Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend."

Transcriptie

1 sufi whirling mindfulness shiatsu massage personal coaching Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend.

2 inleiding 4 kernthema s Derwish Advies Groep organiseert samen met gedreven professionals het Body-Mind-Soul (BMS) weekend. Dit doen zij met hart en ziel! Via de Body-Mind-Soul methode maak je kennis met energieke manieren om jezelf beter te leren kennen. Aandacht voor jezelf. Aandacht voor dat wat er al is. Aandacht voor het nu. Body-Mind-Soul is een route die via het hart, de ziel en de geest laat ontdekken wat je passie is, wat je kernwaarden zijn. Dan weer verfrissend, soms confronterend, altijd energiek. Verrassend en met volle aandacht! Je voelt je het best wanneer je Body-Mind- Soul in balans is en dit ontdek je tijdens dit weekend. Ontdek hoe jij scoort op de BMS-index. De Body-Mind-Soul methode bestaat in de kern uit vier thema s: 1 Sufi Whirling 2 Mindfulness 3 Shiatsu Massage 4 Personal Coaching Naast deze thema s bepaal jij verder hoe jouw BMS weekend er uit komt te zien door zelf optionele thema s hieraan toe te voegen. Lees gauw verder wat de kernthema s en de optionele thema s inhouden! 1 Sufi Whirling Sufi Whirling is geïnspireerd door de Sema, de Hemelen. De grondlegger is Mevlana Rumi Hz, de Grootmeester van de Mevlevi soefie orde. In de westerse wereld is hij beroemd vanwege zijn talloze prachtige gedichten, gebundeld in de Masnavi. Sufi Whirling is een meditatieve bewegingskunst die de mens lichamelijk, geestelijk en spiritueel stimuleert. Het ontspant, versterkt het lichaam en het verscherpt het geestelijke vermogen. Ons innerlijke wezen wordt geactiveerd zodat we leren luisteren naar ons lichaam en naar onszelf. Bij het beleven van de Sufi Whirling ontwaakt je persoonlijke energie centrum en wordt geactiveerd. Door te gaan wervelen, in Sema gaan, zal je ervaren in contact te zijn met alles wat in beweging is om je heen, van micro tot macro kosmos. Draaiend om je eigen as, het hart, met de rechterhand opengevouwen naar de hemel ontvang je hogere energie en met je linkerhand wordt het doorgegeven aan een ieder die aanwezig is. De bewegingskunst die beoefend wordt met de Sufi Whirling is universeel en is toegankelijk voor een ieder ongeacht achtergrond, lifestyle of leeftijd.

3 4 kernthema s 4 kernthema s 2 Mindfulness 3 Shiatsu massage Mindfulness gaat over aandachtig leven. Mensen, en met name volwassenen, doen veel op de automatische piloot. Je rent door je leven zonder bewust te zijn van wat je doet. Vergelijk het met autorijden, je zit een half uur in de auto op weg naar je werk, maar voor je gevoel ben je er ineens. Shiatsu massage is een manuele therapie uit Japan. In Azië wordt Shiatsu al eeuwenlang toegepast in ziekenhuizen om de natuurlijke lichaamsenergie in balans te brengen. Het wordt ook als preventieve behandeling gegeven. Mindfulness zegt dat je niets hebt aan het verleden en nog niets weet van de toekomst, dus dat het zonde is om niet te genieten van het nu. Met wat meer aandacht voor het nu, lukt dat beter. Mindfulness gaat ook over houding. Wees vriendelijk voor jezelf, accepteer jezelf, en wees nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Dit is de basishouding van Mindfulness. Veel negatieve gevoelens die je hebt, heb je jezelf aangepraat. Je bent voor niemand strenger dan voor jezelf. Wees eens wat vriendelijker. Behalve geestelijke ontspanning en aandacht, wordt ook lichamelijke ontspanning gebruikt in mindfulness. Als je jezelf heel druk maakt, dan heeft dat effect op je lichaam. Je kunt last krijgen van allerlei kwalen als bijvoorbeeld hoofd- en rugpijn, slecht slapen en hyperventilatie. Gelukkig werkt het ook andersom. Als je lichamelijk ontspant, dan maakt dit je ook geestelijk rustiger. Van dit effect maak je gebruik in de mindfulness workshop. De klassieke Shiatsu wordt gebruikt in combinatie met traditionele Chinese geneeskunde. Er wordt gebruik gemaakt van de principes van yin & yang, de vijf elementen en de energetische meridianen om de natuurlijke levensenergie (Chi) in balans te brengen. Uitbalans kan pijn en ziektes veroorzaken, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, rugklachten, slapeloosheid, menstruatie klachten, onvruchtbaarheid, overgangsklachten, buikpijn, RSI en veel meer. De massage wordt gedaan op een speciale Shiatsu mat op de vloer. Shiatsu wordt door de kleding heen toegepast. Shiatsu geeft een diepe ontspanning waardoor stress afneemt en vitaliteit toeneemt. Voet reflexologie Voet reflexologie is een holistische behandeling waarbij de reflexzones op de voet gemasseerd worden die corresponderen met onze fysieke en energetische lichamen.

4 4 kernthema s 6 optionele thema s Personal coaching 4 1 yoga Personal coaching gaat over jou. Betrokkenheid en in verbinding staan met je bezieling. Dat is de inspiratiebron waaruit wij werken. Via individuele coaching brengen we je in contact met het eigen potentieel. Wanneer je zicht hebt op drijfveren, opvattingen, talenten en op belemmerende gedachten kun je persoonlijke groei vormgeven. De Yoga oefeningen die beoefend worden, zijn afkomstig uit de Kripalu en de Hatha Yoga. De oefeningen zijn geworteld in de Veda s, de geschriften die de basis vormen voor de Indiase filosofie. De Yoga technieken zijn ontwikkeld om het lichaam te reinigen en de geest in balans te brengen. en evenwicht brengen in lichaam en geest. Dit maakt het fysieke lichaam sterk en harmoniseert de werkzaamheden van de interne organen. Pranayama zijn speciale ademhalingsoefeningen die je helpen om controle over de Prana s te krijgen (vitale kracht). Je staat daarmee zelf aan het stuur van het leven en kan persoonlijke ambities waarmaken. De belangrijkste Yoga oefeningen zijn de Asanas en Pranayama. Asanas zijn houdingen die de energie laten stromen De vragen die altijd aan bod komen zijn: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken? Ook individuele coachvragen als verhogen van persoonlijke effectiviteit en loopbaanwensen zijn uiteraard mogelijk. 2 Kunst & expressie Onze coaches zijn op zoek naar de essentie. Met humor, met warmte en met confrontaties lukt het hen om in een prettige sfeer je eigen bewustzijnsproces te doorleven. Geluk is niet voor niets de mate waarin men over een langere periode het gevoel heeft ertoe te doen. Jij maakt het verschil! De diepere bedoeling van kunst is communicatie. Dit is de visie van de kunstenares die deze workshop verzorgt. Je gaat communiceren door middel van kunst in de vorm van illustraties en tekeningen, schilderijen en beelden. Het hoeft niet zozeer heel mooi te zijn, als het maar iets is van jezelf. Je gaat in een veilige omgeving op ontdekking in jezelf. Wat je hebt gemaakt mag besproken worden, of je mag het voor jezelf houden. Kunst is tenslotte communicatie.

5 6 optionele thema s 6 optionele thema s 3 Kleurenpsychologie 5 Kookworkshop Kleuren kunnen veel betekenen, iedereen herkent dat. Vergelijk eens het gevoel van binnen komen in een kamer met donkere muren of binnen komen in een kamer met witte muren. Met kleuren creëer je sfeer en dit kun je gebruiken. Door bijvoorbeeld die rode stropdas om te doen naar een belangrijke vergadering, maar ook door je bewust te zijn van wat het effect is van iemand anders zijn rode stropdas op jou. In deze workshop wordt gekeken naar wat kleuren betekenen voor jou. Je leert welke kleuren mooi staan bij jouw huid, haar en ogen. Maar ook welke kleur je zelfvertrouwen geeft, je vrolijk of juist ontspannen maakt. Welke kleuren vind jij mooi en hoe komt dat? Welke sfeer wil je creëren en welke kleuren kun je daarbij gebruiken? Dit alles samen resulteert in verfrissende kleur- en stylingtips van de kunstenares en mode expert die de workshop verzorgt. In deze workshop draait alles om de natuurlijke ingrediënten en jouw persoonlijke inbreng. De kookworkshop is behalve leerzaam en informatief, vooral ook ontspannen waarbij de waardering op smakelijke wijze wordt uitgesproken naar elkaar. 4 Natuur & expressie 6 Vrije keuze thema Onder begeleiding van een kruidendeskundige ga je een avontuurlijke wandeling maken in de natuur. Je wordt meer bewust gemaakt van de werking van voeding en kruiden. Wist je dat bepaalde kruiden het immuunsysteem van ons lichaam versterken? Zo zal je kennis en bijzondere ervaringen opdoen met de helende werking van wilde kruiden, hoe je deze het beste kunt bereiden en toepassen. Het is een meditatieve natuurbeleving, gefundeerd op het geheim van de genezingskracht van de natuur zelf. Met het vrije keuze thema bepaal jij in grote mate de methodiek. Met jou ingebrachte methode ga je kennis maken met energieke manieren om jezelf beter te leren kennen. Uitgangspunt is steeds om je eigen balans te ontdekken door middel van Body-Mind-Soul.

6 bent u geïnteresseerd? Informatie formulier Voor meer informatie over Body-Mind-Soul kun je vrijblijvend contact opnemen met ons via telefoon of . Daarnaast kun je ook onze website raadplegen. Middels onderstaande informatie formulier kun je je interesses en voorkeuren aangeven. Personalia: aanmelden Je kunt je aanmelden door het informatieformulier in te vullen en het naar ons te versturen per post. Het informatieformulier is ook te downloaden via onze website: > Body-Mind-Soul. Aanmelden kan ook via het contactformulier op onze website of door ons gewoon een te sturen. contactgegevens Derwish Advies Groep Meranti TR Dordrecht Nederland T +31 (0) E info@derwishadvies.nl voornaam achternaam geboortedatum adres telefoonnummer adres Mijn eerste voorkeur van de optionele thema s Mijn tweede voorkeur van de optionele thema s Ik wil graag meer informatie over Body-Mind-Soul (*): We bieden iedereen een aantrekkelijk arrangement met een scherp tarief. Jij bepaalt hoe en waar je BMS wilt ervaren. Maximaal aantal deelnemers per arrangement is 15 personen. Op onze website kun je meer informatie vinden over de BMS-arrangementen. Het aanmelden verplicht je tot niets. Dit is slechts een selectiemiddel. Pas na het aangaan van een overeenkomst hebben beide partijen verplichtingen naar elkaar. Arrangement: BMS-Natural BMS-Royal BMS-Premium Opmerkingen: BMS-Natural BMS-Royal BMS-Premium Land: Nederland België Duitsland Turkije Compleet arrangement voor particulieren, bedrijven en instellingen. Arrangement voor particulieren, bedrijven en instellingen in een luxe omgeving. Geheel op maat gesneden arrangement met veel luxe en persoonlijke aandacht. * kruis aan welk arrangement en bestemming je wilt

7 T +31 (0) E info@derwishadvies.nl body mind soul sufi whirling mindfulness shiatsu massage personal coaching Design: Bianca@blancko.nl

Prikkelt uw zintuigen!

Prikkelt uw zintuigen! Prikkelt uw zintuigen! inleiding docenten en trainers Prikkel uw zintuigen! Derwish Advisory BV organiseert samen met haar partners het BMS event. Dit doen zij met hart en ziel! Via de methode maak je

Nadere informatie

unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u

unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u Leiderschapsstijlen Teamvorming en teamrollen Body-Mind-Soul Macht en invloed Strategietraining inleiding Derwish Advies Groep is gespecialiseerd

Nadere informatie

unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u

unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u unieke leiderschapstraining voor professionals Leiderschap in u inleiding Derwish Advies Groep is gespecialiseerd in integrale veiligheidskundige kwesties in de samenleving en in complexe culturele en

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

ChinLi TuiNa. Welkom. Uitleg over Tuina massage

ChinLi TuiNa. Welkom. Uitleg over Tuina massage ChinLi TuiNa Welkom Uitleg over Tuina massage Kennismaking Tuina Wat is Tuina, inleiding Historie Hoe werkt Tuina Welke klachten kun je met Tuina behandelen Tuina in de praktijk Vragen Demonstratie TuiNa

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Energiek de lente in!

Energiek de lente in! Miniboekje Energiek de lente in! 10 tips voor meer balans & energie Beste lezer, Dit boekje is een klein cadeautje voor u! De lente is weer begonnen en de bomen staan te popelen om uit te lopen. Koeien

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

ANAHATA yoga en meditatieruimte

ANAHATA yoga en meditatieruimte OPEN DAGEN ANAHATA Zaterdag 2 en Zondag 3 september 2017 Bezichtigen van nieuwe yogaruimte op unieke plek in Nijmegen. Korte try-out/kennismakings lessen van ongeveer 20 minuten van verschillende yoga

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Compassie leven 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Inhoudsopgave Voorwoord Wekelijkse inspiraties 01 Geweld in de taal? Wie, ik?

Nadere informatie

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons verwennen in DE mooiste villa van Spa. Breng lichaam en geest in balans. Een kuur voor

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness Training Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness training Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten

Nadere informatie

Kernklas. Ieder kind is uniek...

Kernklas. Ieder kind is uniek... Alle kinderen blij in het onderwijs van nú Kernklas Ieder kind is uniek......en is méér dan het gedrag dat zich laat zien. Een kind heeft gevoelens, emoties, behoeften, interesses, passie en talenten.

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness programma Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten door je hoofd.

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Als doelbewust iemand, weet je dat je in staat bent te bereiken waar je je op focust.

Als doelbewust iemand, weet je dat je in staat bent te bereiken waar je je op focust. Zorgplein Meppel telef.: 06-13487545 Oeverlandenweg 2 b.g.g.: 06-21391456 7944 HZ MEPPEL e-mail: info@jo-ingdia.nl www.jo-ingdia.nl KOM IN BALANS EN BEREIK JOUW DOEL VOOR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN.

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND

VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND VERWENMOMENTEN HAIR - BODY - MIND Studio looks zet zich in om ondersteuning en ontspanning te kunnen bieden bij uiterlijke, fysieke en psychische veranderingen welke het gevolg van kanker kunnen zijn.

Nadere informatie

Mindfulness F Festival Programma 2 maart 2013 Centrum Djoj Rotterdam Elk moment is een plaats waar je nog nooit geweest bent Centrum Djoj Rotterdam * Antony Duyklaan -7 * 301 HA Rotterdam * 010-28 28 02

Nadere informatie

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld wat zien wij? De ontwikkelingen in de zorg gaan razend snel. De complexiteit

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching Persoonlijke ontwikkeling Caroline Verdonk Sense2sense Lichaamswerk (wandel)coaching Opstellingen Drukke vrouwen Ik help je om mild voor jezelf te zijn, de lat lager te leggen en tijd voor jezelf te creëren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2010

Nieuwsbrief April 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief April 2010 Lieve cursisten Ik wens jullie via deze weg allemaal fijne paasdagen toe! Reiki Ryoho Foundation De Robijn is vanaf maart aangesloten bij de beroepsvereniging Reiki Ryoho

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Silence is a great source for leadership

Silence is a great source for leadership >> 4 Silence is a great source for Introductiecursus meditatie & mindfulness Silence is a great source for Leertraject In deze introductiecursus van vier sessies van 2 uur ontdek je hoe meditatie en mindfulness

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept?

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept? www.123organizing.nl Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen jessica@123organizing.nl 06-45 32 80 13 Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen Hoe zou het voor jou

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos (Hemel en Aarde) Taiji Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos Thissen, ben sinds midden tachtiger jaren bezig met vechtkunsten. Na eerst enkele jaren

Nadere informatie

Het snelle anti stress plan met 7 gemakkelijke tips voor meer balans

Het snelle anti stress plan met 7 gemakkelijke tips voor meer balans E-book Het snelle anti stress plan met 7 gemakkelijke tips voor meer balans Van stress en vermoeidheid naar rust en vitaliteit Léonne Meijs 1-1-2013 Inleiding Dank je je interesse in jouw vitaliteit en

Nadere informatie

Workshop Mindfulness Gemeente Halderberge Betsie Wagemakers. Het enige moment wat telt is:

Workshop Mindfulness Gemeente Halderberge Betsie Wagemakers. Het enige moment wat telt is: Workshop Mindfulness Gemeente Halderberge Betsie Wagemakers Het enige moment wat telt is: NU Programma 1. Wat is mindfulness? 2. Wat levert mindfulness op? 3. Evaluatie van de ingevulde enquête. 4. De

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten.

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Om je zeker en krachtig te voelen zijn geen ingewikkelde technieken nodig.

Nadere informatie

HET ABC VAN PERSONAL IMPACT

HET ABC VAN PERSONAL IMPACT HET ABC VAN PERSONAL IMPACT INLEIDING Personal Impact ligt aan de basis van Personal Branding. Dat is mijn stellige overtuiging. Je bent niet alleen als expert-in-je-vak bezig met je Personal Brand, maar

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen 1 er Novemb 3 e i Edit 2014 High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen MIND 49 49 Chi Kung; Het opbouwen van vitale energie en mentale

Nadere informatie

Leer hoe je effectiever kunt communiceren

Leer hoe je effectiever kunt communiceren Leer hoe je effectiever kunt communiceren De kracht van geweldloze communicatie Hoe vaak kom je in een gesprek terecht waarin je merkt dat je niet meer zegt wat je wilt zeggen; dat je iets doet wat de

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Extra Nieuwsbrief 19 juni 2015 De komende tijd zullen er bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn meerdere activiteiten

Nadere informatie

DE BURN-OUT SPECIALIST

DE BURN-OUT SPECIALIST DE BURN-OUT SPECIALIST Naar de wortels van het probleem voor een snel en duurzaam herstel BROCHURE bestemd voor MEDEWERKERS MET EEN BURN-OUT De Burn-out Specialist Marne 55-1186 PC AMSTELVEEN E. info@deburnoutspecialist.nl

Nadere informatie

Evaluatieverslag mindfulnesstraining

Evaluatieverslag mindfulnesstraining marijke markus spaarnestraat 37 2314 tm leiden Evaluatieverslag mindfulnesstraining 06 29288479 marijke.markus@freeler.nl www.inzichtinzicht.nl kvk 28109401 btw NL 079.44.295.B01 postbank 4898261 14 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen,

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF Lieve mensen, Nieuwsbrief 1, 21 januari 2014 We zijn alweer een aantal weken in het nieuwe jaar en alle yogalessen zijn weer volop bezig. Heerlijk om weer aan de slag te zijn. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg 2014 1 Complementaire Zorg zachte zorg, zorg met aandacht Complementaire zorg is aanvullende zorg. Het is niet

Nadere informatie

Onderaan de lege tabel vind je een paar voorbeelden. Jouw tabel kan er uiteraard heel anders uit zien!

Onderaan de lege tabel vind je een paar voorbeelden. Jouw tabel kan er uiteraard heel anders uit zien! Naam: Datum: Instructies: Als we van streek zijn of ongelukkig vergeten we vaak de (belangrijke) positieve dingen in ons leven en de dingen die juist goed verlopen. Onze herinneringen en gedachten hebben

Nadere informatie

Algemene informatie Atma Instituut. Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen...

Algemene informatie Atma Instituut. Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen... Algemene informatie Atma Instituut Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen... 6 2 Brochure: Algemene informatie Atma Instituut Het Atma Instituut

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld Werkbeleving 21 maart 2018 Bea Voorbeeld Hoe beleef je je werk? De meeste mensen functioneren het best en beleven het meeste plezier aan hun werk wanneer er evenwicht is tussen de eisen die aan hen gesteld

Nadere informatie

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga 1 Yoga lerares, Quantum fysiek Chakra Healing CV. Helena H. Dusseljee Werk ervaringen 15 jaar van het werken met mensen in psychiatrisch ziekenhuis, jeugd gevangenis, Verslaving Kliniek, vrouwen opvang,

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman. 1. Inleiding. 2. Kernkwaliteiten. 3. Kernkwaliteit en valkuil. 4.

Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman. 1. Inleiding. 2. Kernkwaliteiten. 3. Kernkwaliteit en valkuil. 4. Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman 1. Inleiding 2. Kernkwaliteiten 3. Kernkwaliteit en valkuil 4. Omgekeerde proces 5. Kernkwaliteit en de uitdaging 6. Kernkwaliteit en allergie

Nadere informatie

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 7-daagse training: Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Duurzaam en waardevol leiderschap

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

Leiderschap vanuit systemisch perspectief

Leiderschap vanuit systemisch perspectief Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap vanuit systemisch perspectief Het leven wordt voorwaarts

Nadere informatie

Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom.

Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom. Even voorstellen Graag wil ik me aan u voorstellen Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom. Voordat ik aan mijn praktijk begon heb

Nadere informatie

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Bezield leven Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht en ErasmusMC, kinderoncologie,

Nadere informatie

Wat is het voordeel van personal coaching?

Wat is het voordeel van personal coaching? Wat is het voordeel van personal coaching? Wat is het voordeel van personal coaching? Heeft u ook wel eens de volgende vragen: Waar sta ik nu in het leven? Wie ben ik? Hoe kan ik mijn talenten beter gebruiken?

Nadere informatie

Te bestellen door 22 over te maken naar: Postbanknummer 9184737 van BOOG consult in Wageningen onder vermelding van 'succesdagboek' en uw adres.

Te bestellen door 22 over te maken naar: Postbanknummer 9184737 van BOOG consult in Wageningen onder vermelding van 'succesdagboek' en uw adres. Het Succes Dagboekje Verschenen: januari 2008 Uitgever: BOOG consult / Auteur: Pauline Schakenbos Losbladig in map, 23x19cm ISBN: 97890-79326-02-0 Aantal pagina's: 244 Prijs 18,50. Verzendkosten 3,50 Te

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Hoe Yulius jongeren met autisme kan helpen

Hoe Yulius jongeren met autisme kan helpen Jongeren Hoe Yulius jongeren met autisme kan helpen Vragen? Voor wie is deze brochure? Je hebt deze brochure gekregen omdat je autisme hebt of nog niet zeker weet of je autisme hebt. Je bent dan bij Yulius

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie