Meldingsformulier gemeentebestuur Langemark-Poelkapelle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meldingsformulier gemeentebestuur Langemark-Poelkapelle"

Transcriptie

1 Meldingsformulier gemeentebestuur Langemark-Poelkapelle Aanvraagdatum : Stuur het ingevulde document terug via mail naar evenementen@langemark poelkapelle.be of per post naar Gemeentebestuur Langemark Poelkapelle, Kasteelstraat 1, 8920 Langemark Poelkapelle Algemene bepalingen : De organisator wordt geacht alle niet vermelde risico s voorafgaand te vermelden aan het gemeentebestuur. Ook elke wijziging aan dit formulier dient gemeld te worden. Dit kan via mail : evenementen@langemark poelkapelle.be of telefonisch via 057/ De organisator vult alle gevraagde gegevens is. Het gemeentebestuur van Langemark Poelkapelle behoudt zich het recht om bij een onvolledig ingevuld meldingsformulier de aanvraag als onregelmatig te beschouwen. Bij het reserveren en gebruiken van een gemeentelijke zaal verbindt de organisator zich ertoe zich te houden aan het huishoudelijk reglement op het gebruik van de zalen en lokalen van het gemeentebestuur van Langemark Poelkapelle. Bij het huren van feestmateriaal verbindt de organisator er zich toe het reglement voor het verhuren van feestmateriaal, zoals goedgekeurd in de gemeenteraad na te leven. De reservatie van feestmateriaal gebeurt met een apart formulier, te vinden op poelkapelle.be. Het gemeentebestuur kan altijd beslissen een coördinatievergadering bijeen te roepen. De organisator wordt hiervoor uitgenodigd en wordt geacht aanwezig te zijn. De reservering van een zaal en de aanvraag voor het huren van feestmateriaal dient minstens 4 weken voor het evenement in het bezit te zijn van het gemeentebestuur van Langemark Poelkapelle. In alle andere gevallen moet de aanvraag 8 weken voor het evenement ingediend worden. Rubriek 1 : 1.1. Aard aanvraag Duid aan wat voor u van toepassing is en vul de gevraagde rubrieken in : Reservering zaal : vul rubriek 1 in. Opgelet : contacteer eerst de zaalverantwoordelijke ivm de beschikbaarheid van de zaal! Sporthal, Den Tap, Polyvalente zaal Klerkenstraat 37 Langemark (Mireille Crombez, 057/ , mireille.crombez@gmail.com)

2 t Madointje Klerkenstraat 130 Madonna (Saskia Degryse, 057/ , De Hazebrug Haezeweidestraat 24 Sint Juliaan (Robert De Wandel, 057/ , Poelkring & t Klasje Nieuwplaats 14 Poelkapelle (Lynn Verkindere, 0475/ , lynn.verkindere@telenet.be) Mariazaal Bikschotestraat 107 Bikschote (Frans Maricou, 051/ ) Fuif : vul rubriek 1 tot en met 4 in. Huren feestmateriaal : vul het aparte formulier Feestmateriaal in. Evenement op de openbare weg : vul rubrieken 1, 2 en 4 in (bij wielerwedstrijden rubriek 1). Privéfeest in openbaar gebouw : vul rubriek 1 en 2 in. Activiteit (voor publiek toegankelijk) waar het geluid >85 db (A) LAeq 15 min : vul rubriek 1 in. OPGELET: Hou vanaf 2016 rekening met de werken in kader van de dorpskernvernieuwing in Langemark! Meer info: verlangemark@langemark poelkapelle.be 1.2. Algemene gegevens aanvrager / verantwoordelijke van het evenement Adres : Stad/gemeente : Tel/GMS : Mail : Geboortedatum : Geboorteplaats : 1.3. Algemene gegevens van het evenement Naam evenement : Naam organisatie : Soort evenement (kerstmarkt, kaarting, ) :

3 Naam zaal evenement (indien geen gemeentelijke zaal) : Locatie evenement : Startdatum : Startuur : Einddatum : Einduur : Indien meerdere gelijkaardige activiteiten per jaar op bovenvermelde locatie, vermeld hier de data : Verwacht aantal bezoekers : Doelgroep : 16 jaar + 16 jaar + 18 jaar Indien van toepassing : Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid afgesloten bij: Verzekering objectieve aansprakelijkheid betreffende preventie en ontploffing afgesloten bij : De organisator vult zijn evenement in op de UiTdatabank van Langemark Poelkapelle ( : ja 1.4. Geluid Het geluidsniveau < 85 db (A) LAeq 15 min : ja, je hoeft niets te doen Het geluidsniveau tussen 85 en 95 db (A) LAeq 15 min : ja, zie onderstaande richtlijnen

4 Je meet gedurende de hele activiteit het geluidsvolume Het gemeten volume is zichtbaar voor de persoon die het volume bedient Het geluidsniveau tussen 95 en 100 db (A) LAeq 15 min : ja, zie onderstaande richtlijnen Je meet gedurende de hele activiteit het geluidsvolume Je registreert en bewaart het gemeten volume gedurende de hele activiteit Het gemeten volume is zichtbaar voor de persoon die het volume bedient Je stelt gratis oordopjes ter beschikking van het publiek Persoonlijke gegevens bediener geluidsinstallatie : Adres : Stad/gemeente : Tel/GSM : 1.5. Feestmateriaal Het feestmateriaal kan u aanvragen via het aparte Excelformulier dat u op de website poelkapelle.be vindt. Het Excel bestand werd beveiligd zodat je enkel de grijze cellen kan invullen. Voor bepaald feestmateriaal kan je niet kiezen of je dit zelf afhaalt of laat leveren. Deze cellen zijn dus reeds ingevuld. Het betreft hier vooral materiaal dat gratis is. De geluidsinstallatie ( 40) wordt altijd geleverd en geplaatst. Voor bepaald feestmateriaal wordt ook een waarborg gevraagd. Het betreft hier het gebruik van de LCD Videoprojector en de geluidsmeter. Deze waarborg ( 250) wordt onmiddellijk betaald bij het afhalen op de betrokken dienst en wordt niet verrekend in het Excelbestand. In de kolom GEVRAAGD AANTAL plaats je het gevraagde aantal. Wil je dus als gebruiker weten hoeveel het jouw vereniging zal kosten dan kan je zelf de kolom TOEGESTAAN AANTAL even invullen. Het effect van Zelf afhalen of Geleverd kan je ook uittesten door te switchen tussen de letter Z of G. Automatisch wordt de prijs berekend en heb je een idee wat het uitlenen je zal kosten. Vergeet echter niet nadien de kolom TOEGESTAAN AANTAL terug leeg te maken, want pas na goedkeuring door het College wordt door de uitleendienst de kolom TOEGESTAAN AANTAL definitief in gevuld. Sla het Excelbestand op en stuur het door naar onthaal@langemark poelkapelle.be. Na ontvangst en goedkeuring van het college krijg je een pdf versie door of opgestuurd waarop de te betalen prijs staat. De betaling gebeurt na toezending van de factuur door het gemeentebestuur.

5 Rubriek 2 : 2.1. Bijzondere risico s Is de locatie moeilijk bereikbaar? ja Zijn er gasinstallaties aanwezig (oa gasflessen)? ja Is er verhoogd risico op verkeersongevallen? ja Andere niet vermelde risico s : 2.2. Evacuatiewegen en vrije doorgang Is er rondom het evenement een vrije doorgang van 4 meter? ja Kan er op een snelle en veilige manier geëvacueerd worden? ja Welke middelen worden hiervoor ingezet : 2.3. Mobiliteit Verwacht aantal voertuigen : Waar wil u wagens laten parkeren? Welke ondersteunende verkeersmaatregelen stelt u voor?

6 Rubriek Security De organisator voorziet in security : ja Persoonlijke gegevens verantwoordelijke security (postchef, min 21 jaar) : Adres : Stad/gemeente : Tel/GSM : Vul hier de persoonsgegevens in van de vrijwillige stewards/seingevers : naam, adres, beroep, rijksregisternummer. De lijst mag ook in bijlage verstuurd worden. De vrijwillige steward heeft een aanwijsbare band met de organisatie? ja Indien ja, welke band is er? Indien nee, de organisator voorziet in een bewakingsfirma : Aantal ingezet personeel van de bewakingsfirma : Gegevens bewakingsfirma : Adres : Stad/gemeente : Tel/GSM : Mail :

7 Rubriek Hulpdiensten De organisator voorziet in een medische hulpdienst : ja De organisator baseert zich voor de inzet van een medische hulpdienst op een risicoanalyse? ja : gelieve een kopie bij de aanvraag te voegen Rode Kruis, afdeling : Vlaams Kruis, afdeling : Andere : Gegevens verantwoordelijke tijdens het evenement : GSM : Ingezette middelen : Personeel : Materiaal : Locatie op het evenement : De organisatie wenst ondersteuning van de brandweer? ja Indien ja, welke ondersteuning? preventief toezicht aanwezigheid tijdens evenement Opgelet : kosten die verbonden zijn aan de ondersteuning door de brandweer zijn ten laste van de organisator! 4.2. Reclameborden langs de openbare weg Ter promotie van het evenement wenst de organisator reclameborden te plaatsen langs de openbare weg : ja : op welke locatie :

8 Wie reclameborden wil plaatsen langs gewestwegen (Provincieweg, Houthulstseweg, Brugseweg) dient ook een aanvraag te richten aan het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Administratie Wegeninfrastructuur en Verkeer, Omloopstraat 1, 8900 Ieper Leurverbod De organisator vraagt een leurverbod aan buiten de locatie : ja 4.4. Vergunning sterke drank De organisator vraagt de toelating om sterke drank te schenken : ja 4.5. Billijke vergoeding De gemeente Langemark Poelkapelle betaalt de billijke vergoeding voor alle gemeentelijke ontmoetingscentra. In de Polyvalente zaal in de Klerkenstraat betaalt de gemeente enkel een billijke vergoeding voor activiteiten met drank. Als er dans is, geldt dit in deze zaal niet. In de sporthal in de Klerkenstraat betaalt de aanvrager de billijke vergoeding. Wie een fuif organiseert in een private loods, in de polyvalente zaal of in de sporthal in de Klerkenstraat, vindt een online formulier op de website Sabam De gemeente Langemark Poelkapelle betaalt geen sabam voor fuiven in de gemeentelijke ontmoetingscentra. Organisatoren dienen dit zelf te betalen. U kan online aangifte doen op of via 02/ Coördinatievergadering Als organisator wens ik een coördinatievergadering aan te vragen, waarin het evenement verder wordt toegelicht : ja Ik kan mij vrijmaken tijdens de kantooruren om de coördinatievergadering bij te wonen : ja

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse. Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen. 1. Gegevens van het evenement. 2.

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse. Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen. 1. Gegevens van het evenement. 2. Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse Evenementen in Ardooie, meer dan 300 personen Datum Aanvraag 1. Gegevens van het evenement Naam van het evenement: Type evenement: Fuif; concert;

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

Meldingsformulier fuiven & feesten

Meldingsformulier fuiven & feesten Meldingsformulier fuiven & feesten Datum van melding: : Naam van de organisatie : Wijze van melding: : website / persoonlijk / e-mail PERSOONSGEGEVENS MELDER & PLAATSVERVANGER (EINDVERANTWOORDELIJKEN)

Nadere informatie

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse GEMEENTE Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse INGELMUNSTER Nood- en Interventieplanning Dit document heeft als doel de gegevens te verzamelen die nodig zijn om een evenement goed te

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN Bestemd voor de Burgemeester Wie een evenement of fuif wil organiseren, moet dit MINSTENS 2 MAANDEN VOORAF melden aan de burgemeester. Een antwoord volgt binnen de

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN Bestemd voor de Burgemeester Wie een evenement wil organiseren, moet dit MINSTENS 3 MAANDEN VOORAF melden aan de burgemeester. Een antwoord volgt binnen de maand

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN Versie augustus 2016

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN Versie augustus 2016 MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN / FUIVEN Versie augustus 2016 Bestemd voor de Burgemeester Wie een evenement wil organiseren, moet dit MINSTENS 3 MAANDEN VOORAF melden aan de burgemeester. Een antwoord volgt

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN in te dienen bij de gemeente minimum 2 maanden voor evenement

MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN in te dienen bij de gemeente minimum 2 maanden voor evenement EVENTNR. 2015/...... MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN in te dienen bij de gemeente minimum 2 maanden voor evenement Wie een evenement of fuif wil organiseren, moet dit minstens 2 maanden vooraf melden aan

Nadere informatie

Evenementenformulier LoWaZoNe

Evenementenformulier LoWaZoNe Gemeentebestuur Nevele Evenementen en feestelijkheden Evenementenformulier LoWaZoNe Organiseer je een evenement in een gemeente van de LoWaZoNe, dan moet je het gemeentebestuur 12 weken op voorhand op

Nadere informatie

dienst communicatie A A N V R A A G TOELATING ORGANISATIE EVENEMENTEN

dienst communicatie A A N V R A A G TOELATING ORGANISATIE EVENEMENTEN dienst communicatie A A N V R A A G TOELATING ORGANISATIE EVENEMENTEN Dit formulier dient uiterlijk 6 weken voor de datum van de activiteit bezorgd te worden aan: stad Tienen dienst secretariaat Grote

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014 Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT versie 04 februari 2014 Gelieve dit document grondig in te vullen waar nodig en 2 maanden voor het evenement te bezorgen aan secretariaat van de gemeente (zie onderaan),

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT uw kenmerk ons kenmerk datum uw contactpersoon telefoonnummer bijlage(n) Isabelle De Gauquier 054 51 61 60 feest- en fuifreglement isabelle.degauquier@galmaarden.be MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF

Nadere informatie

A a n v r a a g f o r m u l i e r e v e n e m e n t e n. 1. De activiteit. 2. Details van de activiteit. 3. Organisator van het evenement

A a n v r a a g f o r m u l i e r e v e n e m e n t e n. 1. De activiteit. 2. Details van de activiteit. 3. Organisator van het evenement A a n v r a a g f o r m u l i e r e v e n e m e n t e n Voor wie is dit formulier? Dit formulier is bestemd voor alle organisatoren die een activiteit of evenement (fuif, barbecue, buurtfeest, wielerwedstrijd,

Nadere informatie

Melding evenementen - MAXI Gegevensverzameling en risicoanalyse 1. ALGEMENE GEGEVENS. Evenementen voor meer dan 500 personen

Melding evenementen - MAXI Gegevensverzameling en risicoanalyse 1. ALGEMENE GEGEVENS. Evenementen voor meer dan 500 personen Melding evenementen - MAXI Gegevensverzameling en risicoanalyse Evenementen voor meer dan 500 personen Dit document heeft als doel de gegevens te verzamelen die nodig zijn om een evenement goed te keuren.

Nadere informatie

EVENEMENTEN TE KAPRIJKE MELDINGSFORMULIER

EVENEMENTEN TE KAPRIJKE MELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN TE KAPRIJKE MELDINGSFORMULIER Dit formulier moet tenminste: Voor evenementen die op de openbare weg en/of openbare terreinen plaatsvinden, en voor evenementen die in openlucht of in tenten

Nadere informatie

A a nvraag voor het organiser en van een activit eit of evenem ent

A a nvraag voor het organiser en van een activit eit of evenem ent Dienst Jeugd & Vrije Tijd Laarne Dorpsstraat 2, 9270 Laarne 09 365 46 26 jeugd.cultuur@laarne.be A a nvraag voor het organiser en van een activit eit of evenem ent Voor wie is dit formulier? Dit formulier

Nadere informatie

Meldingsformulier. feesten, fuiven, evenementen. Naam evenement: Datum evenement (dag + datum): Contactpersoon: (naam). (tel / gsm):.

Meldingsformulier. feesten, fuiven, evenementen. Naam evenement: Datum evenement (dag + datum): Contactpersoon: (naam). (tel / gsm):. Meldingsformulier feesten, fuiven, evenementen Wie een evenement / fuif wil organiseren, moet dit MINSTENS 2 MAANDEN VOORAF melden aan het College van burgemeester en schepenen via dit formulier. Een antwoord

Nadere informatie

A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n t

A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n t Dienst Jeugd & Vrije Tijd Laarne Dorpsstraat 2, 9270 Laarne 09 365 46 26 jeugd.cultuur@laarne.be A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2)

Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2) Aanvraagformulier Evenementen KAMPENHOUT (versie maart 2017) (BIJLAGE 2) Gelieve dit document grondig in te vullen waar nodig en 2 maanden voor het evenement te bezorgen aan secretariaat van de gemeente

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER FUIVEN EN FEESTEN

AANMELDINGSFORMULIER FUIVEN EN FEESTEN AANMELDINGSFORMULIER FUIVEN EN FEESTEN Ontvangst VT... CC WEB Politie Milieu Jeugd Dit formulier volledig en duidelijk ingevuld indienen bij de dienst vrije tijd minstens 6 weken voor aanvang van de activiteit!

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE A. GEGEVENS FUIF: (in te vullen door organisator) naam organiserende vereniging: naam fuif:... e-mail aanvrager:.. datum fuif: / / LOCATIE FUIF: een zaal:

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE DE PANNE

EVENEMENTENFICHE DE PANNE EVENEMENTENFICHE DE PANNE Opgelet: deze fiche dient minimum 2 maanden voor de activiteit terug bezorgd te worden aan de afdeling Technische Zaken - dienst Verhuur Zalen en Materiaal. Goedkeuring is pas

Nadere informatie

FESTIVITEITEN IN DE LOWAZONE AANGIFTEFORMULIER

FESTIVITEITEN IN DE LOWAZONE AANGIFTEFORMULIER FESTIVITEITEN IN DE LOWAZONE AANGIFTEFORMULIER Dit formulier moet volledig ingevuld zijn! Onvolledige formulieren worden niet behandeld! Dit formulier, samen met een ondertekende en gedateerde kopie van

Nadere informatie

Melding evenementen MINI voor evenementen van 100 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MINI voor evenementen van 100 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Gemeentebestuur Meulebeke Nood en interventieplanning Markt 1, 8760 Meulebeke info@meulebeke.be Melding evenementen MINI voor evenementen van 100 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse 1. Inleiding

Nadere informatie

EVENEMENTEN AANMELDINGSFORMULIER

EVENEMENTEN AANMELDINGSFORMULIER EVENEMENTEN AANMELDINGSFORMULIER Je vraagt je wellicht af 'Waarom het aanmeldingsformulier invullen?' Het neemt inderdaad wat tijd in beslag, maar: je kan alle aanvragen, die dienen behandeld te worden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Fuiven in Wevelgem. Deze aanvraag moet minstens 2 maanden vóór aanvang van de activiteit ingediend worden!!

AANVRAAGFORMULIER Fuiven in Wevelgem. Deze aanvraag moet minstens 2 maanden vóór aanvang van de activiteit ingediend worden!! AANVRAAGFORMULIER Fuiven in Wevelgem Deze aanvraag moet minstens 2 maanden vóór aanvang van de activiteit ingediend worden!! Fuifloket jeugddienst Cultuurpad 1 8560 Wevelgem Tel: 056/433 553 william.devoldere@wevelgem.be

Nadere informatie

T!PS www.fuifpunt.be www.ikgebruikmuziek.be www.bvergoed.be

T!PS www.fuifpunt.be www.ikgebruikmuziek.be www.bvergoed.be T!PS www.fuifpunt.be www.ikgebruikmuziek.be www.bvergoed.be BEPERKING GELUIDSHINDER Een fuif zou geen fuif zijn zonder muziek en lichtshow. Kies een geluids-en lichtinstallatie op maat van de zaal/tent.

Nadere informatie

Inhoud. Wanneer spreken we van een evenement? Hoe verloopt de evenementenaanvraag? Ondersteuning organisatoren

Inhoud. Wanneer spreken we van een evenement? Hoe verloopt de evenementenaanvraag? Ondersteuning organisatoren Inhoud Wanneer spreken we van een evenement? Hoe verloopt de evenementenaanvraag? Ondersteuning organisatoren Wanneer spreken we van een evenement? Wanneer spreken we van een evenement? Een publiek toegankelijke

Nadere informatie

Vak bestemd voor de administratie Dossier ontvangen door: Aanvraagformulier binnengekomen:

Vak bestemd voor de administratie Dossier ontvangen door: Aanvraagformulier binnengekomen: AANVRAAGFORMULIER EVENEMENT/ACTIVITEIT OP PBLZB/1/7 Elke activiteit of evenement op het openbaar domein (straten, pleinen, parkings, ) of die impact heeft op het openbaar domein (vb. grote fuiven, evenementen,

Nadere informatie

EVENEMENTEN. O AANVRAAG EVENEMENT IN OPEN LUCHT O MELDING EVENEMENT IN BESLOTEN PLAATS Aanduiden wat van toepassing is.

EVENEMENTEN. O AANVRAAG EVENEMENT IN OPEN LUCHT O MELDING EVENEMENT IN BESLOTEN PLAATS Aanduiden wat van toepassing is. AANVRAAGFORMULIER GEMEENTEBESTUUR BERLAAR MARKT 1 2590 BERLAAR EVENEMENTEN Aanvraagformulier, volgens toepassing van het politiereglement Evenementen. Het betreft evenementen dewelke dans- en muziekactiviteiten

Nadere informatie

Melding evenementen MINI voor evenementen van personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MINI voor evenementen van personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Nood- en interventieplanning Krist Malisse Kerkstraat 1 8720 Dentergem 051/57 55 21 planning@dentergem.be Melding evenementen MINI voor evenementen van 100 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Nadere informatie

Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent

Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent 2 Meldingsformulier Mevrouw, Mijnheer, Het meldingsformulier voor de organisatie van een evenement/fuif op../../.. wordt door de burgemeester

Nadere informatie

Datum / Data van het evenement:... Naam van het evenement:...

Datum / Data van het evenement:... Naam van het evenement:... cultuurcentrum de kimpel Eikenlaan 25-3740 Bilzen tel. 089/ 519 531 mail: evenementen@bilzen.be web: www.bilzen.be Openingsuren evenementenloket: maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 17.00 uur,

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot stedelijke ondersteuning voor culturele initiatieven en activiteiten

Aanvraagformulier tot stedelijke ondersteuning voor culturele initiatieven en activiteiten Cel cultuurcoördinatie Dries Peeters Cultuurbeleidscoördinator Elisabethlaan 103 3200 Aarschot 016 63 02 80 dries.peeters@aarschot.be DP/CBC Voorbehouden aan de administratie 76230/332-02 Schepencollegebeslissing

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Inleiding Voor wie is dit formulier? Gemeentebestuur Assenede Kasteelstraat 1-3 9960 Assenede versie 09.03.2017 Dit formulier is bestemd voor alle organisatoren die een activiteit

Nadere informatie

Meldingsformulier Grote evenementen

Meldingsformulier Grote evenementen Meldingsformulier Grote evenementen Wie een evenement / fuif wil organiseren, moet dit MINSTENS 2 MAANDEN VOORAF melden aan het College van burgemeester en schepenen via dit formulier. Een antwoord volgt

Nadere informatie

Meldingsformulier van een fuif

Meldingsformulier van een fuif Meldingsformulier van een fuif IN TE VULLEN DOOR ORGANISATOR Gegevens fuif: Naam van de organiserende vereniging: Naam fuif: E-mail aanvrager: Datum van de fuif: Vindt de fuif plaats in: o een zaal: naam

Nadere informatie

Dossiernummer: Barcode (sticker) Gebruiksovereenkomst zaal Skala

Dossiernummer: Barcode (sticker) Gebruiksovereenkomst zaal Skala Dienst Vrije Tijd en Jeugd Dorpsstraat 2 (postadres) Keistraat 5 (bezoekadres) 9270 Laarne 09 365 24 19 uitleen@laarne.be Dossiernummer: Barcode (sticker) Ontvangstdatum (in te vullen door de Uitleendienst)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF STRAATACTIVITEIT

AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF STRAATACTIVITEIT Dienst Vrije Tijd - 21.09.2018 Formulier terug te bezorgen aan: Gemeente Alken, dienst vrije tijd Hoogdorpsstraat 5 3570 Alken of per e-mail: julie.bijnens@alken.be AANVRAAGFORMULIER TOELAGE BUURT- OF

Nadere informatie

MELDING/AANVRAAG VOOR TOELATING MUZIEKACTIVITEIT

MELDING/AANVRAAG VOOR TOELATING MUZIEKACTIVITEIT MELDING/AANVRAAG VOOR TOELATING MUZIEKACTIVITEIT Indien je een activiteit wil organiseren met elektronisch versterkte muziek moet een meldingsfiche ingevuld worden conform de politieverordening van de

Nadere informatie

GEGEVENS VAN DE ORGANISATOR(EN)

GEGEVENS VAN DE ORGANISATOR(EN) MELDING EVENEMENT : MAXI (méér dan 1000 personen) 2015 / 1 Dit document heeft als doel de gegevens te verzamelen die nodig zijn om een evenement goed te keuren. De organisator draagt de volle verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Aanvraag Startsubsidie

Aanvraag Startsubsidie Aanvraag Startsubsidie Dit formulier 6 maand na de start van het jeugdwerkinitiatief, bezorgen aan het College van Burgemeester en Schepenen T.a.v. De gemeentelijke jeugddienst Grote Markt 1 9060 Zelzate

Nadere informatie

Evenementen Aanvraagformulier

Evenementen Aanvraagformulier Dienst Noodplanning 03-410 16 69 noodplan@zandhoven.be Evenementen Aanvraagformulier A. INFORMATIE AANVRAAG 1. VERENIGING / ORGANISATIE 2. VOORZITTER/VERANTWOORDELIJKE van de vereniging /organisatie E-mail:

Nadere informatie

REGLEMENT OP HET GEBRUIKEN VAN DE ZALEN EN LOKALEN

REGLEMENT OP HET GEBRUIKEN VAN DE ZALEN EN LOKALEN A. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 : Onder bepaalde voorwaarden worden gemeentezalen of -lokalen door het gemeentebestuur Langemark-Poelkapelle ter beschikking gesteld. B GEBRUIK Artikel 2 : Het gebruik

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT Opgelet: Vul deze evenementenfiche per activiteit volledig en correct in en verstuur hem minimum 1 maand voor het evenement terug naar de ondersteunende dienst (sport,

Nadere informatie

ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT?

ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT? ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT? dienst co dienst informatie en feestelijkheden Zin in een activiteit in uw buurt? Wil je met je straat of buurt een activiteit organiseren? Dat kan! Het gemeentebestuur

Nadere informatie

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN Goedgekeurd door de gemeenteraad van 30 april 2015 DATUM BESLISSING: 30 april 2015 DATUM BEKENDMAKING: 5 mei 2015 Artikel 1: het reglement

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

Evenementen in Buggenhout

Evenementen in Buggenhout AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN IN BUGGENHOUT 1. ALGEMENE INFORMATIE Info over het evenement Type evenement binnen open lucht tent Naam van het evenement Plaats Datum en uur Doelgroep Omschrijving: fuif

Nadere informatie

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Gemeentebestuur Meulebeke Nood en interventieplanning Markt 1, 8760 Meulebeke info@meulebeke.be Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Nadere informatie

Chronologisch. DOCUMENT: Checklist voor fuiven, pagina 1 van 6 DOELGROEP: Organisatoren MINSTENS 1 JAAR 6 MAANDEN VOORAF 3 MAANDEN VOORAF

Chronologisch. DOCUMENT: Checklist voor fuiven, pagina 1 van 6 DOELGROEP: Organisatoren MINSTENS 1 JAAR 6 MAANDEN VOORAF 3 MAANDEN VOORAF DOCUMENT: Checklist voor fuiven, pagina 1 van 6 CHECKLIST voor FUIVEN Met deze uitgebreide checklist laat je niets aan het toeval over! Gebruik deze checklist als leidraad tijdens het organiseren van je

Nadere informatie

Datum / Data van het evenement:... Naam van het evenement:...

Datum / Data van het evenement:... Naam van het evenement:... cultuurcentrum de kimpel Eikenlaan 25-3740 Bilzen tel. 089/ 519 531 mail: evenementen@bilzen.be web: www.bilzen.be Openingsuren evenementenloket: maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 17.00 uur,

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie Aanvraagformulier projectsubsidie integratie In te vullen door de aanvragers 1. Vul hieronder enkele gegevens van je organisatie in: IBAN: B E - - 2. Vul hieronder enkele gegevens van de verantwoordelijke

Nadere informatie

&+(&./,67,17,-' 0,167(16-$$50$$1'(19225$)

&+(&./,67,17,-' 0,167(16-$$50$$1'(19225$) &+(&./,67VOOR)8,9(1 Met deze uitgebreide checklist laat je niets aan het toeval over! Gebruik deze checklist als leidraad tijdens het organiseren van je evenement. Bekijk nauwkeurig elk onderdeel en alle

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen Uw Ref.nr.: Aanvraagformulier Evenementen 1) Locatie van de activiteit: Aard van de locatie: O Zaal : naam van de zaal. Straat + huisnummer:. Postcode + gemeente: O Openlucht, met route: gelieve een route

Nadere informatie

Vergunningsaanvraag voor een organisatie van een loopwedstrijd 2015

Vergunningsaanvraag voor een organisatie van een loopwedstrijd 2015 Vergunningsaanvraag voor een organisatie van een loopwedstrijd 2015 (Met dit formulier doet u een aanvraag om een loopwedstrijd te organiseren.) 1. Procedure: 1.1. Aanvraag: De organisator van een loopwedstrijd

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:.

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:. Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. Titel project:. 2. Gegevens aanvrager Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

FUIVEN & EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER

FUIVEN & EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER AANVRAAGFORMULIER Met dit formulier vraagt u toestemming voor de organisatie van een fuif of evenement. Uiterste inleveringsdatum: 6 weken voor de start van het evenement. 1. GEGEVENS AANVRAGER Organisatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de subsidiëring van gemeenschapsvormende culturele evenementen

Aanvraagformulier voor de subsidiëring van gemeenschapsvormende culturele evenementen 1/5 Aanvraagformulier voor de subsidiëring van gemeenschapsvormende culturele evenementen 1. Algemeen 1.1. De gegevens van de aanvrager (= de persoon die het formulier invult) Adres: Gemeente: Telefoon:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN IN BUGGENHOUT

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN IN BUGGENHOUT AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN IN BUGGENHOUT Vak voorbestemd voor administratie Datum ontvangst aanvraag:.././. Volgnummer evenement: 20.. 1. ALGEMENE INFORMATIE Info over het evenement Type evenement binnen

Nadere informatie

1. Ongeveer een half jaar van tevoren

1. Ongeveer een half jaar van tevoren 68 Er bestaat geen ideaal recept voor het organiseren van een concert. Er spelen immers honderden dingen mee in het welslagen van de avond en de moeilijkheidsgraad om dit te realiseren. Maar we doen toch

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT MELDINGSFORMULIER EVENEMENT 1. ADMINISTRATIEVE GEGEVENS VAN HET EVENEMENT ORGANISERENDE VERENIGING Naam:. Adres:. Telefoonnummer:. E-mail: CONTACTPERSONEN NAAM ADRES TELEFOONNUMMER 1 2 GEDETAILLEERD INFO

Nadere informatie

Voor wie is dit formulier? Dit formulier is bestemd voor iedereen die gebruik wil maken van gemeentelijk materiaal van de gemeente Assenede.

Voor wie is dit formulier? Dit formulier is bestemd voor iedereen die gebruik wil maken van gemeentelijk materiaal van de gemeente Assenede. A a n v r a a g f o r m u l i e r g e m e e n t e l i j k m a t e r i a a l Voor wie is dit formulier? Dit formulier is bestemd voor iedereen die gebruik wil maken van gemeentelijk materiaal van de gemeente

Nadere informatie

EVENEMENTEN HELP! HOE ORGANISEER IK?

EVENEMENTEN HELP! HOE ORGANISEER IK? EVENEMENTEN HELP! HOE ORGANISEER IK? Inleiding - Evenement? = publiek toegankelijk - Melden/aanvragen bij gemeente Inleiding Evenementenloket Verschillende adviesdiensten Brandweer Dienst verkeer Milieudienst

Nadere informatie

FICHE MANIFESTATIE Stadhuis Oudenburg Weststraat Oudenburg 059/ fax 059/ Melding van evenementen Gegevens van het evenement

FICHE MANIFESTATIE Stadhuis Oudenburg Weststraat Oudenburg 059/ fax 059/ Melding van evenementen Gegevens van het evenement FICHE MANIFESTATIE Te bezorgen aan : Stéphanie Vermeulen (059/56 84 59) Stadhuis Oudenburg Weststraat 24 8460 Oudenburg 059/56 84 20 fax 059/56 84 50 Melding van evenementen Politiezone Kouter (Gistel

Nadere informatie

Meldingsformulier Evenementen, (buurt)feesten en fuiven ::.. Aanvraag 3 weken vóór aanvang indienen!

Meldingsformulier Evenementen, (buurt)feesten en fuiven ::.. Aanvraag 3 weken vóór aanvang indienen! Meldingsformulier Evenementen, (buurt)feesten en fuiven ::.. Aanvraag 3 weken vóór aanvang indienen! Naam van de activiteit Datum van de activiteit Administratieve gegevens van de organisator Naam vereniging,

Nadere informatie

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Nood- en interventieplanning Krist Malisse Kerkstraat 1 8720 Dentergem 051/57 55 21 planning@dentergem.be Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Nadere informatie

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie )

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie ) Digitaal Evenementenloket Tienen (versie 23.10.2018) Waar vind je het Digitaal Evenementenloket Tienen? evenementen.tienen.be Of via een link op de website van de stad Tienen www.tienen.be/evenement-organiseren

Nadere informatie

CHECKLIST OPENBARE MANIFESTATIES (wielerwedstrijd, wandeltocht, rommelmarkt, etc.)

CHECKLIST OPENBARE MANIFESTATIES (wielerwedstrijd, wandeltocht, rommelmarkt, etc.) Milieutips: - druk recto/verso af! - druk pagina 6, 7 en 8 enkel af indien nodig! CHECKLIST OPENBARE MANIFESTATIES (wielerwedstrijd, wandeltocht, rommelmarkt, etc.) Naam manifestatie: Datum en aanvangsuur

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR AARTSELAAR

GEMEENTEBESTUUR AARTSELAAR GEMEENTEBESTUUR AARTSELAAR Cultuurdienst - della Faillelaan 34-2630 Aartselaar Tel. 03/877.28.75 cultuur@aartselaar.be - Fax.03/877.92.53 Aanvraagformulier voor de subsidiëring van projecten ONDERTEKEND

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 januari 2018 Algemeen Bestuur - Onthaal en Administratie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 januari 2018 Algemeen Bestuur - Onthaal en Administratie Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 januari 2018 Algemeen Bestuur - Onthaal en Administratie 3 2018_GR_00015 Reglement feestmateriaal aanpassing - Goedkeuring Samenstelling: Aanwezig: de heer

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT

EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT Kopie aan: stempel dienst: ORIGINEEL NAAR DIENST VEILIGHEID EN PREVENTIE cultuur toerisme sport- /jeugddienst milieu zaalwachter onthaal aankoopdienst brandweer politie EVENEMENTENFICHE STAD NIEUWPOORT

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. TITEL PROJECT. 2. GEGEVENS AANVRAGER Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Aanvraagformulier: activiteiten (met impact) op openbaar domein

Aanvraagformulier: activiteiten (met impact) op openbaar domein Aanvraagformulier: activiteiten (met impact) op openbaar domein Minstens één maand vooraf aan te vragen! (Gelieve het document te bewaren als datumevenement jjjj_mm_dd_titelevenement ) 1. Gegevens organisatie

Nadere informatie

Wil je evenement organiseren of een deel van de openbare ruimte gebruiken?

Wil je evenement organiseren of een deel van de openbare ruimte gebruiken? Wil je evenement organiseren of een deel van de openbare ruimte gebruiken? Tijdelijk gebruik van de openbare ruimte: >> Wil je een deel van de openbare ruimte gebruiken om er een evenement te organiseren?

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

EVENEMENTENCHARTER. 3. De organisator engageert zich om de omgeving rond de locatie op te ruimen na het evenement.

EVENEMENTENCHARTER. 3. De organisator engageert zich om de omgeving rond de locatie op te ruimen na het evenement. EVENEMENTENCHARTER Doel Het gemeentebestuur wil werk maken van een vriendelijk klimaat voor fuiven, festivals, feesten en andere evenementen in de gemeente. Dit zowel voor de organisator, de bezoekers

Nadere informatie

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL Dienst vrije tijd & jeugd Laarne Postadres: Dorpsstraat 2, 9270 Laarne Bezoekadres: Keistraat 5 09 365 24 19 uitleen@laarne.be G e b r u i k s o v e r e e n k o m s t Z a a l S k a l a Voor wie is dit

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit DIS/APISID/09-04-2013 Dienst Internationale Samenwerking/Integratie Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 integratie@waregem.be

Nadere informatie

Aanvraag reservatie fuifzaal Futur

Aanvraag reservatie fuifzaal Futur Aanvraag reservatie fuifzaal Futur 1 Gegevens over de aanvrager Je dient enkel de vragen te beantwoorden die van toepassing zijn. Bijkomende informatie vind je achteraan het aanvraagformulier. Hulp nodig

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE KOKSIJDE

EVENEMENTENFICHE KOKSIJDE EVENEMENTENFICHE KOKSIJDE Dien tijdig uw aanvraag in! Minimum 2 maanden op voorhand! Let op. Goedkeuring is pas definitief na akkoord van het schepencollege (voor de gemeentelijke zalen). Naam evenement

Nadere informatie

AANMELDING FUIF / BAL / OPTREDEN

AANMELDING FUIF / BAL / OPTREDEN AANMELDING FUIF / BAL / OPTREDEN 1/5 datum aanvraag : BENAMING EVENEMENT : GEGEVENS ORGANISATIE: Organisator: rechtspersoon 1 : Adres vereniging / rechtspersoon: Ondernemingsnummer: Organisator: natuurlijke

Nadere informatie

Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015

Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015 Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015 Gebiedsgerichte werking Bezoekadres Postadres Openingsuren Bereikbaarheid Keizer Karelstraat 1. 9000 Gent tel.: 09 266 82 49 fax: 09 266 82 59 Botermarkt

Nadere informatie

SUBSIDIEFORMULIEREN 2015 TOELAGEN JEUGDHUIZEN (WERKJAAR 1/01/14 31/12/14)

SUBSIDIEFORMULIEREN 2015 TOELAGEN JEUGDHUIZEN (WERKJAAR 1/01/14 31/12/14) SUBSIDIEFORMULIEREN 2015 TOELAGEN JEUGDHUIZEN (WERKJAAR 1/01/14 31/12/14) Gelieve deze subsidieformulieren zorgvuldig en duidelijk ingevuld terug te bezorgen op de jeugddienst voor 16 maart 2015. Na deze

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT IN AVELGEM NIET IN GEMEENTELIJKE INFRASTRUCTUUR

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT IN AVELGEM NIET IN GEMEENTELIJKE INFRASTRUCTUUR A V E L G E M MELDINGSFORMULIER EVENEMENT IN AVELGEM NIET IN GEMEENTELIJKE INFRASTRUCTUUR Waarvoor dient dit formulier? Met dit formulier kunt u een melding doen van de organisatie van een evenement in

Nadere informatie

Wat ben ik als organisator verplicht?

Wat ben ik als organisator verplicht? Fuifcharter Dit fuifcharter is een samenwerkingsinitiatief van de gemeentelijke diensten, promotie en preventie - welzijn, cultuur en jeugd de politie van Houthalen-Helchteren. Dit fuifcharter wordt afgesloten

Nadere informatie

ADMINISTRATIEMAP. Stamnummer: Parochie/wijk: Gemeente:

ADMINISTRATIEMAP. Stamnummer: Parochie/wijk: Gemeente: ADMINISTRATIEMAP CHIRO Stamnummer: Parochie/wijk: Adres: Gemeente: Een woordje uitleg Bij een Chirogroep runnen, komen er veel belangrijke administratieve taken kijken. Chirojeugd Vlaanderen wil jou daarbij

Nadere informatie

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Nood- en interventieplanning Krist Malisse Kerkstraat 1 8720 Dentergem 051/57 55 21 planning@dentergem.be Melding evenementen MAXI voor evenementen van meer dan 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Nadere informatie

AANVRAAG OPENBAAR EVENEMENT

AANVRAAG OPENBAAR EVENEMENT AANVRAAG OPENBAAR EVENEMENT Gelieve dit document volledig en correct ingevuld inclusief de gevraagde bijlagen ondertekend terug te bezorgen ten laatste 30 dagen voor de start van het evenement aan: Evenementenloket,

Nadere informatie

Melding beperkt evenement Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding beperkt evenement Gegevensverzameling en risicoanalyse Nood- en interventieplanning Krist Malisse Kerkstraat 1 8720 Dentergem 051 57 55 21 planning@dentergem.be Melding beperkt evenement Gegevensverzameling en risicoanalyse Dit document dient uiterlijk 8 weken

Nadere informatie

Gebruiksreglement Jeugdhuis

Gebruiksreglement Jeugdhuis 2017 Gebruiksreglement Jeugdhuis Jeugddienst Herne Centrum 17 1540 Herne Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 en werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009. Aanpassing op gemeenteraad

Nadere informatie

Fuiven. organiseren Meer dan fun en een feestje!

Fuiven. organiseren Meer dan fun en een feestje! Fuiven organiseren Meer dan fun en een feestje! Alles over fuiven organiseren Alle informatie en een praktische checklist voor wie fuiven wil organiseren www.fuifpunt.be Formaat Jeugdhuiswerk Vlaanderen

Nadere informatie

EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNING JEUGDMUZIEKFESTIVALS

EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNING JEUGDMUZIEKFESTIVALS EVALUATIEFORMULIER ONDERSTEUNING JEUGDMUZIEKFESTIVALS Uiterlijk 80 kalenderdagen na het jeugdmuziekfestival dit document volledig ingevuld (incl. bijlagen) terugbezorgen aan Dienst Jeugd (Jeugdcentrum

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN gemeente Vleteren Aandacht: De aanvraag moet ten laatste 30 dagen op voorhand ingediend worden Naam evenement: Datum: 1. Organisator van de activiteit Naam van de organisatie

Nadere informatie

Materialen Evenementen

Materialen Evenementen Materialen Evenementen reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Ter info: met 1 login kan je deel uitmaken van verschillende verenigingen/ bedrijven, dus je

Nadere informatie

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Met dit formulier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u de checklist waaruit blijkt

Nadere informatie

EVENEMENTENFICHE GEMEENTE KORTEMARK

EVENEMENTENFICHE GEMEENTE KORTEMARK EVENEMENTENFICHE GEMEENTE KORTEMARK Opgelet : vul deze evenementenfiche per activiteit volledig en correct in en verstuur hem minimum 2 maanden voor het evenement terug via post naar : Gemeente Kortemark,

Nadere informatie