kampeer- en bungalowcentrum Doorn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "kampeer- en bungalowcentrum Doorn"

Transcriptie

1 RCN het Grote Bos kampeer- en bungalowcentrum Doorn Natuur en veel ruimte Wandelroutes door het bos Diverse verblijfsmogelijkheden Centraal gelegen in Nederland RCN: Verrassend Veel Vakantieplezier!

2 RCN het Grote Bos Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn Tel.: , Fax: RCN het Grote Bos is een van de negen centra van Recreatiecentra Nederland. De prachtige omgeving waarin de centra liggen en de kwaliteit van wat er wordt geboden stemt gasten tot grote tevredenheid. De verschillende verblijfsmogelijkheden geven aan de centra een unieke en levendige sfeer. De geheel eigen stijl van recreatieprogramma s brengt mensen van alle leeftijden bij elkaar en in beweging. De informatie op deze pagina s en de plattegrond van het centrum vormen samen een overzicht van de mogelijkheden. Typering van het centrum Vroeger was RCN het Grote Bos een deel van het landgoed Hydepark. De bungalows liggen vrijstaand in het bos en de kampeerplaatsen zijn gesitueerd op velden die omgeven zijn door bomen. Je ziet veel konijnen en eekhoorns en af en toe een ree. Er is een grote variatie aan vogels, waarvan de specht, de uil en de buizerd het meest bijzonder zijn. Het Grote Bos heeft veel natuur en veel ruimte, daardoor gaat de vakantiedrukte, aan mensen die daar geen behoefte aan hebben, in alle rust voorbij. Wat is er te doen Het centrum beschikt over een ruim opgezet restaurant met een bar en vier bowlingbanen die het gehele jaar geopend zijn (in de winterperiode niet op maandag, dinsdag en donderdag). Het verwarmd openluchtzwembad met een kleuter- en peuterbad, glijbanen, een wildwaterbaan en een uitgestrekte ligweide bevindt zich midden op het centrum. peeltuinen liggen verspreid over het terrein dichtbij de kampeerplaatsen en bungalows. Fietsen en skelters zijn te huur. Omgeving RCN het Grote Bos RCN het Grote Bos in Doorn is centraal gelegen in Nederland. Het landschap is glooiend en grenst aan het Nationaal ark Utrechtse Heuvelrug. De uitgestrekte bossen en landgoederen gaan over in fruitteeltgebieden en rivierlandschappen. Zwemmen kunt u ook in het subtropisch zwembad van Driebergen De Zwoer of in het Henschotermeer, een natuurplas midden in het bos. Een bezoek aan de gerestaureerde yramide van Austerlitz, een bolwerk uit de tijd van Napoleon is zeer de moeite waard. Er is ook een grote speeltuin in de buurt. Huis Doorn was de laatste verblijfplaats van de Duitse keizer. Er is een klein mausoleum voor hem gebouwd in het park naast het landhuis. Voor jong en oud zijn er interessante rondleidingen. Er zijn twee dierentuinen in de omgeving: Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Dierenpark Amersfoort. Historische plaatsen zijn: Wijk bij Duurstede en Amerongen.

3 Waar vindt u ons? Hoe komt u op RCN het Grote Bos Vanuit de randstad en vanuit het zuiden: Rij richting Utrecht en daarna richting Arnhem. Neem de afslag Driebergen/Zeist. In Driebergen gaat u richting Doorn. Bij de eerste rotonde richting RCN het Grote Bos. Vanuit het Noorden: Volg richting Amersfoort. Neem afslag nummer 5 richting Maarn. Volg de borden Maarn-Doorn. In Doorn de bordjes naar RCN het Grote Bos volgen. Vanuit het Oosten: Neem de snelweg Arnhem-Utrecht. Neem de afslag Driebergen/Zeist. Ga in Driebergen richting Doorn. Bij de eerste rotonde richting RCN het Grote Bos. G-coördinaten voor u autonavigatie: / Met het openbaar vervoer: Vanaf station Driebergen brengt bus 81 u in 15 minuten naar de halte Het Grote Bos. Het is dan nog vijf minuten lopen naar onze receptie. Op zondagen rijdt de bus niet. Heeft u een bungalow gehuurd voor minimaal een week, dan vergoeden wij de taxikosten van en naar station Driebergen. Het telefoonnummer van taxibedrijf Hoek is U dient het gebruik van de taxivergoeding bij reservering op te geven. Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn Tel.: Fax: hetgrotebos@rcn.nl RCN Utrecht is de grootste stad in de omgeving. De Oude Gracht en de Dom zijn historische hoogtepunten. In het museum-kwartier liggen alle belangrijke Utrechtse musea. Vanaf station Driebergen bent u binnen tien minuten in het winkelhart van Nederland. Ook Amersfoort is een stad met een mix van oud en nieuw en veel evenementen in het seizoen. Kamperen: Het terrein heeft veel veldplaatsen maar ook een aantal bosplaatsen. Alle plaatsen hebben een elektraaansluiting van 10 ampère en een deel daarvan kabelaansluiting voor TV. De grootte varieert van 80 tot 135 m 2. Er zijn ook camperplaatsen, comfortplaatsen (met water, riool en kabel) en shelterplaatsen zonder elektra-aansluiting. Het gebruik van sanitair en warm water is bij de prijs van de plaats inbegrepen. De zes verwarmde sanitairgebouwen liggen temidden van de kampeervelden. Verschillende bungalows: Verspreid in het bos staan verschillende typen bungalows voor 2 tot 6 à 8 personen. Vrijstaand gelegen, compleet ingericht en centraal verwarmd. Er zijn drie aangepaste bungalows voor 4 personen. Voor de in de bungalow aanwezige synthetische dekbedden en kussens worden pakketten met bedlinnen neergelegd. Hand- en theedoeken evenals was-, afwas- en toiletgerei dient u zelf mee te nemen. tacaravans: Al onze stacaravans hebben een ruime verwarmde living. Er is een terras en een berging. De voorzieningen zijn gelijk aan die van de bungalow.

4 Als u wilt komen kijken: Dagelijks is de receptie geopend van 9.00 tot uur. In de weekenden van november tot eind maart van tot uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en uw bungalow of kampeerplaats zelf uit te zoeken. Horeca-arrangementen Onze horecavoorzieningen zijn het hele jaar geopend. In het laagseizoen zijn de vaste sluitingsdagen maandag, dinsdag en donderdag. Het is mogelijk speciale arrangementen te boeken met een bungalow- of kampeerweekend in combinatie met een diner, een uurtje (magic)bowlen en een wandelroute door het bos. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Faciliteiten Restaurant (ook s winters open) nackbar Croissanterie Café/Bar upermarkt (geopend van asen tot herfstvakantie) Wasserette Recreatiezalen Verwarmd openlucht zwembad met wildwaterbaan (vanaf begin mei tot begin september) Waterspeelparadijs Ligweide Natuurvijver Fossielenveld peeltuinen Voetbalveld Trimparcours Tennisbanen Tafeltennis Jeu-de-boulesbaan Midgetgolfbaan Volleybalveld Basketbalveld Magic bowlingbanen Verhuur fietsen Verhuur skelters Multifunctioneel plein Aangepaste bungalows voor gehandicapten Aangepast kampeersanitair voor gehandicapten Internetcafé en hotspot Bijenplaats Vlindertuin Heidepicknickplaats 2XL

5 Bungalowtypes F2 tudio met open keuken, tweepersoonsbed. Verwarming met gevelkachels in de kamer en in de douche- en toiletruimte. (bungalownr. 12a) 2XL 2-persoonsbungalow met een ruime woonkamer en dvd/cd-speler, centrale verwarming, open keuken met o.a. een vaatwasser, gescheiden douche- en toiletruimte. De bungalow heeft 1 slaapkamer met 2 boxspring bedden. bungalownrs 240 t/m 242, 244, 253 en 254 Rook- en huisdiervrij: nrs. 244 en 253 4L 3-kamerbungalow met open keuken, open haard of houtkachel, centrale verwarming, gescheiden douche- en toiletruimte, 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed. bungalownrs 19 t/m 38, 255 t/m 259 Rook- en huisdiervrij: nrs. 31 en 36 RA4 Een voor invaliden aangepaste 4- persoonsbungalow. Woonkamer met open keuken, centrale verwarming en open haard. 2 slaapkamers waarvan één met een hoog/ laag bed en een boxspring. Deze slaapkamer heeft een schuifwand naar de woonkamer. De andere slaapkamer heeft 2 losse bedden. Douche en toilet in één ruimte volledig aangepast. (bungalownrs. 601 t/m 603) R6 4-kamerbungalow met open keuken, centrale verwarming en open haard, gescheiden douche- en toiletruimte, 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met stapelbed. Rook- en huisdiervrij: nr G6 Royale 4-kamerbungalow met open keuken, centrale verwarming, open haard, gescheiden douche- en toiletruimte, 1 tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden. Rook- en huisdiervrij: nr L 4-kamerbungalow met open keuken, centrale verwarming en houtkachel, gescheiden douche- en toiletruimte, 6 eenpersoonsbedden. (bungalownrs. 250 t/m 252, 261, 266, 272, 304 en 309) GB6 Compacte moderne 6-persoonsbungalow. In de woonkamer een TV met dvd-speler. In de open keuken een vaatwasser en magnetron. Op de begane grond een tweepersoonsslaapkamer. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers. (bungalownrs. 1 t/m 4 en 15 t/m 18) Rook- en huisdiervrij: nrs. 1 en 2. B6+ Comfortabele bungalow met 3 tweepersoonsslaapkamers met entresol speelzolder en 2 bedden extra. Centrale verwarming. Woonkamer met open keuken. Gescheiden douche en toilet. De bungalow is voorzien van 8 eenpersoonsbedden. Keuken voorzien van vaatwasser en magnetron. (bungalownrs ) 7F Finse bungalow met op de verdieping een infrarood sauna. Gescheiden douche en toilet. De bungalow is voorzien van centrale verwarming en dvd-speler. 1 slaapkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de etage. 7 eenpersoonsbedden. Keuken voorzien van vaatwasser en magnetron. Rook- en huisdiervrij: nr. 13. T6 tacaravan met 2 slaapkamers en een tweepersoonsslaapruimte in de woonkamer. Voorzien van keuken, verwarming. douche- en toiletruimte. Rook- en huisdiervrij: nrs. 629 en 630 Winterhard: nrs. 621 t/m 623 Bungalows van hetzelfde type kunnen qua indeling verschillen.

6 Bosw N EGELAD A A Lupinewei portvelden Z A 70A A A ligweide MUGGENLAAN A 40B 40C A Eikenkamp Berkenkamp comforplaatsen A BRINKLAAN BRINKLAAN Doorn Beukenkamp VLINDERLAAN Dennenkamp BEUKENLAAN BEUKENLAAN runushof ARRENLAAN VOENLAAN REEËNLAAN KREKELLAAN EEKHOORNLAAN LUINELAAN Beukenhof EIKENLAAN parrenhof Acaciakamp Larixkamp ZWIJNENLAAN WATERHOENAD VLIEGENAD partelveld Buizerd- TORRENAD HAZENAD veld Zwijnenveld Hertenveld Buizerdveld WIELEWAALWEG LIJTERLAAN FITIAD Reeënveld R Reeënveld TJIF-TJAFAD ROODBORTAD Veulenwei BODUIFLAAN EEN ROENLINGAD Dien won KONIJNENWEG A Receptie F Fietsverhuur anitairgebouw met stortplaats chemisch toilet Z Kleine Boszaal B Bowlingbanen H Restaurant, café, croissanterie, snackbar R anitairgebouw met aanpassing voor rolstoelgebruikers Internetcafé C upermarkt G Grote Boszaal VC Milieuplein T Trimbaan R.27/01/09 D Wereldwinkel L Recreatie Helpdesk.hgb W Wasserette arkeerplaats voor bezoek en extra auto s

7 G andelgebied LAAN t/m 868 Hydeparkveld EKTERLAAN N t/m 479 N t/m 864 comfortplaatsen F VC H B INGANG EENLAAN 249 EKTERLAAN D L W G Z A C Bronwaterleiding installatie 131 KOEKOEKLAAN T-REX BOOMKRUIERLAAN 17 Driebergen IEERLAAN HAVIKLAAN Dienstwoning sting Dienstwoning comfortplaatsen N 468 MEZENLAAN KUBUAD k A 5 12 Blad en snoeihout Zandhorst Droge horst Uilenhorst ECHTENLAAN pechtenhorst Koekoekshorst Merelhorst Vijverhorst GAAIENLAAN WINTERKONINKJEAD MERELLAAN 353 Vlakke horst A VINKENLAAN Boshorst ADDEAD GEELGORLAAN 25 HYDEARKLAAN Kromme enk Lange enk Bosplaatsen Heuvelhorst Grothorst R lurfenk Kleine Enk comfortplaatsen Hoekenk 29 Doorn BU halte Hoge enk Tipenk Grote enk 35 KAMERFOELIELAAN 37 Driebergen HYDEARK OUDE ARNHEME BOVENWEG T HYDEARK TUNNEL BU halte Tennisbanen Zwembad Fossielenveld Witte paden zijn wandelpaden Midgetgolf peeltoestellen Bijenplaats Bungalows verhuur Wandelsluis Jeu-de-boules Telefooncel icknickplaats Verhuurcaravans Basketbal Fietspad tandplaats stacaravans arkeren eigenaren stacaravans

8

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 Deze

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

Vakantiepark De Katjeskelder

Vakantiepark De Katjeskelder Vakantiepark De Katjeskelder Oosterhout (Noord-Brabant) Het Park Kindvriendelijk en royaal opgezet vakantiepark Vakantieplezier voor jong en oud Gelegen in natuurgebied De Vrachelse Heide in Noord-Brabant,

Nadere informatie

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland!

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! In het populaire Winterberg bieden wij u deze vrijstaande luxe 8-persoons comfort Chalet (no. 86) aan voor 280.000,= k.k., inclusief een

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 VRAAGPRIJS 62.500,-- k.k. Op een hele mooie plek op het park, in de hoek tegen de bosrand, ligt deze compleet ingerichte recreatiebungalow, type IJssel, geschikt voor vijf

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

bungalowpark in de Achterhoek

bungalowpark in de Achterhoek Hoe kunt u het bungalowpark vinden! Het bungalowpark is te bereiken via de weg Winterswijk-Groenlo. Ca. 3 km. buiten de bebouwde kom van Winterswijk vindt u aan uw linker hand Autobedrijf Hijink. De afslag

Nadere informatie

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een...

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... Br o c hu r e & P ri j s li j s t 2 0 1 6 Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... IJ s s e l / I J s se l C o m f o r t - 4 p e r s De comfortabele bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn

Nadere informatie

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve Download onze gemaksapp! BROCHURE 4p IJssel / IJssel comfort De comfortable bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn gelegen op ruime kavels in een natuurlijke omgeving met veel privacy en

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K w w w. f l e v o n a t u u r. n l Blootgewoon genieten... een verademing voor naturisten. Kom en zie, er is bij Flevo-Natuur van alles mogelijk. Wie naturistisch

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Reispapieren Hierbij ontvangt u alle praktische informatie over uw reis en verblijf.

Reispapieren Hierbij ontvangt u alle praktische informatie over uw reis en verblijf. Reispapieren 2018 Over enige tijd hoopt u te vertrekken naar het mooie vakantiepark Beter Uit op Ackersate voor een welverdiende vakantie. Beter-uit is met Vakantiepark Ackersate een samenwerkingsverband

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding recreatiewoningen Adres: Recreatiepark de Tolplas, chalets 207, 219, 220 en 221 aan de Hexelseweg 80 te (7645

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

TE KOOP. Stelleplas K.K Heinkenszand

TE KOOP. Stelleplas K.K Heinkenszand TE KOOP 18.000 K.K. Stelleplas 269 4451 Heinkenszand Stelleplas 269 4451 RN Heinkenszand Inleiding Wij bieden u een prima onderhouden compleet ingericht kunststof recreatie chalet aan gelegen op een prima

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Vraagprijs 40.000,- k.k. Op leuke beschutte locatie gelegen nette goed onderhouden RECREATIEBUNGALOW met terras en tuin v.v. sierbestrating en grasgazon, alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

Landweerswal 2-180, Braamt

Landweerswal 2-180, Braamt Landweerswal 2-180, Braamt Kenmerken Overdracht Vraagprijs 94.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum TE KOOP 695.000 K.K. Zandweg 9 3956 NG Leersum Inleiding Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Doorn en Leersum ligt de buurtgemeenschap Darthuizen. De plek is uniek, het boshuis ligt midden in

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Koopsom 117.500,00 kosten koper Kerngegevens: Vrijstaand vakantiehuis. Op ruim perceel van 985 m2. Grond in eigendom. Verhuur mogelijk, niet verplicht. In park met receptie,

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar.

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/duitsland/overige/maierhofen/273041 Omschrijving Huis In het vakantieoord Maierhöfen ligt het gelijknamige

Nadere informatie

Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen

Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen Vraagprijs 79.000,00 kosten koper Omschrijving Op Droompark Beekbergen (voorheen Recreatielandgoed De Valouwe) gelegen, uitstekend onderhouden ruime recreatiebungalow

Nadere informatie

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k.

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k. Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs 675.000 k.k. Omschrijving: Meester Ansinkweg 6 Het mooiste uitzicht op een ideaal gelegen plek, deze kwalificatie geven wij aan deze vrijstaande villa waar

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

HET HERTENSPOOR 8 DIEVER

HET HERTENSPOOR 8 DIEVER HET HERTENSPOOR 8 DIEVER www.hertenspoor8.nl Omschrijving Keurige en zeer goed onderhouden vrijstaande, rietgedekte (2016) recreatiewoning met ruime living en 2 slaapkamers en bedstee op de verdieping.

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast,

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom in onze stacaravan!! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie in deze brochure op te nemen. Als je je aangemeld hebt op het park bij aankomst,

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 5-Sterren vakantiepark Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 2 Unieke Bergalows met volop luxe en comfort voor eigen gebruik en rendement

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591)

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591) OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1 (0591) 548 182 info@makelaarhuis.nl www.makelaarhuis.nl Voorwoord U heeft informatie aangevraagd met betrekking tot één van de woningen uit ons aanbod. Dit betekent

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

2 het Echten Drenthe gevoel. "Puur leven, actief genieten...prachtige natuur, vol karakter en buitengewoon."

2 het Echten Drenthe gevoel. Puur leven, actief genieten...prachtige natuur, vol karakter en buitengewoon. 205 BOSBUNGALOWS KAMPEREN CHALETS KAMPEERBUNGALOWS & STACARAVANS GROEPSACCOMMODATIE FACILITEITEN RECREATIETEAM ETEN & DRINKEN 2 het Echten Drenthe gevoel "Puur leven, actief genieten......prachtige natuur,

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Voor de leukste vakantie in Nederland kom je absoluut

Nadere informatie

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op t Rheezerwold Overijssel Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Vakantiegevoel in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Nadere informatie

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze Valkenlaan 5 - Maarheeze Het Landgoed Kamersven is prachtig gelegen in de bossen aan de rand van het dorp. Vrijstaande landhuizen aan parkachtige lanen omgeven door bossen bepalen het fraaie, rustige straatbeeld.

Nadere informatie

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f.

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. Mevr. A.M.M. van Kuppevelt Park Duinland, Bungalow 85 Westerduinweg 34 1753 KA St. Maartenszee Tel. 0224-561500 Fax 0224-563190 Mobil 0657419752 E-mail info@duinrijk.nl

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Gramserweg 107 te AUSTERLITZ Prijs k.k.

Gramserweg 107 te AUSTERLITZ Prijs k.k. Gramserweg 107 te AUSTERLITZ Prijs 650.000 k.k. Omschrijving: Gramserweg 107 Austerlitz Mooie vrijstaande woning met een fors bijgebouw, nu in gebruik als garage-werkplaats, met een tuinschuur en een inpandig

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING: HOF VAN ZEELAND 122 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning aan, gelegen in een groene parkachtige omgeving, direct aan het water. Op

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye!

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Op zoek naar een vakantiehuisje voor het gezin of logement voor een uitgebreid gezelschap? Dan moet u beslist een kijkje nemen: een gezellig appartement en

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Hoogenboomlaan , 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan , 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 0051, 4325 DN Renesse Vraagprijs 119.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat op een royaal hoekperceel (450

Nadere informatie

Haersolteweg 13-17 nummer 132. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen

Haersolteweg 13-17 nummer 132. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Haersolteweg 13-17 nummer 132 Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Vraagprijs: 89.500,-- k.k. Contact en informatie: Heero Boer 06-51 33 73 84 info@heeroboer.nl Vriesenhof 7 7721 DJ Dalfsen www.heeroboer.nl

Nadere informatie

HET HERTENSPOOR 62 DIEVER

HET HERTENSPOOR 62 DIEVER HET HERTENSPOOR 62 DIEVER www.hertenspoor62.nl Omschrijving Op Landgoed t Wildryck, eigenlijk in Nationaal park "Drents-Friese Wold" gelegen, verzorgde, rietgedekte, vrijstaande recreatiewoning op een

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan 7a-14 Renesse (park De Bongerd) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan 7a-14 Renesse (park De Bongerd) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 7a-14 Renesse (park De Bongerd) Vraagprijs: 199.000,- k.k. Op loopafstand van duinen, strand en bruisend centrum van Renesse bieden wij te koop aan deze, aan het bos grenzende, idyllisch

Nadere informatie

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 95.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

De Cocksdorp Roggeslootweg 365

De Cocksdorp Roggeslootweg 365 De Cocksdorp Roggeslootweg 365 Kogerstraat 57 - Den Burg www.texelvastgoed.nl 0222-313025 De Cocksdorp Roggeslootweg 365 Kadastrale gegevens: sectie A, nummer 4670 Perceelgrootte: 409 m² eigen grond Park:

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

T E K O O P. Oranje Nassaulaan 23 te Maarheeze

T E K O O P. Oranje Nassaulaan 23 te Maarheeze Oranje Nassaulaan 23 - Maarheeze De Oranje Nassaulaan is een mooie lommerrijke laan, aan weerszijden voorzien van enkel vrijstaande bebouwing en fraaie bomen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe.

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Het Boshuys Algemeen Vier vakantie in het Hart van de Veluwe! Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Park Berkenrhode is schitterend gelegen.

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat deze volledig gerenoveerde (2017)

Nadere informatie

Ruime chalet met terras

Ruime chalet met terras Ruime chalet met terras Mooi ruim chalet met nieuw aangelegd terras op een ruime plaats. Ruime woonkamer. Moderne nieuwe keuken. Twee slaapkamers; waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en voldoende

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling Mooiste Terschelling heeft iedereen wat te bieden 2 Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig

Nadere informatie

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 82.500 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 289.000,- k.k. Op fietsafstand van de brede Noordzeestranden en Boswachterij Westerschouwen staat deze vrijstaande recreatiewoning

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND STELLEWEG 167 C D INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND STELLEWEG 167 C D INLEIDING: STELLEWEG 167 C + 167 D HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u een goed onderhouden compleet ingericht recreatie chalet aan gelegen aan de rand van het vakantiepark Stelleplas, welke

Nadere informatie

Easterskans 1 - Anjum

Easterskans 1 - Anjum Easterskans 1 - Anjum Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Vrijstaande ruime 8-persoons recreatiewoning met tuin en ondergrond. Locatie : Recreatiepark Esonstad aan het Lauwersmeer te Oostmahorn (Anjum)

Nadere informatie

De Kleine Belties. rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN NIEUW!

De Kleine Belties. rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN NIEUW! rust, ruimte en gezelligheid, welkom op vakantiepark... De Kleine Belties NIEUW! OVERDEKT ZWEMBAD STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS FAMILIEHUIZEN Winkel Eethuys Snackbar PLAZA en Bruin café OPENLUCHTTHEATER

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

STICHTING SBM Westerdorpsstraat 66, 3871 AZ Hoevelaken Postbus 15, 3870 DA Hoevelaken tel. 033-25 39355 sbm@rabovastgoedgroep.nl.

STICHTING SBM Westerdorpsstraat 66, 3871 AZ Hoevelaken Postbus 15, 3870 DA Hoevelaken tel. 033-25 39355 sbm@rabovastgoedgroep.nl. STICHTING SBM Westerdorpsstraat 66, 3871 AZ Hoevelaken Postbus 15, 3870 DA Hoevelaken tel. 033-25 39355 sbm@rabovastgoedgroep.nl.nl BAARLE NASSAU BUNGALOW: 'CHARLOTTE' IEPENLAAN 319 Parc 'De Kievit', Kievit

Nadere informatie

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k. TE KOOP Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 2585 EW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Penthouse Woonruimte 133m² Inhoud 555m³ Kamers

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie