuist, Doelgroep maken, en hier kies je dus voor Iedereen die je website bezoekt. Je kunt ook kiezen In de afgelopen dertig dagen of de afgelopen week, dat maakt niet uit. Geef de doelgroep een goede doelgroepnaam, zodat je hem nog herkent als je een advertentie gaat maken. Klik op doelgroep maken.

7 Vervolgens zie je: Bedankt voor het maken van een aangepaste doelgroep. Je hebt nu al een aantal doelgroepen gemaakt. We gaan ook nog een doelgroep maken van mensen die lijken op mensen die je website bezoeken. Het gaat om mensen die bijvoorbeeld jouw website of blog hebben bezocht, er is een grote kans dat dit mensen zijn die geïnteresseerd zijn in jou website of wat jij doet. Maar je kunt ook een lookalike doelgroepen maken, een vergelijkbare doelgroep van mensen die lijken op jouw websitebezoekers. We gaan nu naar doelgroepen, doelgroep maken, vergelijkbare doelgroep en dan kies je dus aangepaste doelgroep voor website die je zojuist gemaakt hebt en daar maak je een vergelijkbare doelgroep van. Ik geef toe, dit was niet de makkelijkste les. Wat heb je geleerd? - Hoe je andere Facebookpagina s kunt targetten. - Hoe je je lijst kunt targetten. - Hoe je mensen kunt targetten die lijken op de mensen op je lijst. - Hoe je je fans kunt targetten. - Hoe je mensen kunt targetten die lijken op je fans. - Hoe je je websitebezoekers kunt targetten en hoe je mensen kunt targetten die lijken op je websitebezoekers. Ik geef toe, het heeft mij een tijdje gekost voordat ik het allemaal snapte, doorhad en goed deed. Het is heel begrijpelijk als je deze les nog een keer doorneemt. Je krijgt ook de sheets van deze les, waarin zo duidelijk mogelijk van iedere handeling een afbeelding is gemaakt. Dan kun je het op je gemakje gewoon gaan nadoen.

8 In de volgende lessen ga ik je leren hoe je die pixel op je website kunt plaatsen als je een Wordpress site hebt. Of hoe je die pixel op je Leadpage kunt plaatsen als je die hebt. Ik ga je leren hoe je daadwerkelijk die advertentie kunt maken en we gaan nog een keer kijken naar dat advertentieaccount. Dus als dat nog niet gelukt is, dat geeft niets. Ik ga het nog een keertje vertellen. Heel veel succes!

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers 10 In stappen een winstgevende advertentie maken Anne Raaymakers Index e-book Stap 1 Maak een pagina Pagina 5 Stap 2 Zorg dat je de onderdelen van een advertentie Pagina 6 klaar hebt: tekst en afbeelding(en)

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Overzicht: Maak een aangepaste doelgroep van website.

Overzicht: Maak een aangepaste doelgroep van website. Facebook Retargeting in 4 korte stappen Facebook kan je sinds kort gebruiken om personen die je website al hebben bezocht, opnieuw te bereiken of opnieuw met een andere product te interesseren. Klik hier

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

31 Facebook Marketing Tips

31 Facebook Marketing Tips ova.nl 31 Facebook Marketing Tips Meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten 31 Facebook Marketing Tips voor meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten Vraag

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Videotutorial van 9 minuten: https://youtu.be/s7imya1klvg In deze handleiding leer je hoe je een geschikte delgroep kunt selecteren voor je zelf

Nadere informatie

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten.

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten. Banners op Hyves Op Hyves kun je adverteren vanuit je eigen, persoonlijke profiel óf vanuit een zogenaamd corporate account. Hoe dit in zijn werk gaat wordt hieronder uitgelegd. Hyvesense Op http://www.hyves.nl/hyvesense/

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s online delen met Picasa en Picasaweb 1 Inleiding In deze aanvulling op de handleiding van Picasa wordt verteld hoe je foto s online zet en wat je

Nadere informatie

L E S 5 G A M E P L A N

L E S 5 G A M E P L A N 05 L E S 5 G A M E P L A N IDEALE KLANT L E S 5 60 G A M E P L A N Door vooraf na te denken over wat je precies wilt bereiken en op welke manier je dat gaat doen vergroot je de kans op het bereiken van

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode)

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Handleiding bij WSM MailformGenerator

Handleiding bij WSM MailformGenerator 1. Voorwoord Welkom bij de handleiding voor de WSM MailformGenerator. Deze handleiding hebben we gemaakt om je snel en gemakkelijk uit te leggen hoe de WSM MailformGenerator werkt. Deze handleiding is

Nadere informatie

Handout Bloggen. Les 1: Het maken van een Wordpress Blog

Handout Bloggen. Les 1: Het maken van een Wordpress Blog Handout Bloggen Les 1: Het maken van een Wordpress Blog Er zijn vele sites waar je een blog kunt beginnen. Daarvan is Wordpress een van de grootste. Heel veel websites draaien op Wordpress, maar er is

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook?

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stap1: Ga naar: www.facebook.com en log in met je gebruikers account. Hierbij is het verplicht dat je een bedrijfspagina hebt en je daartoe over de

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode) ontvangen

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties

Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties HANDLEIDING KC Pampus Club App App Menuscherm. Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties - NAAM: Bovenaan

Nadere informatie

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus The Facebook pagina van NKBV 50 Plus https://www.facebook.com/nkbv50plus/ Waarom hebben we een Facebook pagina voor NKBV 50 Plus? Een Facebook pagina is een extra manier om onze sectie onder de aandacht

Nadere informatie

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina Inhoud 1.Handleiding aanmaken Facebookpagina...2 Stap 1: Maak een pagina...2 Stap 2: Kies een categorie...2 Stap 3: Pagina instellen...3 Stap 4: Een korte rondleiding...6 Stap 5: Instellingen aanpassen...7

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

STAPPENPLAN. Evenementen aanmaken VOOR DE NATIONALE SPORTWEEK OP

STAPPENPLAN. Evenementen aanmaken VOOR DE NATIONALE SPORTWEEK OP STAPPENPLAN Evenementen aanmaken VOOR DE NATIONALE SPORTWEEK OP WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Tijdens de Nationale Sportweek promoten we samen de sport. We laten Nederland zien hoe gaaf sporten is

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

FabSheet FabMoment maken

FabSheet FabMoment maken FabSheet FabMoment maken Deze korte handleiding legt uit hoe je goed documenteert wat je gedaan hebt. Zo hoef je niet elke keer opnieuw het wiel uit te vinden wanneer je naar het FabLab komt. Wanneer je

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal versie 1.0 Meetbureau 31 januari 2013 Inhoudsopgave De portal... 2 Registeren... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Toevoegen zorgaanbieder... 6 Contactpersoon

Nadere informatie

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina.

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. Leerpaden maken 1. Account en wachtwoord 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. 5. Structuur aanbrengen met stappen 6. Structuur aanbrengen

Nadere informatie

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen.

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen. Hoofdstuk maken van een hyperlink Het kan makkelijk zijn om in jouw tekst van het artikel dat je op de website wilt plaatsen een hyperlink in te voegen. Een hyperlink is een automatische verwijzing naar

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding MOBICROSS actie banners

Handleiding MOBICROSS actie banners Handleiding MOBICROSS actie banners Met de kant & klare MOBICROSS actie banners vergroot jij je kans om sneller je netwerk te bouwen. Je kunt je eigen campagne maken door de banners op je website te plaatsen,

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Handleiding, hoe dien je een idee in. 1 Maak een account aan Om een idee in te kunnen dienen moet je eerst aan account aanmaken. Hoe dat werkt zie je in de instructievideo. Deze

Nadere informatie

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd U zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben : een compleet nieuwe lay- out van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline! Niet zo maar een nieuwe lay- out,

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Facebook bedrijfspagina maken 2012

Facebook bedrijfspagina maken 2012 Facebook bedrijfspagina maken 2012 Op dit moment is Facebook nog steeds de grootste social media website ter wereld. In Nederland hebben zich meer dan 7 miljoen mensen aangemeld. Ook veel bedrijven zitten

Nadere informatie

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Jij wilt ook een profiel op LinkedIn aanmaken en dezelfde mogelijkheden ontdekken als alle 5 miljoen anderen in Nederland die al actief zijn op LinkedIn? Een goede

Nadere informatie

Doelgroepselecties inladen in Linkedin

Doelgroepselecties inladen in Linkedin Deze uitleg laat zien hoe je geëxporteerde data vanuit Sizo kunt inladen in LinkedIn. Hierdoor kun je gericht targeten op de juiste personen binnen de meest kansrijke concerns voor jouw bedrijf. In deze

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Een Debitcard aanvragen

Een Debitcard aanvragen Een Debitcard aanvragen Een uitgebreid stappenplan dat u stap voor stap meeneemt in het proces van MoneyBookers om een Debitcard aan te vragen. Geachte Lezer, Deze PDF is bedoeld als handleiding voor u,

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het?

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het? Inhoudsopgave Inleiding! 1 TIP: Inlognamen op de basisschool! 2 Gereedschap - Graphics! 6 Gereedschap - Wall! 6 Gereedschap - Video! 8 Publiceren en/of Opslaan! 9 Inleiding Wat leuk dat je wilt werken

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Stappenplan bij de werkvorm tijdbalk maken. Werken met TimeRime.com

Stappenplan bij de werkvorm tijdbalk maken. Werken met TimeRime.com Werken met TimeRime.com TimeRime.com is een website waar je een tijdbalk kunt maken. Het invoeren van een gebeurtenis met de bijbehorende datum is voldoende. Het programma maakt er een nette presentatie

Nadere informatie

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER Bedrijven toevoegen aan het Risico Register Er bestaan verschillende manieren om bedrijven aan het Risico Register toe te voegen. Handmatig Wanneer u een rapport

Nadere informatie

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep.

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep. Hi ondernemer, Welkom bij je eenmalige Mastertraining! In deze mail laten wij jou weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in Facebookland. Elke maandag versturen wij een Masterplan mail naar onze zilver

Nadere informatie

Hoe maak je een. profiel. aan?

Hoe maak je een. profiel. aan? Hoe maak je een aan? profiel Je hebt je aangemeld voor deze online training en m.b.v. de volgende video s gaan we aan de slag met jouw LinkedIn profiel. Heb je deze nog niet aangemaakt? Dan biedt deze

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5 HANDLEIDING Augustus 2012 Pagina 1 van 5 1. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u op eenvoudige wijze online een advertentie kunt samenstellen voor in de campinggids. U ontvangt een email met een

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

SPECIALE VERSIE VOOR LEERKRACHTEN. Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher. 1. Inloggen. 2. Overzicht

SPECIALE VERSIE VOOR LEERKRACHTEN. Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher. 1. Inloggen. 2. Overzicht SPECIALE VERSIE VOOR LEERKRACHTEN Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van de schoolwebsite wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem

Nadere informatie

inleiding... 2 wordpress nog een keer installeren... 3 wordpress de-installeren... 5 van een afbeelding een link maken naar een website...

inleiding... 2 wordpress nog een keer installeren... 3 wordpress de-installeren... 5 van een afbeelding een link maken naar een website... Handleiding Wordpress 4.4.1., deel 2 Inhoud inleiding... 2 wordpress nog een keer installeren... 3 wordpress de-installeren... 5 van een afbeelding een link maken naar een website... 6 van een afbeelding

Nadere informatie

Instellingen Facebook

Instellingen Facebook Instellingen Facebook Facebook is razend populair in de wereld van sociale media. Er zijn ongeveer 2 miljard gebruikers in de (jan. 18). De laatste jaren vluchten jongeren echter steeds meer naar Instagram.

Nadere informatie

Hoe werkt dat nu? Je kunt op twee manieren een bestand opslaan. In allebei de gevallen is het resultaat gelijk:

Hoe werkt dat nu? Je kunt op twee manieren een bestand opslaan. In allebei de gevallen is het resultaat gelijk: OneDrive Het werk dat je op de computer voor school maakt sla je op in OneDrive (voor dingen die je privé maakt moet je natuurlijk zelf weten wat je ermee doet ) Door gebruik te maken van deze OneDrive

Nadere informatie

FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN

FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN BOOST UW PUBLICATIES In deze gids ontdekt u zowel hoe u uw publicaties op Facebook kunt boosten als hoe u de promotietool moet gebruiken. Deze twee betalende functionaliteiten

Nadere informatie

52 Weken Facebookles

52 Weken Facebookles 52 Weken Facebookles E-book #9: Week 33 t/m 36 Week #33: Retargeting deel 1 van 3 Wat is retargeting? Retargeting is niet is dat exclusief op Facebook plaatsvindt. Op ieder platform waar je kunt adverteren,

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Enquête maken met Enquetemaken.nu

Enquête maken met Enquetemaken.nu Enquête maken met Enquetemaken.nu Met Enquetemaken.nu kun je makkelijk een enquete maken. Je kunt die via mail of via Twitter rondsturen. Ga naar enquetemaken.nu en klik op 'Inloggen'. Van je docent krijg

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Nieuwsattendering van de gemeente Venray

Nieuwsattendering van de gemeente Venray Nieuwsattendering van de gemeente Venray Inhoudsopgave 1 Even vooraf... 2 2 Aanmaken persoonlijke pagina... 3 3 Aanmelden nieuwsbrief... 6 4 Abonnement wijzigen... 8 5 Uw gegevens wijzigen... 8 1 1 Even

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen 6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen Deze instructie is geschreven om een bericht te maken in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen van berichten op deze pagina gaat op een andere wijze

Nadere informatie

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en adres gegevens bekijken en aanpassen.

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en  adres gegevens bekijken en aanpassen. Uitleg BesteVinder dienst, Mijn account, Mijn producten en het gebruik van stickervellen Neem de tijd om door deze handleiding te lopen zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn waardoor je maximaal

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Hoe betaal je het collegegeld?

Hoe betaal je het collegegeld? Hoe betaal je het collegegeld? Bij Saxion kun je op drie manieren het collegegeld betalen: 1. Met een digitale machtiging via Studielink. Hierover lees je meer in deze handleiding. 2. Zelf het collegegeld

Nadere informatie

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten Open de internet pagina www.google.be Klik vervolgens in de zwarte balk op de optie MEER en kies dan de optie foto s Nu moet je aanmelden met volgende gebruiker:

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Waar gaat dit over? Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Hier leer je hoe je een eigen webpagina kunt maken op de site van de school. Op deze webpagina kun je vertellen wie

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB

Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB Evaluatie van onze campagne Dyana Loehr Van 12 februari t/m 13 maart 2014 had de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging een advertentiecampagne

Nadere informatie

Handleiding. RSS reader Feedly

Handleiding. RSS reader Feedly Handleiding RSS reader Feedly Wat is Feedly en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 3 Hoe informatie toevoegen aan Feedly 4 Berichten lezen & delen 8 Hoe Feedly organiseren 10 2 Wat is Feedly en waarom gebruiken?

Nadere informatie

Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain

Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain Met als voorbeeld de roeitocht De Ronde Hoep van 15 juli 2018 in Uithoorn STAP 1: LOG IN op het BESLOTEN DEEL VAN DE SITE 1) Ga naar de

Nadere informatie

Handleiding. Een eerste kennismaking met WijkLink. Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform

Handleiding. Een eerste kennismaking met WijkLink. Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform Handleiding Een eerste kennismaking met WijkLink Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform Inhoudsopgave 1. Welkom! 2. Je profiel invullen 3. Een eerste rondleiding 4.

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Bloggen met. Wordpress

Bloggen met. Wordpress Bloggen met Wordpress Hoe doe je dat bij DSE Log in op de homepage, klik in mijn account op Wordpress installeren Klik vervolgens op installeren Terug in mijn account klik je nu op Wordpress beheren Je

Nadere informatie

Werkmans en Social Media

Werkmans en Social Media Werkmans en Social Media Handleiding aanmelden social media, 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 2 Aanmelden LinkedIn... 3 Aanmelden Twitter... 7 Aanmelden Facebook... 9 1 VOORWOORD Voor u ligt de handleiding

Nadere informatie