Stappenplan tickets kopen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stappenplan tickets kopen"

Transcriptie

1 Stappenplan tickets kopen Wachtrij : - De klant vult zijn mobiele nummer en adres in om aan te sluiten in de wachtrij. - Via de knop Bekijk alle evenementen kan de klant zien welke evenementen er allemaal in de verkoop gaan en zijn favoriete aanvinken. - De klant krijgt te zien hoe lang het ongeveer duurt voor hij/zij aan de beurt is en hoeveel kans hij/zij heeft om voor een event kaarten te kopen

2 Tickets kopen: - Klanten kiezen kaarten in een sectie. Via Plattegrond kan de klant bekijken in welke sectie hij/zij graag kaarten zou willen kopen. De plattegrond is statisch, deze kan niet worden gebruikt om stoelen te selecteren. Je kiest de kaarten in het ticketoverzicht door op de + te klikken. Het maximaal aantal tickets dat de klant per telefoonnummer kan kopen wordt weergegeven in de hoek linksonder. Na het kiezen van de kaarten klik je op Bevestig, vanaf nu worden de kaarten 15 minuten vastgehouden voor deze klant. Inloggen: - De klant creëert automatisch een account als ze voor de eerste keer inloggen. Vul je 06 nummer in om in te loggen. Je ontvangt een SMS-code ter verificatie. Belangrijk: Vul hetzelfde 06-nummer in waarmee je ook door de wachtrij bent gegaan. Enkel dit 06-nummer heeft recht op het kopen van kaarten.

3 Betaling: - We kunnen verschillende betaalmethoden aanzetten. Welke we aanzetten is afhankelijk van de afspraken. Als de betaling succesvol is, krijgt de klant een SMS en een ter bevestiging. De klant kan nu ook zijn/haar tickets bekijken. De barcode verschijnt vanzelf vlak voor het evenement. Tickets verkopen (retourneren) - Het is niet mogelijk om tickets te retourneren of te ruilen. De klant kan de tickets te koop zetten. Zodra het ticket verkocht is, krijgt de klant automatisch het geld terug op de rekening waarmee de betaling is gedaan. Om het ticket te verkopen: Klik op je ticket, zodat deze zich omdraait. Tickets kunnen enkel voor de originele prijs te koop worden gezet.

4 FAQ Wachtrij Hoe werkt de wachtrij van GUTS? De wachtrij van GUTS is te vergelijken bij een nummertje trekken bij de bakker: Jij als persoon krijgt een bepaalde plaats in de wachtrij. Dit doen we door de plaats in de wachtrij te koppelen aan de gegevens van de klant (06-nummer). Als de klant met meerdere devices (computer/tablet/telefoon) in de wachtrij gaat, heeft hij overal dus dezelfde plaats. Hoe laat opent de wachtrij? De wachtrij opent bij de start van de verkoop. In dit geval dus zaterdag 22 september om 10:00 uur. Het heeft geen zin om de verkooppagina eerder te benaderen. De teller loopt niet door, de klant ziet al 5 minuten dezelfde tijd staan? De klant kan de pagina refreshen (CTRL + R). Of de pagina opnieuw opstarten. De klant raakt zijn plek in de wachtrij niet kwijt, zolang hij met dezelfde gegevens (06 en adres) in de wachtrij gaat staan. Mag de klant refreshen als hij in de wachtrij staat? Het is niet nodig om de pagina te refreshen. Dit gebeurt automatisch. Het kan echter geen kwaad als de klant dit doet. Krijgt de klant een melding (SMS/ ) als hij aan de beurt is om tickets te kopen? De klant krijgt geen als hij aan de beurt is om tickets te kopen. De klant kan wel op een ander device inloggen als hij weg moet, bijvoorbeeld op zijn telefoon of computer op het werk. Zolang dit met hetzelfde 06-nummer gebeurt, houdt de klant zijn plaats in de wachtrij. De klant zal zelf in de gaten moeten houden wanneer hij/zij de wachtrij door is. De klant heeft per ongeluk de browser gesloten. Heeft dit invloed op de positie in de wachtrij? De klant hoeft zich geen zorgen te maken. De positie is gekoppeld aan de gegevens van de klant, deze raakt de klant dus niet kwijt. Belangrijk is dat de klant weer met dezelfde gegevens inlogt. De klant wilt graag naar Jochem, maar het maakt mij niet uit welke datum. Moet de klant in meerdere wachtrijen staan? Er is 1 wachtrij voor alle voorstellingen van Jochem Myjer. De wachtrij geeft aan dat de klant meer dan een uur moet wachten. Heeft de klant dan nog wel kans op tickets? Jazeker! We laten per minuut een X aantal mensen door. Afhankelijk van dat aantal kan het heel snel gaan of wat langer duren. Zodra de shows zijn uitverkocht wordt dit gemeld in de wachtrij.

5 FAQ - Inloggen / Account aanmaken De klant ontvangt geen SMS-code. Wat nu? Controleer eerst of de klant zijn/haar juiste 06-nummer heeft ingevoerd, en laat de klant nogmaals een SMS opvragen. Krijgt de klant nog geen SMS binnen? Vraag dan de volgende gegevens uit: - Naam - 06-nummer - Provider - adres - Datum waarvoor hij/zij kaarten willen kopen Stuur deze gegevens per naar contact@guts.tickets met het volgende onderwerp: Geen SMS ontvangen. De klant wordt zo snel mogelijk benaderd door iemand van GUTS. Hoe maakt de klant een account aan? Na de SMS verificatie, kijkt het systeem of er al een account is. Zo niet, dan wordt de klant om gegevens gevraagd. Zodra de klant dit opslaat, heeft hij een account. Er hoeft geen wachtwoord te worden aangemaakt. Bij het inloggen sturen we standaard een SMS met een 4-cijferige code. Een klant hoeft dus niet vooraf een account aan te maken! FAQ - Tickets kopen Hoeveel tickets kan de klant bestellen? Het aantal tickets wordt bepaald door het theater. In het geval van Jochem Myjer in Carré kan een klant 6 tickets per persoon bestellen. We zijn met een groep van 8, en we kunnen maar 6 tickets bestellen, wat nu? Laat twee mensen uit deze groep een bestelling plaatsen. Als de klanten kaarten hebben in dezelfde sectie, kan GUTS ze naast elkaar placeren. Als de klant dit gedaan heeft en naast elkaar geplaceerd wil worden, vraag dan de volgende gegevens uit: - Naam beide klanten - 06-nummer van beide klanten - adres van degene die contact heeft gezocht - Datum van het event waarvoor er kaarten zijn gekocht Stuur deze gegevens per naar contact@guts.tickets met het volgende onderwerp: Groeperen [Datum event] De klant wordt binnen 5 werkdagen benaderd door iemand van GUTS. De klant heeft geen smartphone, kan hij nu wel tickets kopen? Ook zonder smartphone kan de klant tickets kopen! Dat gaat dan via de computer en een (mobiele) telefoon. De klant moet een SMS kunnen ontvangen om te kunnen inloggen. Op de dag van het event neemt de klant de mobiel waarmee de de tickets zijn gekocht mee naar het theater, en meldt zich bij de balie.

6 Waarom kan de klant geen stoelen kiezen? Bij GUTS kies je geen stoel, maar een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle klanten toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we de zaal zo efficiënt mogelijk kunnen vullen. Tickets die in dezelfde sectie, op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden automatisch naast elkaar geplaatst. Een klant hoeft zich in dat geval geen zorgen te maken dat ze niet naast elkaar zitten. Mocht iemand zich melden met een specifieke wens voor placering, vraag dan de volgende gegevens uit: - Naam - 06-nummer - adres - Datum van het event waarvoor er kaarten zijn gekocht - De placeerwens (wat voor wens en waarom) Stuur deze gegevens per naar contact@guts.tickets met het volgende onderwerp: Placeerwens [Datum event] De klant wordt binnen 3 werkdagen benaderd door iemand van GUTS. De klant kan nu niet betalen. Is het mogelijk tickets te reserveren? Het is niet mogelijk om tickets te reserveren. Na het kiezen van de tickets, heeft de klant 15 minuten om de bestelling af te ronden. Als er binnen deze 15 minuten niet is betaald, worden de tickets vrijgegeven. Kan de klant voor iemand anders kaarten kopen? Op dit moment kan de klant nog geen kaarten overzetten of delen. We adviseren dus kaarten te kopen met de mobiel (het 06-nummer) waarmee de klant naar binnen gaat. We werken hard aan een functionaliteit om dit in de toekomst wel te kunnen doen. Deze functionaliteit komt in De klant wil graag rolstoelplaatsen bestellen? Het verschilt met theater en show hoe de rolstoelplaatsen verkocht worden. De klant wil graag een factuur ontvangen. GUTS verstrekt geen zakelijke factuur of nota van de verkochte tickets. De factuur wordt altijd vanuit de organisator verstuurd, omdat de ticket opbrengsten de omzet van de opdrachtgever betreft.

7 FAQ - Retourneren / tickets verkopen De klant heeft één ticket te veel gekocht. Kan hij deze retourneren? Het is mogelijk om tickets te koop te zetten. Laat de klant de tickets openen. Laat de klant op het groene vakje rechtsonder klikken, waar tickets staat. In het volgende scherm ziet de klant zijn/haar tickets. Druk één keer op het voorste kaartje. Dan draait het om en zie je een knop verkoop. Druk op verkoop. Het kaartje staat nu in de verkoop. Let op: Elk ticket moet apart in de verkoop worden gezet.. De klant kan naar het volgende kaartje door het voorste kaartje naar boven te swipen/slepen. De klant krijgt via SMS bericht als zijn tickets zijn verkocht. Wanneer krijgt de klant zijn geld terug? Als iemand het ticket overneemt, wordt het geld dezelfde dag teruggestort op de rekening van de klant waar de aankoop mee is gedaan. De persoon die het ticket overneemt, weet niet dat dit ticket al een eigenaar heeft gehad. De gegevens van de klant worden dus nooit gedeeld met andere klanten. Het kan gebeuren dat er geen koper voor het ticket wordt gevonden. Helaas krijgt de klant dan niet zijn geld terug. De klant beroept zich op zijn herroepingsrecht. Kunnen we de kaarten nu wel retourneren? De wettelijke bedenktijd (herroepingsrecht) is niet van toepassing op de verkoop van tickets. Dit staat ook in de algemene voorwaardenvan GUTS: De klant is hier actief mee akkoord gegaan bij het aanmaken van een GUTS account. Adviseer de klant om de tickets te koop te zetten. Zodra deze verkocht zijn, krijg de klant een melding hiervan, en wordt het geld automatisch teruggestort. FAQ - Tickets bekijken Hoe kan de klant zijn tickets zien? De tickets worden bewaard in het GUTS account. Dit is de enige plek waar ze bewaard worden. Tickets worden niet verstuurd via de en kunnen niet worden uitgeprint. Kan de klant zijn tickets niet vinden? Adviseer dan het volgende: Installeer de GUTS tickets app op je telefoon, deze opent altijd automatisch de tickets voor je eerstvolgende event. De app is beschikbaar voor Android en ios. Wil de klant liever geen app installeren? Adviseer dan het volgende: Open je internetbrowser en ga naar MY.GUTS.TICKETS. Vul je telefoonnummer in en klik op Stuur mij een SMS. Je ontvangt nu een 4-cijferige code om in te loggen. Als je deze code hebt ingevuld, kom je op het overzicht 'Jouw Tickets'. Selecteer het evenement waar je de tickets van wilt bekijken. Let op: Het account is gekoppeld aan je 06-nummer, en dus niet aan je adres. Enkel als de klant inlogt met het 06-nummer waarmee de tickets gekocht zijn, worden de tickets zichtbaar.

8 De klant krijgt binnenkort een nieuw telefoonnummer. Wat nu? Als de klant een nieuw telefoonnummer krijgt, dan kunnen wij het nummer wijzigen. Om fraude te voorkomen, vragen we een bewijs van nummerwijziging. Vraag de volgende gegevens uit: - Naam - 06-nummer waarmee de tickets zijn gekocht - adres huidige eigenaar tickets - Datum van het event waarvoor er kaarten zijn gekocht. Stuur deze gegevens per naar contact@guts.tickets met het volgende onderwerp: Nieuw telefoonnummer [Datum event] De klant wordt binnen 5 werkdagen benaderd door iemand van GUTS. FAQ - Avond van het event Wanneer verdwijnt het slotje op de tickets? Op de dag van het evenement gaat de versleuteling automatisch van elk ticket af. Dit is 3 uur voor aanvang, tenzij anders afgesproken met de organisator. De klant vraagt of hij de tickets uit kan printen, kan dit? Nee. GUTS tickets zijn beveiligd tegen doorverkoop, verdubbeling en verandering van de prijs. Met een uitgeprint ticket, kom je niet binnen. Je kunt enkel naar binnen door de tickets te openen op een smartphone/tablet met internetverbinding. De klant heeft geen 3G/4G, kan hij naar binnen op de avond van de show? Er is internet nodig om de tickets te laten scannen. GUTS zorgt dat er altijd een werkende WiFi is voor de klant. De klant kan verbinding maken met de WiFi en zijn tickets openen. De klant heeft geen smartphone, komt hij wel naar binnen? Als de klant de mobiel mee neemt waarmee de tickets zijn gekocht en zich meldt bij de kassa, kunnen wij de klant snel toegang geven. Zijn de tickets gekocht met een huistelefoon, laat de klant dan zijn ID meenemen en zich melden bij de kassa. De klant heeft wel de ontvangen, maar kan zijn tickets niet openen? Waarschijnlijk zijn de tickets op een ander 06-nummer gekocht. Na de verkoop en als de stoelen bekend worden, wordt er ook een SMS gestuurd. Als de klant inlogt met het 06-nummer waarop de SMSjes zijn ontvangen, zullen de tickets zichtbaar zijn.

9 FAQ - Er gaat iets mis tijdens de verkoop De klant heeft betaald, maar heeft geen tickets. Controleer of de klant wel een SMS en heeft ontvangen. Als de klant dit heeft ontvangen, is de bestelling gelukt en zijn er tickets toegewezen. Help de klant in dit geval de tickets te vinden. Het kan zijn dat zij met een ander 06-nummer inloggen dan waar ze de tickets mee hebben gekocht. Heeft de klant dit niet ontvangen? Dan kan er iets mis zijn gegaan met de betaling. Vraag dan de volgende gegevens uit: - Volledige naam - 06-nummer - adres - Datum waarvoor ze kaarten hebben gekocht - IBAN nummer Stuur deze gegevens per naar contact@guts.tickets met het volgende onderwerp: Betaald, geen tickets [Datum event]. De klant wordt zo snel mogelijk benaderd door iemand van GUTS. De klant heeft geen ontvangen. Het kan zijn dat de in de Spambox terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kan je in het dashboard van GUTS een nog eens uitsturen. Ga naar de bezoekers, zoek de klant op en ga naar het tabje s. Klik hier de aan die je nogmaals wilt versturen. Deze gaat automatisch naar het door de klant opgegeven adres. Je kan ook altijd de naar een ander adres sturen! De volgende informatie kan je ook aan de klant doorgeven: Je tickets worden niet per verstuurd. Je tickets worden veilig online bewaard in je GUTS-account, welke je bij binnenkomst op je mobiele telefoon moet openen. Je kan je tickets dus altijd via my.guts.tickets vinden of via de GUTS app, te downloaden in Playstore of Appstore!

Zorg voor zekerheid in noodsituaties.

Zorg voor zekerheid in noodsituaties. Zorg voor zekerheid in noodsituaties. HANDLEIDING Beste Save-Me gebruiker, Heel erg bedankt voor je bestelling! Hierbij ontvang je de bestelde product(en), we hopen dat je er tevreden mee bent! In deze

Nadere informatie

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden...

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden... . Bij Mijn OPO-R heb je te maken met inloggen volgens de twee-factorauthenticatie. Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag bij het inloggen om er zeker van te zijn dat de gebruiker de enige

Nadere informatie

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen!

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen! Mijn OPO-R & Profit, een nieuwe manier van inloggen. Op 27 september 2018 vanaf 19:00 uur wordt een nieuwe manier van inloggen op Mijn OPO-R en Profit doorgevoerd. Vanaf dat moment kan je alleen nog via

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

Om met de app te werken, heb je een werkende internetconnectie nodig (3G, 4G of Wifi).

Om met de app te werken, heb je een werkende internetconnectie nodig (3G, 4G of Wifi). UiTPAS Balie app De UiTPAS Balie app is een mobiele versie van het UiTPAS Balie programma op de computer (http://balie.uitpas.be). Je kan hiermee de meeste handelingen van het UiTPAS Balie programma uitvoeren,

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Met ingang van de nieuwe website zijn er een aantal stappen veranderd in het bestelproces.

Met ingang van de nieuwe website zijn er een aantal stappen veranderd in het bestelproces. Hoe kan ik online kaarten reserveren? Sinds april 2018 heeft het Isala Theater een nieuwe website. De website is nu ook goed leesbaar op uw tablet of telefoon, heeft meer beeld en een heel overzichtelijke

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Zorg voor zekerheid in noodsituaties.

Zorg voor zekerheid in noodsituaties. Zorg voor zekerheid in noodsituaties. HANDLEIDING Beste Save-Me gebruiker, Heel erg bedankt voor je bestelling! Hierbij ontvang je de bestelde product(en), we hopen dat je er tevreden mee bent! In deze

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

CARE UP HANDLEIDING In dit document vind je een korte uitleg over het spel Care Up. Deze uitleg legt uit hoe je een account kunt aanmaken, kunt inloggen en je product kunt activeren. 1.DOWNLOADEN VAN DE

Nadere informatie

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Inhoud Inhoud 0 Inleiding 2 1. Registreren en inloggen 3 1.1. Account aanmaken 3 1.2. Tweeweg-authenticatie 3 1.3. Nieuwe gebruiker aanmaken

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir

Handleiding Sens MyAir Handleiding Sens MyAir Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door een app die u kunt installeren op uw smartphone. Deze data

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Het nieuwe inloggen op InSite

Het nieuwe inloggen op InSite Het nieuwe inloggen op InSite Twee-factorauthenticatie en het installeren/koppelen van de AFAS Pocket App 26-9-2018 Proces nieuwe inloggen per 02-10-2018 1 Wat verandert er en waarom? Waarom? AFAS stapt

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

UiTPAS Balie app handleiding

UiTPAS Balie app handleiding UiTPAS Balie app handleiding De UiTPAS Balie app is een mobiele versie van het UiTPAS Balie programma op de computer (http://balie.uitpas.be). Je kan hiermee de meeste handelingen van het UiTPAS Balie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Voor meer grip op jouw zorg!

Voor meer grip op jouw zorg! Voor meer grip op jouw zorg! gemakkelijk - veilig - handig - 24/7 Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op jouw patiëntenportaal van ziekenhuis Tjongerschans. Met Mijntjongerschans krijg

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Maak geen nieuw account aan

Maak geen nieuw account aan Handleiding seizoenkaartverlenging 2018-2019 Stap 1: Voer de volgende link in je internetbrowser in of klik op de link: https://voetbal.iticketsro.com/helmondsport/renewsubscriptions.aspx Stap 2: Maak

Nadere informatie

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS We Work Safe APP Handleiding Basisgebruikers Deze handleiding is bedoeld voor alle basisgebruikers van de We Work Safe app van ZuidPlus. Voor teamleiders (bijvoorbeeld uitvoerders) is een andere handleiding

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn.

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn. 1. Registreren 1.1 Voordat u begint U wilt zich als patiënt registreren op de website van uw huisarts om gebruik te kunnen maken van de online services van uw huisartsenpraktijk. Deze handleiding kan u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie

Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie De Authenticator App is één van de nieuwe authenticatie methoden om in te kunnen loggen in VerzuimSignaal op een veilige wijze.

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie aprili 2019 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Klik in de die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link

Klik in de  die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link Woord vooraf: U heeft van uw huisarts een e-mail ontvangen. Deze e-mail introduceert MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Voordat u met dit online platform aan de slag gaat, raden wij u aan om uw DigiD

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION

HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION ACCARE Algemene informatie Auteur Hans Doesburg Doelgroep Gebruikers Accare Bestandsnaam Accare HL TwoFactor-Authentication.docx Datum 24 november 2016 Versie 3.0

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY

ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY SOMtoday voor ouders 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Het Antoniuscollege maakt gebruik van het leerling-informatiesysteem SOMtoday. Hierin staan alle noodzakelijke gegevens over uw kind, zijn/haar onderwijshistorie

Nadere informatie

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure.

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure. Google analytics Een van de modules van mijnhengelsportvereniging.nl is de statistiekenmodule die gekoppeld is met Google Analytics (GA). Via een google account kunnen gegevens over de bezoekers inzichtelijk

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Yuki

Handleiding SEOshop - Yuki Handleiding SEOshop - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch een factuur

Nadere informatie

Handleiding GBS-portal

Handleiding GBS-portal Handleiding GBS-portal Versie 1.0 18 januari 2019 Inhoud 1. De eerste keer inloggen... 3 Stap 1: Voorkeursoptie kiezen... 3 Stap 2: Gegevens invullen... 3 Telefoonnummer... 3 Koppelen van de app... 3 2.

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019

Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019 Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019 Versie 1.0 Juli 2019 1 van 6 Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Inloggen Hoe krijg ik toegang tot het Zorg van de Zaak Online? U heeft van de

Nadere informatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Inhoud Tweestapsverificatie... 2 Voorbereiding... 2 1 De eerste keer inloggen met tweestapsverificatie... 3 2 Code opvragen per e-mail... 6 3 Code opvragen

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Hoe bestel ik een abonnement?

Hoe bestel ik een abonnement? Hoe bestel ik een abonnement? Tips Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox in plaats van Internet Explorer, deze webbrowsers werken vlotter. Verwijder je cookies (bij de instellingen van je webbrowser)

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek... 4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Contict Drive!... 2 2. Aan de slag met Contict Drive... 3 2.1 Registreren... 3 2.2 Een Vault aanmaken... 4 2.3 Contict Drive

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke maand de dag van de betaaldatum

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 Een voorbereid man/vrouw JE HEBT NODIG: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres. EVENTUEEL OOK: een chronologische

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir Gateway

Handleiding Sens MyAir Gateway Handleiding Sens MyAir Gateway Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door de gateway. Deze data kunt u vervolgens terugkijken

Nadere informatie

Beeldbellen via Skype

Beeldbellen via Skype Handleiding Beeldbellen via Skype Versie 1.0 (10-12-2014) 0 Inleiding Het Compaan-platform biedt twee mogelijkheden voor beeldbellen: via de webbrowser of via Skype. Deze handleiding gaat in op de werking

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING 1. UiTID: jouw persoonlijke account voor UiT & UiTPAS! Om aan de slag te gaan met UiTPAS, maak je eerst een UiTID aan. Dat is een account die je kan gebruiken

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox - Inhoudsopgave Korte handleiding ten behoeve van inloggen voor ouders 3 Waarom komen mijn pushberichten van de Persoonlijke Inbox

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

1. Inleiding blz Algemeen ( mijnheem-account, wachtwoord instellen en WIFI) blz Handleiding Magister 6 blz. 11

1. Inleiding blz Algemeen ( mijnheem-account, wachtwoord instellen en WIFI) blz Handleiding Magister 6 blz. 11 1 2 1. Inleiding blz. 5 2. Algemeen ( mijnheem-account, wachtwoord instellen en WIFI) blz. 7 3. Handleiding Magister 6 blz. 11 4. Handleiding Office 365 (inclusief OneDrive & Outlook) blz. 19 5. Handige

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC Sint-Niklaas Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Let op: Voor een vlotte online reservatie

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS U kunt u aanmelden bij go2ubl door klant worden aan te klikken en de volgende gegevens in te vullen. Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, maken

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW HANDLEIDING MIJN DE LEEUW Inhoudsopgave Inloggen... 3 Gebruikersnaam of Wachtwoord vergeten?... 3 Startscherm "Tabblad mijn gegevens":... 4 Tabbladen... 5 Mijn

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Reeleezee

Handleiding SEOshop - Reeleezee Handleiding SEOshop - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch

Nadere informatie

Handleiding toegang bewonersdossier

Handleiding toegang bewonersdossier 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://sensire.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

Mobi-ID beheerder worden. Stappenplan. Handleiding Mobi-ID voor de beheerder. o o

Mobi-ID beheerder worden. Stappenplan. Handleiding Mobi-ID voor de beheerder. o o Mobi-ID beheerder worden o o o Om beheerder voor het betreffende bedrijf te kunnen worden moet u al via een Mobi-ID aan dat bedrijf gekoppeld zijn. U heeft een beheer activatiecode nodig om beheerder te

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Handleiding UiTPAS balie (mobiele app)

Handleiding UiTPAS balie (mobiele app) Handleiding UiTPAS balie (mobiele app) De UiTPAS balie app is een mobiele versie van de UiTPAS Balie applicatie. Je kan hiermee de kernfuncties van de desktop versie uitvoeren. De app is ontworpen voor

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie