FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen"

Transcriptie

1 FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband bij onze opdrachtgever(s) zoals je contract, loonstroken, jaaropgaven, reserveringen en persoonlijke gegevens. Hoe activeer ik mijn Manpower Desk? Zodra je gaat starten via Manpower, ontvang je een met een activatielink. Wanneer je de opent en klikt op Activeer, wordt je vervolgens gevraagd een wachtwoord aan te maken. Als het wachtwoord goedgekeurd wordt, is jouw Manpower Desk account geactiveerd en kun je arbeidsovereenkomsten ondertekenen en diverse documenten inzien. Wat moet ik doen als mijn activatielink voor Manpower Desk is verlopen, of als ik de link niet meer kan terugvinden? Je activatielink is 7 dagen geldig. Als de link is verlopen, of je bent de mail met de activatielink kwijtgeraakt, kun je contact met ons opnemen via manpowerdesk@manpower.nl of Er wordt dan een nieuwe activatielink naar je adres verstuurd. INLOGGEN Hoe kan ik inloggen op Manpower Desk? Ga naar Rechtsboven kun je inloggen met je adres en zelfgekozen wachtwoord. Ik weet niet meer met welk adres ik mij kan aanmelden. Als je niet meer weet aan welk adres je Manpower Desk account is gekoppeld, en je kunt de activati ook niet meer terugvinden, neem dan contact op met manpowerdesk@manpower.nl. Je wordt dan geholpen je gegevens te achterhalen. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Onder de velden voor het inloggen op staat de button Wachtwoord vergeten?. Klik hierop en vul vervolgens je adres in. Indien je een geldig adres hebt ingevuld waarmee je een account hebt, krijg je de mogelijkheid een nieuw wachtwoord in te stellen. Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, kan dat? Jazeker. Klik rechtsboven op het vierkantje met het poppetje. Er verschijnt een scherm waarin je je eigen naam, je adres en de opties Wijzig wachtwoord en Afmelden ziet. Klik op Wijzig wachtwoord zodat je een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

2 Aan welke eisen moet mijn wachtwoord voldoen? Om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen, zijn een aantal eisen gesteld waaraan je wachtwoord voor Manpower Desk moet voldoen: - minimaal 8 karakters; - minimaal 1 letter; - minimaal 1 cijfer; - minimaal 1 speciaal karakter; Een gekozen wachtwoord is 90 dagen geldig en verloopt daarna. Je zal dan automatisch worden gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ik wil inloggen op Manpower Desk, maar ik heb nog geen account. Voordat je kunt inloggen, moet je eerst je account activeren. Heb je geen activati ontvangen? Neem dan contact op met manpowerdesk@manpower.nl. ONDERTEKENEN VAN DE ARBEIDSOVEREENKOMST Hoe kan ik mijn arbeidsovereenkomst ondertekenen? Wanneer jouw arbeidsovereenkomst klaar staat voor ondertekening, ontvang je daar een mail over. Je kunt in deze mail op een link klikken en wordt dan direct doorgestuurd naar de webpagina van Manpower Desk. Mocht deze link niet werken, kun je ook inloggen via met je adres en wachtwoord. De overeenkomsten die beschikbaar zijn ter ondertekening, zijn zichtbaar op je dashboardpagina, of in het submenu Documenten.

3 Klik op de te ondertekenen overeenkomsten en lees deze goed door. Heb je je overeenkomst gelezen, dan staat onderaan de pagina Ik heb dit document gelezen. Vink deze optie aan. Om akkoord te gaan, klik je op tekenen. Er wordt dan ter verificatie een sms met een code verzonden naar het mobiele nummer dat bij ons bekend is. Je kunt de ontvangen code invoeren waarna je kiest voor tekenen. Je overeenkomst is nu ondertekend en is terug te vinden onder het kopje overeenkomsten. Indien je een fout ziet, kun je ook kiezen voor afwijzen. Er staat een fout in mijn overeenkomst, wat moet ik doen? Zie je een fout in je overeenkomst staan, bijvoorbeeld een ander uurloon dan dat met jou is afgesproken, kies je eerst voor Ik heb dit document gelezen en daarna voor Afwijzen. Vul altijd de reden van afwijzing in. Het document wordt dan teruggestuurd en nagekeken. Zodra de fout is gecorrigeerd, wordt de overeenkomst opnieuw aan je aangeboden. Ik heb geen sms ontvangen, wat moet ik doen? Wij sturen altijd een sms voor het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst, deze komt vrijwel direct binnen. Als je geen sms hebt ontvangen dan is de kans groot dat je mobiele telefoonnummer verkeerd in ons systeem staat. Check altijd of de laatste 3 nummers van je mobiele nummer kloppen bij het invoeren van de pincode die je binnen krijgt via sms. Als daar de juiste cijfers staan is er waarschijnlijk met het invoeren van de eerste 7 nummers iets fout gegaan. Je kunt je mobiele nummer terug vinden in je account onder het kopje 'Mijn profiel'. Klopt je telefoonnummer niet, neem dan contact op met Manpower Desk manpowerdesk@manpower.nl of Zij kunnen samen met jou controleren of het juiste mobiele nummer in ons systeem staat en het nummer eventueel aanpassen. Ik heb een vraag over mijn arbeidsovereenkomst, waar kan ik deze stellen? In een arbeidsovereenkomst staat veel informatie en het kan voorkomen dat je daar een vraag over hebt. Je kunt dan contact opnemen met Manpower Desk via manpowerdesk@manpower.nl of Gaat het om een inhoudelijke vraag zoals je uurloon of reiskosten? Neem dan contact op met je contactpersoon op de vestiging. Wat gebeurt er als ik mijn overeenkomst niet onderteken? Zonder ondertekende kun je niet starten bij de opdrachtgever. Het is dus heel belangrijk om je overeenkomst na ontvangst zo snel mogelijk te ondertekenen.

4 LOONSTROKEN Waar vind ik mijn loonstroken en jaaropgaves? Aan de linkerkant zie je het menu met de verschillende items; Mijn profiel, Loonstrook, Reserveringen, Nieuws en Dashboard. Als je klikt op Loonstrook worden je loonstroken en eventuele jaaropgaves zichtbaar. Het kan zijn dat je dit menu niet direct te zien krijgt. Dit kan gebeuren als je de website bijvoorbeeld op je telefoon of tablet bekijkt. In dit geval zie je linksboven een vierkant met drie strepen staan. Klik hier op zodat het menu tevoorschijn komt. Waarom kan ik alleen mijn loonstroken vanaf 2017 zien? Vanaf 2017 zijn wij overgegaan naar ons nieuwe systeem. Loonstroken van vóór 2017 kun je opvragen door contact op te nemen met of via telefoonnummer VERLENGING Waar vind ik mijn verlenging? Klik in het menu op de optie 'Documenten'. In deze lijst zie je nu de verlenging van je overeenkomst staan. Klik hierop om jouw verlengingsdocument te openen. Kan ik mijn verlenging ook printen of opslaan? Je verlenging kun je altijd raadplegen via je Manpower Desk. Het is daarnaast ook mogelijk om het document te downloaden of te printen. Open het document door op de tegel te klikken. Klik daarna, boven in het scherm, op het printericoontje om te printen of op het download icoontje om te downloaden. Ik heb een ontvangen over mijn verlenging. Ik heb de niet meer. Hoe kan ik mijn overeenkomstverlenging nu toch bekijken? Je kunt jouw verlenging altijd online bekijken op Manpower Desk. Ga naar desk.manpower.nl. Klik daarna in het menu op 'Documenten'. In deze lijst zie je nu jouw overeenkomst staan. Klik op de tegel om het document te openen. Ik heb een ontvangen over mijn verlenging. De link in de werkt niet meer. Hoe kan ik mijn verlenging nu bekijken? De link in de is maximaal 7 dagen geldig maar het blijft mogelijk om jouw overeenkomstverlenging online te bekijken op Manpower Desk. Ga naar desk.manpower.nl. Klik daarna in het linker menu op 'Documenten'. In deze lijst zie je nu jouw overeenkomst staan. Klik op de tegel om het document te openen.

5 Ik kan mijn verlenging niet online openen en/of inzien. Heb je problemen met het openen van jouw overeenkomst? Probeer dan één van deze opties: - Log in op Manpower Desk vanuit een andere browser of apparaat en probeer het opnieuw. - Download de verlenging door te klikken op het download icoontje na het openen van het document. Lukt het niet? Neem dan contact op met manpowerdesk@manpower.nl Ik heb nog geen ontvangen over mijn verlenging, wat moet ik doen? Voor vragen over jouw de verlenging van je overeenkomst, kun je contact opnemen met jouw contactpersoon bij Manpower. Ik ben het niet eens met de voorwaarden in mijn verlenging en/of ik heb hier een vraag over, wat moet ik doen? Neem in dit geval contact op met jouw contactpersoon bij Manpower. SALDO VAKANTIEDAGEN EN VAKANTIEGELD Waar kan ik het saldo van mijn vakantiedagen en vakantiegeld bekijken? Klik in het linker menu op 'Reserveringen. Hier vind je de hoogte van al jouw reserveringen terug. OVERIGE VRAGEN Ik heb een vraag over mijn gegevens, loonstrookje en reservering. Waar kan ik terecht? Neem contact op met manpowerdesk@manpower.nl of via telefoonnummer Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met manpowerdesk@manpower.nl of via telefoonnummer Op welke dagen en tijden kan ik de Manpower Desk bereiken? Manpower Desk is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30.

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. SIGN: Tekenen van contracten 6 3. TIME: Invoeren van declaraties 9 3.1 Declaratie invoeren via PC 10 3.2 Declaratie invoeren

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers)

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) Wat kunt u in de digitale omgeving van Personal Payroll? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over uw dienstverband

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Uitleg Flexwrapp online/app:

Uitleg Flexwrapp online/app: Uitleg Flexwrapp online/app: Via de mail ontvang je de uitnodiging voor de Flexwrapp, deze ziet er als onderstaand uit: Beste.., Intermediair Partner B.V. (het bedrijf dat de payroll voor jou verzorgt)

Nadere informatie

Fust Online Simpel en snel uw fusttransacties regelen

Fust Online Simpel en snel uw fusttransacties regelen Simpel en snel uw fusttransacties regelen Voordelen O veral inloggen, simpel en snel uw fust transacties regelen M inder kans op fouten (bijvoorbeeld in aantallen of fustcodes) I nzicht in openstaande

Nadere informatie

Uren indienen Flexwrapp

Uren indienen Flexwrapp Uren indienen Flexwrapp Download de App Flexwrapp in de Appstore of in de Google Play Store of ga naar www.flexwrapp.nl Pander en Lier werkt o.a. met het digitaal ondertekenen van documenten met Flexwrapp.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3.

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3. Je contract elektronisch ondertekenen met InterimSign Vanaf 1 oktober 2016 is het elektronisch handtekenen van een uitzendcontract tot leven geroepen. Hierbij kan je zowel met een eid of een zelfgekozen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub.

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub. Inhoudsopgave E-factuur activeren en inloggen Zoek facturen Nieuwe E-wub Te verwerken e-wub Status e-wub E-wub per periode E-wub Bulkinvoer E-wub archief Gebruikersbeheer E-flexer 9.0.3 1 E-factuur activeren

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Een Apple ID aanmaken op een pc/laptop zonder creditcard of cadeaubon Volg onderstaande stappen zorgvuldig!

Een Apple ID aanmaken op een pc/laptop zonder creditcard of cadeaubon Volg onderstaande stappen zorgvuldig! Beste leerling, In de eerste week van het schooljaar ontvang je je ipad. Om je ipad te kunnen gebruiken heb je een Apple ID nodig. De instructie voor het aanmaken vind je hieronder. Dringend advies: maak

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Aan de hand van onderstaande handleiding proberen we u door de eerste aanmelding te loodsen.

Aan de hand van onderstaande handleiding proberen we u door de eerste aanmelding te loodsen. Om in regel te zijn met de nieuwe wetgeving vanaf 1 oktober 2016, worden alle arbeidsovereenkomsten van Recrewtment vanaf die datum automatisch elektronisch verstuurd. Federgon, de federatie van HR-dienstverleners,

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

MaS Instructie Stagerage

MaS Instructie Stagerage Hieronder vind je een uitgebreide instructie voor de website Stagerage. Stap 1: Inloggen en aanmelden: 1. Ga naar de website van MaS Gennep: www.masgennep.nl. Op deze site vind je een link naar Stagerage:

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.1.29082018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Houd een vinger aan de pols

Houd een vinger aan de pols Houd een vinger aan de pols Handleiding voor patiënten met iphone, ipad of ipod Inhoudsopgave In deze handleiding kunt u terugvinden welke stappen u moet nemen om cvitals te gaan gebruiken op uw ipad,

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Mijn Senzer De persoonlijke online omgeving voor medewerkers van Senzer

Mijn Senzer De persoonlijke online omgeving voor medewerkers van Senzer Mijn Senzer De persoonlijke online omgeving voor medewerkers van Senzer Senzer gaat over op Mijn.Senzer.nl Wat is Mijn.Senzer.nl? Dit is een website waar je jouw salarisstroken, jaaropgaven en onder andere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen.

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen. Gebruikershandleiding flexkrachten portaal ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekend Declaraties

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Versie 2016-1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding wachtwoordherstel

Handleiding wachtwoordherstel Handleiding wachtwoordherstel Inleiding Dit document beschrijft hoe u gebruik kunt maken van de wachtwoordherstel functionaliteit zoals die door SSC Twente aan wordt geboden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

DOWNLOADEN REGISTREREN

DOWNLOADEN REGISTREREN DOWNLOADEN De app Voetbal.nl kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje: REGISTREREN Na het starten

Nadere informatie

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals 1. Inloggen 2. Persoonlijke gegevens 3. Werkurenbriefjes invoeren en doorsturen 4. Afgewezen werkurenbriefjes 5. Declaraties 6. Salarisspecificaties

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Houd een vinger aan de pols

Houd een vinger aan de pols Houd een vinger aan de pols Handleiding voor patiënten met pc, laptop of Android Inhoudsopgave In deze handleiding kunt u terugvinden welke stappen u moet nemen om cvitals te gaan gebruiken op uw pc, laptop

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen CONCEPT* Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen Inhoudsopgave 1. Wat is SSRPM... 3 2. Aanmelden op computer/laptop of Citrix... 4 3. Aanmelden via de website... 9 4. Wachtwoord

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Verkorte instructie... 4 Uitgebreide handleiding met screenprints... 5 2 Inleiding Vanaf 1 januari 2017 zijn

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0

HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0 HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0 OKTOBER 2017 HOE WIL JIJ WONEN? OBVION ADVISEURSPORTAAL Met ons portaal Obvion Adviseur ondersteunen we jou zo goed mogelijk om je klant snel en goed van dienst

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 In deze handleiding vind je meer informatie over het Extranet en de Flexportal van AB Oost. Extranet Via het Extranet

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Registratie bij CTMsolution.nl

Registratie bij CTMsolution.nl Registratie bij CTMsolution.nl Inhoud Registreren... 2 Inloggen... 2 Kwalificeren voor een vakgebied... 4 Inschrijving voltooien... 5 Verschillende manieren om bij een aanbesteding te komen... 7 Uitnodiging

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor 4. Kies

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding klantenportaal De Kok.

Handleiding klantenportaal De Kok. Handleiding klantenportaal De Kok. U hebt gekozen voor het digitaal aangifte doen via onze Portal. Wat houdt dit nu in?. Als eerste zullen wij u een mailbericht sturen met daarin het wachtwoord en een

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER - Inloggen Via de per e-mail ontvangen inloggegevens kun je hier inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/ Djopzz. Door op de meegestuurde link te

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. -Twijfel je, dan kunt je via inloggegevens

Nadere informatie