De droom aan het Plantsoen Monumentaal wonen in Leiden: zes appartementen aan het Plantsoen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De droom aan het Plantsoen Monumentaal wonen in Leiden: zes appartementen aan het Plantsoen"

Transcriptie

1 De droom aan het Plantsoen Monumentaal wonen in Leiden: zes appartementen aan het Plantsoen

2 De droom aan het Plantsoen Monumentaal wonen in Leiden: zes appartementen aan het Plantsoen

3 Wonen als de rijken uit de 19e eeuw, wonen aan het Plantsoen 2 Wie in de 19e eeuw kon zeggen Ik woon aan het Plantsoen te Leiden, die kon op bewonderende blikken rekenen. Al meer dan 150 jaar staan hier statige herenhuizen met uitzicht op het Plantsoen, dat sinds enige tijd in z n geheel een gemeentelijk monument is. Het werd tussen 1835 en 1842 aangelegd in Engelse landschapsstijl. Er zijn perioden geweest waarin de charme van het plantsoen onder druk stond. Maar nu heeft deze historisch waardevolle locatie weer alle aandacht van de gemeente. Zo is sinds 2012 de aloude fontein in de vijver in ere hersteld. Burgy brengt hier nu zes royale appartementen terug in hun oude glorie. Wie wordt straks de gelukkige die kan zeggen: Ik woon aan het Plantsoen in Leiden. U, misschien?

4 Inhoudsopgave Leiden. Stad van studenten, monumenten en volop sfeer 4 3 Rust aan het groen in de bruisende binnenstad 6 Historie van het Plantsoen luxe woningen binnen de stadwallen 8 Leidse vakmensen met oog voor de Leidse binnenstad 12 Zes luxe appartementen, elk met een eigen karakter 14 Impressies van de individuele appartementen 16 Historisch interieur, smaakvolle afwerking 44 Plattegronden appartementen en souterrain 46 Bulthaup keuken 62 Sjartec badkamer 63 Colofon 64

5 Leiden. Stad van studenten, monumenten en volop sfeer 4 Wonen in Leiden is wonen in een stad die al sinds jaar en dag ononderbroken hoog op het verlanglijstje staat van toeristen die ons land bezoeken. En niet voor niets. Zij komen af op de bijna (!) monumenten die de stad telt. Leiden komt op hen over als één groot openlucht - museum, met verborgen hofjes, oude molens, fraaie kerken en goedbewaarde stadspoorten. Hortus Botanicus en de Sterrenwacht zijn populaire trekpleisters. En met die grootte valt het overigens wel mee. De charme van de stad is juist de compacte afmeting, zeker de historische binnenstad die nog steeds wordt omgrensd door het water van de singel dat vroeger onderdeel was van de verdedigings - werken om indringers als de Spanjaarden te weren. Terrasjes, winkels en leuke adresjes De vele monumenten in de museale binnenstad vormen het decor van een levendige woonstad. Die levendigheid is natuurlijk voor een belangrijk deel te danken aan de duizenden studenten die aan de oudste universiteit van Nederland studeren. Mede dankzij hen kent Leiden een bloeiend uitgaansleven, met voor elk wat wils. U kunt naar intieme restaurants, gezellige eetcafés en bruine kroegjes. Door de speciaalzaakjes in de kleine straatjes en steegjes is het shoppen altijd een verrassing. Op cultureel vlak is er ook volop te doen: muziek, dans, theater en natuurlijk de wereldberoemde musea. Amsterdam zonder de drukte Er zijn wel mensen die Leiden vergelijken met Amsterdam. Zo vreemd is dat niet, want Leiden heeft, na Amsterdam, het meeste water door haar poorten en grachten stromen. Zie de Oude en de Nieuwe Rijn, en de diverse grachten en singels. Met een bootje kunt u helemaal om de oude stad varen en dan langs het Plantsoen komen. Even zwaaien naar uw eigen huis! Dat water vormt een directe verbinding met het groene en waterrijke buitengebied rond Leiden. In een paar minuten bent u in een bijna heel andere wereld, omringd door rust en ruimte. Of u pakt in de lente de fiets, lekker de Bollenstreek in. Centraal in de Randstad Nog een voordeel van wonen in Leiden: via de A4 en de A44 bent u in korte tijd in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam, en zo verder naar het noorden van Nederland. Geen stadscentrum heeft zulke snelle auto- (20min) en treinverbindingen (16 min) met Schiphol als Leiden. En Leiden is een druk NS-knooppunt, met uitstekende treinverbindingen naar heel Nederland.

6 5

7 Rust aan het groen in de bruisende binnenstad 6 De locatie van Plantsoen 1-3 is optimaal. Enerzijds ligt de woning direct aan de rustige en groene omgeving van het Plantsoen en de Singel. Anderzijds ligt de woning binnen de singel en daarmee in de bruisende binnenstad van Leiden. U krijgt het beste van twee werelden. U vindt restaurants, café s en een enorm cultureel aanbod op loopafstand. U bent binnen vijf minuten bij één van de twee NS-stations en met de auto bent u snel op de grote uitvalswegen. Ideaal is ook de mogelijkheid om inpandig te parkeren, een unieke luxe in het centrum van Leiden. Stadspark het Plantsoen: 0 min lopen Aanlegsteiger bootje: 1 min lopen Supermarkt: 3 min lopen Hortus Botanicus: 5 min lopen Markt: 8 min lopen Stadsgehoorzaal Leiden: 5 min fietsen Rijksmuseum van Oudheden: 6 min fietsen Station Leiden Lammenschans: 6 min fietsen Station Leiden CS: 7 min fietsen A44: 15 min per auto A4: 10 min per auto

8 7 Alle appartementen bieden uitzicht op het stadspark aan het Plantsoen. Hier vindt u de prachtigste plekjes in Leiden. Begin uw dag met een wandeling in het park of stap op mooie dagen in uw eigen bootje aan het Plantsoen. (Foto: Dimiter Toshkov)

9 Door balkons en zuilen, door bloemenperken enz. enz. heeft men aan deze woningen een poëtisch karakter weten te geven, dat in de overige deelen der stad schaarsch is gebleven. 8 De Leidsche Courant van dinsdag 24 november 1885 schreef al lovend over de woningen waar nu zes luxe en royale appartementen worden gerealiseerd. De redacteur schreef onder andere: Laat ons ook eens aan onze linkerzijde eenige aandacht wijden aan de meerendeels zeer smaakvolle woonhuizen, die daar in de laatste jaren zijn verrezen. Het is een geheel nieuwe wijk en, men moet er bijvoegen, lang niet de minst fraaie van onze woonplaats. Zijn oog was gevallen op de bouw van de herenhuizen aan het Plantsoen. Dit was aan het einde van 19e eeuw voor veel Leidenaars een verademing voor het stadsaanzicht. Het Plantsoen werd samen met de woningen gezien als een prachtige ontvangst voor bezoekers aan de stad Leiden. De voornaamste inspiratiebron van de verschillende architecten was de Franse architectuur en de Hollandse Renaissance. De panden in het Plantsoen vertonen allemaal een zekere mate van eclecticisme: zij laten veel invloeden zien uit verschillende architectuurstijlen. De imposante woningen, het plantsoen en brede singel vormen nog steeds een prachtige entree van de Leidse binnenstad. Nog verder terug in de tijd De historie van het Plantsoen gaat nog veel verder terug. Tijdens een uitbreiding van de stad in 1649 werd de Zoeterwoudse singel gegraven. Aarden vestingwallen en bastions moesten de stad verdedigen tegen vijandelijke kanonnen. De plattegrond van Leiden laat nog mooi de loop van die verdedigingswerken zien. Toen verdediging van de stad minder belangrijk werd, kon er meer aandacht besteed worden aan esthetiek. Deze plek werd daarmee aantrekkelijk voor onder andere Nederlanders die rijkdom hadden vergaard in Nederlands-Indië en terug kwamen naar Nederland. Zij zochten naar luxe woningen of bouwkavels binnen de stedelijke grenzen. Om hen aan te trekken, werd het Plantsoen ontwikkeld en bebouwd. En dat bleef niet onopgemerkt.

10 9 Het pand op nummer 1 was oorspronkelijk een vrijstaand huis, zoals de uit 1900 daterende foto laat zien. Links van dit huis staat een blok van 3 huizen waar nummer 3 oorspronkelijk deel van uitmaakte. In 1957 wordt nummer 1a gebouwd, waarmee nummer 1 en 3 met elkaar in verbinding komen te staan. De bestemming is dan gewijzigd van woning in zorginstelling. De ronde aanbouw dateert uit 1993.

11 10

12 11

13 Leidse vakmensen met oog voor de Leidse binnenstad 12 BURGY bouwbedrijf is een in 1932 opgericht familiebedrijf. De laatste 50 jaar is BURGY gespecialiseerd in restauratie, hetgeen leidde tot de certificering Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Traditioneel vakmanschap en moderne bedrijfsvoering gaan hand in hand in dit gespecialiseerde bouwbedrijf. Of het nu om de restauratie van een kerk, burcht of woonhuis gaat, de vakmensen van BURGY werken met passie, respect, vakmanschap en de grootst mogelijke zorg aan bouwwerken met een geschiedenis. Met die instelling werkte BURGY onder meer aan Museum Oud Amelisweerd. Dat werk werd bekroond met de Europa Nostra prijs 2016, een prestigieuze restauratieprijs voor Cultureel Erfgoed, uitgereikt door de Europese Unie. Een uitgelezen kans om er iets moois van te maken. Voor restauratieaannemer Kasper Burgy was de mogelijkheid om aan de kop van het Plantsoen een historisch stukje Leiden aan te schaffen een uitgelezen kans. De talloze keren dat ik langs deze entree de stad Leiden binnen kwam, was het mij al een doorn in het oog. Dit was eindelijk mijn kans er iets moois van te maken. Dat leidde tot een plan dat voorziet in behoud van de historische aanblik en waarde. Uiteraard is in dat plan alle luxe en comfort dat bewoners vandaag de dag wensen, geïntegreerd. Hiervoor werkt BURGY samen met twee gerenommeerde experts: architect Ronald Knappers van VVKH architecten voor de nieuwbouw, en met restauratiearchitect Cor Bouwstra van Verlaan en Bouwstra. Een rijk verleden en een mooie toekomst BURGY bouwbedrijf gaat nu Plantsoen 1-3 naar zijn oude luister terugbrengen, en daarmee de entree van de Leidse binnenstad. Lijsten en ornamenten worden gerestaureerd. De voorgevel van Plantsoen 2 wordt geheel vernieuwd en de bestaande buitengevel van de ronde aanbouw wordt afgewerkt met bronskleurige metalen gevelbekleding, voorzien van lasergesneden perforatie. Bovendien streeft BURGY naar kwaliteit en comfort van het hoogste niveau (energielabel A). Daartoe worden buitengevel, raampartijen en dak aanvullend geïsoleerd. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming en op het dak zijn zonnepanelen voorzien. Dat laatste is voor een monumentaal pand een uitdaging; we willen modern comfort op smaakvolle wijze combineren met klassieke grandeur. Rechterpagina: Linksboven: Landhuis Oud Amelisweerd, Bunnik Rechtsboven: Grachtenpand Steenschuur, Leiden Rechtsmidden: Hoofdhuis buitenplaats Berbice, Voorschoten Rechtsonder: Gemaal De Lynden, Lijnden Linksonder: Kerktoren Fransiscus van Assisi, Rotterdam

14 13

15 Zes luxe appartementen, elk met een eigen karakter 14 In Plantsoen 1 3 worden 6 verschillende appartementen gerealiseerd, elk met een unieke indeling en eigen karakter. Alle appartementen bieden uitzicht op het prachtige Plantsoen en de Singel. Op elke woonlaag komen twee appartementen die elk over hun eigen buitenruimte beschikken. Een appartement op de begane grond beschikt over een tuin en eigen entree met hardstenen stoep. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een royaal dakterras. Loggia 16.3m2 WONING F m² WONING E m² Terras 29.0m2 Terras 7m2 Vrijheid om zelf in te delen De appartementen op de bovenverdiepingen zijn geheel gelijkvloers, de appartementen op de begane grond beschikken over een aanvullende studio in het souterrain. Een lift zorgt voor uitstekende bereikbaarheid van de appartementen op de eerste en tweede verdieping en hun bergruimte in de kelder. In de kelder is voor elk appartement berging en eventueel parkeerruimte voorzien. Elk appartement bestaat uit een aantal ruimtes in zowel het monumentale deel (Plantsoen 1 of 3) als in de vernieuwde delen. Voor elk appartement is zowel een variant met twee als met drie slaapkamers mogelijk. Onze architect begeleidt u graag bij de definitieve indeling van uw appartement. terras 7m2 balkon 3m2 WONING D m² WONING C m² loggia 12m2 balkon 2 m2 balkon 10m2 Binnenvestgracht N Terras lift WONING B m² WONING A m² Terras Veranda Entree Entree B Tuin 182m2 Entree A Tuin 43 m2 Plantsoen Appartement A Appartement B Appartement C garage C & F Berging/garage A Berging B 43.2 m² 11.3 m² 32.4 m² Appartement D Algemeen Berging/garage D 55.9 m² 51.3 m² WONING B 38.2 m² Appartement E Bergingen 27.2 m² WONING A 42.7 m² Appartement F Berging 13.3 m²

16 15

17 Indelingsvariant met 2 slaapkamers 16 Indelingsvariant met 3 slaapkamers

18 Appartement A 17

19 2 18

20 19

21 20

22 21

23 Indelingsvariant met 2 slaapkamers 2 Indelingsvariant met 3 slaapkamers

24 Appartement B

25 24

26 25

27 26

28 27

29 Indelingsvariant met 2 slaapkamers 28 Indelingsvariant met 3 slaapkamers

30 Appartement C 29

31 30

32 31

33 Indelingsvariant met 2 slaapkamers Indelingsvariant met 3 slaapkamers

34 Appartement D 33

35 34

36 35

37 Indelingsvariant met 2 slaapkamers 36 Indelingsvariant met 3 slaapkamers

38 Appartement E 37

39 38

40 39

41 Indelingsvariant met 2 slaapkamers Indelingsvariant met 3 slaapkamers

42 Appartement F 41

43 42

44 43

45 Historisch interieur, smaakvolle afwerking 44 Het interieur van de monumentale bouwdelen (Plantsoen 1 en 3 ) wordt van passende details voorzien. In de historische bouwdelen komen geornamenteerde stucplafonds, ontworpen naar het voorbeeld van naastgelegen panden. Binnendeuren en kozijnen in de monumentale bouwdelen worden uitgevoerd als paneeldeuren en voorzien van profilering naar historisch model. Zo herwint ook het interieur van de appartementen zijn historische karakter. Stijl naar smaak toe te voegen U krijgt alle vrijheid om het interieur naar eigen smaak verder vorm te geven: strak en modern, of juist klassiek. U heeft de mogelijkheid het pand nog rijker aan te kleden met bijvoorbeeld wandbespanning, lambrisering, een marmeren schouw of een en-suite indeling met kastenwand. Luxe sanitair De badkamers en toiletten worden ontworpen door de interieurarchitecten van Sjartec en voldoen aan alle moderne gebruikseisen. Ze stralen bovendien weldaad en luxe uit. In plaats van de opgenomen afwerking kunt u ook naar geheel eigen inzicht een badkamer uitzoeken. Met BURGY maakt u verdere afspraken over de invulling van deze afwerking en de besteding van de stelposten U kunt er ook kiezen voor casco oplevering van de sanitaire ruimten. Keuken van Bulthaup mogelijk De woningen worden in principe zonder keuken opgeleverd. Zoekt u echter een keuken uit bij onze partner Bulthaup dan kunnen wij de plaatsing van de keuken meenemen in het bouwproces.

46 45

47 Binnenvestgracht Binnenvestgracht Woning A mk. Zijkamer 6 m² toilet Gang Hal Terras 17 m2 optie: en suite Woonkamer 43 m² optie: schouw P slaapk. 1 slaapk. 2 badk. slaapk m² optie:schuifdeur P badkamer 8 m² Woonkeuken 24 m² 4 m² 12 m² gang Entree CDEF Peil= 0.0 platformlift 50cm/s slaapk m² mk. cv wm berging 5 m² 8 m² mv inloopkast Gang 25 m² 20 m² oorspronkelijke bouwmuur Opkamer 24 m² optie: s 3 m² Veranda 10m2 Entree B TUIN Maaiveld circa 60cm lage Entree A haag haag tuinmuur Plantsoen Plantsoen Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement A Gebruiksoppervlakte 169 m2, waarvan 43m2 in het souterrain Berging/garage 31 m2 Buitenruimte Terras op het zuidwesten 18 m2, veranda op het oosten 10 m2 en tuin van ca. 42 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

48 Woning A Binnenvestgracht Binnenvestgracht mk. badk. toilet Gang Hal Terras 17 m2 slaapk.3 23 m² Living 26 m² optie: schouw P slaapk.1 16 m² badk. 6 m² Woonkeuken 24 m² P toilet slaapk. 2 gang 4 m² 12 m² Entree CDEF Peil= 0 platformlift 50cm/s slaapk m² slaapk. 3 8 m² mk. cv wm mv badk. 5 m² Gang 25 m² slaapk.1 22 m² oorspronkelijke bouwmuur optie: s Opkamer 24 m² 3 m² Veranda 10m2 Entree B TUIN Maaiveld circa 60cm lag Entree A haag haag tuinmuur Plantsoen Plantsoen Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement A Gebruiksoppervlakte 169 m2, waarvan 43m2 in het souterrain Berging/garage 31 m2 Buitenruimte Terras op het zuidwesten 18 m2, veranda op het oosten 10 m2 en tuin van ca. 42 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

49 Woning A e Binnenvestgracht wm cv mv Portaal Gang badk. 3 m² Garage A 26 m² Stallingsgarage C&F Berging C Berging F 13 m² 13 m² m² Entree Lifthal fietsparkeren Berging E Berging D Studio 14 m² 13 m² 25 m² gewelf meterkasten Garage D 36 m² Souterrain woning A Appartement A Gebruiksoppervlakte 169 m2, waarvan 43m2 in het souterrain Berging/garage 31 m2 Buitenruimte Terras op het zuidwesten 18 m2, veranda op het oosten 10 m2 en tuin van ca. 42 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

50 Woning A e Binnenvestgracht Entree wm cv mv Portaal Gang badk. 3 m² Garage A 26 m² Stallingsgarage C&F Berging C Berging F 13 m² 13 m² m² Berging E Berging D Studio 14 m² Lifthal fietsparkeren m² 25 m² gewelf meterkasten Garage D m² Souterrain Appartement A Gebruiksoppervlakte 169 m2, waarvan 43m2 in het souterrain Berging/garage 31 m2 Buitenruimte Terras op het zuidwesten 18 m2, veranda op het oosten 10 m2 en tuin van ca. 42 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

51 Binnenvestgracht Woning B P inloopkast badk. slaapk. 1 sedumdak m² 20 m² mk Peil= 0.0 Living / woonkeuken m² platformlift 50cm/s cv wm berging 5 m² mv Gang 25 m² oorspronkelijke bouwmuur optie: schouw ntree DEF Opkamer slaapk m² m² Terras 6m2 Entree B TUIN haag Plantsoen Plantsoen Maaiveld circa 60cm lager meter Maatvoering in centimeters. Afmetingen zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Keukenopstelling en indeling badkamer zijn indicatief, en kunnen door koper worden bepaald. Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement B Gebruiksoppervlakte 152 m2 op begane grond Garage of aanvullende studio met bergruimte 42 m2 Buitenruimte Terras op het oosten 6 m2 en tuin van ca.182 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

52 Binnenvestgracht Woning B P 51 slaapk. 3 8 m² slaapk.1 22 m² sedumdak mk ntree DEF Peil= 0 platformlift 50cm/s cv wm badk. 5 m² mv Gang 25 m² oorspronkelijke bouwmuur optie: schouw Opkamer Living / woonkeuken 47 m² slaapk m² 24 m² 309 Terras 6m2 Entree B TUIN haag Plantsoen Plantsoen Maaiveld circa 60cm lager meter Maatvoering in centimeters. Afmetingen zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Keukenopstelling en indeling badkamer zijn indicatief, en kunnen door koper worden bepaald. Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement B Gebruiksoppervlakte 152 m2 op begane grond Garage of aanvullende studio met bergruimte 42 m2 Buitenruimte Terras op het oosten 6 m2 en tuin van ca.182 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

53 AutoTURN 9.1 is author ized for evaluation pur poses only, not for commer cial use. (c) Transof t Solut ions, Inc. All rights res er ved. 4e Binnenvestgracht P-AUTO CROW 2004 (NL) Woning B 52 & F 3.0 g F Lifthal 17 m² Entree 12 fietspp. hoh 40cm gewelf Garage D 36 m² Trafo berging 9 m² wm Optie:garage B 43 m2 (vrije hoogte ca. 200 cm) AutoTURN 9.1 is author ized for evaluation purposes only, not for commercial use. (c ) Trans of t Solut ions, Inc. All rights re s erved. CROW (NL) PERSONENAUTO keermuur verplaatsen Berging E Berging D 13 m² 14 m² OPTIE woning B Indelingsvariant souterrain met garage Appartement B Garage 43 m2 Buitenruimte Terras op het oosten 6 m2 en tuin van ca.182 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

54 4e Binnenvestgracht Woning B Entree Trafo 53 Lifthal 17 m² Berging B meterkasten fietsparkeren Garage D 36 m² 11 m² Studio 35 m² 702 g F (vrije hoogte ca. 210 cm) 12 Berging E 13 m² Berging D 14 m² bovenramen 300 gewelf meter Maatvoering in centimeters. Afmetingen zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingsvariant souterrain met studio Appartement B Gebruiksoppervlakte 35 m2 in souterrain Bergruimte 11 m2 Buitenruimte Terras op het oosten 6 m2 en tuin van ca.182 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

55 Binnenvestgracht Balkon 3m2 slaapk.2 8 m² badk. 8 m² inloopkast slaapk.1 21 m² slaapk.1 16 m² berging 3 m² mk kast Study 22 m² Living badk. 6 m² Eetkamer 33 m² Entree mk cv wm mv P cv 26 m² wm slaapk.2 mv gang 11 m² Suite 33 m² optie: schouw 40 m² optie: haard 200 Balkon 10m2 balkon 2.4m Plantsoen Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement C Gebruiksoppervlakte 143 m2 Berging 13 m2 Gedeelde garage met woning F. Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen D, E en F. Buitenruimte Balkon op het oosten 10 m2, balkon op het zuidwesten 3 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

56 Binnenvestgracht Balkon 3m2 slaapk.3 16 m² optie slaapk.2 8 m² berging 3 m² mv cv slaapk.2 8 m² mk badk. 6 m² slaapk.1 17 m² badk. 6 m² kast slaapk. slk m² Living 37 m² optie: haard badk. 8 m² wm mk Woonkeuken 33 m² Entree toilet P 15 m² cv badk. slaapk.3 wm mv gang 15 m² bergkasten (optie) Suite 33 m² optie: schouw 198 Balkon 10m2 balkon 2.4m Plantsoen Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement C Gebruiksoppervlakte 143 m2 Berging 13 m2 Gedeelde garage met woning F. Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen D, E en F. Buitenruimte Balkon op het oosten 10 m2, balkon op het zuidwesten 3 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

57 Binnenvestgracht r Entree 56 slaapk.2 8 m² berging 3 m² mk cv wm mv P 8 m² mk cv wm slaapk.2 26 m² badk. mv inloopkast gang 11 m² slaapk.1 21 m² Suite 33 m² optie: schouw Terras 7m2 Living / woonkeuken 44 m² Loggia 12 m balkon 2.4m Plantsoen meter Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement D Gebruiksoppervlakte 147 m2 Berging/garage 51 m2 Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, E en F. Buitenruimte Balkon op het oosten 2 m2, loggia op het oosten 12 m2, terras op het zuidwesten 7 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

58 Binnenvestgracht m² 8 m² Entree oonkeuken slaapk.2 mk berging 3 m² toilet mv cv P 8 m² mk cv badk. slaapk.3 15 m² slaapk.2 wm mv badk. 6 m² gang 15 m² bergkasten (optie) slaapk.1 17 m² Suite 33 m² optie: schouw Living / woonkeuken 44 m² Terras 7m2 Loggia 12 m balkon 2.4m Plantsoen meter Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement D Gebruiksoppervlakte 147 m2 Berging/garage 51 m2 Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, E en F. Buitenruimte Balkon op het oosten 2 m2, loggia op het oosten 12 m2, terras op het zuidwesten 7 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

59 Woning E Binnenvestgracht Woning F badk. 8 m² slaapk.2 slaapk m² Study 23 m² optie: haard Woonkeuken 48 m² Loggia 16 m² Terras 7m2 mk. wm mv berging Entree toilet cv P mk. 6 m² slaapk.1 21 m² badk. 8 m² badk. Entree cv inloopkast mv wm F.06 toilet berging 4 m² garderobe slaapk.2 20 m² 33 m² daklichten Woonkeuken optie: haard 9 m² Plantsoen Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement E Gebruiksoppervlakte 120 m2 Berging/garage 13 m2 Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, D en F. Buitenruimte Terras op het oosten 7 m2, loggia op het zuidwesten van 16 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

60 Woning E Binnenvestgracht Woning F slaapk.2 slaapk.3 12 m² 11 m² badk. 8 m² slaapk.1 hal 8 m² Loggia 16 m² Living 48 m² Terras 7m2 wm mv mk. berging Entree toilet cv P mk. slaapk.3 slaapk.1 21 m² Entree cv wm mv badk. 6 m² toilet F.07a berging slaapk.2 16 m² Woonkeuken 33 m² 23 m² Plantsoen Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement F Gebruiksoppervlakte 120 m2 Berging/garage 13 m2 Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, D en F. Buitenruimte Terras op het oosten 7 m2, loggia op het zuidwesten van 16 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

61 Binnenvestgracht Woning F plantenbak 138 en mk. wm mv berging Entree toilet cv P mk. 6 m² 21 m² badk. 8 m² badk. slaapk.1 Entree cv inloopkast mv wm F.06 toilet berging 4 m² garderobe slaapk.2 20 m² Woonkeuken 33 m² optie: haard daklichten Living 33 m² Terras 29m2 luifel Plantsoen meter Maatvoering in centimeters. Indelingsvariant met 2 slaapkamers Appartement F Gebruiksoppervlakte 136 m2 Berging 13 m2 Gedeelde garage met woning C. Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, D en E. Buitenruimte dakterras van 29 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

62 Binnenvestgracht Woning F plantenbak ia g wm mv mk. berging Entree toilet cv P mk. slaapk.3 Entree cv wm mv badk. 6 m² toilet F.07a berging slaapk.2 16 m² Woonkeuken Living 33 m² luifel m² 11 slaapk.1 21 m² Terras 29m2 257 m meter Maatvoering in centimeters. Plantsoen Indelingsvariant met 3 slaapkamers Appartement F Gebruiksoppervlakte 136 m2 Berging 13 m2 Gedeelde garage met woning C. Gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain met woningen C, D en E. Buitenruimte dakterras van 29 m meter Genoemde oppervlakken zijn circa en mede gebaseerd op de indelingsmogelijkheden zoals op tekening weergegeven. Indeling appartementen is in overleg nog te wijzigen, behoudens van monumentale elementen.

63 Bulthaup keuken 62 Bulthaup keukens zijn plaatsen voor ontmoeting en communicatie, maar het zijn ook rustpunten. Ze vormen een plek waar u creatief kunt zijn en ervaart hoe fijn het is om met eigen handen iets tot stand te brengen. Bij Bulthaup producten draait het daarom niet alleen om de functie, maar vooral ook om uw levensstijl. Wij bieden keukens die uw persoonlijke tradities respecteren en individuele wensen vervullen. Ontwerp, ontwikkeling en productie van Bulthaup premiumkeukens zijn nauw met elkaar verbonden. De combinatie van handwerk en industriële vaardigheden is kenmerkend voor Bulthaup. Voordat de eerste constructietekening wordt gemaakt, komen alle ergonomische, esthetische, technische en productiegerelateerde aspecten aan de orde. Elke klantorder wordt individueel gepland en gefabriceerd. Dat levert een keuken op die echt is afgestemd op uw wensen. Een keuken die met ambachtelijk plezier en technisch vakmanschap is vervaardigd. U bent van harte welkom voor een persoonlijk en creatief advies bij Bulthaup Leiden keukenarchitectuur.

64 Sjartec badkamers tegels wellness Bij het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer heeft andere afmetingen en bijzonderheden. En, een badkamer kan in verschillende stijlen worden ontworpen. Een badkamer kan harmonieus overgaan in de slaapkamer of een walk-in-closet. Sjartec kleurt niet alleen binnen de lijntjes, maar benadert de badkamer als een totaalconcept. Tegels vormen een belangrijk onderdeel voor de sfeer in uw ruimte. In de royale tegelshowroom hebben wij alle stijlen tegels, mozaïeken en natuursteen. Zie bijvoorbeeld onze tegelplaten van 1x3 meter. Die zorgen voor een verrassend ruimtelijk effect. Of kies voor decoratieve mozaïeken. Benieuwd naar deze stijlen? Bezoek onze showroom. De interieurarchitecten van Sjartec ontwerpen graag, in samenspel met u, uw perfecte badkamer. 63

65 64 CoLoFoN Architecten architect Ronald Knappers van VVKH architecten voor de nieuwbouw en restauratiearchitect Cor Bouwstra van Verlaan en Bouwstra Proper Makelaardij o.g. Terweeweg CL Oegstgeest Postbus BB Oegstgeest Telefoon Van Der Kooij Makelaars Reaal 5v 2353 TK Leiderdorp Postbus AV Leiden Tel BURGY Bouwbedrijf Amphoraweg ED Leiden Postbus AC Leiden Telefoon bouwbedrijf@burgy.nl Vormgeving: Ton Wienbelt, Den Haag Tekst: Henk de Kleine, Den Haag Impressies: Erik Stuit, Utrecht

66 Voor informatie:

Beletage _ niveau 0. Binnenvestgracht. Plantsoen. VARIANT 1-3 slaapkamers V V K H. architecten. Peil= 0. Entree CDEF

Beletage _ niveau 0. Binnenvestgracht. Plantsoen. VARIANT 1-3 slaapkamers V V K H. architecten. Peil= 0. Entree CDEF Binnenvestgracht Woning A 375 10 335 220 23 672 Woning B 433 555 465 23 186 23 476 680 161 10 310 120 314 616 10 384 51 262 432 204 10 426 Hal Terras 17 m2 2 2 37.0 +P 24 m² 88.0 +P slaapk. 2 gang 4 m²

Nadere informatie

Locatie. Plantsoen, eind 19 e eeuw. Verpleeghuis vanaf jaren 50

Locatie. Plantsoen, eind 19 e eeuw. Verpleeghuis vanaf jaren 50 Leiden Locatie, eind 19 e eeuw Het in Leiden staat bekend om de historische uitstraling van zowel het stadspark, dat rond 1840 op de stadswallen werd aangelegd in de stijl van Zocher, als de aangrenzende

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

Ventilatieberekening Energie Adviesburo Kroon. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo /

Ventilatieberekening Energie Adviesburo Kroon. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo / souterrain niveau-1 1.01 entreehal verkeersruimte 5,4 0,5 10 10 10 10 1.02 lifthal verkeersruimte 16,6 0,5 30 30 30 30 1.03 berging E bergruimte 13,3 0,5 24 24 25 25 1.05 stalling D motorvoertuigen 36,2

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

Jan Wilshof Alkmaar

Jan Wilshof Alkmaar Jan Wilshof 149 - Alkmaar Uniek penthouse MET RUIM DAKTERRAS Dit unieke penthouse is mede ontstaan door een perfecte samenwerking tussen architect Vincent Gilling en interieurbouwer Piet-Jan van den Kommer.

Nadere informatie

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel Zeldzaam mooi wonen de Paradijsvogel U kunt haar nu het paradijs beloven In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen,

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Nonnenveld 773. Breda ,--K.K.

Nonnenveld 773. Breda ,--K.K. Nonnenveld 773 Breda 385.000,--K.K. KENMERKEN Op unieke locatie in het Chassépark gelegen, zeer luxe royaal 4-kamerappartement op de 6e verdieping met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bergruimte en een

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving Op een gewilde locatie in het centrum van Arnhem gelegen, royale (201.40 m² en 794.33 m³) 8-kamer (HOEK)bovenwoning. De woning, gebouwd

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Genhoes 4 GGenhoes 4 Zeer charmante, aan het water gelegen, royale

Nadere informatie

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Vondelstraat 93 V Vondelstraat 93 Een statige half vrijstaande villa met

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k.

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k. TE KOOP Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 1017 XS Ligging Aan drukke weg, In centrum Woningtype Bovenwoning Woonruimte 149m² Inhoud 450m³ Kamers

Nadere informatie

ZUIDERZEESTRAATWEG OOST 55 ELBURG 299.500 k.k. www.zuiderzeestraatwegoost55.nl Omschrijving DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG: ZATERDAG 01 OKTOBER 2016 VAN 11:00-15:00 UUR De verrassing bij deze VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Alternatieve woonlocaties november 2016

Alternatieve woonlocaties november 2016 Alternatieve woonlocaties november 2016 Bij ons leer je de wereld kennen. Woord vooraf De Universiteit Leiden heeft gezocht naar alternatieve woonlocaties voor de bewoners van het Doelencomplex. Op verzoek

Nadere informatie

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k. Te Koop Frankenslag 117 2582HH Den Haag Bovenwoning 225m² Vraagprijs 650.000 k.k. Vraagprijs 650.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k. Te Koop Groenewegje 72 2515 LN Den Haag Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Beneden +

Nadere informatie

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // REMBRANDTKADE 43 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES REMBRANDTKADE 43 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.250.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 905M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

LAUWERECHT 129 UTRECHT

LAUWERECHT 129 UTRECHT LAUWERECHT 129 UTRECHT www.lauwerecht129.nl Lauwerecht 129, Utrecht Onverwacht groot en sfeervol huis (circa 180 m²) in een leuke, gezellige buurt op loopafstand van het centrum. Het huis is in de afgelopen

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 NC Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving Zoekt u een karakteristieke woning in combinatie met modern comfort? Achter een prachtige historische gevel

Nadere informatie

WESTPLEIN 61 ROTTERDAM

WESTPLEIN 61 ROTTERDAM WESTPLEIN 61 WESTPLEIN 61 OMSCHRIJVING Zeer stijlvol en hoogwaardig gerenoveerd appartement. Dit appartement is gelegen in het herontwikkelde Rijksmonument "Atlantic-huis". Dit monumentale complex is een

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3A

Breda Oranjesingel 3A Breda Oranjesingel 3A DEZE INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA. WAT

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

LONGKRUID 9 LEEUWARDEN

LONGKRUID 9 LEEUWARDEN LONGKRUID 9 LEEUWARDEN 389.000 k.k. www.longkruid9.nl Longkruid 9, Leeuwarden Deze riante en zeer fraai vormgegeven modernistische bungalow is in 1977 ontworpen door stedenbouwkundig architect Ir. R.G.M.P.

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n.

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n. TE KOOP Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn 599.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 599.000 v.o.n. Postcode 2406 AC Ligging Aan water, Aan rustige weg, In centrum Woningtype Portiekflat Garage Garage,

Nadere informatie

NOORDERSINGEL 21 HOOGEZAND 324.000 k.k. www.noordersingel21.nl Noordersingel 21, Hoogezand Wonen op een van de mooiste plekjes van Hoogezand, het "vijverrijke" Oosterpark, met een geweldig uitzicht over

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 270.000 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 825.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 749.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3B

Breda Oranjesingel 3B Breda Oranjesingel 3B DEZE WERKELIJK INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA.

Nadere informatie

SCHIEDAMSESINGEL 161A

SCHIEDAMSESINGEL 161A SCHIEDAMSESINGEL 161A ROTTERDAM SCHIEDAMSESINGEL 161A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Werkelijk uniek en zeer royaal dubbel benedenhuis in het hartje van historisch Rotterdam! Het appartement, verdeeld over een

Nadere informatie

BORGWALLINGE 23 ZUIDLAREN 579.000 k.k. www.borgwallinge23.nl Omschrijving U wilt een eigentijdse woning die twee werelden combineert? Dan is dit, in Engelse stijl verbouwd landhuis iets voor u. Het is

Nadere informatie

GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS

GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS 720.000 Woonoppervlak 148 m² Perceelgrootte 390 m² 6 Kamer(s) 4 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1997 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en de verkopers van deze woning

Nadere informatie

Te Koop. Lange Vijverberg 20 D AC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 208m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Lange Vijverberg 20 D AC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 208m². Vraagprijs k.k. Te Koop Lange Vijverberg 20 D 2513 AC Den Haag Bovenwoning, Appartement, 208m² Vraagprijs 1.395.000 k.k. Vraagprijs 1.395.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3021 CD Rotterdam Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Royaal 3-kamer dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping met een fraai dakterras van ca. 50 m2 met vrij uitzicht over de stad. De woning is deels

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

Solisplein 61 Capelle aan den ijssel

Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Solisplein 61 Capelle aan den ijssel Vraagprijs 739.000 - kosten koper RIANT en UNIEK wonen in dit PENTHOUSE op de 8e- en 9e verdieping! Aan de rand van Rotterdam,

Nadere informatie

HARTENLUSTLAAN 13 BLOEMENDAAL 1.525.000 k.k. www.hartenlustlaan13.nl Hartenlustlaan 13, Bloemendaal Op een top locatie, midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de markante villa Blomstergarden

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL KERKEWIJK 32 VEENENDAAL INTRO Nergens anders in Veenendaal vindt u zo n bijzondere woning! Geen pand is vergelijkbaar wat betreft de bouwstijl, sfeer en woonoppervlakte.deze karakteristieke, vrijstaande

Nadere informatie

Amsterdam Prinsengracht 361 D. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M

Amsterdam Prinsengracht 361 D. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Prinsengracht 361 D Prinsengracht 361 D PEen uniek monumentaal (voormalig)

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

In de Betouwstraat 5A, Nijmegen

In de Betouwstraat 5A, Nijmegen In de Betouwstraat 5A, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 03-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k.

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k. Oudelandseweg 41 2981 BT Ridderkerk 895.000 k.k. Oudelandseweg 41 - Ridderkerk Vraagprijs: 895.000 k.k. Zoekt u veel ruimte en privacy? Dan is deze heerlijk vrijgelegen VILLA, op 3880 m2 eigen grond, iets

Nadere informatie

Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg

Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

TE KOOP. Plasweg 2 a K.K KB Waddinxveen.

TE KOOP. Plasweg 2 a K.K KB Waddinxveen. TE KOOP 495.000 K.K. Plasweg 2 a5 2742 KB Waddinxveen Plasweg 2 a5 2742 KB Waddinxveen Inleiding Uitstekend onderhouden, nette en energiezuinige vrijstaande villa (ca. 165m2) met inpandige garage (ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov TE KOOP 294.000 K.K. Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov Inleiding Karakteristiek wonen in een verrassend ruime woning aan de rand van het centrum? Dat kan in

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, www.simonedijkman.nl, info@simonedijkman.nl (075) 772 51 55, Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, www.simonedijkman.nl, info@simonedijkman.nl (075) 772 51 55, Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Prijs 242.000,- v.o.n. casco Bijzonderheden: Bouwjaar woning : 2015 Inhoud woning : Circa 332m³ Woonoppervlakte : Circa 97m² Oppervlakte woonkamer woonkeuken badkamer slaapkamer berging beg. grond

Nadere informatie

VELDSESTRAAT 7 BERGHAREN

VELDSESTRAAT 7 BERGHAREN VELDSESTRAAT 7 te BERGHAREN Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 97 BRAKSAN LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort villa Type vrijstaande woning Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Nadere informatie

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Omschrijving Aan een mooie brede en boomrijke laan in de geliefde wijk Oog in Al mogen wij dit droomappartement aan je laten zien. Door

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

Stadhoudersweg EB Rotterdam k.k.

Stadhoudersweg EB Rotterdam k.k. Stadhoudersweg 5 3038 EB Rotterdam 275.000 k.k. Stadhoudersweg 5 - Rotterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige, ROYALE en GELIJKVLOERSE BOVENWONING! Op de rand van Blijdorp en Bergpolder

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Veerkensweg 1, Oud Gastel

Veerkensweg 1, Oud Gastel Nabij het dorpscentrum gelegen karakteristiek monumentaal herenhuis uit midden 19 e eeuw. Dit deels vrijstaande pand beschikt over een grote garage/schuur en staat op een perceel van 456 m² ondergrond.

Nadere informatie

BOLERO 39 ZWIJNDRECHT

BOLERO 39 ZWIJNDRECHT BOLERO 39 ZWIJNDRECHT 445.000 k.k. www.bolero39.nl Omschrijving Buitengewoon luxe en super strak afgewerkte 2/1 kap woning in Heer Oudelands Ambacht. Imposante living, 4 ruime slaapkamers en 2 luxe badkamers.

Nadere informatie

TE KOOP. Ladogameer K.K JA Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

TE KOOP. Ladogameer K.K JA Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden TE KOOP 589.000 K.K. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl Ladogameer 2 3446 JA Woerden Ladogameer 2 3446 JA Woerden Inleiding Stoere GRACHTENWONING

Nadere informatie

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM DRESDENLAAN 11 DRESDENLAAN 11 OMSCHRIJVING Aan de rand van Rotterdam-Hillegersberg in de villawijk Duivensteyn, gelegen op een zeer royaal perceel van 1.673 m² eigen grond, ligt deze stijlvolle ruime 7

Nadere informatie

Resideren in Haagsche Historie

Resideren in Haagsche Historie Resideren in Haagsche Historie Residence Wilshout Monumentaal wonen in s-gravenhage Wilshout Appartementengebouw Wilshout is een voormalig woonhotel. Wonen in Wilshout is wonen in een monumentaal pand

Nadere informatie

Amsterdam Jan Luijkenstraat 27. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M

Amsterdam Jan Luijkenstraat 27. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Jan Luijkenstraat 27 J Jan Luijkenstraat 27 Groot drie-laags benedenhuis van

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Omschrijving: SCHITTEREND PENTHOUSE MET RIANT TERRAS!! IN EEN OASE VAN GROEN & RUST IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM! DIRECT AAN HET GROTE PARK! ZEER RIANT VIJFKAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

KENNEMEROORD 23 HEEMSTEDE 1.395.000 k.k. www.kennemeroord23.nl Kennemeroord 23, Heemstede WONEN IN STIJL OP HEEMSTEEDS LANDGOED ROYAAL APPARTEMENT MET VEEL LUXE, COMFORT EN PRIVACY Kennemeroord ligt in

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 AJ Rotterdam Vraagprijs 299.500,- k.k. Omschrijving Karakteristiek dubbel 30-er jaren bovenhuis met moderne open keuken, fijne badkamer en 2 balkons. Het ruime

Nadere informatie

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Een zeer mooie, luxe, door architect ontworpen, vrijstaande villa aan de rand van Rotterdam op een unieke locatie.

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 LL Rotterdam Vraagprijs 499.500,- k.k. Omschrijving Een goed onderhouden 4/5 kamerappartement met riante vooren achtertuin gelegen op het mooiste stukje van de

Nadere informatie

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k.

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k. TE KOOP Gerrit Verrijstkade 19 3059 SK Rotterdam 1.150.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.150.000 k.k. Adres Gerrit Verrijstkade 19 Postcode 3059 SK Stad Rotterdam Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk,

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Arentsburghlaan 1 B 2275 TT Voorburg k.k.

Arentsburghlaan 1 B 2275 TT Voorburg k.k. TE KOOP Arentsburghlaan 1 B 2275 TT Voorburg 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 2275 TT Ligging Aan het water, Aan park, Vrij uitzicht, Aan vaarroute Woningtype Bovenwoning Tuin Ja,

Nadere informatie

Koppelrust 9 Abcoude

Koppelrust 9 Abcoude Vraagprijs: 435.000,- kosten koper Gebruiksopp. wonen: Circa 107 m 2 (meetmethode NEN 2580) Overig inpandig: Circa 3 m 2 Gebouwgebonden buitenruimte: Circa 17 m 2 Externe bergruimte: Circa 4 m 2 Bouwjaar:

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer W F DE BOERSTRAAT 32 9367 RT DE WILP 349.000 K.K. - Luxe vrijstaande woning - Mooie strakke veranda - Kavel 448 m² - Luxe keuken en badkamer - Terras aan het water INLEIDING W F DE BOERSTRAAT 32, 9367

Nadere informatie

van Coothplein 37b6 BREDA Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

van Coothplein 37b6 BREDA Zagers makelaars - taxateurs o.z. - van Coothplein 37b6 BREDA Omschrijving In de voormalige stadsschouwburg Concordia en in het bruisende stadshart van Breda gelegen 3-kamerappartement met op het zuiden gesitueerd terras van 28m². Mede door

Nadere informatie

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW TE KOOP 459.000 K.K. H4O makelaardij Torenstraat 48 8501 BW 0513-201066 info@h4omakelaardij.nl Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Inleiding Op een zeldzaam mooie locatie in

Nadere informatie