Handleiding leerkrachten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding leerkrachten"

Transcriptie

1 Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool

2 Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5 Scholen...5 Mijn gegevens...6 Actieknop Wijzig (*Alleen als u schrijfrechten heeft gekregen)...7 Actieknop Inlogcode...7 Rechten...8 Voorkeuren...8 Planning...9 Bekijk details Wijzig beschikbaarheid Weekstaat Uitleg InvalPool-app Ik wil de app downloaden. Hoe doe ik dat? Besturingssystemen Ik heb de app. Hoe log ik nu in? Ik ben ingelogd. Wat betekenen de icoontjes onderaan?

3 Handleiding voor Invallers Deze handleiding is geschreven voor jou als invaller en wordt beschreven op volgorde van de menu-items links in beeld. Daarnaast worden ook de actieknoppen of pop-up menu s per onderdeel beschreven. Wij streven ernaar om het programma zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Regelmatig vinden hierdoor wijzigingen plaatst in de software. Als je in de beschrijving iets tegenkomt dat niet volledig/duidelijk is, dan stellen we het op prijs als je dit via info@ippon-personeelsdiensten.nl aan ons meldt. Zo nodig passen we de handleiding dan aan. IPPON streeft er samen met InvalPool naar dat de software up-to-date is volgens de dan geldende CAO. Voor de goede werking van de blokkeringen en signaleringen is het van belang dat het pakket volledig en juist is gevuld met alle benodigde informatie. 3 InvalPool is te gebruiken op een computer, tablet of smartphone. Via de app-stores is de InvalPool-app te downloaden. Deze app is speciaal gemaakt voor jou, als invaller, zodat je alle gegevens overal kunt bijwerken. Wij raden u aan om je beschikbaarheid in de planning goed up-to-date te houden en vroegtijdig aan te geven. Op die manier vergroot je de kans op werk. Het team van IPPON wenst jou veel succes en werkplezier!!doordat InvalPool flexibel in te richten is naar de wens van het bestuur kan het zijn dat screenshots in dit document afwijken van watje ziet op jouw beeldscherm. Ook kan het zijn dat je bepaalde functionaliteiten niet tot je beschikking hebt. Optionele instelling zullen wij in de handleiding zoveel mogelijk aangeven met het woord optioneel

4 In- en uitloggen Inloggen Wat als inloggen niet lukt? Via IPPON krijg je een mail met daarin je persoonlijke inloggegevens. Via je internet browser open je: Nadat je jouw inlognaam en wachtwoord hebt ingevuld klik je op de knop Log in. Wachtwoord wijzigen Nadat je voor de eerste keer hebt ingelogd, raden wij je aan om je wachtwoord te wijzigen. In hoofdstuk Mijn gegevens leggen we uit hoe dit werkt. Als de gegevens niet overeenkomen met de gegevens zoals deze in InvalPool bekend zijn, krijg je een foutmelding. Let op: de gegevens zijn hoofdlettergevoelig. Je kunt vervolgens nogmaals proberen in te loggen. Als je na deze poging nog steeds niet kunt inloggen, klik dan onderin het scherm op Wachtwoord vergeten? Je ontvangt dan automatisch nieuwe inloggegevens op het ingestelde mailadres. 4 Uitloggen Als je wilt uitloggen klik je links onderin het hoofdmenu op Uitloggen. De verbinding wordt dan direct beëindigd. Home Na het inloggen ben je op de Home-pagina. Hier zie je mededelingen die door IPPON zijn geplaatst. Het kan een algemene mededeling zijn voor alle invallers of speciaal voor jou.

5 Besturen Door op het menu-item Besturen te klikken, verschijnt een overzicht met contactgegevens van het bestuur. Als er meerdere besturen in de pool staan, klik dan op de naam van het bestuur om de contactgegevens aan de rechterkant in beeld te krijgen. Deze gegevens zijn alleen door jou in te zien. 5 Scholen Door op het menu-item Scholen te klikken, verschijnt een overzicht met contactgegevens van de scholen binnen het bestuur. Als er meerdere scholen in de pool staan, klik dan op de naam van de school om de contactgegevens aan de rechterkant in te zien.

6 Mijn gegevens Het menu-item Mijn gegevens zijn door de beheerder en door jezelf (alleen bij schrijfrechten) te bewerken. De blauwe actieknoppen worden hieronder beschreven 6

7 Actieknop Wijzig (*Alleen als u schrijfrechten heeft gekregen) Door op de knop Wijzig te klikken, krijg je als invaller de mogelijkheid om de volgende gegevens toe te voegen of te wijzigen: een foto uploaden uw persoonsgegevens uw adresgegevens uw contactgegevens opmerkingen over beschikbaarheid De Persoonsgegevens en de Inzetbaarheid (optioneel) kunnen door jezelf en door IPPON worden gewijzigd. Telefoonnummers kunnen op de volgende manieren worden ingevoerd: Huistelefoon: of Mobiel: of Om je gegevens te bevestigen klik je links onderin op Opslaan. Actieknop Inlogcode Nadat je voor de eerste keer heeft ingelogd, of nadat je via wachtwoord vergeten een tijdelijk wachtwoord hebt ontvangen, is het wel zo veilig om het ontvangen wachtwoord te wijzigen. 7 Tijdens het invoeren van een nieuw wachtwoord zie je een balkje. Zodra deze groen is geworden is je wachtwoord veilig genoeg. Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende voorwaarden. Het moet: minimaal 6 tekens bevatten minimaal 1 kleine letter bevatten minimaal 1 hoofdletter bevatten minimaal 1 cijfer bevatten De wachtwoorden moeten niet te veel lijken op de gebruikersnaam Veel gebruikte lettercombinaties en een reeks van cijfers worden ook niet geaccepteerd Om typefouten uit te sluiten, moet het wachtwoord daarna nogmaals worden bevestigd Bevestig onderaan met Opslaan.

8 Rechten 8 Invallers hebben alleen toegang tot hun eigen gegevens en kunnen deze wijzigen. Een invaller kan niets zien over andere invallers. Ze kunnen zien waar en wanneer ze zelf ingepland zijn en ze kunnen aangeven wanneer ze wel of niet beschikbaar zijn. Invallers kunnen verschillende rechten toegewezen kregen door IPPON. Een invaller met de rechten lezen, schrijven en beschikbaarheid wijzigen, kan de eigen gegevens en het wachtwoord wijzigen, tevens kan deze invaller de eigen beschikbaarheid wijzigen. Optioneel kunnen deze invallers aangeven voor welke scholen ze willen werken en zelf hun inzetbaarheid wijzigen. Een invaller met de rechten lezen en schrijven, kan de eigen gegevens en het wachtwoord wijzigen. Optioneel kunnen deze invallers aangeven voor welke scholen ze willen werken en zelf hun inzetbaarheid wijzigen. Een invaller met de rechten lezen kan de gegevens en de kalender alleen inzien. Voorkeuren Bij Voorkeuren Kalenderweergave kan uit veertien mogelijkheden worden gekozen hoe je de kalender wilt zien. Tevens kunnen de weeknummers en de weekenden wel of niet zichtbaar worden gemaakt.

9 Bij Voorkeuren Koppelingen kunnen de telefoon- en links worden ingesteld. Om je gegevens te bevestigen klik je links onderin op Opslaan. Planning Door op het menu-item Planning te klikken, komt de kalender in beeld waarin je jouw beschikbaarheid kunt bijhouden en kunt zien waar je bent ingepland. Het is van belang om je planning up to date te houden, zodat je ingepland kunt worden op de tijden dat je beschikbaar bent. Hieronder beschrijven we hoe je de beschikbaarheid kunt wijzigen. 9 Voor het selecteren van 1 dag: klikt twee keer op dezelfde datum. De datum wordt vetgedrukt en er verschijnt nu een pop-up menu. Voor het selecteren van een periode: klik dan op de eerste en de laatste dag van deze periode. De geselecteerde data worden zwart en vetgedrukt weergegeven en er verschijnt een pop-up menu. In het pop-up menu verschijnen verschillende mogelijkheden. Hieronder worden ze beschreven:

10 Bekijk details Van de gekozen periode worden de dagdelen en de scholen weergegeven, waar is vervangen en waar nog vervangen moet worden. Om dit overzicht te printen klikt u CTRL- P. 10 Wijzig beschikbaarheid Van de gekozen periode kan de beschikbaarheid in de toekomst worden ingevuld of gewijzigd.

11 Als gedurende de hele periode de beschikbaarheid één of meerdere dagen moet worden verwijderd, moeten de vinkjes bij die dag of dagen worden verwijderd. Door op de letters (ma, di etc) van de dagen te klikken worden de vinkjes voor de hele dag verwijderd. Door op één vinkje te klikken, wordt alleen dat dagdeel verwijderd. De beschikbaarheid wordt standaard voor elke week ingevuld. In het menu kan ook gekozen worden voor elke twee, drie of vier weken. Nadat u de beschikbaarheid heeft gewijzigd kunt u bevestigen door links onderaan op Opslaan te klikken. Wilt u terugkeren zonder iets te wijzigen klik dan op: terug naar planning van (naam invaller). 11 *Je wordt ingepland door een school. En dan? Als je door een school wordt ingepland, ontvangt u hiervan automatisch een SMSbericht (optioneel) en een bericht. In het SMS-bericht dat je ontvangt staat bijvoorbeeld: Je bent ingepland op basisschool De Merel. Je ontvangt verdere informatie per . In de staan de gegevens van de school en een Google-link waarin de route naar de school wordt aangegeven. Ook kan het zijn dat je mail ontvangt met een uitnodiging of reservering voor een invalverzoek. Volg dan de verdere instructies in de mail. *Ik ben ingepland, maar kan toch niet. En dan? Als je al ingepland bent, maar je wilt de beschikbaarheid van deze dag wijzigen naar niet beschikbaar, verschijnt een waarschuwing op het scherm. Om deze beschikbaarheid te kunnen verwijderen, moet eerst contact worden opgenomen met IPPON. Wij moet je dan eerst uitplannen. Daarna kan je de beschikbaarheid wijzigen.

12 Weekstaat De door jou gewerkte uren kunnen door de schoolleider of iemand van het bestuur digitaal worden goedgekeurd. Het bestuur kiest zelf of ze gebruik maken van deze digitale goedkeuring. Zo niet, dan blijft de kolom Akkoord altijd leeg. Na het aanklikken van dit menu-item kies je allereerst of je een week of maand wilt bekijken. Op het moment dat er geen informatie staat, dan ben je in die periode niet ingepland. 12 Deze weekstaat is te downloaden als PDF en verder te verwerken in je administratie. Uitleg InvalPool-app InvalPool is te gebruiken via een app. Hier kan je jouw beschikbaarheid eenvoudig overal bijhouden, je planning bekijken en de route vinden naar de school waar je gaat werken. Ik wil de app downloaden. Hoe doe ik dat? De InvalPool-app is ontwikkeld voor computers, tablets en smartphones die ondersteund worden door ios en Android. De app is gratis te downloaden in de appstores. Het zoekwoord is: invalpool. Er zijn verschillende besturingssystemen beschikbaar waar de app kan worden gedownloaded.

13 Besturingssystemen IOS is het besturingssysteem van Apple en wordt gebruikt op de Apple apparaten, zoals iphone, ipad en imac. Apps kunnen uit de App-store van Apple worden aangekocht. Android is het besturingssysteem van Google. Apparaten die gebruik maken van dit besturingssysteem zijn o.a.: Acer, Asus, Google Nexus, HTC, Huawei, LG, Kyocera, Motorola, Samsung en Sony. Apps kunnen uit de Play Store worden aangekocht. Ik heb de app. Hoe log ik nu in? Invallers kunnen inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Daar waar InvalPool staat, moet de naam van IPPON ingevoerd worden. Vervolgens vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ik ben ingelogd. Wat betekenen de icoontjes onderaan? Home: Na het inloggen kom je op de Home-pagina. Hier kunnen mededeling staan. 13 Scholen: Hier staan alle scholen die onder IPPON vallen. Per basisschool is het adres, een plattegrond en de naam van het overkoepelende bestuur weergegeven. Planning: In de planning wordt de lopende maand getoond. Door op Bewerk beschikbaarheid te klikken, kan je met behulp van schuifknopjes je beschikbaarheid per dag op Ja of Nee zetten. Dit is hetzelfde scherm als bij Beschikbaarheid. Je kunt de volgende maand aanklikken door in de planning op het pijltje naar rechts te klikken. Deze staat geheel rechts bovenaan. Om wijzigingen op te slaan klik je rechtsonder op Opslaan. Vervolgens kom je terug in de planning die laat zien wat je net hebt aangegeven.

14 Beschikbaarheid: Hier wordt je beschikbaarheid getoond van alle dagen tot het einde van de lopende maand. Eventuele aanpassingen kan je direct aangeven door de schuifknopjes te wijzigen. Na het opslaan kom je weer terug in het planningsoverzicht/de kalender, zoals hierboven aangegeven. De volgende maand is zichtbaar in Planning. Klik rechts bovenaan het pijltje naar rechts aan en vervolgens op Bewerk beschikbaarheid. Uitloggen: Hiermee kom je terug in het inlogscherm. De laatst ingevoerde inloggegevens worden de volgende keer weer aangegeven. Rechts bovenaan staat een +. Als je werkzaam bent voor nog een andere pool die InvalPool gebruikt, dan kan je door middel van het plusje nog een inlog aanmaken voor het andere bestuur. Om de volgende keer snel weer van de app gebruik te kunnen maken raden we je aan om niet uit te loggen. Dan staan bovenin het scherm nog twee icoontjes: 14 Profiel: Hier staan je persoonlijke gegevens. Meldingen: Als een mail is verstuurd met de informatie over een invalverzoek, een reserveringsaanvraag of een wijziging van een ingepland invalverzoek ontvang je in de app hiervan een melding.

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Scholen januari 2012 Invalpool 2.5 Pagina: 3

Inhoudsopgave. Scholen januari 2012 Invalpool 2.5 Pagina: 3 Inhoudsopgave 1.! Inloggen en uitloggen... 4! o! Helpfunctie... 4! 2.! Hoofdmenu... 5! o! Home... 5! o! Besturen... 5! o! Scholen... 6!! Wijzig... 6!! Inlogcodes... 6!! Medewerkers... 7!! Vakanties...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beheerder Invalpool 2.5 Pagina 3

Inhoudsopgave. Beheerder Invalpool 2.5 Pagina 3 Inhoudsopgave 1. Structuur... 4 ü Inloggen en uitloggen... 4 ü Extra: Formulieren... 4 2. Hoofdmenu... 5 a. Home... 5 b. Beheerders... 5 ü Nieuwe beheerder aanmaken... 5 ü Bestaande beheerder wijzigen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0 v1.0 Handleiding ONS-Zorgt app INHOUDSOPGAVE Verbinden met ONS 4 Menu (Wanneer ingelogd) 5 Functionaliteiten 6 Home 6 Instellingen 7 Profielfoto wijzigen 7 Pushnotificaties beheren 7 Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Lions Nederland App. Handleiding (versie 2.1)

Lions Nederland App. Handleiding (versie 2.1) Lions Nederland App Handleiding (versie 2.1) Inhoudsopgave Installatie... 3 Login... 4 Menu... 5 Menuopties... 5 Afmelden... 5 Persoonsgegevens... 5 Agenda... 6 Agenda opties... 6 Nieuws... 7 Leden...

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

SOMtoday voor leerlingen

SOMtoday voor leerlingen SOMtoday voor leerlingen 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Op Altra College wordt gebruik gemaakt van het leerling-informatiesysteem SOM. Hierin wordt alles geregistreerd wat je mentor(-en) en docenten nodig

Nadere informatie

Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4

Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4 Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4 Driessen HRM alle rechten voorbehouden 1 Inhoudsopgave 1. Wat is de VervangingsManager?... 3 2. Inloggen... 3 3. Hoe werkt de VervangingsManager?... 4 3.1 Startscherm...

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum :

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : 26-06-2014 Documenten Via het computer systeem van TWB heb je toegang tot documenten van het team waarin je werkt of

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - het scherm na het inloggen 04 - uw salarisspecificatie s en jaaropgaven

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Handleiding toegang bewonersdossier

Handleiding toegang bewonersdossier 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://sensire.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding

Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding In deze handleiding vertellen we u graag hoe Mijn RSD werkt. Mijn RSD is een digitale omgeving, die u terugvindt op de homepage van

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app... 3 2. Een e-book lenen om te

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding Ouderportaal 23 FEBRUARI 2016 ParnasSys Handleiding ParnasSys Ouderportaal o.b.s. de Westwijzer Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zellingen.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zojuist een account aangemaakt op het besloten deel van de website van wijkgemeente 1 (of u wilt uw profiel bewerken). Hieronder

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Handleiding Magister App Leerlingen

Handleiding Magister App Leerlingen Handleiding Magister App Leerlingen Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie Meta... 2 Hoofdstuk 2 Mobiel apparaat... 2 2.1 Land/regio... 2 2.2 Datum/tijd... 2 Hoofdstuk 3 Meta-installatie... 3 Hoofdstuk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding Kickertje app voor ouders

Handleiding Kickertje app voor ouders Handleiding Kickertje app voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Kinderwoud heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels Handleiding Ouderportaal obssprinkels obssprinkels, Zuiderlaan 197b, 7944 EE Meppel T: 0522-799111 email: obssprinkels@stichtingpromes.nl http://www.obssprinkels.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie