GAS.Mobiel Dienst Veiligheid en Preventie De Panne

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GAS.Mobiel Dienst Veiligheid en Preventie De Panne"

Transcriptie

1 GAS.Mobiel Dienst Veiligheid en Preventie De Panne Sinds: 10 september 2014 Marie Declercq Veiligheid en Preventie - gemeentebestuur De Panne Zeelaan De Panne 1.1 De werking en algemene beschrijving van het project Kleine vormen van criminaliteit en overlast wekken ergernis op bij de burger en hebben een negatieve invloed op de levenskwaliteit in het algemeen en het veiligheidsgevoel in het bijzonder. Het gemeentebestuur van De Panne sprong reeds in 2005 op de kar van de gemeentelijke administratieve sancties. De administratieve workload was echter van die aard dat er gekeken werd voor administratieve vereenvoudiging, zowel voor de sanctionerend ambtenaar, als voor de vaststellers op het terrein. De dienst Veiligheid en Preventie en de gemeentelijke ICT dienst contacteerden Cevi om samen een app te ontwikkelen waarmee de gemeenschapswacht-vaststellers op straat op een vlotte manier overtredingen kunnen registeren. We kozen voor een Android smartphone met barcodescanner en fototoestel. Dankzij de barcodescanner kan de vaststeller bij een heterdaadbetrapping de barcode op de e-id van de overtreder inscannen, en zijn er geen misverstanden meer bij de identificatie. De app maakt gebruik van het wizard-principe waarbij de vaststeller via een stappenplan op een gebruiksvriendelijke en vlotte manier doorheen de registratie van de vaststelling geleid wordt. De gegevens van de vaststelling, de precieze locatie aan de hand van gps-coördinaten, foto's en gescande eid worden via de servicebus op een beveiligde manier meteen doorgestuurd naar de dienst Veiligheid en Preventie. De informatie komt in de backoffice terecht en wordt automatisch opgeladen in de GAS-toepassing voor validatie en verdere afhandeling van het GAS-dossier. Met de GAS-app worden inbreuken enerzijds vlotter afgehandeld en wordt het risico op fouten tot een minimum herleid. Door een efficiëntere werking komt er anderzijds meer tijd vrij om ook preventief en sensibiliserend in het straatbeeld aanwezig te zijn, wat de burger alleen maar ten goede kan komen.

2 1.2 De partners en hun rol Gemeentelijke diensten Milieu, Technische Zaken, Ruimtelijke Ordening,...: ondersteunende rol Politie: ondersteunende rol De burger: melden van sociale overlast Gemeentelijke ICT dienst: praktische bijstand CEVI: productkennis en -ontwikkeling, opleiding Gemeentelijke dienst Veiligheid en Preventie: trekkersrol en gebruiker 1.3 De doelstellingen De algemene doelstelling is het voorkomen, aan het licht brengen en verminderen van de (administratief sanctioneerbare) sociale overlast in De Panne, en de eventuele onveiligheidsgevoelens die hieruit kunnen voortvloeien. Administratieve vereenvoudiging voor zowel de vaststeller als de sanctionerend ambtenaar door een vlottere, efficiëntere en ondubbelzinnige (foutloze) manier van vaststellen en verwerken van inbreuken ikv sociale overlast (GAS) De gemeenschapswachten zijn de burger meer nabij en focussen zich opnieuw op hun kerntaken zoals bepaald in de omzendbrief PREV 32. Doordat de omslachtige administratie de gemeenschapswachten uit handen genomen werd, zijn zij weer voltijds in het straatbeeld aanwezig. Een betere beveiliging van privacygevoelige gegevens van de overtreder. Doordat zo goed als alles digitaal verloopt binnen een beveiligde omgeving, is de kans dat informatie met betrekking tot inbreuken en persoonsgegevens in handen van onbevoegden terecht komt, nihil. Dit in tegenstelling tot papieren dossiers die eindeloos gekopieerd kunnen worden en vaak een hele weg afleggen voordat ze bij de sanctionerend ambtenaar komen voor beslissing. 1.4 De kostprijs De jaarlijkse kost 1. Eenmalige investering: Koppeling DIV: 338,80 euro Eenmalige installatiekost opstart: 1.395,11 euro

3 Aankoop mobiel toestel (5 stuks) 1.395,11 euro/stuk Aankoop mobiele printer: (2 stuks) 544,50 euro/stuk 5-slot oplader: 362,42 euro Accessoires: 508,86 euro 2. Jaarlijks terugkerende kost huurprijs GAS-mobiel bij gebruik tot 5 mobiele toestellen: 1.161,60 euro per jaar De oorsprong van de middelen De investeringskost en de kost voor de werkingsmiddelen wordt grotendeels gedragen door de FOD Binnenlandse Zaken (SVPP) 1.5 De doelgroep Doelgroep is de burger: de Pannenaar en de toeristen die zich in De Panne begeven 1.6 De bekendmaking van het project bij het grote publiek en het doelpubliek Het project ging officieel van start op 10 september 's Middag was er een persmoment voorzien, waarop de lokale afdeling van Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Het Wekelijks Nieuws en de lokale televisiezender WTV-Focus aanwezig was. Het project werd ook gepubliceerd in het gemeentelijk infoblad De Panne Leeft. "De Panne stelt unieke GAS-applicatie voor" (Hel Laatste Nieuws, 11/09/2014) "De Panne zet GAS.Mobiel in tegen overtreders" (Nieuwsblad 16/09/2014) "Pilootgemeente voor GAS-Mobiel" (Wekelijks Nieuws 19/09/2015) "De Panne Piulootgemenete voor GAS.Mobiel" (De Panne Leeft oktober 2014) 1.7 De evaluatie Evaluatie: hoe en door wie Het GAS.Mobiel-project loopt nu één jaar, en werd op regelmatige basis tussentijds geëvalueerd.

4 De nadruk lag hierbij hoofdzakelijk op het verder gebruiksvriendelijk maken van de applicatie. Deze evaluaties lagen mee aan de basis voor een aantal nieuwe releases van de app. 02/10/2014: Eerste evaluatie en stand van zaken Cevi, bespreken optimaliseren gebruiksgemak voor vaststellers 03/12/2014: Tussentijdse evaluatie met Cevi, bespreken foutenregister - test op baan in bijzijn van Cevi om pijnpunten weg te werken 23/01/2015: Tussentijdse evaluatie met Cevi, bespreken haalbaarheid nieuwe mogelijkheden 17/02/2015: Tussentijdse evaluatie en stand van zaken samen met beleidsmensen 23/09/2015: Eindevaluatie aan de hand van SWOT-analyse na 1 werkingsjaar (zie bijlage) De concrete resultaten Er is een explosieve stijging in het aantal feiten dat kan worden vastgesteld en verwerkt. Zo werd het dankzij de applicatie haalbaar om de blauwe zone in Adinkerke efficiënt en dagelijks te controleren. Tot voor kort liep het misbruik er de spuigaten uit, waardoor zelfs ondanks het afleveren van een bewonerskaart de inwoners uit hun eigen straat verdreven werden door langparkeerders De direct zichtbare resultaten Er is een explosieve stijging in het aantal vaststellingen. Er zijn niet meer feiten, maar er kunnen wel meer feiten worden vastgesteld en verwerkt. Zo werden er in het volledige jaar vaststellingen van inbreuken in de blauwe zone geregistreerd, daar waar we in juni, juli en augustus inbreuken konden registreren en verwerken! Een tweede belangrijk resultaat is de arbeidsvreugde bij de gemeenschapswachten en gemeenschapswacht-vaststellers, die zich niet langer hoeven bezig te houden met administratieve rompslomp, maar weer voltijds op baan zijn. Een derde belangrijk resultaat is dat door een accuraat optreden van de vaststellers, De Panne properder geworden. De voltijdse ontradende aanwezigheid in het straatbeeld van de gemeenschapswachten beïnvloedt de subjectieve veiligheidsgevoelens op een positieve manier (vb. minder loslopende honden, minder gauwdiefstal op markten,...)

5 1.8 De originaliteit Het project is vernieuwend omdat de applicatie voor smartphone er kwam op initiatief van het gemeentebestuur, dat in september 2014 als pilootgemeente fungeerde. De app is de eerste in zijn soort en werd volledig op maat van De Panne geschreven, met input van iedere vaststeller. Nooit eerder werden GAS-vaststellingen geregistreerd en de e-id van de overtreder gescand met een smartphone, waarna het dossier in real time doorgestuurd wordt naar het kantoor van de sanctionerend ambtenaar. 1.9 De verplaatsbaarheid Het project is in elke stad of gemeente toepasbaar waar gemeentelijke administratieve sancties ingezet worden om sociale overlast vast te stellen en in te dijken Communicatie Belgische Prijs De quote van het project Ongekend functioneel: GAS.Mobiel Online informatie over het project de gemeentelijke facebookpagina (met filmpje!)

6 De samenvatting van het project Iedereen vindt het prettig om in een nette, propere gemeente te leven. De gemeentelijke administratieve sancties zijn één van de instrumenten die het gemeentebestuur al sinds 2005 inzet. Dankzij de GAS.Mobiel, waarvoor De Panne pilootgemeente is, kunnen vaststellingen vlotter gebeuren, kunnen meer vaststellingen van sociale overlast verwerkt worden, én kunnen de gemeenschapswachtvaststellers zich ook focussen op hun andere kerntaken, namelijk het sensibiliseren en meewerken aan preventiecampagnes. De applicatie werd speciaal ontwikkeld op vraag van pilootgemeente De Panne. Het is de bedoeling om de applicatie blijvend verder te ontwikkelen en uit te breiden. Er is een denkpiste om deze applicatie ook ter beschikking te stellen van ander gemeentepersoneel dat vaak op baan is, maar geen vaststellende bevoegdheid heeft (zoals de reinigingsdienst, groendienst,...). Zij kunnen hiermee op een snelle manier bepaalde mankementen aan het openbaar domein doorgeven aan de technische dienst waar een taak automatisch ingeschreven kan worden in hun werkplanning, voor verdere opvolging. Een tweede denkpiste is om de app in een lightversie ter beschikking te stellen van de bevolking, waarmee zij op een laagdrempelige manier in real-time bepaalde leefbaarheidsproblematieken kunnen doorgeven aan het bestuur. Uitgangspunt bij dit alles is dat een nette, propere buurt bijdraagt tot een veilige en aangename buurt.

GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES (GAS)

GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES (GAS) 10 de Cevi Klantendag 1 GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES (GAS) Cindy Herrebaut GAS-toepassing Volledig aangepast en afgestemd op de GAS-wet van 24 juni 2013 stilstaan en parkeren Ondersteunt de GAS-ambtenaar

Nadere informatie

Lokaal integraal preventie- en veiligheidsbeleid voor behoud van een kwaliteitsvolle leefomgeving Preventiedienst Knokke-Heist

Lokaal integraal preventie- en veiligheidsbeleid voor behoud van een kwaliteitsvolle leefomgeving Preventiedienst Knokke-Heist Lokaal integraal preventie- en veiligheidsbeleid voor behoud van een kwaliteitsvolle leefomgeving Preventiedienst Knokke-Heist Sinds: 2007 Annie Dhondt 050 630 474 annie.dhondt@knokke-heist.be Preventiedienst

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: gemeenschapswacht - vaststeller Functionele loopbaan: C1-C3 Functiegroep: Administratief uitvoerenden Code: Afdeling: Veiligheid Dienst: Gemeenschapswachten

Nadere informatie

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden 2 Januari 2017 Alarmering van de bevolking Om ervoor te zorgen dat burgers tijdens een noodsituatie de juiste handelingen stellen, is een efficiënte alarmering

Nadere informatie

WebBv Verblijfsveranderingen Burger@verhuizen Elektronische berichten Extracties

WebBv Verblijfsveranderingen Burger@verhuizen Elektronische berichten Extracties 10 de Cevi Klantendag 1 WebBv Verblijfsveranderingen Burger@verhuizen Elektronische berichten Extracties Jasper Vervaert Marjan Hellin Hilde Mortier WebBv in ontwikkeling Sessie 4 Demo In- en afschrijvingen

Nadere informatie

GAS-beleid in Gent. PersSalonStad Gent 28 maart 2014

GAS-beleid in Gent. PersSalonStad Gent 28 maart 2014 GAS-beleid in Gent PersSalonStad Gent 28 maart 2014 1 Nieuwe bepalingen in de wetgeving Minderjarigen: - Verlaging leeftijdsgrens naar 14 jaar - Naast bemiddeling ook gemeenschapsdienst mogelijk - Advies

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche

Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche Sinds: september 2013 Commissaris Vanlerberghe Rudi 050/25.26.29-0498/93.92.87 rudi.vanlerberghe@hethoutsche.be PZ Het

Nadere informatie

Kennisname : Administratief Medewerker BENAMING VAN DE FUNCTIE : NIVEAU : FUNCTIONELE LOOPBAAN : Datum : Functionaris :... Verantwoordelijke :...

Kennisname : Administratief Medewerker BENAMING VAN DE FUNCTIE : NIVEAU : FUNCTIONELE LOOPBAAN : Datum : Functionaris :... Verantwoordelijke :... BENAMING VAN DE FUNCTIE : GRAAD : NIVEAU : FUNCTIONELE LOOPBAAN : Administratief Medewerker Administratief Medewerker C C1-C3 AFDELING : Secretariaat DIENST : Secretariaat Kennisname : Datum : Functionaris

Nadere informatie

Gezond (t)huis Knokke-Heist Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen

Gezond (t)huis Knokke-Heist Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen Gezond (t)huis Knokke-Heist Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen Sinds: 6 maart 2015 Ludo Popelier 050 630 367 ludo.popelier@zone1.be Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen Siemenslaan 8 8020 Oostkamp 1.1

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

Regionale Overlegtafels Economie VVSG Gemeentelijke cadeaucheques

Regionale Overlegtafels Economie VVSG Gemeentelijke cadeaucheques Regionale Overlegtafels Economie VVSG Gemeentelijke cadeaucheques December 2013 Januari 2014 2 - Introductie Waarom een bon? Voordelen Ambities Afwegingen Waarover hebben we het? Over dragers en technologieën

Nadere informatie

Toename van administratieve afhandeling

Toename van administratieve afhandeling Toename van administratieve afhandeling Studiedag Centrum voor Politiestudies 16/02/2017 Tom De Schepper en Melissa Rasschaert VVSG Inhoud 1. Administratieve afhandeling 2. Fenomenen en categorisering

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

Bobby, de superheld! Preventiedienst Hasselt

Bobby, de superheld! Preventiedienst Hasselt Bobby, de superheld! Preventiedienst Hasselt Sinds: januari 2015 Eva Prouvé 011/23 94 66 eva.prouve@hasselt.be Preventiedienst stad Hasselt Groenplein 1 3500 Hasselt 1.1 De werking en algemene beschrijving

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Belgische Prijs voor Veiligheid en Preventie Deelnameformulier 1/9

Belgische Prijs voor Veiligheid en Preventie Deelnameformulier 1/9 Belgische Prijs voor Veiligheid en Preventie 2015 Deelnameformulier 1/9 Deelnemingsvoorwaarden 1: U bent actief binnen een Belgische stad of gemeente, een Belgische politiezone, een Belgische provincie,

Nadere informatie

Gemeentelijke administratieve sancties (G.A.S.)

Gemeentelijke administratieve sancties (G.A.S.) Gemeentelijke administratieve sancties (G.A.S.) Toelichting Minaraad Algemeen kader g.a.s. Vroeger enkel politiestraffen mogelijk op inbreuken politiereglement Kleine overtredingen werden niet vervolgd

Nadere informatie

Gochsestraat 24A, 6851 JE Huissen

Gochsestraat 24A, 6851 JE Huissen PRIVACYVERKLARING ZivaLife, gevestigd aan de Gochsestraat 24A te Huissen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Gochsestraat

Nadere informatie

INHOUD. Inleiding. Een nieuwe wet op de gemeentelijke administratieve sancties. Wegwijzer doorheen deze pocket

INHOUD. Inleiding. Een nieuwe wet op de gemeentelijke administratieve sancties. Wegwijzer doorheen deze pocket INHOUD Inleiding Een nieuwe wet op de gemeentelijke administratieve sancties Wegwijzer doorheen deze pocket 11 13 19 1 GAS als onderdeel van een integraal veiligheidsbeleid 23 1.1. Wat is overlast eigenlijk?

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever : Philippe Pivin, Belgische Onafhankelijkheidslaan 72-1081 Koekelberg

Verantwoordelijke uitgever : Philippe Pivin, Belgische Onafhankelijkheidslaan 72-1081 Koekelberg Verantwoordelijke uitgever : Philippe Pivin, Belgische Onafhankelijkheidslaan 72-1081 Koekelberg 2011 40 Gemeenschapswachten 2001 4 Stewards 2 Beste Koekelbergenaren, Veiligheid is een essentieel recht

Nadere informatie

Jakkedoe Preventiedienst Stad Menen

Jakkedoe Preventiedienst Stad Menen Sinds: 1997 Jakkedoe Preventiedienst Stad Menen Frederik Bostyn 056/529.423 frederik.bostyn@menen.be Preventiedienst Stad Menen Yv. Serruysstraat 28 8930 Menen 1.1 De werking en algemene beschrijving van

Nadere informatie

Schillenfiche. In- en uitschrijven van bewoners in de bevolkingsregisters

Schillenfiche. In- en uitschrijven van bewoners in de bevolkingsregisters Schillenfiche In- en uitschrijven van bewoners in de bevolkingsregisters 1. Naam van het proces In- en Uitschrijven van bewoners in de bevolkingsregisters 2. Categorie Bevolkingsregisters 3. Omschrijving

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het project DISCIMUS

Veelgestelde vragen over het project DISCIMUS Veelgestelde vragen over het project DISCIMUS Dankzij het project DISCIMUS wisselen scholen, de Centra voor Deeltijds Onderwijs en AgODi op een vlottere en gebruiksvriendelijkere manier leerlingengegevens

Nadere informatie

Infosessie: Niet eid houders: registratie en uitreiking digitale sleutels. Alexander Arens 15/01/2018

Infosessie: Niet eid houders: registratie en uitreiking digitale sleutels. Alexander Arens 15/01/2018 Infosessie: Niet eid houders: registratie en uitreiking digitale sleutels Alexander Arens 15/01/2018 Common Secure Access Management (*) Geïntegreerd Identity en Access Management 2 CSAM = samenwerkingsinitiatief

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Regionale Overlegtafel Economie Vlaams-Brabant Gemeentelijke cadeaucheques

Regionale Overlegtafel Economie Vlaams-Brabant Gemeentelijke cadeaucheques Regionale Overlegtafel Economie Vlaams-Brabant Gemeentelijke cadeaucheques Leuven, 24 januari 2014 Op de agenda Korte introductie Case: gemeente Bornem Ervaringsuitwisseling Varia en streeknieuws 2 - 3

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BIN (naam) POLITIEZONE REGIO TURNHOUT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BIN (naam) POLITIEZONE REGIO TURNHOUT HUISHOUDELIJK REGLEMENT BIN (naam) POLITIEZONE REGIO TURNHOUT Een buurtinformatienetwerk is een gestructureerd samenwerkingsverband tussen burgers en de lokale politie in een afgelijnd gebied dat bijdraagt

Nadere informatie

Privacy Statement SAM Advies BV

Privacy Statement SAM Advies BV Privacy Statement SAM Advies BV Dit is het privacy statement van SAM Advies BV, gevestigd aan de Franklinstraat 2-E, 2691 HB te s-gravenzande (hierna: SAM Advies, ) Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

ICT-coördinator Contractueel voltijds (38/38) Functiebeschrijving

ICT-coördinator Contractueel voltijds (38/38) Functiebeschrijving FUNCTIE Naam van de functie: ICT- coördinator Chef van de functie: Weddeschaal: Plaats in de organisatie: Algemeen directeur B1-B3 Dienst Secretariaat Personeel 03-410 16 40 leen.boeckmans@zandhoven.be

Nadere informatie

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Inleiding SPEE advocaten & mediation is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in

Nadere informatie

Het uitvoeren van veiligheids- en preventieopdrachten, gericht op het versterken van het

Het uitvoeren van veiligheids- en preventieopdrachten, gericht op het versterken van het Functie Graadnaam: Administratief medewerker/ toezichthouder Functienaam: Gemeenschapswacht Functionele loopbaan: C1-3 Afdeling: Interne zaken Dienst: Integrale Veiligheid Subdienst: Doel van de functie

Nadere informatie

JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS

JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS 1 / 5 JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. We hebben ons privacy beleid bijgewerkt om je meer

Nadere informatie

BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES

BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES Voor de betrokken functies (on- en off street parkeren, GAS, LEZ en voetgangerszones) en de parkeer- en toegangsrechtendatabank wordt in deze bijlage een beschrijving

Nadere informatie

TAX-ON-WEB & My Minfin. Avelgem, 27 mei 2010

TAX-ON-WEB & My Minfin. Avelgem, 27 mei 2010 TAX-ON-WEB & My Minfin Avelgem, 27 mei 2010 2010 Programma Tax-on-web en My Minfin Algemeen De burger De elektronische aangifte www.taxonweb.be Het elektronisch fiscaal dossier www.myminfin.be 2 /My Minfin

Nadere informatie

TAX-ON-WEB & My Minfin

TAX-ON-WEB & My Minfin TAX-ON-WEB & My Minfin Zwevegem, 4 & 18 mei 2010 2010 Programma Tax-on-web en My Minfin Algemeen De burger De elektronische aangifte www.taxonweb.be Het elektronisch fiscaal dossier www.myminfin.be 2 /My

Nadere informatie

Privacyverklaring InterKid Gastouderbureau

Privacyverklaring InterKid Gastouderbureau Privacyverklaring InterKid Gastouderbureau Persoonsgegevens die wij verwerken InterKid gastouderbureau verwerkt persoonsgegevens van u wanneer u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf

Nadere informatie

Overleg project strafregister

Overleg project strafregister Overleg project strafregister Overleg FOD Justitie 15/07/2014 verslag VVSG (versie 2) Aanwezig: VLAVABBS, CEVI, CIPAL, Remmicom, Schaubroeck, BULL, DAV, dienst centraal strafregister FOD Justitie, directoraat-generaal

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) General Data Protection Regulation (GDPR). V1.0 april 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) General Data Protection Regulation (GDPR). V1.0 april 2018 Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) General Data Protection Regulation (GDPR). V1.0 april 2018 Artikel 1 : Definities en begrippen Artikel 2 : Contactgegevens Artikel 3 : Privacyverklaring A

Nadere informatie

Fedict dienstenintegrator. Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank

Fedict dienstenintegrator. Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank 1 Fedict dienstenintegrator Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank 2 Principes De aanduiding van Fedict als dienstenintegrator is een essentiële factor in het verder ontwikkelen van e-government

Nadere informatie

Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid. Privacyverklaring: Inleiding

Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid. Privacyverklaring: Inleiding Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid Privacyverklaring: Inleiding Bundled biedt verschillende diensten aan. Voor het goed functioneren van deze diensten is het in sommige gevallen nodig om persoonsgegevens

Nadere informatie

TAX-ON-WEB & My Minfin

TAX-ON-WEB & My Minfin TAX-ON-WEB & My Minfin 2009 Programma Tax-on-web en My Minfin Algemeen De burger De elektronische aangifte www.taxonweb.be De elektronisch fiscaal dossier www.myminfin.be /My Minfin Algemeen Tax-on-web

Nadere informatie

Cijferrapport GAS 2016

Cijferrapport GAS 2016 Aantal klanten Voor 58 van de 65 Vlaams-Brabantse gemeenten trad de provincie op als sanctionerend ambtenaar in 216. Herkomst dossiers De dossiers waren in 216 afkomstig van 51 verschillende gemeenten.

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

Privacyverklaring Walvi

Privacyverklaring Walvi Privacyverklaring Walvi Via de online dienst Walvi worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Walvi is een dienst van MIDDAG. MIDDAG (tevens handelend onder de naam Walvi) acht

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd(ruimte, omgeving en economie)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd(ruimte, omgeving en economie) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief medewerkers Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: ruimte Dienst: omgeving en economie

Nadere informatie

Pijler 1 - beslissingsondersteuning

Pijler 1 - beslissingsondersteuning praktischer 1 Pijler 1 - beslissingsondersteuning Beschrijving - Aanreiken van evidence-based informatie en richtlijnen; - Informeren van zorgverstrekkers; - Expertisebevordering; - Praktijkondersteuning;

Nadere informatie

REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE. GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december 2018)

REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE. GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december 2018) PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE GEMEENTE KOKSIJDE REGLEMENT BETREFFENDE DE GEMEENTELIJKE ADMINISTRATIEVE SANCTIES VAN DE GEMEENTE KOKSIJDE (Hervastgesteld bij gemeenteraad van 12 december

Nadere informatie

infosint-gillis VOOR EEN POLITIE DIE DICHT BIJ DE BEVOLKING STAAT Trimestrieel informatieblad van de Gemeente Sint-Gillis

infosint-gillis VOOR EEN POLITIE DIE DICHT BIJ DE BEVOLKING STAAT Trimestrieel informatieblad van de Gemeente Sint-Gillis infosint-gillis 42 VOOR EEN POLITIE DIE DICHT BIJ DE BEVOLKING STAAT Trimestrieel informatieblad van de Gemeente Sint-Gillis #4 infosint-gillis DOSSIER : VOOR EEN POLITIE DIE DICHT BIJ DE BEVOLKING STAAT

Nadere informatie

TAX-ON-WEB & My Minfin

TAX-ON-WEB & My Minfin Programma Tax-on-web en TAX-ON-WEB & 2009 Algemeen De burger De elektronische aangifte www.taxonweb.be De elektronisch fiscaal dossier www.myminfin.be / Algemeen / Toegang van de burger Tax-on-web is een

Nadere informatie

Peter Bonne VP Business Development

Peter Bonne VP Business Development Peter Bonne VP Business Development 5 4 6 7 8 9 10 We Innovate, We Integrate Inname Openbare Weg.be PanoViewer 11 12 Mijn Straat aan de beurt "Mijn Straat aan de Beurt" is een gratis initiatief die elke

Nadere informatie

De toegang tot de genoemde opties wordt geregeld overeenkomstig de bepalingen van de hiernavolgende punten 4, 5 en 6.

De toegang tot de genoemde opties wordt geregeld overeenkomstig de bepalingen van de hiernavolgende punten 4, 5 en 6. BIJLAGE 1 aan de ministeriële omzendbrief van 23 juni 2008 betreffende de toepassing van het koninklijk besluit van 19 maart 2008 tot regeling van de procedure voor het mededelen van de verschillen die

Nadere informatie

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Responder App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

Privacy-verklaring MAYEUR.NL

Privacy-verklaring MAYEUR.NL Privacy-verklaring MAYEUR.NL Geachte heer/mevrouw, Ik ben me ervan bewust dat u vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Via deze privacy-verklaring

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Minies kinderopvang, gevestigd te 5025 VB Tilburg aan de Ringbaan- West 306C (hierna: Minies kinderopvang, www.minieskinderdagverbijf.nl)

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

CRODEON TECHNOLOGIES AGRIFOOD APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE

CRODEON TECHNOLOGIES AGRIFOOD APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE CRODEON TECHNOLOGIES www.crodeon.com @crodeon AGRIFOOD 4.0 26 APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE Agenda 1. Intro 2. Opmerking vooraf 3. Wat is de Crodeon Reporter? 4. Irrigatiemonitoring 5. Klimaatmonitoring

Nadere informatie

Klachtenregeling Stichting van het Kind

Klachtenregeling Stichting van het Kind Klachtenregeling Stichting van het Kind 1. Doelstellingen In deze klachtenregeling wordt voorzien in het omgaan met klachten van donateurs, leveranciers, sollicitanten en alle andere relaties van Stichting

Nadere informatie

Stand van zaken gemeentelijk strafregister

Stand van zaken gemeentelijk strafregister Stand van zaken gemeentelijk strafregister VVSG Tom De Schepper 14/04/2015 Er vond de voorbije maanden regelmatig overleg plaats tussen de verenigingen van steden en gemeenten, VLAVABBS en FOD Justitie

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

Gemeentebestuur Lovendegem Kerkstraat 45

Gemeentebestuur Lovendegem Kerkstraat 45 Gemeentebestuur Lovendegem Kerkstraat 45 www.lovendegem.be Algemeen reglement op de gemeentelijke administratieve sancties van toepassing op overtredingen op het stilstaan en parkeren en op de overtredingen

Nadere informatie

Voorstel bachelor proef Phara

Voorstel bachelor proef Phara Voorstel bachelor proef 2015 Phara Inhoud: voorstel Bachelor proef Referentie: 20150904 Voorstel bachelor proef Phara 2015 Laatste wijziging: 7/09/2015 Aantal pagina s: 9 Voorstel bachelor proef 2015-7/09/2015

Nadere informatie

GAS stilstaan en parkeren Implementatie en de praktijk

GAS stilstaan en parkeren Implementatie en de praktijk GAS stilstaan en parkeren Implementatie en de praktijk VSV-congres november 2015 Stijn Valgaeren Overzicht Aanleiding/juridisch kader Beslissingen stad Antwerpen Opleidingen Welke inbreuken Procedure Organisatie

Nadere informatie

Privacy Statement Flower Force BV

Privacy Statement Flower Force BV Privacy Statement Flower Force BV Dit is het privacy statement van Flower Force B.V., gevestigd aan de Venus 139, 2675 LN te Honselersdijk (hierna: Flower Force B.V., www.flowerforce.nl) Toepasselijkheid

Nadere informatie

Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze

Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze Zakelijk declareren veroorzaakt veel onnodige problemen. Bonnetjes die kwijtraken, vermoedens van fraude,verwarring met privé-uitgaven, nodeloze discussies en tijdverlies. Een groot landelijk onderzoek

Nadere informatie

Voorstelling iloket begrafenisondernemer 17 januari 2006

Voorstelling iloket begrafenisondernemer 17 januari 2006 Voorstelling iloket begrafenisondernemer 17 januari 2006 Iloket begrafenisondernemer Oorspronkelijke idee Schematische voorstelling: rode draad Omschrijving van het project Cyclus Oorspronkelijke idee

Nadere informatie

BUURTINFORMATIENETWERKEN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS

BUURTINFORMATIENETWERKEN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS COD24_BROCH BlauwOK2deV_NL 26-09-2005 14:33 Page 1 BUURTINFORMATIENETWERKEN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS OPSTART - PROCEDURE Preventie ter bevordering van veiligheidsgevoel en sociale betrokkenheid Stap mee

Nadere informatie

Danscentrum Lensink. Danscentrum Lensink is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Danscentrum Lensink. Danscentrum Lensink is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

egezondheid: hoe te gebruiken in de dagelijkse praktijk?

egezondheid: hoe te gebruiken in de dagelijkse praktijk? egezondheid: hoe te gebruiken in de dagelijkse praktijk? guy.hans@uza.be @GuyHans_1 2 Enkele (r)evoluties in de gezondheidszorg Meer chronische zorg (vs louter acute zorg) Zorg op afstand (monitoring,

Nadere informatie

STRATEGISCH VEILIGHEIDS- EN PREVENTIEPLAN 2007-2010 VAN DE STAD NIEUWPOORT

STRATEGISCH VEILIGHEIDS- EN PREVENTIEPLAN 2007-2010 VAN DE STAD NIEUWPOORT STRATEGISCH VEILIGHEIDS- EN PREVENTIEPLAN 2007-2010 VAN DE STAD NIEUWPOORT Tussen enerzijds : de Staat vertegenwoordigd door de Minister van Binnenlandse Zaken, gevestigd in de Wetstraat 2 te 1000 Brussel,

Nadere informatie

Stichting Reanimatie Alblasserwaard. Versie 1.0 mei 2018

Stichting Reanimatie Alblasserwaard. Versie 1.0 mei 2018 Stichting Reanimatie Alblasserwaard Versie 1.0 mei 2018 Algemeen In deze privacyverklaring is vastgelegd hoe Stichting Reanimatie Alblasserwaard omgaat met de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens, met

Nadere informatie

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Dit is het privacy statement van Ester Gelsing Kinderopvang, gevestigd te Wehl aan de Plantage Allee 29 7031 GK (hierna: Ester Gelsing Kinderopvang), www.estergelsingkinderopvang.nl

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens die wij verwerken Renderfarm.nu, gevestigd aan Visseringstraat 27 1051KH Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.renderfarm.nu

Nadere informatie

Doe-het-zelf handleiding

Doe-het-zelf handleiding Doe-het-zelf handleiding Met de doe-het-zelf formule kan je onze games spelen waar en wanneer je wil en dit tegen een lage prijs! Een groepsactiviteit was nog nooit zo leuk én betaalbaar! Wij hebben de

Nadere informatie

Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016. Privacyreglement

Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016. Privacyreglement Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016 Privacyreglement Bij Psy-zo! stellen wij hoge eisen aan de mate van privacy van onze cliënten. Voor elke behandeling

Nadere informatie

Sluikstorten vs zwerfvuil

Sluikstorten vs zwerfvuil ONTWIJKGEDRAG Sluikstorten vs zwerfvuil Zwerfvuil > klein afval dat vaak nonchalant of zonder dat men er bij stilstaat op straat gooien of achterlaten in een park of berm Sluikstorten > het doelbewust

Nadere informatie

ihandhaving Minder administratieve handelingen Meer inzicht Meer tijd op straat

ihandhaving Minder administratieve handelingen Meer inzicht Meer tijd op straat ihandhaving 2015 ihandhaving Minder administratieve handelingen Meer inzicht Meer tijd op straat Handhaving en toezicht Een handhaver of toezichthouder draagt zorg voor de naleving van weten lokale regelgeving.

Nadere informatie

Handleiding Safetycare Alarm app

Handleiding Safetycare Alarm app Handleiding Safetycare Alarm app Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Safetycare alarm app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen

Nadere informatie

Toepassingen met eid. Bibliotheek Digitaal loket Loket Ambtenaren

Toepassingen met eid. Bibliotheek Digitaal loket Loket Ambtenaren Toepassingen met eid Bibliotheek Digitaal loket Loket Ambtenaren Bibliotheek lenerskaart = eid Voordelen Overname identiteitsgegevens bij inschrijving Identificatie lener aan de balie Automatische update

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein Meldingen snel in de juiste banen leiden Een omgevallen boom, volle vuilnisbakken, fietswrakken of losse

Nadere informatie

Functiekaart Administratief medewerker

Functiekaart Administratief medewerker Functiekaart Administratief medewerker Functie Graadnaam: Administratief medewerker Afdeling: Administratie Functienaam: Administratief medewerker Dienst: Burgerzaken / Grondgebiedzaken / Vrije Tijd Functiefamilie:

Nadere informatie

GAS in Vlaanderen. Sinds 1999 bestaat het systeem om administratief te sanctioneren Nieuwe Gemeentewet + gemeentelijke reglementen Minderjarigen +16

GAS in Vlaanderen. Sinds 1999 bestaat het systeem om administratief te sanctioneren Nieuwe Gemeentewet + gemeentelijke reglementen Minderjarigen +16 GAS = nieuw? GAS in Vlaanderen Sinds 1999 bestaat het systeem om administratief te sanctioneren Nieuwe Gemeentewet + gemeentelijke reglementen Minderjarigen +16 Waarom? Ongepast gedrag blijft ongestraft:

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2020 Vervoersvereniging Heerhugowaard PRIVACYVERKLARING LEDEN Vervoersvereniging Heerhugowaard Versie Maart 2018 Vriendelijk-Stipt-Veilig 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding...

Nadere informatie

Garandeer de veiligheid bij innames openbaar domein. Een totaaloplossing van Merkator nv

Garandeer de veiligheid bij innames openbaar domein. Een totaaloplossing van Merkator nv Garandeer de veiligheid bij innames openbaar domein Een totaaloplossing van Merkator nv 2 Gebruiksvriendelijk dossierbeheer Eagle biedt een professioneel platform om vergunningen te beheren en zorgt voor

Nadere informatie

Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie.

Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie. Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie. MobiCare Easy Planning Informatie Registratie Berichten MobiCare EasyID + Bewijs van levering + Werkt ook zonder

Nadere informatie

Strategisch veiligheids- en preventieplan 2014 2017

Strategisch veiligheids- en preventieplan 2014 2017 Strategisch veiligheids- en preventieplan 2014 2017 Tussen enerzijds: De Staat vertegenwoordigd door de Minister van Binnenlandse Zaken, gevestigd in de Wetstraat 2 te (1000) Brussel, verder de Staat genoemd

Nadere informatie

Contactgegevens: Sandra Doosje Sluisstraat 51, 7495RC te Ambt Delden +(00)31-(0)

Contactgegevens: Sandra Doosje Sluisstraat 51, 7495RC te Ambt Delden +(00)31-(0) , gevestigd aan Sluisstraat 51, 7495RC te Ambt Delden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Sandra Doosje Sluisstraat

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie