Aanvraagformulier Pilot MKB-compensatieregeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraagformulier Pilot MKB-compensatieregeling"

Transcriptie

1 Moet uw bedrijfspand worden versterkt? Dan kan het zijn dat u tijdelijk minder inkomsten of extra kosten heeft. In dat geval kunt u een beroep doen op de. Deze regeling vergoedt deze extra kosten of het verlies van inkomsten. Voorwaarden Uw bedrijfspand hoort bij de zogenaamde 1467-groep. Dit betekent: U bent eigenaar of huurder van een bedrijfspand. Er is een versterkingsadvies waaruit blijkt dat het pand bouwkundig moet worden versterkt. Het bedrijfspand wordt versterkt en het is duidelijk hoe lang dat gaat duren. Aanvraag indienen Aanvragen kan zowel voor als na het bouwkundig versterken. Aanvragen kan pas als duidelijk is: hoe de versterking gebeurt; wanneer de versterking gebeurt of hoe lang het gaat duren; wat de impact is van de versterking op uw bedrijfsvoering. U kunt dit aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan per opsturen naar bcmkb@nationaalcoordinatorgroningen.nl Per post opsturen kan ook: Beoordelingscommissie MKB-compensatie Antwoordnummer WB Groningen Een postzegel plakken is niet nodig. Let op: vergeet niet uw documenten mee te sturen. U leest bij vraag 4 welke documenten u als aparte bijlage moet meesturen. Wilt u in aanmerking komen voor de pilot MKB-compensatieregeling, vul dan dit aanvraagformulier volledig in. Dit document bestaat uit 5 pagina s. Wat vergoedt de Pilot MKB-compensatieregeling? De regeling vergoedt kosten die u heeft door verlies van winst en/of huurinkomsten en bijbehorende overige kosten. Welke overige kosten dit zijn, is vastgesteld in artikel 7 van de regeling. U leest deze in het kader hieronder. Artikel 7 Andere voor vergoeding in aanmerking komende kosten: De kosten die redelijkerwijs verder samenhangen met het proces van bouwkundig versterken zoals afbouwkosten, opslag- en verhuiskosten, inrichtingskosten, personeels- en managementkosten); De kosten voor het inschakelen van financieel-technische deskundigen, voor zover het inroepen van bijstand van deskundigen redelijkerwijze noodzakelijk was; De kosten die redelijkerwijs gemaakt moeten worden om omzet of inkomsten weer op een niveau te krijgen van voor de periode waarin de schade tot stand is komen (opstartkosten, marketing/communicatiekosten); Overige redelijke kosten van maatregelen ter beperking of voorkoming van schade, voor zover noodzakelijk en onvermijdelijk. Wat vergoedt de regeling niet? Bouwkundige schade. Deze kunt u melden bij de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG). Compensatie voor winstderving of onkosten tijdens de inspectie van uw bedrijf. Deze kunt u aanvragen bij Centrum Veilig Wonen (CVW). Kosten voor tijdelijke huisvesting. Deze worden opgenomen in het versterkingsplan. Een andere vorm van schade zoals vermogensschade. Hiervoor kunt u terecht bij het NAM Bedrijvenloket. Documentnummer:

2 2 van 5 Vragen Heeft u vragen over de pilot MKB-compensatieregeling? Neem dan contact op met uw bewonersbegeleider of contactpersoon bij NCG. Heeft u vragen over de aanvraag? Neem dan contact op met het secretariaat van de beoordelingscommissie via bcmkb@nationaalcoordinatorgroningen.nl Bellen kan ook op maandag tot en met donderdag van 9:00-15:00 uur: Mevrouw G. Oldenhuis: of De heer L. Stoel: Uw privacy De beoordelingscommissie respecteert de privacy van de door de aanvrager verstrekte gegevens. De gegevens worden gebruikt voor de beoordeling van de aanvraag in het kader van de en gedeeld met NAM. Aan het indienen van een aanvraag kunnen geen rechten worden ontleend. Ondertekent u de verklaring onder hoofdstuk 7, dan geeft u toestemming om de verstrekte gegevens te verwerken voor de beoordeling van uw aanvraag. De beoordelingscommissie zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen en zich houden aan de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

3 3 van 5 Nationaal Coördinator Groningen 1 Aanvraag 1.1 Naam 1.2 Adres 1.3 Postcode en woonplaats 1.4 Telefoonnummer 1.5 adres 1.6 Uw bewonersbegeleider 2 Uw bedrijf en/of bedrijfspand 2.1 Naam bedrijf 2.2 Adres 2.3 Postcode en woonplaats 2.4 Aantal medewerkers ¹ 2.5 Sector 2.6 Startjaar bedrijf 2.7 KvK-nummer 3 Uw verzoek 3.1 U verzoekt om in aanmerking te komen voor: > Meerdere opties mogelijk. n winstderving n huurderving n overige kosten (zie kader op pagina 1) 3.2 Uit het versterkingsplan blijkt dat uw bedrijfs - pand versterkt moet worden. Als gevolg hiervan: > U kunt een toelichting geven bij 3.3 n blijft uw zaak gewoon open tijdens de versterking n legt u uw bedrijf gedeeltelijk stil > In deze situatie wordt vooraf de hoogte van de schade bepaald en komt u in aanmerking voor een maandelijks voorschot tijdens de periode van versterking. 2 n wordt uw bedrijf tijdelijk ergens anders gehuisvest > In deze situatie komt u in aanmerking voor een maandelijks voorschot van 20% van de gemiddelde maandelijkse winst. 2 > De kosten voor tijdelijke huisvesting worden opgenomen in het versterkingsplan. Deze kosten worden dus wel vergoed, maar niet door de commissie. > Eventuele extra kosten voor uw bedrijfsvoering worden wel door de commissie vergoed als u tijdelijk ergens anders wordt gehuisvest. n sluit u uw bedrijf gedurende de versterking > In deze situatie wordt vooraf de hoogte van de schade bepaald en in maandelijkse termijnen uitgekeerd tijdens de periode van versterking. In overleg met u en NCG wordt bepaald of er wel of niet sprake is van volledig doorgaan, gedeeltelijke staking, volledige staking of tijdelijke huisvesting elders. 1 Fulltime en parttime. 2 Als de schade achteraf hoger of lager blijkt te zijn dan het voorschot, wordt deze achteraf door de commissie afgehandeld. U moet daarvoor achteraf uw daadwerkelijk geleden schade aangeven bij de beoordelingscommissie.

4 4 van Toelichting Uw pand wordt versterkt. Kunt u uitleggen wat de effecten daarvan zijn op uw bedrijfsvoering? Kunt u ook aangeven welke redelijke maatregelen nodig zijn om uw bedrijfsresultaat zo goed mogelijk te houden? Dit kunnen zowel creatieve als voor de hand liggende maatregelen zijn. En kunt u ook aangeven welke negatieve effecten op de bedrijfsvoering er dan nog overblijven? > Heeft u meer ruimte nodig, dan mag u deze ook als aparte bijlage meesturen. Vermeld dan in de bijlage: Vraag 3.3 Toelichting 3.4 Wat is de omvang van de winstderving, huurderving en/of andere voor vergoeding in aanmerking komende kosten? Geef een specificatie van de bedragen. Stuur deze specificaties als aparte bijlagen mee. > Heeft u meer ruimte nodig? Dan mag u dit ook als aparte bijlage meesturen. Vermeld dan in de bijlage: Vraag 3.4 Omvang 4 Uw situatie Geef aan of er bij u sprake is van winstderving of huurderving. > Meerdere opties mogelijk. > U moet bewijzen meesturen als aparte bijlage. n Winstderving De jaarrekening of een overeenkomstig overzicht met een genormaliseerd beeld (zonder incidentele baten en lasten) over het jaar waarin schade is geleden De jaarrekeningen over een periode van vijf jaar voorafgaande aan het jaar waarin schade is geleden Bent u huur verschuldigd, stuur dan een afschrift mee van de huurovereenkomst of gebruikersovereenkomst n Huurderving Een afschrift van de huurovereenkomst of gebruiksovereenkomst Een eigendomsakte Een overzicht van de bezettingsgraad over de afgelopen 5 jaar Een onafhankelijk taxatierapport n Andere kosten Onderbouwing van de aangevraagde vergoeding (bijvoorbeeld rekeningen, offertes)

5 5 van 5 Nationaal Coördinator Groningen 5 Aanvullende vragen 5.1 Wat zijn de voordelen van de versterking op uw bedrijfsvoering? Kunt u dit specifiek in geldbedragen aangeven? > Bijv. groter pand, hogere isolatiewaarde, betere bedrijfsvoering mogelijk. 5.2 Zijn er nog andere zaken die effect kunnen hebben op de omvang van de winstderving en/of de duur van de versterking? > Bijv. een eigen verbouwing die wordt meegenomen. 6 Voorwaarden Gaat u akkoord met de volgende voorwaarden? 6.1 Het beschikbaar stellen van alle informatie gevraagd bij punt 4. n ja n nee* 6.2 U bent MKBondernemer of eigenaar van een bedrijfspand waarvan het bedrijfspand deel uitmaakt van de zogenaamde groep 1467 en een versterkingsadvies beschikbaar is. Uit dat versterkingsadvies blijkt dat het pand bouwkundig moet worden versterkt. n ja n nee* 6.3 Door het ondertekenen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming aan de commissie om uw gegevens te delen met n ja n nee* NAM en/of andere partijen, voor zover dit noodzakelijk is voor het nemen van een besluit. 3 * Let op: Als u bij een van de voorwaarden nee invult, komt u niet in aanmerking voor de 7 Verklaring Met deze verklaring verklaart de aanvrager dit aanvraagformulier MKB-Compensatieregeling volledig en naar waarheid te hebben ingevuld. 7.1 Voornaam aanvrager 7.2 Achternaam aanvrager 7.3 Datum 7.4 Plaats 3 U verstrekt uw persoonsgegevens aan de Beoordelingscommissie MKB-compensatieregeling. Het gaat om adresgegevens maar ook om financiële gegevens. Met uw gegevens kan de commissie een onderbouwd advies geven aan de NAM over een eventuele compensatie. De commissie adviseert en de NAM neemt het besluit. Omdat de NAM een onderbouwd besluit moet kunnen nemen, deelt de commissie (een deel van) uw gegevens met de NAM. Uw gegevens worden, net als alle overheidsgegevens, bewaard in overeenstemming met de regels uit de Archiefwet. U vindt meer informatie over persoonsgegevens en uw privacy op

De Nederlandse Aardoliemaatschappij besluit tot vaststelling van de volgende pilot regeling:

De Nederlandse Aardoliemaatschappij besluit tot vaststelling van de volgende pilot regeling: De Nederlandse Aardoliemaatschappij besluit tot vaststelling van de volgende pilot regeling: Pilot Compensatieregeling bij uitvoering van bouwkundige versterking van MKB-panden in het aardbevingsgebied

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen Meldpunt Schade BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding in geval van nadeelcompensatie / planschade Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek

Nadere informatie

Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie.

Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. Dit formulier dient ervoor

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Meldpunt Schade Bedrijf Verzoek om schadevergoeding in geval van nadeelcompensatie / planschade Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding

Aanvraagformulier schadevergoeding Aanvraagformulier schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen voor een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie Vlaardingen. Dit formulier

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER 2015 INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG

AANVRAAGFORMULIER 2015 INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG AANVRAAGFORMULIER 2015 INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG VERVOLGAANVRAAG Met de invoering van de Participatiewet is de Langdurigheidstoeslag afgeschaft. In de Participatiewet is een soortgelijke regeling opgenomen:

Nadere informatie

BEDRIJF. Verzoek om nadeelcompensatie

BEDRIJF. Verzoek om nadeelcompensatie BEDRIJF Verzoek om nadeelcompensatie Met dit aanvraagformulier kan een verzoek tot compensatie van nadeel op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie (AVN) worden gedaan. Deze verordening is

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. Dit formulier dient ervoor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Participatiewet 2017, niet uitkeringsgerechtigden

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Participatiewet 2017, niet uitkeringsgerechtigden Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Participatiewet 2017, niet Gemeente Opsterland Postadres Bezoekadres T (0512) 386 222 Postbus 10.000 Hoofdstraat 82 E gemeente@opsterland.nl 9244 ZP Beetsterzwaag

Nadere informatie

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar 1. De vergunningaanvraag heeft betrekking op het gebouw/bouwwerk: Kadastrale ligging Bouwjaar: Specifieke locatie: Kadastrale gemeente: Sectie:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en **

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en ** AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en 25.000** Om de ontvangen (meer)jarige subsidie vast te laten stellen, verzoeken wij u de gevraagde

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Meldpunt Schade Particulier Verzoek om schadevergoeding in geval van nadeelcompensatie/ planschade Met dit aanvraagformulier kunt u een

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding ProRail B.V. Verzoek om schadevergoeding Publiekscontacten Postbus 2038 3500 GA UTRECHT Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier VIA. Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe zakelijk.

Aanvraagformulier VIA. Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe zakelijk. Aanvraagformulier VIA 1 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe zakelijk www.snn.eu/asbestregeling-drenthe 2 Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe Deel A Gegevens

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie 2019

Aanvraagformulier voor subsidie 2019 1 Aanvraagformulier voor subsidie 2019 Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij Dorpsbelang Hijum. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

Bijzondere bijstand Participatiewet, aanvraagformulier

Bijzondere bijstand Participatiewet, aanvraagformulier Bijzondere bijstand Participatiewet, aanvraagformulier 1. Persoonsgegevens aanvrager Naam: Burgerservicenummer: Adres: Postcode/ woonplaats: Telefoonnummer: Naam partner (indien van toepassing) Burgerservicenummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand, AV Frieso en Toeslagen Participatiewet 2016

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand, AV Frieso en Toeslagen Participatiewet 2016 Aanvraagformulier Bijzondere bijstand, AV Frieso en Toeslagen Gemeente Opsterland Postadres Bezoekadres T (0512) 386 222 Postbus 10.000 Hoofdstraat 82 E gemeente@opsterland.nl 9244 ZP Beetsterzwaag 9244

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraagformulier vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Vergunningen Aanvraagformulier vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Lees eerst de toelichting voor u dit formulier invult. Het formulier kunt u inleveren bij: Publieksbalie in het

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017 Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

Met dit van de. Beleidsrege. voor de Rivier. Dit formulier dient. vragen. formulier te. Vergeet u niet het. U kunt. Ruimte.

Met dit van de. Beleidsrege. voor de Rivier. Dit formulier dient. vragen. formulier te. Vergeet u niet het. U kunt. Ruimte. Onderwerp Aanvraag om schadevergoeding - particulieren Programmabureau Ruimte Griffioenlaan 2 3526 LA Utrecht Postbus 24103 3502 MC Utrecht T 088-7972900 www.rijkswaterstaat.nl Contactpersoon mr. Joost

Nadere informatie

PARTICULIER. Verzoek om nadeelcompensatie

PARTICULIER. Verzoek om nadeelcompensatie PARTICULIER Verzoek om nadeelcompensatie Met dit aanvraagformulier kan een verzoek tot compensatie van nadeel op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie (AVN) worden gedaan. Deze verordening

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier bijzondere bijstand

Aanvraag- en inlichtingenformulier bijzondere bijstand Datum ontvangst Ontvangen door Dit niet invullen a.u.b. Clientnr. Werkprocesnr. Aanvraag- en inlichtingenformulier bijzondere bijstand Met dit formulier kunt u bijzondere bijstand aanvragen. Zorgt u ervoor

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en

Nadere informatie

Aanvrager. OV-vergoeding voor mantelzorgers. 1. Algemene vragen. 2. Persoonsgegevens. Inkomen Armoedebestrijding

Aanvrager. OV-vergoeding voor mantelzorgers. 1. Algemene vragen. 2. Persoonsgegevens. Inkomen Armoedebestrijding Inkomen Armoedebestrijding Aanvraag OV-vergoeding voor mantelzorgers Antwoordnummer 47197 17 WB Amsterdam Telefoon 2 252 6 Lees vóór het invullen van het formulier de toelichting goed door. Dit helpt u

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven

Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Regeling Nadeelcompensatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Tegemoetkoming bij chronische aandoening. - Tegemoetkoming Eigen Risico (TER)

Aanvraagformulier. Tegemoetkoming bij chronische aandoening. - Tegemoetkoming Eigen Risico (TER) Aanvraagformulier Tegemoetkomingen bij chronische aandoenin Tegemoetkoming hronische andoeningen (T ) - Tegemoetkoming Eigen Risico (TER) Vul dit formulier eerst in op de computer. Daarna het formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren In het kader van de subsidieregeling Groene daken en muren Het geheel ingevulde formulier, voorzien van alle benodigde bijlagen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel met betrekking tot de behandeling en beoordeling van aanvragen

Nadere informatie

Aanvraag Drank- en horecavergunning (model B)

Aanvraag Drank- en horecavergunning (model B) Aanvraag Drank- en horecavergunning (model B) Met dit formulier vraagt u een drank- en horecavergunning aan voor een paracommerciële rechtspersoon (vereniging of stichting). 1. Rechtspersonen Rechtspersoon

Nadere informatie

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage.

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Dit formulier opsturen naar: Gemeente Hoorn t.a.v. zorg/wmo Postbus 603 Antwoordnummer 98 1620 AR Hoorn www.hoorn.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand 1. Persoonsgegevens Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer Burgerservicenummer (BSN) * overleg kopie legitimatiebewijs Burgerlijke staat 0 Gehuwd 0 Ongehuwd

Nadere informatie

Aanvraagformulier Financiële Tegemoetkomingen

Aanvraagformulier Financiële Tegemoetkomingen Aanvraagformulier Financiële Tegemoetkomingen Persoonsgegevens Naam Burgerservicenummer Naam partner Burgerservicenummer Telefoonnummer E-mailadres Ik wil aanvragen Een vergoeding vanuit de Reductieregeling

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren

Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Regeling Nadeelcompensatie Verkeer en

Nadere informatie

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage.

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Dit formulier opsturen naar: Gemeente Hoorn t.a.v. administratie WMO Postbus 603 Antwoordnummer 98 1620 AR Hoorn www.hoorn.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier Huisbewaarderschap

Aanvraagformulier Huisbewaarderschap Uitgave juli 2017 Aanvraagformulier Huisbewaarderschap 2017-064/72017 Als u langere tijd van huis bent, mag u in bepaalde situaties iemand tijdelijk in uw huis laten wonen. U heeft hiervoor wel altijd

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding ProRail B.V. PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Leefomgeving, Juridische zaken & Vastgoed Postbus 2038 3500 GA UTRECHT Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond

Nadere informatie

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade Gemeente Zeewolde Gemeentehuis Raadhuisplein 1 Postbus 1 3890 AA Zeewolde Telefoon (036) 5229522 Telefax (036) 5222394 E-mail info@zeewolde.nl Website www.zeewolde.nl Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade

Nadere informatie

KLEIN KANSSPEL (BINGO), MELDING

KLEIN KANSSPEL (BINGO), MELDING /8 KLEIN KANSSPEL (BINGO), MELDING U kunt dit formulier en de bijlagen digitaal invullen, uitprinten, ondertekenen en opsturen of mailen. Als u een bingo wilt organiseren dan moet u dit uiterlijk weken

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE. In te vullen door Gemeente Gemeentenummer :

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE. In te vullen door Gemeente Gemeentenummer : AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE In te vullen door Gemeente Gemeentenummer : Leest u voor u dit formulier invult eerst de toelichting! 1 Woonruimte 2 Verhuurder De

Nadere informatie

VERGUNNINGAANVRAAG VOOR TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE

VERGUNNINGAANVRAAG VOOR TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE VERGUNNINGAANVRAAG VOOR TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE De Leegstandwet biedt de mogelijkheid om koopwoningen in afwachting van verkoop tijdelijk te verhuren. Print dit formulier uit, vul

Nadere informatie

Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008

Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008 Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008 Dienst Stedelijke Ontwikkeling De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel 6.1 aan dat een belanghebbende onder

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER 2018 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.)

AANVRAAGFORMULIER 2018 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) AANVRAAGFORMULIER 2018 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) Vul dit formulier eerst in op de computer. Daarna het formulier printen, ondertekenen en opsturen. Wat is de Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.)

Nadere informatie

Gezinsherenigers/gezinsvormers

Gezinsherenigers/gezinsvormers Aanvraagformulier Rvb Gezinsherenigers/gezinsvormers In te vullen door het COA Versie 3.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde categorieën

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en

Nadere informatie

Tegemoetkoming in planschade 2014

Tegemoetkoming in planschade 2014 Tegemoetkoming in planschade 2014 Achtergrond informatie De Wet ruimtelijke ordening stelt in artikel 6.1 dat belanghebbenden die schade hebben geleden door een ruimtelijk besluit in aanmerking kunnen

Nadere informatie

BEDRIJF. Aanvraag om schadevergoeding

BEDRIJF. Aanvraag om schadevergoeding BEDRIJF Aanvraag om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel met betrekking tot de behandeling en beoordeling van aanvragen

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tijdelijke verhuur leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tijdelijke verhuur leegstaande woonruimte Aanvraag vergunning tijdelijke verhuur leegstaande woonruimte Deze aanvraag sturen aan: Gemeente Alkmaar Unit Vergunning- en subsidieverlening Postbus 53 1800 BC Alkmaar Let op: Dit formulier vult u in

Nadere informatie

Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014.

Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014. PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding luchthavens van nationale betekenis als gevolg van het luchthavenbesluit genomen door de minister van Infrastructuur en Milieu. Met dit formulier kunt u een verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking

Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking Als bedoeld in de Huisvestingsverordening Stadsregio Rotterdam 2006, en/of Huisvestingsverordening Aangewezen gebieden Rotterdam / Nadere regels kamerbewoning

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Rvb. Ex-asielzoekers. Versie 3.0. In te vullen door het COA. Dossiernummer. Ontvangstdatum

Aanvraagformulier Rvb. Ex-asielzoekers. Versie 3.0. In te vullen door het COA. Dossiernummer. Ontvangstdatum Aanvraagformulier Rvb Ex-asielzoekers In te vullen door het COA Versie 3.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde categorieën vreemdelingen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.)

AANVRAAGFORMULIER Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) AANVRAAGFORMULIER Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) Wat is de Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) Als u langdurig van een laag inkomen moet rondkomen, kunt u een beroep doen op de Individuele Inkomens

Nadere informatie

Van uzelf en van alle meeverhuizenden:

Van uzelf en van alle meeverhuizenden: Woningruil Woningruil is een slimme manier om een gewilde woning te bemachtigen of zonder omwegen naar een andere stad te verhuizen. Hier leest u hoe wij u daarbij kunnen helpen. In enkele stappen kunt

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Postadres: Postbus 35, 4530 AA TERNEUZEN Telefoon: 14 0115, fax 0115 618 429 Bezoekadres: Stadhuisplein 1, Terneuzen E-mail : gemeente@terneuzen.nl Internet: www.terneuzen.nl Aanvraag vergunning tot tijdelijke

Nadere informatie

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen)

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Een stimuleringssubsidie jongerenparticipatie is een eenmalige subsidie die verstrekt wordt aan minimaal

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014. Dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen

Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen Lees vóór het invullen de toelichting op de achterzijde van dit formulier 1 Persoonlijke gegevens Stuur mee: kopie van uw geldige identiteitsbewijs (paspoort Nederlandse

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Maatschappelijke participatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Maatschappelijke participatie Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Maatschappelijke participatie Uw aanvraag kan sneller afgehandeld worden wanneer u de benodigde bewijsstukken direct meestuurt. Kopie geldig ID-kaart of paspoort of

Nadere informatie

Minimaregeling, aanvraagformulier.

Minimaregeling, aanvraagformulier. Minimaregeling, aanvraagformulier. Met dit aanvraagformulier kunt u een aanvraag indienen voor een minimaregeling van de Gemeente Hellevoetsluis. Informatie over de bestaande minimaregelingen kunt u nalezen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER 2017 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.)

AANVRAAGFORMULIER 2017 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) AANVRAAGFORMULIER 2017 Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.) Vul dit formulier eerst in op de computer. Daarna het formulier printen, ondertekenen en opsturen.! Wat is de Individuele Inkomens Toeslag (I.I.T.)

Nadere informatie

Slachtoffers van eergerelateerd geweld

Slachtoffers van eergerelateerd geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van eergerelateerd geweld In te vullen door het COA Versie 4.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier

Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier Let op: lees eerst de toelichting behorend bij dit formulier (zie pagina 3 t/m 5) Als patiënt kunt u een kopie van (een deel van)

Nadere informatie

Slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van huiselijk geweld met een bijzondere geprivilegieerde status, dan wel als gemeenschapsonderdaan In te vullen door het COA Versie 1.2 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Wanneer komt een inwoner van de gemeente Raalte in aanmerking voor deze regeling? U kunt een compensatie van 200,00 ontvangen in

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE 2018 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : ( Indien de organisatie voor het eerst subsidie aanvraagt, dan moeten met de aanvraag de volgende stukken meegezonden worden: de oprichting- of stichtingsakte,

Nadere informatie

TIJDELIJKE VERHUUR LEEGSTAANDE WOONRUIMTE aanvraag vergunning

TIJDELIJKE VERHUUR LEEGSTAANDE WOONRUIMTE aanvraag vergunning Wanneer dit formulier invullen? Als u een vergunning wilt aanvragen tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte. Hulp nodig? De medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling helpen u graag!

Nadere informatie

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer Schooljaar

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer Schooljaar 1. Persoonsgegevens Roepnaam Burgerservicenummer (BSN) Naam Geboortedatum Straatnaam, huisnummer, toevoegingen Postcode en woonplaats Identiteitsbewijs en nummer Maakt de leerling gebruik van hulpmiddelen?

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding ProRail B.V. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Leefomgeving, Juridische zaken & Vastgoed Postbus 2038 3500 GA UTRECHT Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Meerkosten Zorg over 2017

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Meerkosten Zorg over 2017 Aanvraagformulier Tegemoetkoming Meerkosten Zorg over 2017 U kunt Tegemoetkoming meerkosten zorg uitsluitend aanvragen als u voldoet aan de volgende voorwaarden: u bent alleenstaand en uw bruto inkomen

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND Geachte heer/mevrouw, U wilt een aanvraag indienen voor bijzondere bijstand. Hiervoor moet u het bijgaande aanvraagformulier invullen, ondertekenen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS Alvorens het Aanvraagformulier subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds in te vullen, dient u als aanvrager het Reglement subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds te lezen en akkoord te gaan met de voorwaarden die in

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018 Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018 1. Persoonsgegevens Cliëntnummer ferm werk Aanvrager Partner Naam M / V M / V Geboortedatum Burgerservicenummer Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand 2017

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand 2017 Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand 2017 1. Reden aanvraag 2. Persoonsgegevens aanvrager partner Burgerservicenummer Naam Woonadres Woonplaats Geboortedatum Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie 1 Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Verzoek om tegemoetkoming in planschade als bedoeld in artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro)

Verzoek om tegemoetkoming in planschade als bedoeld in artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg a/d Geul T.a.v. de afdeling Bouwen en Wonen Postbus 998 6300 AZ Valkenburg aan de Geul Verzoek om tegemoetkoming in planschade

Nadere informatie

Individuele inkomenstoeslag Aanvraag

Individuele inkomenstoeslag Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 646 Individuele inkomenstoeslag Aanvraag Let op:

Nadere informatie

Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten

Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten Waarom dit formulier? Hoe gaat het verder? Mogelijk hebt u recht op een vergoeding Als wij uw volledig ingevulde formulier voor de

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND/TEGEMOETKOMINGEN MINIMA

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND/TEGEMOETKOMINGEN MINIMA In te vullen door de gemeente Clientnummer DSP: 1977 Gemeente Tiel Achterweg 2, 4001 MV Tiel Postbus 6325, 4000 HH Tiel Telefoon: (0344) 63 71 11 E-mail: bijzonderebijstand@tiel.nl Internet: www.tiel.nl

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJK VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJK VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE GEMEENTE AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJK VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE 1. Betreft woning gebouw Adres(straat + huisnummer) 2. Naam en voorletters aanvrager: _ Straat en huisnummer: _ Postcode

Nadere informatie

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven.

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven. Bibob De wet Bibob staat voor Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur. Overheden (zoals gemeenten) kunnen de achtergrond van een bedrijf of persoon onderzoeken bij een af te

Nadere informatie

Aanvraagformulier. voor een Duurzame Scholenfonds-Lening. Leeswijzer. 1. Gegevens eigenaar/gebruiker (aanvrager)

Aanvraagformulier. voor een Duurzame Scholenfonds-Lening. Leeswijzer. 1. Gegevens eigenaar/gebruiker (aanvrager) Aanvraagformulier voor een Duurzame Scholenfonds-Lening Inzenden naar: Nationaal Restauratiefonds, Antwoordnummer 609, 3800 VB AMERSFOORT Leeswijzer De aanvrager is de eigenaar/gebruiker (aanvrager) van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Geachte heer, mevrouw,

AANVRAAGFORMULIER. Geachte heer, mevrouw, Geachte heer, mevrouw, Met de ontvangst van een Valyspas bent u geïnformeerd over het Hoog Persoonlijk Kilometer Budget (HPKB). Om HPKB aan te vragen kunt u dit formulier gebruiken of onze website bezoeken:

Nadere informatie

AANVRAAG GEDEELTELIJKE VERGOEDING T-RIJBEWIJS

AANVRAAG GEDEELTELIJKE VERGOEDING T-RIJBEWIJS AANVRAAG GEDEELTELIJKE VERGOEDING T-RIJBEWIJS Fijn dat je een opleiding volgt binnen Groen, Grond en Infra! Als toekomstig vakman kun je niet zonder t-rijbewijs. Het t-rijbewijs halen is best duur, maar

Nadere informatie

Aanvraagformulier van de gemeente Hoorn

Aanvraagformulier van de gemeente Hoorn Aanvraagformulier van de gemeente Hoorn Vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Met dit formulier kunt u een vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte in de gemeente

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade 1. Gegevens van de aanvrager Naam en voorletters:.. Adres: Postcode en woonplaats:.. Telefoonnummer: Bent u: eigenaar huurder pachter anders, namelijk: 2.

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier consumptieve lening. Aanvraagformulier VIA

Aanvraagformulier. Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier consumptieve lening. Aanvraagformulier VIA Aanvraagformulier VIA 1 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken Drenthe particulier consumptieve lening www.snn.eu/asbestregeling-drenthe 2 Uitvoeringsregeling verwijdering asbestdaken

Nadere informatie

Aanvraag Leerlingenvervoer

Aanvraag Leerlingenvervoer Aanvraag Leerlingenvervoer 2016-2017 Waarom dit formulier? Met dit formulier vraagt u voor de eerste keer leerlingenvervoer aan voor uw kind. Terugsturen Stuur het ingevulde formulier naar en eventuele

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad 2016-2018 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke bijlagen dient verzonden te worden aan: Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING INCIDENTELE SUBSIDIE 2017

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING INCIDENTELE SUBSIDIE 2017 Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : Correspondentieadres Postcode en woonplaats E-mailadres secretariaat : : : IBAN rekeningnummer : Verzoekt op grond van de Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

Vraag 1 Gegevens aanvrager Achternaam, voorvoegsel, voorletters aanvrager:. anders, namelijk..

Vraag 1 Gegevens aanvrager Achternaam, voorvoegsel, voorletters aanvrager:. anders, namelijk.. Aanvraagformulier leerlingenvervoer ALGEMEEN DEEL Schooljaar 2015-2016 Gemeente VLAGTWEDDE Adres: Postbus 14, 9550 AA SELLINGEN Telefoonnr:0599-320293. Email: roeltammenga@vlagtwedde.nl Wij verzoeken u,

Nadere informatie

Aanvraag duurzaamheidslening Vereniging van Eigenaren

Aanvraag duurzaamheidslening Vereniging van Eigenaren Dit formulier graag volledig ingevuld sturen naar info@gemeentehw.nl. U kunt het formulier ook per post sturen naar Gemeente Hoeksche Waard, Postbus 2003, 3290 EA Oud-Beijerland. Voor meer informatie kunt

Nadere informatie

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Activiteiten waarvoor u een welzijnssubsidie aanvraagt De nieuwe koers: eigen kracht eerst! In 2014 heeft de gemeenteraad van Baarle-Nassau nieuw welzijnsbeleid

Nadere informatie

Met dit formulier kunt u een vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte aanvragen.

Met dit formulier kunt u een vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte aanvragen. Met dit formulier kunt u een vergunning tot tijdelijke verhuur aanvragen. Lees voor u dit formulier invult eerst de toelichting. U dient vervolgens het formulier eerst af te drukken, daarna kunt u het

Nadere informatie