Weekbrief 14 maart 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief 14 maart 2016"

Transcriptie

1 Weekbrief 14 maart 2016 Algemene mededelingen Open Dag Woensdag 16 maart is er een open dag in het gebouw van De Meerwaarde. U kunt u een kijkje nemen in de groepen en informatie krijgen over de werkwijze in de groepen. U bent van harte welkom van uur. Tot ziens!!! 2 e rapport Donderdag 17 maart krijgen de leerlingen van groep 3 t/m 8 het 2 e rapport mee naar huis. Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws vanuit de tso door Suzanne en Lotte: Wij spelen samen met elkaar en doen aardig tegen elkaar. Nieuwe TSO medewerkers Voor de tussenschoolse opvang zijn wij op zoek naar nieuwe tso medewerkers. Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden bij Petra van Haaren of Marianne de Man.

2 Bibliotheek Op donderdagavond 7 april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een lezing met informatiemarkt rondom leesproblemen: Van leesproblemen naar leesplezier De lezing wordt gegeven door kinderboekenschrijfster Annemarie Bon. Zij is oa bekend van de boeken Haas en Oppassen en gespecialiseerd op het gebied van het stimuleren van het leesplezier. Tijdens deze lezing zal zij laten zien hoe het leesplezier kan worden bevordert zodat de kinderen weer met plezier of makkelijker gaan lezen. Op de markt vindt u organisaties op het gebied van het lezen. Zoals oa Opdidakt en de oudervereniging Balans. U kunt op deze markt vrijblijvend informatie krijgen over ondersteuning bij het lezen van het kind. Deze lezing en markt is voor alle ouders en leerkrachten te bezoeken vanaf 19:00. Annemarie Bon zal haar eerste lezing geven om 20:00. Locatie Bibliotheek Oud-Beijerland. Kosten: 5,- met biebpas 2,50 Inschrijven kan via activiteiten@debhw.nl Meer informatie: Koningsspelen! Voor de Koningsspelen op vrijdag 22 april zijn wij op zoek naar 6 ouders, die clinics kunnen verzorgen voor de sporten voetbal, korfbal en hockey. Het gaat om 3 clinics van ongeveer een uur van uur. Bent u in de gelegenheid om deze clinics te geven, dan kunt u zich aanmelden bij juf Martine (gr. 6/7) of juf Lilian (gr. 3b) Nieuw MR lid Binnenkort ontstaat in de medezeggenschapsraad (MR) van onze school een plaats voor een nieuw ouderlid. De MR is op zoek naar een gemotiveerde ouder die zich beschikbaar wil stellen voor deze vacature. Wat is een MR? In de medezeggenschapsraad spreekt u mee over allerlei onderwerpen die met uw school en het onderwijs te maken hebben. De MR op onze basisschool bestaat uit 3 personeelsleden en 3 ouders. De MR vergadert ongeveer 6 keer per jaar en dit is altijd op maandag- of woensdagavond. Lijkt het u wat? Vul dan de strook onder aan de brief die uw kind vorige week heeft meegenomen in en lever deze in, in de bus bij de hoofdingang. Heeft u nog vragen? Loop dan gerust bij 1 van de MR leden (Albert Boele, Sylvia Falken, Petra van Haaren) binnen.

3 1/2 groepen Maandag starten we met een nieuw thema. We gaan werken met het boekenpretboek het verdwenen kuikentje. De thema s lente en Pasen zullen hierin ook aan bod komen. De letters l (uitspraak lll) en v (uitspraak vvv) worden aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen voor de lettermand die beginnen met de l of de v. Hieronder ziet u de schrijfrichting van de letters -l en v. Het cijfer -12 wordt ook aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -12. We heten Luca van harte welkom in groep 1/2 b. We helpen elkaar met opruimen, dat is aardig. Afgelopen dinsdag hebben we weer verkeersles gehad. Alle hulpouders bedankt voor het helpen! Dinsdag 15 maart is het de bedoeling dat de kinderen hun fiets meenemen voor de verkeersles. U kunt de fiets buiten onder het raam van de klas van uw kind plaatsen. We zoeken nog (2) ouders die met deze les willen helpen. U kunt zich opgeven bij de juf.

4 Er zit nieuw speelzand in de zandbak. De kinderen kunnen dus weer in schoon zand spelen. Groep 3a Weekbeurt: Luuk en Lotte We zijn begonnen aan kern 8. Het verhaal van kern 8 heeft als titel: een koninklijke maaltijd. In dit verhaal gaan Eef en Tom logeren bij oma. En dat wordt heel gezellig. Oma was vroeger een beroemde toneelspeelster. Ze houdt ervan om gekke dingen te doen, leuke spelletjes te spelen, toneelstukjes te bedenken, de verkleedkist op zolder overhoop te halen, heerlijke taarten te bakken en feestmaaltijden te koken. Ook Lin, het buurjongetje van oma is van de partij. En ook dit keer wordt de logeerpartij bij oma één groot feest. Maar het is ook spannend, want opeens is de kleine Tom onvindbaar. We hebben deze week korte woorden met twee medeklinkers vooraan en achteraan, zoals krans en sterk leren lezen. Maar ook woorden met een d of b achteraan, zoals goud en web en woorden met nk aan het einde, zoals bank. Deze woorden leren we ook schrijven. Met rekenen oefenen we nog met de verliefde harten (twee getallen die samen tien vormen) en met de tweelingsommen (2+2=4, 3+3=6, maar ook 4-2=2 en 6-3=3). Vanaf 0 springen we naar getallen t/m 30 met sprongen van 10 en huppen van 1. Een sprong is 10 Een hup is 1 We letten er deze week extra op dat we aardig praten tegen elkaar.

5 Groep 3b Weekbeurt: Noa en Senna We zijn begonnen aan kern 8. Het verhaal van kern 8 heeft als titel: een koninklijke maaltijd. In dit verhaal gaan Eef en Tom logeren bij oma. En dat wordt heel gezellig. Oma was vroeger een beroemde toneelspeelster. Ze houdt ervan om gekke dingen te doen, leuke spelletjes te spelen, toneelstukjes te bedenken, de verkleedkist op zolder overhoop te halen, heerlijke taarten te bakken en feestmaaltijden te koken. Ook Lin, het buurjongetje van oma is van de partij. En ook dit keer wordt de logeerpartij bij oma één groot feest. Maar het is ook spannend, want opeens is de kleine Tom onvindbaar. We hebben deze week korte woorden met twee medeklinkers vooraan en achteraan, zoals krans en sterk leren lezen. Maar ook woorden met een d of b achteraan, zoals goud en web en woorden met nk aan het einde, zoals bank. Deze woorden leren we ook schrijven. Met rekenen oefenen we nog met de verliefde harten (twee getallen die samen tien vormen) en met de tweelingsommen (2+2=4, 3+3=6, maar ook 4-2=2 en 6-3=3). Vanaf 0 springen we naar getallen t/m 30 met sprongen van 10 en huppen van 1. Een sprong is 10 Een hup is 1 We letten er deze week extra op dat we aardig praten tegen elkaar. Groep 4 Weekbeurt: Roef en Lars Huiswerk: Spelling: Oefenen woorden week 21, 22 en 23.

6 Rekenen: In het nieuwe blok gaan wij rekenen met de kalender. We gaan de maanden van het jaar leren, maar ook leren we een kalender lezen. Oefent u thuis met ons mee? Wij hebben deze week geoefend met de hoofdletter X. Oefent u thuis weer met ons mee? De maand maart werken wij aan de afspraak AARDIG. Wij letten er deze week extra op dat we bij het buitenspelen aardig tegen elkaar praten. Groep 4/5 Weekbeurt: Maurits en Jorn Huiswerk groep 4: Spelling: Oefenen woorden week 21, 22 en 23 Rekenen: In het nieuwe blok gaan wij rekenen met de kalender. We gaan de maanden van het jaar leren, maar ook leren we een kalender lezen. Oefent u thuis met ons mee? Huiswerk groep 5: Spelling: Oefenen woorden week 26 Rekenen: Wij gaan in het nieuwe blok werken met verhoudingstabellen en verhaaltjessommen. Ook willen wij allemaal ons tafeldiploma halen en daarom oefenen we veel met de tafels 1 t/m 10. Oefent u thuis weer met ons mee? Wij hebben deze week in groep 4 geoefend met de hoofdletter X. Oefent u thuis weer met ons mee? De maand maart werken wij aan de afspraak AARDIG. Wij letten er deze week extra op dat we bij het buitenspelen aardig tegen elkaar praten.

7 Groep 5/6 Weekbeurt: Mauro en Twan Huiswerk: Spelling groep 5: Oefenen woorden week 26 Rekenen: Tafel 1t/m 10, delingen zoals: 60:10=6. Bij het oefenen gaat het er om dat de kinderen binnen 5 tellen kunnen antwoorden. Huiswerk: Spelling groep 6: Oefenen woorden week 26 Rekenen: Tafel 1t/m 10, delingen zoals: 60:10=6. Bij het oefenen gaat het er om dat de kinderen binnen 5 tellen kunnen antwoorden. De afspraak aardig staat centraal. Tijdens het buiten spelen letten we er extra op dat we aardig tegen elkaar praten. Spreekbeurt: woensdag 16 maart Maurice Boekbespreking: vrijdag 18 maart Mauro Deze week is: De week van het geld. In de klas besteden wij hier aandacht aan. Groep 6/7 Weekbeurt: Fleur en Ruby Huiswerk 7 : vrijdag 18 maart inleveren kopieerblad spelling Spelling 6/7 : oefenen woorden week 26 Dinsdag 15 maart Groep 6 Toets aardrijkskunde topo Hoofdstuk 3 Groep 7 Toets aardrijkskunde Hoofdstuk 3 Dinsdag 22 maart Groep 6 Toets aardrijkskunde Hoofdstuk 3 Groep 7 Toets geschiedenis Hoofdstuk 4 Donderdag 17 maart boekbespreking Elise Vrijdag 18 maart spreekbeurt Inez Op donderdagochtend 17 maart komen mensen van Veilig Verkeer Nederland voor een herkeuring van fietsen die afgekeurd zijn. Wanneer een fiets nog niet is goedgekeurd hebben leerlingen hierover bericht meegekregen. Deze worden op donderdagochtend nogmaals gekeurd. Op vrijdag 18 maart bakken we pannenkoeken en worden opa s, oma s of een ouder familielid uitgenodigd om deze met ons op te komen eten. Hierover is een aparte brief uitgedeeld aan de leerlingen. Deze maand staat de waarde AARDIG centraal We spelen samen in de pauze en houden rekening met elkaar Dat is aardig

8 Groep 7 Weekbeurt: Melissa en Yoica Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 26 Dinsdag 15 maart toets aardrijkskunde hoofdstuk 3. Vrijdag 18 maart inleveren kopieerblad spelling. Dinsdag 15 maart actualiteitenkring Milan. Vrijdag 18 maart spreekbeurt Floris. Op woensdagochtend 16 maart brengen de leerlingen een bezoek aan de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. We gaan dan kijken naar een muziekvoorstelling. Ouders die zich hebben opgegeven om mee te gaan hebben een brief ontvangen met de vertrektijden. Bedankt alvast! We vetrekken rond uur en verwachten tussen uur en uur weer terug op school te zijn. Op donderdagochtend 17 maart komen mensen van Veilig Verkeer Nederland voor een herkeuring van fietsen die afgekeurd zijn. Wanneer een fiets nog niet is goedgekeurd hebben leerlingen hierover bericht meegekregen. Deze worden op donderdagochtend nogmaals gekeurd. Op vrijdag 18 maart bakken we pannenkoeken en worden opa s, oma s of een ouder familielid uitgenodigd om deze met ons op te komen eten. Hierover is een aparte brief uitgedeeld aan de leerlingen. In maart is er meer aandacht voor alle regels en afspraken bij de waarde Aardig. Bij spreekbeurten en actualiteitenkringen geven de leerlingen elkaar tips en complimenten. Een aardige manier om van elkaar te leren. Groep 8 Weekbeurt: Neo en Tobias Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 17 Maandag 14 maart: Kring Jennifer Maandag 14 maart: maken werkblad H2 leestekens en hoofdletters Dinsdag 15 maart: maken cito werkbladen taak 5.1 taal 1 Donderdag 17 maart: Spreekbeurt Esmee en spreekbeurt Lotte Leidekker Donderdag 17 maart: maken werkblad rekenen Vrijdag 18 maart: maken werkblad ontleden

9 In de maand maart besteden we meer aandacht aan alle regels en afspraken die horen bij de waarde Aardig. In groep 8 besteden we extra aandacht aan aardig zijn voor elkaar. We helpen elkaar en we houden rekening met elkaar. Woensdag 16 maart gaan we met groep 8 naar een voorstelling in de Eendrachtshoeve. We vertrekken om uur en zijn rond uur weer terug. Nu zijn we nog op zoek naar 4 ouders die willen rijden. U kunt zich opgeven bij juf Ingrid of juf Jacqueline

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar:

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar: Weekbrief 12 januari 2015 Algemene mededelingen 1/2 groepen We zijn begonnen met het boek Kikker in de kou. De letter w wordt aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter w beginnen.

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Weekbrief 18 mei 2015

Weekbrief 18 mei 2015 Weekbrief 18 mei 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. MR Woensdag

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

Weekbrief 6 februari 2017

Weekbrief 6 februari 2017 Weekbrief 6 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Ouderavond aardig, netjes, rustig Dinsdag 7 februari is er een ouderavond over het hoe en waarom van aardig, netjes, rustig op De Meerwaarde.

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek. Weekbrief 29 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen.

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen. Weekbrief 20 februari 2017 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 24 februari draaien de kinderen van groep 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen iets te eten en drinken mee moeten

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Weekbrief 13 februari 2017

Weekbrief 13 februari 2017 Weekbrief 13 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Vriendjes/vriendinnetjes dag Dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt er in alle groepen op een creatieve manier aandacht besteed aan vriendjes

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Weekbrief 1 juni 2015

Weekbrief 1 juni 2015 Weekbrief 1 juni 2015 Algemene mededelingen Uitslag tevredenheidpeiling De uitslag van de tevredenheidpeiling van de ouders en de leerlingen kunt u vinden op de website van onze school (www.obsdemeerwaarde.nl)

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling. Weekbrief 24 november 2014 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 24 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 8. U heeft hiervoor via

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren.

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren. Weekbrief 20 maart 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Open dag Woensdag 22 maart is er in het gebouw De Meerwaarde een open dag voor toekomstige basisschoolleerlingen (obs De Meerwaarde), peuters

Nadere informatie

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017.

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017. Weekbrief 9 januari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Voor het volgen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen in groep 1 en 2 wordt gewerkt met het systeem Kijk en voor groep 3 t/m

Nadere informatie

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 3 oktober 2016 Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Donderdag 13 oktober is er een

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 8 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Leerlingenraad Woensdag 12 april zijn de kinderen van de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. De leerlingen

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Vanuit de tso leerlingenraad een foto en reactie van Kyda uit groep 8:

TSO en aardig, netjes, rustig Vanuit de tso leerlingenraad een foto en reactie van Kyda uit groep 8: Weekbrief 16 mei 2016 Algemene mededelingen 16 mei Maandag 16 mei is er geen school vanwege 2 e Pinksterdag. Verjaardagsfeest leerkrachten Woensdag 18 mei vieren alle leerkrachten hun verjaardag. We maken

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 12 december 2016

Weekbrief 12 december 2016 Weekbrief 12 december 2016 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Lestijd Onze school werkt s morgens en s middags met een inlooptijd van 10 minuten. Dit doen we om iedereen rustig de tijd te geven om op

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing Weekbrief 31 oktober 2016 Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om 13.15 uur wordt er een verrassing onthuld op het schoolplein. Alle kinderen zullen daarbij aanwezig

Nadere informatie

hier ziet u de schrijfrichting van de letter h hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -6

hier ziet u de schrijfrichting van de letter h hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -6 Weekbrief 29 oktober 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Hoofdluiscontrole Maandag 29 oktober worden alle groepen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5.

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Groepsbrief U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Weekbrief 11 juni 2018

Weekbrief 11 juni 2018 Weekbrief 11 juni 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Begeleiding Bouw! Lezen Volgend schooljaar willen we, net als afgelopen jaar, onze kinderen weer extra leesoefening bieden als ze dit nodig hebben.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari Voorstellen

Nieuwsbrief 3 februari Voorstellen Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 3 februari 2017 Voorstellen Vanaf 2 februari kom ik het team van de basisschool in Est versterken, ik stel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr./mrt 2017

Nieuwsbrief febr./mrt 2017 Nieuwsbrief febr./mrt 2017 In deze nieuwsbrief kunt u over de volgende onderwerpen iets lezen: De agenda NL doet Schaatsen Nieuws uit het team Nieuws uit de groepen EHBO groep 7+8 de agenda februari 20

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie