Sports-Flash # Sports 03/ Potterstraat 182 Sint-Pauwels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sports-Flash # Sports 03/ Potterstraat 182 Sint-Pauwels"

Transcriptie

1 Sports-Flash # Sports 03/ Potterstraat 182 Sint-Pauwels

2 Topsport is gezond! Of niet? Dat was de vraag op het tweejaarlijkse Brucosport Congres op zaterdag 16 maart in het Concertgebouw van Brugge. Lezingen over positieve en negatieve effecten van sporten op het lichaam en de geest vulden de avond. Sporten bevordert het lichaam en de geest, maar daar hangt wel een voorwaarde aan vast. Mensen sporten nog te vaak zonder de nodige begeleiding. In een wereld die almaar meer sporters telt, is het nodig om intelligent te gaan sporten. Zonder een duidelijk plan, verhoogt het gevaar op blessures wanneer je het lichaam op de proef stelt. Naar aanleiding van de 10 miles van Antwerpen vorige maand, opperde Sport Vlaanderen nog de suggestie aan alle recreatieve sporters om zich ook te laten testen. Dit ook om oa hartproblemen tijdens de prestatie te voorkomen.

3 Op woensdag 3 april waren een vijftigtal sportieve dames welkom voor een avond women power. Ze kregen ze het programma van Women on Wheels voorgeschoteld. Ruimte voor foto Isabelle trok de avond op gang met een top 10 van tips voor de fietsende dames. Van zitpositie, over voeding tot een aantal praktische suggesties. Na een educatief halfuurtje gaf Isabelle de fakkel door aan Angélique Dupré. Zij vertelde over haar eigen ervaringen op de fiets bij een mannenclub en hoe onpraktisch dat was op verschillende vlakken.

4 Voor vrouwen waren er lang geen stijlvolle en kwaliteitsvolle fietstenues op de markt. Angélique vulde het gat in de markt en Little Black Bike was geboren. Na afloop van de technische uiteenzetting rond Little Black Bike, konden de vrouwen de collectie bekijken, voelen en passen. Ruimte voor foto Aan het einde van de avond werden de dames verwend met een glaasje. Op de receptie deelden ze kennis en ervaring. Na een sfeervolle avond verlieten veel vrouwen 360-Sports vol goesting om weer op de fiets te springen.

5 Uit een onderzoek van verzekeraar KBC blijkt ook dat het totaal aantal verkeersongevallen daalt. Dat staat in schril contrast met de hoeveelheid fietsongevallen van en naar het werk, die stegen met 47% sinds Werkgevers maken zich zorgen over de mogelijke gevaren die een fietstocht met zich meebrengen. Ze vrezen organisatorische problemen op regen- of vriesdagen, omdat de kans op een slippertje reëel is. Een val gebeurt snel, maar is vooral te wijten aan beperkte ervaring op de fiets en de gebrekkige infrastructuur van zowel fiets als fietspaden. En net die beperkte infrastructuur leidt tot meer ongevallen.

6 Werkgevers zien de fietshelm en een fluohesje als redder in nood. Maar in hoeverre verhinderen ze een ongeval? Bij 360-Sports zoeken wij mee naar oplossingen voor bedrijven en werknemers. Zo bieden we opleidingen veilig fietsen aan, waarin remtechnieken, anticiperen in het verkeer en bochten nemen aan bod komen. En ook een comfortable en veilige positie op de fiets zelf krijgt de nodige aandacht. Ook helpen we je conditie opbouwen zodat je frisser op de fiets zit en meer overzicht hebt, zodat jij veilig tijdens de rit naar het werk kan genieten van de frisse buitenlucht.

7 De eerste kampioenen van het huidige voetbalseizoen zijn al gekend, de laatste wedstrijden worden afgewerkt. Hoog tijd ook voor de clubs om al aan de volgende campagne te beginnen denken. De teams die vorige jaren bij ons over de vloer kwamen, van Pro League over amateurteams tot beloften, mogen we alvast terug verwelkomen. Zij zijn overtuigd van een moderne manier van werken. Om het seizoen in ideale omstandigheden te starten, is een goede fysieke paraatheid van het hele team een toegevoegde waarde. Het is de basis voor een goede conditie-opbouw, een nulmeting om te vergelijken met latere testen, het evalueren van een potentiële aankoop Ook een registratie van de hartfunctie is een optie voor de speler om met gerust gemoed een nieuw seizoen aan te snijden. Ook teamsporter en geinteresseerd in een testing voor jouw team? Contacteer ons via of 03/ en ontdek onze speciale voorwaarden

8 Werknemers die met de fiets naar het werk komen zijn minder snel ziek dan hun collega's die nooit met de fiets komen. Dat blijkt uit een analyse van hr-bedrijf Attentia. Een reden te meer dus om als bedrijf te investeren in ecologisch en gezond woon-werkverkeer. Afwezige medewerkers brengen immers niet alleen directe, maar ook indirecte kosten met zich mee. Denk maar aan verhoogde werkdruk, interims en extra HR-werk. Die indirecte kosten lopen op tot 150 à 250% van de directe kosten, zo blijkt uit het onderzoek. Naast het ondersteunen van fysieke en materiële aspecten, kan 360- Sports ook hulp bieden bij mentale aspecten. Zo kunnen bv burnouts vroeger gedetecteerd worden. Ook in dit geval is voorkomen veel efficiënter dan genezen.

9 Bouwstaalleverancier Intersig uit Dendermonde startte eind vorig jaar een campagne om hun werknemers te ondersteunen in een gezonde en actieve levenswijze. Zo werd de conditie van de werknemers getest en werd een stappentellercompetitie op touw gezet. De werknemers wandelden virtueel van de vestiging in Dendermonde naar hun collega s in Frankrijk. Een volgende initiatief was een fietsactiedag, waar verschillende fietsen uitgeprobeerd konden worden. Verder dit jaar staan nog diverse acties gepland, waar de werknemers ook inspraak hebben in de keuze van de activiteiten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en je bedrijf? Contacteer ons en we komen graag langs voor meer uitleg.

10 360-Sports is een absolute referentie geworden voor tijdrijders. Dit bleek op 1 mei nogmaals tijdens de jeugdkampioenschappen tijdrijden. De 360-Sporters behaalden 2 titels (U17 en U23), een bronzen plak (U23) en 2 4 e plaatsen (U19 en dames U19). 360-Sporters investeert al jaren in het opdoen van kennis in deze zeer specifieke discipline. De nieuwste technologieën worden ingezet en voor elke renner wordt een individueel en allesomvattend plan opgesteld. Op basis hiervan kan enorm veel winst geboekt worden in deze discipline. Renners die het beste uit zichzelf willen halen in het tijdrijden, ontvangen we met open armen. Daarbij zetten we al onze know-how in om je nog sneller en efficiënter te maken.

11 Sinds vorige maand kan je via onze site nu ook makkelijk een afspraak maken. Via de knop reserveren op de home pagina kom je direct in een menu terecht waar je je dienst kan kiezen. Daarna zie je dan de vrije slots en kan je een keuze maken. Heb je vragen of is er iets dringend? Dan kan je ons uiteraard ook nog altijd telefonisch of via mail bereiken. We vragen om je éénmalig te registreren. Je krijgt dan een reservatie van je bevestiging, alsook een herinnering voor je afpsraak.

12 Op maandag 10 juni organiseren we onze 2 e Coffee Ride. Na een zeer geslaagde eerste editie zoeken we terug de Wase wegen op, gecombineerd met een drankje. We rijden terug in 2 groepen op de weg, en dit jaar is er ook een plug streets editie, waar we de verborgen gravelwegen van het Waasland gaan verkennen. Groep Comfort: km/u, 40 km in totaal. Groep Pro: km/u, 50 km in totaal. Groep Plug Streets: 25 km/u, 40 km in totaal (met gravel bike of MTB). Vanaf 9u is iedereen welkom voor een koffie, start van de 3 groepen onder begeleiding is om 10u. Na aankomst is er nog gelegenheid om na te praten met andere deelnemers. Iedereen is welkom, deelname is gratis, we vragen wel even om vooraf te registreren via deze link zodat we een idee hebben van de grootte van de groepen. U komt toch ook?

360-sporter in beeld (x3)

360-sporter in beeld (x3) 360-Sports Flash Mei 2018 360-sporter in beeld (x3) - Het voetbalseizoen loopt af, leve het nieuwe voetbalseizoen 360-Sports on tour - Incidentvolle 10 miles Antwerpen: hoe kan je risico s als loper minimaliseren?

Nadere informatie

360-Sports Flash #25.

360-Sports Flash #25. 360-Sports Flash #25 360-Sportster in beeld: Mieke Docx 360-Sports stories: het verhaal van een wereldkampioen en de rol van de makelaar in het wielrennen Graag 124 Watt extra trappen? Lees even mee -

Nadere informatie

Een nieuwe fiets op het oog: bikefitting voor of na aankoop?

Een nieuwe fiets op het oog: bikefitting voor of na aankoop? 360-Sports Flash Augustus 2017 In deze Flash: Een nieuwe fiets op het oog: bikefitting voor of na je aankoop? 360-sportster in beeld: Krista De Vos Veldtesten Waasland-Beveren: impressies Persoonlijke

Nadere informatie

360-sporter in beeld: Giovanni Bryssinckx

360-sporter in beeld: Giovanni Bryssinckx 360-Sports Flash Juni-juli 2018 360-sporter in beeld: Giovanni Bryssinckx 2 nieuwe sportverzorgers in het 360-Sports team Zwemstijlanalyse en coaching crawl: enkele impressies Pre-seasontesting voetbal:

Nadere informatie

Op bezoek bij de cardioloog

Op bezoek bij de cardioloog 360-Sports Flash Oktober 2017 In deze Flash: Op bezoek bij de cardioloog Congres Sport en voeding in Papendal Wintertraining voor sporters Aanbod wintertraining Sporter van de maand: Wim Nicque FAITH Stories,

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

360-sporters in beeld: Avanti Stekene

360-sporters in beeld: Avanti Stekene 360-Sports Flash #22 360-sporters in beeld: Avanti Stekene - Big wins en marginal gains : een pak winnaars INSCYD, een nieuwe vooruitstrevende testsoftware voor wielrenners, lopers, duatleten en triatleten

Nadere informatie

Op bezoek bij de sportpedicure

Op bezoek bij de sportpedicure 360-Sports Flash November 2017 In deze Flash: Op bezoek bij de sportpedicure Sporter van de maand: Stijn De Bock Op zoek naar de zwakste schakel FAITH Gran Fondo: sportieve en medische testen achter de

Nadere informatie

Autonomie ervaren betekent dat je je werk graag doet en zinvol vindt. De volgende vragen peilen naar jouw ervaringen.

Autonomie ervaren betekent dat je je werk graag doet en zinvol vindt. De volgende vragen peilen naar jouw ervaringen. 5.3.1 AUTONOMIE Autonomie ervaren betekent dat je je werk graag doet en zinvol vindt. De volgende vragen peilen naar jouw ervaringen. Met deze vraag / vragen krijg je een zicht op hoe de medewerker autonomie

Nadere informatie

Juni-juli In deze Flash:

Juni-juli In deze Flash: 360-Sports Flash Juni-juli 2017 In deze Flash: Sporter van de maand: Danny Vande Voorde Zomervoorbereiding voor voetbalteams Zomerpromotie sportbussen Boxer Hoe voldoende hydrateren op warme dagen? 360-events

Nadere informatie

360-sporter in beeld: Geert De Saegher

360-sporter in beeld: Geert De Saegher 360-Sports Flash Augustus 2018 360-sporter in beeld: Geert De Saegher Een Vitality programma ook voor jouw bedrijf? 360-coaching voor business leaders - Teambuilding voor bedrijven: ook voor jouw team?

Nadere informatie

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? Je bent de parkeerproblemen in je buurt beu.

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? Je bent de parkeerproblemen in je buurt beu. www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters

Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters Tijdens de actieve loopbaan moeten mensen steeds vaker studies, werk en gezin combineren. De vrije tijd komt daardoor dan ook meer onder druk te staan.

Nadere informatie

Wandelclub Toekers Bunsbeek B051

Wandelclub Toekers Bunsbeek B051 Wandelclub Toekers Bunsbeek B051 De wandelingen starten aan voetbalkantine,vlaasstraat 3, 3380 Bunsbeek Wandelclub de Toekers Bunsbeek zal naar goede gewoonte in het kader van de week van de sportclub

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Sint-Denijs- Westrem,

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG

SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG Het uitgangspunt: Jouw noden, behoeften en verwachtingen als patiënt of mantelzorger Je verpleegkundige staat iedere dag klaar om je de best mogelijke zorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Isabelle Duchene

Nieuwsbrief Isabelle Duchene Nieuwsbrief Isabelle Duchene Persoonlijk Life coach en spiritueel medium Najaar 2015 Onze activiteiten in Brugge, Antwerpen, Geel Antwerpen Spiritueel Lifecoach Isabelle Duchêne zal in samenwerking met

Nadere informatie

AZENCROSS Loenhout

AZENCROSS Loenhout AZENCROSS Loenhout 28.12.2018 DE AZENCROSS 35e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden! Sportief en extra sportief hoogtepunt van het seizoen! Indrukwekkende erelijst: van der Poel, Meeusen,

Nadere informatie

Edwin Aerts Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: september 2019

Edwin Aerts Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: september 2019 Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: vrijdag 13 september 2019 12:19 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS zit niet stil... en jij? september 2019

Nadere informatie

K.A.A. Gent U15-U18: Season

K.A.A. Gent U15-U18: Season K.A.A. Gent U15-U18: Season 2018 2019 Beste speler, Na het seizoen 2017 2018, zijn alle ogen reeds gericht op volgende seizoen. Daarom heeft de staf een schema uitgewerkt om optimaal toe te werken naar

Nadere informatie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie Eisen Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 NK tijdrijden - NK tijdrijden nieuwelingen top-6 -NK tijdrijden junioren top-3 (van alle eerstejaars) - NK tijdrijden junioren top-3 (alle NK

Nadere informatie

Bikefitting: wees opkomende fietskwaaltjes te vlug af

Bikefitting: wees opkomende fietskwaaltjes te vlug af 360-Sports Flash April 2018 Bikefitting: wees opkomende kwaaltjes te vlug af - Ook voor fietsende pendelaars en kinderen 360-sportster in beeld: Veronique De Backer Nieuwe dienst: loopstijlanalyse en coaching

Nadere informatie

Concordia Een vitale vereniging blijven... Tijd voor een nieuwe aanpak?

Concordia Een vitale vereniging blijven... Tijd voor een nieuwe aanpak? Koninklijke Nederlandsche Handboogschutterij Concordia Een vitale vereniging blijven... Tijd voor een nieuwe aanpak? Handboogcongres 2013 9 november 2013 Edwin de Ligter Nieuwe opzet? Van geen beleid naar

Nadere informatie

COMMU NICATIE TIPS 1

COMMU NICATIE TIPS 1 COMMU NICATIE TIPS 1 GOED COMMUNICEREN Als sportclub werk je rond fysieke gezondheid, maar als Sportivos-club ga je nog een stapje verder. Jullie zetten jullie in voor het breder welzijn van jullie leden.

Nadere informatie

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER?

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

OPLEIDING SPEED PEDELECS. Persmoment 30 april 2019

OPLEIDING SPEED PEDELECS. Persmoment 30 april 2019 OPLEIDING SPEED PEDELECS Persmoment 30 april 2019 SPEED PEDELECS, MOBILITEIT EN VERKEERSVEILIGHEID VLAAMS MINISTER VAN MOBILITEIT SPEED PEDELECS: DEFINITIE Snelle elektrische fiets Motor met hoofddoel

Nadere informatie

PROLOOP NR 1 2015 HAAL HET BESTE UIT JOUW LOPERS MET ZIPCOACH

PROLOOP NR 1 2015 HAAL HET BESTE UIT JOUW LOPERS MET ZIPCOACH PROLOOP NR 1 2015 HAAL HET BESTE UIT JOUW LOPERS MET ZIPCOACH 56 TIPS & TRICKS Elke hardloper heeft zijn eigen doelstelling: waar de één zich bijvoorbeeld focust op het verbeteren van zijn looptechniek,

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie mei juni 2015

Nieuwsbrief Editie mei juni 2015 Regionaal Woonbeleid Noord-Pajottenland Interlokale vereniging, Roosdaal en Ternat p/a Gemeentehuis Opperstraat 31 1770 Tel. 053 64 55 17 wonen@liedekerke.be Nieuwsbrief Editie mei juni 2015 ILV Regionaal

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om je Engels te verbeteren en van de Amerikaanse cultuur te proeven! Met dit programma

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

JIJ & JE WERK NU & LATER. expeditiefit.nl

JIJ & JE WERK NU & LATER. expeditiefit.nl Hoe zorgen we ervoor dat we in goede gezondheid, met plezier en voldoende uitdaging blijven werken? En wiens verantwoordelijkheid is dat? Van de werkgever, van de werknemer? Of van beiden? Met Expeditie

Nadere informatie

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? ROLSTOELTOEGANKELIJKE DEELAUTO, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER?

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? ROLSTOELTOEGANKELIJKE DEELAUTO, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? www.cambio.be ROLSTOELTOEGANKELIJKE DEELAUTO, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

SPECIAL: 360-Sports Opendeur

SPECIAL: 360-Sports Opendeur 360-Sports Flash Maart 2018 SPECIAL: 360-Sports Opendeur Kom jij ook naar onze opendeur op 24 maart? Hallo, Iets meer dan een jaar na de opening van 360-Sports eind 2016, nodigen we je graag uit op onze

Nadere informatie

16 September. Infoavond

16 September. Infoavond 16 September Infoavond Trainersteam Dirk Stef Isabelle Joren Fien / Jelle / Natacha / Philippe Begeleiding trainingen Groepen Trainer Maandag A - B - C - D - E Dirk, Fien Dinsdag A - B - C - D Dirk, Stef

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

Informatie ZV De Watervogels

Informatie ZV De Watervogels Informatie ZV De Watervogels Zwemvereniging De Watervogels Zwemvereniging de Watervogels is al meer dan 35 jaar de zwemvereniging van Bleiswijk. De vereniging is ooit begonnen met de komst van het 16 meter

Nadere informatie

Studeren en sporten Centrum voor Topsport en Onderwijs Eindhoven

Studeren en sporten Centrum voor Topsport en Onderwijs Eindhoven Studeren en sporten Centrum voor Topsport en Onderwijs Eindhoven Aanleiding Ambitie Nederlandse sport en overheid: - Nederland bij de Top 10 van de wereld - Nederland op Olympisch niveau in 2016 Minimaal

Nadere informatie

Ons 'clubje' telt maar liefst 180 skippers tijdens de trainingsuren. Goed bezig Jump n Joy!

Ons 'clubje' telt maar liefst 180 skippers tijdens de trainingsuren. Goed bezig Jump n Joy! Beste skippers en ouders, Intussen zijn we al een maand volop aan het springen. Ook in oktober staan er nog enkele belangrijke dingen op de agenda. In deze nieuwsflash kijken we vooruit naar wat er ons

Nadere informatie

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR

DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR DRAAIBOEK ACTIECOÖRDINATOR FIETSEN SCOORT Kousteensedijk 7 4331 JE Middelburg Telefoon l 0118 682580 e-mail l info@fietsenscoort.nl Website l www.fietsenscoort.nl WELKOM Welkom bij Fietsen Scoort! Fietsen

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten. Home Op taalreis vertrekken Frans Frankrijk Arcachon CEI Arcachon - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Nadere informatie

Doelen stellen

Doelen stellen Doelen stellen Wat is het? Doelen stellen is het proces van het selecteren van dingen (mikpunten) die je wilt bereiken. Deze mikpunten worden doelen genoemd. Een doel is iets dat je bewust nastreeft. Een

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding

Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding DEEL, LEER EN INSPIREER BIJ ARTEMIS Laat jij professioneel niets aan het toeval over? Bij Artemis ben je aan het juiste adres. Artemis is een

Nadere informatie

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE BIBLIOTHEEK KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK FILIAAL SCHARPOORD HEIST FILIAAL WESTKAPELLE Welkom! De bibliotheek is een open huis. Iedereen is welkom en kan ter plaatse gratis gebruik maken

Nadere informatie

Een sportieve ontmoeting!

Een sportieve ontmoeting! Tenniscomplex Pitch&Putt Golf Een sportieve ontmoeting! Pitch&Putt Golf, Footgolf, HCP54 diplomering, Terras, Arrangementen, Lunch en buffetten, Tennis, Teambuilding, Vergaderen, Fietsverhuur Golf Arrangementen

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

Nascholingstraject Europa Programma Module 1: februari 2015 Module 2: april 2015

Nascholingstraject Europa Programma Module 1: februari 2015 Module 2: april 2015 Nascholingstraject Europa Programma Module 1: 16-17 februari 2015 Module 2: 13-14 april 2015 Ryckevelde vzw Beweging voor Europees burgerschap T 050 35 27 20 info@ryckevelde.be www.ryckevelde.be Dit programma

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

Een goed facebookbeleid in jouw club: volg deze tips en je bent goed op weg!

Een goed facebookbeleid in jouw club: volg deze tips en je bent goed op weg! Een goed facebookbeleid in jouw club: volg deze tips en je bent goed op weg! Facebook is de dag van vandaag door iedereen gekend. Toch is het belangrijk om facebook op een goede manier te gaan gebruiken

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden

VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK 2019 Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden 2019 INHOUDSOPGAVE 1. WAAROM DE VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK? 3 2. WAT LEER JE IN DE VAKBONDSTRAINING

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2018-2019 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

ENECO TOUR - Stad Genk 2012

ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Sponsordossier ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Rit: Riemst Genk Woensdag 8 augustus 2012 Cor Vos Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Beste sportliefhebber, Dat Genk een echte sportstad is, wist u waarschijnlijk

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

TOOLKIT KLANTENBINDING DOOR GASTVRIJHEID OP DE CLUB SPORTWEKEN

TOOLKIT KLANTENBINDING DOOR GASTVRIJHEID OP DE CLUB SPORTWEKEN TOOLKIT KLANTENBINDING DOOR GASTVRIJHEID OP DE CLUB SPORTWEKEN Introductie Door mee te doen aan de AH Sportweken zet je jouw deuren open voor iedereen die wilt kennismaken met jouw club en sport. Je hoopt

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

HET EVALUATIEGESPREK. Je prestaties onder de loep

HET EVALUATIEGESPREK. Je prestaties onder de loep HET EVALUATIEGESPREK Je prestaties onder de loep Inhoudstafel 1. Wat mag je verwachten van het evaluatiegesprek p4 2. Voorbereiding is alles! p5 3. Hoe herpak je je na een mindere evaluatie p7 4. De verschillen

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 Eisen KNWU 2015 Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 - nieuwelingen top-6 - junioren top-3 (van alle eerstejaars)

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

KARATE 1 DORDRECHTKKA. Lotto Dutch Open. 9 en 10 maart Sportboulevard Dordrecht

KARATE 1 DORDRECHTKKA. Lotto Dutch Open. 9 en 10 maart Sportboulevard Dordrecht KARATE 1 DORDRECHTKKA Lotto Dutch Open 9 en 10 maart 2013 Sportboulevard Dordrecht De Karate1 WKF Premier League is het belangrijkste competitie-evenement in de wereld van Karate. Samen met de WKF Karate1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Augustus 2018 #Kampioenen #Samen #Voor #Oostkamp KSV OOSTKAMP DEBUTEERT IN 3 e AMATEUR 16. Canoot 11. Timmerman 5. Van De Moere 14. Decloedt 24. Lanoo 24. Vanneste 25. Verheyden

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Meer fiets, Minder ongevallen!

Meer fiets, Minder ongevallen! Meer fiets, Minder ongevallen! Frederik Goegebeur Nationaal Coördinator Preventie, Slachtofferbegeleiding en Duurzaamheid, KBC Verzekeringen. 5 September 2017 Agenda 1. Situatieschets 2. Ondertussen..

Nadere informatie

Joop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop.

Joop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. De Zakdoekknoop. Weetjesspel kaartjes - 1 van 10 1 Bij iemand met dementie moet je 1. je kwaad maken 2. rustig en duidelijk praten 2 Er is iets gebeurd. Kan het zijn dat iemand met dementie dit snel weer vergeet? 3 Krijgen

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Business Case Vitaliteit & Inzetbaarheid. Enkele voorbeelden

Business Case Vitaliteit & Inzetbaarheid. Enkele voorbeelden Business Case Vitaliteit & Inzetbaarheid Enkele voorbeelden Gallup Consulting, 2002 (200.000 werknemers uit 36 multinationals): 12% meer klantgroei 62% minder veiligheidsincidenten 18% meer productiviteit

Nadere informatie

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst!

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst! Welkom! Beste ouders, spelers, afgevaardigden en medewerkers, Ook dit jaar zijn wij geïnteresseerd in jouw mening! Met onze jaarlijkse enquête proberen we zo veel mogelijk gegevens te verzamelen om onze

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

SPORT SPEEL School. op woensdag en op zaterdag. Ook kinderen met een handicap zijn welkom!

SPORT SPEEL School. op woensdag en op zaterdag. Ook kinderen met een handicap zijn welkom! 2017-2018 SPORT SPEEL School Ook kinderen met een handicap zijn welkom! op woensdag en op zaterdag Wat is de Sport Speel School? De Sport Speel School leert kinderen van jongs af aan rollen, kruipen, springen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

Voorbeeldberichten p. 2. Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p. 3. Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p.

Voorbeeldberichten p. 2. Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p. 3. Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p. Inhoudsopgave Voorbeeldberichten p. 2 Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p. 3 Sponsorwerving: bericht van individuele deelnemer p. 4 Sponsorwerving: bericht van een team p. 5 Team aanmoediging

Nadere informatie

VROUWEN. één team één passie één doel

VROUWEN. één team één passie één doel VROUWEN één team één passie één doel Je hoeft geen visionair te zijn om te zien dat je hier met een enorme groeimarkt te maken hebt. Dat schept ook nieuwe kansen voor Roetgerink Mode en Schoenen. Paul

Nadere informatie

Buitengewoon Gewoon zaterdag 6 oktober_9.30 uur_1,5 euro Chiropleintje, Tilburgbaan, Brecht inschrijven via jeugddienst,

Buitengewoon Gewoon zaterdag 6 oktober_9.30 uur_1,5 euro Chiropleintje, Tilburgbaan, Brecht inschrijven via jeugddienst, stap 1 _ vind jezelf oké je hoeft helemaal niet perfect te zijn je bent uniek en verdient respect zoals je bent je bent meer dan de moeite waard! voor alle buitengewone kinderen organiseert de jeugddienst

Nadere informatie

MAAK VAN GOEDE COMMUNICATIE OVER SPORTIVOS GOUD EEN PRIORITEIT. MAAK GEBRUIK VAN AL JULLIE BESTAANDE COMMUNICATIEKANALEN:

MAAK VAN GOEDE COMMUNICATIE OVER SPORTIVOS GOUD EEN PRIORITEIT. MAAK GEBRUIK VAN AL JULLIE BESTAANDE COMMUNICATIEKANALEN: COMMU NICATIE TIPS GOED COMMUNICEREN Als sportclub werk je rond fysieke gezondheid, maar als Sportivos-club ga je nog een stapje verder. Je zet je als sportclub in voor het breder welzijn van jullie leden.

Nadere informatie

STAPPENPLAN. Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP

STAPPENPLAN. Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP STAPPENPLAN Sportactiviteiten aanmaken VOOR DE AH SPORTACTIE OP WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Tijdens de AH Sportactie willen we Nederland de sport laten ontdekken die bij hem/haar past. Een sportieve

Nadere informatie

Netwerkbijeenkomst. Testen van een (top)sporter

Netwerkbijeenkomst. Testen van een (top)sporter Netwerkbijeenkomst Testen van een (top)sporter Wielrennen www.mspopleidingen.nl 1 Inhoud Testen om te testen of om te meten? Wat willen we weten? Fysieke testen (lab) ergometer (veld) vermogenstest Blessure

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

lekker actief Praktische tips en afspraken

lekker actief Praktische tips en afspraken lekker actief Praktische tips en afspraken Hoe instappen? Drie startmomenten: Maart 2018 September 2018 Maart 2019 Stap 1: Invullen instapcontract Ten laatste 2 weken voor de maand waarin jullie willen

Nadere informatie

van de vergadering van de projectwerkgroep Verkeerssituatie in de straat

van de vergadering van de projectwerkgroep Verkeerssituatie in de straat Verslag van de vergadering van de projectwerkgroep Verkeerssituatie in de straat Datum: 24/02/2015 Plaats: bij Nele, Opvoedingstraat 16 Aanwezig: Jean, Martine, Nele, Thei Verslag: Nele Agenda Bespreken

Nadere informatie

Handleiding Battle of Talents Platform

Handleiding Battle of Talents Platform Handleiding Battle of Talents Platform http://game.battleoftalents.be Algemene informatie over Battle of Talents V vind je op onze website www.battleoftalents.be. Inhoudstabel Registratie... 3 Stap 1:

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

TALENTONTWIKKELING platform AV 9 juni 2017

TALENTONTWIKKELING platform AV 9 juni 2017 TALENTONTWIKKELING platform AV 9 juni 2017 TALENTONTWIKKELING wat moet het opleveren? (1) BETER HANDELEN betere spelers maken sneller en betere keuzes (BESLISGEDRAG) Betere teams stemmen het handelen beter

Nadere informatie

Op bezoek bij de podoloog

Op bezoek bij de podoloog 360-Sports Flash In deze Flash: Op bezoek bij de podoloog Wintertraining voor sporters Wintertraining, ook voor wie gewoon fit wil blijven Aanbod wintertraining Sporter van de maand: Jan Cappaert Agenda

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

West4work 31/10/17. Astrid Van Severen Team Ergonomie

West4work 31/10/17. Astrid Van Severen Team Ergonomie West4work 31/10/17 Astrid Van Severen Team Ergonomie Rondvraag Wat is ergonomie Aanpak: Hoe ergonomie ondersteunen in een zorginstelling Risicoanalyse in de ergonomie Is er nood aan ergonomie Strategie

Nadere informatie