De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren)."

Transcriptie

1 Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november (groep 1 t/m 7) en dinsdag 24 november (groep 8). Donderdag 19 november krijgen de kinderen van groep 3 t/m 8 het 1 e rapport mee naar huis. De kinderen van groep 1/2 krijgen de KIJK registratie mee naar huis. De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Sinterklaas Vrijdag 13 november hebben alle kinderen een gedicht van Sinterklaas gekregen. Hierin staat alle informatie over alle Sinterklaas activiteiten. Wilt u het gedicht dus goed lezen. Dinsdag mogen de kinderen hun schoen al meenemen. Schoolmaatschappelijk werk Wim Weerdenburg is vanaf dit schooljaar onze schoolmaatschappelijk werker. Hij is op onze school aanwezig in de even weken op dinsdag van uur en in de oneven weken op woensdag van uur. Voor vragen kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind(eren) of bij de intern begeleider.

2 Bag2school De actie voor Bag2school heeft voor een bedrag van 127,50 opgeleverd. Hartelijk dank voor uw inbreng. Spelen op het schoolplein Afgelopen week is ons schoolplein verrijkt met een viertal spelen. De kinderen kunnen nu mens-erger-je-niet, twister, een letterspel en een hinkelspel spelen. Letterspel hinkelspel Mens-erger-je-niet Twister 1/2 groepen Volgende week starten we met het thema Sinterklaas. De kinderen mogen spulletjes mee nemen (graag voorzien van naam). De letters P en S worden aangeboden. Het cijfer 8 wordt aangeboden

3 Maandag zijn we op bezoek geweest bij de politie. De kinderen vonden het allemaal erg interessant. We mochten op het kantoor kijken, de kinderen hebben een politiewagen gezien en ze mochten op een politiescooter zitten. We willen alle agenten bedanken voor het bezoek en natuurlijk de hulpouders die met ons mee zijn gegaan. Foto s volgen op de website. Dinsdag was een fantastische ochtend. We zijn gestart met ochtendgymnastiek in pyjama. Ouders mochten komen kijken en meedoen. Onverwachts kwam toch de burgemeester bij ons op bezoek. De kinderen vonden zijn ambtsketting erg interessant. Na de warming-up hebben we heerlijk gegeten van vers brood, krentenbollen, crackers, kaas, appelstroop, vers fruit, enz. De kinderen hebben genoten. Foto s staan op de website. Gr.1/2 a :We heten Liam welkom in onze groep.

4 Groep 3a Weekbeurt: Sjoerd en Fabian Deze week hebben wij kern 3 afgesloten van Veilig Leren Lezen. Het thema van kern 4 is: Waar woon jij? Dirk en Dora, de hoofdpersonen van het verhaal Lollig, wonen in een flat die per ongeluk op zijn kop wordt gezet. Zij vinden dat wel lollig, maar de andere bewoners niet... Dit thema geeft aanleiding voor gesprekken en activiteiten rondom verschillende soorten huizen, onderdelen van huizen, wat staat er in de verschillende kamers, enzovoorts. De nieuwe letters in kern 4 zijn: w, o, a, u, j. Samen lezen stimuleert! Prentenboeken worden veel voorgelezen aan kleuters. Maar ook voor kinderen in groep 3 zijn ze nog prima te gebruiken! Kinderen smullen vaak voor de tiende keer nog van een verhaal. Nu uw kind al heel wat letters kent, kunt u het zo nu en dan een woord of een stukje van de tekst laten lezen. Soms herinnert een kind zich de tekst nog en herkent het zelfs een lang woord al aan een aantal letters. Een leuke en stimulerende ervaring! Tijdens het werken gebruiken we onze spionnenstem.

5 Groep 3b Weekbeurt: Stephan en Berend Wij hebben van maandag 16 november tot vrijdag 27 november een stagiaire in de klas. Ze heet Jewel. Deze week hebben wij kern 3 afgesloten van Veilig Leren Lezen. Het thema van kern 4 is: Waar woon jij? Dirk en Dora, de hoofdpersonen van het verhaal Lollig, wonen in een flat die per ongeluk op zijn kop wordt gezet. Zij vinden dat wel lollig, maar de andere bewoners niet... Dit thema geeft aanleiding voor gesprekken en activiteiten rondom verschillende soorten huizen, onderdelen van huizen, wat staat er in de verschillende kamers, enzovoorts. De nieuwe letters in kern 4 zijn: w, o, a, u, j. Samen lezen stimuleert! Prentenboeken worden veel voorgelezen aan kleuters. Maar ook voor kinderen in groep 3 zijn ze nog prima te gebruiken! Kinderen smullen vaak voor de tiende keer nog van een verhaal. Nu uw kind al heel wat letters kent, kunt u het zo nu en dan een woord of een stukje van de tekst laten lezen. Soms herinnert een kind zich de tekst nog en herkent het zelfs een lang woord al aan een aantal letters. Een leuke en stimulerende ervaring! Tijdens het werken gebruiken we onze fluisterstemmen.

6 Groep 4 Weekbeurt: Jennifer en Riyanna Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week Rekenen: In de klas oefenen wij plus- en minsommen onder de 100 (voorbeelden: 17+9=, 54+20= en 51-2=, 76-70= ). Oefent u thuis met ons mee? Ook herhalen wij de tafels van 2 en 3 nogmaals. De afgelopen week hebben wij de hoofdletter K geleerd. Oefent u thuis met ons mee? Wij eten, spelen en werken rustig. Groep 4/5 Weekbeurt: Mike en Dani Huiswerk groep 4: Spelling: oefenen woorden week Rekenen: Huiswerk groep 5: Spelling: oefenen woorden week Rekenen: Tijdens het werken gebruiken we onze fluisterstemmen. Groep 5/6 Weekbeurt: Angelo en Sven Leijs Huiswerk: Spelling groep 5: oefenen woorden week 9 t/m week 11 Rekenen: Huiswerk: Spelling groep 6: oefenen woorden week 9 t/m week 11 Rekenen: Spreekbeurt: woensdag Sven v.d. Haak Boekbespreking: vrijdag Jennifer Tijdens de klassikale gesprekken praten we rustig en luisteren we naar elkaar.

7 Groep 6/7 Weekbeurt: Koen en Nick Huiswerk7: Vrijdag 20 november inleveren kopieerblad spelling Spelling 6/7 : oefenen woorden week 9,10,11 Maandag 16 november : actualiteitenkring Mila Donderdag 19 november : boekbespreking Tijs Vrijdag 20 november : spreekbeurt Fleur Op woensdag 18 november brengen de leerlingen van groep 7 een bezoek aan een melkveehouderij in Maasdam. Tijdens dit bezoek maken de kinderen kennis met de dieren en hun leefomgeving, melkproductie en zuivelproducten. We vertrekken om 8.30 uur en zijn rond uur weer terug op school. Het zou fijn zijn als de kinderen oude schoenen of kaplaarzen en eventueel regenkleding meenemen. Deze maand staat de waarde RUSTIG centraal Wanneer we op de gang werken achter de computer of met de tablets doen we dit rustig Groep 7 Weekbeurt: Sanne en Anna Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 9,10,11. Vrijdag 20 november inleveren kopieerblad spelling. Dinsdag 17 november actualiteitenkring Mike. Vrijdag 20 november spreekbeurt Milan. Op woensdag 18 november brengen de leerlingen van groep 7 een bezoek aan een melkveehouderij in Maasdam. Tijdens dit bezoek maken de kinderen kennis met de dieren en hun leefomgeving, melkproductie en zuivelproducten. We vertrekken om 8.30 uur en zijn rond uur weer terug op school. Het zou fijn zijn als de kinderen oude schoenen of kaplaarzen en eventueel regenkleding meenemen. In de maand november is er meer aandacht voor de regels en de afspraken die horen bij de waarde Rustig. Ook tijdens het bezoek aan de veehouderij gaan we rekening houden met onze regels en afspraken. Tijdens de klassenvergadering zijn alle regels en afspraken besproken in de klas, de leerlingen zijn erg tevreden met de regels en afspraken.

8 Groep 8 Weekbeurt: Federike en Bjarne Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 11 + uitbreiding week 2 Maandag 16 november: kring Tobias Dinsdag 17 november kring Isabella Dinsdag 17 november: spelling maken onderdeel 3a blz 16,17 Donderdag 19 november: spreekbeurt Jermo Donderdag 19 november: rekenen maken blz 54 Donderdag 19 november: toets rekenen. Leren werkblad breuken, procenten en kommagetallen. In de maand november is er meer aandacht voor de regels en de afspraken die horen bij de waarde Rustig. In groep 8 lopen we rustig door de klas en in de hal. Dinsdag 17 november werkt juf Ingrid voor juf Jacqueline en vrijdag 20 november werkt juf Jacqueline voor juf Ingrid.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Weekbrief 1 juni 2015

Weekbrief 1 juni 2015 Weekbrief 1 juni 2015 Algemene mededelingen Uitslag tevredenheidpeiling De uitslag van de tevredenheidpeiling van de ouders en de leerlingen kunt u vinden op de website van onze school (www.obsdemeerwaarde.nl)

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling. Weekbrief 24 november 2014 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 24 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 8. U heeft hiervoor via

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar:

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar: Weekbrief 12 januari 2015 Algemene mededelingen 1/2 groepen We zijn begonnen met het boek Kikker in de kou. De letter w wordt aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter w beginnen.

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Weekbrief 18 mei 2015

Weekbrief 18 mei 2015 Weekbrief 18 mei 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. MR Woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

Weekbrief 14 maart 2016

Weekbrief 14 maart 2016 Weekbrief 14 maart 2016 Algemene mededelingen Open Dag Woensdag 16 maart is er een open dag in het gebouw van De Meerwaarde. U kunt u een kijkje nemen in de groepen en informatie krijgen over de werkwijze

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek. Weekbrief 29 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Weekbrief 13 februari 2017

Weekbrief 13 februari 2017 Weekbrief 13 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Vriendjes/vriendinnetjes dag Dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt er in alle groepen op een creatieve manier aandacht besteed aan vriendjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Weekbrief 6 februari 2017

Weekbrief 6 februari 2017 Weekbrief 6 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Ouderavond aardig, netjes, rustig Dinsdag 7 februari is er een ouderavond over het hoe en waarom van aardig, netjes, rustig op De Meerwaarde.

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2:

Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4. Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Document vertellen en presenteren voor de groepen 1, 2, 3 en 4 Doelen van vertellen en presenteren in groep 1 en 2: Leerlingen raken vertrouwd met het presenteren voor een groep Leerlingen raken vertrouwd

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 22 sept.

Weekbrief sept./m 22 sept. Weekbrief 38 16 sept./m 22 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Studiedagen 2019-2020 Hierbij nogmaals de studiedagen voor het komende schooljaar. Donderdag 19-09-2019 Maandag 11-11-2019 Dinsdag 12-11-2019

Nadere informatie

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt Jaargang 14, nummer 10 Vrijdag 07-11-2014 Medicijnen Leerkrachten krijgen soms het verzoek van ouders om kinderen bepaalde medicijnen toe te dienen. De school verleent medewerking aan zo n verzoek van

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 10 13-11-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Welkom Deze week hebben we Debora Weldedetenseae Simon mogen verwelkomen in groep 3. Debora komt uit Eritrea en woont sinds

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 Kerstvakantie 7 8 9 10 11 12 13 Eerste schooldag 2019! 08.45-09.45 Koffie-uurtje 12.30-14.00 spelletjes middag 14.00-14.30 starthandeling

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november Kwaliteitszorg sociale veiligheid

Nieuwsbrief 3 november Kwaliteitszorg sociale veiligheid Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 3 november 2016 Kwaliteitszorg sociale veiligheid Wet sociale veiligheid In het Onderzoekskader 2017 zijn

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15-01-2016

Nieuwsbrief 15-01-2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 15-01-2016 Schoolplein Ons schoolplein is in de vakantie aangepakt door Arjan van Steenis. Wij zijn als school

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 8 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Leerlingenraad Woensdag 12 april zijn de kinderen van de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie