Camping De Heldense Bossen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Camping De Heldense Bossen"

Transcriptie

1 Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar. Buiten de schoolvakanties kun je bij ons genieten van de rust en de diverse wandel- en fietsroutes die onze omgeving rijk is. Graag nemen wij je hier mee op reis naar onze camping waar het Bosmannetje zijn domein heeft. En willen wij je laten proeven van de gastvrije sfeer die onze camping te bieden heeft. Naast de sfeer willen wij je natuurlijk laten zien waarom onze camping in de vakanties een echte kindercamping is en dat onze camping beschikt over uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt. En dit is ook een camping met restaurant. Veel plezier op het Domein van het Bosmannetje. Kindercamping Dat onze camping in Limburg ligt, wist je waarschijnlijk al, maar wist je ook dat onze camping het gebied is van het Bosmannetje? Een aardig en ondeugend groen wezentje dat woont in de bossen rondom de camping. Het Bosmannetje is een echte kindervriend. Omdat onze camping een echte kindercamping is, komt het Bosmannetje dan ook graag zo nu en dan eens op bezoek. Hij kijkt graag mee naar wat alle kinderen op de camping graag doen. Overdekt zwembad Bij slecht weer, maar ook bij zomerse temperaturen is het heerlijk toeven in ons overdekt zwembad. In het overdekt zwembad kun je glijden van de superlange glijbaan. Gaan bubbelen in het bubbelbad of je door het water voort laten duwen door de stroomversnelling. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen.

2 Buitenbad Het buitenbad op onze camping is geopend vanaf de meivakantie tot eind augustus. Lekker luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of lekker springen op de trampoline, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er een apart zwembad. In het peuteren kleuterbad kan er door de kids flink wat afgespetterd worden. Speeltuin en dierenpark Op onze camping is een prachtige speeltuin voor de jeugd. Voor de kleintjes wordt bij mooi weer de waterspeelplaats in de speeltuin elke dag gevuld. Dan kan er flink geknoeid en gespetterd worden met water. De grote jeugd kan een stuk verderop terecht met als grote trekker de lange kabelbaan. Ook het trekvlot over de roeivijver is erg populair. Naast de speeltuin ligt ons gezellige dierenpark. Herten, kalkoenen, geiten en vele andere dieren zijn het hele jaar bij ons op de camping. Tijdens de schoolvakantie van Limburg komen ook nog de kleine dieren van een school uit de omgeving logeren. Die periode zijn er ook extra knuffeluurtjes in het activiteitenprogramma opgenomen. Recreatie Of het nu gaat over de animatie op de camping, de speeltuin, zwembaden of sportvelden, vervelen is er op de camping niet bij! Kindvriendelijke recreatie staat bij ons nu eenmaal hoog in het vaandel. Je kunt allereerst met het trekvlot over de roeivijver. Dan zijn er nog 5 officiële Jeu de boules banen, een (pool) biljart en dartborden. Verder zijn er nog verharde volleybal- en voetbalvelden. Bij de kampeerplaatsen is er altijd wel een speeltuintje in de buurt. En als je na het zwemmen nog niet moe bent, dan is er vast nog een leuke activiteit van het animatieteam waar je naartoe kunt. Eten en drinken Het gezellige familierestaurant Op d n Berg heeft 2 geweldige terrassen. Voor kinderen is er een aparte menukaart en soms mogen ze de kok zelfs helpen! De snackbar heeft een uitgebreid assortiment. Op het terras kunt u lekker genieten van een frietje en/of snacks. Naast de snackbar ligt het knusse Caribisch Café waar de frietjes ook genuttigd kunnen worden. De gezellige bar ontmoetingsruimte t Praothoes en de recreatiezaal t Trefpunt zijn het middelpunt van de activiteiten. Maar ook hier kunt u van een drankje en een klein hapje genieten.

3 Supermarkt Op onze camping vind je een ruim gesorteerde campingwinkel. Hier kunt u iedere dag terecht voor bijv. heerlijke verse broodjes. Wilt u uitgebreid koken of barbecueën, ook hiervoor heeft onze supermarkt alles in huis. Kamperen en de hond Als je komt kamperen op onze camping kun je de hond gerust meebrengen. Honden zijn op het grootste gedeelte van de camping welkom. Plaatsen waar honden niet welkom zijn, zijn in de speeltuin, het restaurant, de dierenweide, het zwembad, op de ligweide en in onze huuraccommodaties. Kamperen op Camping De Heldense Bossen De camping heeft moderne en verwarmde toilet-/douchegebouwen, uiteraard met wasserettes. Er zijn verharde wegen met goede verlichting. In de vakantie waakt onze nachtwacht over uw rust en welzijn, zodat u met volle teugen kunt genieten van het kamperen. Over de hele camping is draadloos internet voor uw pc of laptop. Bij de receptie zijn wifi-vouchers verkrijgbaar. Onze camping ligt in een bos, het kan dus zijn dat er een boom op een kampeerplaats staat. Heeft u een kampeermiddel langer dan 7 meter dan raden wij u aan contact met ons op te nemen of zelf een kijkje te nemen op onze camping. Er zijn wel voldoende plaatsen voor kampeermiddelen langer dan 7 meter. Honden zijn toegestaan, mits deze aangelijnd worden op de camping. Alleenreizende jongeren worden niet toegelaten. Verschillende soorten kampeerplaatsen De ruime kampeerplaatsen hebben een grasondergrond en liggen aan gezellige laantjes of op veldjes. Er zijn 3 soorten kampeerplaatsen: Stroom Stroom CAI Water 6 ampêre 10 ampêre en riolering Standaard kampeerplaats Comfort kampeerplaats Supercomfort kampeerplaats

4 Jaar- en seizoenplaatsen Op onze camping hebben we ook jaar- en seizoenplaatsen. Een jaarplaats gaat bij ons van 1 april tot 1 april. Een seizoenplaats gaat bij ons van 1 april tot 1 november. Als je op onze camping een jaar- of seizoenplaats wilt boeken, dan adviseren wij om van te voren een afspraak te maken, zodat wij hiervoor een rondleiding kunnen verzorgen langs onze beschikbare plaatsen. Natuurlijk mag je ook altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. De tarieven van het jaar- en seizoenkamperen van het daaropvolgende jaar worden altijd in december bekend en plaatsen wij ook op de website. Verhuur Heb je geen eigen tent of caravan? Geen probleem. Camping De Heldense Bossen heeft een aantal zeer fraaie accommodaties te huur. De volledig ingerichte stacaravans, bungalows (wij noemen ze bosgalows) en dan nog de kampeerbungalows zijn bij ons te huur. Deze accommodaties liggen allemaal vlak bij de speeltuin, het zwembad en het dierenpark en hebben elk hun eigen sfeer. Ze zijn allemaal vrijstaand met veel ruimte voor het buitenleven. Wil je graag heel eenvoudig overnachten dan is onze blokhut wellicht een goed alternatief. Deze zeer eenvoudige blokhutten worden ook per nacht verhuurd. Bungalow De 5 luxe bungalows op onze camping noemen wij heel toepasselijk Bosgalows. Deze 5-persoons bosgalow is een knusse, compleet ingerichte, vrijstaande Finse bungalow, gelegen aan de rand van de roeivijver en de speeltuin. Deze vijver is omheind met een hekwerk. Op de begane grond vind je het woongedeelte met daarin het keukengedeelte. Tevens is er een slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en de badkamer met toilet en douche. Op de bovenverdieping tref je een slaapkamer aan met 2 eenpersoons bedden. Ook op de overloop staat een eenpersoons bed. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Huisdieren, partytenten, bijzettentjes e.d. zijn niet toegestaan bij deze bungalows. Je kunt 1 auto bij de bungalow parkeren. In de bungalow is roken niet toegestaan.

5 De bungalows worden in principe per weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) en week (vrijdag tot vrijdag) verhuurd. In de zomerperiode worden ze alleen van vrijdag tot vrijdag verhuurd. Wil je een andere periode dan kun je telefonisch navragen of dit mogelijk is. Stacaravans De grote en luxe stacaravans op onze camping zijn volledig ingericht en voorzien van een keuken met gasstel, een royale zithoek, opbergruimte, eigen toilet en douche. Er zijn 2 slaapkamers en een 2-persoons bedbank in het zitgedeelte. Een slaapkamer met een 2-persoons bed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden (geschikt voor personen tot max. 1.80). De caravans zijn gelegen aan een heel rustig speeltuintje vlakbij de grote speeltuin. De caravans zijn allemaal voorzien van een grote overdekte veranda. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Huisdieren, partytenten, bijzettentjes e.d. zijn niet toegestaan bij de stacaravans. Je kunt 1 auto bij de stacaravan parkeren. In de stacaravans is roken niet toegestaan. De stacaravans worden in principe per weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) en week (vrijdag tot vrijdag) verhuurd. In de zomerperiode worden ze van vrijdag tot vrijdag verhuurd. Wil je een andere periode dan kun je telefonisch navragen of dit mogelijk is. Kampeerbungalows De kampeerbungalows op onze camping zijn een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan kamperen met een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. Het compleet ingerichte keukengedeelte maakt deel uit van het woongedeelte. De twee slaapkamers zijn gescheiden door houten wandjes en afgeschermd met gordijntjes. Een slaapkamer is voorzien van een stapelbed. In de andere slaapkamer staat een 2-persoonsbed. In het woongedeelte staat een 2-persoons bedbank. De kampeerbungalows hebben een eigen toilet. Douchen kun je in één van de toiletgebouwen. Dekbedden en kussens zijn in de kampeerbungalows aanwezig. Huisdieren, partytenten, bijzettentjes e.d. zijn niet toegestaan bij de kampeerbungalows. Je kunt 1 auto bij de kampeerbungalow parkeren. In de kampeerbungalows is roken niet toegestaan.

6 De kampeerbungalows worden in principe per weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) en week (vrijdag tot vrijdag) verhuurd. In de zomerperiode worden ze van vrijdag tot vrijdag verhuurd. Wil je een andere periode dan kun je telefonisch navragen of dit mogelijk is. Blokhutten Op onze camping staan 2 blokhutten, eenvoudige huisjes, de zogenaamde trekkershutten. Deze blokhutten zijn heel eenvoudig en niet compleet ingericht. Het volgende zit er in een blokhut: 2 stapelbedden met matrassen en kussens, een tafeltje met 4 stoelen en een 2-pits gasstel. Eet- en kookgerei en linnengoed dien je zelf mee te brengen. Ideaal voor fietsers die een trektocht door onze provincie maken. Huisdieren, partytenten en bijzettentjes e.d. zijn niet toegestaan. In de blokhutten is roken niet toegestaan. Er kan 1 auto bij de blokhut worden geparkeerd. De blokhutten worden per nacht verhuurd. Omgeving Noord- en Midden Limburg Je hoeft niet ver te gaan om het buitenland-gevoel te krijgen. In Limburg kun je al terecht. Het Limburgs dialect, maar ook de omgeving geeft meteen het gevoel dat je ergens ver buiten Nederland zit. En het is een feit dat het qua weersomstandigheden in onze regio vaak beter is dan de rest van Nederland. Het is net iets warmer en net iets minder regen. Onze camping is gelegen op de grens van Noord- en Midden Limburg: het land van Peel en Maas. Onze regio biedt rust en ruimte en een bijzondere combinatie van landschappen. Aan de ene kant ligt nationaal park De Groote Peel. Een moeras en veengebied dat de grens vormt tussen Brabant en Limburg. Aan de andere kant ligt het Maasdal, met tal van historische dorpen. Een mooie omgeving waar genoeg te doen is voor jong en oud. Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met: Camping De Heldense Bossen De Heldense Bossen NH HELDEN Tel Fax info@deheldensebossen.nl

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Li mbu rg Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Buitenland-gevoel in Nederland Je hoeft niet ver te gaan om het

Nadere informatie

Vakantie in het groene Limburg!

Vakantie in het groene Limburg! Vakantie in het groene Limburg! Camping De Heldense Bossen www.heldensebossen.ardoer.com Naast de speeltuin ligt ons gezellige dierenpark. Herten, kalkoenen, geiten en vele andere dieren zijn het hele

Nadere informatie

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg.

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg. Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Limburg Buitenland-gevoel in Nederland Je hoeft niet ver te gaan om het buitenland-gevoel te krijgen. In Limburg kun je al terecht. Het Limburgse dialect,

Nadere informatie

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg.

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg. Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Limburg Camping Buitenland-gevoel in Nederland Kindercamping Onze camping is het domein van het Bosmannetje, een aardig en ondeugend groen wezentje dat woont

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen WELKOM OP Camping De Heldense Bossen Maasplassen Land van Peel en Maas De camping ligt in het hart van het land van Peel en Maas, een landelijk gebied in Noord- en Midden Limburg waar nog rust en ruimte

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Pekelinge Zeeland Actief tot rust komen Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid De Pekelinge: natuurlijk veelzijdig Op het voormalige eiland Walcheren ligt camping

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Voor de leukste vakantie in Nederland kom je absoluut

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 VRAAGPRIJS 62.500,-- k.k. Op een hele mooie plek op het park, in de hoek tegen de bosrand, ligt deze compleet ingerichte recreatiebungalow, type IJssel, geschikt voor vijf

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op t Rheezerwold Overijssel Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Vakantiegevoel in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant Duinhoeve Brabant De mooiste plek van Brabant Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid Een rustig en kindvriendelijk recreatiepark aan de rand van het Nationaal Park

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Genieten met een zachte G!

Genieten met een zachte G! Kienehoef Brabant Genieten met een zachte G! Sfeervolle familiecamping Omringd door prachtige natuur Waanzinnig veel zwemplezier! Welkom op de Kienehoef Onze camping is gelegen in het Brabantse Sint- Oedenrode,

Nadere informatie

Het Zwarte Schaar Doesburg

Het Zwarte Schaar Doesburg Het Zwarte Schaar Doesburg Aan het water tussen Veluwe en Achterhoek Welkom Camping Het Zwarte Schaar heet u van harte welkom in een uniek gebied in Gelderland! Het drielandenpunt Doesburg ligt op de grens

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz.

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 1 Airstream Voor welke doelgroep is de Airstream geschikt? De

Nadere informatie

Hééérlijk kamperen in de Betuwe!

Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Rotonde Betuwe Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Hartje Nederland, nooit ver weg Veel te doen voor kinderen Persoonlijk en gastvrij Betuws Buitenleven Jouw buitenleven begint in de Betuwe, hartje Nederland.

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES Winkel Eethuys Snackbar PLAZA en Bruin café OPENLUCHTTHEATER Overdekt spelen Overdekt zwembad Buitenzwembad Zwem- Visvijver Recreatieteam STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Ginsterveld Zeeland Natuurlijk kindvriendelijk genieten Buiten zijn zoals jij dat ilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.ardoer.com/ginsterveld Vakantieplezier voor jong en oud Ginsterveld

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin!

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Vakantiepark Ackersate www.ardoer.com/ackersate De schoolvakanties worden voor ieder kind en iedere hebben een aansluiting voor televisie, elektra van 10

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Beleef het zelf! HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL UNIEKE ACCOMMODATIES voor ouderen, gezinnen en groepen Kamperen Op loopafstand van het strand Uw

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten!

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Genieten is gegarandeerd op Camping Den Blanken! Gastvrijheid, gezelligheid, ontspanning en een ultiem vakantiegevoel. Dat zijn de ingredienten van

Nadere informatie

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K w w w. f l e v o n a t u u r. n l Blootgewoon genieten... een verademing voor naturisten. Kom en zie, er is bij Flevo-Natuur van alles mogelijk. Wie naturistisch

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Op en top kindercamping

Op en top kindercamping Op en top kindercamping Published on juli 4th, 2016 by Colinda Beeld je in; jij zittend op een terras, in het zonnetje met een heerlijke cappuccino en de kinderen lekker spelend in het speeltuin en in

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Meerpaal Zeeland Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Zoutelande, een pareltje aan de Zeeuwse kust, wordt met recht

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING SLIMME INVESTERING Zoekt u een alternatief voor uw spaargeld, zoekt u een plek om lekker zelf van te genieten, die u ook kunt verhuren?

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve Download onze gemaksapp! BROCHURE 4p IJssel / IJssel comfort De comfortable bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn gelegen op ruime kavels in een natuurlijke omgeving met veel privacy en

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe.

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Het Boshuys Algemeen Vier vakantie in het Hart van de Veluwe! Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Park Berkenrhode is schitterend gelegen.

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! *****

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! ***** Noetselerberg Twente Geniet van je vakantie! ***** Welkom! Hartelijk welkom op Camping de Noetselerberg. Onze ANWB 5* camping biedt veel comfort, maar ook knusse gezelligheid. Ondanks al onze faciliteiten,

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe!

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Betuwe Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Welkom op onze camping! Hartje Nederland, midden in de groene Betuwe, vind je Camping. Centraal gelegen, nabij A en A5. Of je nu kind bent, ouder of grootouder:

Nadere informatie

Camping IJsselstrand 10 0313-472797. Faciliteiten. Verhuur. Kamperen. Haven. www.ijsselstrand.nl

Camping IJsselstrand 10 0313-472797. Faciliteiten. Verhuur. Kamperen. Haven. www.ijsselstrand.nl Faciliteiten Camping IJsselstrand Verhuur 4 Welkom Camping IJsselstrand is een gezellige familiecamping aan het water tussen de Achterhoek en de Veluwe. De camping ligt net buiten de gezellige vestingstad

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Vakantiepark De Katjeskelder

Vakantiepark De Katjeskelder Vakantiepark De Katjeskelder Oosterhout (Noord-Brabant) Het Park Kindvriendelijk en royaal opgezet vakantiepark Vakantieplezier voor jong en oud Gelegen in natuurgebied De Vrachelse Heide in Noord-Brabant,

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie