REGLEMENT THE SALON EXPERIENCE AWARDS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT THE SALON EXPERIENCE AWARDS"

Transcriptie

1 Lees deze informatie goed voordat je start met jouw inschrijving. REGLEMENT THE SALON EXPERIENCE AWARDS WAT ZIJN THE SALON EXPERIENCE AWARDS? The Salon Experience Awards vormen de ultieme waardering én erkenning voor grensverleggende salons en kappers. De bekroning voor innovators die streven naar de perfecte klantenbeleving. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Tribu-te Magazine Belux. INSCHRIJVING Wie? Kappers/kapsters/salons uit België en Luxemburg kunnen deelnemen aan The Salon Experience Awards in 6 categorieën. Voor de categorieën Educator of the Year en Lifetime Achievement Award is zelf inschrijven niet mogelijk. Hoe? Inschrijving tot deelname kan voor het salon waarvan men eigenaar is of waarvoor men werkzaam is. Ben je kapper in loondienst, dan kan je je via de eigenaar van het salon aanmelden. Bent je eigenaar van meerdere salons, dan kan je slechts één keer via jouw hoofdvestiging aanmelden. Slechts een door de eigenaar volledig ingevuld aanmeldingsformulier op de website wordt aangemerkt als een verzoek tot deelname. Toeleveranciers/merken uit de kapperssector kunnen kappers/salons voordragen. Na goedkeuring van de kapper/het salon kunnen deze tot deelname overgaan. Werknemers in loondienst van toeleveranciers/merken uit de kapperssector zijn uitgesloten van deelname aan de The Salon Experience Awards. Tot wanneer kan men inschrijven? Inschrijven kan tot 30 september 2019 via het inschrijvingsformulier op de website Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Er zijn geen inschrijvingskosten aan de wedstrijd verbonden.

2 Argumentatie bij inschrijving Het argumentatiedossier van elke inschrijving dient uiterlijk maandag 30 september 2019 om uur in het bezit te zijn van de organisatie van The Salon Experience Awards. Met het inzenden van fotomateriaal geeft men toestemming voor publicatie én voor hergebruik van het fotomateriaal in Tribu-te magazine en/of ander materiaal dat ten behoeve van Tribu-te magazine of The Salon Experience Event/Awards wordt vervaardigd. CATEGORIEËN The Salon Experience Awards worden uitgereikt in 8 categorieën. Inschrijven kan voor de eerste 6 categorieën. In meerdere categorieën inschrijven is mogelijk. 1) New Salon of the Year: Deze award gaat naar een nieuw opgestart salon (op een locatie waar voorheen geen kapsalon was gevestigd), waar men van bij de start streeft naar dé ultieme klantenbeleving. De realisatie vond plaats tussen 1/10/2018 en 30/09/2019. In deze zaak begrijpt men dat een succesvol salon runnen veel meer is dan knippen en kleuren. Dit kan het salon zijn van een (nieuw) talent dat een eigen zaak opende of een kapper/franchise/ondernemer die een nieuwe vestiging opende. 2) Metamorfose Salon of the Year: Zelfde criteria als categorie 1, alleen gaat deze award naar een salon dat op dezelfde locatie een volledige verbouwing of metamorfose onderging. 3) Barber Salon of the Year: Welke nieuwe (of vernieuwde) hotspot focust voor 100% op barbieren en biedt de beste volledige grooming service aan? Zelfde criteria als cat 1 en cat 2. 4) Sustainable Salon of the Year: Deze award beloont het meest duurzame salon dat dagdagelijks investeert in het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Natuurlijke producten, ecologisch meubilair en materiaal, duurzame technologieën voor verwarming en water, aanwezigheid van groen en planten,... Welk salon is het beste bewijs dat ecologie en hairstyling perfect kunnen samengaan? 5) Digital Influencer of the Year: Online en social media dragen onmiskenbaar bij aan het imago en succes van het salon én van de kapper. Deze award gaat naar een digitale creatieveling die investeert in een professionele online aanwezigheid én dit op een unieke en vernieuwende manier aanpakt. 6) New Talent of the Year: Een award voor kappers jonger dan 30 jaar die elke dag het beste van zichzelf geven om zichzelf en het salon waar ze werken naar een hoger niveau te tillen. Jong, dynamisch talent, gebeten door leren en gemotiveerd te investeren in zijn/haar toekomst. Voor deze categorie kan je zowel jezelf inschrijven als een collega of werknemer voordragen.

3 7) Educator of the Year: Opleiding en educatie zijn essentiële factoren in onze sector. Met deze award willen we een top professional waarderen die het afgelopen jaar met een onderscheidende visie, zijn/haar stempel heeft gedrukt op het vlak van opleidingen. Een voorbeeld die anderen inspireert, motiveert en uitblinkt in zijn/haar vak in het binnen- en buitenland. 8) Lifetime Achievement Award: Dé onderscheiding voor een stylist(e) die een buitengewoon creatieve bijdrage heeft geleverd aan de kappersindustrie. Deze award is de ultieme bekroning en erkenning voor een uitmuntende carrière van een levende legende. AANVULLENDE BEPALINGEN PER CATEGORIE WAARVOOR INGESCHREVEN KAN WORDEN 1) New Salon of the Year a. Geldig voor nieuw opgestarte salons, gerealiseerd tussen 1/10/2018 en 30/09/2019 b. Bij inschrijving dienen voldoende foto s te worden bijgevoegd die alle aspecten van het salon duidelijk voorstellen. c. Evenals een toelichting op welke manier naar beleving wordt gestreefd in het salon. En een motivatie waarin jouw salon zich onderscheidt van de collega s. d. De jury zal de genomineerden beoordelen op elk aspect van de customer journey, o.a. outside, onthaal, interieur, uitstraling & sfeer, (online)communicatie, team, 2) Metamorfose Salon of the Year: a. Salon dat op dezelfde locatie een volledige verbouwing of metamorfose onderging, gerealiseerd tussen 1/10/2018 en 30/09/2019 b. Bij inschrijving dienen voldoende foto s te worden bijgevoegd die alle aspecten van het salon duidelijk voorstellen, waaronder voor- en na foto s. c. Evenals een toelichting op welke manier naar beleving gestreefd wordt in het salon. En een motivatie waarin jouw salon zich onderscheidt van de collega s. d. De jury zal de genomineerden beoordelen op elk aspect van de customer journey, o.a. outside, onthaal, interieur, uitstraling & sfeer, (online)communicatie, team, 3) Barber Salon of the Year: a. Geldig voor (barber)salons die voor 100% focust op barbieren. Nieuw opgestart (zie cat 1) of een metamorfose ondergaan (zie cat 2) tussen 1/10/2018 en 30/09/2019.

4 b. Bij inschrijving dienen voldoende foto s te worden bijgevoegd die alle aspecten van het salon duidelijk voorstellen, waaronder voor- en na foto s indien het gaat om een metamorfose. c. Evenals een toelichting op welke manier naar beleving gestreefd wordt in het salon. En een motivatie waarin jouw salon zich onderscheidt van de collega s. d. De jury zal de genomineerden beoordelen op elk aspect van de customer journey, o.a. outside, onthaal, interieur, uitstraling & sfeer, (online)communicatie, team, 4) Sustainable Salon of the Year: a. Geldig voor dames-, mix-, en barbersalons. Nieuw opgestart, pas verbouwd of reeds bestaand. b. Bij inschrijving dienen voldoende foto s, bewijsstukken (o.a. facturen, ) en argumentatie te worden bijgevoegd om aan te tonen dat het salon zich met ecologie bezighoudt en op welke manier de ecologische voetafdruk probeert te beperken, op gebied van water, verwarming, ecologische producten en materialen, meubels, 5) Digital Influencer of the Year: a. Bij inschrijving dient de website + Instagram- en/of Facebookpagina van het salon of de kapper te worden vermeld. b. Evenals een argumentatie waarom en waarin dit profiel zich onderscheidt van de collega s. c. De jury zal de genomineerden o.a. beoordelen op het algemene profiel, de kwaliteit van de foto s en video s, de content, frequentie van communicatie, engagement met volgers, enzovoort. 6) New Talent of the Year: a. Inschrijvingen voor personen jonger dan 30 jaar (geboren voor 30/09/1989). b. In deze categorie kan iemand zowel zichzelf inschrijven als een collega of werknemer voordragen. c. Bij inschrijving dient een curcciculum vitae (cv) + overzicht gevolgde opleidingen, cursussen, bijscholingen in België en buitenland te worden toegevoegd. Evenals een overzicht van eventuele gerealiseerde collecties, optredens/events voor merken, d. En een argumentatie waarin wordt uitgelegd waarin jouw parcours en profiel zich onderscheidt van de collega s en welke stappen je actief onderneemt om te groeien. SELECTIEPROCEDURE Na de inschrijvingsperiode zal de organisator de inzendingen analyseren naar volledigheid en correctheid. De inschrijvingen conform aan de inschrijvingsvoorwaarden worden geëvalueerd.

5 Preselectie genomineerden In oktober 2019 worden de felicitatiebrieven naar de genomineerden verzonden en in de herfsteditie van Tribu-te magazine (verschijning oktober) worden de genomineerden gepubliceerd. De shortlist van 5 genomineerden per categorie wordt gepubliceerd op én op de The Salon Experience Event website, Selectie van de winnaars De jury gaat over tot een uitgebreide screening en evaluatie van de genomineerden en zal op basis van inhoudelijke criteria een winnaar kiezen per categorie. In categorie 1 t.e.m. 4 wordt een bezoek aan elk genomineerd salon gebracht en zal de beoordeling van een mystery visitor worden toegevoegd aan het jurydossier. Bekendmaking van de winnaars De winnaars worden bekendgemaakt op zondag 1 december 2019, tijdens de galaceremonie van The Salon Experience Event, in la Maison du Bois (het Arsenaal). Hier worden de acht Awards uitgereikt. JURY Een vakkundig samengestelde jury van (inter)nationale professionals uit de kappersbranche én experts uit verschillende vakdomeinen, zal met een objectieve en autonome beoordeling de winnaars aanduiden. Juryleden mogen niet direct of indirect betrokken zijn bij één van de deelnemende cases. De jury staat onder toezicht van een voorzitter, die stemrecht heeft. Zijn opdracht is om de evaluaties in goede banen te leiden. De organisator, Tribu-te magazine Belux, zetelt niet in de jury. Beslissingen van de jury zijn definitief. De jury houdt in haar beraadslaging rekening met de criteria zoals vermeld bij de inschrijving. Beslissingen van de jury zijn finaal en staan niet meer ter discussie. Geen enkele betwisting betreffende het wedstrijdverloop of de beslissing van de vakjury zal in aanmerking worden genomen. EVALUATIE De selectieprocedure/ evaluatie zal plaatsvinden in de periode van 01 oktober 2019 tot en met 15 oktober Tijdens deze selectieprocedure zal de jury op basis van de vermelde criteria de diverse projecten beoordelen om zo tot de preselectie van de genomineerden over te gaan. Na de bekendmaking van de genomineerden zal de jury tot een uitgebreide screening/bezoek ter plaatse/analyse overgaan. De winnaars worden bekend gemaakt op 1 december 2019 tijdens de gala ceremonie van The Salon Experience Event.

6 Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met de organisatie van de The Salon Experience Awards, bij voorkeur per op of of per telefoonnummer In alle overige zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisator Tribu-te magazine Belux.

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE Inleiding Vooraleer u aan de CBRE Office Space of the Year-wedstrijd deelneemt moet u de officiële regels in hun geheel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Reglement Roeselare Awards

Reglement Roeselare Awards Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

Reglement van de Graham Awards 2014

Reglement van de Graham Awards 2014 Reglement van de Graham Awards 2014 Hieronder volgt het Reglement ten behoeve van jaarlijkse toekenning van de Graham Awards. Het reglement heeft algemene gelding voor alle betrokken partijen. Dit reglement

Nadere informatie

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland Officiële mediapartner Schrijf je nu in voor het Beste Idee Award 2017 55% 40% 10% Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland ZET JE PRODUCT OF CONCEPT OP DE KAART WIN HET BESTE IDEE AWARD Donderdag

Nadere informatie

REGLEMENT COIFFURE AWARD 2013 LEES DEZE INFORMATIE GOED VOORDAT U BEGINT MET HET MAKEN VAN UW INZENDING DAN VOORKOMT U FOUTEN EN TELEURSTELLINGEN Mocht u nog vragen hebben, bel dan met de Coiffure Award

Nadere informatie

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Oostende Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Oostende Awards. Art. 2. Oostende Awards secretariaat: Economisch Huis

Nadere informatie

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Algemeen: Organisatie Initiatiefnemer van de Fidias Award is het AiNB, de beroepsvereniging van Interieurarchitecten van België en zijn partners. Doelstellingen De

Nadere informatie

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking.

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking. Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

0183-50 94 68 www.coiffureaward.nl volg de Coiffure Award via Facebook - Twitter @CoiffureAward - Instagram #CoiffureAwardNL

0183-50 94 68 www.coiffureaward.nl volg de Coiffure Award via Facebook - Twitter @CoiffureAward - Instagram #CoiffureAwardNL REGLEMENT COIFFURE AWARD 2015 LET OP! Dit reglement bevat aanpassingen LEES DEZE INFORMATIE GOED VOORDAT U BEGINT MET HET MAKEN VAN UW INZENDING DAN VOORKOMT U FOUTEN EN TELEURSTELLINGEN Mocht u nog vragen

Nadere informatie

MIXITY Awards INLEIDING - 2 benaderingen. - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen

MIXITY Awards INLEIDING - 2 benaderingen. - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen MIXITY Awards 2017 INLEIDING - 2 benaderingen - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen FILOSOFIE Met de MIXITY Awards worden de beste initiatieven

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities:

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities: BtoB Awards 2019 REGLEMENT Elk dossier moet VERPLICHT ingevuld worden volgens de voorziene template, om het de jury mogelijk te maken te oordelen op volledige en identiek gestructureerde dossiers. Er is

Nadere informatie

REGLEMENT. Wall of Fame Belgium 2018

REGLEMENT. Wall of Fame Belgium 2018 REGLEMENT Wall of Fame Belgium 2018 Lees deze informatie goed voordat je begint met het maken van jouw inzending. Zo voorkom je fouten en teleurstellingen. Wall of Fame Belgium 2018 Nog nooit werd er een

Nadere informatie

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen?

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? Toelichtingen bij de jurering en het inschrijvingsformulier van de Cuckoo Awards 2012 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? 1. Direct marketing is een respons-driven

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement Artikel 1 Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement Hoofdstuk 1: Doel van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt de doelstelling, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningscriteria

Nadere informatie

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS Artikel 1. Definities REGLEMENT PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS 1. Votingwedstrijd: De PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS votingwedstrijd (hierna de Votingwedstrijd ) wordt georganiseerd door TELENET

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands

Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands 1. Inleiding Om de beoefening en de spreiding van cultuur in de gemeente Sint-Amands aan te moedigen en te bevorderen, besliste

Nadere informatie

Algemeen Reglement VSBO

Algemeen Reglement VSBO Algemeen Reglement VSBO Talent Competition Curaçao Curaçao, augustus 2012 Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Curaçao kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven curaçao tel 840 2777 email info@kbbcuracao.com

Nadere informatie

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS STUDIE CLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS Artikel 1 Algemeen De Centrale Clubleiding (CCL) van de Studieclub Schilders

Nadere informatie

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar 1 Begripsbepaling Kandidaat: Nominatie: Genomineerde: Kwaliteitsmanager die zich aanmeldt voor de verkiezing van Kwaliteitsmanager Food van het

Nadere informatie

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure Artikel 1: Voorwerp van het reglement van de stemmingsprocedure 1. Dit reglement regelt de modaliteiten van de stemming, beschrijft

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet?

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Veelgestelde vragen Algemeen 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Nederland kent naar schatting tussen de 3000 en 4000 social enterprises, een relatief kleine maar groeiende sector, met groot potentieel.

Nadere informatie

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen

Nadere informatie

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 Artikel 1 Organisatie en doelstelling De wedstrijd Consumer Healthcare Communication Awards 2019 (hierna de wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement Dutch Design Awards 2017

Reglement Dutch Design Awards 2017 Reglement Dutch Design Awards 2017 1. Missie Dutch Design Awards is overtuigd dat Nederlandse ontwerpers een relevante bijdrage aan de samenleving leveren. Dit door de oplossingsgerichtheid, de verbindende

Nadere informatie

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen 1. Algemeen Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College, Markland College en NBOV (Nederlandse Brood-

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen 1. Algemeen Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College, Markland College en NBOV (Nederlandse Brood-

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar NOC*NSF is samen met de NOS verantwoordelijk voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg,

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Ondernemersprijs Horst aan de Maas HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ondernemersprijs Horst aan de Maas Stichting Ondernemersprijs Noord Limburg Secretariaat: Loevestraat 50, 5961 TZ Horst Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1. Het ontstaan...3 1.2. Doelstelling...3

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages.

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. DIT IS HARPER S BAZAAR Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. Bazaar richt zich op stijlvolle, slimme vrouwen en brengt een

Nadere informatie

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016 1 Gefeliciteerd! Uw merk staat op de shortlist voor de GfK Shopper Marketing Award 2 Meer informatie over de GfK Shopper Marketing Award 3 Definitie & doel Definitie Shopper Marketing Shopper Marketing

Nadere informatie

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by 07 DECEMBER 2017 BRUSSEL KANDIDAATSDOSSIER indiening voor 15 november 2017 KANDIDAATSDOSSIER - VOORAFGAANDE INFORMATIE DE DOSSIERS EN TOEGEVOEGDE STUKKEN moeten ter attentie van Alexia Itterbeek ingediend

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Artikel 1. Begripsbepaling a. De vrijwilligersprijs: De Vrijwilligersprijs Twenterand voor personen van 23 jaar of ouder. b. De jongerenprijs: De Vrijwilligersprijs

Nadere informatie

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek.

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek. De HAN Faculteit Techniek organiseert voor eindexamen leerlingen havo een profielwerkstukwedstrijd. Iedere havo scholier die tussen mei 2015 en maart 2016 een profielwerkstuk maakt voor het vak natuurkunde,

Nadere informatie

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL Artikel 1 Algemene doelstelling De vereniging "Lionsclub Son

Nadere informatie

Brusselse prijs voor de export Een organisatie van Brussel Invest & Export Wedstrijdreglement

Brusselse prijs voor de export Een organisatie van Brussel Invest & Export Wedstrijdreglement Brusselse prijs voor de export Een organisatie van Brussel Invest & Export Wedstrijdreglement 1 Brussel Invest & Export Gewestelijke Overheidsdienst Brussel BRUSSELS BEST EXPORTERS 2015 Brusselse prijs

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Brusselse prijs voor de export een co-organisatie van Brussel Invest & Export en BECI

Brusselse prijs voor de export een co-organisatie van Brussel Invest & Export en BECI Brussels Best Exporters 2013 Brusselse prijs voor de export een co-organisatie van Brussel Invest & Export en BECI Wedstrijdreglement 1 Brussel Invest & Export Gewestelijke Overheidsdienst Brussel BRUSSELS

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie Inschrijven Shopper Marketing Case Smart Innovations Shopper Activatie met Field Marketing Shopper Activatie met POS Materiaal Aanleveren Beoordeling Naast bijgaand inschrijfformulier dien je de case beschrijving(en)

Nadere informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award.

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award. Introductie Tijdens de Hannover Messe 2017 wordt de FME International Business Award uitgereikt aan een ondernemer uit de technologische industrie, die internationaal succesvol zakendoet. Stertil heeft

Nadere informatie

Wedstrijdreglement De Tegel 2017

Wedstrijdreglement De Tegel 2017 Wedstrijdreglement De Tegel 2017 Artikel 1 Doelstelling 1.1 De Tegel, Jaarprijzen voor de Journalistiek is een initiatief van De Nederlandse Dagbladpers, de Nederlandse Vereniging van Journalisten, het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 1. Deelnemingsvoorwaarden Artikel 1 De ingezonden AV-productie moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 1. De film dateert uit 2009 of later. 2. De taal van de film is Nederlands,

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden.

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. Restaurants Wanneer start The Best Thai Award 2017? The Best Thai Award 2017 start op 3 november 2017. Wanneer kan ik stemmen? Je

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen

Studenten Magazine Print Award academiejaar De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen Studenten Magazine Print Award academiejaar 2013-2014 De weg naar een mooie professionele start in 7 stappen STAP 1 Ontwerp een advertentie die beantwoordt aan het reglement en de briefing. Werk rond en

Nadere informatie

Er worden vier tuinprojecten gerealiseerd. Iedere tuin heeft de standaardafmeting van 4m x 10m. Zie plan in bijlage.

Er worden vier tuinprojecten gerealiseerd. Iedere tuin heeft de standaardafmeting van 4m x 10m. Zie plan in bijlage. Sfeer 2014 organiseert opnieuw een wedstrijd voor jonge tuinarchitecten en -ontwerpers (afgestudeerd als bachelor tuinarchitectuur of groenmanagement in 2009 of later). Dit jaar zal de wedstrijd worden

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

REGLEMENT. The Wall of Fame Belgium 2019

REGLEMENT. The Wall of Fame Belgium 2019 REGLEMENT The Wall of Fame Belgium 2019 Lees deze informatie goed voordat je begint met het maken van jouw inzending. Zo voorkom je fouten en teleurstellingen. 1. INLEIDING The Hair Games 2019 is de tweede

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement van de BOSS Loop Contest 2010 bevat de voorwaarden en de regels die worden toegepast tussen de deelnemer aan de BOSS Loop Contest en de

Nadere informatie

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA Reglement Erfgoed filmfestival 2019 1. Art.1 Organisator Het Mechelse Ciné- en Videoclub (Mecina) met zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt 35, organiseert met de steun van PROVAC,BREEDBEELD en VAC een Erfgoed

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015

Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015 Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015 Uitgebracht door het Huis van De Brabantse Kempen In opdracht van het Streekplatform De Brabantse Kempen Middelbeers, 9 juni 2015 1 De partners in het Streekplatform

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en misschien win je het product waarover jij jouw mening hebt gegeven DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK 1. De wedstrijd start op 1

Nadere informatie

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam?

Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? FOTOWEDSTRIJD IKEA AMSTERDAM 2015 VILSHULT 100*140 Hangt hier straks jouw foto van Amsterdam? Voor deze wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste foto van Amsterdam. Dit kan een afbeelding zijn van een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Media exemplaar Dit document dient alleen ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nadere informatie

AWARDS. JCI Vlaanderen HANDLEIDING

AWARDS. JCI Vlaanderen HANDLEIDING AWARDS JCI Vlaanderen HANDLEIDING Editie 2016-2017 1 INHOUD VOORBESCHOUWING... 3 DOELSTELLING... 4 PROCEDURE... 4 AWARDGROEPEN... 7 CATEGORIEËN & CRITERIA... 8 JURERING... 11 TEMPLATES VOOR DE AWARDDOSSIERS...

Nadere informatie

"EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT

EN PLEIN AIR WEDSTRIJD REGLEMENT "EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT 1_ Betreft EN PLEIN AIR is een wedstrijd voor Franse en Belgische tuin en landschapsarchitecten die het Evo 2/e tegelsysteem hebben toegepast voor aanleg van outdoor

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

volg de Coiffure Award via #CoiffureAward Facebook - - Instagram #CoiffureAwardNL

volg de Coiffure Award via #CoiffureAward Facebook - - Instagram #CoiffureAwardNL REGLEMENT COIFFURE AWARD 2017 LET OP! Dit reglement bevat aanpassingen LEES DEZE INFORMATIE GOED VOORDAT U BEGINT MET HET MAKEN VAN UW INZENDING DAN VOORKOMT U FOUTEN EN TELEURSTELLINGEN Mocht u nog vragen

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

REGLEMENT. > ik ben een B to B publicatie > ik ben een B to B communicatiedrager

REGLEMENT. > ik ben een B to B publicatie > ik ben een B to B communicatiedrager REGLEMENT!! Elk dossier moet VERPLICHT ingevuld worden volgens de voorziene template.!! Elk dossier wordt op dezelfde manier gestructureerd en beoordeeld.!! Een template per categorie en per criterium.

Nadere informatie

HET GOUDEN PAND 2010

HET GOUDEN PAND 2010 HET GOUDEN PAND 2010 Oostende, 1 juni 2010 Beste Oostendenaar, Geachte eigenaar van een waardevol pand, Op 12 september organiseert vzw Dement Oostende voor de vierde keer de uitreiking van Het Gouden

Nadere informatie

BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER

BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER In 2008 werd aan de drie Benelux-landen de staatsprijs uitgereikt van Noordrijn-Westfalen (NRW) naar aanleiding van de samenwerking die

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste

Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste Goedgekeurd in de gemeenteraad van 28 september 2015 Bekendgemaakt op 30 september 2015 Inhoudstafel Artikel 1. Doel... 1 Artikel

Nadere informatie

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Presentatiedossier Doel.be creative is een nationale wedstrijd die de ondernemersgeest bij jongeren wil aanwakkeren door hen de kans te geven

Nadere informatie