EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER"

Transcriptie

1 EEN EFFECTIEVE VIDEO STRATEGIE IN 7 STAPPEN WHITEPAPER

2 Introductie Je probeert toch niet videomarketing toe te passen zonder een strategie, of wel? Natuurlijk niet, je weet dat een plan om je video s te maken en verspreiden niet mag ontbreken om succesvol te worden. Marketeers beginnen steeds beter te begrijpen wat video voor hun bedrijf of merk kan betekenen. Er wordt dan ook massaal geinvesteerd in videocampagnes. Video wordt door de hele verkoopfunnel gebruikt en met verschillende doeleinden. Toch zien we dat veel bedrijven nog een zetje in de rug kunnen gebruiken bij het vormen van een effectieve video strategie. In deze whitepaper lees je hoe je voor jouw bedrijf een video marketing strategie kan opstellen en word je binnen notime een echte video marketing expert. Waar wachten we nog op! Laten we de start maken voor je online video succes!

3 Inhoud Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Stap 6 Stap 7 Bepaal het doel Identificeren van de contentbehoefte Invullen van de contentbehoefte Videocampagne regels Video distrubutie Van merk naar video Meet het effect

4 1 Bepaal het doel De eerste stap in je online video succes is om je doelen vast te stellen. Deze stap klinkt voordehandliggend maar is essentieel om resultaat te behalen als videomarketingexpert. Als je doel is om je brand awereness te verhogen dan zal je met een andere blik naar deze whitepaper kijken dan als je een hogere CTA wilt behalen. Veel bedrijven gebruiken video om de awereness te verhogen, er zijn echter nog veel meer videodoelen. Hieronder staan een aantal doelen die we met video voorbij zien komen: Verhogen naamsbekendheid Campagne betrokkenheid vergroten Kennis product/dienst overbrengen Leads binnenhalen Verhogen klantbetrokkenheid Kennis branche overbrengen Leads genereren Verhogen klanttevredenheid Hoewel sommige mensen het als indicatie gebruiken is het aantal views geen doel op zich. Het aantal views heeft alles te maken met het meten van het succes van je video campagne. Hier komen we later op terug. Direct aan de slag: Zet de doelen van je videomarketingstrategie eens rustig op een rij.

5 2 Identificeren van de contentbehoefte Oke, je hebt de doelen van je videomarketingstrategie opgesteld. Nu is het zaak om stap voor stap naar dit doel toe te werken. Dit doen we door te kijken naar de huidige marketingactiviteiten en te zoeken naar de gaten in je strategie. We weten allemaal dat je kopers moet voorzien van de juiste informatie op het juiste moment in de funnel. Dit is bij videomarketing niet anders. Begrijpen welke content werkt op welk moment is één van de belangrijkste stappen voor een succesvolle videostrategie. Vergeet niet dat als je niet de content aanbiedt waar je kopers op zitten te wachten, je een kans mist, of ze misschien wel naar je concurrent gaan. Dus welke vragen vanuit je kopersgroep moeten beantwoord worden op welk moment in hun funnel? En welke content heb je al die ze kan helpen? Direct aan de slag: Schrijf op welke vragen in welke fase van de funnel beantwoord moeten worden. Schrijf dan op hoe je content deze behoefte al vervult. En ontdek waar de gaten zitten in je strategie.

6 3 Invullen van de content behoefte Nu je weet waar de gaten zitten in je contentstrategie kan je deze gaan invullen. Het is natuurlijk logisch dat er wat gaten in je strategie zitten en dat is ook helemaal niet erg. Toch willen we deze gaten zo optimaal mogelijk invullen. Verschillende vormen van video doen het beter op hun eigen plek in de funnel. Hieronder geven we je een duidelijk overzicht van welke soort video het beste tot zijn recht komt op een specifieke plek in de funnel. TOP Focus op pijnpunten en kansen Het gaat dus niet over je product of service - Promo/campagne content - Webinars - How-to educatie video s MIDDEN Introduceer je oplossingen en deel educatieve content - Product video s of webinars - Cultuur video s - Evenementvideo s BODEM Hamer op de voordelen van je product of dienst - Product demo video s - Testimonial video s - Verkoopgerichte video s Direct aan de slag: Bedenk welke video je het beste kan inzetten op bepaalde plekken in de funnel. Houd de doelen die je bij stap 1 hebt opgesteld in gedachte.

7 4 Videocampagne regels Het liefst geloven we dat we alles in één keer goed kunnen plannen. Zoals het avondje uit met je partner, of hoevaak we deze week gaan sporten. We weten dat dit niet altijd uitpakt zoals we willen. Daarom is het handig om wat regels achter de hand te hebben als je begint met je videocampagne. Zo zit iedereen binnen je team op een lijn. Op deze manier kunnen we vaststellen welk deel van je contentmarketingstrategie video gaat gebruiken. Maar ook welke video s formulieren, CTA s, of andere interactieve elementen moeten bevatten. Zo hoeven beslissingen niet op het moment zelf genomen te worden waardoor je zorgt voor meer consistentie in je video strategie. Gebruik je video op je Blog, Facebook, Youtube, , productlanceringen, of op je evenementen? In welke frequentie doe je dat? Als je soms wel video gebruikt en soms niet, licht dan toe wanneer wel of niet. Direct aan de slag: Zet je campagne typen eens op een rij (blog, Pinterest, Facebook, marketing etc.) Zet erachter hoe vaak je video gaat gebruiken bij dit campagne type en leg uit wanneer wel en niet. Vul daarachter in welke elementen je gebruikt per campagne type. Gebruik je CTA s, interactiviteit, formulieren in je video, of personalisatie?

8 5 Video distributie De distributie van je video s is één van de belangrijkste stappen in je videomarketingstrategie. Anno nu is het makkelijk om video s te verspreiden op het internet. Maar welke kanalen kies je? En wat voor soort video past bij welk kanaal? We zien nog heel vaak dat één video voor alle kanalen wordt gebruikt. Om echt verschil te maken met je videomarketing moet je de videocontent aanpassen aan het distributieplatform, ofwel je kanalen. In tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt is het handig om van te voren de kanalen vast te stellen. Daarna start je pas met het produceren van je video s. Zo werkt Twitter vooral met teasercontent en Facebook vooral met vermakelijke video s. Het is essentieel om te begrijpen wat voor video s bij een specifiek kanaal horen. Bedenk je goed wat het doel ook al weer was van je video strategie. Wil je de doelgroep vermaken? Dan leent Facebook zich hier goed voor. Wil je kennis delen over je vakgebied? Bedenk je dan of Facebook nogsteeds geschikt is. In ons artikel over social video strategie lees je alles over welke vorm van video bij welk kanaal past. Direct aan de slag: Maak een lijst met de kanalen die er zijn, zet erachter of je ze gebruikt met video en hoe vaak. Leg ook uit wanneer wel en wanneer niet indien nodig.

9 6 Van merk naar video Je hebt hard gewerkt om je merk zo ver te krijgen, je wilt dan ook niet dat je video s allemaal een andere uitstraling hebben. Je wilt je waarden, verhalen, uitstraling en identiteit dan ook niet verpesten door aan de slag te gaan zonder videostrategie. Het is vanuit je merk een eis om consistent te zijn in je communicatie. Stel dan ook een goed plan op waardoor je de consistentie van je merk kan waarborgen. Dit zijn dingen waar je rekening mee moet houden bij het vormen van een video strategie voor je merk. Waarschijnlijk heb je dit soort elementen al vastgesteld in je huisstijl of brandbook, maar toch raden we je aan om aparte richtlijnen op te zetten voor je videostrategie. Een aantal punten moet je daarvoor vaststellen: Tone of voice: De toon waarop gepraat wordt vertegenwoordigt de persoonlijkheid van je merk. De toon is afhankelijk van je doelgroep en moet daarom zorgvuldig gekozen worden. Wil je professioneel overkomen? Of juist met humor? Kleuren: Hoewel je dit al hebt vastgesteld is het wel handig om te bedenken welke kleur je voor tekstkoppen in de video gebruikt en welke kleuren als detail terugkomen. Typografie: Waarschijnlijk heb je dit allang vastgesteld, maar het is wel belangrijk om een specifiek font door te voeren in al je video s. Taal en dialoog: Moet je zakelijk overkomen of casual? En praat je in de eerste persoon of derde persoon? Logo gebruik: Wat zijn de richtlijnen van je logo, qua kleur en plaatsing? En gebruik je het logo als watermerk of aan het begin en einde? Muziek en geluid: Muziek brengt emotie met zich mee, het kiezen van de verkeerde muziek kan dan ook fataal worden voor je video, al is deze nog zo professioneel opgenomen. gebruik je hippe muziek, of wil je juist klassieke muziek?

10 Hieronder staan twee voorbeeld doelen van videomarketing, met daarbij passende manieren om resultaat te meten. Merk betrokkenheid Aantal views Aantal keer gedeeld Aandachtsspan (Wanneer haken kijkers af?) Click-through Rates campagne CTR Video betrokkenheid CTR Op de pagina CTR (na CTA) Je kan nu je videostrategie opstellen, managen en meten. Succes met het uitvoeren van je eigen videomarketingstrategie! Heb je hulp nodig bij het produceren van video s, of wil je advies op het gebied van videomarketing? Viduate helpt je graag op weg. Direct aan de slag: Zet je doelen nog eens op een rij, zet daarachter op welke manier je dit doel het beste kan meten. Heb je dit eenmaal gedaan, kan je nieuwe campagnes vergelijken met de oude resultaten. Goede software die je kan gebruiken om je video s interactief te maken en resultaat te meten is: HapYak, Wistia, Bluebillywig, of Vixyvideo.

11 Uitstraling: Wat is de uitstraling van je merk en hoe wil je dit doorvoeren in het gebruik van video? Setting: Een goede locatie voor je video s is erg belangrijk, wat voor sfeer moet de locatie hebben? Welke achtergronden wil je terug zien? Acteurs: Wat voor acteurs gebruik je, welke persoonlijkheid moet een acteur hebben, wat moet deze persoon dragen. Is dit een man of een vrouw? 7 Meet het effect Je hebt nu een heldere videomarketingstrategie waar je resultaat mee kan behalen. Je weet nu wat het doel is, hebt de contentbehoefte in kaart gebracht en ingevuld welke soort video je gebruikt op welk moment en op welk kanaal. Je weet nu hoe je een merk kan vertalen naar een consistente video strategie. Maar nu wil je natuurlijk ook weten wat de resultaten zijn van je videocampagnes. Daarom is de laatste stap het meten van de resultaten en het evalueren van het proces. Het blijkt dat 72% van de marketeers hun video campagnes niet meten, of in ieder geval niet meer met data doen dan het tellen van de views of likes. Dit is niet voldoende om je strategie aan te scherpen. Het meten gaat over het in kaart brengen van kijkgedrag. Wanneer haken je kijkers af? Welke delen vinden ze interessant?

12 EEN PAAR ONLINE VIDEO FEITEN: 87% van de marketeers maken gebruik van online videocontent in hun campagnes. 80% van de consumenten kan zich een videoadvertentie herinneren die zij in de afgelopen maanden hebben bekeken. 75% van de leidinggevende kijkt minstens 1x per week naar werk gerelateerde video s op zakelijke websites. 90% van de gebruikers geeft aan dat het bekijken van video over een product nuttig is voor het nemen van een (aankoop) beslissing % hogere CTR als je video in een mailing gebruikt is niet ongewoon.

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Inbound Marketing Expertise

Inbound Marketing Expertise Sagamore Inbound Marketing Expertise Content- en Social Media Plan Template Sagamore 1-12 Content en Social Media plan Het stappenplan 1. Identificeer de contentparels 2. Doel van de boodschap vaststellen

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten MARKETINGKAARTEN Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten Marketingkaarten De Marketingkaarten helpen je te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Nadere informatie

GEBRUIK DE KRACHT VAN VIDEO DE KRACHT ONLINE VIDEO IS HET MEDIUM DAT KANSEN BIEDT OM JOUW DIENSTEN EN PRODUCTEN IN DE MARKT TE ZETTEN.

GEBRUIK DE KRACHT VAN VIDEO DE KRACHT ONLINE VIDEO IS HET MEDIUM DAT KANSEN BIEDT OM JOUW DIENSTEN EN PRODUCTEN IN DE MARKT TE ZETTEN. DE KRACHT GEBRUIK 1 DE KRACHT VAN VIDEO ONLINE VIDEO IS HET MEDIUM DAT KANSEN BIEDT OM JOUW DIENSTEN EN PRODUCTEN IN DE MARKT TE ZETTEN. INSTINCTIEF 2 EEN KRACHTIGE VIDEO ZEGT MEER DAN EEN GESCHREVEN TEKST.

Nadere informatie

WORKSHOP. Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal. Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved.

WORKSHOP. Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal. Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. WORKSHOP Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal EVEN VOORSTELLEN E: suzanne.jansen@iprospect.com PROGRAMMA» Waarom online video?» Waarom YouTube?» Waarom video search optimalisatie?» Hoe

Nadere informatie

3 redenen om video voor interne communicatie te gebruiken

3 redenen om video voor interne communicatie te gebruiken De tijd dat je dagen bezig was om een video te publiceren is voorbij. Vandaag de dag kan iedereen met een videocamera of zelfs smartphone binnen no-time een video schieten en delen binnen zijn netwerk.

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Content marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels.

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels. KENNETH NIEUWEBOER M arketing is meer dan het ontwikkelen van een logo en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van Brandmanagement aan de hand van persuasive storytelling TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen Lorem ipsum Brandmanagement, wat is het? Brand management is een strategie waarbij een

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Elmar Janse Branding, design en film

Elmar Janse Branding, design en film www.encrite.nl Elmar Janse Branding, design en film WAAROM VIDEO? Na persoonlijk contact is video een van de krachtigste communicatie methodes. De mens is visueel ingesteld en onthoud video dus langer

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

5 manieren om. om jouw landingspagina. te optimaliseren

5 manieren om. om jouw landingspagina. te optimaliseren 5 manieren om om jouw landingspagina te optimaliseren introductie Een landingspagina is een essentiële schakel in het succes van jouw customer journey, want het is dé plek om jouw klant te overtuigen om

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

De kleine. Videomarketing. Gerda van Galen

De kleine. Videomarketing. Gerda van Galen De kleine Videomarketing Gerda van Galen Amersfoort, 2019 Inhoud Inleiding... 9 Hoofdstuk 1: Wat is videomarketing?... 13 De definitie.... 13 Waarom wil je videomarketing inzetten?.... 14 Wat heb je niet

Nadere informatie

Aan de slag met social media

Aan de slag met social media Aan de slag met social media Ester Reusink 26 mei 2014 Even voorstellen Ester Reusink Bedrijfscommunicatie 17 jaar werkervaring ZP-er sinds 2012 Buro Pinq 2 Waar gaan we het over hebben? Social media Linked

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee?

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee? Erfgoed Gelderland Sociale media Wat zijn dat en wat kan ik ermee? In deze workshop: Waar hebben we het over? Wat zijn sociale media? Hoe worden ze gebruikt? Wat kun je er mee (en wat niet)? Iets voor

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Opdrachten Social Media. Periode 1 deel 1

Opdrachten Social Media. Periode 1 deel 1 Opdrachten Social Media Periode 1 deel 1 Opdracht 1 Je werkt in tweetallen Kijk eerst welk profiel het beste bij jou past en werk alleen de opdracht voor dat profiel uit. Houd er rekening mee dat je later

Nadere informatie

Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist

Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist Hoe stel je goede online marketingdoelen op? 2 Veel marketeers kennen de pijn: het stellen van nieuwe marketingdoelen. Het blijft een uitdaging om

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in

Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in Met deze 6 tips & tricks van een insider leer je het verschil maken met online video! Bedrijfsilms zijn uit, videomarketing is in Wim Symoens Auteur: Wim Symoens

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

White Paper Content Marketing. In 10 stappen naar een succesvolle contentmarketingstrategie

White Paper Content Marketing. In 10 stappen naar een succesvolle contentmarketingstrategie White Paper Content Marketing In 10 stappen naar een succesvolle contentmarketingstrategie In 10 stappen naar een succesvolle contentmarketingstrategie Contentmarketing is hot. Dit komt omdat je hiermee

Nadere informatie

Social media monitoring: weet wat er speelt!

Social media monitoring: weet wat er speelt! Social media monitoring: weet wat er speelt! Als organisatie aanwezig zijn op social media is één ding, maar ook daadwerkelijk interactie aangaan met de doelgroep, dat is een tweede. Interactie met uw

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren Marketingmed.nl Waarom adverteren? Waarom bij Marketingmed.nl adverteren? Onze

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Facebook marketing hacks:

Facebook marketing hacks: Facebook marketing hacks: Zo haal je meer resultaat in 2018! Peter Minkjan Volg ons op Twitter @MeltwaterNL en schrijf je in voor ons blog! Waarom deze webinar? Table of content Met onze maandelijkse webinars

Nadere informatie

Hoe meet je het effect van online content marketing?

Hoe meet je het effect van online content marketing? WHITEPAPER Hoe meet je het effect van online content marketing? Een handig stappenplan voor marketeers Inleiding Wat levert het nu eigenlijk op? Vroeg of laat krijgt iedereen die zich bezighoudt met content

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

Social media. by Gazeuse

Social media. by Gazeuse Social media by Gazeuse Wat is social media? Verzamelnaam voor alle internet-toepassingen om informatie met elkaar te delen Het betreft informatie in de vorm van: tekst (nieuws, artikelen) geluid (podcasts,

Nadere informatie

Gemeenteraad(lid) en sociale media

Gemeenteraad(lid) en sociale media Gemeenteraad(lid) en sociale media Hoe werk ik als raadslid met sociale media? Nadja Desmet VVSG Ronde van Vlaanderen Wij staan paraat! 085-773 1957 info@socialemediaburo.be @Someburo www.howaboutyou.nl

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou, je collega s én voor

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Hoe meet je het effect van contentmarketing? Een handig stappenplan. Auteur: Mark de Lange, managing partner Beklijf

Hoe meet je het effect van contentmarketing? Een handig stappenplan. Auteur: Mark de Lange, managing partner Beklijf Hoe meet je het effect van contentmarketing? Een handig stappenplan Auteur: Mark de Lange, managing partner Beklijf Inleiding Wat levert het nu eigenlijk op? Vroeg of laat krijgt iedereen die zich bezighoudt

Nadere informatie

Social Media Strategie Plan

Social Media Strategie Plan Social Media Strategie Plan Creëren van de strategie en planning van de uitvoering Een stappenplan met daarin vastgelegd waar je merk staat, waar je heen wilt en en hoe er te komen. Houd in gedachten dat

Nadere informatie

Content marketing trends 2017

Content marketing trends 2017 Content marketing trends 2017 Wat zijn de belangrijkste voorspelde trends? Het aantal organisaties dat zich de resultaten van content marketing inziet is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Hierdoor neemt

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Hoe videoclips bijdragen aan: BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Watch things happen or make things happen? Online Marketing In 2009 leerde het bedrijfsleven dat Social

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing Webinar Smartfanpage 26-07 Volgende Wie ben ik? 25 jaar International Business gestudeerd 3,5 jaar actief in software ontwikkeling en online marketing 2014

Nadere informatie

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN!

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! door Cre@ctiv Inleiding De laatste jaren eisen sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram steeds meer een plaats op in ons dagelijks leven. Ook voor

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving

Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving Speaking Publishing Consulting Training European Search Personality 2015 www.stateofdigital.com - www.basvandenbeld.com -

Nadere informatie

Die titel bepaalt de vervolg actie.

Die titel bepaalt de vervolg actie. De titel van je boek. Waarom is het belangrijk om een goede titel te hebben? De titel is de eerste kennismaking met je boek. Want als je boek op de schappen staat dan lezen toekomstige lezers eerst de

Nadere informatie

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media Samenvatting presentatie Meer omzet door het slim inzetten van social media Social tips van Niice Digital Marketing Beste (bijna) ondernemer, Allereerst, top dat je bij de presentatie aanwezig was. Onderstaand

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Conversie Plan Kids In Movement

Conversie Plan Kids In Movement Conversie Plan Kids In Movement 1 Inhoud Opgave Inleiding 3 Conversie Doelen 4 Overtuiging principes 5 Triggers 6 Conversieplan 7 Conversie Meten 8 Planning 9 2 Inleiding Het document is geschreven om

Nadere informatie

De Beste Online Video Stijlen voor Advocatenkantoren!

De Beste Online Video Stijlen voor Advocatenkantoren! De Beste Online Video Stijlen voor Advocatenkantoren! WWW.ORANGEVINE.NET INFO@ORANGEVINE.NET ONBEPERKT DATA HOSTING VIDEO SEO INTERACTIEVE VIDEO VIDEO PRODUCTIES Welk type online video is het beste voor

Nadere informatie

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee DATUM September 2018 AUTEUR Henno van de Hee Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 SCAN & PLAN Scan Plan 3 DIENSTVERLENING Advies Uitvoering Introductie 1STEP INTO MY GEAR Online marketing is een relatief nieuw

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Inleiding Content wordt steeds visueler en interactiever. Videocontent wordt door marketeers ervaren als een van de meest effectieve communicatiemiddelen.

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Workshop. Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved.

Workshop. Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. Workshop Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? EVEN VOORSTELLEN E: Joost.Verest@iProspect.com T: +31 (0) 6 27 02 32 89 AGENDA 1. Toen & Nu 2. Gebruik van de zoekmachine 3. Search

Nadere informatie

Webinar: Wat is Social Media Monitoring?

Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Het webinar start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof Value Proof www.valueproof.nl

Nadere informatie

Kennisevent. beter zichtbaar online

Kennisevent. beter zichtbaar online Kennisevent beter zichtbaar online GIJS NILLESSEN Agenda 15:30-16:00 16:00-16:45 16:45-17:45 17:45-18:15 18:15-19:00 19:00-19:30 19:30-20:30 intro Online zichtbaarheid sessie 1 Beter zichtbaar door SEO

Nadere informatie

Whitepaper: De perfecte landingspagina

Whitepaper: De perfecte landingspagina Whitepaper: De perfecte landingspagina Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De perfecte landingspagina Het gebruik van aparte landingspagina s op je website kan de verkoop van je dienst

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016 PR VAN DE TENNISLERAAR 16 december 2016 HALLO - Susanne Plaisier - Social Media Eigenaar KISS, communicatiestrateeg, ondernemer, trainer, copywriter, social media addict en verre-reizenmaker. PR Contentstrategie

Nadere informatie

Hoe bedrijven social media gebruiken

Hoe bedrijven social media gebruiken Hoe bedrijven social media gebruiken SMO_214 Powered by Pondres Onderzoek Rob van Bakel Auteurs Milou Vanmulken Sjors Jonkers Beste lezer, Ook in 214 publiceren Pondres en MWM2 het Social Media Onderzoek.

Nadere informatie

OVER ONS. FIRST FRAME. First Frame is een jong team met creatieve geesten die hun werkzaamheden baseren op keiharde cijfers.

OVER ONS. FIRST FRAME. First Frame is een jong team met creatieve geesten die hun werkzaamheden baseren op keiharde cijfers. WWW.FIRST-FRAME.NL OVER ONS. FIRST FRAME First Frame is een online media- en marketingbureau. Wij bedenken, creëren, meten en optimaliseren online campagnes. Voor deze campagnes creëren wij zelf de content.

Nadere informatie