Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk"

Transcriptie

1 Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014

2 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 INHOUD 1 Woonklaar Pakket Het principe Partijen Woonklaar Pakket Patalena - eengezinswoningen Keuken Sanitair Tegelwerk Vloerafwerking Wandafwerking Screens Tuinafwerking Financieel advies Advies - huidige woning... 9 Colofon... 10

3 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 3 1 WOONKLAAR PAKKET Ontwikkelaar Projectikon Ontwikkeling heeft in samenwerking met Brummelhuis (de architect) en HMU Olsthoorn (de aannemer) diverse woningen in Hoogeland te Naaldwijk ontwikkeld. De verschillende type woningen worden gebouwd via Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap. De brochure die u heeft ontvangen is een eerste opzet en voorziet u van algemene informatie. De intentie is om samen met u de woning aan te passen aan uw specifieke woonwensen. U krijgt de vrijheid om de woning binnen de stedenbouwkundige/architectonische uitgangspunten voor u passend te maken. ONTWIKKELING ONTWERP BOUW Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is voor u het Woonklaar Pakket samengesteld. U kunt zonder klussen uw woning betrekken, alleen het verhuizen doet u zelf. Het Woonklaar Pakket omvat: - Een vrijblijvend intakegesprek met een financieel adviseur omtrent hypotheekadvies; - Een vrijblijvend eerste gesprek voor de verkoop van uw huidige woning; - De woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk, een hoekkeuken, wand- en vloerafwerking, zonnescreens op de eerste verdieping en een compleet ingerichte voor- en achtertuin! U hoeft alleen nog maar de sleutel om te draaien op de dag van de oplevering, waarna u gelijk kunt genieten van u nieuwe woning. 1.1 Het principe De woningen van Projectikon worden standaard SLEUTELKLAAR opgeleverd, tenzij anders vermeld 1. Sleutelklaar houdt in dat de casco woning 2 als volgt wordt afgewerkt: - aanbrengen van de niet dragende binnenwanden; - aanleggen van de elektrische installatie; - aanleggen van het verwarmings-, waterinstallatie en ventilatiesysteem; - verzorgen van aftimmerkwerk (plaatsen van de trap en het aftimmeren daarvan, afhangen van de binnendeuren, monteren van raam- en deurbeslag, aanbrengen van de vensterbanken). U kunt er dus voor kiezen om de woning zelf af te bouwen of u volledig te laten ontzorgen. Per woningtype is een WOONKLAAR PAKKET samengesteld tegen een scherpe prijs. Elk pakket omvat diverse onderdelen waaruit gekozen kan worden. U bepaalt zelf welke onderdelen voor u van toepassing zijn en hoeveel u uiteindelijk wilt laten afbouwen. Kiest u meerdere onderdelen uit het Woonklaar Pakket? Dan krijgt u extra korting! Op de volgende pagina is een rekenvoorbeeld opgenomen. 1 Mocht de woning inclusief diverse onderdelen uit het Woonklaar Pakket, zoals bij type Patalena, worden opgeleverd en wenst u toch een sleutelklare woning, dan is het altijd mogelijk de kosten daarvan in mindering te brengen op de VON-prijs. 2 Casco: Alleen de ruwbouw is verzorgt. De woning is wind- en waterdicht, dus inclusief ramen, deuren, beglazing en dakbedekking.

4 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 4 REKENVOORBEELD U BEPAALT ZELF HOE HOOG UW VOORDEEL OPLOOPT!

5 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Partijen Woonklaar Pakket Het is de bedoeling dat u zelf met de verschillende partijen uw wensen afstemt. Wanneer u aangeeft welke onderdelen uit het pakket u wenst, zullen de betreffende partijen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook zelf een afspraak maken. De volgende partijen zijn voor u geselecteerd: KEUKEN KeukenVision Naaldwijk Warmoezenierstraat ZP NAALDWIJK Tel: SANITAIR Plieger Capelle a/d IJssel Rivium 2e straat LG CAPELLE A/D IJSSEL Tel: VLOER- AFWERKING Floors For You Naaldwijk Gildestraat BW NAALDWIJK Tel: TEGELWERK TEGELWERK WAND- AFWERKING Lingen Keramiek Rivium Westlaan LD CAPELLE A/D IJSSEL Tel: Stone Concepts Slotenmakerstraat GD NAALDWIJK Tel: HMU Olsthoorn B.V. Nijverheidstraat DJ NAALDWIJK Tel: SCREENS TUIN FINANCIEEL ADVIES Vitrona Naaldwijk Grote Woerdlaan 36c 2671 CL NAALDWIJK Tel: Green Care Dirk van den Burgweg XM HOEK VAN HOLLAND Tel: Zuidgeest Financieel Kokkel BV NAALDWIJK Tel:

6 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 6 ADVIES HUIDIGE WONING Borgdorff Makelaars Vestiging Monster Kerkplein BB MONSTER T ADVIES HUIDIGE WONING Helm & Heus Makelaars Vreeburghlaan AA S-GRAVENZANDE ADVIES WOON- KLAAR PAKKET Wendy van der Voort De Jonghlaan NM S-GRAVENZANDE Tel: IN AANVULLING OP DE BASIS-AFWERKING CONFORM DE TECHNISCHE OMSCHRIJVING WORDT DE WONING WOONKLAAR OPGELEVERD MET DE SPECIFICATIES OMSCHREVEN IN NAVOLGENDE PARAGRAFEN.

7 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 7 2 PATALENA - EENGEZINSWONINGEN 2.1 Keuken EEN HOEKKEUKEN VAN CIRCA 2,5 METER LANG EN CIRCA 2,8 METER BREED VOORZIEN VAN: Hoge kast t.b.v. inbouwkoelkast en inbouwapparaat; Kookonderkast met 2 laden en bestekindeling; Hoekonderkast en werkblad met kunststof toplaag. ER IS RUIME KEUS IN STANDAARD KLEUREN VAN FRONT, GREPEN EN BLADEN. Apparatuur: Keramische kookplaat (4 pits) met boven bediening, 60 cm breed; Combimagnetron oven met geïntegreerde grill; Rvs schouwkap t.b.v. afzuiging, 90 cm breed; Inbouwkoelkast; Geïntegreerde vaatwasser met 5 programma s; Rvs opbouwspoelbak en een chromen één-handel keukenmengkraan.

8 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Sanitair Woningtype Patalena is INCLUSIEF SANITAIR, zie de technische omschrijving voor de beschrijving. 2.3 Tegelwerk Woningtype Patalena is INCLUSIEF TEGELWERK, zie de technische omschrijving voor de beschrijving. 2.4 Vloerafwerking De hal, woonkamer en keuken worden afgewerkt met extra brede en kwalitatief hoogwaardig laminaat, type Palermo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm. Bij de entree wordt een antraciet kleurige schoonloopmat aangebracht; De overloop en slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een laminaatvloer, type Designo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm; De zolder wordt voorzien van een laminaatvloer, type Designo en afgewerkt met zelfklevende deklatten; De traptreden worden voorzien van profielen met rubber inleg. 2.5 Wandafwerking De wanden in de woning worden voorzien van glasvlies behang met een structuur en gesausd in een lichte kleur (t/m RAL 9001); De dakplaten op zolder worden wit gesausd; De badkamer en het toilet worden niet voorzien van glasvlies en sauswerk. Deze worden voorzien van tegelwerk en spuitwerk indien van toepassin g; De meterkast en de ruimte voor de WKO installatie worden niet afgewerkt. 2.6 Screens DE KOZIJNEN OP DE EERSTE VERDIEPING WORDEN AAN DE VOOR- EN ACHTERGEVEL VOORZIEN VAN ELEKTRISCHE SCREENS. De kleur van de omkasting is RAL 9001; De kleuren van de doeken zijn in overleg te bepalen; Er worden twee afstandsbedieningen bijgeleverd. 2.7 Tuinafwerking Woningtype Patalena is INCLUSIEF INGERICHTE VOORTUIN. Kleuren en eventuele alternatieve inrichting zijn met GreenCare af te stemmen. Op de bouwlocatie is een verkoopkantoor geplaatst waar een voorbeeld van de voortuin is gerealiseerd. Voortuin: Parkeervak met honingraatmatten en split; Antracietkleurige betontegels; Beplanting in de plantvakken.

9 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 9 Achtertuin: 22 m 2 betonklinker bestrating. Type en kleur steen in overleg te bepalen; Beplanting ca. 8 m 2, in overleg te bepalen; Hardhouten palen t.b.v. een schutting. Plankenschutting van 180 x180 cm. van geïmpregneerd vuren; Een deur in de schutting van 180 x100 cm. van geïmpregneerd vuren. 2.8 Financieel advies Een financieel pré advies om de haalbaarheid voor u te beoordelen in een QUICK SCAN. 2.9 Advies - huidige woning Een advies omtrent de verkoopbaarheid van u huidige woning in een INTAKEGESPREK.

10 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 10 COLOFON Ontwikkelaar Projectikon Ontwikkeling Kleine Achterweg 44-B 2671 LT NAALDWIJK Aannemer Aannemingsbedrijf HMU Olsthoorn B.V. Nijverheidstraat DJ NAALDWIJK Tel: Architect Brummelhuis Bouwcoördinatie B.V. Grote Voort BK Zwolle Tel: Verkoopconsulent Wendy van der Voort De Jonghlaan NM S-GRAVENZANDE Tel:

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 INHOUD 1 Woonklaar Pakket... 3 1.1 Het principe... 3 1.2 Partijen

Nadere informatie

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 Inhoud 1 Woonklaar Pakket... 3 1.1 Het principe... 3 1.2 Partijen

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Adres : R. Kipling-erf 7

Adres : R. Kipling-erf 7 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : R. Kipling-erf 7 Vraagprijs 188.500,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning (hoek) BOUWJAAR Circa

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Te koop Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Houdt u niet van klussen? Dan is deze woning perfect voor u. Kom eens kijken in deze

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Spinetstraat 14 155.000,- k.k. 4876XS Etten-leur Eengezinswoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde woning heeft een scherpe vraagprijs! Deze verspringende en uitgebouwde tussenwoning met tuin, stenen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Roerdomp 39 4872PJ Etten-leur 197.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan in plan Hooghuis in een breed opgezette straat, een goed onderhouden en instapklare

Nadere informatie

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand Dordrecht Mildenburg 60 Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Buitengewoon royale 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 1 Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 Algemeen Onderstaand treft een aantal opties aan waarvoor u kunt kiezen. Uw keuze wordt verwerkt

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Tolhuislaan 52 4875AM Etten-leur 219.000,- k.k. Eindwoning Gelegen aan rustige weg, nabij het centrum en in woonwijk, bieden wij namens een relatie te koop aan: een royale geheel gemoderniseerde (2015)

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Withofstraat 21 184.500,- k.k. 4873CA Etten-leur Eengezinswoning Deze sfeervolle en ruime goed onderhouden tussenwoning met een royale berging en dakkapel is gelegen aan een doorgaande weg, pal

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Spinetstraat 5 4876XP Etten-leur 172.500,- k.k. Tussenwoning Goed onderhouden tussenwoning met erker en ruime privacyvolle achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Capelle aan den IJssel Posthoorn 22

Capelle aan den IJssel Posthoorn 22 Capelle aan den IJssel Posthoorn 22 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Gemoderniseerde 6-kamer eengezinswoning met eigen

Nadere informatie

Groenendaal k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Groenendaal k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Groenendaal 24 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/groenendaal-24-krimpen-aan-den-ijssel/320 239.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

Klaroenring 179 239.000,- k.k. 4876ZE Etten-leur Hoekwoning www.klaroenring179.nl Goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving in de wijk Grauwepolder.

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

Spinetstraat 13 4876XP Etten-leur 186.500,- k.k. Eindwoning www.spinetstraat13.nl UNIEKE AANKOOPKANS! Getoonde prijs heeft een scherpe koopsom Verrassend leuke uitgebouwde eindwoning met erker en

Nadere informatie

TE KOOP. Plattenborgstraat TS Zwolle k.k.

TE KOOP. Plattenborgstraat TS Zwolle k.k. TE KOOP Plattenborgstraat 43 8043TS Zwolle 249.000 k.k. KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 8043TS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 5 11cm Woonruimte 110m² Perceeloppervlakte 124m²

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Rotterdam. Boomkleverstraat 10. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Rotterdam. Boomkleverstraat 10. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Rotterdam Boomkleverstraat 10 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Welkom in deze jonge en tamelijk onderhoudsvrije 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Breestraat 6 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/breestraat-6-krimpen-aan-den-ijssel/416 325.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zandkrab 32 5658 AD Eindhoven 329.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 329.000 k.k. Postcode 5658 AD Ligging Aan rustige

Nadere informatie

PIET HEINSHOF 12 - BEST

PIET HEINSHOF 12 - BEST PIET HEINSHOF 12 - BEST Op mooie woonlocatie gelegen goed onderhouden eindwoning met royale berging en uitkijk over plantsoen aan voorzijde. U betreedt de woning via de voordeur; hal met meterkast en toiletruimte;

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Kasselstraat 8 169.500,- k.k. 4875BC Etten-leur Eengezinswoning Redelijk onderhouden tussenwoning met ruime achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie nabij het centrum

Nadere informatie

Buschkensweg CR Heerlen

Buschkensweg CR Heerlen Buschkensweg 13 6414 CR Heerlen Vraagprijs: 137.500,- k.k. Omschrijving In een rustige woonomgeving in de wijk Heksenberg bieden wij een zeer goed verzorgde tussenwoning aan met een vrijstaande garagebox

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Galenstraat 29 5703 AE Helmond 175.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 175.000 k.k. Postcode 5703 AE Ligging Aan

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder A1 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m 2 A2 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Beiaard 119 4876CC Etten-leur 165.000,- k.k. Hoekwoning woning is deels gemoderniseerd! Nette hoekwoning met dubbele berging een achterom en tuin op het Zuiden, gelegen aan een doodlopend hofje in

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer 14955 versie 2.0 december 2015

woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer 14955 versie 2.0 december 2015 Basiswoning Prijslijst Woonsferen - 20 Woningen Tuinveld Fase 3C Woningtype E - Jaren '30 uitrustingsniveau zilver woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 8 juni 2016 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Uw woning naar wens Gefeliciteerd met de

Nadere informatie

Bexdellestraat HC Brunssum

Bexdellestraat HC Brunssum Bexdellestraat 29 6444 HC Brunssum Vraagprijs: 154.500,- k.k. Omschrijving In een rustige woonomgeving in Brunssum-Noord bieden wij een zeer goed verzorgde hoekwoning aan met een vrijstaande garagebox

Nadere informatie

34 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk

34 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk 4 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk Introductie Situatie Projectikon Ontwikkeling is een jong bedrijf dat op een klantgerichte wijze projecten initieert. De woningbouwontwikkeling

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 5, 1705 JM Heerhugowaard Heerlijk lichte woonkamer Tuin op het zuidwesten Parkeren op eigen terrein Kant en klaar direct wonen Kindvriendelijke woonomgeving

Nadere informatie

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 215.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND Op mooie vrije woonstand tegenover fraai speelplantsoen gelegen gemoderniseerd woonhuis met o.a.: sfeervolle woonkamer; half open keuken met diverse apparatuur; 3 slaapkamers;

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Stobbenveen 44 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen Stobbenveen 44 - Dongen Vraagprijs 199.000,- k.k. Nieuwe hoekwoning met moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een zeer ruime zolder. Op een rustige plek gelegen in nieuwbouwwijk De Beljaart. Van

Nadere informatie

Spelleborg 9, Steenbergen

Spelleborg 9, Steenbergen Spelleborg 9, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Ruime rustig gelegen tussenwoning voorzien van 3 slaapkamers, garage, eigen oprit en achtertuin op het zuidwesten. Vraagprijs 199.000,- k.k. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Boveneindselaan k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl

Boveneindselaan k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Boveneindselaan 35 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/boveneindselaan-35-krimpen-aan-den-ijssel/27 375.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 versie 1.0 december 2014

prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 versie 1.0 december 2014 Prijslijst Woonsferen - Landje van Kemp - Werkhoven Woningtype type E - Oudhollands uitrustingsniveau zilver woningtype E goud platina prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 Basiswoning

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Baarspad 9 Hoogvliet 3192 VA. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Baarspad 9 Hoogvliet 3192 VA. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Baarspad 9 Hoogvliet 3192 VA Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze riant gelegen ruime 4-kamer hoekwoning met eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 MIDDELBURG VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Recent gerenoveerde en uitgebouwde hoekwoning rustig gelegen in de Magistraatwijk. Deze ruime eengezinswoning is vrijwel geheel

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Ruwaard 10 te Maasland In rij gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht en ruime tuin met grote stenen berging, gelegen nabij het centrum. Vraagprijs: 219.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca.

Nadere informatie

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis.

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Groen en vrijstaand wonen in Lelystad Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Warande: groen en ruim wonen Aan de zuidkant van Lelystad wordt momenteel de

Nadere informatie

Waldhoornlaan 164 4876BG Etten-leur 215.000,- k.k. Hoekwoning www.waldhoornlaan164.nl Zeer goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning met grote tuin en inpandig te bereiken garage nabij het centrum

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist EXTERNE ALTERNATIEVEN (SLUITINGSDATUM = 06 MAART 2017) Optieprijs inclusief 21% BTW Aangebouwde houten tuinberging op betonvloer achter de tuinkamer.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 ZEER SCHERP GEPRIJSD!! Mooie instapklare tussenwoning in het centrum van Venray. Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: ca.: 122m² Inhoud: ca.: 400m³ Vraagprijs: 210.000,- k.k. Renée

Nadere informatie

Adres : IROKO 193 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES

Adres : IROKO 193 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : IROKO 193 Vraagprijs 289.500,-- K.K. TYPE WONING Eengezinswoning BOUWJAAR Circa 1997 (opbouw

Nadere informatie

EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27

EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27 EINDHOVEN, KANUNNIKENSVEN 27 GESCHAKELDE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET ATELIER EN GARAGE IS GELEGEN AAN DE RAND VAN DE WIJK TIVOLI, IN STADSDEEL

Nadere informatie

Waaienberg 29 te Zoetermeer

Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 in Zoetermeer Wilt u verhuizen zonder te hoeven klussen of verbouwen? Deze grote gezinswoning is helemaal klaar en ligt bovendien zeer gunstig op minder dan 100

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Deldenstraat 46 te TILBURG Vraagprijs 164.000 k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 375 m3 Woonoppervlakte : 120 m2 Perceel oppervlakte : 164 m2

Deldenstraat 46 te TILBURG Vraagprijs 164.000 k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 375 m3 Woonoppervlakte : 120 m2 Perceel oppervlakte : 164 m2 Deldenstraat 46 te TILBURG Vraagprijs 164.000 k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 375 m3 Woonoppervlakte : 120 m2 Perceel oppervlakte : 164 m2 Deldenstraat 46 te TILBURG Ideale starterswoning, gelegen

Nadere informatie

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen.

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen. Algemene informatie Straat: De Thun 105 Postcode: 6419XG Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 136 m² Woonoppervlakte: 120 m² Volume: 420 m³ Bouwjaar: 1976 Type: Tussenwoning Prijs: 174.900 k.k. Contact Email:

Nadere informatie

Beiaard 119 4876CC Etten-leur 169.500,- k.k. Hoekwoning www.beiaard119.nl Getoonde prijs heeft een scherpe koopsom Nette hoekwoning met dubbele berging een achterom en tuin op het Zuiden, gelegen

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Adres : GRIMALDIHOF 17

Adres : GRIMALDIHOF 17 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : GRIMALDIHOF 17 Vraagprijs 485.000,-- K.K. TYPE WONING 2-1 kap woning met vrijstaande garage

Nadere informatie

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Vraagprijs 160.000,= k.k. Tussenwoning met eigentijdse uitstraling en garage, gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij het centrum. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie