Doe-het-zelf handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doe-het-zelf handleiding"

Transcriptie

1 Doe-het-zelf handleiding Met de doe-het-zelf formule kan je onze games spelen waar en wanneer je wil en dit tegen een lage prijs! Een groepsactiviteit was nog nooit zo leuk én betaalbaar! Wij hebben de game helemaal voor je klaargemaakt, je hebt er geen voorbereidingswerk aan. Gewoon naar buiten gaan en spelen maar! 1. Speel waar en wanneer je wil Als je met je eigen toestellen speelt, dan ben je aan niets of niemand gebonden: je speelt waar en wanneer je wil. Je kan op elke plek ter wereld spelen, zolang er maar een kaart van bestaat. Op de website openstreetmap.org kan je de beschikbare kaarten bekijken. Daarnaast heb je voor onze interactieve spelen ook een goede dekking van een telefoonnetwerk nodig. In stedelijke gebieden heb je die zo goed als altijd. Let wel, The Target: Off Radar speel je het best in een stad met een mooie stratenlabyrinth. Vind je er maar een handvol straten, kies dan een grotere stad, zo niet is de achtervolging snel voorbij!

2 2. Speel op je eigen toestel Je kan The Target: Off Radar of je eigen smartphone of tablet spelen. De app werkt op alle iphones (v.a. iphone 4s) en alle ipad met een 3G of 4G-verbinding. Android telefoons en tablets moeten voldoen aan deze minimum-vereisten: schermresolutie: processor: geuheugen: schermgrootte: Android: data verbinding: min. 480X800 pixel min Mhz (1GHz) min. 1GB RAM min. 4 min. versie 4.1 3G of 4G De meeste Android modellen voldoen aan deze vereisten. In de telefoon of tablet moet een SIM-kaartje zitten die mobiele data toelaat. Kan je met je toestel surfen op het web of apps zoals Instagram en Facebook gebruiken, dan kan je ook onze games spelen! Verwacht zo n 10 tot 15 MB dataverbruik per telefoon voor 1 spelletje. 3. Je spel voorbereiden App & PlayZone Je spel opzetten is echt kinderspel. Download eerst de app The Target: Off Radar op je smartphone of tablet en maak dan je account aan op de PlayZone. De PlayZone is een online platform waar je spelcodes kan aankopen, je spelen beheren, je vrienden uitnodigen, enz. Je PlayZone gegevens geven je ook toegang tot de app. Vraag de andere spelers ook de app te downloaden en een PlayZone account aan te maken, zodat ze in de The Target: Off Radar app kunnen inloggen en samen met jou spelen. Betaling Het downloaden van de app is gratis. Wil je spelen, dan moet je een spelcode aankopen in de app of op de PlayZone. Je betaalt dan meteen voor de hele groep en je deelt deze code met de andere spelers. Een spelcode kost je 60 voor 2 uur spelplezier. Deze twee uur zijn te gebruiken binnen een termijn van 12 uur na de eerste activatie van die code (m.a.w. na de start van je eerste spel met die code). Je kan met één code meerdere spelen starten, op voorwaarde dat de totale duur niet langer is dan 2 uur.

3 Android gebruikers kunnen een spelcode aankopen via de PlayZone. De betaling gebeurt dan via PayPal en je vult de code manueel in de app in. Je kan ook een spelcode rechtstreeks in de app kopen met een 'in app purchase'. Het bedrag wordt dan verrekend via de credit kaart die aan je Google Play Store account gelinkt is. ios gebruikers kunnen spelcodes enkel rechstreeks in de app aankopen. Het bedrag wordt verrekend via je itunes account. 4. Je eerste spel starten Spelregels Voor je begint, neem je best even de spelregels van The Target: Off Radar door. Je kan de instructie video online bekijken en krijgt acheteraf nog een samenvatting van spelregels in de app zelf. Voor een optimale spelervaring is het best dat ook de andere spelers de regels kennen. De teams The Target: Off Radar speel je met één gangsterteam (of 1 gangster) en twee tot vijf politieteams. We raden je aan om teams van max. 3 spelers samen te stellen. Zo blijft je spel dynamisch en zal niemand zich uitgesloten voelen omdat hij/zij niet op het scherm kan volgen. Per spel zit je dus aan een maximum van 18 spelers. Ben je met meer, dan kan je de groepjes ofwel ietsje groter maken, ofwel een tweede of zelfs derde game spelen die volledig simultaan en gescheiden verloopt. Met 24 spelers bijvoorbeeld, kan je de hele groep opdelen verdelen over 2 simultane games, met 36 over 3 games. Toestellen Per team heb je één toestel (tablet of smartphone) met 3G of 4G verbinding nodig. Op elk toestel open je de The Target: Off Radar app en log je in met een PlayZone account. Alle toestellen moet voldoen aan de bovenvermelde technische verreisten. Je kan verschillende types toestellen gebruiken binnen hetzelfde spel. Zo kan je bijvoorbeeld perfect spelen als het eerste team een ipad heeft, het tweede een Android tablet, het derde een iphone 5s en het laatste een Android smartphone. Het enige wat je moet doen, is dezelfde spelcode ingeven om zo samen in het spel te zitten. LET OP: Voor het spel moet de batterij van elk toestel volledig opgeladen zijn. De GPS en data verbinding verbruiken veel energie. Je neemt best ook je lader mee voor na het spel.

4 5. Vragen? Hier vind je alvast een antwoord op de meest voorkomende vragen. Heb je een andere vraag? Mail ons even op Ik gebruik ios, waarom kan ik niet op de website betalen? We zouden het zelf ook liever anders zien, maar Apple verplicht ons om alle inkomsten te genereren via de app zelf. De aankoop moet met een zogenaamde in app purchase verlopen. Je betaalt dan via de credit card kaart die verbonden is met je itunes account. Android gebruikers kunnen spelcodes aankopen via de app of via de PlayZone. Hoe lang kan ik spelen? Je kan 120 minuten spelen binnen een termijn van 12 uur na de eerste activatie van je spelcode. Dit betekent dat je na de start van je eerste spel met een spelcode 12 uur de tijd krijgt om je 120 spelminuten te gebruiken. Als je eerste spel bijvoorbeeld 25 minuten duurt, dan heb je nog 95 minuten over voor andere spelsessies. Je kan tussen twee spelen uiteraard even pauseren zonder spelminuten te verliezen. The Target: Off Radar is een actief spel en neem van ons aan dat na 120 minuten de meesten onder ons best uitgeput zijn! Je moet ook rekening houden met de capaciteit van je batterij: na 120 minuten is deze wellicht helemaal leeg. Hou er dus rekening mee dat je na het spel een oplader kan gebruiken en dat je voor het spel je toestel helemaal dient op te laden! Waar kan ik spelen? Je kan in elke stad ter wereld spelen, zolang er maar een Open Street Map van bestaat (zie openstreetmap.org). Je hebt er ook een goede dekking van een telefoonnetwerk nodig. Het spel is ook het leukst als de stad uit een mooie stratenlabyrinth bestaat. Vind je er maar een handvol straten, kies dan een grotere stad, anders is de achtervolging snel voorbij! Start het spel op in een aangename wijk van de stad zonder druk verkeer. De applicatie zal automatisch een spelgebied afbakenen van 1km2 rond dit startpunt.

5 Met hoeveel kan ik spelen? Je kan The Target: Off Radar met 3 tot 18 personen spelen. We raden een maximum van 18 spelers zodat je met drie spelers per team zit. Dit houdt het spel dynamisch. Maak je een team groter dan 3 spelers, dan wordt het spel minder leuk, want een aantal spelers kan dan nog moeilijk volgen op het scherm of ze vertragen de rest van de groep. Bij drie spelers heb je twee agenten die jacht maken op 1 gangster. Nog leuker is om in kleine teams te spelen: je vormt dan groepjes van 2 tot 3 spelers in een agenten- of gangsterteam. Deze spelers lopen dan achter 1 toestel aan. Ben je met meer dan 18 spelers, dan kan je 2 of 3 spelen simultaan spelen. In elk spel maken dan 2 tot 6 agententeams jacht op een gangsterteam. Deze spelen lopen volledig naast elkaar. Hoe moet ik mijn toestel instellen? Dat gaat heel makkelijk. Zorg er voor dat je toestel verbonden is met het internet. Als je webpagina s kan bekijken, is dit al in orde. Daarnaast moet ook je GPS aan staan. Dit kan onder instellingen/... Je zet ook het best de WIFI-verbinding uit. Zo niet, zal het toestel tijdens het spel voortdurend een verbinding proberen te leggen met allerlei WIFI-hotspots en loop je het risico om geregeld zonder netwerkverbinding te spelen. Moet ik betalen om de app te kunnen downloaden? Het downloaden van de app is gratis. Wil je spelen, dan moet je een spelcode aankopen in de app of op de PlayZone. Je betaalt dan meteen voor de hele groep en je deelt deze code met de andere spelers. Android gebruikers kunnen kiezen om spelcodes via de app aan te kopen (betaling via de Play Store) of via de PlayZone (betaling via PayPal). Speel je op een iphone of ipad, dan kan je spelcodes enkel via de app aankopen en betalen via itunes.

6 Kan ik ook met een tablet spelen? Natuurlijk! Je kan wel alleen spelen met tablets die ook 3G-verbindingen kunnen leggen via een SIM-kaart. Op tablets met enkel WIFI werken onze games niet. Hoeveel data verbruik ik tijdens een spel? Tijdens een spel verbruik je zo n 10 tot 15 MB aan data, vooral voor het downloaden van de spelkaarten. Speel je nadien in hetzelfde spelgebied, dan kan je dataverbruik tot de helft dalen. Moet ik vooraf vragen of opdrachten vastleggen voor het spel? Dat is niet nodig. De app zal automatisch alle spellocaties voor je bepalen bij de start van het spel en eens je de spelregels hebt doorgenomen, kan je meteen beginnen spelen! Er is dus geen voorbereiding nodig. Op welke praktische zaken moet ik letten voor een spel? Het belangrijkste is dat je volledig opgeladen toestellen bij je hebt die geschikt zijn om onze games op te spelen. Kies een aangenaam spelgebied dat zo verkeersvrij mogelijk is, dit maakt het spel heel wat leuker en veiliger! Laat je medespelers ook weten dat ze het best makkelijke kledij en schoenen aantrekken, zodat ze vlot kunnen rondlopen in de stad. Ten slotte: je speelt het best niet tijdens massa-evenementen in de stad. Op zulke momenten kan het mobiele netwerk wel eens oververzadigd geraken en wordt het moeilijk om onze games te spelen. Wat is het verschil tussen het spelen onder begeleiding en de doe-het-zelf formule? Als je onder begeleiding speelt, dan wacht een spelbegeleider je op voor het spel. De begeleider heeft de geschikte speltoestellen bij zich, opgeladen en klaar voor het spel. Hij/zij geeft de speluitleg en start de toestellen en de app helemaal voor je op. Tijdens het spel blijft de spelbegeleider beschikbaar voor al je vragen. Een deel van de spelers

7 verkiest deze service boven de doe-het-zelf formule waarbij je zelf voor de toestellen zorgt. Je downloadt de game op een app store en bekijkt de speluitleg vooraf of bij het opstarten van de app. We doen ons uiterste best om onze apps zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat je ook zonder spelbegeleider een fantastische ervaring krijgt. Het prijskaartje van de begeleide spelformule ligt uiteraard een stuk hoger door de verplaatsing en aanwezigheid van een spelbegeleider voor en tijdens het spel en de kostprijs van de ontleende telefoons met SIM-kaarten. Kan ik The Target: Off Radar ook spelen met iemand die minder mobiel is? We krijgen vaak de vraag of zwangere vrouwen kunnen meespelen en het antwoord is Ja, als ze meespelen met een politieteam dat het wat trager aan zal doen. Een gangsterteam moet heel beweeglijk zijn en dit is niet aan te raden in je zwangerschap. Hetzelfde geldt voor alle andere spelers met een letsel of handicap.

Q A OORBEREIDING & F V

Q A OORBEREIDING & F V VOORBEREIDING & FAQ VOORBEREIDING & FAQ Met de doe-het-zelf formule kan je onze games spelen waar en wanneer je wil en dit tegen een lage prijs! Een groepsactiviteit was nog nooit zo leuk én betaalbaar!

Nadere informatie

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud 1 Voorbereiding & FAQ Speel waar en wanneer je wil Als je met je eigen toestellen speelt, dan ben je aan niets of niemand gebonden: je speelt waar en wanneer je wil. Je kan op elke plek ter wereld spelen,

Nadere informatie

HANDLEIDING SPELLEIDER

HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER Dus jij wil de spelleider van The Target zijn? Super! Dan ben je de baas van het spel, en verantwoordelijk voor de opstart. Jij moet de andere teams vertellen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

Heldertelecom.nl. Dash-app

Heldertelecom.nl. Dash-app Heldertelecom.nl Dash-app Inhoud 1 Algemeen 1.1 Wat is de Dash-app 1.2 Voor welke mobiele toestellen is de Dash-app beschikbaar? 1.3 Is de Dash-app ook te gebruiken op een tablet zoals een ipad? 1.4 Wat

Nadere informatie

FietsTelApp veelgestelde vragen

FietsTelApp veelgestelde vragen FietsTelApp veelgestelde vragen Heb je een vraag over het gebruik van de FietsTelApp? Wij lijsten hieronder enkele nuttige tips en veel gestelde vragen met antwoorden op. Elke fietser telt tijdens deze

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART USA

HANDLEIDING SIM KAART USA HANDLEIDING SIM KAART USA Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken

Nadere informatie

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere FAQ Dash-app Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV v o i c e w o r k s. c o m Postbus 60281 1320 AH Almere t. 036 760 66 00 advies@voiceworks.com Inhoud 1 Algemeen 4 1.1 Wat is

Nadere informatie

Digitale Fundels in de bib

Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt deze gebruiksaanwijzing printen, maar het is mogelijk dat hierdoor

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app... 3 2. Een e-book lenen om te

Nadere informatie

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G Snel mee met Wat heb je nodig voor 4G? 1 3 4Gnetwerk 4Ggsm Het nieuwe 4G-netwerk van Mobistar biedt je de beste snelheid en een netwerk dat in meer dan 270 steden

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK

HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK HANDLEIDING SIM KAART FRANKRIJK Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in

Nadere informatie

Handleiding Installatie en spelaanmaak voor Android telefoons

Handleiding Installatie en spelaanmaak voor Android telefoons appt vity Handleiding Installatie en spelaanmaak voor Android telefoons 1 A. De telefoons juist instellen Normaal gezien staan de onderstaande instellingen al meteen juist nadat je een werkende SIM-kaart

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART IERLAND

HANDLEIDING SIM KAART IERLAND HANDLEIDING SIM KAART IERLAND Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES.

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. BMW ConnectedDrive www.bmw.nl/ connecteddrive BMW maakt rijden geweldig OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. REMOTE SERVICES. Wat zijn BMW Remote Services? Met Remote Services

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Handleiding ASN Mobiel Bankieren Versie januari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad, Android-toestel of Windows

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE PLAY STORE PLAY STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je smartphone of tablet op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je smartphone of tablet kunt

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE APP STORE APP STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je iphone of ipad op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je iphone of ipad kunt zetten. Met dit

Nadere informatie

Handleiding La mosca games via HockeyApp

Handleiding La mosca games via HockeyApp Handleiding La mosca games via HockeyApp Vanaf nu zal La mosca haar spelletjes niet meer via de Play Store, maar via HockeyApp verdelen. Nu zal je nieuwe versies en updates van de huidige spellen enkel

Nadere informatie

Starten met bettermarks

Starten met bettermarks Starten met bettermarks Voordat je met bettermarks kan starten, moet je twee dingen doen: 1 Inloggen bij bettermarks 2 Jezelf indelen in een klas Hieronder kun je lezen hoe je dit moet doen. 1 Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART VIETNAM

HANDLEIDING SIM KAART VIETNAM HANDLEIDING SIM KAART VIETNAM Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht!

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht! Directie ITS Information and Technology Services HANDLEIDING Thuiswerken met Vetware Deze handleiding beschrijft hoe je vanuit huis toegang kunt krijgen tot Vetware. Het is verdeeld in twee delen; de voorbereiding

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

Augmented Reality in Aurasma

Augmented Reality in Aurasma Handleiding Augmented Reality in Aurasma Fontys Educatief Centrum - Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven Versie 2.0 Oktober 2015 Colofon Fontys Educatief Centrum Postbus 347, 5600 AH Eindhoven Telefoon 08850

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE APP STORE APP STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je iphone of ipad op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je iphone of ipad kunt zetten. Met dit

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART DUITSLAND

HANDLEIDING SIM KAART DUITSLAND HANDLEIDING SIM KAART DUITSLAND Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in

Nadere informatie

Na de zomervakantie wil je natuurlijk ook gebruik maken van de ICT-diensten van Tabor. In deze brief vind je een stappenplan om dit in orde te maken.

Na de zomervakantie wil je natuurlijk ook gebruik maken van de ICT-diensten van Tabor. In deze brief vind je een stappenplan om dit in orde te maken. Beste leerling, Na de zomervakantie wil je natuurlijk ook gebruik maken van de ICT-diensten van Tabor. In deze brief vind je een stappenplan om dit in orde te maken. Stap 1: Activatie van je persoonlijke

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017-

HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017- HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017- KeepTotal Keepersmethode KeepTotal ondersteunt verenigingen met de keepersontwikkeling, door het aanbieden van een leeftijdsspecifiek leerplan met

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren Handleiding Abakus Abakus Compleet app activeren Abakus Compleet Pagina 1 / 8 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Abakus Compleet app instellen in Abakus Compleet... 4 Gebruikersbeheer... 4 Medewerker Stamgegevens...

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING. Activeer

KORTE HANDLEIDING. Activeer Activeer Activeer Activeer 1. Activeer BUSiNeSS cloud A. Dienst activeren : u krijgt binnen de 2 uur een bevestigingsemail "BASE business Cloud : Notificatie" B. Ga naar https://cdashboard. basebusiness.be

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Versie februari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren en een rekening ASN Betalen Zelfstandigen? Dan kunt u als zakelijke klant ook

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND Teach-IT 1. INHOUDSTAFEL 1. INHOUDSTAFEL 1 2. Inleiding 3 2.1. Wat is een Cloud? 3 2.2. Voordelen? 3 2.3. Nadelen? 4 2.4. Wie gebruikt voornamelijk clouds?

Nadere informatie

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app Vragen over de installatie Is mijn smartphone/tablet geschikt voor de Campercontact-app? Hoe installeer ik de app? Kan ik de app en de offline kaarten ook installeren op mijn SD-kaart (Android)? Kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK Copyright 2015. All rights reserved. The content of this document may not be copied,replaced,distributed,published,displayed, modified,or transferred in any form or by

Nadere informatie

Wifi of mobiel internet gebruiken?

Wifi of mobiel internet gebruiken? Wifi of mobiel internet gebruiken? Wat is het verschil tussen wifi en mobiel internet met een dataverbinding? Surfen via wifi is goedkoper (vaak gratis) dan surfen via mobiel internet, maar het wifi-bereik

Nadere informatie

Let op! Gezien My Route App geen RT s kan registreren kunnen we de My Route App gebruikers niet opnemen in het RT-klassement.

Let op! Gezien My Route App geen RT s kan registreren kunnen we de My Route App gebruikers niet opnemen in het RT-klassement. Mocht je niet over de juiste iphone of Ipad beschikken (vanaf IOS 10.3.3 - iphone 5C/5S en/of ipad met simkaart) of enkel over een Android toestel beschikken dan kan je My Route App installeren. Let op!

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART SPANJE

HANDLEIDING SIM KAART SPANJE HANDLEIDING SIM KAART SPANJE Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps...

De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps... De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps... 5 Apps criteria... 6 De ipad op school... 7 ipad gebruik in de

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Versie: 18 maart 2013 Om met Spitsvrij mee te doen heb je een iphone 4 of 5 nodig met ios5 of hoger of een Android smartphone versie 2.3 of hoger, met een touchscreen

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud 3 VoorwoorD 5 Methodologie 6. Colofon 54. Inhoud

Inhoud. Inhoud 3 VoorwoorD 5 Methodologie 6. Colofon 54. Inhoud Inhoud Inhoud Inhoud 3 VoorwoorD 5 Methodologie 6 MEDIABEZIT EN -GEBRUIK 8 MOBIEL INTERNET 12 SOCIALE MEDIA 18 NIEUWS EN INFORMATIE 26 MUZIEK EN VIDEO 32 GAMING 36 MEDIA EN SEKSUALITEIT 40 DIGITALE STRESS

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie september 2016

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie september 2016 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.0 - september 2016 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken

Nadere informatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Versie: 24 april 2013 Om met Spitsvrij mee te doen heb je een iphone 4 of 5 nodig met ios5 of hoger of een Android smartphone versie 2.3 of hoger, met een touchscreen

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Account activeren

Hoofdstuk 1: Account activeren Smartschool voor ouders Hoofdstuk 1: Account activeren Instellen van je wachtwoord Stap 1 Surf naar https://sintlievenscollege.smartschool.be, door dit adres in te tikken

Nadere informatie

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen.

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen. HANDLEIDING MYWELLNESS Aanmaken MyWellness account 1. Geef uw e-mail adres door aan uw instructeur of stuur e-mail naar info@bewegingscentrumdrachten.nl 2. U ontvangt een activatie e-mail van Bewegingscentrum

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

Internet. Provider. Gebruikers. ADSL De verbinding kan via een kabel of draadloos SBM 2015

Internet. Provider. Gebruikers. ADSL De verbinding kan via een kabel of draadloos SBM 2015 Als gevolg van het niet op tijd inrichten van het leslokaal het slecht funktioneren van Wife en De veelheid van de onderwerpen Verliep les 2 moeizaam. Les 2 gaan we dunnetjes over doen zodat we allemaal

Nadere informatie

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum :

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : 26-06-2014 Documenten Via het computer systeem van TWB heb je toegang tot documenten van het team waarin je werkt of

Nadere informatie

E-boeken in de Bib. Stap voor stap: zo lees je e-boeken van de bib op je tablet

E-boeken in de Bib. Stap voor stap: zo lees je e-boeken van de bib op je tablet Stap voor stap: zo lees je e-boeken van de bib op je tablet Stap voor stap: zo lees je e-boeken van de bib op je tablet Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË HANDLEIDING SIM KAART ITALIË Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE

Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE Apparaat Algemeen 1. Wat is de positionering van de S3? 2. Wat meet de S3 Scanner? 3. Wat is het verschil tussen de S2 Everest en de S3? 4. Waaruit bestaat de S3 Scanner-eenheid

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Z3 www.pettorway.com Laad de batterij op Uw Z3 wordt geleverd met één batterij aangesloten en het opladen adapter. USB Het opladen van de batterij Sluit de Z3 met de oplader via een

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART ISRAEL

HANDLEIDING SIM KAART ISRAEL HANDLEIDING SIM KAART ISRAEL Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 Inhoud Voordelen... 1 Overzicht... 2 Release Versie... 3 Nieuw... 4 Nieuw Tablet/Groot scherm weergave... 4 Ontwerp de Tablet/Groot Scherm Layout... 4 Site eigenaar

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 Sneller Beter Verbeterd netwerk, sneller met 4G, straffere prijs! Straffer TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 De vernieuwde KING en KONG: nu nog beter, sneller en straffer! Veel Dubbel zoveel

Nadere informatie

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd.

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd. Interessante Apps voor de ipad! Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad of Android-toestel. In deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING DATA SIM KAART

HANDLEIDING DATA SIM KAART HANDLEIDING DATA SIM KAART Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding.

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding. Hoe installeer ik de Life-Time Update? Zie ook de handleiding van Garmin: http://www.garmin.nl/page/?id=83 In algemene zin: Op basis van onze eigen ervaring is de indruk dat de lifetime voor het gros van

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro

Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro Parijs, 7 februari 2018 ARCHOS introduceert de ARCHOS Core 55S, 57S en 60S smartphones en maakt daarmee toestellen met randloze schermen

Nadere informatie

Handleiding Digicampuz voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Handleiding Digicampuz voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg Handleiding Digicampuz voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1 Voorwoord 3 2 Belangrijke gegevens 4 2.1 Aanmeldgegevens 4 2.2 De Digicampuz 4 3 Aan de slag 5 3.1 Aanmelden

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Zorg ervoor dat de app toelating heeft om je locatie, mobile data en camera te gebruiken.

Zorg ervoor dat de app toelating heeft om je locatie, mobile data en camera te gebruiken. Zorg ervoor je dat de besturingssoftware van je smartphone of tablet up-to-date is voor je MyRoute app installeert. Nieuw dit jaar : Myrouteapp moet geïnstalleerd worden op toestel met 4G connectie. 1.

Nadere informatie

HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION

HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION HANDLEIDING TWOFACTOR- AUTHENTICATION ACCARE Algemene informatie Auteur Hans Doesburg Doelgroep Gebruikers Accare Bestandsnaam Accare HL TwoFactor-Authentication.docx Datum 24 november 2016 Versie 3.0

Nadere informatie

Kiest u voor de alarmapp met drukker, dan maakt deze gebruik van uw simkaart in uw smartphone. Ook dan heeft u dus geen aparte sim-kaart nodig.

Kiest u voor de alarmapp met drukker, dan maakt deze gebruik van uw simkaart in uw smartphone. Ook dan heeft u dus geen aparte sim-kaart nodig. Meest gestelde vragen over Safetycare apparatuur Werking en gebruik 1. Moet ik de Safetycare apparatuur installeren? Safetycare werkt eenvoudig en zonder installatie. In de verpakking van de apparatuur

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË HANDLEIDING SIM KAART ITALIË Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

BOOKSHELF E-BOOKS VOOR HOGER ONDERWIJS EN DE PROFESSIONELE MARKT HANDLEIDING

BOOKSHELF E-BOOKS VOOR HOGER ONDERWIJS EN DE PROFESSIONELE MARKT HANDLEIDING BOOKSHELF E-BOOKS VOOR HOGER ONDERWIJS EN DE PROFESSIONELE MARKT HANDLEIDING BOOKSHELF? Partner van ACCO voor distributie van interactieve en multimediale e-books voor hoger onderwijs en professionele

Nadere informatie