Nieuwsbrief mei Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo. Belangrijke data: In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief mei Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo. Belangrijke data: In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2018 Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo. Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere meer over de nieuwe wet kinderopvang (IKK), een tweede ZieZaZo vestiging en een oproep van de oudercommissie! In deze nieuwsbrief: Oproep oudercommissie Personeelsnieuws Nieuwe wet kinderopvang Nieuwe vestiging Algemene Verordening Gegevensbescherming EHBO ouderavond Gevonden voorwerpen Bereikbaarheid Belangrijke data: Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag Maandag 21 mei 2 e pinksterdag Dinsdag 12 juni 10- minutengesprekken Donderdag 21 juni 10- minutengesprekken

2 Oudercommissie zoekt leden Wil jij meepraten over het reilen en zeilen bij ZieZaZo? Vertegenwoordig samen met ons de ouders! Om alle ouders en groepen optimaal te vertegenwoordigen, zien we graag uit elke groep minimaal één ouder in de oudercommissie. Er is op dit moment geen vertegenwoordiging vanuit: PimPamPom, WieWaWeg en de PiPaPeuters. Als oudercommissie hebben we adviesrechten over onderwerpen als kwaliteit van de opvang, openingstijden en prijs van de opvang. Daarnaast denken we mee bij de laatste ontwikkelingen. Zo n beetje 2 a 3 keer per jaar komen de vertegenwoordigers van de peuterschool, het kinderdagverblijf én de bso bij elkaar. Soms sluit iemand van ZieZaZo aan bij deze vergadering. Op die manier zijn we goed op de hoogte. We vergaderen ongeveer 2 a 3 keer per jaar. Soms is daar iemand van ZieZaZo bij. Op die manier zijn we goed op de hoogte. Wil je graag een vergadering bijwonen? Laat het ons dan weten via oudersziezazo@gmail.com. Je kunt ons natuurlijk aanspreken bij ZieZaZo. Hartelijke groeten, Chantal moeder van Carice, bso Anne moeder van Ralph en Stan, bso Karlijn moeder van Evy, bso Mara, BieBaBoe Tibor, SipSapSop Sharon moeder van Faylinn en Dion, bso Julie, BieBaBoe Ouders die interesse hebben in een lezing over bijvoorbeeld voeding, media gebruik, taalontwikkeling e.d. of een georganiseerde kleding/speelgoedbeurs, kunnen dit laten weten aan de oudercommissie. Natuurlijk zijn ook andere vragen of opmerkingen betreffende ZieZaZo van harte welkom.

3 Personeelsnieuws Per 1 mei is dit het nieuwe rooster. Tijdens de vakanties zullen Sylvanne, Amy. Jeanine en de collega s vervangen. In de groepsnieuwsbrieven worden de vakanties gecommuniceerd. SipSapSop PimPamPom Mariel Nicole (tijdelijk) Mariel Nicole Nicole Nicole Nicole (medio zomer) BieBaBoe Terry Nada Terry Nada Terry Nada Isabel WieWaWeg Marjan Isabel Marianne Isabel Marjan Marjan Marianne Marianne PiPaPeuters bso Bianca Bianca Stephanie Stephanie Bianca? Stephanie vso Nieuwe wet kinderopvang Een deel van de wet IKK is per 1 januari 2018 ingegaan. Een aantal maatregelen zijn door de overheid doorgeschoven naar 2019, maar een groot aantal van de nieuwe regels gelden vanaf januari Gelukkig waren we goed voorbereid, en veel van de nieuwe regels waren voor ons helemaal niet nieuw. Zo moet er met ingang van 2018 iedere dag 1 medewerker op een kindercentrum aanwezig zijn die een diploma kinder-ehbo heeft. Bij ZieZaZo hebben àlle medewerkers een diploma kinder-ehbo en / òf BHV. Ook de taal-eis van 3F voor medewerkers, het hebben van een opleidingsplan en het gebruiken van een kindvolgsysteem waren bij ons al geregeld.

4 BKR Wat voor alle ouders belangrijk is om te weten, is dat de regels omtrent het afwijken van de BKR veranderd zijn. BKR betekent Beroepskracht-Kind-Ratio. 3 uur per dag mogen we afwijken van de BKR. Dit was voorheen ook al zo. Er stond in de wet dat dit mocht zijn tussen de middag en bij openen en sluiten. Nu moeten we precies de tijden aangeven dat er minder mensen op de groep zijn. Deze tijden zijn niet op alle kinderdagverblijven gelijk. Tussen 13:00 uur en uur zijn de pauzes van de pedagogisch medewerkers. Tijdens de pauzes zijn de worden de bso pedagogisch medewerkets ingezet om zoveel mogelijk rust voor de groep te waarborgen, en te voldoen aan de BKR. In het 3-uursplan staat op welke tijden er kan worden afgeweken van de BKR. Buiten deze tijden wordt er niet afgeweken van de BKR. Deze is in te zien in de hal en op de groepen. De oudercommissie heeft dit plan besproken en goedgekeurd. MENTORSCHAP Alle ouders hebben inmiddels via het 10 minuten gesprek gehoord hoe het mentorschap werkt en wie de mentor is. Deze mentor is vanaf nu uw vaste aanspreekpunt. Uiteraard is er overdracht tussen de medewerkers, dus als de mentor er niet is kunt u gewoon met een andere pedagogisch medewerker bespreken wat je kwijt wil! De 10 minuten gesprekken hebben jullie voortaan ook altijd met de mentor van jullie kind. Startende kinderen of bij overgang naar de volgende groep ontvangen bij de intake een brief over het mentorschap met daarin wie de mentor is. VEILIGHEID- EN GEZONDHEIDSBELEID Voorheen waren kinderdagverblijven verplicht een RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) te hebben omtrent veiligheid en gezondheid. Met ingang van de wet IKK zijn we verplicht een veiligheids- en gezondheidsbeleid te hebben, waarin een aantal vaststaande onderwerpen besproken moeten worden. De risico s met grote gevolgen zijn uiteraard een onderdeel van dit beleid, maar nieuw is dat we ook omschrijven hoe we kinderen leren omgaan met risico s waarvan de gevolgen klein zijn. Leren omgaan met risico s is namelijk heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het veiligheidsen gezondheidsbeleid van ZieZaZo is voor alle ouders en medewerkers in te zien op de locatie. Vraag er gerust om als je het wilt inzien. Het plan is besproken en gelezen door de oudercommissie en hebben dit plan goedgekeurd. Nieuwe vestiging Eindelijk na ruim 1,5 jaar wachten en op de achtergrond heel hard werken hebben wij de vergunning rond om in Harmelen een tweede kinderopvang te vestigen! Deze vestiging zal bestaan uit 2 groepen kinderdagverblijf, 1 peuterschoolgroep en 2 bso groepen. De verbouwing start 1 mei 2018, en we hopen medio september / oktober operationeel te zijn. De locatie bevind zich in het H2O zwembad, Uithof 1 te Harmelen.

5 Algemene Verordening Gegevensbescherming Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties in Nederland voldoen aan de (deels) nieuwe privacyregels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dus ook kinderopvangorganisaties. Deze Europese privacywet eist dat organisaties kunnen aantonen dat zij er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat hun gegevensverwerking voldoet aan de wettelijke zorgvuldigheidseisen en dat de privacy van de betrokkenen gewaarborgd is (inspanningsverplichting). In de praktijk betekent dat kortweg: ICT op orde (waaronder beveiliging van computers, tablets en telefoons); Vastleggen welke persoonsgegevens waarvoor worden verwerkt en wie toegang heeft tot deze gegevens en deze mag bewerken (dus een privacy policy en heldere interne procedures); Contracten sluiten met derden over uitwisseling van gegevens (zoals de IT-leverancier en de salarisverwerker); Communicatie met en instructie personeelsleden (zodat zij weten wat er wel/niet mag). Binnen ZieZaZo hebben wij dit op orde. Wij werken met het administratiesysteem van ROSA software voor de kinderopvang en zorg. Het inschrijfformulier zal worden aangepast en toestemming worden gevraagd en in de standaard documenten het recht van inzage worden benoemd. De website voldoet en zal worden uiterlijk 20 mie aangevuld met de AVG voorwaarden, zoals ook in de informatiebrochures. Onze computers zijn beveiligd en hebben een eigen beveiligde lokale ZieZaZo server. Het kind dossier op de groepen wordt verwijderd zodra het kind ZieZaZo verlaat. De contracten en facturen zijn wij door de belastingdienst verplicht 7 jaar te bewaren. Het kind volgsysteem van Pravoo die wij gebruiken komt nog met een eigen brief hoe zij voldoen aan de AVG. Zodra kinderen ZieZaZo verlaten worden ze ook uit het volgsysteem gewist. Rond 20 mei zullen wij jullie verder informeren over hoe wij de privacyregels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruiken binnen ZieZaZo. EHBO ouderavond Op donderdag 15 maart was de jaarlijkse EHBO ouderavond. Deze is super goed bezocht. Daaruit bleek dat er een aantal ouders en grootouders interesse hadden in de gehele cursus, en hebben wij deze aangeboden. Afgelopen maandag hebben ouders, grootouders en medewerkers de volledige kinder-ehbo cursus afgerond. Van harte gefeliciteerd! In het najaar zal er opnieuw een volledige cursus bestaande uit 3 bijeenkomsten in de avond worden georganiseerd. Later volgt hier meer informatie over. Gevonden voorwerpen Regelmatig blijven er spullen liggen bij ons. Het gaat soms om dure kleding, sportschoenen, mutsen/handschoenen enz. Na ongeveer een half jaar gaat het weg. Vraag gerust of je even mag kijken tussen de spullen. De gevonden voorwerpen bak kun je vinden op de eerste verdieping tegenover de Maxi-Cosi kast.

6 Bereikbaarheid Wij zijn dagelijks tussen 7:30uur en 18:30uur telefonisch bereikbaar op Per Per WhatsApp: (ook buiten openingstijden) Jullie kunnen gebruik maken van het online ouderlogin systeem via onze website om de facturen, jaaropgaven en plaatsingsovereenkomsten in te zien. Hier kun je ook je eigen gegevens wijzigen. Heb je nog geen login stuur dan even een . Tot zover! Team ZieZaZo

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo Nieuwsbrief juni 2018 Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo. Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De steigers zijn weg! Wat is de gevel prachtig geworden!! De laatste werkzaamheden worden nu nog uitgevoerd. De bouwinspecteur

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2017 Hierbij ontvangen jullie de vierde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Voor in de agenda ZieZaZo tuinfeest Personeelsnieuws

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief juni 2016 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus.

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus. Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief oktober 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik GG&GD rapport Start van de dag Knutselavond 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2017 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst. Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018

Informatiebijeenkomst. Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018 Informatiebijeenkomst Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018 Doel: Informeren Wijzigingen Kwaliteitseisen Agenda 19.00 19.15 Ontvangst 19.15 19.30 Inleiding en achtergrond 19.30 21.00 Wijzigingen

Nadere informatie

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Dit is het privacy statement van Ester Gelsing Kinderopvang, gevestigd te Wehl aan de Plantage Allee 29 7031 GK (hierna: Ester Gelsing Kinderopvang), www.estergelsingkinderopvang.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Doel van registratie Doel van de registratie van ouders / verzorgers Doel van de registratie van

Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Doel van registratie Doel van de registratie van ouders / verzorgers Doel van de registratie van Privacy beleid Versie 2018 Voorwoord Kinderopvang de Voetstapjes hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Uw privacy vinden wij belangrijk en wij handelen dan ook in lijn met de Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief december 2013 Hierbij ontvangen jullie de zesde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Algemeen (kdv + bso): kdv bso Terugblik Sinterklaastijd Evaluatie

Nadere informatie

Info voor u vanuit kindercentrum AleidaKids

Info voor u vanuit kindercentrum AleidaKids Info voor u vanuit kindercentrum AleidaKids versie: januari 2016 Info over het kindercentrum: Onderdeel van de Kidslocaties. Startjaar van centrum: 2007 Adres: Oostsingel 9 Postcode/Plaats: 3112 GC Schiedam

Nadere informatie

ALG-bel18 v01 geldig: PRIVACY BELEID Pagina 1 van 5

ALG-bel18 v01 geldig: PRIVACY BELEID Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 1. DOEL Kinderopvang Wageningen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacy beleid willen wij helder en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacybeleid Kindercentrum de Parel

Privacybeleid Kindercentrum de Parel Privacybeleid Kindercentrum de Parel Inhoudsopgave Wat zijn persoonsgegevens?... 3 Hoe zorgt Kindercentrum de Parel voor jouw privacy?... 3 Van wie verwerkt Kindercentrum de Parel persoonsgegevens?...3

Nadere informatie

Privacyverklaring_010119

Privacyverklaring_010119 Privacyverklaring_010119 Yes! Kinderopvang hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. We gaan hier uiterst zorgvuldig mee om en voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst. Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018

Informatiebijeenkomst. Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018 Informatiebijeenkomst Wijziging Kwaliteitseisen Kinderopvang 2018 Doel: Informeren Wijzigingen Kwaliteitseisen Agenda 15.00 15.15 Ontvangst 15.15 15.30 Inleiding en achtergrond 15.30 17.00 Wijzigingen

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Doel en grondslagen van de verwerking van persoonsgegevens

Privacy Verklaring. Doel en grondslagen van de verwerking van persoonsgegevens Privacy Verklaring Spelen buitenshuis is een kinderdagverblijf met een vestiging in Amsterdam, waar dagelijks kinderen worden opgevangen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Wanneer ouders kiezen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 april 2018 Online systeem Eind april gaat GO Kidz werken met het online urenregistratiesysteem Portabase. Het is een gebruiksvriendelijk systeem en geeft gastouders en ouders toegang tot een online portaal

Nadere informatie

Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Dit is het privacy statement van Kinderdagverblijf Speelatelier de Bakermat gevestigd te 6832 AZ Arnhem aan de hortensiastraat 2 (hierna: Speelatelier de Bakermat), www.speelatelierdebakermat.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje

Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje inhoud 1. inleiding 2. Welke gegevens registreren we van ouders en hun kinderen en met wel doel? 3. Bewaartermijnen 4. hoe beschermen we de persoonsgegevens?

Nadere informatie

STAPPENPLAN Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

STAPPENPLAN Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) STAPPENPLAN Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Met ingang van 25 mei 2018 vervangt de Algemene verordening gegevensbescherming (in het kort de AVG) de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Nadere informatie

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: Privacy Policy Kindercentrum t Koninkrijkje hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming

1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy Reglement Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Nadere informatie

Mei Privacy beleid (AVG)

Mei Privacy beleid (AVG) Mei 2018 Privacy beleid (AVG) Privacy beleid kinderdagverblijf de Toverboom De Toverboom hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit beleid willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacy beleid Wet- en regelgeving Waarom verzamelen wij informatie?

Privacy beleid Wet- en regelgeving Waarom verzamelen wij informatie? Wij van kinderopvang De Speelboerderij, zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Wij doen er alles aan om de

Nadere informatie

Privacy beleid kinderopvang de Ronde Venen

Privacy beleid kinderopvang de Ronde Venen Privacy beleid kinderopvang de Ronde Venen Mei 2018 Diana Vredenbregt Kinderopvang de Ronde Venen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacy beleid willen we heldere en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders - december 2017

Nieuwsbrief voor ouders - december 2017 Nieuwsbrief voor ouders - december 2017 Van de directie Een echte winterse dag in december en Nederland is in rep en roer. Iedere verandering brengt nieuwe energie met zich mee. Zo ook de wet Innovatie

Nadere informatie

privacyreglement mei 2018

privacyreglement mei 2018 Privacyreglement 1 Inleiding De stichtingen AKROS Beheer en AKROS Welzijn en hun werkmaatschappijen hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacyreglement geven we heldere

Nadere informatie

Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang

Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang Wet IKK Het akkoord IKK leidt tot wijzigingen in de kwaliteitseisen in de kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk. Hiervoor wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

Privacybeleid Gastouderbureau MiKado

Privacybeleid Gastouderbureau MiKado 1 Privacybeleid Gastouderbureau MiKado Inhoud: Inleiding 1. Persoonsgegevens 1.1 Algemene gegevens 1.2 Aanvullende gegevens 1.3 Bijzondere gegevens 1.4 Beeldmateriaal 2. Doeleinden 2.1 Persoonsgegevens

Nadere informatie

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: Privacy Policy KDV Klavertje 4 B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Gastouder Zaandijk

Privacyverklaring Gastouder Zaandijk Privacyverklaring Gastouder Zaandijk Gastouder Zaandijk Laura Zwart Triangelhof 122 1544 WX Zaandijk Telefoonnummer: 06-11284189 Email: info@gastouderzaandijk.nl Website: www.gastouderzaandijk.nl Kamer

Nadere informatie

1. Pijler: De ontwikkeling van het kind staat centraal

1. Pijler: De ontwikkeling van het kind staat centraal Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang, Besluit kwaliteit kinderopvang en peuterspeelzalen en ; de maatregelen per 1 januari 2018 Algemeen De Wet IKK is door Eerste en Tweede Kamer aangenomen en wordt

Nadere informatie

2. Het verwerken van klantgegevens

2. Het verwerken van klantgegevens Privacyreglement Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Nadere informatie

Versie 2 mei Privacy Statement

Versie 2 mei Privacy Statement Privacy Statement Aanleiding Kinderopvang Losser B.V. en alle onder haar vallende BV s hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. De aanscherping van de wetgeving door de invoering

Nadere informatie

CENTRUM VOOR DE KUNSTEN SPIJKENISSE. Privacybeleid. Privacybeleid Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Pagina 1

CENTRUM VOOR DE KUNSTEN SPIJKENISSE. Privacybeleid. Privacybeleid Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Pagina 1 CENTRUM VOOR DE KUNSTEN SPIJKENISSE Privacybeleid Privacybeleid Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Pagina 1 Inhoudsopgave PRIVACY EN VEILIGHEID 2 DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING. 2 UITGANGSPUNTEN..

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Telefonisch: Adres: Otterweg BC - Beek en Donk

PRIVACYVERKLARING. Telefonisch: Adres: Otterweg BC - Beek en Donk PRIVACYVERKLARING Wij bij de Stichting Laarbeekse Omroep Kontakt hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij u dan ook hoe we bij Omroep Kontakt

Nadere informatie

Privacy Statement Kinderopvang

Privacy Statement Kinderopvang Privacy Statement Kinderopvang Dit is het privacy statement van KIK Kinderopvang Breda BV, gevestigd te 4847 EJ, Teteringen aan de Donkerstraat 40, hierna: KIK Kinderopvang, www.kik-kinderopvang.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang. Update maart 2018

Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang. Update maart 2018 Veranderingen in de kwaliteitseisen voor ondernemers in de kinderopvang Update maart 2018 Wet IKK De wet IKK heeft als doel de kwaliteit en toegankelijkheid van de kinderopvang verbeteren. Over deze kwaliteitsverbeteringen

Nadere informatie

ARTIANCE, CENTRUM VOOR DE KUNSTEN. Privacybeleid. Versie

ARTIANCE, CENTRUM VOOR DE KUNSTEN. Privacybeleid. Versie ARTIANCE, CENTRUM VOOR DE KUNSTEN Privacybeleid Versie 15-5-2018 Inhoudsopgave PRIVACY EN VEILIGHEID 2 DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING 2 UITGANGSPUNTEN 2 RECHTMATIGHEID, BEHOORLIJKHEID, TRANSPARANTIE

Nadere informatie

Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel.

Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel. Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel. Versie mei 2018 pag. 1 Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel Inleiding: Op 25 mei 2018 geldt in heel Europa de nieuwe wet AVG. In deze privacy

Nadere informatie

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang Locatie: BSO Het Regenwoud Datum: December 2017 agogisch beleidsplan Doo Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden

Nadere informatie

AVG Beleid Kinderopvang / BSO t Egeltje

AVG Beleid Kinderopvang / BSO t Egeltje AVG Beleid Kinderopvang / BSO t Egeltje Versie Januari 2018 Jan Inleiding Per 25 mei 2018 geldt er in heel Europa de nieuwe wet AVG. In dit beleid leggen wij u uit hoe wij met uw persoonsgegeven omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring Princenhaags museum

Privacyverklaring Princenhaags museum Privacyverklaring Princenhaags museum Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (privacywet) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen in een bestand bewaren.

Nadere informatie

Privacy verklaring van Kinderopvang De Groene Weide

Privacy verklaring van Kinderopvang De Groene Weide Privacy verklaring van Kinderopvang De Groene Weide Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt

Nadere informatie

Privacy Policy KC de Buurvrouw

Privacy Policy KC de Buurvrouw Privacy Policy KC de Buurvrouw Kindercentrum de Buurvrouw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacybeleid. Inhoud. Danscentrum Artistique Beursstraat CW Emmeloord. Versie

Privacybeleid. Inhoud. Danscentrum Artistique Beursstraat CW Emmeloord. Versie Privacybeleid Versie 24-05-2018 Danscentrum Artistique Beursstraat 1 8302 CW Emmeloord 06-54952467 www.danscentrumartistique.nl administratie@danscentrumartistique.nl info@danscentrumartistique.nl IBAN:

Nadere informatie

Privacy beleid bso Bink 2018

Privacy beleid bso Bink 2018 Privacy beleid 2018 1 Voorwoord Voor u ligt het privacy beleid van bso Bink. Dit beleid is opgesteld in mei 2018 ten behoeve van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bso Bink hecht veel waarde

Nadere informatie

Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders. Roelie van der Poel

Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders. Roelie van der Poel Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders Roelie van der Poel Programma Wettelijk kader oudercommissies Medezeggenschap Adviestraject IKK en adviesrechten De oudercommissie (1) De oudercommissie (OC)

Nadere informatie

Info voor u vanuit Kindercentrum Startkids

Info voor u vanuit Kindercentrum Startkids Info voor u vanuit Kindercentrum Startkids Versie: januari 2016 Info over het kindercentrum Onderdeel van de kidslocaties Startjaar van centrum: 2007 Adres: Piersonstraat 9 Postcode/Plaats: 3119 RG Schiedam

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Sportify Events VOF, h/o Sportify Kids, gevestigd te 1447 VA Purmerend aan Kuinderbos 2A (hierna Sportify Kids), www.sportifykids.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Ouder(s) Volledige naam; Adres; Telefoonnummer; adres; Geslacht; Geboortedatum; BSN; Bankrekeningnummer.

Ouder(s) Volledige naam; Adres; Telefoonnummer;  adres; Geslacht; Geboortedatum; BSN; Bankrekeningnummer. Privacy Policy Dit reglement geldt voor Kinderopvang De Geheime Tuin B.V., Kinderopvang De Vuurvogel Driebergen B.V. en Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn B.V., hierna te noemen: De Geheime Tuin ; Inhoudsopgave

Nadere informatie

Privacy Regelement Kinderopvang de Reiger

Privacy Regelement Kinderopvang de Reiger Privacy Regelement Kinderopvang de Reiger Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan kinderdagverblijf Baloe de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan kinderdagverblijf Baloe de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Kinderdagverblijf Baloe Almere B.V. (verder genoemd als kinderdagverblijf Baloe) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en

Nadere informatie

Privacy Policy, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens.

Privacy Policy, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens. PRIVACY POLICY Software, Advice & Consultancy hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Cookies Functionele cookies Analytics- en trackingcookies Social Media Cookies Links naar andere websites

Cookies Functionele cookies Analytics- en trackingcookies Social Media Cookies Links naar andere websites Cookies Wij houden ons dan ook aan de AVG en andere privacyregelgeving. Financieel Doordacht maakt gebruik van cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw privacy is van groot belang. Wij maken

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze BSO De Hoek, versie januari 2018 Vera Snelle, locatiemanager

Pedagogische werkwijze BSO De Hoek, versie januari 2018 Vera Snelle, locatiemanager Omvang van de BSO en de samenstelling van de groepen Er kunnen maximaal 30 kinderen per dag worden opgevangen op De Hoek De samenstelling van de groepen: Naam van de basisgroep Sprinkhanen geopend op maandag,

Nadere informatie

16 mei Privacystatement Harlekijn

16 mei Privacystatement Harlekijn 16 mei 2018 Privacystatement Harlekijn 1 'Zonder persoonlijke gegevens van ouders, kinderen en medewerkers kunnen wij onze taken niet uitvoeren. We gaan hier bewust en zorgvuldig mee om Vanaf 25 mei 2018

Nadere informatie

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018.

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018. Privacyreglement Om de juiste begeleiding en/of dienstverlening te kunnen bieden verwerken wij persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om te informeren over hoe wij met persoonsgegevens

Nadere informatie

Info voor u vanuit Kindercentrum AlliantieKids

Info voor u vanuit Kindercentrum AlliantieKids Info voor u vanuit Kindercentrum AlliantieKids versie: mei 2017 Info over het kindercentrum AlliantieKids Startjaar van centrum: 2007 Adres: Nijhoffplein 17 Postcode/Plaats: 3123 NH Schiedam 1. Vormen

Nadere informatie

Privacy Statement. Dit is het privacy statement van Klein is Groot, gevestigd te Den Haag aan de Laan Copes van Catttenburch 54,

Privacy Statement. Dit is het privacy statement van Klein is Groot, gevestigd te Den Haag aan de Laan Copes van Catttenburch 54, Privacy Statement Dit is het privacy statement van Klein is Groot, gevestigd te Den Haag aan de Laan Copes van Catttenburch 54, www.kleinisgroot.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement is van toepassing

Nadere informatie

Privacy Policy Kindercentrum Slochterborgje

Privacy Policy Kindercentrum Slochterborgje Privacy Policy Kindercentrum Slochterborgje Kindercentrum Slochterborgje BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacy Policy. 1. Inleiding

Privacy Policy. 1. Inleiding Privacy Policy 1. Inleiding De Geschudde Maat BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Welke gegevens vragen wij aan ouders/ verzorgers?

Welke gegevens vragen wij aan ouders/ verzorgers? Privacy beleid Voorwoord Als Kinderdagverblijf verwerken wij verschillende persoonsgegevens. Wij verwerken de persoonsgegevens van ouders, de persoonsgegevens van het kind, andere gezinsleden en de nood

Nadere informatie

Privacy Policy All Kidz Nederland

Privacy Policy All Kidz Nederland Privacy Policy All Kidz Nederland All Kidz Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V.

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. De Tweeling Kinderopvang B.V. (hierna te noemen De Tweeling) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Privacy statement Sportkidsclub 2 Inhoud 01. Inleiding 3 02. Doel gegevens 3 03. Ontvangers 4 04. Opslag periode 5 05. Beveiliging

Nadere informatie

Info voor u vanuit Kindercentrum WiekenKids

Info voor u vanuit Kindercentrum WiekenKids Info voor u vanuit Kindercentrum WiekenKids versie: juli 2013 Info over het kindercentrum...wiekenkids Startjaar van centrum: November 2006 Adres: De Wildestraat 65 Postcode/Plaats: 3119 LP Schiedam 1.

Nadere informatie

U leest op dit moment de privacy verklaring van Kinderdagverblijf BijLili.

U leest op dit moment de privacy verklaring van Kinderdagverblijf BijLili. Privacyverklaring Kinderdagverblijf BijLili 2018 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding Pagina 3 2. Doel gegevens verwerking Pagina 4 3. Gegevens die worden vastgelegd Pagina 4 4. Bewaren en bewaartermijn gegevens

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Stichting beheer Kindcentra Thornerkwartier, gevestigd te 6017 BM Thorn aan de Molenweg 10 (hierna: Stichting Kindcentra Thornerkwartier,

Nadere informatie

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn 1. Inleiding Met ingang van 25 mei 2018 moet iedere organisatie voldoen aan de AVG. Hierin zijn regels gesteld voor alle organisaties die gegevens

Nadere informatie

Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming

Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming Uw privacy Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht

Nadere informatie

Privacyreglement juni 2017 Pagina2. Inleiding

Privacyreglement juni 2017 Pagina2. Inleiding Privacyreglement Inleiding Per 1 januari 2002 is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) in werking getreden. Volgens het Vrijstellingsbesluit behorend bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens hoeft een

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Privacy Reglement. 1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacy Reglement. 1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy Reglement Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Nadere informatie

Ouderfolder Buitenschoolse opvang

Ouderfolder Buitenschoolse opvang Ouderfolder Buitenschoolse opvang 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Het Pedagogisch beleid.... 3 3. De groep.... 3 4. Stagiaires.... 3 5. Oudercontacten.... 3 6. Oudercommissie.... 4 7. Veiligheid en

Nadere informatie

Peuteropvang "De Smurfen" & Buitenschoolse opvang Smurfplanet

Peuteropvang De Smurfen & Buitenschoolse opvang Smurfplanet Peuteropvang "De Smurfen" & Buitenschoolse opvang Smurfplanet Peuteropvang De Smurfen en BSO Smurfplanet respecteert uw privacy. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en informeren u graag over

Nadere informatie

Allereerst geven we kort in 7 punten weer hoe we met uw privacy en keuzes omgaan.

Allereerst geven we kort in 7 punten weer hoe we met uw privacy en keuzes omgaan. Privacy verklaring Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door neemt uw privacy en keuzes heel serieus. Daarom verbinden wij ons ertoe uw persoonlijke gegevens in alle zekerheid te behouden. Om meer

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van kinderopvang Het Snuitje, gevestigd te 5461 XD, Veghel aan de Middegaal 26 (hierna: kinderopvang Het Snuitje), www.kdvhetsnuitje.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat:

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat: Privacy Policy AHC Computers acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden

Nadere informatie

werkplan buitenschoolse opvang Sterrenschool De Bongerd

werkplan buitenschoolse opvang Sterrenschool De Bongerd werkplan L buitenschoolse opvang Bso Sterrenschool de Bongerd Datum: 28-12-2017 Sterrenschool De Bongerd gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden

Nadere informatie

Privacyreglement Kinderdagverblijf De Bereboot

Privacyreglement Kinderdagverblijf De Bereboot Privacyreglement Kinderdagverblijf De Bereboot 1. Inleiding Kinderdagverblijf De Bereboot gaat zorgvuldig om met privacy gegevens van haar klanten en personeel. Hierbij wordt voldaan aan de Algemene Verordening

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Gegevens van klanten worden geregistreerd met als doel:

PRIVACY STATEMENT. Gegevens van klanten worden geregistreerd met als doel: PRIVACY STATEMENT Kiddo Staff gaat zorgvuldig om met de privacy gegevens van haar klanten en personeel. Hierbij wordt voldaan aan de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Alle persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Kinderopvang Het Beertje B.V., gevestigd te 5386 KT Geffen aan de Heesterseweg 5a (hierna: Kinderopvang Het Beertje, www.kdvhetbeertje.nl).

Nadere informatie

Gastouderopvang-Het speelhoekje gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken en beheert en onderhoud zelf de website.

Gastouderopvang-Het speelhoekje gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken en beheert en onderhoud zelf de website. Inhoudsopgave Privacy regelement AVG 1. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 2. Het verwerken van klantgegevens (persoonsgegevens) 2.1 Inschrijven kinderen 2.2 Kind dossier 2.3 Bewaartermijn

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Minies kinderopvang, gevestigd te 5025 VB Tilburg aan de Ringbaan- West 306C (hierna: Minies kinderopvang, www.minieskinderdagverbijf.nl)

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Kinderdagverblijf Het Boerderijtje gevestigd te Bornerbroek 7627 ND aan de Het Linschot 2/b (hierna: Kinderdagverblijf Het Boerderijtje)

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Gastouderbureau TOBi de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Gastouderbureau TOBi de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Gastouderbureau TOBi hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Studio Luce Tao Lessen Eva van der Plas femmelune.training psoasbekkenbodem.training

Studio Luce Tao Lessen Eva van der Plas   femmelune.training psoasbekkenbodem.training Privacy Policy (SLTL) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie

Privacy Beleid Auteur: P.J.M. van Zelst Versie: april 2018

Privacy Beleid Auteur: P.J.M. van Zelst Versie: april 2018 Privacy Beleid Auteur: P.J.M. van Zelst Versie: april 2018 1 Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Persoonsgegevens... 5 2. Delen persoonsgegevens... 6 2.1 Delen gegevens klanten... 6 2.2 Delen gegevens medewerkers...

Nadere informatie

Werkplan. Buitenschoolse opvang De Driehoek.

Werkplan. Buitenschoolse opvang De Driehoek. Werkplan L Buitenschoolse opvang De Driehoek. Locatie: De Driehoek Datum: 21-12-2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie.

Nadere informatie

Privacy Beleid Kinderopvang De Bilt,

Privacy Beleid Kinderopvang De Bilt, Privacy Beleid Kinderopvang De Bilt, 27-09-2018 Kinderopvang De Bilt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Beleid willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Privacyverklaring 25 mei 2018 Helder en veilig

Privacyverklaring 25 mei 2018 Helder en veilig Privacyverklaringen zijn niet leuk, maar wel belangrijk. Daarom lees je alles over jouw privacy in deze privacyverklaring van Spiegel crossmedia communicatie. Zoals je gewend bent van ons: in begrijpelijke

Nadere informatie

Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming

Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming Stichting Beth Hanan Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming Over hoe we binnen de stichting Beth Hanan de AVG hebben geïmplementeerd Bestuur Stichting Beth Hanan 18-5-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

CKE, Stichting Centrum voor de Kunsten Eindhoven Privacy beleid

CKE, Stichting Centrum voor de Kunsten Eindhoven Privacy beleid CKE, Stichting Centrum voor de Kunsten Eindhoven Privacy beleid Versie 24 mei 2018 1 Inhoud Privacy en veiligheid... 3 De Algemene Verordening Gegevensbescherming... 3 Uitgangspunten... 3 Rechtmatigheid,

Nadere informatie