Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken:"

Transcriptie

1 Wingerdbericht Nummer 9: Jaargang Agenda 4 februari Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 23 t/m 27 februari Voorjaarsvakantie 10 en 12 maart Gespreksavonden 3 april t/m 6 april Lang Paasweekend 7 april Studiedag team, alle leerlingen vrij 15 april Inloopmiddag groep 3 t/m 8 16 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 27 april Koningsdag (vrije dag) 30 april Open dag 4 t/m 15 mei Meivakantie Ouderportaal Het is gelukt. Alle ouder(s)/ verzorger(s) hebben nu een account en wachtwoord om in te loggen in het ouderportaal. We hebben al veel positieve geluiden gehoord. Door hier mee te werken bereiken we de volgende doelen: communicatie met ouders digitaal ondersteunen, het versterken van het pedagogisch en didactisch partnerschap én kunnen we de administratieve gegevens up to date houden. Luizen We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken: RIVM komt met belangrijke aanpassingen in de richtlijn hoofdluis. De nieuwe richtlijn scheelt heel veel tijd, geld en stress bij ouders van kinderen met hoofdluis!

2 In de nieuwe richtlijn wordt de nadruk gelegd op het kammen eventueel in combinatie met een behandeling van het haar met een antihoofdluismiddel. Maatregelen zoals het wassen van beddengoed, knuffels, jassen en het stofzuigen van de auto zijn niet meer nodig. Er is onvoldoende bewijs voor het effect van dergelijke omgevingsmaatregelen. Luizen worden hoofdzakelijk via haarhaarcontact overgebracht, er zijn weinig aanwijzingen voor verspreiding via de omgeving. Ook het effect van een luizencape op de verspreiding van hoofdluis is niet wetenschappelijk aangetoond. Dit is de reden waarom wij luizencapes niet aanraden. Met deze aanpassing sluit het Nederlandse advies aan op de internationale bestrijdingsadviezen. De LCI-richtlijn is ook aangepast. Ouders van kinderen met luizen, hoeven hun kind niet meer direct op te halen van school als er luizen geconstateerd zijn. Dit heeft (te) weinig toegevoegde waarde. Wij houden vanaf nu officieel het standpunt van de GGD aan: niet naar huis sturen maar de ouders goed informeren en een nacontrole houden. Mochten er bij uw kind luizen geconstateerd zijn, dan zal de leerkracht dit na schooltijd bij u komen melden. Voor meer info kunt u kijken op de volgende sites: Daniel Slijkhuis Bericht Stichting Leergeld Op 25 november 2014 hebben we van uw organisatie het bedrag van 217,- mogen ontvangen als opbrengst van het textiel-convenant. Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw bijdrage. Uw geld helpt ons ervoor te zorgen dat de kinderen in de gemeente Voorst die onze hulp nodig hebben, kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en zij niet aan de kant hoeven te blijven staan. Nogmaals hartelijk dank namens het bestuur van Stichting Leergeld Apeldoorn. Mw. Mr. J.G.E. van leeuwen, secretaris Talentontwikkeling In het voorjaar willen wij starten met workshops voor onze kinderen in het kader van talentontwikkeling. Ieder kind heeft zijn/haar eigen talent op allerlei gebieden. Op deze middagen willen we de kinderen een keuze laten maken uit verschillende workshops. Deze workshop volgen ze drie opeenvolgende woensdagen. Wij denken daarbij aan workshops binnen de volgende gebieden.

3 - Sport - Creatief - Vreemde Talen - Schrijven - Koken - Tuinieren - Computers - Kennis - Fotografie/film - Drama - Muziek Zonder uw hulp kunnen wij deze middagen echter niet organiseren. Wilt u uw eigen talenten delen en kunt u een workshop organiseren? Of wilt u ondersteunen bij een workshop? Geef u dan op door een mail te sturen naar juf Talita. t.jansen@dewingerd-twello.nl Wij willen bij deze workshops de volgende groepen gemengd indelen: - Groepen 1 en 2 - Groepen 3,4 en 5 - Groepen 6,7, en 8 Het aantal kinderen per workshop kan verschillend zijn, afhankelijk van de activiteit en het aantal begeleiders bij een activiteit. Wij denken aan 10 tot 20 kinderen per workshop. Facebook Binnenkort willen we gaan starten met een eigen Facebook pagina van onze school. Naast onze website zal dit een mogelijkheid zijn om voor u als ouder (of voor nieuwe ouders) een indruk te krijgen van activiteiten die we organiseren op de Wingerd. Denk bijvoorbeeld aan Kerst, Sint, paasontbijt of een uitstapje naar het bos in de herfst. Dit zal een openbare pagina worden: dat wat wij plaatsen zal voor iedereen zichtbaar zijn. Wij zullen zorgvuldig omgaan met de gegevens en foto s die wij publiceren. Toch zijn wij ervan bewust dat er ouders/ verzorgers zijn die niet willen dat er een foto wordt geplaatst op Facebook van hun kind(eren). Mocht u pertinent niet willen dat wij foto s en/of gegevens plaatsen, wilt u dit dan aangeven in een mail naar mij: wingerd@pcbovoorst.nl Arjan Wierenga Schoolfruit Wat lekker! We eten fruit op de dinsdag, woensdag en de donderdag. In de eerste week hadden we snacktomaten, appels en peren. Deze week zijn we getracteerd op komkommer, sinaasappel en kiwi. Komende week staat het volgende op het programma: appel, waspeen en een kiwi. Lekkerrr!

4 Update CITO-toetsen: Het slijten van normen is een bekend fenomeen. Op basis van de vele data die het CITO van scholen ontving, controleerde zij de normen van de huidige LVS-toetsen Begrijpend lezen, Spelling en Rekenen-Wiskunde. Daaruit blijkt dat de leerlingen vandaag de dag de toetsen beter maken dan de leerlingen in de normeringsonderzoeken van jaren geleden. Daarom zorgt het CITO er nu en in de toekomst voor dat de normen bij de LVS-toetsen up-to-date blijven. Waarom heeft Cito de normen van de LVS-toetsen aangepast? Zij beseffen en ervaren dat de update van de normen veel teweeg brengt in het onderwijs. Desondanks hebben zij deze update doorgevoerd, zodat de school een eerlijk en objectief beeld krijgt van de prestaties van de leerlingen. Het eigen onderzoek van het CITO bevestigt namelijk de signalen dat de leerlingen van nu de toetsen veelal beter maken dan de leerlingen in de normeringsonderzoeken van jaren geleden. De nieuwe normen worden dan ook over het geheel genomen als strenger ervaren. Immers in veel gevallen heeft een leerling een hogere score nodig om bijvoorbeeld tot de beste 20% van zijn leeftijdsgenoten te behoren. Een hoger niveau voor een leerling of school lijkt prettig. Maar naast het feit dat het geen objectief en eerlijk beeld geeft, leidt het op de langere termijn alleen maar tot minder prettige verrassingen zoals tegenvallende scores op de Eindtoets. Bijkomend voordeel van de nieuwe normering is dat deze beter aansluit bij de eisen die de inspectie aan scholen stelt. In de bijlage bij dit Wingerdbericht vindt u de informatiebrief van het C.I.T.O. Hierin kunt u hier meer over lezen. In deze brief staat dat zij de normering vorig jaar heeft aangepast. CITO heeft dit ook gedaan, maar ons leerlingvolgsysteem Parnassys heeft deze aanpassing pas dit schooljaar gemaakt. Enquête Aan het einde van de maand nodigen we u uit om deel te nemen aan het oudertevredenheidsonderzoek. Dit gaat digitaal. We gaan uit van een grote respons. Input die u ons geeft nemen we mee naar het op stellen schoolplan Zo plannen we ook een personeelstevredenheidsonderzoek in en een leerling enquête vanaf groep 5.

5 CJG (centrum voor Jeugd en Gezin) Goed gedaan! Het leuke van complimentjes en schouderklopjes geven, is dat je ook jezelf ermee oppept. Door het goede te benoemen, ga je namelijk anders naar je gezin kijken. Je bent even niet de politieagent of scheidsrechter die voortdurend klaarstaat om in te grijpen. Wist je dat er tien complimentjes nodig zijn om één negatieve opmerking te compenseren? Probeer je kinderen daarom elke dag een welgemeend compliment te geven. Daar wordt iedereen vrolijk(er) van! Plek in groep 1 Vanwege twee verhuizingen hebben we weer plaatsen beschikbaar voor groep 1. Zegt het voort. Voor de plaatsen in 2016 hebben we inmiddels een wachtlijst. Vervanging van methode voor aardrijkskunde Vorige week woensdagmiddag zijn juf mirande, juf Talita en meester Arjan naar Heutink geweest om daar de nieuwste methodes te bekijken voor aardrijkskunde. Uiteraard gaan we voor een digitale methode. We willen de nieuwe methode het komende cursusjaar gaan gebruiken.

Wingerdbericht. Agenda. Ouderenquête. Nummer 10: 30-01-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Ouderenquête. Nummer 10: 30-01-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 10: 30-01-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 4 februari Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 23 t/m 27 februari Voorjaarsvakantie 10 en 12 maart Gespreksavonden 3 april t/m

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Nieuw (digitaal) rapport. Nummer 13: 06-03-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Nieuw (digitaal) rapport. Nummer 13: 06-03-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 13: 06-03-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 10 en 12 maart Gespreksavonden 3 april t/m 6 april Lang Paasweekend 7 april Studiedag team, alle leerlingen vrij 14 april Ouderavond: ludieke

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Update normen Cito per 1 augustus 2014

Veelgestelde vragen Update normen Cito per 1 augustus 2014 Veelgestelde vragen Update normen Cito per 1 augustus 2014 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 3 3. Veelgestelde vragen... 3 Wat houdt de update van de normen in ParnasSys in?...3 Geldt

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Groep 8 op bezoek bij ZoZijn. Nummer 14: 03-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Groep 8 op bezoek bij ZoZijn. Nummer 14: 03-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 14: 03-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 3 april t/m 6 april Lang Paasweekend 7 april Studiedag team, alle leerlingen vrij 14 april Ouderavond: ludieke show over opvoeden! 15 april

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Luis in je haar? Kammen maar!

Luis in je haar? Kammen maar! Luis in je haar? Kammen maar! De verschillende stadia van hoofdluis 1 Luizen Luizen zijn twee tot vier mm groot en bruin tot grijsblauw van kleur. Zij leven van menselijk bloed. Als een luis prikt in de

Nadere informatie

Luizenprotocol obs De Stroom

Luizenprotocol obs De Stroom Luizenprotocol obs De Stroom De Hoofdluis De hoofdluis is een parasiet: het beestje leeft van mensenbloed. Hij zoekt graag behaarde en warme plekjes op zoals achter de oren, in de nek of onder een pony.

Nadere informatie

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe!

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe! www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-08 Inhoud Algemeen...1 Gelukkig nieuwjaar!... 1 Maandagmiddag 26 januari vrij... 1 Normering Cito aangepast... 1 Agenda... 1 Groep 3...2 Groep 7...2 De complimentenbox...

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 2: 11-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 11 september Gezinsactiviteit: vossenjacht 16 september Werkochtend groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 24 september Jaarvergadering en informatieavond

Nadere informatie

Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5

Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5 16-05-2019 Schooljaar 18-19, editie 16 Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5 AGENDA Beste ouders/verzorgers, 13 t/m 17 mei Toetsweek Fase 1 Meteen na de meivakantie zijn we gestart

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Vrijdag 25 november 2011

Vrijdag 25 november 2011 Vrijdag 25 november 2011 Sinterklaas komt op school!!!! Op maandag 05 december zal Sinterklaas een bezoek brengen aan de Paulusschool. We maken er weer een fantastisch feest van! Het is de bedoeling dat

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. Citotoetsen. Binnenkort starten we weer met een ronde Citotoetsen door de gehele school. Op

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris.

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris. Wingerdbericht Nummer: 14 / 04-07-2014 Jaargang 2013-2014 Agenda: 8 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m 8 10 juli Rapport mee 14 juli Facultatieve gespreksavond 15 juli Musical groep 8 1 september We beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 3 Inhoud Kreet van de week Geboren! De school is

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 5

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 5 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Regel van de week pag. 2 Schrijft u uw kinderen ook in? pag. 3 Activiteitengroep pag. 3 Even voorstellen pag. 4 Nieuws van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide

Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide Teneinde het probleem van hoofdluis bij kinderen op de basisschool zo goed mogelijk te lijf te gaan, is op de Piramide al sinds jaren een aantal zeer betrokken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 30 januari 2014 nr. 10 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 30 januari 2014 nr. 10 ------------------------------------------------------- NIEUWSBRIEF 30 januari 2014 nr. 10 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: Stand van zaken Ouderavond sociale media en mediawijsheid Bewegingsonderwijs Wijziging overblijf

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Luizenprotocol schooljaar 2015-2016

Luizenprotocol schooljaar 2015-2016 Beleid aanpak luizen. Elk schooljaar krijgt de school te maken met hoofdluis. Er zijn twee protocollen. - Na de vakanties. - Als er tussendoor een melding is dat er luizen zijn. Ouderhulp administratie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol. Januari 2017

Hoofdluisprotocol. Januari 2017 Hoofdluisprotocol Januari 2017 Jaarlijks krijgt zo'n 10 % van de kinderen in het basisonderwijs hoofdluis. Hoofdluis is niet gevaarlijk maar wel lastig. Hoofdluis is vooral een probleem voor de omgeving

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nr. 12 18 februari 2015

Nr. 12 18 februari 2015 Nr. 12 18 februari 2015 De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor velen een tijd om even gas terug te nemen en wat rustiger aan te doen, voor anderen misschien een tijd om actief te zijn of met vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. de Baarzen, nr.1 5 september 2014. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught,

NIEUWSBRIEF. de Baarzen, nr.1 5 september 2014. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, NIEUWSBRIEF de Baarzen, nr.1 5 september 2014 Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, telefoon: 073-6563920 fax: 073-6568038 e-mail: info@debaarzen.nl website: www.debaarzen.nl redactie nieuwsbrief: nieuwsbrief@debaarzen.nl

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 1-stap verder met planb 2 : een impressie Inhoud: 1 stap verder met planb 2 : een impressie In de vorige nieuwsbrief gaven we al aan, dat we bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe module. In deze

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos.

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos. Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 19 21 januari 2015 Algemeen Honden op de speelplaats We willen alle ouders vriendelijk verzoeken om met hun hond achter het hek van de speelplaats te blijven. Vooral

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe!

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe! Data om te onthouden januari 2015 In de week van 5 januari luizencontrole 15 januari inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Meeander Varsseveld 17 januari oud papier, met buitengebied 13 februari De Meeander

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015 Agenda van de maand februari: - 20 februari Studiedag, kinderen hele dag vrij - 23 februari t/m 1 maart Voorjaarsvakantie - 12 maart Ouderavond Lentekriebels

Nadere informatie

Vrije School Michaël Kleuter- en lagere school. Luizenprotocol. Bachlaan 8 8031HL Zwolle

Vrije School Michaël Kleuter- en lagere school. Luizenprotocol. Bachlaan 8 8031HL Zwolle Vrije School Michaël Kleuter- en lagere school Luizenprotocol Bachlaan 8 8031HL Zwolle Telefoon 038-422 5448 E-mail: info@vrijeschoolzwolle.nl Internet: www.vrijeschoolzwolle.nl Bank: NL56 TRIO 0390 3408

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie Regel van de week Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda Maandag 3 februari Maandag 10 februari Meester Jan jarig Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Eind Cito groep 8 Maandag 17 februari Diedelbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het controleren: 1. De woensdag na elke vakantie wordt het haar van de kinderen op de aanwezigheid van hoofdluis gecontroleerd. 2. De controles worden grondig

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs

Verantwoording van ons onderwijs Verantwoording van ons onderwijs Veenendaal, 27-6-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Door middel van dit document willen we ons onderwijs verantwoorden aan u als ouders. Heeft u vragen of opmerkingen over

Nadere informatie

Incasso Schoolzwemmen Speculaasactie Hoofdluis

Incasso Schoolzwemmen Speculaasactie Hoofdluis Nieuwsflits 27 oktober 2016 In deze nieuwsflits o.a.: Screenen motoriek Tevredenheidsmeting Kwink Incasso Schoolzwemmen Speculaasactie Hoofdluis Speelgoedbeurs Intocht Sinterklaas SIZ Twente Agenda: -

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nijsgjirrich. CBS DeTarissing. Nummer Nr.8 Kort nieuws

Nijsgjirrich. CBS DeTarissing. Nummer Nr.8 Kort nieuws CBS DeTarissing Nummer 11 Nijsgjirrich 9-4-2015 Nr.8 Kort nieuws Nieuwe leerlingen Karst en Elin zitten nu bij ons in groep 1. Welkom op De Tarissing. We hopen dat jullie een fijne en leerzame tijd bij

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt.

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt. Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 2 Datum 01-09-2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Er is hard gewerkt en dat is dan ook te zien, de school ziet er steeds gezelliger uit. We beginnen allemaal te wennen. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Februari 2014 NIEUWSBRIEF

Februari 2014 NIEUWSBRIEF Februari 2014 NIEUWSBRIEF Citotoetsen In de komende weken worden in de groepen 1 t/m 7 weer de Citotoetsen afgenomen. In groep 1 en 2 zijn dat de reken- en taaltoets. In groep 3 t/m 7 worden de toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool 14 januari 20 15 Jaargang 6, nummer 4 Nieuws van de directie Inhoud Tanden poetsen 1 Lunchtips 1 Voorstelling 1 Website 1 Allereerst voor u allen de beste wensen

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Zowel vanuit de ouders, leerlingen en medewerkers ontvangen wij een hoge tevredenheidsscore met natuurlijk verbeterpunten.

Zowel vanuit de ouders, leerlingen en medewerkers ontvangen wij een hoge tevredenheidsscore met natuurlijk verbeterpunten. Grotestraat 142 5931 CZ Tegelen Postbus 3131 5931 AC Tegelen Tel: 077 3260855 Samen in ontwikkeling! Tevredenheidsonderzoeken, december 2015 Zoals u weet zijn er digitale tevredenheidsonderzoeken bij leerlingen

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 19 26 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, De laatste loodjes wegen het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie