40GRADENZUID EVEN VOORSTELLEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "40GRADENZUID EVEN VOORSTELLEN"

Transcriptie

1

2

3 40GRADENZUID EVEN VOORSTELLEN 40GradenZuid is uw creatieve dienstverlener op het gebied van 3D Branding. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van 3D. Onze ontwerpen helpen u om een nog breder publiek binnen uw doelgroep aan te spreken. Krachtig ondersteunen wij de propositie van uw merk en identiteit, waardoor u sneller uw doel bereikt. 3D visualisatie 2D / 3D animatie / VFX 3D Interactive / 360 tours Panaroma views 3D configurators / more... Webdesign WordPress Webwinkel Social media Web De markt is volop in beweging. Als onderneming beweegt u continue op de golven mee. Uw doelgroepen oriënteren zich meer en meer digitaal. Hoe positioneert u zich? Wat is uw onderscheidend vermogen? Hoe blijft u zichtbaar? De juiste beleving van uw doelgroep staat daarbij centraal. Standaard oplossingen bieden geen uitkomst, dus waarom zou u daar genoegen mee nemen?

4 3D Branding biedt u perspectief waardoor u vooruitloopt op verandering. Uw doelgroep wordt op creatieve wijze geprikkeld en gestimuleerd. Dankzij een optimale communicatie tussen zender en ontvanger verdwijnt de ruis op de lijn. Neem iets simpels als een poster. Natuurlijk is het ons genoegen om deze voor u te ontwerpen. Wat wij echter onderscheidend interessant vinden is uw dieper gelegen gedachtegang. Waarom kiest u voor dit medium? Wat wilt u hiermee bereiken? Ook met een poster zijn meerdere functionaliteiten mogelijk waardoor u onderscheidend kunt zijn. Samen met u bepalen we de juiste strategie. De samenwerking is intensief, waardoor het resultaat er mag zijn! Uw doelgroep zal op authentieke wijze worden benaderd. Dankzij onze jarenlange ervaring blinken wij uit in het verstelt laten staan van uw concurrenten. Ziet u het al voor zich? If things seem under control, you are just not going fast enough

5 1: Ga naar de App/Play store en download de gratis Layar App, 2: Open de Layar App en richt je telefoon/tablet op deze afbeelding en scan de afbeelding (tik op scherm). LOOK AT media communications FROM ANOTHER DIMENSION

6 3D REALISME Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het niveau van 3D is in diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Van heel basic tot uiterst gedetailleerd. Wij beheersen alle facetten. Uw meerwaarde is ons aanpassend vermogen. Bij de insteek van ieder project staat uw uiteindelijke doel centraal. Dit doel zal het toegepaste niveau van 3D bepalen om zo het gewenste resultaat te kunnen staven. Iets wat onmogelijk is om te realiseren door middel van fotografie, kan nu in combinatie met 3D wel worden bereikt. Binnen het speelveld 3D Realism sluiten beide smaken perfect op elkaar aan. Gecombineerd wordt uw ideale reclamebeeld gecreëerd. Een sterke uiting die niet gebonden is aan beperkingen. Het is een manier van werken waarin u ongetwijfeld het gevoel van vrijheid zult beleven. Fotograferen op dure locaties of verre bestemmingen is niet langer noodzakelijk en dat is sowieso prettig voor uw budget. Binnen de wereld van 3D is alles mogelijk én binnen handbereik. Een ontwerp volledig in 3D, of toch in combinatie met fotografie? De analyse van uw vraag bepaalt het antwoord. Wij helpen u daarbij. Wat u ook kiest, het verschil zal niet zichtbaar zijn.

7 3D PRODUCT Ieder geweldig idee verdient een kans. Toch blijkt dat in de praktijk niet altijd eenvoudig. Het ontwikkelen van een prototype van uw product vraagt veelal om een flinke investeering. Hoe krijgt u investeerders bereid u daarbij te helpen? Vóór de ontwikkelfase biedt 3D uitkomst. Uw idee wordt door 40GradenZuid tot in detail in beeld gebracht. Dankzij de visuele ondersteuning van uw presentatie zal het inlevende vermogen op én het inhoudelijk begrijpen van uw plannen enkel toenemen. Wij zetten uw product om in een goed werkend 3D model. Dit model kan worden gebruikt voor afbeeldingen en animaties. Naast conceptproducten visualiseren wij ook bestaande producten. De gecreëerde media is in beide gevallen door u voor meerdere doeleinden te gebruiken. Heeft u een 2D tekening, of een simpele schets? Wij begeleiden u graag in de vertaling naar een compleet ontwerp. Samen met u bepalen we al schetsend de volgende stap. De vormgeving en juiste dimensie vormen de basis van uw uiteindelijk geoptimaliseerde presentatie.

8 3D ADVERTISING Uw standaard advertentie wordt interessant dankzij de toevoeging van 3D. Attractief om naar te kijken. Eigentijds verrassend én onderscheidend ten opzichte van uw concurrentie. En? Voor meerdere uitingen bruikbaar! Een interactieve advertentie is bruikbaar op meerdere mediums en niet alleen het gedrukte vlak. Haal meer uit uw media door vanuit een andere dimensie te denken. Durf onderscheidend te zijn. Prikkel uw potentiële doelgroep en daag ze uit om kennis met u te maken. Hoe? Wij laten het u graag zien.

9 GRAPHIC DESIGN Grafische uitingen zijn onlosmakelijk verbonden met typografie. De kunst van het vormgeven van tekst kent dankzij de toepassing van 3D een extra dimensie. De mogelijkheden zijn oneindig. Het effect verbluffend. Uw slogan krijgt bijvoorbeeld dankzij de toevoeging van 3D een verhoogde creatieve waarde. Een standaard uitvoering in een font of font size hoeft niet meer. Aan een 3D vervaardigd beeld zijn op perfecte wijze elementen toe te voegen. Dankzij de vrijheid binnen 3D wordt uw boodschap compleet.

10 40GRADENZUID LEADS YOU THE RIGHT WAY

11 3D CHARACTERS Een character of figuurtje kan uw beeldmerk versterken. Naast de statische variant ontwikkelen wij een geanimeerde versie. Het beeld kan hierdoor in elke gewenste stand worden geplaatst. is een mogelijk vervolg. Het beeld kan worden gelinkt aan alles wat u voor uw organisatie belangrijk vindt. investering in een 3D Character geniet u langer voordeel. Het is bruikbaar en herbruikbaar voor tal van mediums en vormt meer en meer de basis voor een creatieve huisstijl. Het karakter kan bijvoorbeeld gebruikt worden op interactieve posters, uw website, of voor evenementen. Het beeld wordt dan omgezet in een animatie met een uitleg of voorlichting aan uw bezoekers. Van de

12 APP / WEBDESIGN Kunt u zich nog een wereld voorstellen zonder apps of websites? Wij niet! Ook hierin kunt u met de toepassing van 3D verder vooruitlopen op verandering. Dit zal nog meer binden en boeien met enthousiaste reacties tot gevolg. Stel u kiest voor de animatie van een element op uw site. De attractiviteit maakt dat uw doelgroep langer geboeid zal blijven. Ook met een statisch beeld is interactie realiseerbaar. Via een scan met je smartphone opent er zich bijvoorbeeld een boeiend filmpje. En wat dacht u van de koppeling met Social Media? Meten is weten! Wij zijn thuis in de ontwikkeling en realisatie van zowel het geprinte als digitale vlak.

13 GAME DESIGN Een game zonder de toepassing van 3D is haast ondenkbaar. Wij verzorgen het volledige ontwerp van de omgeving. Stap 2 is het functioneel gebruik toepasbaar maken. Ook hierin zijn we u graag van dienst. Uw Character, environment, beeldmerk of ander element als onderdeel van een game? Natuurlijk is dit mogelijk. Wij gaan graag met u op ontdekkingsreis. Wilt u een game met dimensies waardoor je kunt lopen door verschillende ruimtes? Of is juist een simpele variant in uw geval doeltreffend? Wat is de gewenste interactiviteit? Hoe verhoudt zich de ontdekkingsreis van de gebruiker? De mogelijkheden binnen game design zijn oneindig. In ons stappenplan wandelen we samen met u naar een verbluffende finish.

14 1: Ga naar de App/Play store en download de gratis GTS Future Energy App, 2: Open de GTS App en richt je telefoon/tablet op deze afbeelding (het eiland hieronder) en scan de afbeelding (tik op het scherm). AUGMENTED REALITY Augmented Reality is het tot leven laten komen van een 2D vlak met een 3D model of animatie. Ook in deze toepassing van 3D kan op meerdere niveaus worden gewerkt. Een banner, poster, of advertorial in een magazine wordt op aantrekkelijke wijze omgezet in bewegend beeld. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Met n smartphone wordt de voor u ontwikkelde app gedownload. Via de telefoon start het scannen van de afbeelding. Automatisch zal er een model in 3D zichtbaar worden op het scherm. Het is echt niet moeilijk. In een simpele variant van Augmented Reality wordt de kijker in de gelegenheid gesteld om in te zoomen, of om het object heen te draaien. Naast een statistisch model bestaat ook een volledige animatie. En ga je dan nog een stap verder, dan wordt de ontwikkelde animatie interactief. Een koppeling met uw website, of een verkoopactie wordt op deze wijze extra gestimuleerd.

15 THE POSSIBILITIES ARE ENDLESS

16 VIRTUAL REALITY Groot, groter, groots, maar wist u dat virtual reality ook toegankelijk is voor kleinere projecten? Met deze techniek neemt u mensen mee in een totaal andere wereld, namelijk de door u gecreëerde wereld. De gewenste beleving bij uw bedrijf is dankzij deze toepassing goed over te brengen op uw doelgroep. Een aanlokkende publiekstrekker tijdens evenementen of op een beurs. De verkoop van bijvoorbeeld appartementen wordt op een niet te evenaren wijze gestimuleerd. Nog voor het leggen van de eerste steen lopen potentiële kopers virtueel door hun nieuwe woning. De vrijheid binnen het verstrekken van een helder beeld is gigantisch. Ook virtual reality is te koppelen met tal van uitingen binnen uw media. Hierdoor ontstaat een krachtige vorm van communicatie met een optimaal resultaat.

17 2D/3D ANIMATION / VFX Animaties zijn enorm in opkomst. Het interactieve karakter in combinatie met doeltreffend design vraagt als kijker om je aandacht. Hierdoor krijgt de inhoudelijke boodschap belangstelling die vervolgens beweging veroorzaakt. Voor interne doeleinden, het aanboren van een nieuwe markt, of het informeren van uw bestaande relatienetwerk? Met animatie in 3D wordt elke fantasie werkelijkheid. Wij voorzien in goede oplossingen. Voor iedere fase en voor elk doel. Van eenvoudige animaties tot fascinerende spektakels. Ook aan een standaard animatie voegen wij een meerwaarde toe. Bijvoorbeeld door het genereren van interactie, dankzij vernuftigheden binnen het design. Binnen de wereld van 3D is alles denkbaar. Niets is onmogelijk. Door de toepassing van bijvoorbeeld VFX lagen krijgt uw animatie de allures van Hollywood. Kijkt u liever door een andere bril? Er zijn geen bedachte grenzen! Wij maken met enthousiasme uw animatie stereoscopisch. De kijker aanschouwt met een 3D bril uw stereoscopische animatie. Dankzij de toegepaste elementen neemt u toeschouwers mee op reis in de door uw gecreëerde wereld. Een wereld vol beleving! Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

18 3D ARCHITECTURE Binnen de architectuur kan het lastig zijn om duidelijk te maken wat u bedoelt. Het inlevingsvermogen en de verbeelding van uw publiek speelt daarbij een grote rol. Een fantastisch ontwerp loopt het risico om geen applaus te ontvangen. De juiste beeldvorming van het uiteindelijke resultaat is essentieel. De een vindt iets logisch en ziet het voor zich. De ander plaatst vraagtekens en ziet obstakels. Grauwe grijstinten zonder de kleur die het ontwerp verdient. 40GradenZuid ondersteunt graag in het leggen van de juiste link. Een kloppende beeldvorming tussen zender en ontvanger. In zowel 2D als 3D maken wij uitstekende renders. Samen met u bepalen we materiaalgebruik, de gewenste uitstraling en passende oplossingen. De renders beelden worden door ons bewerkt. Het resultaat is een krachtige presentatie voor uw klant. Interieurs, exterieurs, omgevingsbeelden, of vogelvluchten. Wij ontwerpen het voor u in 3D.

19 3D INTERACTIVE Wij hechten veel belang aan interactiviteit. Een binnen ons vakgebied telkens terugkerend element. Wij willen graag dat iets wat wij maken op meerdere manieren kan worden gebruikt. Onze meerwaarde, uw plezier. De kracht van reclame wordt pas helder als uw boodschap blijft hangen. Wanneer uw gebruiker iets kan doen met uw uiting, dan zorgt dit voor een stimulerende werking op het geactiveerde geheugen. Dankzij een goede campagne met een krachtig statement zal uw zichtbaarheid worden verhoogd. Interactiviteit kan ook heel minimaal zijn. Iedere insteek verdient een passende aanpak. Merken zijn emotie. Samen raken we de juiste snaar!

20

21 DAALAKKERSWEG JA EINDHOVEN (PETER) (AUDRY)

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

AR Technology by VEEEW - Magazine 01

AR Technology by VEEEW - Magazine 01 AR Technology by VEEEW - Magazine 01 Augmented Reality Maak drukwerk nu wel heel eenvoudig interactief met VEEEW. 3D effecten! VEEEW biedt een unieke klantbeleving met 3D effecten. Check it out! AR you

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

produkt in 3D AR Stuff Bekijk diverse toepassingen DRUKWERK LIVE Scan de cover Call-to-action 135% meer klantacties Animatie met kleureffect

produkt in 3D AR Stuff Bekijk diverse toepassingen DRUKWERK LIVE Scan de cover Call-to-action 135% meer klantacties Animatie met kleureffect AR-Magazine Powered by MultiMediaMarkers - 2013 Call-to-action 135% meer klantacties door gebruik van Augmented Reality 3D Animatie met kleureffect pagina 4 Interactief!! Scan de cover en ervaar AR DRUKWERK

Nadere informatie

AR Technology by VEEEW - Magazine 01

AR Technology by VEEEW - Magazine 01 AR Technology by VEEEW - Magazine 01 Augmented Reality Maak drukwerk nu wel heel eenvoudig interactief met VEEEW. 3D effecten! VEEEW biedt een unieke klantbeleving met 3D effecten. Check it out! AR you

Nadere informatie

Waarom 3D Visualisatie?

Waarom 3D Visualisatie? Portfolio BlomMedia BlomMedia visualiseert of animeert allerlei verschillende soorten projecten waaronder exterieur, interieur, panorama's, plattegronden en diverse producten of apparatuur uit fabrikageprosessen.

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

toon uw produkt in 3D Ar Stuff Bekijk diverse toepassingen op DRUKWERK LIVE Call-to-action 135% meer klantacties door gebruik AnimAtie met kleureffect

toon uw produkt in 3D Ar Stuff Bekijk diverse toepassingen op DRUKWERK LIVE Call-to-action 135% meer klantacties door gebruik AnimAtie met kleureffect AR-Magazine Powered by MultiMediaMarkers - 2013 Call-to-action 135% meer klantacties door gebruik van Augmented Reality 3D AnimAtie met kleureffect DRUKWERK LIVE Statisch drukwerk komt tot leven met Augmented

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie Wat we doen Merk & identiteit Marketing & communicatie Interactief & online identiteit Branding en merkstrategie Merkarchitectuur Positionering Visuele identiteiten... Marketingstrategie Campagnes Communicatie

Nadere informatie

The New Way of Advertising

The New Way of Advertising The New Way of Advertising 01 Over Ons Adverteren Locaties Contact OVER ONS /// The New Way of Advertising Een Media Mirror is een nieuw uiterst innovatief reclamemedium dat multifunctioneel ingezet kan

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Pim Broekhof G&I1A 19-11-2015 Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Art Media en Me Autobiotic Selfie Verslag WHAT THE **** IS FLAT DESIGN? THE FALLOUT SHELTER APP PRESENTED BY VAULT

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Art/Media & Me Autobiotic Selfie document

Art/Media & Me Autobiotic Selfie document Art/Media & Me Autobiotic Selfie document Yannick Seyeux Game Design - G&I1D Docenten Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin 20-11-2015 Uitleg artefact Voor deze opdracht heb ik een

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren...

AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren... AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren... 5 6 Toon uw product in 3D, Op verpakking, offerte of in

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bladzijde 4/5 Bladzijde 4 Bladzijde 4 Bladzijde 5

Inhoudsopgave. Bladzijde 4/5 Bladzijde 4 Bladzijde 4 Bladzijde 5 Mediavormgeving Inhoudsopgave Wat doet een mediavormgever? - Waar werkt een mediavormgever - Welke taken verricht een mediavormgever? - Welke eigenschappen heeft een mediavormgever Typering beroepengroep

Nadere informatie

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES WHITEPAPER RESPONSIVE WEBSITES Wat is een Responsive website? Voordelen van een Responsive website? Hoe start je met een Responsive website? INTRODUCTIE Met het downloaden van deze whitepaper kunnen we

Nadere informatie

Instagram Inspireer visueel

Instagram Inspireer visueel 1 Instagram Inspireer visueel 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Maak gebruik van visuele kracht 05 Creatieve ideeën voor je berichten 06 Beeldgebruik op Instagram 07 Waarom dit whitepaper van Hager? 3 Inleiding

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising - Jeff I. Richards HouseVertising heeft één ambitie: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat klinkt nogal algemeen

Nadere informatie

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com coen ukema PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com OPLEIDING 2009-2013 Communication & Multimedia Design Hogeschool Utrecht 2011-2012 Minor Editorial Media Design Hogeschool Utrecht 2001-2008

Nadere informatie

Museumbezoek onder Studenten

Museumbezoek onder Studenten Museumbezoek onder Studenten Ontwerprapport CMD-Project Jelle Clignet CMD2B 1108174 Inhoudsopgave Inleiding 2 Concept 3 Beschrijving van het concept 3 Applicatie 3 Ondersteunende middelen 3 Middelen 4

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen.

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Navigeer met de pijltjestoetsen. Sluit met de esc-toest. esc humm&c 2015» www.hummandc.nl Lanceer je

Nadere informatie

Design Document Catalyst

Design Document Catalyst Design Document Catalyst Bas Deelman Inleiding Voor een duidelijke uitstraling en communicatie naar zowel de klant als andere doelgroepen moet een een duidelijke visuele identiteit zijn. De huidige projectgroep

Nadere informatie

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar Van offline naar online De plusen minpunten van:\ QR-codes NFC 2 Van offline naar online getting social De offline-wereld zoals we deze gewend waren, is niet meer. Ongeveer twintig jaar geleden kreeg iedereen

Nadere informatie

Designing Digital Dimensions

Designing Digital Dimensions Mindscape3D is gespecialiseerd in interactieve 3D visualisaties en multimedia oplossingen voor creatieve sectoren zoals architectuur, interieur- en tuinontwerp, promotionele games en infotainment, de educatieve

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013 Animation Info-animation Explanimation 1 Promo Opdracht Animatie Promo In de vorige periode heb je voor Promo.nl 2 x een banner gemaakt. Verwerk de twee banners in een animatie in Photoshop. De animatie

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Clienten Project Rol Website. Logo

Clienten Project Rol Website. Logo Clienten Project Rol Website Medialab Interactieve website jongeren Graphic Design / Logo ontwerp digiprofs Scriptfactory Logo design / Brand Identity / Spinoza Lyceum Huisstijl Ontwerp Logo Digiprofs

Nadere informatie

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273 Portfolio Fiona Roos Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual Portfolio site: www.fi-design.nl E-mail: info@fi-design.nl Tel.: +31(0)6-52683273 Websites (2006

Nadere informatie

The NN gadget, your chance to catch it!

The NN gadget, your chance to catch it! Concept Hoe kan Nationale-Nederlanden jongeren triggeren om over later en hun pensioen na te denken? Mijn oplossing om jongeren hiervoor te triggeren is om ze hun toekomst te visualiseren en dit ervaren.

Nadere informatie

ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT. Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie

ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT. Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie Een advertentie moet eruit springen, aandacht vasthouden én jouw doel bereiken. Want je wilt in beeld

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

Voordelen van consumentengedragonderzoek in een virtuele wereld

Voordelen van consumentengedragonderzoek in een virtuele wereld Voordelen van consumentengedragonderzoek in een virtuele wereld Met een virtual reality bril op loopt de respondent door de virtuele supermarkt. Ze loopt door de verschillende gangpaden, kijkt naar alle

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

BRANDBOOK K E S KIES 2017

BRANDBOOK K E S KIES 2017 BRANDBOOK KIES 2017 2017 02 2017 03 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. INHOUDSOPGAVE Merk & historie Logo & logogebruik Kleurwaardes Typografie Slogan & pay-off Grafische elementen Beeldtaal Fotografie Huisstijldragers

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2005

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2005 1 januari t/m 31 december 2005 RTL Nederland Interactief, een dochteronderneming van RTL Nederland, heeft een netwerk van sites met een hoog entertainmentgehalte. Deze sites zijn qua vormgeving en uitstraling

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Websites: Mogelijkheden en valkuilen

Websites: Mogelijkheden en valkuilen Websites: Mogelijkheden en valkuilen Bernoud A.J. Jonker Kijkje in de keuken 7 april 2011 Agenda Agenda: Introductie Bernoud Jonker en 2Com2 Internet strategie Mogelijkheden van een website Valkuilen van

Nadere informatie

Seminar. Essay conceptstores

Seminar. Essay conceptstores Seminar Essay conceptstores Marlies van den Bos 1622703 Concept Design Eng JDE-SCONE.3V-13 Marvin Fernandes 19-12-2014 1 CONTENT IntroductiE Conceptstores Communicatie Conclusie uitwerking infographic

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel 2 3 Waarom een interactief netwerk? Outdoor gaat mobiel Het nieuw gelanceerde netwerk maakt outdoor interactief. Het maakt het

Nadere informatie

VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING. Algemene prijsindicatie. Web :

VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING. Algemene prijsindicatie.   Web : E-mail: info@greenartworks.nl Web : www.greenartworks.nl VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING Algemene prijsindicatie Contactpersoon: Gevestigd in: KVK-Nummer: Kevin van Geffen Leiden 65694090 2 WELKOM

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER

EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER Introductie Je probeert toch niet videomarketing toe te passen zonder een strategie, of wel? Natuurlijk niet, je weet dat een plan om je video s te

Nadere informatie

MEDMEC 02 Kwartaal 2 IDENTITEIT

MEDMEC 02 Kwartaal 2 IDENTITEIT MEDMEC 02 Kwartaal 2 IDENTITEIT http://kottke.org/11/04/your-taste-is-whyyour-own-work-disappoints-you Agenda Les 3 Weekschema Herhaling en presentatie onderzoek (team) Individueel werken aan OPD 2E Keuze

Nadere informatie

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004 1 januari t/m 31 december 2004 RTL Nederland Interactief, een dochteronderneming van RTL Nederland, heeft een netwerk van sites met een hoog entertainmentgehalte. Deze sites zijn qua vormgeving en uitstraling

Nadere informatie

Een (ver)pakkend verhaal...

Een (ver)pakkend verhaal... Een (ver)pakkend verhaal... Opdracht : Corporate film Meilink Groep Datum : Januari 2012 Producent : RC MediaSolutions 1. INLEIDING In de briefing van Meilink wordt gesproken over twee versies van een

Nadere informatie

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28 Zes tips voor effectieve visual merchandising 17-11-2015 09:28 Door Hanne van Nederveen Meerkerk Accountmanager retail bij visual merchandisingbureau Van Straaten We kunnen natuurlijk niet om de groei

Nadere informatie

TRIFECTA. Let s Talk Let s Talk visual communication for entrepreneurs

TRIFECTA. Let s Talk Let s Talk visual communication for entrepreneurs TRIFECTA Let s Talk Let s Talk visual communication for entrepreneurs In American and Australian horse racing terminology, a trifecta is a parimutuel bet in which the bettor must predict which horses will

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

1. Management samenvatting

1. Management samenvatting Voorwoord Het plan van aanpak dat hier zal worden weergegeven is een voorbereiding op de ontwikkelingen van het project voor ICT en Media Design van Semester 6. Hierin gaan wij in een groep van 5 studenten

Nadere informatie

W H I T E P A P E R I N 5 M I N U T E N J U N I 2 0 1 3. 07. De app in een goede mobiele strategie

W H I T E P A P E R I N 5 M I N U T E N J U N I 2 0 1 3. 07. De app in een goede mobiele strategie W H I T E P A P E R I N 5 M I N U T E N J U N I 2 0 1 3 07. De app in een goede mobiele strategie Introductie We ontwikkelden de afgelopen jaren verschillende consumenten apps. De wens van bedrijven om

Nadere informatie

OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP

OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP paperfish 09/19/13 OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP 1/10 Inhoudsopgave Inleiding 3 NOS 3 Team paperfish 3 Verwachtingen 4 Doelen 4 Take away 1 6 Take away 2 6 Take away 3 6 De doelen van

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı

TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı INTRO! WIE ZIJN WIJ?! WIE:! Bijenkorf Travel DOELGROEP:! 25 65 jaar met bovenmodaal inkomen! WAT:! Chique Zakelijk Kwaliteit

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

HOE KIES JE DE JUISTE

HOE KIES JE DE JUISTE HOE KIES JE DE JUISTE TYPE WEBSITE White Paper over de keuze van een bij je activiteiten passende website In dit White Paper reiken we je enkele handvatten aan om te bepalen welke type website het beste

Nadere informatie

Making an interactive video Door Remco Draijer (imm08304)

Making an interactive video Door Remco Draijer (imm08304) Making an interactive video Door Remco Draijer (imm08304) Achtergrond Deze paper is een opdracht voor het vak Inleiding Multimedia voor de studie Informatica aan de Vrije Universiteit. In de periode van

Nadere informatie

Digitale buitenreclame Digitale binnenreclame JouwTV narrowcasting

Digitale buitenreclame Digitale binnenreclame JouwTV narrowcasting Digitale buitenreclame Digitale binnenreclame JouwTV narrowcasting Digitale buitenreclame Adverteren op onze digitale billboards, geplaatst op diverse A-locaties, biedt u optimaal bereik per euro. Wij

Nadere informatie

visuele communicatie Auteur: Raoul Postel

visuele communicatie Auteur: Raoul Postel visuele communicatie Auteur: Raoul Postel het idee het concept het doel: een logisch proces naar een verrassend concept / idee het concept / idee vertalen naar vormgeving en medium het idee het concept

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling

Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling Prachtige opleidingen met vele uitdagingen en mooie creatieve producten! Een uitdagende baan in de creatieve industrie is er één van creativiteit, doorzettingsvermogen,

Nadere informatie

Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie

Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie Beeldtaal Basisrichtlijnen voor fotografie De fotografie is een essentieel element in de huisstijl van de UvA. Beeld is namelijk zeer bepalend in het vertellen van je verhaal. De toepassing van de basisrichtlijnen

Nadere informatie

EEN BRIEFING. GRAVER dan een schop. 5 vragen voor een aardige communicatiebriefing

EEN BRIEFING. GRAVER dan een schop. 5 vragen voor een aardige communicatiebriefing EEN BRIEFING GRAVER dan een schop 5 vragen voor een aardige communicatiebriefing Inleiding Hoe stel ik een goede briefing op voor een communicatiebureau?, dat is de hamvraag. In het begin was er niets...

Nadere informatie

3 redenen om video voor interne communicatie te gebruiken

3 redenen om video voor interne communicatie te gebruiken De tijd dat je dagen bezig was om een video te publiceren is voorbij. Vandaag de dag kan iedereen met een videocamera of zelfs smartphone binnen no-time een video schieten en delen binnen zijn netwerk.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

Zoek met je muis. er is meer dan je ziet

Zoek met je muis. er is meer dan je ziet Zoek met je muis. er is meer dan je ziet Klik hier en leer meer alle informatie op een punt benaderbaar via PC, touchscreen, ipad en Smartphone!! informatie vanaf elk gewenste plaats aan te passen en te

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

What s up in Town. Corrine Petrus, Webdiva Rotterdam, 4 juni 2011

What s up in Town. Corrine Petrus, Webdiva Rotterdam, 4 juni 2011 What s up in Town Corrine Petrus, Webdiva Rotterdam, 4 juni 2011 1 WhatsUp in Town Whats up in Town geeft in 1 opslag een overzicht van het centrum, in 2D en 3D. Whats up in Town geeft altijd een aktueel

Nadere informatie

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012 Smartphones Het aandeel smartphones en tablets groeit hard in Nederland. De grafiek hieronder laat al zien dat in 2012 de penetratie van smartphones met 10% is toegenomen. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Nadere informatie

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website:

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website: Hallo, wij willen je graag voorstellen aan je nieuwe website: Vanwege de op handen zijnde veranderingen in de geestelijke gezondheidszorg, willen wij je een handje helpen met je bereikbaarheid, uitstraling

Nadere informatie

produkt in 3D AR Stuff Bekijk diverse toepassingen DRUKWERK LIVE Scan de cover Call-to-action 135% meer klantacties Animatie met kleureffect

produkt in 3D AR Stuff Bekijk diverse toepassingen DRUKWERK LIVE Scan de cover Call-to-action 135% meer klantacties Animatie met kleureffect AR-Magazine Powered by MultiMediaMarkers - 2013 Call-to-action 135% meer klantacties door gebruik van Augmented Reality 3D Animatie met kleureffect pagina 4 Interactief!! Scan de cover en ervaar AR DRUKWERK

Nadere informatie